Miért akarnak a jobboldaliak állandóan lövöldözni?
2014. február 10. írta: Fedor

Miért akarnak a jobboldaliak állandóan lövöldözni?

fegyver_w460.jpg

...egy tisztességes helyen az ember ilyenkor lecsatolja a fegyvert, és lelövi, mint egy kutyát... 

Schmidt Mária Kende Péterről, A Viktor című könyv szerzőjéről 2002-ben

...isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket. Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van. 

Nyitray András fideszes képviselő az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának, illetve nemzetbiztonsági bizottságának közös ülésén az MTV székházának ostroma után 2006-ban, azt az utasítást számon kérve, hogy a rendőrök nem használhattak fegyvert. 

Ezzel párhuzamosan a rendőrök kapjanak tűzparancsot, ha bármilyen támadás éri őket, miközben munkájukat végzik. 

Bayer Zsolt békemenetelő, az ötös számú FIDESZ tagkönyv tulajdonosa a Cozma-ügy kapcsán 2009-ben.

A köztársasági elnök palotáját azonban nem sikerült megvédeni. Ha ezek az emberek ugyanezt a washingtoni Fehér Házzal teszik, az őrség lelövi őket... Hol volt a Terrorelhárítási Központ? Miért nem volt képes megvédeni a közintézményeket?

Bencsik András békemenetelő, Gárda-alapító az Együtt-PM figyelemfelhívó akciójáról 2014-ben.

És ezek csak a fideszesek.

Persze mit várunk egy olyan párt szimpatizánsaitól, amelynek a mindenható ura több, mint 10 éve csak háborús hasonlatokkal tudja kifejezni magát?

De persze mehetünk tovább a szélsőjobb felé is, ha még durvábbakat akarunk, mondjuk Tyirityán Zsoltig, a Betyársereg vezetőjéig, annak 2011-es kirohanását idézve:

...el kell jutni oda, hogy egy gépkarabélynak az elsütő billentyűjét valaki meg tudja húzni, esetleg akkor, hogyha egy másabb bőrszint lát.

És esetleg vegyük ide azokat is, akik nem csak beszéltek róla, hanem a tettek mezejére is léptek? Igen, a rasszista sorozatgyilkosokra gondolok.

Mi ez a fegyvermánia? És ezek mondják a másik oldalra, hogy agresszív, mert egy performansz keretében ledöntöttek egy hungarocell szobrot, meg figyelemfelkeltésül 40 kilós egyetemisták erkélyekre másznak?

Röhej.

Á, persze, már hallom is a felhördülést, hogy

dehátaszemkilövetőgyurcsány!

Ó, igen. Bagatell különbség, hogy nem éleslőfegyverről volt akkor szó, hanem gumilövedékről, ami nyugaton is használt tömegoszlató eszköz, és a valóban borzasztó sérülések okozására (nem halál!) nem hogy Gyurcsány, de senki más sem adott parancsot, de még csak utalást se tett rá az égvilágon senki, azok a szakszerűtlen, rutintalan használatra és/vagy az adott rendőr frusztráció okozta bosszúvágyára vezethetőek vissza.

Szóval akkor melyik oldal is itt az agresszív?

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr645807888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

♔bаtyu♔ 2014.02.11. 15:00:12

@wirth6: Ja, a szélsőbal inkább akasztani szeret.

zobod 2014.02.11. 15:04:47

@DezInf: lehet, hogy az MDF volt kormányon, de a békés átmenetnek nevezett hatalomátmentés miatt nem tisztították meg alaposan a médiát, rendőrséget, honvédséget és államapparátust. A tény az, hogy a legenda szerint a taxisok és fuvarosok CB rádión szervezkedtek, ami viszont lehallgatható lett volna bárkinek, a rendőröknek is. Az időzítés sem volt véletlen, a halálos beteg Antall kórházban, az államügyeket Horvát Balázsnak kellett volna vinni amire minden szempontból alkalmatlan volt.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2014.02.11. 15:06:01

@♔bаtyu♔: Te melyik párhuzamos univerzumban élsz? Akkoriban a liberálisokat Orbán Viktor vezette az SZDSZ-el karöltve, ugye tudod?

Tudod, az az Orbán Viktor, aki később a Liberális Internacionálé alelnöke lett...

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2014.02.11. 15:06:30

@♔bаtyu♔:
facepalm
Még véletlenül se arról van szó, hogy a rendőrség előre jelezte, hogy a Blahán szélsőségesek fognak összegyűlni és zavargásokra lehet számítani.

Nem kéne néha visszatérni a valóság nevű képződménybe? Nem annyira szörnyű.

♔bаtyu♔ 2014.02.11. 15:09:49

@Lord_Valdez: Ügyes. Az Astoriánál szétszéledő tömeg metró felé gyakorlatilag semerre nem mehetett. Az Astoriánál pedig "okosan" nem állt meg a metró.

Lesz még Magyar Köztársaság 2014.02.11. 15:09:57

@Tallono: "Nagyon mókás a naivitásod, de a valóság az, hogy ahogy a kommunisták hatalomra jutottak, vagy a közelébe kerültek az úgynevezett "szociáldemokraták és liberálisok" azonnal lefeküdtek nekik, szó nélkül..."

Mit hazudozol itt össze vissza? Nem szégyelled magad?

2llkedő 2014.02.11. 15:11:40

@♔bаtyu♔: "Ja, Astoria tényleg szerencsétlen választás volt. Sejthette volna Orbán,"

Nem szerencsétlen, hanem tudatos választás volt, mint ahogyan a rendőri rendezvény biztosítás elutasítása is az volt.

Piktorka se az előtt se az után nem szavalt az Astoriánál.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2014.02.11. 15:13:05

@zobod:
Felesleges összeesküvés-elmélet. A valóság sokkal egyszerűbb.
A gazdaság válságban volt és nem volt elég benzin. Az ország tartalékai alig pár hétre voltak elegendőek. Az Antall-kormány, a pánikot elkerülendő azt hazudta, hogy minden rendben. Aztán jött a hideg zuhany, hogy egyik napról a másikra másfélszeresére emelik a benzin árát. Ez teljesen független Antall egészségi állapotától.
Igen, a rendőrök is le tudták hallgatni, csak épp tenni nem tudtak semmit. Azon egyszerű okból kifolyólag, hogy taxis kb. annyi van, mint rendőrből. Amellett, hogy a rendőrség is megosztott volt, hogy mi a teendő, mert ilyet még nem láttak.

Trackers 2014.02.11. 15:13:45

@Lord_Valdez:
Ez igaz.. Tényleg előre szóltak.

Igaz, ahoz hogy a jóslat beteljesedjen, kb. reggel 8-tól 18h-ig kellett terelgetni a Kossuth térieket, és le kellett zárnia Nyugati fele az összes utcát, de ügyesen megoldották.

Bloodscalp 2014.02.11. 15:14:10

@enpera: ez meg egy izzadtságszagú komment volt de nagyon:)

baliY 2014.02.11. 15:14:11

@♔bаtyu♔: Ha én "jobb" oldali lennék égetne a vágy hogy megkülönböztessem magam a rendőrökkel harcoló de mégis "rendkívül békés" tüntetőktől. De te viszont egy tömegről beszélsz, te tudod. Azt viszont végképp nem értem hogy attól függően hogy jobb v. bal oldali vagyok, miért "én" kerülök taccsra a kormányváltással, vagy a kormány nem váltással. Más nem kerül taccsra velem együtt? Talán "nyilvántartanak" egy listán és te tudsz ilyenről? Egy csúnya gonosz multi sokat adózó alkalmazottjaként mindkét esetben "én" fogom megfizetni az elmúlt 20 év elbaszásait, akár tetszik, akár nem. Márpedig előbb utóbb be lesz nyújtva a számla illetve rossz esetben benyújtódik magától.

♔bаtyu♔ 2014.02.11. 15:15:33

@félázsiai 2llkedő: Ha Orbán tudott arról, hogy a szétszéledő tömegre rátámad a rendőrség jól ismerhette a volt komcsikat és saját régebbi társait a liberálisokat.

Valahogy úgy lehetett vele, most kibujik a szög a zsákból. Ki is bújt, pontosan tudta, hogy ezek nem demokraták.

Bloodscalp 2014.02.11. 15:15:54

@♔bаtyu♔: ha majd az atvn bemondják hogy
hogy az álnemzetiek szeretnek akasztani, azt is elhiszed?

♔bаtyu♔ 2014.02.11. 15:17:29

@Trackers: Igen ügyesen felterelték a rendőrök a Kossuth tértől azt a 150 embert, aminek ürügyén végre szétverhették Orbán szimpatizánsait.

Gyurcsány nem véletlenül tüntette ki Gergényit. Az, hogy erkölcsileg lenullázta a ballibsiket nem igazán zavarta.

Trackers 2014.02.11. 15:17:45

@♔bаtyu♔:

Ha megállt volna a metró, vagy bármi ez idő tájt az Astóriánál, akkor el tudtak volna időben iszkolni egyes Gyurcsánnyal és az MSZP-vel egyetérteni nem tudó emberek.

Ezt azért már mégse lehetett annyiban hagyni.
Ha már gondosan levetették a rendőrökkel az azonosítót, felszerelték őket tömegoszlatásra alkalmatlan fegyverekkel, akkor legalább használják is, gyakorlat képpen... Nem ?

♔bаtyu♔ 2014.02.11. 15:18:35

@Bloodscalp: Mintha itt éppen a ballibsik lihegnének azon, hogy a jobboldal lőne.

♔bаtyu♔ 2014.02.11. 15:20:19

@Trackers: Nyilván azért nem állították meg, nehogy le meneküljenek az emberek a gumilövedékek elő.

Nem ölni akartak, csak megbüntetni az embereket, amiért egy demokrata kormány alatt ki mertek merészkedni úgy az utcára, hogy a demokraták nem mozgósították őket.

arckönyv 2014.02.11. 15:25:38

@DFK: mikor volt utoljára jobboldali kormányunk...? az imádkozó kommunisták nem számítanak jobboldalinak...

♔bаtyu♔ 2014.02.11. 15:29:39

@baliY: Ragozhatjuk, de te is tudod, Gyurcsányéknak és a "liberálisoknak" egyszerűen tele volt azzal a töke, hogy fideszesek rászerveztek a Kossuth téri tüntetőkre és délutánonként kijárt a nép.
(Az persze nem érdekelte őket, hogy az SZDSZ 2002 előtt ugyanezt csinálta).

Úgy voltak vele, hogy ennek véget vetnek. Persze ehhez Gyurcsány kellett és az SZDSZ szélsőségesei, egy kicsit is normálisabb balliberális társaság elutasította volna ezt. (Ahogy Horn is tette).

_most_ 2014.02.11. 15:32:13

egyetértek a jobboldaliak agresszív állatok, szerencsére tudják hol a helyük.

♔bаtyu♔ 2014.02.11. 15:37:34

@_most_: Hogy te mennyire ostoba vagy úristen. A ballibsik vannak taccsvonalon kívül te nagyonokos és most éppen nekik nincs esélyük újra pályára lépni:)))

Ehhez 2006. okt.23-a is hozzájárult.

Itt pedig elolvashatod, ki ügyeskedett ezért, bár nyilván a többi is felelős volt, Feri azért nem abszolut főnök volt.

nemzeti.net/l.php?u=1811537

_most_ 2014.02.11. 15:38:54

@♔bаtyu♔: lol, senki nem akarta szétverni Orbán szimpatizánsait, ne magadból indulj ki :D

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2014.02.11. 15:41:04

@_most_: " lol, senki nem akarta szétverni Orbán szimpatizánsait, ne magadból indulj ki :D "

Nem csak, hogy szét akarták, szét is verték, te nagyokos. Még a képviselők is kaptak.

_most_ 2014.02.11. 15:42:41

@♔bаtyu♔: haha, úgy értem a jobboldaliak pontosan tudják, hogy bármennyire szeretnének, nem alkalmazhatnak erőszakot :D

baliY 2014.02.11. 15:44:37

@♔bаtyu♔: Ez szuper: Mindenre magyarázat: Csúnya gonosz ballibek. Egy biztos, te könnyen megtalálod a lelki békét. Nekem ez sokkal nehezebben megy, valahogy nem látom sok értelmét hogy pl lecsőcselékezzek minden jobboldalit, csak mert pár vadbarom szétszedte pl az MTV-t vagy összehugyozta a Kossuth teret. Amiket aztán többek között az én ballib adómból raktak helyre.

CSENDES 2014.02.11. 15:45:01

szégyelljétek magatokat!
Ezért írják rólunk magyarokról, hogy nincs vitakultúránk. És igazuk van.
Sajnos.

_most_ 2014.02.11. 15:45:33

@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): egy képviselőt vertek meg, akinek kábé ez volt a munkája, hogy megveresse magát :D

baliY 2014.02.11. 15:51:16

@♔bаtyu♔: Mi ez a Taccsvonal jézusom? Elárulok egy titkot: Mindannyian a szopóroller örömet szerző oldalán tekerünk, oldaltól függetlenül. Ez a bal-jobb harc csak színjáték. Mátrix C. film megvan? Na ugyanolyan alternatív valóság van a szemed előtt. A kérdés csak az hogy melyik pirulát választod. Elárulok egy titkot: duracell nyuszi vagy te is, én is.

♔bаtyu♔ 2014.02.11. 15:55:33

@baliY: Nem kell terelni, 2006.október 23-ról beszélünk.

Gyurcsányék provokátorokat alkalmaztak. Aláírom, hogy a balliberálisok jórésze ezzel nem értett egyet, de ez most már lényegtelen.

Az SZDSZ (Kuncze) cinizmusa Révész Máriusz kapcsán különösen visszataszító volt, valószínűleg lemondatása mögött is ez állhatott.

♔bаtyu♔ 2014.02.11. 15:56:32

@baliY: Na ezt végre aláírom. Ez pontosan így van.

baliY 2014.02.11. 15:57:28

@♔bаtyu♔: Úgy látom a kék pirulát választottad.

Trackers 2014.02.11. 16:00:00

@_most_:

Olvasgasd

index.hu/belfold/mariusz9623/
"A nyomozás során kiderült az is, hogy a tömegoszlatás megkezdése előtt a Síp utcánál nem volt felszólítás, sőt még hangágyúja sem volt az ott lévő alakulatnak. Figyelmeztetés nélkül kezdték könnygázzal lőni az embereket."

"Révész Máriusz 2006. október 23-án, a Fidesz nagygyűlése után a Rákóczi út és a Síp utca sarkán odament a rendőrsorfalhoz, és képviselői igazolványával a kezében arról akarta meggyőzni őket, hogy ne oszlassák, és ne lőjék könnygázgránátokkal az engedélyezett rendezvényről távozó embereket. A nyomozás adatai szerint ezután a sorfal mögött néhány rendőr körbeállta, majd a fellépése miatti megtorlásként gumibottal és tonfával összeverte Révészt, akit még a földre kerülése után is tovább ütöttek és rúgtak."

♔bаtyu♔ 2014.02.11. 16:06:12

@baliY: A gond az, hogy itt te nem választhatsz. Ha a Jobbik nyerne, másnap bevonulnának a románok USA-EU segédlettel, és azzal az ürüggyel, hogy itt ölik a zsidókat.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2014.02.11. 16:09:04

@♔bаtyu♔:
Szeded rendesen a gyógyszereidet?
Az EU-nak nincs hadserege, az USA-nak meg a legkisebb baja is nagyobb annál, hogy mi történik a Balkánon, vagy hol.

felcsutisuttyo 2014.02.11. 16:12:40

a Schmidt Mária 2002 ben is már RONDA GUSZTUSTALAN BANDZSA VOLT,..ÉS HELYEZKEDETT...és dőlt belőle a hülyeség a Kende könyvét el se olvasta, és csak fröcsögött mint minden jobb oldali állat...Ilyen a Bencsik is, meg a Bayer Zsolt, akit tényleg már rég le lőttek volna jobb országban.......
Ezek ilyenek...az emberek salakjai ők....

ephart 2014.02.11. 16:14:53

lövetni a judeobolsevikok lövettek 2006.október 23.

DezInf 2014.02.11. 16:15:25

@zobod:

Reménytelen vagy :)))

A taxisok emelték fel a benzin árát, csak azért mert blokádolni szerettek volna?

Ezt gondold már át .

DezInf 2014.02.11. 16:18:01

@ephart:

A nácik meg egész nap kövekkel és molotov koktélokkal kedveskedtek a rendőröknek.
Változatosság képen betondarabokat is dobáltak rájuk.

Várható volt, hogy csak idő kérdése, hogy mikor szabadulnak el az indulatok.

♔bаtyu♔ 2014.02.11. 16:23:33

@DezInf: "nácik"

Micsoda selejt kommunista ballibsi seggfej vagy te b+.

_most_ 2014.02.11. 16:26:34

@Trackers: azért nem kell a dráma, nem lett semmi baja, azt hitte majd felmutatja a képviselő igazolványát azt máris hasra esnek előtte, aki találkozott már rohamrendőrrel, az tudja, hogy nem az a barátkozós fajta, ha van eszed nem mész a közelükbe, persze amikor fociszurkolókat vernek azt mindenki leszarja, csak szegény fidesz szavazókat nem szabad bántani.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2014.02.11. 16:26:47

@DezInf: "A nácik meg egész nap kövekkel és molotov koktélokkal kedveskedtek a rendőröknek."

Azon elgondolkoztál honnan szedtek kockakövet? Mit keresett ott raklapon? Mert nem az útról szedték fel...

DezInf 2014.02.11. 16:27:16

@♔bаtyu♔:

Mi nem teccik putyinpincsi?

Szerintetek aki nincs veletek az ballibsi.
A ballibsik szerint meg ti nácik vagytok.

Ez az árokásás vége.

Nem teccik??????
Panaszkoggy MoszkoVityának.

"
Micsoda selejt kommunista ballibsi seggfej vagy te b+."

A szöveged alapján egy majdnem toleráns náci vagy :)))))

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2014.02.11. 16:31:16

szerencsére a "bal"oldaliak nem beszélnek róla, hanem csinálják **

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2014.02.11. 16:44:41

@♔bаtyu♔: Az előbb még volt EU-USA segédlet is.

Ilyen hülyeségeket egyébként bárki ki tud találni, nézd csak:

Ha Orbánt újra megválasztják, akkor bevonul az orosz hadsereg, azzal a szöveggel, hogy megvédjék a fontos projekteket az ellenzéktől, 1 millió magyart kivégeznek, 2 milliót meg majd deportálnak Szibériába.

Látod?

Mellesleg, ugyan mikor üzentek hadat csak azért, mert szélsőjobboldali párt került kormányra? Milosevics is hiába lett széljobbos, nem kapott hadüzenetet a jenkiktől jó sokáig, csak a sokadik felszólítás után.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2014.02.11. 16:48:04

tényszerűen egyenlőre csak az mszp kormány alatt lövettek

WhyCantITouchIt? 2014.02.11. 16:53:19

De csak nem teszik meg ezt a szívességet nekünk a mocskok, pedig mi 4 éve folyamatosan erőlködünk, de nem hogy nem lövettek, még egy barackot se kaptunk a fejünkre!!!:(

Hát miféle diktatúra ez!!?? Tessék lelőni valakit végre!

Silent Bob 2014.02.11. 17:03:05

@FILTOL: tényszerűen az Orbán kormány alatta egy embert agyonvertek kihallgatás közben.

2llkedő 2014.02.11. 17:20:06

@Silent Bob: Arról ne is beszéljünk, hogy a leltári szám nélküli TEK-esek hanggránáttal fegyvereztek le egy terroristagyanús öngyilkosjelöltet.

2llkedő 2014.02.11. 17:21:01

@stark (a fideszre szavaztam 2010ben): "Ilyen hülyeségeket egyébként bárki ki tud találni, nézd csak:"

Amit írtál, az miért kitaláció?

spellbinder 2014.02.11. 17:30:17

Mi a különbség (magyarországi felosztás szerinti) jobb- és baloldal között?
Míg a jobboldaliak szeretnének, a baloldaliak lőnek is.

2llkedő 2014.02.11. 17:44:00

@spellbinder: Rossz a válasz! A baloldaliak lőttek, a jobboldaliak lőni fognak.

őrkutya2 2014.02.11. 17:44:32

Van itt egy kis félreértés, emberek. A T. Szerző nem arról szöszöl, hogy ki lövetett vagy nem lövetett, hanem arról, hogy KI HOGYAN KOMMUNIKÁL. Hányszor emleget puskát-kaszát-kapát-gépkarabélyt, ellentétben azzal, hogy felvethetné a "beszéljük inkább meg" javaslatát is.

A T. Szerzőnek az a véleménye, hogy jobboldaliak körében az erőszakra utaló szóhasználat gyakoribb. Ezt tessünk mérlegelni, és álláspontunk szerint cáfolni vagy alátámasztani.

Ennek körében kéretik érveket használni, egymást nem libsigazemberezni és/vagy komcsizni, nácizni, fasisztázni vagy fidiótázni, általában véve egymás emberi integritására megjegyzéseket nem tenni.

spellbinder 2014.02.11. 17:53:48

@félázsiai 2llkedő: maradjunk a tényeknél, a vágyálmok már inkább irodalom

spellbinder 2014.02.11. 17:54:51

@őrkutya2: a lövetést is nyugodt szívvel lehet kommunikációnak venni.

liebend 2014.02.11. 18:10:48

Jók az idézetek, de valamiért az elmúlt fél évszázadban - beleértve a rendszerváltás óta eltelt időt - mindig a baloldali hatalom alatt élt a lövés jogával a karhatalom. Vajon miért?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.11. 18:15:51

@Silent Bob:

Ja .. Két hülye rendőr nulla politikai indíttatással agyonvert valakit, amiért sittre is vágták őket.
Ezt hasonlíto össze azzal, hogy az MSZP ráuszította a több tízezer emberre a beazonosíthatatlanná tett karhatalmistáit,
akik mindenkit egyként lőttek gumilövedékkel, könnygázgránáttal, ütöttek viperával, kardlappal, aki nem nyalt be csontig a Gyurcsánynak, mint ti.
A fogdában meztelenre vetkőztetve aláztak embereket, kitüntették az azonsosítókat levetető Görényit, parlamenti képvielőt rugdostak ájulttá "Mocskos Fideszes" felkiálltások közeppette.

Ennyit ér az MSZP csicskák, munkásőr ivadékok demokrációja.

2llkedő 2014.02.11. 18:16:29

@liebend: "Vajon miért?"

Mert a csőcselék a jobboldalon van.

2llkedő 2014.02.11. 18:23:16

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

A katasztrófaturisták ne csodálkozzanak, ha lábukra omlik a ház, elönti őket az árvíz, a láva.

bgp 2014.02.11. 18:31:32

@ephart: Nem időben, nem eleget és néha rosszfelé.

bgp 2014.02.11. 18:32:36

@♔bаtyu♔: Aki verésért ment, az Révész Mártíriusz volt.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.11. 18:45:16

@bgp:

Azért jó látni, hogy az MSZP csicskák mit sem változnak.
Rákosi alatt kivégzett, bebörtönzött emberek ellen ugyanúgy kikelnek, mint az MSZP 2006-os áldozatai ellen.

Persze ha a köztársasági elnök erkélyére felugráló majmokat, valaki pofon vágta volna, már diktatúráznátok ezerrel.

Mikor több tízezer ellenzékit verettek kedvenceitek beazonosíthatatlan karhatalmistákkal, akkor meg kiderül, hogy ők mentek verésért !

Ennyit tudtok meg a nevetek, szarházi munkásőr ivadékok !

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !

zobod 2014.02.11. 18:45:44

@DezInf: Budapesten a taxisokat és fuvarozókat folyamatosan heccelték, állítólagos taxisok akit nem igazán ismert senki látásból sem (akkoriban kb. ötször annyian voltak mint most és a harmada feketén csinálta, mondhatott bárki bármit magáról), illetve az szdsz politikusai. Ezt első kézből tudom, olyan rokon mesélte, aki maga is részt vett a blokádban. Neki haláláig az volt utána a meggyőződése, hogy palira vették őket, az első dühüket használták ki olyanok, akik már készültek valami hasonló akcióra.

2llkedő 2014.02.11. 18:50:25

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"több tízezer ellenzékit verettek kedvenceitek"

??????????????

SOHA TÖBBET DIKTATÚRÁT!!!!! Úgyhogy szólj Piktorodnak.

DezInf 2014.02.11. 18:51:11

@zobod:

Csípem amikor olyasmiről próbálsz legendát gyártani, amit nem ismersz.

Gőzöd sincs az egész sztoriról, gyanítom akkoriban nem Budapesten éltél, de az is lehet nem is ebben az országban.

Nem is vitáznék veled ebben a témában, ne haragudj.

Silent Bob 2014.02.11. 18:58:04

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Pintér lemondott már az agyonverés miatt?
Gergényit elővették már a fideszes elvtársaid, vagy Pintérrel üzlettársak lettek?
Egyelőre nincs több kérdésem.

zobod 2014.02.11. 19:01:15

@DezInf: nice try, de nem jött be. Úgy van, ahogy írtam.

DezInf 2014.02.11. 19:06:22

@zobod:

Te ott voltál? Én ott voltam.
Valamelyikünk nem mond igazat?

kvadrillio 2014.02.11. 19:07:11

@enpera: "Izraeli katonákat vetettek be a 2006-os rendőrterror során? (Frissítve)
2013, április 25 - 13:22

Friss hírek
Vezércikk

A WikiLeaks által ma kiszivárogtatott levelezés szerint 2006-ban egy izraeli repülőgép landolt a budapesti reptéren, melyen 120 izraeli katona tartózkodott. A dokumentumokból az izraeli kémrepülők kapcsán is megdöbbentő feltételezések kerültek napvilágra - derül ki az Index cikkéből.

"2006-ban, Gyurcsány Ferenc regnálása idején egy izraeli repülőgép landolt Budapest repterén 120 katonával, akik rutin-terrorelhárító tevékenységet végeztek. A magyar média nem számolt be az eseményről. Fontos megjegyezni, hogy épp ebben az időben, az 1956-os forradalom 50. évfordulóján békés megemlékezés zajlott, amit azonosító nélküli, fekete maszkos rendőrök brutálisan szétvertek" "

DezInf 2014.02.11. 19:24:34

@zobod:

Na jó, elárulok egy titkot, de ne add tovább, mert letagadom.
A többiek meg ne figyejjenek, mer úgy járnak .... az meg fájni fog :)

Szóval, a taxisblokádot a fidesz szervezte. Nem ez a fidex, hanem az a fidesz amelyik már rég nem létezik.

Tehát ők bujtogatták a taxisokat, mert az Antall kormány le akarta vinni a benzin árát a felére. A fidesznek már akkor is voltak érdekeltségei az üzemanyagpijacon.
Láttam én is, amikor az egyik fideszes olajoskannában vitte haza a benzint.

Biztos nem bor volt benne, mert nem volt vörös az orra.

Naszóval azért bujtogatták a taxisokat, hogy jól felemejjék a züzemanyag árát, oszt mivel a fideszben jó sok benzinkutas vót, hát ez a titok.
De esküggy meg, hogy nem tőlem hallottad :)))

DezInf 2014.02.11. 20:47:46

@DezInf:

Ez meg desszertnek:)

index.hu/belfold/2013/04/25/gyurcsany_a_hulyesegnek_nincs_hatara/

Az embernek maszkírozott földönkívüliek mindent visznek:D

liebend 2014.02.11. 22:16:08

@félázsiai 2llkedő: baloldalon és jobboldalon egyaránt van csőcselék, matematikailag arányosan annyi hülye, értelmes egyaránt. Ne becsüld le ellenfeled!

Tblog 2014.02.12. 04:03:39

Mai hír:

"Baloldali gerillák lőttek az athéni német nagykövet házára"

"Egy baloldali "városi gerillaszervezet" vállalta magára az athéni német nagykövet otthona elleni tavaly decemberi fegyveres támadást, és további német- és kapitalizmusellenes erőszakra szólította fel kedden a görögöket."

hvg.hu/vilag/20140211_baloldali_varosi_gerillak_athen

A cikked megírása után ez egy kicsit égő, nem?

Jut eszembe, a múltkor Görögországban nem pont baloldaliak lőttek agyon 2 embert?

2llkedő 2014.02.12. 05:39:35

@liebend: Baloldali csőcselék mikor gyújtogatott, tört, zúzott? Mikor kellett fellépnie ellenük a hatalomnak?

2llkedő 2014.02.12. 05:45:58

@Tblog:
"athéni"
"görögöket"
"Görögországban"

????????????

Égő nem?

2llkedő 2014.02.12. 05:51:26

@Trackers: ""Révész Máriusz 2006. október 23-án, a Fidesz nagygyűlése után a Rákóczi út és a Síp utca sarkán odament a rendőrsorfalhoz,"

Mártíruszka mit keresett akkor ott? Netán-tán ő is katasztrófaturista volt? Miért nem ment haza a feleségével, és a családjával? Ők érdekes módon sértetlenül haza értek.

Tblog 2014.02.12. 06:44:10

@félázsiai 2llkedő:

Bizony égő.

Mert nem az a lényeg hogy athéni görögök, hanem hogy lövöldöző és másokat agyonlövő gyilkos baloldaliak.

Ez az égő, ha előtte elolvasod fent a cikket.

2llkedő 2014.02.12. 06:52:25

@Tblog:

Görögország nem Magyarország!

Hogy a világ másik végén ki, minek mondja magát az semmit nem mond az itthoniakra nézve.

Piktorkád is jobboldalinak, demokratának mondja magát, még sincs köze egyikhez se.

Tblog 2014.02.12. 07:18:37

@félázsiai 2llkedő:

A micsodám? Utálom Orbánt mint a sz.rt. De ha nem rá utaltál, akkor kíváncsi lennék hogy kire.

A cikkben pedig nem magyar jobbolaliak-at írt a szerző, hanem csak jobboldaliakat.

De ettől függetlenül a magyar baloldal is mond erőszakos dolgokat.

Hogy a Fidesz mit mond az meg kit érdekel. Pont olyan mint az MSZP. Én nem látok különbséget köztük. Meg nem is érdekelnek.

2llkedő 2014.02.12. 07:25:17

@Tblog: "A cikkben pedig nem magyar jobbolaliak-at"

Melyik cikkben?

"Hogy a Fidesz mit mond az meg kit érdekel."

Pedig kéne, hogy érdekeljen, mivel ők vannak hatalmon, és valszeg ők is maradnak.

Tblog 2014.02.12. 07:30:38

"ők vannak hatalmon, és valszeg ők is maradnak."

Az elég baj. Ha maradnak, akkor a következő 4 évre nem sok jót jósolok Magyarországnak. :-(

2llkedő 2014.02.12. 07:35:06

@Tblog: Nekünk Mohács kell!!!!

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.02.12. 11:15:41

@Tblog: ha ők maradnak, mindenképpen jobb lesz mintha a kúrcsányék őrjöngenének megint

Tblog 2014.02.12. 11:59:43

@enpera: Egy kutya.

Mindketten jól odavágtak az országnak. 4 év alatt 3500 milliárddal növelték az államadósságot. Szép teljesítmény ahhoz képest hogy közben még a nyugdíjalapot is odaadták az IMF-nek, vagy a világbanknak vagy a fene se tudja már hogy kinek, a lényeg hogy már az sincs meg.

liebend 2014.02.12. 13:04:48

@félázsiai 2llkedő: a baloldali csőcselék egyelőre valóban nem gyújtogatott, mert már a gyülekezéskultúrájukat is eleve visszanyesték a Kádár-kori szocializációjukban, vagyis ők fogadták el elsőkézből és leginkább, hogy "tüntetni fasiszta dolog", 56 miatt. Lásd még később: "fúj, utcára viszi a politikát" címszó alatt. Attól még van baloldali csőcselék.

2llkedő 2014.02.12. 13:34:03

@liebend: "Attól még van baloldali csőcselék."

És mit csinál az a baloldali csőcselék?

liebend 2014.02.12. 14:30:46

Ha netán lemerészkedik a térre, Viktor fejeket rugdos. Amúgy beszélgess emberekkel, mindenféle csoportból. Arra fogsz rájönni, hogy a baloldal alapját, "gerincét?" egy jó erős kispolgári réteg adja (nem a maroknyi "gőgös" európér entellektüel), az a réteg, akinek jár(na) mindig minden, cigány és zsidógyűlölő csakúgy, mint jobbikos társai (néha át is szavaznak), gyökereiben elproletárosodott, a szavak szintjén és érzelmeiben szélsőségesen elitellenes és erőszakos, anyagilag és kulturálisan szegény, inkoherens, inkonzisztens és csak részleteiben tiszta tárgyi tudással bír, alapvetően vesztese az elmúlt évtizedeknek. Van ilyen a jobboldalon is bőven, tudom, de alapvetően a baloldalinak a sajátja volt ez a tömeg. Viktor azután célzott be egy részt, mikor rájött 2002-ben, hogy a mozgósítható, elkötelezett nemzeti, középosztálybeli szavazói csak egy millióan vannak, ami legtöbbször kevés a kormányzáshoz, akkor nyitott a populista, baloldali politikára is. Amit becsülök benne, hogy a nemzeti ügyeket is vitte. A jobbik pedig akkor vitt ebből a táborból, amikor megbukott a Horn-féle módszer és áthidalhatatlan szakadék tátongott a prolik és a milliárdosok baloldalában. De a java tántoríthatatlanul baloldali: ők a baloldali csőcselék. egy marék segélyért az anyjukat is...

2llkedő 2014.02.12. 16:06:49

@liebend: Érdekes, Márai másként látta. Ő éppen a nemzeti keresztény jobboldalról írta azt, amit leírtál:

Márai Sándor:
"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a 'jobboldaliság' címkéjével ismert különös valamit; a tudatot, hogy ő mint 'keresztény magyar ember', előjogokkal élhet e világban; egyszerűen azért, mert 'keresztény magyar úriember', joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem 'keresztény magyar' vagy 'úriember', tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság igazi értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen; talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt; de szíve mélyén örökké visszasírja a 'jobboldali, keresztény, nemzeti' világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. (...) Ez a fajta soha nem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet."

Tallono 2014.02.12. 16:38:12

@Fedor: Kis érdekesség arról a bizonyos 6 millióról... :

www.youtube.com/watch?v=HX79E3B0_I4#t=350

Még egy a számos bizonyítékom közül, hogy egy propagandasztikus biznisz-mítosz kiagyalóinak a szekerét tolod, hadd gratuláljak hozzá!

liebend 2014.02.12. 16:49:51

@félázsiai 2llkedő: Márai 60-70 esztendővel ezelőtt írta e kritikus sorokat, joggal. Aztán történt egy s más. Például egy egész társadalom paternalista elprolisítása, amitől sokan védtelenek voltak kultúrájukban. Amely a populista radikalizmusra jobb és baloldalon egyaránt fogékony. "Hát olyan sok ma a jó szakember?"- szólhatnánk a klasszikussal: a kisnyilasokból lettek a legjobb kommunista ÁVÓ-sok. Érdekes, hogy Márait - persze nehéz ma betagozni és mindenki le akarja nyúlni - de inkább nemzeti-konzervatívnak lehetne nevezni mai fogalmak szerint. Valószínűleg a harmincas évektől erősödő jobboldali radikálisokra gondolt (nem feltétlenül nyilasokra), akik között volt deklasszált dzsentri, kispolgári elem, és sok keresztény középosztálybeli is.

2llkedő 2014.02.12. 17:32:33

@liebend: Amit Márai leírt, az éppen a jelenleg hatalmon lévő nemzet keresztényekre illik.

liebend 2014.02.12. 17:40:21

@félázsiai 2llkedő: Hát, persze, mindjárt gondoltam. Balassi meg a vár portáján dolgozó jegypénztárosra gondolt, miközben a végvári vitézekről írt.

2llkedő 2014.02.12. 17:50:21

@liebend: Nem azt mondtam, hogy a fideszről írt, hanem fordítva. A fidesz olyan, mint amiről Márai írt. Nemzeti keresztény.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.02.12. 18:19:42

@♔bаtyu♔:

Ha tutira bevonulnak másnap, akkor a nyilasokra szavazok magam is.

liebend 2014.02.12. 18:36:25

@félázsiai 2llkedő: az a nemzeti keresztény nem feltétlenül az a nemzeti keresztény. Márcsak az eltelt idő és a közbeeső erőszakos elitcsere okán is. De ha ettől függetlenül találónak tartod, oké. Én nem.

2llkedő 2014.02.12. 18:50:24

@liebend: A maiak is Nemzetiek, mint akikről Márai is írt, és keresztényeknek nevezik magukat, bár semmi közük a keresztényi szellemhez. Márai csak a szocialistát hagyta ki. Úgy, mint Nemzeti szocialista.

"""mert 'keresztény magyar úriember', joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem 'keresztény magyar' s a keresztény magyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. """

Annyiban igazad van, hogy nem Galyatetői nyaralást vár.

""""és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül.""""

Ehhez nem szükséges semmit hozzáfűzni.

Akkor mi is változott?

2llkedő 2014.02.12. 18:51:32

@liebend: "a közbeeső erőszakos elitcsere okán is"

"""Aki elmúlt harmincéves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen; talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt; de szíve mélyén örökké visszasírja a 'jobboldali, keresztény, nemzeti' világot,"""
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0