Két mai hír...
2012. május 14. írta: Fedor

Két mai hír...

...ami véletlenül egymás mellé került, avagy most akkor oligarcha -e Simicska?

I.

Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn az Indexnek azt mondta: azt javasolja, hogy ne álljon fel a Jobbik által kezdeményezett parlamenti vizsgálóbizottság, amely a "kormány mögött álló" cégbirodalom állami megbízásait vizsgálná. Lázár szerint ehelyett ha valaki tudomást szerez gyanús esetről, akkor tegyen feljelentést.

II.

Helyszíni ellenőrzést végeztek az Európai Bizottság Európai Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) munkatársai múlt héten a Simicska Lajos tulajdonában álló Közgép Zrt. budapesti székházában – értesült a hvg.hu. Információnk szerint az OLAF munkatársai múlt hét kedden szálltak ki a Középhez. Megkeresésünkre a cégnél nem cáfolták értesülésünket, de nem kívántak nyilatkozni. Így azt sem tudtuk meg, igaz-e, hogy az OLAF iratokat foglalt le, számítógépeket zárolt a Közgépnél.

Ilyen gyorsan teljesüljön Lázár minden kívánsága, és akkor hamar boldog ember lesz :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr14507850

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit lehet tenni? 2012.05.17. 22:27:04

A több éve dúló görögországi forradalom a képviseleti rendszerben is megjelent. A legrosszabbkor. Az ottani oligarchák, akik nem keveset arattak a Törökországgal szembeni fegyverkezési versenyből, helytartóikat nem tudták kormányzás közelébe tornászni....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeMarco 2012.05.20. 19:53:50

@Fedor: Látom senkit nem érdekel a téma, pedig bőven lenne mit írni az elmúlt húsz évből.

Nekem nem lenne egy szavam sem tényleg, ha látnám, hogy kimennek pukkhoz is és ott is elkezdenek vizsgálódni. Az érmének két fele van, ha borul a status quo, akkor boruljon rendesen.

Egyébként meg csak vihar a biliben, itt egyedül a Jobbik lenne képes felrúgni a bilit. Ők meg még nincsenek kormányon.

Mit szólsz a "haverodhoz", hogy szereti a piros festéket, mi? Komolyan elgondolkodtam, h a Jobbikban nincs egy kreatív alak sem? Ha ennyire szereti a festéket, akkor őt is be kellene mázolni pirosra, aztán tollban megforgatni... á, sehol semmi kreatívitás, csak unalmas gegek.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.05.21. 09:50:06

@DeMarco: Tudod jól, hogy nem haverom, sőt, és azt is, hogy a barbár akciókat az elkövetőjétől függetlenül mindig elítélem, mert egy dolog, hogy Horthy megítélésében egyetértek vele, és egy másik, hogy ennek milyen módszerrel adok hangot...

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.05.23. 02:27:29

Bizonyára te is tudsz róla, hogy lövésed sincs a rovásírás jeleiről, pláne nem a rovásfont alkalmazásáról a szövegszerkesztőben. Ha ennyire nem megy, legalább kérdezz meg valakit, aki ért hozzá! Különben ilyen nagy hülyeségeket fogsz leírni, mint ami a fejlécedben van.

Csak segítségként, ez van odaírva rovással:
kotottsentgek nentlkmbl

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.05.23. 08:33:45

@Gudea enszi: akkor neked is elmondom: Letöltöttem a fontkészletet, beírtam a szöveget simán, és átváltottam a fontot. Ennyi.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.05.24. 14:08:04

@Fedor:
Pontosan látom, hogy mit csináltál mert nekem is van rovás fontom, csak én elolvastam a használati útmutatót is. Neked viszont továbbra is az van odaírva, hogy kotottsentgek nentlmbl.

A rovás font ugyanis nem a magyar, hanem az angol billentyűzettel működik.

Ezt írd be, és jó lesz: kqtqttsEgek nElkwl
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0