Menteni a menthetetlent
2012. szeptember 04. írta: Fedor

Menteni a menthetetlent

Ezzel próbálkoznak sokan, mikor az azeri ügyben a kormány felelősségét próbálják elmismásolni, és az ügyön felháborodókat meg leszólni. Szíve joga ez bárkinek, a gond csak az, hogy könnyen cáfolható érvekkel teszik. 

Hagyjuk most azokat a elmeháborodottakat, akik emögött is izraeli ármánykodást látnak, lássunk inkább néhány szolidabb pédát, amelyet a ma esti tüntetés üzenőfaláról vettem: 

Azerbajdzsán kötelezettséget vállalt velünk szemben arra, hogy a Magyarországon elkövetett bűncselekményért kiszabott büntetés ott is érvényes marad.

Nem vállalt. Abban a sokat hivatkozott levélben mindössze annyit közöltek a magyar fél korábbi kérdésére, mi az általános eljárás az országukban ilyen esetekben. Az azeriek mindössze azt részletezték, az életfogytiglanira ítélteknek ott legalább 25 évet kell rács mögött tölteniük, mielőtt feltételesen szabadlábra kerülhetnek. Ám arra, hogy ez Safarovval is így történik majd, egy szóval sem utaltak, mint ahogy arra sem, hogy a férfi elnöki kegyelmet kaphat. Hiába hajtogatja Szijjártó Péter, hogy Magyarország az ügy minden részletében az Európa Tanács nemzetközi kiadatási ügyeket rendező egyezménye szerint járt el, amikor abban az is szerepel, hogy a kiadott bűnöző kegyelmet is kaphat, és erről is tudniuk kellett.

...azt az ír gázolót, aki Leányfalun két kisgyermeket gázolt halálra a nagymama mellől, az ír hatóság nem adja ki Magyarországnak, és ezen senki nincs úgy felháborodva, mint ahogy egy ázsiai ország hazugságát kérik számon a jelenlegi magyar kormányon.

Egyrészt de, felháborító az írek eljárása, számtalan cikk szólt erről, és a magyar állam is folyamatosan azon dolgozik, hogy ez megváltozzon. De ne hasonlítsunk össze már egy gondatlanságból elkövetett emberölést egy előre kitervelt, etnikai hátterű bestiális mészárlással. Arról nem is beszélve, hogy Írország nem ünnepli a gázolót hősként, és az ügynek nincsenek világpolitikai vonzatai, nem okoz akár emberéleteket is követelő határvillongásokat, márpedig ez esetben ennek is megnőtt az esélye.

Lemerném fogadni, hogy az itt lévők fele azt sem tudja hogy mi az az Örményország! (...) azt tudjátok-e, hogy az örmények egy csomó ártatlant lemészároltak anno, ami nem is volt olyan rég.

Továbbá örmény származású volt Szálasi is, ha már mindenképp negatívan akarjuk őket feltüntetni, de ez mind lényegtelen információ. Ugyanis itt nem konkrétan az örményekről szól igazán a dolog, hanem a mi becsületünkről. Ha nem az azeri öli meg az örményt, hanem az örmény az azerit, és Örményország ünnepelné hősként a nekik visszaadott gyilkost, akkor most Azerbajdzsánnal szemben kéne szégyenkeznünk a kormányunk erkölcstelen és felelőtlen döntése miatt, pedig hozzájuk kevesebb történelmi szál fűz, mint az örményekhez. 

Az meg egy másik dolog, hogy a gyilkost valakinek ki kellett adni, ha az örményeknek adják, akkor az azeriek harugadnak meg. Két rossz közül a kevésbé rosszat kell választani.

Már miért kellett volna? Az égvilágon senki és semmi nem kötelezett minket ilyesmire. Az ítélet öt évvel ezelőtt született, eddig mindig teljes joggal visszautasítottuk a kiadatásra vonatkozó azeri kérést, most miért nem?

Ha igaz az, hogy a kormány cserébe pénzhez jutott, akkor abban sincs semmi, egyszerűen az azeriek többet ajánlottak mint az örmények, van ez így. Most sem mondok újdonságot, de ez manapság teljesen bevett szokás.

Ez annyira gyomorforgatóan cinikus, hogy inkább nem pazarolok rá sok karaktert. Ezek után próbálja meg bárki erkölcsi magaslatokról szidni a korábbi kormányokat.

...mégsem lehet elvárni, hogy azért, mert valaki egy idegen ország, sőt kontinens állampolgáraként a területünkön elkövetett egy bűncselekményt egy másik ország állampolgára ellen, az illetőt itt életfogytig Magyarországon tartsuk.

Mert egy darab elítélt tartási költségei miatt áll romokban a magyar gazdaság, de tényleg. Nagyon álnaív. Ráadásul homlokegyenest szembemegy az ír gázolós példával.

...nem mi tehetünk arról, hogy hülye örmények és hülye azeriek gyilkolásszák egymást hagyományosan. Játsszák le egymás között.

Valóban, de ettől még nem kéne kéretlenül olajat önteni a tűzre, pláne ha annál mi égetjük meg magunkat a legjobban.

____________________________________________________

Nehéz eldönteni, hogy melyik a tragikusabb: a kormány gazdaság- vagy külpolitikája (bár a kettő egyáltalán nem független egymástól). Emberemlékezet óta nem volt ilyen rossz hírünk a világban, mióta ezek a területek következményekkel nem számoló akarnok dilettánsok kezébe kerültek (bár ha jól meggondolom, felesleges a többes szám). A szívem összeszorul, ha azt kell látnom, hogy ezek miatt dühödt tömegek megtapossák és elégetik a piros-fehér-zöld zászlót, és minden honfitársam a saját bőrén érezheti meg külföldiekkel érintkezve, hogy a világ szemében milyen ciki most magyarnak lenni.

Ráadásul rémisztő a tendencia: a demokrata szövetségeseinkbe folyamatosan belerúgunk, miközben a kínaiak kedvéért tibetieiket vegzálunk; állítólag nem hivatalosan, de úgy néz ki, hogy beavatkozunk a szíriai polgárháborúba a diktatúra oldalán; most meg vélhetőleg beígért, de meg nem kapott előnyökért cserébe azzal keressük a szintén diktatórikus azeri vezetés kegyeit, hogy egy bestiális gyilkost szabadon bocsájtásához járulunk hozzá felelőtlenül, beavatkozva ezzel egy évtizedek óta húzódó véres konfliktusba.

Kedves mindenki, aki a kétharmadra szavazott két éve: Komolyan ezt akartátok?

UPDATE

Pár fotó a koraesti tüntetésről

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr474754550

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bajnai Gordon mém akar lenni 2012.09.04. 20:38:37

Miközben összeesküvés elméletek tucatjai lepték el az internetet Safarov kiadatása kapcsán, a birtokunkba került információk egyértelműen cáfolják, hogy az azerbajdzsáni államkötvény vásárlás, vagy esetleges MOL érdekeltségek állnak az események hátter...

Trackback: Gagyi faxot lobogtatva bizonygatja ártatlanságát a baltás gyilkos kiadatásában a kormány 2012.09.04. 20:18:29

A Magyar Nemzet szerint ez a fax tartalmazza Azerbajdzsán Igazságügyi Minisztériumának kötelezettségvállalását: * * Nézzük meg, mit ír a kiadatási kérelem formai és tartalmi követelményeire vonatkozóan a nemzetközi bűnügyi jogsegélyről 1996. évi XXXVII...

Trackback: Elhajtották Orbánt az azeriek a picsába, miután eladta hazája becsületét 2012.09.04. 20:14:55

Nem vesz magyar állampapírt, sem egyéb befektetési eszközt Azerbajdzsán – olvashatjuk a hivatalos közleményt Azerbajdzsán Állami Olajalapja honlapján. Ebben nincs semmi különös, a magyar állampapírok Orbánék diadalmas gazdasági szabadságharcának ...

Trackback: Ha nem pénzért, akkor miért? 2012.09.04. 16:39:04

Most már tudjuk, hazánk nem az azeri kötvényekért adta ki a baltás gyilkost. Mert az augusztusban remélt 3 milliárd euró egyelőre nem fog megérkezni: "A magyar államkötvények vásárlására vonatkozó hírekre reagálva az Azerbajdzsáni Köztársaság Állami...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci0011 2012.09.04. 15:55:52

Stigmaként ráég a történet a fiúkra,először megszólalni sem akaródzott, aztán jött ez a buta,nincs itt semmi látnivaló,részünkről le van zárva a történet,szöveg mint skicc plaginál.Meg ezek az erőltetett párhuzamok az ír gázolóval,csak a szánalmas színvonaltalanságukat tette nyilvánvalóvá,azok előtt is akik szimpatizálnak velük.Komoly erősítés kell a kommunikációs gépezetbe,ennyire hülye választó kevés van és a többit pedig vérig sértették.

dr. jenőke (jenőke) 2012.09.04. 16:25:04

Ezt írod, kedves Kvasztics:

"Ez annyira gyomorforgatóan cinikus, hogy inkább nem pazarolok rá sok karaktert."

Ezen eltűnődtem.
A kormányból meg tudnál nevezni egy darab karaktert?

2012.09.04. 16:25:55

Egy jó írás végén elég nagy gyökérség az utolsó mondatod.

- egyrészt nem minden fidesz-szavazó szavazott kétharmadra is egyúttal (protest, plusz ahol nem volt második forduló, nem lehetett korrigálni, amikor látszott a győzelmük).

- másrészt pedig nyilván: sokan nem ezt akarták. És akkor mit kéne tenniük szerinted, hogy ne zúduljon rájuk nyelved haragjának dárdája? Magyarország tetszik-nemtetszik egy olyan ország, ahol négyévente választások vannak, és tipikusan nem vasvillát ragadunk, még akkor se, ha a miniszterelnök egy gyépés meztelen csiga.

Szóval mi köze mindennek a konkrét esethez, hogy megérte ezekbe a Zemberekbe rúgnod?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.04. 16:35:03

@somewhat damaged: Nem rúgtam az égvilágon senkibe. Egyrészt aki a FIDESZ-re szavazott, nagyon jól tudta, hogy a kétharmad lehetősége is benn van a pakliban, hisz pont erről szólt a kampány javarészt. Másrészt meg senki nem vonta kétségbe a jogukat arra, hogy arra szavazzanak, akire akarnak. Ez csupán egy figyelemfelhívás, hogy talán ideje megvonni a bizalmat Orbánéktól, ha esetleg idáig még nem tették meg (mert sokan már megtették, ez is tény), és legközelebb, amikor mód nyílik rá, jusson eszükbe, hogy tán nem rájuk kéne szavazni újra...

Mariann19 2012.09.04. 16:47:35

@somewhat damaged: Nem ártott ezt a mondatot a blog végére betenni. A választás, mint olyan, felelősségvállalás is, nemcsak saját magunkért, hanem valamennyi állampolgárért is. Nem árt egy-egy figyelmeztető mondat néha, hogy gondosan mérlegeljünk több körülményt, mielőtt döntünk.

Tallono 2012.09.04. 17:14:39

Az izraeli ármánykodásra utaló jelek:

"Szerzs Szargszján örmény elnök tegnap leszögezte: bár nem kívánják a háborút, országa készen áll arra, hogy megvívjon Azerbajdzsánnal, és győzzön, lévén, hogy a két kaukázusi állam között kiújultak a feszültségek."

...

(Krónika)

"A Regnum orosz hírportál hétfőn több olyan internetes forrást idézett, amely szerint az Egyesült Államok előre tudott az életfogytiglanra ítélt Ramil Safarov azerbajdzsáni katonatiszt kiadásáról.

Ilgar Mamedov azeri politológus Facebook-oldalán kifejtette, hogy az Egyesült Államok tudatában volt az azerbajdzsán és a magyar kormány közti ügyletnek, ezért naivitás azt állítani, hogy Ramil Safarov kiszabadulásának híre újdonság volt Washingtonnak.

Mamedov szerint Magyarország mint NATO-tag nem köthetett volna ilyen üzletet Bakuval Washington tudomása nélkül. "Az amerikaiak csak örülhetnek Safarov kiszabadulásának. Márcsak azért is, mert az örményországi oroszbarát politikai rendszert súlyos megrázkódtatás érte" - írta az azeri politológus.

Hasonló véleményt fejtett ki Twitter-bejegyzésében Gejdar Dzsemal, az Oroszországi Iszlám Bizottság vezetője. Szerinte a Ramil Safarov kiszabadulása körüli botrány összefüggésben áll a Szíria miatt Oroszország és a Nyugat között kialakult konfliktussal.

"Szerintem nyilvánvaló, hogy a kiadatás pillanatát nagyon gondosan választották meg, s az Oroszország és a Nyugat Szíriával kapcsolatos konfliktusához kötődik. Örményország Moszkva szövetségese" - írta a Regnum szerint Gejdar Dzsemal.

Az internetes oldal által szakértőként idézett Alekszper Mamedov szerint "a NATO létrehozása óta a szervezet tagjai egyetlen lépést se tehetnek Washington tudta nélkül. Nem gondolhatja komolyan senki, hogy Baku és Budapest hosszabb időn keresztül a CIA tudta nélkül tárgyalhatott Ramil Safarov szabadon bocsátásáról. Ez lehetetlen. Ezért Obama és Clinton minden kijelentése arról, hogy felháborítja őket Safarov kiadása, csupán az egyesült államokbeli örmény lobbi lecsendesítését szolgálja" - állította Alekszper Mamedov."

(MTI)

CIA, Washington, Szíria... Ez mind-mind az izraeli szálhoz vezet Irán megtámadása céljából.

Az írásod többi részével ezúttal egyetértek.

yda 2012.09.04. 17:57:47

Bunkó népség ,sirtok ,hogy milyen rossz az élet magyarhonba,milyen kevés a pénzetek,de egy gyalázatos hóhért itt tartanátok fogva még ha
sokba is kerűl a fogvatartása.

laci0011 2012.09.04. 18:37:58

@Dr. jenőke (jenőke): Mióta kormányoznak,a korábban karaktereseket is le karaktergyilkolta viktor a rém.Azt hitte kisgazdák.

laci0011 2012.09.04. 18:39:38

@yda: Magadban beszélsz remélem?!Értjük az iróniát.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.04. 18:43:52

@Tallono: Persze, sőt, az UFO-k is benne vannak...

Mokker 2012.09.04. 19:06:07

@yda: Gratulálok. Mert a fogvatartottaktól megy tönkre az ország. Akkor ennyi erővel ki lehetne végezni vagy ki lehetne dobni a szegedi csillag teljes legénységét. Szerintem mindenki ott bűnhődjön ahol elkövette a bűntettet egyrészt, másrészt ha valakit nemzeti hősként ünnepelnek, akkor pont börtönben fog maradni. Peeeeeersze.

KennyOMG · http://etkt.blog.hu 2012.09.04. 19:09:11

@Tallono: "Ilgar Mamedov azeri politológus", "Gejdar Dzsemal, az Oroszországi Iszlám Bizottság vezetője", na mind a ketto kurvara mervado aztan...

Tallono 2012.09.04. 19:33:27

@Fedor: Tanulmányozd a Közel-Kelet történetét kicsit mélyebben és majd rájössz...

@KennyOMG: Hát nálad vagy nálam, de még az összes magyarországi szakértőtől, riportertől és politikustól is mérvadóbbak, mivel olyan információk futnak be hozzájuk, ami ország, vallás és népcsoport specifikus...

2012.09.04. 20:00:26

@Fedor: your house, your rules :)

Virág et. 2012.09.04. 20:10:59

@yda: Gondolom már fogalmazod a köszönő levelet Írországnak, hogy szerencsére nem kell nekünk fizetni Tobin fogva tartását.

(Tényleg kéne valami alapvető IQ teszt a kommentablak elé. Mondjuk hozzászólás előtt lehetne mutatni egy képet egy almáról meg egy telefonról és megkérdezni, hogy melyik a gyümölcs. Ezzel a reménytelen hülyék legalább kiesnének.)

2012.09.04. 20:11:40

@Mariann19: ez az érvelés hibás, a képviseleti demokrácia nem így működik. Akkor lenne igazad, ha mérhető esélye lett volna annak két éve, hogy akire szavazok, az baltás gyilkost fog kiadni (mint ahogy most reális esély volt arra, hogy az egyszer kiadott gyilkost el fogják engedni, tehát a kormánynak kalkulálnia kellett vele).

Minden egyes rossz döntésért a két éve választót felelősségre vonni butaság, de ami rosszabb, nem vezet sehová. Minek ellenségeskedést szítani kétféle szavazó közt, aki legközelebb leválthatja a fideszt? (mindenkori lánglelkű ellenzékire és ex-fidesz-szavazóra gondolok most)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.04. 20:37:38

@somewhat damaged: "Minden egyes rossz döntésért a két éve választót felelősségre vonni butaság, de ami rosszabb, nem vezet sehová."

1. Ha tudnád, hogy én mennyit hallgattam itt azért, mert az előző négy év az én szavazatomon is múlott... Valahogy akkor az egy fideszesnek se jutott az eszébe, hogy nem vezet sehová...

2. Egyébként igazad van, de mint írtam, a kérdésem azokhoz szólt leginkább, akik még mindig a FIDESZ mellett állnak, az elmúlt két év ellenére. A fene akar itt ellenségeskedést szítani, pont az a célom, hogy minél többen összefoghassunk a kormány leváltásáért...

@Tallono: Majd pont te fogsz kioktatni engem történelemből. LOL.

Dr. GGG77 2012.09.04. 20:45:26

"Kedves mindenki, aki a kétharmadra szavazott két éve: Komolyan ezt akartátok?"

Abszolút helyén való a kérdés. Ugyanis BÁRHOL, BÁRKIVEL beszélgetek az elmúlt évben, aki a Fideszre szavazott az:
1. Megbánta
2. Úgy kezdi a mondatot, hogy "de a Gyurcsány..."

Védeni, menteni, megmagyarázni ugyanis nem lehet, amit az Orbán-kormány művelt ebben a két évben.

dr yetee 69 2012.09.04. 20:57:17

@yda: Bunkó,Magda Marinko is sokba kerül,elengedjük?

wanekus 2012.09.04. 21:02:11

@Virág et.: Jó ötlet ez a teszt. Mert én írhatok, mert tudom, hogy a telefon a helyes válasz ;-)

delano 2012.09.04. 21:03:19

@Tallono: Izraelt idekeverni elég beteges gondolkozásra vall, de azért felhívom a figyelmed arra az apróságra, hogy Azerbajdzsán az egyetlen muszlim állam, amely gyümölcsöző diplomáciai kapcsolatot ápol Izraellel.

wanekus 2012.09.04. 21:05:12

Na, megyek azt' nyitok egy baltaboltot Bakuba'. Ha már a bécsi cuki nem sikerült :-(

redriot77 2012.09.04. 21:07:05

Kurvára érdekelne ha nem az olajért akkor mégis mi a f*szért engedték ki azt az összenőtt szemöldökű hegyiparasztot?

Miért kellett ezt megtenni? Mi jó származik ebből a magyar embereknek? Hogyan építi ezeréves keresztyén államiságunk nemzetközi megítélését?

Nyilván volt valami oka, amiért rábólintottak a kérelemre...

eMJe 2012.09.04. 21:24:31

"Minden egyes rossz döntésért a két éve választót felelősségre vonni butaság"

dehogynem, lehet gondolkozni. volt egyszer egy '98-'02...

eMJe 2012.09.04. 21:25:33

@somewhat damaged: bocs, előző neked ment volna :D:D:D

2012.09.04. 21:31:31

Kedves mindenki, aki a kétharmadra szavazott két éve: Komolyan ezt akartátok?

igen ezt, és nem is változtak. így jó nekik. a fidesz szavazót nem érdekli a demokrácia, egyiket se. ez van. 2014-ben pedig Fidesz-Jobbik koalíció lesz, ezt most borítékolom. Ennyi. Magyarországnak nem kell demokrácia, a nyugati orientációjú emberek kábé a negyedét teszik ki a népességnek. Mindent benyel és elfogad a maradék, amit orbán és bandája csinál.

1kutya 2012.09.04. 21:38:10

@redriot77: gondolom a törökök már vettek abból a 2-3 milliárdból egy kastélyt a Genfi-tó partján. csak még azt nem tudjuk, hogy kinek a neve szerepel a tulajdoni lapon...

mrs. white 2012.09.04. 21:40:53

@Fedor: Ok.
A zemberek megvonják bizalmukat.
Alternatíva?
Mszp?
Jobbik?
LMP?
Esetleg nem elmenni szavazni és döntsön a 400.000 fanatikus ki tudja milyen arányban?
Akikre nem érdemes szavazni azokból már nagyon jól állunk.

delano 2012.09.04. 21:42:23

@Belpo: Minden szavaddal egyetértek. Sajnos. A fidesz nem párt, hanem egy vallásos szekta kb 2 millió taggal.

Mariann19 2012.09.04. 22:06:21

@somewhat damaged: Amennyiben végig olvasod az előző kommentemet,abban csupán a választói felelősségről írtam, hozzá téve azt, hogy a szavazói döntés tágabb ismeretet igényel, mint a szavazó privát igényei. Nem elég az egyéni érdekérvényesítés szándéka, miután szavazata befolyással bír állampolgár társaira is.
Szó nincs ebben a teóriában szembeállításról, mindössze a szavazói felelősség fontosságáról esik szó.

titotmese · http://mesemese23.blog.hu/ 2012.09.04. 22:06:28

MI lenne ez összeesküvés elmélet???

Tallono 2012.09.04. 22:19:34

@Fedor: "Majd pont te fogsz kioktatni engem történelemből."

Ugye ezt viccnek szántad? :D :D Te beszélsz, aki a legsötétebb lenini történelem szemléletben élsz? Ne nevettess kérlek...

@delano: Na, te legalább kezded kapizsgálni a dolgokat a háttérben. Amúgy nem állítottam semmit ezzel kapcsolatban, csak jó esély van rá, hogy Irán megtámadása is állhat a háttérben. És mivel Magyarország is ugyanannak a cionista lobbinak a csicskája, mint Azerbajdzsán, és az amerikai kormánynak is benne van a keze, jó esély van rá, hogy így akartak konfliktust teremteni a Kaukázusban rajtunk keresztül, hogy közben Iránt könnyebben meg lehessen támadni, mivel Örményország az egyik szövetségese is meggyengülne. Nem az első ilyen eset lenne a Közel-Kelet történetében sajnos, de ne legyen igazam.

csárli hárper 2012.09.04. 22:22:16

csak egy mondat a hülye szavazókról: azért az sem volt semmi, amikor azokban a körzetekben, ahol nem volt biztos a narancs győzelem még éjfélkor is sorban álltak a frissen bejelentett, ideiglenes lakók...

amit meg ez a tehetségtelen kormánynak nevezett maffia művel az országgal, elképesztő és szomorú

2012.09.04. 22:22:21

@mrs. white:
én érvénytelenül SZAVAZTAM(de nem fa..al). Sajnos a magyar választópolgár még azt se érti, mi a különbség a között, hogy nem megy el szavazni illetve érvénytelenül szavaz. Nincs olyan párt, amelyiket most el tudok fogadni(az LMP se bár értelmes és jó emberek vannak benne, mert ha mesét akarok, beülök a moziba). Ettől független hiszek a demokráciában, ezért szavazok. Nem adok "protest" szavazatot, csak azért mert aszonta az orbán.

2012.09.04. 22:25:26

@Tallono:
igen, szeretjük az összeesküvés elméleteket

LallyPop 2012.09.04. 22:27:58

Elég könnyen cáfolható az agyhalott Fedor

1. Az azeri levelet sohasem olvasta - pontosan az Egyezmény 9 a) pontjára hivatkozik, melynek címe a végrehajtás folytatása. Általános a fogalmazás? Ez elég vicces mondj már olyan jogszabályt ami kifejezetten Fedorra vonatkozik...:) A levél természetesen név szerint Safarov kikérésére vonatkozik.

2. Nincs értelme elolvasni sem az érveit olyannak aki ekkora gyógykamuval indít.

csárli hárper 2012.09.04. 22:35:47

@Ándi bácsi: magyarázd már el légyszi, hogy a faszba van az , hogy eddig hiába kérték, senki nem adta ki ezt a baltás majmot de bezzeg a hülye fidesznyikek igen, amikor senki és semmi nem kötelezte erre őket? ez a kiinduló pont, a többi csak szájtépés...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.04. 22:38:09

@Ándi bácsi: Feltennék egy kérdést neked. Morvai Krisztina neked kamuzó agyhalott? Mert ha nem, akkor talán olvasd el az ő véleményét:

kuruc.info/r/6/100815/

Idézhettem volna máshonnan is tartalmilag ugyanezt, de azt lesöpörted volna, hogy ballib picsogás, ezt viszont talán mégse.

LallyPop 2012.09.04. 22:39:13

@csárli hárper: Én nem állítottam hogy kötelező lett volna kiadni. Ez Mo. szuverén döntése volt.

LallyPop 2012.09.04. 22:40:41

@Fedor: Majd ha közölni is szeretnél valamit vagy javítottad a posztodat akkor keress nyugodtan, itt vagyok.

csárli hárper 2012.09.04. 22:42:58

@Ándi bácsi: ácsi! Mo. ne keverjük bele, a hülye kormány NEM Mo. még ha annyira szeretné is a csúti gumicsizmás és seggnyalói.

2012.09.04. 22:46:28

@Ándi bácsi: Ez azért nem egészen így van. Az az irat egy fax, nem hivatalos kikérő levél. Nem felel meg az alapvető követelményeknek. Hivatkozik a 9 a pontra, de a 11 b-re nem.
Tehát egy általános , nem konkrétumokkal teli levél. Erre nem szokás kiadni senkit sem. Mintha számla helyett egy faxot fűznél le a könyvelésedben, az adóellenőr legnagyobb örömére.

2012.09.04. 22:51:16

@Tallono: Kedves Tallono' Némi történelmi tény! Az azeri örmény háborúban az oroszok légi támogatást adtak az örmény előrenyomuláshoz. Az azerieknek meg fegyvereket. Biztos Moszkva is zsidó. Azerbajdzsán legnagyobb barátja ma Törökország. Nyilván az a cél, hogy a törököket végre megtámadassa a NATO: mert zsidók.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.04. 22:53:25

@Ándi bácsi: Majd ha megtanulsz rendesen olvasni, és valóban találsz tévedést az írásomban, akkor kijavítom.

LallyPop 2012.09.04. 22:53:39

@Könnyen elkaptuk, uram!: Látom az nem jutott eszedbe, hogy megnézd rajta a külügyes érkeztető iktatószámot. Fax. Naná hogy fax nem csőpostán ment a levél a Magyar Nemzet szerkesztőségébe..:)

2012.09.04. 22:54:30

@Ándi bácsi:" Én nem állítottam hogy kötelező lett volna kiadni. Ez Mo. szuverén döntése volt. "
Na, itt a feje a halnak. Szóval nem jogilag kéne vizsgálni az ügyet, hanem politikailag. Viszont ha szuverén döntés volt, akkor nem a NATO kötelezte rá Orbánékat. Amúgy ez meg nettó baromság, a NATO-nak már mondtunk párszor nem-et.

LallyPop 2012.09.04. 22:56:53

@Fedor: Eddig ott tartunk hogy van az első állításod ami kapásból nem igaz. A levél az MNO honlapján érhető el az egyezmény pl. a magyarorszag.hu jogszabálykeresőjében. Hogy ne fáradj sokat 9. fejezet a) pont.

Erre jössz nekem Morvaival.

Vidéki 2012.09.04. 22:58:39

Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója alattomosan, álmában védekezésre képtelen helyzetben, egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát.

Milyen állam az, amelyik ilyen személyt szabadon bocsát, sőt kitünteti?

Elképesztő hogy Azerbajdzsán politikai vezetése szabadon bocsájtja ezt a bestiális gyilkost.

Még elképesztőbb, hogy azonnal őrnagyi ranggal jutalmazták és nemzeti hősnek kijáró tisztelettel övezik.

Érdekes, hogy Fedor veri a habot, mintha a magyar kormány bocsájtotta volna szabadon Safarovot és a magyar kormány emelte volna hősként piedesztálra.

Írja: „és minden honfitársam a saját bőrén érezheti meg külföldiekkel érintkezve, hogy a világ szemében milyen ciki most magyarnak lenni.”

Bezzeg azerinek lenni jó érzés lehet Fedor szerint.

Az 1983-as strasbourgi európai egyezményről van szó, amelyet (később) Azerbajdzsán is elfogadott

Ehhez az egyezményhez Azerbajdzsán is csatlakozott, de nem ám feltétel nélkül. Kikötötte, hogy a hazájuknak kiadott elítélteket nem szabad kegyelemben részesíteni. ( Kossuth rádió )

De az orbánfóbiától megbénult agyú propagandisták szerint, ha Azerbajdzsán a saját maga által aláírt egyezményt megsérti, semmibe veszi, azért is Magyarország felelős.

Egy történet arról szólt, hogy az úri gyerek szülei saját csemetéjükkel szemben nagyon humánusan akartak viselkedni, meg akarták kímélni a testi fenyítéstől, ha rosszul viselkedik.

Ezért felfogadtak mellé egy szegény gyereket és mindig azt verték el, ha saját kedvenc csemetéjük rossz fát tett a tűzre.

Gazdagék megtehették, ha úri kedvük ezt sugallta nekik.

Orbánfóbiás nagybeteg agybetegeink is úgy gondolkodnak, mint gazdagék, Magyarországra osztják ki a mindig büntethető "szegény gyerek" hálátlan szerepét.

Ezt teszi Fedor is.

Akik verik a habot az ügyben azok forgatókönyvében az ügyben Azerbajdzsán játssza az ártatlan fehér bárány szerepét, míg Magyarországra a bűnös lator állam szerepét osztják ki.

Ha egy vita alakul ki bármilyen kérdésben, ők automatikusan Magyarország ellenében foglalnak állást.

Mi motiválja őket?

Nem tetszik nekik a rendszer, vagyis az, hogy szabad választásokon nem őket bízta meg képviseletével a választópolgár.

„A negatív kampány során egy politikai erő úgy próbál választásokat nyerni, hogy saját képességeinek vagy programjának kihangsúlyozása helyett ellenfelét támadja, annak hibáit nagyítja fel.” (Wikipédia)

Ron Werber az MSZP-nek külföldi kampánytanácsadója terjesztette el azt a „Politikai Kultúrát” az MSZP térfelén, amelyik ráerősített a negatív kampányra, amikor a rágalmazást, hazudozást tömegessé tette, és a választások megnyerése érdekében akármilyen becstelen eszközt szentesíthetőnek vélt.

Fedorék már megindították a (negatív) választási kampányt.

LallyPop 2012.09.04. 22:58:47

@Könnyen elkaptuk, uram!: Szóval nem jogilag kéne vizsgálni az ügyet, hanem politikailag.

Egyetértek. Mindenesetre ez a poszt jogi kérdéssel indít, arra reagáltam.

2012.09.04. 23:00:05

@Ándi bácsi: Ezt benézted, afaxon jól látszik a cirill betű, a fax szám pedig 00994125102940
Ez a magyar külügy faxszáma?

2012.09.04. 23:03:18

@Vidéki: Te kurva nagy tévedésben vagy, vagy szándékosan terelsz. Az a kérdés vetődött fel, hogy minek kellett kiadni egyáltalán?
Ha nem adják ki, teljesen mindegy, hogy hogyan viszonyul Azerbajdzsán a saját véleményéhez.

2012.09.04. 23:08:27

@Ándi bácsi: Ja, a magyar külügy küldte a faxot, azért írta, hogy FAKC

LallyPop 2012.09.04. 23:09:25

@Könnyen elkaptuk, uram!: Valóban benéztem. Ez a fax azerbajdzsáni.

2012.09.04. 23:22:54

@Ándi bácsi: Fogadd legmélyebb tiszteletem. Ritka, hogy valaki beismerje tévedését ilyen fórumon. Megemelem a kalapom.

2012.09.04. 23:44:18

@Könnyen elkaptuk, uram!:
hát, esélye se lenne a szijártó akadémián. beismerni, hogy benézett valamit....skandalum

Ianas 2012.09.04. 23:57:17

@eMJe: Érdekes, én pont azért nem a fityiszre szavaztam, mert erősen sejtettem, hogy ez lesz...

Ianas 2012.09.05. 00:00:52

@Vidéki: "Érdekes, hogy Fedor veri a habot, mintha a magyar kormány bocsájtotta volna szabadon Safarovot és a magyar kormány emelte volna hősként piedesztálra."

Bakker, elvárható, hogy a magyar (vagy akármilyen) kormányban ne hozzá nem értő dilettánsok üljenek. Bárki, akinek egy kis esze van, van némi fogalma a helyi viszonyokról, és meghallgatja mondjuk az egyik fél véleményét (no meg elkezd elgondolkodni, a másik fél vajon miért akarja annyira egy szégyellni való baltásgyilkos kiadatását), annak gyorsan összeáll a fejében ez a legalább 3 darabból álló puzzle.

Ez olyan, mintha megfűrészelném a szék lábát, majd miután valaki ráülve hanyattbassza magát, annyit mondok, hogy nem én tehetek róla, hogy ráült.

Basszus, fel kell mérni a döntések következményeit, legalábbis 5 éves kor fölött.

2012.09.05. 00:25:10

@Ándi bácsi: Ja, az megvan, hogy ez egy válaszfax a magyar fél megkeresésére?????

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.05. 00:29:27

@Vidéki: "Érdekes, hogy Fedor veri a habot, mintha a magyar kormány bocsájtotta volna szabadon Safarovot és a magyar kormány emelte volna hősként piedesztálra."

Nem lett volna erre lehetősége, ha Orbánék számításból vagy bénázásból nem játszanak a kezük alá.

"Kikötötte, hogy a hazájuknak kiadott elítélteket nem szabad kegyelemben részesíteni."

Hát ez elég nagy baromságnak hangzik. Megtámogathatnád egy linkkel.

"Bezzeg azerinek lenni jó érzés lehet Fedor szerint."

Te beteg vagy. Ezt miből szűrted le?

"Akik verik a habot az ügyben azok forgatókönyvében az ügyben Azerbajdzsán játssza az ártatlan fehér bárány szerepét, míg Magyarországra a bűnös lator állam szerepét osztják ki."

Nem, itt két, összejátszó, de egymást mégis átvágó fekete bárány van.

"Ha egy vita alakul ki bármilyen kérdésben, ők automatikusan Magyarország ellenében foglalnak állást.

Mi motiválja őket?

Nem tetszik nekik a rendszer, vagyis az, hogy szabad választásokon nem őket bízta meg képviseletével a választópolgár."

1. Pont, hogy Magyarország érdekében szólaltunk föl. Nem égettük le az országot az egész világ előtt.

2. Tehát a választás eredménye után (amit az égvilágon senki nem vitatott) bármit csinálhat a megválasztott kormány, tilos kritizálni? Érdekes a demokrácia-felfogásod... Ezen az állásponton voltál 2010 előtt is?

Tallono 2012.09.05. 00:41:27

@Könnyen elkaptuk, uram!: Ha figyelemmel követted az arab-tavasz nemzeti hátterét, pl. Egyiptomban, akkor tudhatod, hogy ennek az eseménysorozatnak volt egy anticionista-nyugatellenes töltette is igen keményen. Afganisztán és Irak megszállásának is volt egy ezzel ellentétes töltete is a nyersanyag és kokain források megszerzése mellett. Ha a Közel-Kelet történetéből, csak szeleteket vizsgálunk meg, az alapján is belátható, hogy egyáltalán nem ördögtől való izraeli hátteret (is) figyelni az események mögött. Különösen úgy, hogy mindenki tisztában van vele, hogy Magyarország vazallus állam. Ennél nem állítottam se többet, se kevesebbet. 9/11-el kapcsolatban is kiderült utólag, hogy-hogynem a WTC zsidó alkalmazottjait nem hívták be dolgozni aznap...

rockjano 2012.09.05. 01:22:54

@Tallono: " 9/11-el kapcsolatban is kiderült utólag, hogy-hogynem a WTC zsidó alkalmazottjait nem hívták be dolgozni aznap"

Az nem zavar ugye hogy ebből egy kurva szó sem igaz?

Hülyeségeket felkapni és ismételgetni ősi román szokás... :-)

LallyPop 2012.09.05. 02:06:31

@rockjano: 9/11-el kapcsolatban is kiderült utólag, hogy-hogynem a WTC zsidó alkalmazottjait nem hívták be dolgozni aznap"

Az nem zavar ugye hogy ebből egy kurva szó sem igaz?

Ez bizony úgy igaz ahogy oda van írva. Az oroszok egyébként soha nem hitték el a 9/11 sztorit, mert annyira nevetséges. Oroszoknál érdemes utánaolvasni.
Hogy konkrét példát írjak, Larry Silverstein a WTC tulaj sem dolgozott aznap reggel, és 6 héttel a támadás előtt átalakíttatta a biztosítási szerződést - ami miatt a végül a biztosítási összeget 2x kapta meg hiszen 2 terrortámadás volt (ez komoly, viccnek durva lenne). És szegény azt nyilatkozta hogy a WTC7est lebontották (holott a hivatalos mese szerint a tüz miatt omlott össze). Utóbbi itt: www.youtube.com/watch?v=-jPzAakHPpk

100 helyen lóg ki a lóláb.

rockjano 2012.09.05. 02:12:13

@Ándi bácsi: Én most erre nem fogok időt pazarolni de természetesen az ilyen mértéktelenül ostoba összeesküvés elméleteket már milliószor cáfolták ezer helyen.

Volt még az ugye hogy nem is repülő ment a pentagonba, meg hogy a tornyokat az amerikai hadsereg robbantotta le...meg hogy a tv elöbb leadta mint megtörtént. meg hogy a zsidók/pirézek voltak, meg volt olyan eszement is aki szerint az egészről az ufók tehetnek.

Csak azt nem tudom hogy ki a szerencsétlenebb aki ilyen baromságokat kitalál vagy aki a marhaságot szajkózza, magam részéről ezzel a továbbiakban nem kívánok foglalkozni ne válaszolj kérlek, ha hülyeségeket akarsz hinni akkor hidd nyugodtan (csak ha lehet ne oszd meg mert a hülyeség osztódással szaporodik)

LallyPop 2012.09.05. 02:18:37

@rockjano: Nem kellenek összeesküvés elméletek. Nézd meg a 30 másodperces Silverstein nyilatkozatot és mondjad hogy mit szólsz hozzá.
Ez az egész sztori nem 1 éjszakás téma.

rockjano 2012.09.05. 02:26:04

Szóval találsz egy YT videót és akkor az igaz???????
A YT az igazság hivatalos forrása???
Miért nem veszel Blikket??? Ennyire az is megbízható hírforrás

Egyébként közben megnéztem az ugye téged nem zavar hogy a pasi nem a két nagytoronyról beszél hanem a WTC7-ről a hetes épületről ami úgy megsérült hogy tényleg a merénylet után órákkal késöbb tényleg lerobbantottak.

Én élőben néztem annó az egészet CNN-en (már akkor is értettem az angolt annyira) és én is láttam a hetes épület összedőltét, gondolkoztak egy ideig hogy megmentsék de hamar kiderült hogy menthetetlen.

Ezt csajk a hülyék keverik össze a főépülettel.

Ja és olvasd el a kommenteket a YT video alatt ott van minden

LallyPop 2012.09.05. 02:34:15

@rockjano: Beszéltem én főépületről?

Sajnálom hogy tőlem kell megtudnod, de a hivatalos sztori szerint=kongresszusi vizsgálat a WTC7 a tüz miatt OMLOTT össze. Silverstein szerint pedig LEBONTOTTÁK.

De ezért a kérdésért az újságírókat is kidobatják a sajtótájékoztatóról is a szabad sajtó hazájában: www.youtube.com/watch?v=wJsEGgc5L2c

rockjano 2012.09.05. 02:36:45

És akkor mi van??? Ő nem beszélhet hülyeséget???

Valszeg összeomlott vagy egy kicsit rásegítettek...tökmindegy.

Lényeg az hogy nincsenek összesküvések, csak tények...

LallyPop 2012.09.05. 02:50:45

@rockjano: Húbazz.

Valszeg összeomlott vagy egy kicsit rásegítettek...tökmindegy.

Tényleg? Tökmindegy? Akkor menjünk tovább. Ennek a jóembernek a fia/lánya a 102. emeleten dolgozott(volna, ha véletlenül nem szabadnapos mind2). Azon az emeleten 650-en haltak meg. Nyilván a kollégáik és akik a szomszéd asztaloknál ültek.

Ez hogy tetszik?

rockjano 2012.09.05. 02:54:15

ÁÁÁ szóóóó... szóval ő előrre tudta/szóltak neki hogy össze fog omlani és ezért mentette a gyerekeit...

Véletlenek meg nincsenk uyge???

Kinek és mi érdeke lett volna erre (tudom erre is lesz majd ezer hülye érv)

Figyu kurvára nem érdekel az egész

Mindenkn olyan hülyeséget gondol amit akar...

van aki istenben hisz.... az sem baj.. mondom OK csak ne terjeszd mert olyan mint az influenza....

LallyPop 2012.09.05. 02:56:43

@rockjano: Ilyen véletlenek bizony nincsenek. Összeesküvés elméleteknek nevezik őket.

rockjano 2012.09.05. 02:58:31

@Ándi bácsi: Olyan jó fantáziálni...

Gyerekek szeretik a meséket..én meg szeretem a Batmant.

De azért igaznak nem hiszem :-)

LallyPop 2012.09.05. 03:03:36

@rockjano: Látod a 9/11 szorit mégis beszoptad. Mert a Batmanen szocializált amerikaiaknak készült.

rockjano 2012.09.05. 03:05:07

@Ándi bácsi: Ha ettől jobban érzed magam akkor beszoptam...

Vagyunk még ezzel pár milliárdan....

nu pagagyí 2012.09.05. 04:51:39

@Ándi bácsi: Nem is tudom, hogy a zsidókon kívül minek is él a többi ember a Földön, hiszen mindent ők csinálnak. Háborúkat robbantanak ki, maj sajátmagukat küldik koncentrációs táborba, békeidőben meg repülőt vezetnek saját irodaházaikba. Még a kommunizmust is ők csinálták, ezt is csak azért, hogy a szegény zsidó kifoszthassa a gazdag zsidót.

Szúrófény 2012.09.05. 06:59:03

@Dr. jenőke (jenőke): Ér ennyit, ez a szarság? Ki a nagyobb bunkó című vita?

Virág et. 2012.09.05. 07:46:34

@wanekus: Mondjuk a mandiner kommentrésze kiürülne, de hát van ilyen.

nyehehe 2012.09.05. 08:14:05

@somewhat damaged: abban igaza van a posztírónak, hogy a kétharmad többsége sem ezt akarta. Ez az első ügy, ahol azt érzem, hogy pofánvágnám a választott vezetőimet. Sőt! Én leendő jobbikosként azt mondom, hogy Vona Gábor is leszerepelt ezzel az azeri védéssel. (azt írta, hogy ők a magyarok "testvérnépe"). Szerencsére a kuruc infó cikkei alatt órási fölényben vannak, akik szerint ez hatalmas hiba volt, és az ország becsülete nem eladó. De a Jobbik is szarik már a támogatók véleményére, ha pénzről van szó. Ez talán sokaknak felnyitja a szemét.

2012.09.05. 08:31:58

@nu pagagyí: @rockjano: @Ándi bácsi:
Azért lássuk be, a zsidó nagyon buta nép. Már évezredek óta készül a világ leigázására, és nem sikerül neki. Pedig mi mindent ki nem találnak' Például megoldják az Al keida kérdést. A paléesztint neg nem. Miért nem robbantottak még a palesztinok az USA-ban? Vazze, Izrael, mindenre nekem kell gondolnom? Több kreativitást' Most kirobbantják az örmény-azer-orosz-amerikai- iráni -török háborút. Jó ez nekik, hiszen biztos, hogy őket nem érinti majd.

2012.09.05. 08:33:34

@Ándi bácsi: " Ilyen véletlenek bizony nincsenek. Összeesküvés elméleteknek nevezik őket."

Az összeesküvés elméletek közös jellemzője, hogy általában alaptalanok.

Munchausen 2012.09.05. 08:33:50

Egyaltalan nem vagyok hive a halalbuntetesnek, de pont az ilyen baltas gyilkosok meg a Breivik eseteben sokkal jobb megoldas lenne mint az eletfogytiglan. Ha annak idejen ezt az artatlant felhuztak volna az elso fara most nem lenne problema es az adofizetok zsebet sem terhelte volna a fogvatartasa.

2012.09.05. 08:35:52

@Ándi bácsi: "Sajnálom hogy tőlem kell megtudnod, de a hivatalos sztori szerint=kongresszusi vizsgálat a WTC7 a tüz miatt OMLOTT össze. Silverstein szerint pedig LEBONTOTTÁK."

Nade Ándi bácsi, az amerikaiak hazudnak!
Különben is, a zsidók irányítják Amerikát!

debreceni.blog 2012.09.05. 08:37:03

"Félve játszom el a gondolattal: Mit szólt volna Kövér László, Orbán Viktor és Semjén Zsolt, ha egy svédországi nemzetközi katonai találkozón a román százados kiloccsantja az alvó magyar hadnagy agyvelejét csak azért, mert magyar. "
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2911_orban_elbaltazta._nem_kicsit_nagyon

2012.09.05. 08:38:06

@Ándi bácsi: Valamint a terroristák arabnak kinéző zsidó ügynökök voltak. Ez abból is látszik, hogy körül voltak metélve.

2012.09.05. 08:39:56

@debreceni.blog: Egy lengyel találkozón. Aztán a lengyelek kiadják Romániának, ahol hősként ünneplik, ahol kijelenti: azért élek, hogy minél több magyart öljek meg!

2llkedő 2012.09.05. 08:41:58

@Munchausen: "Egyaltalan nem vagyok hive a halalbuntetesnek, de pont az ilyen baltas gyilkosok meg a Breivik eseteben sokkal jobb megoldas lenne mint az eletfogytiglan."

Az miért büntetés?

2012.09.05. 08:42:41

@Ándi bácsi: Ándi! Én azt hallottam, hogy aznap az ott dolgozók jelentős hányada nem ment be. Vajon mind zsidó volt?
Vajon ennyi zsidó közül egy sincs, akinek eljárna a szája? Igen titoktartó kis nép ez, nem olyan, mint a magyar.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.09.05. 09:00:35

@Fedor:

Ha már ezek a kormánypárti érvek ...

...

A - halálbüntetést szorgalmazó -

kormánypártiaknak
a hőssi dicsőítette baltás gyilkoshoz nem volt egy rossz szavuk se ?

A halálbüntetést rasszista baltásgyilkosra nem gondolták ?

Érdekelne.

Ha újságíró lennék, én megkérdeném őket az ügy apropóján,

hogy a hőssé avatás kielégíti-e őket, mint büntetés.

Tallono 2012.09.05. 18:05:32

@nyehehe: Ha elolvastad Vona közleményét az ügyben, rájössz, hogy nem így állnak hozzá. Az azeriek testvérnép, ettől függetlenül elítéli a Jobbik az ügy kezelését.

Tallono 2012.09.06. 15:02:24

@Fedor: OFF. Fedor szeretnélek ezúttal szembesíteni a kedvenceiddel, valódi gyűlölködőkkel szemben:

kuruc.info/r/4/100963/

Európai integráció és annak hatása az antiszemitizmusra címet viselő konferenciáról van szó, ahol ilyen gondolatok hangzottak el:

„zsidóknak Európában mindig is szembesülniük kellett az antiszemitizmussal”, amely „része Európa DNS-ének”.

a zsidóság ellenségei „anticionistának állítják be magukat, és Izrael állam tetteit bírálják”

„Az izraeli katonák nem csupán Izraelt védik a terrorizmustól, hanem Európát is”

„A zsidóság európai jövője a tét, de Európa egészének sorsa is kockán forog”

„Izrael és a zsidóság értékei az EU értékei is egyúttal”

„habár Izrael elég erős ahhoz, hogy önmagát megvédje, sok barátja van az Unión és az Európai Parlamenten belül, akik a segítségére sietnek”.

„Irán számára az első lépés Izrael (eltüntetése), ugyanúgy, ahogyan Hitler számára a zsidóság (kiirtása) volt az első lépés”

„anticionizmus az antiszemitizmus újjáélesztéséhez vezet”

Stb, stb. Én nem vagyok antiszemita, csupán anticionista, de egyáltalán nem csodálkozok, hogy ilyen szintű gyűlölködés hatására, amit ezek a zsidó vezetők és csicskáik művelnek fokozatosan nő az antiszemitizmus. Egy demokratának ezekkel a gyűlöletkeltőkkel kéne foglalkozniuk, mert folyamatosan szítják a feszültséget és a téveszméddel ellentétben a társadalom nagy része csak erre reflektál...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.06. 15:56:26

@Tallono: Most már csak egy a kérdés: ha ezek a mondatok (a zsidók az európai értékeket maguknak érzik és barátin tekintenek az európaiakra) szerinted a gyűlölködés csúcsai, akkor kik vagy mik a tárgyai? Komolyan kérdezem, de nem várok komoly választ, mert látom teljesen homályos az a véletlenül se antiszemita elméd.

Tallono 2012.09.07. 00:57:33

@Fedor: Csak, hogy tisztázzuk egy apartheid, rasszista, megszálló országról beszélünk, aki népirtást folytat a gázai övezetben és faji törvények jelentik az alapját, valamint elnyomja a palesztin népet, és rajta ül több száz atombombán. Szerintem nálad se ezek jelentik az európai értékeket...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.07. 08:38:46

@Tallono: Ha igaz lenne, nálam se jelentené. De vagy nem igaz, vagy irreleváns (attól még lehet európai és demokrata egy ország, hogy van atombombája). Nem tökéletes ország, ott is vannak hozzád hasonló nacionalista és beszűkült hülyék, és én se értek egyet velük mindenben, de attól még az a térség egyetlen demokráciája. De most nem fogok itt veled leállni erről vitatkozni, mert tudom, úgyis felesleges lenne.

DeMarco 2012.09.10. 11:02:46

@Fedor: Ez az azeri izé nem hoz izgalomba, de válaszolnék a kérdésedre:

"Kedves mindenki, aki a kétharmadra szavazott két éve: Komolyan ezt akartátok?"

Igen! Vagyis nem izgat az azeri fickó, de amit vártunk és szerettünk volna a fidesztől megkaptuk és még túl is szárnyalták a várakozásokat! Úgyhogy igen, komolyan ezt akartuk!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.10. 11:07:46

@DeMarco: Örülök, hogy nem okoztál csalódást :-)
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0