A Vak komondorok kormánya nem hagyja az út szélén a Nemzeti Dalcsinálót
2015. december 17. írta: Fedor

A Vak komondorok kormánya nem hagyja az út szélén a Nemzeti Dalcsinálót

Rakétasebességgel eszkalálódik a helyzet Ákos körül: pár bunkó mondattól villámgyorsan jutottunk el odáig, hogy a kormány felmondta az összes Telekomos szerződését (UPDATE: ezen utólag finomítottak), és alig burkoltan beszóltak Németországnak is: 

"A kormány megdöbbenéssel értesült a Telekom lépéséről, amely meggyőződésünk szerint mind a magyar alkotmány szellemével, mind pedig betűjével ellentétes" - közölte a szóvivő. 

"Elképzelhető, hogy ez Németországban lehetséges, de mi elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ma Magyarországon bárkit véleménye és nézetei miatt ilyen formában diszkriminálni lehessen" 

A FIDESZ kormány rakja helyre Németországot alkotmányosságból és diszkrimináció-ellenességből. Hát ez az év vicce. 

Akkor kezdjük elölről. 

Ákos szponzorálása a Telekom részéről PR döntés volt. Népszerű zenésszel összekötni a márkát hasznos volt a számukra. Miután a Nemzet Dalnoka vérig sértette a fél országot (és a Telekomnak az egész ország a célcsoportjába tartozik) elemi érdekük volt, hogy ettől elhatárolódjanak (az Aréna koncert miatt eléggé szem előtt volt, hogy támogatják Ákost), hisz ha ha hagyják, hogy továbbra is összekössék Ákos nevét a céggel, az elég nagy PR-bukás lehet, forintosítható károkkal. Így szerződést bontottak. Tehát nem megtiltották Ákosnak, hogy nyilatkozzon, nem feljelentették, nem megverték, hanem hoztak egy anyagilag racionális döntést, és megszüntettek egy szponzorációról szóló, két cég közötti magánjogi szerződést (gondolom Ákos produkció cége lehetett a másik aláíró). Ákos emitt elesik jó pár millió Ft-tól, ez igaz, de nem a munkahelyről rúgták ki, dolgozhat tovább, koncertezik, kapja a jogdíjakat, ráadásul egyáltalán nem kell félteni a megélhetését, hála a közmédiának.

Na ebből óriási sértődés lett jobboldalon, ahol hirtelen (és totálisan hiteltelenül) mindenki a szólásszabadság lángpallosú védelmezőjévé lépett elő, és teli torokból elkezdtek kiabálni, hogy "Véleményterror!!44!444!"

Surján László (KDNP, és ezzel mindent elmondtam róla) kicsit sem aránytévesztően lazán párhuzamot vont a Kövér László és Kovács Ákos mondatait követő felháborodás-hullám és a Charlie Hebdo mészárlás között.

Kocsis Máté is szükségét érezte, hogy liberálfasisztázzon egy kicsit, és teljes mellszélességgel kiálljon Ákos mellett:

Az lehet a véleménye, amit csak akar, még akkor is, ha ez néhány tehetségtelen és teljesítmény nélküli bódult libbancsnak nem tetszik.

Ezt a véleményszabadság védelmében felbuzgó harcias hevületet tényleg csak egy kicsit árnyalja, hogy pont Kocsis Máté feljelentése miatt rabosították a Kettős Mérce bloggerét, Jámbor Andrást, csak mert igazat írt a nyócker polgármesteréről.

És persze nem maradhatott ki a szórásból Lázár János sem (akinek a szólásszabadság iránti elkötelezettségét mi sem mutatja jobban, mint az az eset, amikor kirúgatott az Origótól egy utána nyomozó újságírót), és mondatai már előrevetítették a mai nap történéseit, csak épp mindenki azt hitte, hogy csupán szellemeskedni próbál:

"Megdöbbentőnek tartom, amit a Telekom megengedett magának" - fogalmazott a Miniszterelnökséget vezető miniszter a sajtótájékoztatón. (...) A miniszter ennél tovább is ment, szerinte véleménydiktatúra, amit a Telekom megengedett magának, majd még be is szólt a németeknek: "pont egy német cégnek tudnia kéne, hogy mi az a diktatúra".

Lázár sajátos párhuzamot is vont, feltéve a kérdést: ha a kormánynak nem tetszene a Telekom véleménye, akkor azonnal felmondhatná velük kötött szerződéseket?

Ami tegnap még csak szurkálódásnak, rossz viccnek tűnt, az mára dermesztő valóság lett. Adódik a kérdés, hogy miért a jó a kormánynak, hogy akár nemzetközi botrányt is vállaljon egy népszerűtlenné vált énekes melletti kiállás miatt?

Hát mert beleilleszkedik a haldokló nyugatot saját magától is megmentő "harcba", amit Orbán folytat. Multit megfingatni mindig is szeretett, nem törődve a következményekkel, és ráadásul most úgy tehet, mintha pont a kormány állna azoknak a jogoknak az oldalán, amelyeket amúgy előszeretettel nyírbálnak meg rendszeresen a FIDESZ részéről, de hát az újbeszél kommunikációt mindig is tökéletesen művelte a Habony Művek.

Az se utolsó szempont, hogy gumicsontként is jól jön ez nekik, hisz amíg ezen rugózik mindenki, nyugodtan mehet tovább az intézményesített lenyúlás.

Vagy talán Szily találná fején a szöget, és ez az egész műfelháborodás jó alkalom volt egy kis bennfentes kereskedésre?

Lehet találgatni.

UPDATE

Ezt csak azoknak, akik továbbra is a Telekom lépésén rugóznak:

Munka Törvénykönyve, 8. § (3) "A munkavállaló véleménynyilvánításhoz való jogát a munkáltató jó hírnevét, jogos gazdasági és szervezeti érdekeit súlyosan sértő vagy veszélyeztető módon nem gyakorolhatja."

Ennyi.

"Ami tegnap még csak szurkálódásnak, rossz viccnek tűnt, az mára dermesztő valóság lett. Adódik a kérdés, hogy miért a j...

Szerző: Kötöttségek nélkül2015. december 17.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr388179910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz11 2015.12.17. 20:57:04

Ha a telekom eldöntheti kivel bont szerződést, akkor a kormány is.
Kár sírbékolni a telekomért. Tipikus ballib szokás multicégeket siratni, meg éhségmeneteket milliárdosokkal vezetni.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2015.12.17. 21:09:03

@Krisz11: A kormány is magáncég, afféle Magyarország Zrt.? :-)

Csak mert amit egy magánember megtehet (nem hajt be kinnlévőséget, túlfizet, szeszélyesen költségekbe veri magát), azt a közigazgatás nem teheti meg, ui. az hűtlen/hanyag kezelés.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.12.17. 21:24:00

@Krisz11: Siratja a fene a Telekomot. Amikor hagyták, hogy az Origótól kirúgasson Lázár egy újságírót, a francba kívántam őket a megalkuvásukért. Csak épp ennek a döntésnek megint olyan következményei lesznek, aminek az ország issza meg a levét. A nemzetközi sajtóban máris úgy fut a dolgot, hogy a kormány egy szexistát véd, és nem érdemes befektetni egy olyan országban, ahol ilyenek történhetnek az állami beszállítókkal. És a legszomorúbb meg az, hogy igazuk van.

ulpius66 2015.12.17. 21:25:52

A TELEKOM a legszemetebb multi!!!!

Ha Ákos helyben lennék, én nem fogadnék el tőlük támogatást!!!

Na, persze mindegy is, minek kezd el politizálni a multi....ahelyett, hogy kussolna, ha mán évi tízmilliárdokat kap, a minisztériumoktól....

ulpius66 2015.12.17. 21:27:41

Most majd jönnek megint a multivédő ballibsik, hogy "szegény multik, ez a csúnya Orbán mán megint őket báncsa"!!!!!

VÉDJÜK MEG A MULTIKAT A MAGYAR KORMÁNY ELLENÉBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ulpius66 2015.12.17. 21:32:51

Saját példám a TELEKOM szemétségéről!

1095 Ft. volt a számlám, amit sajna elfelejtettem átutalni időben, jött az SMS, hogy 8 napon belül utaljam!

Persze ezt is elfelejtettem, erre kikapcsoltak......

Mivel 1095 Ft-os számlát két héten belül nem rendeztem kikapcsoltak, majd közölték, hogy a két SMS amivel figyelmeztettek 750-750 Ft, és a visszakapcsolási díj 4.600 Ft. azaz összesen 6.100 büntit kapok, mert két hetet csúsztam az 1.095 Ft befizetésével....

Na, én ekkor hagytam ott a TELEKOMOT...

2015.12.17. 21:39:37

@ulpius66: ez valami ultraproli hozzászólás volt. Köszönjük, hogy ezeket a jelentéktelen, személyes információkat megosztottad a kispályás életedről, ami a befizetetlen számlákról szól, de hogy ez hogy kapcsolódik a fent tárgyalt közéleti kérdéshez, azt nem látom tisztán.

Merlot 2015.12.17. 21:48:35

@Krisz11: Baszki!
Csak nem a Mészáros Stróman Lőrinc vezette az éhségmenetet?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.12.17. 21:50:06

@ulpius66: És ez most hogy jön ide? Én is most fogom otthagyni a Telekomot más okokból, de ez nem befolyásolja azt a tényt, hogy ebben a kérdésben igazuk van, a kormány meg szokás szerint túltolta.

Merlot 2015.12.17. 21:50:36

@ulpius66: Feledékeny f@sz (ráadásul 2x is!) ezt érdemli.
Mit ugatsz itt feleslegesen?

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2015.12.17. 21:56:19

Szeretnék mintát venni Lázár arcbőréből. Ha sikerül reprodukálni forradalmasíthatja a kohászatot. Egészen új kemencéket tudnánk építeni, amiben könnyebb lenne megmunkálni az olyan magas olvadáspontú fémeket, mint a volfrám, vagy a molibdén.

röf 2015.12.17. 22:04:29

Megy ám a csámcsogás a nem létező problémán...
Meg a belemagyarázás, meg a félreértelmezés, ez a libsi mentalitás...
De olyan sivár :)

Krisz11 2015.12.17. 22:11:18

@Fedor: "a kormány egy szexistát véd"
1.) Világnézeti alapon lehet valakit csak úgy kirúgni? Ha azért rúgták volna ki, mert a homokosok jogait védte, akkor is ezt mondanád?
2.) Nem volt szexista. Ha végighallgatod, azért mondta, hogy "nembiztos, hogy egy nőnek ugyanannyit kell keresni", mert szerinte nembiztos, hogy egy nőnek érdemes abba belemenni, hogy kitudja mennyit túlórázik, meg szombaton is dolgozik.
Nem azt mondta, hogy azonos munkáért ne kapjanak ugyanannyit. Hanem, hogy nem érdemes ilyen áron ugyan annyit keresni. És ezért támadta be a telekom.

pamut 2015.12.17. 22:21:51

@ulpius66:
BAZDMEG! EZ BORZALMAS! A Fideszmaffia meg lenyúlta a manyupot, a tarfikokat a födleket, az EU-s pénzeket, a szerencsejátékipart, a jogállamot, az egész kibaszott országot ahhoz mit szólsz? :D
Ja, hogy neked a fideszbűnözés nem probléma :))) miért is lenne, te bűntárs vagy az ország kifosztásában....
fideszes...

2015.12.17. 22:28:54

@Krisz11: Nem kirúgták, hanem szerződést bontottak vele te szerencsétlen kretén. Ha a szponzori szerződés és a munkaviszony közötti különbséget sem tudod értelmezni, akkor mi az anyád picsájának okoskodsz?
Mennyé' a gyárba dolgozni a szalag mellé, a gondolkodást pedig hagyd meg azoknak, akik már kijárták a négy elemit!

Krisz11 2015.12.17. 23:12:05

@Dr. Trejo:

A kirúgást képletesen kell értelmezni, ostoba. Érdemi válasz esetleg?!

Szarazinda 2015.12.18. 00:04:19

@Krisz11: akkor itt az érdemi válasz, megpróbálok majd érthetően fogalmazni, hogy egy tipikus agymosott fideszes is megértse:

A telekom azzal köt és bont szerződést, akivel akar. A kormány az alapján köt, vagy bont, szigorúan tisztességes közbeszerzési eljárás alapján szerződést, aki a legelőnyösebb ajánlatot adja, így garantálva az adófizetők izzadságos munkájára kirótt adókból befolyt közös vagyonunk leghatékonyabb felhasználását.

Így világos, vagy fellapozod a Gondolatmankók 2015 decemberi számát valami újabb hülyeségért?

Dekatlon 2015.12.18. 00:14:46

@ulpius66: hát.. Ákosnak eddig jó volt a pénzük, legyen bármekkora szemetek is...

Dekatlon 2015.12.18. 00:17:34

@Krisz11: az ott a kormánynál a MI pénzünk szivi, nem az ő magánvagyona!
Ezért picit másképp kell vele gazdálkodjon, mást engedhet meg magának, mint mondjuk egy magáncég.. teszem azt a Telekom.

fidesz maszop dk egykutya 2015.12.18. 00:22:37

@ulpius66: én is mondok egy szemétséget. A GONOSZ telekomtól aki 5% kedvezménnyel adta a gázt, átvett az új állami gázszolgáltató, és így most 5%-al többet fizethetek :)

Egyébként senki sem siratta a telekomot "elvtárs" egyszerűen röhejes hogy a tolvajkormányod egy pártszoponcért ekkora felhajtást csinál, persze a mi pénzünkből.

@Krisz11: te is egy húgyagyú fideszbuzi "elvtárs" vagy. Az "én jobbikos vagyok" kamuszöveg meg nem érdekel, el se kezdd.

Furusina 2015.12.18. 05:20:36

Szerintem azért kapta eddig az állami megrendelést a Telekom, hogy kifizető helye legyen az Ákos féle klientúrának. Így okafogyottá vált az adófizetői pénzből való üzleti megrendelés. Másrészt, szerintem Ákos a 'véleményével', csak szerette volna megszolgálni a pénzünkből való dőzsölés lehetőségét.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.12.18. 06:55:38

Csak hogy értsük..

Fedor azért a Telekomért sipákol, amelyik kirugta az Origós szerkesztőt, és amely egy vélemény miatt (ami egyébként semmilyen módon nem dehonesztáló a nőkre), kirúg egy embert.

A képlet egyszerűbb.

A ballibek szerint, egy keresztény jobboldali embert bárhonann bármikor ki lehet rúgni.
Akik meg kirugták azokat meg meg kell védeni a liberalizmus jegyében.

Ennyi a történet.

Kampfer 2015.12.18. 07:05:58

A Kövér beszédében vitatott rész így kezdődik: "Azt szeretnénk, ha..."

Az Ákos interjújában a vitatott rész így keződik: "nem biztos, hogy..."

És ezek után a balf*kek és a libbantak telekürtölték az országot és a világot, hogy itt aztán a nők másodrendűek és itt aztán mentse az isten szegíny nőket a gaz náci pasiktól! Csak számomra furcsa ez?

Telekomról pedig annyit, volt szerencsém három évig dolgozni náluk, amíg ott nem hagytam őket. Szerintem bölcsebbek lennének, ha női egyenjogúság, családközpontúság kérdésében mélyen kussolnának, esetleg foglalkozhatnának a f*stalicska mobilnet hálózatukkal!
(Egy darabig most úgyis csökken majd a leterheltségük...!)
Kamp.

2015.12.18. 07:15:19

@Krisz11: Csak amíg a Telekom gazdasági döntést hozott, addig a kormány politikait, ráadásul büntető szándékkal, tehát még önbíráskodott is.
Ráadásul többek ellen folyik büntetőeljárás facebook bejegyzés megosztása miatt egy fideszes szarházi kezdeményezésére. Szólásszabadság meg véleményszabadság? Persze, addig szabad, amíg az a véleményed, mint a kormánynak, ellenkező esetben örülj, ha nem lőnek agyon a nyílt utcán.

2015.12.18. 07:16:42

@ulpius66: Az Ákos serződés felmondásával kapcsolatban milyen politikai szálat látsz a Telekom részéről? Vagy Ákos már attól a politika része, hogy közpénzzel tömik?

2015.12.18. 07:19:34

@ulpius66: A saját példád nem a telekom szemétségéről szól, hanem arról, hogy idióta vagy. Volt egy határiőd, még szóltak is, amikor elfelejtetted, aztán megint "elfelejtetted". Ők csak betartották a szerződést, te meg nem.

Kampfer 2015.12.18. 07:22:21

@Ylim: Nem is tudom, ki volt az a 'politiker', aki felszólította az FB tulaját a jenkiknél, hogy sokkal gyorsabban kellene a migráncsokat sértő kommenteket törölgetni a netről...??? Ki is lehetett az, melyik bundesmutti? Vajon hány per folyik jelenleg is ott nyugaton pusztán vélemények miatt, miközben egy terroristát este 10-től hajnal 6-ig nem lehet zaklatni, mert még felriad szegényke...? Omg...
Kamp.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.12.18. 08:16:18

@Ballib Cenzúra: Alternatív valóságaiddal nem tudok mit kezdeni továbbra sem. A Telekom úgy járt el, ahogy normális országokban bármelyik cég eljárt volna. Nálunk ez csak azért kelt feltűnést, mert nálunk még sajnos még nem megvetendő, ha valaki hímsoviniszta, rasszista, homofób, stb., hisz maga a kormány is ilyen. De legfőképp az bassza a csőröm, hogy a kormány megint olyanba szól bele, amihez semmi köze: magánügyekbe. A szponzoráció nem munkaszerződés, hanem értékalapú választás arról, hogy támogatnak valakit. Ha valaki ezeknek nem felel meg, attól ezt a támogatást meg szokták vonni mindig és mindenhol. A kormány viszont állami eszközökkel torol meg egy magánszerződés felbontását, amihez amúgy semmi köze. Szerinted ez nem agyrém? Mert ha nem, akkor csak sajnálni tudlak.

vaki78 2015.12.18. 08:19:18

@ulpius66: és nem volt igazuk? Dehogynem! Befizetted? Nem fizetted be. Figyelmeztettek? Igen figyelmeztettek. Nem voltál jogkövető, ők viszont azok voltak. Nyilván lehettek volna méltányosabbak is. Az Ákos ügy meg eléggé sajnálatos, ami vissza fog ütni a kormányra. Szokás szerint "idegből" hoznak egy döntést, amit megmagyarázni sem tudnak, hiszen ők ugyanazon véleménykülönbség alapján mondják fel a szerződéseket, amire szerintük a T nem hivatkozhat. Remélem jó sokat fogunk kifizetni a Telekomnak a mi pénzünkből.
És még mielőtt nem értenéd ez nem arról szól, hogy multi vagy nem multi, ez szimpla bosszúállás a kormánytól, ami egy rendes államban elfogadhatatlan.
Vajon ha a CBA támogatná Ákost és ők mondták volna fel a szerződést (bár ők ilyet nem tesznek), akkor mi történne???

vaki78 2015.12.18. 08:25:47

@Ballib Cenzúra: bocsánat, nem kirúgás, mivel Ákos nem a T alkalmazottja. Reklámarcként használták és a mostani Ákos imidzs nem illik bele a reklámba. A T-nek egyéni döntése hogy kit szponzorál és kit nem. Messi is biztos bukott 1-2 reklámszerződést az adócsalásos ügyével... vagy pl ott van Lacne Armstrong. Ákos pont ugyanez a kategória, ha már nem lehet vele megszólítani embereket, akkor nem kell.

FF 2015.12.18. 08:39:53

Neve, ha van, csak áruvédjegy.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.12.18. 08:41:13

Ezt csak azoknak, akik továbbra is a Telekom lépésén rugóznak:

Munka Törvénykönyve, 8. § (3) "A munkavállaló véleménynyilvánításhoz való jogát a munkáltató jó hírnevét, jogos gazdasági és szervezeti érdekeit súlyosan sértő vagy veszélyeztető módon nem gyakorolhatja."

Ennyi.

regress˙ 2015.12.18. 08:41:58

@vaki78:
Ákosról eddig is tudta mindenki hogy jobboldali.
A véleményével pedig töbek között én is egyetértek.
Nevezetesen, legyen szószerint:
"Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk, valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. Anyának lenni."

Ha emitt kirughat egy cég bárkit, akkor holnap kirughatnak engem.
Remélem nem így van, és az állam minden eszközzel fellép a ballib vélemény diktatúra ellen !

Irbisz 2015.12.18. 08:43:34

@Fedor:
„A nemzetközi sajtóban máris úgy fut a dolgot, hogy a kormány egy szexistát véd, és nem érdemes befektetni egy olyan országban, ahol ilyenek történhetnek az állami beszállítókkal. És a legszomorúbb meg az, hogy igazuk van.“

Es gondolod ez erdekli a fideszt es elemzö gondolkodasra keptelen hiveiket?
Akkor is tapsolnanak es istenitenek a fideszt, ha marhavagonba rakjak öket elvinnek öket valamelyik uj fideszes oligarcha birtokara, hogy ingyen (pardon közmunkaban) müveljek a földet.
Ilyen szervilis, szektas emberektöl ennyit lehet varni, szarnak ezek az orszagra, a magyar emberek erdekere, mert a degeneralt ertekrendjük szerint a fidesz es orban= magyar emberek.

Muad\\\'Dib 2015.12.18. 08:44:56

@Fedor:
Mondjuk szerintem kissé túl lett tolva ez az egész ügy. Először is Ákos interjújában nem egyszer elhangzik, hogy én úgy gondolom, meg nem kell velem egyetérteni. Mellékesen a felesége ugye már 2011-ben azt nyilatkozta, hogy neki esze ágában nincs önmegvalósítani, hanem boldog otthon a családdal. Ez pedig a szíve joga neki is, és Ákosnak is, hogy ilyennek tartsa az ideális nőt. Pont. Senkinek nincs joga valakit virtuálisan agyonverni a véleményéért, csak azért ,mert neki nem tetszik (legalábbis addig, amíg nem szeretné ezt rákényszeríteni mindenkire).
Kövér már más tészta, ő politikusként nem beszélhet össze-vissza kedve szerint.

Amit meg a kormány művelt, abban teljesen egyetértek veled, agyrém. Teljes agyhalál. Semmi közük ahhoz, kit szponzorál egy magáncég. Majd az Ákos rajongók felmondják a szerződésüket, ha nem tetszik nekik amit a T csinál. A kormánynak ehhez az ügyhöz semmi köze nem kéne, hogy legyen.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.12.18. 08:45:46

@Irbisz: Engem az ország sorsa érdekel, a birkák véleménye max. annyiban, amennyiben ezt befolyásolják.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.12.18. 08:46:17

@vaki78:

Csak szerződést bont..
Pont mint az állam és az Ákos rajongók.

Akkor semmi probléma ugye ?

Telekom szerződést bont Ákossal mert Jobboldali, az állam meg azért, mert olyan céggel nem dolgozik, olyannak nem fizet, aki politikai alapon bontja fel a szerződéseit.

Tiszta sor,

A legnagyobb hiba az lett volna, ha szó nélkül hagyja az állam, hogy bizonyos cégek embereket vegzáljanak, szégyenítsenek meg, csak azért mert mást gondolnak a világról, mint a ballibek.

Hát Lóf@szt.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.12.18. 08:49:30

@Irbisz:

Na ja..
Ki kell rugni őket, mint az Ákost, vagy legjobb lenne beazonosíthatatlan rendőrökkel szarrá verni őket, a liberalizmus és tolerancia jegyében, mint 2006-ban.

Ugye ?

Röhejesek vagytok.

Irbisz 2015.12.18. 08:50:44

Elkepesztö, mennyi ostoba, a kommunizmusbol ittragadt fideszhivö (troll?) irogat ide :-/

Ha egy reklamember a ceg erdekevel ellentetesen viselkedik, nyilatkozik, azt a szerzödest akkor is felmondjak, ha a nyilatkozat egyebkent nem sulyosan ellentetes alapvetö ember jogokkal, europai ertekekkel (mint most az udvari zenesz elvtarse).

Az pedig a vilag müveltebb, civilizaltabb felen elkepzelhetetlen, hogy emiatt egy kormany szerzödest bontson a maganceggel- inkabb helyeselnek a lepest.

Viszont a sikeresen balkaniva züllesztett orbanisztanban az zajlik ami, a sok kommunista lelkületü nemzetellenes szavazojuk meg tamogatja is öket ebben :(

Muad\\\'Dib 2015.12.18. 08:51:58

@Ballib Cenzúra:
Lófas*! Eddig is jobboldali volt, nem? Mégis támogatta a Telekom. Azért rúgták ki, mert úgy gondolták, hogy így fog jól kijönni belőle a cégük. Még az is tök mindegy, hogy amúgy mennyire álszent, vagy nem álszent tőlük a szöveg. Profitért dolgozó cég, ami így döntött.
A kormány viszont nem az ákosrajongók, sőt még csak nem is a jobboldaliak kormánya, hanem Magyarországé.

Kampfer 2015.12.18. 08:53:29

@Fedor: Egyrészt köztük NEM munkaszerződés volt, hanem szponzori szerződés. Másrészt végigültem az elmúlt három évben néhány MT-t és munkajogot érintő tréninget és konferenciát. Ez az egyik olyan pontja (az egyébként gusztustalan és pofátlan) MT-nek, amelyet majd a bírói gyakorlat fog meghatározni, mert ahány jogász van, annyiféleképpen értelmezi, ergo a jogalkotó szándéka szerinti értelmezés lesz majd a mérvadó.
Kamp.

willcox 2015.12.18. 08:53:49

Rétvári azt nyilatkozta, hogy a kormány lépésének nincs köze Ákos menesztéséhez.
Olyan könnyen hazudnak, hogy az már fáj.
Cinikus barmok.

Muad\\\'Dib 2015.12.18. 08:55:02

@Irbisz:
"...ha a nyilatkozat egyebkent nem sulyosan ellentetes alapvetö ember jogokkal, europai ertekekkel (mint most az udvari zenesz elvtarse)..."
Hát ez durván túlzás. Elmondta a saját véleményét, többször kiemelve, hogy nem kell vele egyetérteni. Senkit nem akart erre kényszeríteni, vagy kötelezni. A felesége mint írtam már 4 éve elmondta ugyanezt, és, hogy neki így jó. Ehhez senkinek semmi köze, pláne nem az alapvető emberi jogoknak.
Ahogy ahhoz sincs senkinek semmi köze, hogy a Telekom miért bontotta fel a szerződést. Az meg az ő dolguk.

vaki78 2015.12.18. 08:57:14

@Ballib Cenzúra: a legnagyobb hiba az hogy a kormány cégeket vegzál csak azért mert mást gondol a világról mint a kormány.... Remélem érted az azonosságot.

Irbisz 2015.12.18. 09:04:43

@Ballib Cenzúra:
„Na ja..
Ki kell rugni őket, mint az Ákost,“
Fogalmatlan ostoba tusko, meg mindig nem esett le neked, hogy a szponzoracios szerzödes NEM MUNKAVISZONY? Tovabba amit egy maganceg megtehet (aki art az üzletnek, azt nem szponzoraljuk tovabb), a törvenyek betartasasaert felelös kormany nem- mert bar örülnel biztos mint igazi kadaristahoz illik, mar nem a szocializmusban elünk (bar oda tartunk sajnos).
Ezeken tul, a balkani tusko udvari bohoc akos tovabbi tamogatasa megszünik, de mi köze ehhez az elvileg 9,5 millio magyart kepviselö magyar allamnak???? Semmi az egvilagon- de jol jött, biztos az andywajnas ujabb 5-6 milliardos rablas elleplezesere jo ürügy, igy mindenki ezen pörög, nem ezen az ujabb mutyin, vagy valamelyik ezt is joval meghalado, közpenzböl maganpenzt transzformacion (gy.k. lopason)

” vagy legjobb lenne beazonosíthatatlan rendőrökkel szarrá verni őket, a liberalizmus és tolerancia jegyében, mint 2006-ban.
Ugye ?”
A hülyesegedre nem valaszolok, az ilyen (hu.wikipedia.org/wiki/Szalmab%C3%A1b%C3%A9rvel%C3%A9s) ”ervelesi” trükköd bejönne az atlag, valosagsobamulo, nem gondolkodo IQ80-as fideszhiveknel, az ö befolyasolasukra elsütheted meg az ilyen habonyista trükköket bertroll elvtars.

”Röhejesek vagytok.”
Ti meg magyarellene gerinctelen tolvajok.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.12.18. 09:14:55

@Ballib Cenzúra: "Telekom szerződést bont Ákossal mert Jobboldali"

1. Hülyeségeket beszélsz, hisz nem azért bontottak szerződést, mert jobboldali (amikor megkötötték, még nem volt az?), hanem azért, mert vállalhatatlan, szexista dolgokat mondott nyilvánosan.
2. Igazat mondasz, de akkor abból az következik, hogy minden jobboldali szexista barom.

Melyik opciót választod?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.12.18. 09:17:25

@Kampfer: Én ezzel tisztában vagyok, ezt csak azok kedvéért raktam oda, akik szerint ez olyan, mint egy munkaszerződés, és emiatt nem rúghatták volna ki. Hét még ebben az értelmezési tartományban sincs igazuk.

Irbisz 2015.12.18. 09:22:22

@Muad\\\'Dib:
"...ha a nyilatkozat egyebkent nem sulyosan ellentetes alapvetö ember jogokkal, europai ertekekkel (mint most az udvari zenesz elvtarse)..."
Hát ez durván túlzás.“

szerinted:
emberijogok.kormany.hu/nok
„Magyarország Alaptörvényének XV. cikke kimondja többek között, hogy
(2) Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja.
(3) A nők és a férfiak egyenjogúak.
(4) Magyarország az esélyegyenlőség megvalósulását külön intézkedésekkel segíti.
(5) Magyarország külön intézkedésekkel védi a gyermekeket, a nőket, az időseket és a fogyatékkal élőket.“
azaz sajat alkotmanyukkal (amely az Emberi jogok nyilatkozatan alapszik) ellentetesen nyilatkozo akos möge beallt a kormany, no comment.

“ Elmondta a saját véleményét, többször kiemelve, hogy nem kell vele egyetérteni. Senkit nem akart erre kényszeríteni, vagy kötelezni.“

Viszont ez a velemeny ellentetes mind a Magyar Alkotmany betüjevel, de föleg szellemevel, ezen tul mind az ENSZ, mind az EU nemi egyenjogusagot hirdetö elveivel, tovabba a Telekom ceges iranyelveivel. Mivel ezeken tul alkalmas vagyoni kart okozni a cegnek, a hirere es imidzsere kenyes tökes cegnek ezt “kell” ilyenkor lepnie, ezer es egy ilyet olvasni Nyugatrol- csak ott ezt normalisnak veszik, nem hir, es egy kormanynak sincs eszebe ezert, föleg ilyen volumenben közbeavatkozni (legfeljebb azerbajdzsanban, (feher)oroszorszagban, kubaban, burundiban stb. amely orszagokhoz egyre jobban hasonlitunk)

“A felesége mint írtam már 4 éve elmondta ugyanezt, és, hogy neki így jó. Ehhez senkinek semmi köze, pláne nem az alapvető emberi jogoknak.
Ahogy ahhoz sincs senkinek semmi köze, hogy a Telekom miért bontotta fel a szerződést. Az meg az ő dolguk.“
Igy van. De a magyar kormany mar nem teheti meg azt, amit, mert nem maganceg, es orban viktor is csak miniszerelnök, nem pedig padisah vagy csaszar, meg ha annak is hiszi magat.

roqfort 2015.12.18. 09:36:00

Ez a kormány ill. a fidesz olyan, mint az a kölyök, aki állandóan verekedést produkál az iskolában. Amíg lesúnyt fejjel, gyáván hallgat a többség, addig a bajkeverő egyre erősebbnek érzi magát. Ráadásul ez a kölyök bandázik, nem egyedül ilyen bátor. A bandatagok pedig tudják, nem az igazság, az erődemonstráció, példastatuálás és félelemkeltés számít.
Én is érzek némi inkonzisztenciát abban, ahogy a liberális (rip!) sajtó az ügyet tálalja, de ilyen aljas banda ellen sajnos így is kűzdeni kell.

Muad\\\'Dib 2015.12.18. 09:36:42

@Irbisz:
Nyilván nem szabadna, hogy a kormány ebben állást foglaljon. Ebben teljesen egyetértek.

Az alkotmány esetében pedig ez már elméleti vita kérdése. Mert ő nem azt mondta, hogy ezt kell kényszeríteni, hanem azt, hogy szerinte ez lenne a jó. Értsd: jó lenne, ha a nők is így akarnák. Ezt pedig nem szabályozza az alkotmány. Másrészt pedig egy zenész kedvére beszélhet hülyeséget (elég sok megteszi), a baj az, hogy ebbe az egészbe belekeveredett a kormány, ami valami gusztustalan.

Amúgy ügytől függetlenül ez nekem fura: "...A nők és a férfiak egyenjogúak..." vs. "...Magyarország külön intézkedésekkel védi a gyermekeket, a nőket, az időseket és a fogyatékkal élőket..."

Szputya 2015.12.18. 09:38:57

@Muad\\\'Dib: :)
Kivételesen teljes mértékben egyetértek az itteni kommentjeiddel. :)
Amúgy "libbancs" vagyok, de teljesen értetlenül állok ez előtt az óvodás vita előtt - kár, hogy ez nagyobb léptékű, mint hogy kié a lapát a homokozóban...

Kampfer 2015.12.18. 09:44:27

@Fedor: Nézd, én a legszomorúbbnak ebben az egészben az alábbiakat érzem:

Adott két eltérő nézet a társadalomban, ami természetesen kiterjed a nők szerepére a családban és a társadalomban. Továbbá a család szerepére a társadalomban. A jelen helyzetben a kormány és az ellenzék között kibékíthetetlen ellentét, a szavazóbázisok között pedig szinte polgárháborús állapotok uralkodnak. Ez az eset csak egy indikátora ennek a sok többi között.
Megnéztem, meghallgattam a beszédet és az interjút is. Az egyik így indult: 'Azt szeretnénk, ha...' A másik pedig: 'nem biztos, hogy...', továbbá szerepel benne a 'szerintem' és a 'nem kell egyetérteni' szóvirág is. Erre a másik oldal és az általa motivált internetes felületek, sajtó és persze az atv úgy repültek rá, mint Stuka a menetoszlopra. Nem éreztem ennyire durvának ezeket a kijelentéseket és a magánvéleményeket, hímsovinisztának semmiképp! Erre természetesen léphet az ellenzéki sajtó és az Ákos viszonylatában a telekom is, de azt látniuk kellett, hogy a jelen helyzetben ez több, egyszerű szponzori szerződés felmondásánál, ennek itt és most politikai súlya van. Ennek megfelelő volt a kormányzat válasza is (ami szintén borítékolható volt az előzmények és a Lázár szerdai utalásai nyomán)!
A két oldal természetesen elkezdi gyepálni egymást, illetve a szereplőket. A Kövért, majd az Ákost, mert hímsoviniszták és mindenféle patásördögök. A telekomot és a libbant médiát, mert hungarofóbok. És közben szépen csendben elsikkad a valódi gond.
1. Valóban csökken sajnos a népesség.
2. Valóban nagyon komoly értékválság van a társadalom, a család és a mindennapok minden szférájában.
3. Valóban joga egy kormányzatnak egy-egy adott álláspontot preferálnia, ehhez mérten nyer vagy bukik el választói tömegeket.
4. Valóban nagyon komoly gondok vannak a kormányzati szintű korrupcióval.
5. Valóban röhejes a telekom érvelése, éveket dolgoztam náluk, tényleg bölcsebben tennék, ha kussolnának a női szerepekről, családról és értékrendről!
6. Valóban komoly gond van a Kövér és az Ákos retorikai képességeivel, ami nem jelenti feltétlenül azt, hogy az értékrendjükkel is.
7. Valóban röhejes az ellenzékiek és a feministák ilyen kirohanása, miután hónapokkal ezelőtt valóban hímsoviniszta és nőgyülölő tömegek ilyen gondolkodását 'más kultúrának' minősítve hangosan támogatták azok beözönlését és átvándorlását az országon. Én itt nem látom a konzekvens álláspontot, de lehet, hogy csak én vagyok figyelmetlen!
8. Valóban helytelennek érzem a magyar társadalom közvetlen összehasonlítását a nyugati vagy észak-amerikai társadalmakkal ebből a szempontból.
9. A legnagyobb gond viszont az, hogy ebből így soha a büdös életben nem lesz semmilyen eredmény vagy előrelépés. Nem gondolom, hogy tűrni kell ezt a szintű korrupciót, az ilyen hatalmi berendezkedést vagy akár az állami szintű közvetlen beavatkozást. De azt sem hiszem, hogy mindezt végre kihajítva neki kellene állni azon világ építésének, amit most az Ákost és Kövért átkozó 'ellenzék' szeretne! Attól legalább annyira hányhatnékom lenne, mint ettől. Miért nem lehet egyszerűen csak úgy politizálni, hogy egy ország vagy egy társadalom legyen korrupciótól mentes, szolidáris, emberközpontú, MAGYAR és NEMZETI??? Mert ezt sajnos a túloldalról sem várhatjuk. Addig pedig marad a válogatás a két szar között... És marad ez a ricsaj minden egyes megszólalás után!
Kamp.

István Tamasi 2015.12.18. 10:16:22

Azt mondta tegnap az Egyenes beszédben egy kormánytag /nem érdemli meg hogy a nevét leírjuk/, hogy a Telekom megsértette az alaptörvény tákolmányt azzal hogy egy vélemény miatt felmondta a szerződését egy nyikhajjal. TZehát maga a kormány is megsértette a saját alaptörvény tákolmányát azzal, hogy felmondja a szerződéseit a Telekommal mert az véleményt nyilvánított a gágogó suttyóval. Márpedig ha egy kormány sérti meg a saját alaptörvény tákolmányát akkor az a kormány saját magát nyilvánítja törvénysértőnek.

fidesz maszop dk egykutya 2015.12.18. 10:47:35

@Ballib Cenzúra: csak hogy értsük:

te azért védted a telekomot, mert kirúgott egy szerkesztőt az elvtársaid parancsa alapján, most meg azért útálod mert egy elvtársadat kirúgta, önmagától.

Tehát ha fidesz kommunista hazaáruló baloldali tolvajpárt azt parancsolja, hogy ki kell rúgni valakit, az jó. Ha egy cég önmagától rúg ki egy erősen megkérdőjelezhetően keresztény, baloldali hazaáruló tolvajpárt (fidesz) kedvencet az viszont borzasztó.

Megint előjött az öreg "mi kommunistánk jó kommunista, másoké rossz" mentalitás ugye "elvtárs"?

DeMarco 2015.12.18. 12:15:35

Kampfer végül is megírta a lényeget. Ehhez nagyon mást nem is lehet hozzátenni.

Mivel a történet egyik szereplője sem áll közel hozzám, mondhatni érdektelen az egész.

Valahogy ugyanazt érzem, mint a Hóman szobornál. Amíg nem kezdték az amcsi zsidók túltolni, addig sztem a magyarok 95%-a azt sem tudta ki volt Hóman és simán elsétáltak volna a szobra mellett Fehérváron. Amíg a Telekom nem tolta túl, addig senkit nem érdekelt különösebben Ákos véleménye a nőkről, ami egyébként is szofisztikáltabban hangzik a teljes interjút megnézve, ráadásul egy igen komoly problémára utal, az igen kevés gyermekre és a nyugdíjrendszer leendő csődjére. A multi felvállalta (teljesen feleslegesen) a politikai véleményt, ezzel előrevetítve a kormány reakcióját, amire nem is kellett sokáig várni. A kormány is túltolta elsőre.

Vihar a biliben igazából...

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.12.18. 13:49:37

@DeMarco: @fidesz maszop dk egykutya: @István Tamasi: @roqfort: @Szputya:

A kormány ingyenpénzt osztogatva a nőknek felpörgeti a hazai golddigger kultúrát klou.tt/4wzqkrjb2743

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.12.18. 14:30:28

@Kampfer: Most csak a hetes és a kilences pontodra reagálnék:

7. Szerintem teljesen konzekvens az ellenzéki álláspont: Akkor is az emberi jogok mellett álltak ki egy verbálisan bántalmazott csoportot támogatva, meg most is. Ezt szerintem nem befolyásolja, hogy a megvédett csoportban akadnak olyan egyének, akikkel más szempontok mentén vitatkoznék. Ha egy muzulmán megaláz egy nőt, vagy egy magyar nő gyűlölködik egy muzulmán menekült ellen, akkor abban a konkrét esetben felszólalok ellene, de a két szituációt nem érdemes keverni. Ákost is megvédeném, ha valamilyen tulajdonsága miatt joghátrány érné (mielőtt még: ez nem az), mint ahogy védtem már meg Orbánt meg a szésőjobbosokat is, amikor úgy alakult, hogy erre volt szükség.

9. Az a nagy különbség, a jobb, és ballib oldal között, hogy a ballib oldal nem akar téríteni, csupán békésen egymás mellett élni. A konkrét esetben amit mi mondunk, az csupán annyi, hogy legyen létjogosultsága annak is, ha egy nő nem a szülést tartja az életcéljának, hanem mondjuk egy szakmai karriert (és ezért ne lehessen negatív színben feltüntetni), de persze ha valaki mégis nagy családot szeretne, akkor nyugodtan. A jobboldal jön a kizárólagosság igényével, hogy csak az a rendes magyar, aki teleszüli a hont, is mindenki más liberális mételyben fetreng. De hozhatnám a melegek példáját is, csak jobboldali szemüvegen át nemzethalál, és családromboló, tehát üldözendő, ha a homokosok felvállalhatják magukat, és horribile dictu ugyanazok a jogok járnak nekik is, mint a többségnek, az én szemüvegen át az én családom értékéből egy jottányit se von le, ha a meleg ismerősöm ugyanilyen körülmények között élhet, boldogan, hisz ha megtiltom neki, akkor is meleg marad, max. titokban, stresszben, tehát neki rosszabb lesz, nekem viszont egy egy cseppet se lesz jobb. Látod, te is úgy fogalmaztad meg a mondanivalódat, amiből az következik, hogy bár gondod vannak a kormánnyal, de aki liberális alapon bírálja, az nem lehet magyar és nemzeti, tehát automatikusan megkérdőjelezed, hogy én, liberális érzelműként ugyanúgy a hazámért és a népemért aggódom és dolgozom, csak esetleg nem döngetem a mellem úton-útfélen, és más megoldási javaslataim volnának a problémáinkra, mint a jobboldalnak, mert neked az csak szar és ricsaj.

Hát így tényleg nehéz közös nevezőre jutni, de azt kell, hogy mondjam, ez javarészt nem rajtunk múlik.

Caprica99 2015.12.18. 15:02:42

@ulpius66: Te vagy az idióta, nem fizeted ki a számládat és ezért a szolgáltatót okolod?
Hehehe...
Ez a kitekert logika baromira jellemző rátok, seggnyalókra.

Caprica99 2015.12.18. 15:05:12

@István Tamasi: De már ismerheted régről - Quod licet Jovi, non licet bovi....

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.12.18. 15:07:30

@DeMarco: 1. Egy kommenttel feljebb részletesen válaszoltam Kampfernek, ha egyetértesz vele, akkor neked is szól.

Azon meg elgondolkodhatnál, hogy miért érzed úgy, hogy az ilyen vadhajtásokat mindenképpen kicsinyíteni akarod. A Hóman szobor ellen az amerikaiak megszólalása előtt is volt tiltakozás, és nem mentség, hogy esetleg sokan nem ismerik a történelmet. náci kollaboráns ne kapjon szobrot, bármit is csinált még azon kívül. Ezt még kivételesen Orbán is így gondolja, szóval legalább tőle fogadd el, ha már tőlem nem. Bezzeg ha egy rákosista tudósnak állítanának szobrot, gonodolom az elsők között tiltakoznál.

Ugyanígy Ákosnál: nem a Telekom habosította föl a dolgot. Az ő lépésük csak reakció volt az össznépi felháborodásra. Ja - gondolták - ha Ákost ennyien kritizálják, akkor nekünk ciki, és akár anyagi bukta is lehet, ha továbbra is szponzoráljuk. Ennyi történt, nem több. A kormány volt az, amelyik erre aránytalanul reagált (már azzal is, hogy egyáltalán, hogy reagált egy teljesen törvényes és erkölcsileg elfogadható magánjogi aktusra).

Egy dologban lehet áldozat Ákos, abban, hogy ez az interjú közvetlenül a Kövér beszéd után hangzott el. Egy sima hétköznapon lett volna rá esély, hogy elsikkadjon a dolog, belesimuljon a médiazajba, végül is az ECHO nem egy tömegtévé. Viszont azzal, hogy Kövér a FIDESZ kongresszuson belefingott a nulláslisztbe, eléggé kihegyezte a témára fogékonyságot, és így az az interjú sokkal nagyobbat szólt. Szóval az a nagy helyzet, hogy Ákos - saját magán kívül - leginkább a kedvenc pártjának köszönheti, hogy ilyen szószba került.

Krisz11 2015.12.18. 18:48:59

@fidesz maszop dk egykutya: Anyukád az. Érveid meg nincsenek...

Krisz11 2015.12.18. 18:56:10

@Fedor: "Munka Törvénykönyve, 8. § (3) " Ákos nem a munkavállalójuk.
Másrészt az mond neked valamit, hogy világnézeti alapon nem lehet senkit diszkriminálni?! Vagy ezt ilyenkor hagyjuk, mert konzervatívokról van sz?

Krisz11 2015.12.18. 19:06:55

@Irbisz:
"Viszont ez a velemeny ellentetes mind a Magyar Alkotmany betüjevel,"
Úristen, mi sötét vagy te, tudod egyáltalán miről beszélsz?!
Nem azt mondta, hogy ne keressenek ugyanannyit vagy hogy nem egyenlőek, hanem, hogy szerinte (!) nem érdemes egy nőnek a karrierharcba, túlórákba, stb belemenni, mert úgysem ez vezet a boldogsághoz. Szerinte. És mielőtt előjönnél az ostoba ballib véleményeddel, hogy nektek ne írja elő senki, most mondom, hogy nem előírta, csak van egy véleménye. Talán tilos?
Talán meg kellene hallgatni, és utána pofázni.

"De a magyar kormany mar nem teheti meg azt, amit, mert nem maganceg"
Megteheti, mert van joga értékválasztásra, az a kötelessége, hogy képviselje a többséget, a szavazóit. Innentől kezdve a ballibeknek be lehet kussolni.
A kormány csak az alkotmányos rendet védte.

Krisz11 2015.12.18. 19:12:02

@Dekatlon: "az ott a kormánynál a MI pénzünk"
A kormány a szavazóit, a többséget, és az alkotmányos rendet védte.
Megvédett minket példamutatóan a liberális vélemény terrortól.
Teljesen korrekt.

fidesz maszop dk egykutya 2015.12.18. 19:31:08

@Krisz11: húgyagyú fideszes "elvtárs" neked sem voltak. Egyébként is miért érvelnék, mindenki tudja, hogy rátok ez nem hat már évtizedek óta. Csak a párt van, és az a jó amit a párt mond ugye :)

"A kormány a szavazóit, a többséget, és az alkotmányos rendet védte."

Önmagát és a csicskásait védte, nevetséges módon, a mi pénzünket szórva. Az meg még a pártod által készített kutyaszaros tákolmányban sincs benne, hogy egy cég nem bonthat reklámszerződést egy olyan reklámarccal, aki lejáratná a céget. Bizony nagyon gyakran előfordul ilyen :)

Krisz11 2015.12.18. 20:45:05

@fidesz maszop dk egykutya:
Mint azt magadtól is tudod hülyegyerek, sosem szavaztam a fideszre. Akkor most magadat ezzel minek ámítod? :D

"kutyaszaros tákolmányban sincs benne, hogy egy cég nem bonthat reklámszerződést egy olyan reklámarccal,"

Megint csak magadat járatod le ostoba. Honnan tudod, hogy mi van a telekom-Ákos szerződésben a rendkívüli felmondási esetekről?! Ja, sehonnan csak pofázol.
Az alkotmány meg tiltja a diszkriminációt.

fidesz maszop dk egykutya 2015.12.19. 12:12:24

@Krisz11: Jah persze, ahogy batyu és a többi "elvtárs" is "jobbikos"/"nem fideszes", de valahogy mindig a fideszt védi, szopkodja, a fideszes bullshit agitprop mantrát hajtogatva, a jobbikosok véleményének ellentétét mondogatva.
Nem kéne ilyen látványosan szopkodni a fideszt, akkor talán hihetőbb lenne az álcátok. De így...

Nem kell ehhez rendkívüli felmondás, a reklámarcoknál ez így megy. A cég imázsát JAVÍTANIUK kell, ha olyan dolgokat csinálnak ami lejáratná, akkor kirúgják. Kirúgják azt is aki részegen randalírozik, vagy akit elkapnak belőve, vagy aki doppingol, vagy ha valami cég filozófiájával nem összeegyeztethetőt mond nyilvánosan, stb. ákos az utóbbi hibát követte el. Majd ha sima, alkalmazottat rúgnak ki ezért, akkor pattogjatok. De egy reklámarc ne lepődjön meg ha kirúgják mert faszságot mond.

Gondolom nem pattogtál akkor amikor a pártod kirúgatta az origo szerkesztőjét mert igazat írt az imádott fideszedről :)

"Az alkotmány meg tiltja a diszkriminációt." akkor miért is mehetnek el a nők előbb nyugdíjba?

István Tamasi 2015.12.19. 19:09:34

@caprica99: A narancsmaffia manapság mindent, de még annál is többet megenged magának.

Krisz11 2015.12.21. 19:50:24

@fidesz maszop dk egykutya:
" akkor miért is mehetnek el a nők előbb nyugdíjba"
Látod milyen segghülye vagy megint. Ugyan az a nyugdíkorhatár mindkettőre. az egyetlen kivétel a 40 éves szabály.

De egyébként egy konzervatív férfit nem zavar, hogy ha a nők hamarabb mehetnek, csak az ilyen gyökér DK-s agyi szintű hülyéket, mint te.
Sosem hallottam még tőled egyetlen konzervatív megnyilatkozást sem. kb úgy vagy te Jobbikos, mint én mozlim. Mindig csodálom, hogy te a jobbikról pofázol.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0