Munkaterápia
2009. június 22. írta: Fedor

Munkaterápia

HamPLÓ kollega munkaterápiával gyógyítja elvonási tüneteit. Mivel a Tűzvonalban című sorozatról csak nem érkeznek jó hírek (bár mi mindent megtettünk a folytatásért),  Hogyvolt helyett Holgylehetne-t ír reménybeli negyedik évadról. Méghozzá nagyon jót, tehát csak ajánlani tudom :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr761200824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeMarco 2009.06.23. 22:35:28

Úgy látszik nem csak én nem láttam ezt a sorozatot. Vagy legalábbis senkit nem érdekelt annyira, hogy hozzászóljon...
Hol ment? MTV? Nálam az be sincs állítva. Párttévére nem vok kíváncsi... 10 éve legalább h nem nézem, kivéve a 4 évente közvetített olimpiákat. Felőlem nyugodtan be is zárhatják az MTV 1-2-t. Csak a közpénzt viszi, lyukas zsák. Ha lehetne irányított adózás, akkor tőlem nem kapnának egy lyukas garast se...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.24. 08:27:44

@DeMarco: Hogy neked ebből is sikerült politikát csinálni...
1. Hogy mikor volt párttévé, azt talán hagyjuk. Lázálmaimban se jöjjön elő pl. a 2002-es választás első fordulója előtti péntek este...
2. A Híradót meg az Estét szoci politikusok ugyanúgy szokták szidni, ha nem jobban, mint a fideszesek. Mi a pártatlanság jele, ha nem ez? :-)
3. A közéleti műsorok csak egy kis szeletét jelentik az adásnak, ha nem tetszik, ne nézd. Ettől függetlenül a műsorok többsége jóval színvonalasabb, mint ami kertévéken megy, csak éppen a tiedhez hasonló mentalitás miatt nem jut el, csak kevesekhez. Ilyen pl. ez a sorozat is. Ha az RTL-en ment volna, vert volna mindenkit nézettségben. Én nem azt nézem, hogy melyik csatornán megy, hanem azt, hogy mi, és aszerint válogatok. Elvi alapon hanyagolni egy csatornát hülyeség, bárhol előfordulhat olyasmi, ami érdekel.
4. Most ezen mit kommenteljenek az emberek? Ez csak ajánló, a produkció a link mögött van.

DeMarco 2009.06.24. 12:18:03

@Fedor: Nem én csináltam belőle politikát, hanem ők. Én csak megjegyzést tettem rá. Már hogyne lehetne elvi alapon hanyagolni csatornákat és műsorokat?! Csak hogy néhány példát felsoroljak: Bartók rádió, Kossuth rádió, ATV, MTV. Taplót nem nézek amióta a svábbogár azt a gyalázatot művelte, függetlenül attól, hogy kirúgták a gennybe. Heti Hetest is csak akkor, ha látni akarom Tivadar sértődött arcát (némi kárörvendés). De általánosságban is igaz, hogy egyre kevesebbet nézek tévét. Már nincs türelmem éveket várni egy kedvenc filmre, sorozatra és pláne 10 reklámmal megszakítva háromszor annyi ideig nézni és többnyire lehetetlen időpontokban. Az meg pláne idegesít, ha elkezdenek vmit és nem fejezik be, mer' csak. Örülök, hogy te találsz megfelelő műsort magadnak, ez azt jelenti, hogy egy ember biztosan nézi ezeket az adókat... nem is lenne ezzel semmi bajom, ha nem odamenne az én adóm is...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.24. 12:25:01

@DeMarco: Te most műsorokat sorolsz fel, azokat ne nézd, ha nem akarod. De továbbra is úgy tartom, hogy hülyeség azt mondani, hogy bármi megy az X adón, azt én nem nézem, mert van rajta nekem nem tetsző műsor IS.

Reklámok ellen két ellenszer is van:
1. Felvételről, vagy pufferből, csúsztatva nézni, reklámokat átugorva (én ezt szoktam egy vincsi DVD segítségével)
2. Királyi tévé, ahol nincs film közben reklám :-)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.24. 12:26:29

@DeMarco: Ja, és én az "ebből is politikát csinálsz" dolgot úgy értettem, hogy ebből a bejegyzésből is, ami mindössze egy filmsorozat utóéletéről szól.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.06.24. 15:00:24

Földszinten lakom egy emeletes házban, mégsem vezettetem be a kábelt, mert annyira nem nézek televíziós műsorokat. Azért néha be kell kapcsolnom a tévét, még ha gyűlölöm is az adókat (az összeset), mert bizony a válogatás szabadsága az enyém, és némelyik műsoruk nem is olyan rossz! És itt nem a filmekre gondolok.

Most először 100 százalékosan egyet kell értenem Fedorral (ezt is megértük!)(pezsgő!, pezsgő!), mert attól még, hogy mekkora hányingerem van látva az RTL, a TV2, az MTV logóját, attól még igenis vetítenek érdekes műsorokat, filmeket, sorozatokat, melyek miatt akkor is nézem őket, ha pedig a gyűlölet irányukba nagyon erős.
Nem szabad politikai szintre vinni egy ilyen bejegyzést! Másrészt Fedornak tényleg igaza van: az MTV-n adnak egyedül (a közszolgálatik között) elejétől végéig reklámmentesen filmeket. Ez azért nagy dolog! Ez most nem a SCHINDLER LISTÁJA, ha érted, kedves DeMarco! :-)

Hogy ne csak OFF legyen: úgy hallottam, ovlastam, hogy magyar létére nagyon erős, jó ez a sorozat, és sajánlom, hogy nem képesek 200 milliót odadobni a készítőknek az újabb évadra (úgy hallom, ennyi kellene hozzá).

Szánalmas az MTV (ebbő la szempontból).

DeMarco 2009.06.24. 15:12:20

@Fedor: "ebből is politikát csinálsz".. Csak leírtam a véleményemet. Nyilván tennék kivételt jó műsorral, de nem emlékszem hogy lett volna olyan műsor ami érdekelt volna sok-sok éve. Utoljára talán a Dallast néztem a királyi tévén. :)))) Vagy a Szomszédokat. :))
Nem hiszem, hogy én lennék a célcsoport.

DeMarco 2009.06.24. 15:22:52

@Tom Bobb: Nem kifejezetten akartam elindulni politikai vonalon, csak a véleményemet írtam le, amiben ez is benne van. Nem vitaalapot akartam nyitni, szimplán leírtam amit gondolok. Egyébként nekem be van vezetve minden, csak nem nézem az adókat. Régóta küzdök a UPC-vel, mert lassan egy évtizede képtelen egy ku*va kábelt kihúzni, hogy nézhessek olyan adót is amit tényleg szeretnék és néznék is. A faxom tele van, hogy a 60 csatornából nézek vagy 5-öt, viszont másik 10-et meg be se köt. Volt egy ígéretük, hogy az olimpiára már készen lesznek, de lehet, hogy ők a következőre gondoltak?? :(((
Mikor érünk már el oda, hogy egyénre lehet szabni a csatorna-kiosztást?

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.06.24. 17:40:21

@DeMarco: Soha. Abban a pillanatban dolgozniuk kéne, meg kiszolgálni az ügyfeleket. Így nem kell csomagolni a tejet, csak kiönteni az útra, és mindenki lafatyol belőle, pont annyit, amennyi a pénzéért jár...

(Hülye hasonlat. Nincs kedvem megmagyarázni.)

DeMarco 2009.06.24. 19:05:10

@Tom Bobb: De egyébként azzal is tele van a tudatom, hogy bár lehet kapni faxa új típusú tévéket, de ezek felbontása messze nem akkora, mint az amcsiban kaphatóké. Hozzánk csak a rosszabbakat hozták be. Vagy biztosan ti is olvastátok, hogy bár nagy nehezen belement az rtl és a tv2 a digitális adásba, de a legminimálisabb sávszélességet vették meg hozzá... vagyis sokkal jobban be kell tömöríteni a filmeket amik ugye rontják a minőséget... arról már nem is beszélve, hogy miért nem építik ki a korrekt, szuper gyors netet nálunk.
Hogy nekünk miért kell mindig a beérni a másodlagos szereppel, miért kell mindig a rosszabbik megoldást választani?! Többek között ezért vagyunk annyira lemaradva nyugattól. Mert a mi torkunkon minden sza*t le lehet nyomni, minden marhasághoz boldogan asszisztálunk.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0