Orbán 15 éve még négymillió bevándorlót várt tárt karokkal
2016. április 22. írta: Fedor

Orbán 15 éve még négymillió bevándorlót várt tárt karokkal

duplaorban.png

Meg kell állítani a hazai és a brüsszeli baloldalt, mert elárasztják bevándorlókkal az országot! - fúj újfent riadót a miniszterelnök a szokásos péntek reggeli rádiós igehirdetésében, hisz a migránsozás csodafegyverét nem kívánja kiengedni a kezéből.

„Az előző szocialista kormányok ilyen programjában az szerepelt, hogy az ország egytizede belátható időn belül külföldiekből fog állni” – mondta Orbán Viktor, aki szerint „ez egy agyrém, lehetetlenség”.

- célzott egy 2007-es migrációs stratégiára (amelyet "egészen véletlenül" pont ma idézett fel a kormányszócső Magyar Idők), amelyben olyan "agyrémek" szerepeltek, mint hogy a hiányszakmákban talán érdemes lenne bevándorlókat alkalmazni. Megoldást kerestek egy problémára az ország hosszútávú érdekeit figyelembe véve? Ezt az eretnekséget!

Az akkori kormány ebben a stratégiában úgy számolt, hogy a bevándorlók aránya pár évtized alatt akár a 10 százalékot is elérheti. Ez ugye kb. egymillió embert jelent. Ha ez a mennyiség nemzethalált jelentene a mai Orbán szerint, akkor mit szól a 15 évvel ezelőtti önmagához? Akkor ugyanis miniszterelnökként még pont ugyanezeket mondta ő is, sőt:

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak. (...) egyre több bevándorlóra is szükség van. A kialakuló hiányszakmák már ennek első jelei.

Úristen! Hát még Orbán is a nemzetközi baloldal álcázott vasökle volt az első miniszterelnöksége idején? Egy világ omlott össze bennem!

Ja, nem. Mégse. Csak beszél össze-vissza szokás szerint.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr168654334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sarolta.tth 2016.04.22. 11:59:59

Hát erre mit mondjak. Röhej az egész pasas. Igen beszél össze vissza. Már megszokhattuk. Az a legfőbb baj, hogy sokan bekajálják a dumáját, főleg vidéken. Nincsen ütőképes közép illetve bal párt, azok is csak marakodnak. 2016 már borítékolva van sajnos.

Ballib Cenzúrázók Lidérce 2 2016.04.22. 12:45:10

Nem lényegtelen különbség, hogy integrációra totálisan alkalmatlan tanulatlan, képzetlen muszlimokat fogadunk be, akik közül 5-10% bármikor radikalizálódhat, és szükség esetén Allah nevében a Keletinél robbant, avagy Európai kultúrkörből érkező dolgozni vágyó képzett szakembereket fogadunk be.

Szelid sunmalac 2016.04.22. 12:47:23

Ez egyebkent erdekes, mert ez akkorian eeg nagy tema volt es pont emlekszem ra. Ugyanis mar akkor is pedzegettem magamban, hogy ez most vagy hazudik, vagy nem normalis, mert megis honnan a tokombol akaszt le annyi barmot, aki pont Mo.-n akar letelepedni, pedig akkor meg nem is menekultek innen az oslakosok sem.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.04.22. 12:49:33

@Sarolta.tth: 1. 2016 már annyira borítékolva van, hogy már túl is vagyunk az egynegyedén ;-)
2. Ütőképes balközép párt van, jön is föl szépen, lassan, csak még több támogatás kéne nekik.

driopios 2016.04.22. 12:51:15

A legszebb ebben az, hogy _bármit_ mondanak ma, annak az ellenkezőjét simán meg lehet találni a fidesz.hu archívumából. Hja, az Internet nem felejt. A szavazóik igen.

tralalala 2016.04.22. 12:53:20

@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2: +1

De azt nem értem, hogy azok a balosok, akik huszonhárommilliórománoztak, azok most hogy lettek hirtelen bevándorláspártiak.

Meg azt sem értem, hogy hogy nem tudnak ugyanezen balosok különbséget tenni az integrálódni nem tudó és nem akaró, illegálisan bejött afgán kecskepásztor, illetve a legálisan itt tartózkodó, egy kultúrkörből érkezett erdélyi orvos között.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.04.22. 12:54:35

@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2: Azt ugye tudod, hogy az menekültek között nem hogy több lenne a tanulatlan, mint a hazai népességben, de egyenesen kevesebb, mivel pont a képzettebbek, polgárosodottabbak hajlandóak útra kelni. Másrészt meg ugye pár százalék barom minden népben akad, nekünk is itt voltak a magunk robbantgatói, meg a cigány-irtó sorozatgyilkosok. Ne arról a pár százalékról ítéljünk már meg egy teljes népcsoportot.

Szelid sunmalac 2016.04.22. 12:56:28

@Fedor: Osztan melyik lenne az a part?

konrada 2016.04.22. 12:58:16

@Fedor:
Ütni lehet hogy tud, csak szavazója nincs.
...persze pénz az még náluk is jobban jönne...;)

nyerafidesz 2016.04.22. 13:06:19

Orbán nem a muszlimokra gondolt, hanem európai kultúremberekre és , külhoni magyarokra. Ez a tevekúró, erőszakos csorda pedig menjen a balliberálisokhoz, hátha összejön egy kis esti lassúzás nekik. Együtt.

telkoe 2016.04.22. 13:07:57

@Fedor: menekültek között nem hogy több lenne a tanulatlan, mint a hazai népességben, de egyenesen kevesebb, mivel pont a képzettebbek, polgárosodottabbak hajlandóak útra kelni.

Ezt a balos pártpropagandával terjesztett ostobaságot előszerettel emlegetik a haladó értelmiségi megmondóemberkék. A valóság meg kb itt van: www.focus.de/politik/videos/milliarden-fuer-die-integration-nicht-alle-die-kommen-sind-hochqualifiziert-nahles-befuerchtet-arbeitslose-fluechtlinge_id_4939246.html
kb minden 10. nek vannak meg a tanuláshoz és munkához szükséges előfeltételei.

jágör68 2016.04.22. 13:08:59

Legális bevándorlókról, munkavállalókról volt szó.

Nem analfabéta, mindenféle okmányok nélkül tömegesen, zöldhatáron átsurranó szociális- gazdasági haszonleső bevándorlókról.

Majd ha ők is a kijelölt határátkelőkön jönnek, ujjlenyomatos útlevéllel- ahogy nekem is kell közlekednem- esetleg lehet róla szó.
De a mi feltételeink alapján.

Ennyike.

Conchobar 2016.04.22. 13:09:38

@Fedor: " de egyenesen kevesebb, mivel pont a képzettebbek, polgárosodottabbak hajlandóak útra kelni"- Hát persze. A nevük, születési idejük és hovatartozásuk kérdéses, csak a képzettségük és polgárosodottságuk a biztos. Igaz, aki hinni akar azt nem fogja semmi eltántorítani

Mérnork 2016.04.22. 13:11:21

"Orbán 15 éve még négymillió bevándorlót várt tárt karokkal"
Baszki, és? Te mindenről pont ugyanazt gondolod, mint 15 éve? Mer ha igen, az elég gáz szerintem.
Amúgy meg, írták már előttem is, hogy kurvára hiteles az anno 23 millió románnal riogató balfékektől, hogy most mindenáron teli akarják kúrni az országot egy csapat nyelvet nem ismerő, kultúrálisan nem kompatibilis, vallási alapon intoleráns, háborús körülmények közt traumatizálódott idegennel.
Nem tudom mi lehet a fő mozgatórugó, a külföldi gazdáknak való kényszeres megfelelés, vagy a "mondjuk mindíg az ellenkezőjét annak, amit a patásorbán mond, hamár értelmes programunk nincs" politika.... ;-))))

konrada 2016.04.22. 13:12:51

@Fedor:
Na ja. Ez mindig is így volt, lásd a "vándorcigány" kifejezés eredetét...;))

E.Katolnai 2016.04.22. 13:17:27

Orbán sosem akart primitiv, semmirekellő mohamedánokat hazánkba telepiteni, szó sem volt a szemét betelepitéséről. Ezt a blog sunyi szerzője is jól tudja, tehetetlen gyűlöletében azonban megpróbál ferditeni, vakitani, ami a sok Orbán-gyűlölőnek pont hizlalja a máját, ám az igazságtól messze van.
Aljas dolog európai embereket bármilyen formában összevetni afrikai vagy közel-keleti hulladékkal!

Ballib Cenzúrázók Lidérce 2 2016.04.22. 13:21:09

@Fedor:
Jajj Fedor..

www.hirado.hu/2016/01/08/mire-megy-egy-migrans-nemetorszagban/

A Német Foglalkoztatási és Kutatási Intézet legújabb tanulmánya szerint a Szíriából és más háborús országokból menekült emberek 15 százaléka rendelkezik csupán diplomával vagy szakképzéssel. És még náluk is komoly problémák adódhatnak. A szíriai oktatási rendszer nyolcadik osztályos tanulója például egy harmadikos német tanuló szintjén áll - állítja a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet. Egy eritreai villanyszerelő biztosan meg tud szerelni egy rádiót, kábelt is le tud rakni, de valószínű, hogy még sosem látott biztosítékszekrényt.

Ballib Cenzúrázók Lidércálma 4 2016.04.22. 13:28:01

Buta ballibák, hát még szép hogy 15 éve kellett volna nekünk a 4 millió bevándorló, mert akkor 7%-os GDP növekedésünk volt, ma meg csak 1% van!

Még jó hogy az 1%-hoz nem kell a 4 milló, hanem elég évi 300 ezer új közmunkás. És Orbán Viktor (aki Európa 3 legeslegjobb közgazdásza között van, ahogy azt a Századvég felmérése is kimutatta) nem külföldről hozza az idegeneket, hogy azok aztán majd hazavigyék a profitot, hanem csakis Magyarországon született magyar embereknek ad munkát. Akik itthon fektetik be a jövedelmüket, ezzel járulva hozzá az ország újraiparosításához és a teljes foglalkoztatottsághoz.

Már három évre előre elkelt az összes iskolai hely az MNB Közgazdasági Alapítvány Akadémiáján, ahol az utókornak csak és kizárólag Orbán Viktor (aki a világ 3 legjobb oktatás tudósa között van, ahogy azt a Századvég felmérése is igazolta) közgazdasági téziseit fogják oktatni. Megpukkanhatnak a ballibák ettől a hatalmas nemzetközi sikertől.

Philip F. Queeg 2016.04.22. 13:31:03

No most akkor kellenek nekünk bevándorlók?
Ha kellenek, akkor milyenek kellenek és milyenek nem?
Akik nem kellenek, azoknak hogy magyarázzuk meg, hogy szarunk rájuk?
Akik kellenének, de szarnak ránk, azok helyett hozunk másokat?

Philip F. Queeg 2016.04.22. 13:34:37

@Mérnork:

A kérdés nem ez, hanem az, hogy miért és mennyivel rosszabb az MSZP által félt 13 millió román, az ellenzék által úgy összességében utált és félt 1 millió erdélyi magyar, mint kb. 200 ezer muszlim menekült?

tralalala 2016.04.22. 13:40:30

@Ballib Cenzúrázók Lidércálma 4: érvek nincsenek, marad a nickhamisítás és a vita tönkretétele. Gratulálok.

Kivlov 2016.04.22. 13:40:39

Aki dolgozik és integrálódik, azzal nincs is baj.,
De mit csinál a kamumenekült arab csürhe? Nőket erőszakol, hőbörög, robbantgat, a markát tartja.
Egyébként meg képzettség, nyelvtudés nélkül mit is akana a legtöbb dolgozni? WC-t pucol? Nem hinném, mert olyan primitívek, hogy azt nem is ismerik. :D

Ballib cenzúrázók réme 1 2016.04.22. 13:41:26

@E.Katolnai: Orbán sosem akart primitiv, semmirekellő mohamedánokat hazánkba telepiteni, szó sem volt a szemét betelepitéséről.

Nagyon igazad van! A ballibbák persze most is lehazudják a csillagot az égről. Csakhogy mi visszavágunk nekik, mert még egy éve sincs, hogy Orbán Viktor megmondta, hogy mi minden hívő mohamedánt várunk. Tehát hazudnak a ballibbák, hogy mi a semmirekellőket várjuk.
Azt is megmondta Orbán Viktor, hogy nem betelepíteni akarja őket, hanem csak meghívja őket. Persze a ballibbák ezt is másképp hazudják. És persze Orbán Viktor azt is megmondta, hogy sose lesz kerítés. A ballibbák meg azt hazudják hogy van. Pedig nincs, mert azt valójában Merkel és az EU építettte. Éppítetette.

Orbán Viktor: Aki bezárkózik, vesztes lesz
INDEX 2015.06.09.

Budapesten rendezik az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlését. Az eseményen az arab bankárokat Orbán Viktor köszöntötte, és figyelmükbe ajánlotta Magyarországot.

A miniszeterelnök néhány fontosabb állítása:
Magyarország nyitott és barátságos ország, ahol barátságos emberek laknak. Nálunk örülnek a befektetőknek az emberek. Nem mindenhol mondható el, hogy ilyen nyitott és üdvözlő a szemlélet.

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa.
Itt hiányoznak azok a gettók, telepek, külvárosi részek, ahová az ember nem teheti be a lábát, az egész város biztonságos.

Magyarország biztonságos jogi értelmben is.

Magyarországon él a tisztelet kultúrája. Ez nem mondható el Európáról. A világnak ezen a sarkán nem tisztelik a jóistent, a családokat és a nemzetet, tőlünk nyugatra mindenki progresszív. De mi nem osztjuk ezt a vélekedést.

Minőségi életet csak ott lehet élni, ahol a tisztelet hangján beszélnek. Itt mindenki RENDKÍVÜL NAGYAR ÉRTÉKELI AZ ISZLÁMOT. Úgy tekintük az ISZLÁMRA, mint egy NAGY ÉPÍTMÉNYRE.
NEM TEKINTÜNK FENYEGETÉSKÉNT AZ ISZLÁM VILÁGBÓL ÉRKEZÖKRE.

Orbán a pápát idézte: "ÚJRA KELLENE OLVASNI A KORÁNT" Ha jobban figyelt volna az emberiség a Korán tanításaira, akkor nem tartana itt a világ.

Mi senkit nem oktatunk ki majd demokráciából, vagy ember jogokból.

Magyarország egy felemelkedő ország. HA FÉL ÉV MÚLVA JÖNNEK, MÉG JOBBKOR JÖNNEK.

A politikusok nem ismerik a jövőt, de ezt nem vallják be. Olyan változások vannak, amelyek hatásait lehetetlen felmérni. Hogy kik lesznek a sikeresek és vesztesek, azt senki nem tudja megmondani. Egy dolgot tudunk: aki bezárkózik A KERÍTÉS MÖGÉ, az vesztes lesz.

1ghost 2016.04.22. 13:46:35

Na ja! A nararncsos főrabló éppen az ellenkezőjét mondta annak, mint néhány évvel ezelőtt.

A helyzet az, hogy az a kretén bűnöző már annyit hazudott a magyaroknak, hogy maga sem tudja, hogy kinek, hol, mit, és mikor hazudott.

Ez az ország kifosztására alakult bűnszövetkezet sírásója a hazának. A fiataljainkat külföldre üldözi, idős honfitársainktól lerohasztással megvonja az eü. ellátást, az egészségeseknek, meg 0,9%os nyugdíjemeléssel szúrja ki a szemét, miközben ők 250%-os (Matolcsy ) szavaznak meg maguknak, de a magyarok bölcsessége miatt 2018-tól sitten fog rohadni e banda.

new_boy_on_the_block 2016.04.22. 13:47:09

@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2: Ezeknek az igénytelen majmoknak teljesen mindegy :) Nyugodt szívvel szavaztak a kettős állampolgárság ellen is, most meg koszos primitív buckalakókat simogatnának. Ilyenek ezek... (az meg maga a röhej, hogy képesek elővenni 15(!!!!!!444) évvel ezelőtti gondolatokat.. jó hogy nem Horthyt veszik már elő.

Ballib Cenzúrázók Lidérce 2 2016.04.22. 13:49:38

@Ballib cenzúrázók réme 1:

Három hamisított nicket már láttam.. Csak kíváncsiság kedvéért kérdem.
Tényleg érdekel mennyi időt áldoztál rám az életedből, hány nicket vettél fel csak miattam ?
Hogy mennyire fészkeltem bele magam, a sekélyes gondolataidba ? :DDD

tralalala 2016.04.22. 13:51:16

@Ballib cenzúrázók réme 1:
bugyuta nicktolvaj, a legális meg az illegális között tudsz különbséget tenni?
az ajtón meg az ablakon bejövés szerinted ugyanaz?
a munkát hozó üzletember meg a kecskepásztor azonos?

Baszki, annyira jó ám olvasni az ilyesmit, mert ez azt jelenti, hogy egyszerűen kibaszott ostobák vagytok.

DarthVader 2016.04.22. 13:54:29

Na akkor lássuk:

„Az előző szocialista kormányok ilyen programjában az szerepelt, hogy az ország egytizede belátható időn belül külföldiekből fog állni” – mondta Orbán Viktor, ezzel
"- célzott egy 2007-es (!) migrációs stratégiára olyanok szerepeltek, mint hogy a hiányszakmákban talán érdemes lenne bevándorlókat alkalmazni."

Az akkori kormány ebben a stratégiában úgy számolt, hogy a bevándorlók aránya pár évtized alatt akár a 10 százalékot is elérheti. Ez ugye kb. egymillió embert jelent

"Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta - 15 éve - Orbán Viktor, aki a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak. (...) egyre több bevándorlóra is szükség van. "

Tehát: 15 éve: 4 millió bevándorló is elkelne (Orbán)
7 éve: 1 millió bevándorló is elkelne (Gyurcsány).

Egyikben sem szerepelt se vallás, se származás, se semmi. (Muszlimok még a fasorba' sincsenek)

Tehát összefoglalva:

Az előző kormányok ilyen programjában kurvára nem szerepelt, hogy 10 % külföldiből fog állni az ország.
Maximum az szerepelt, hogy bevándorlókat lenne célszerű alkalmazni, mintegy 1 M embert.
Az ötletet lehet hogy Orbántól vették, aki 4 M bevándorlót látott célszerűnek foglalkoztatni. Csak szerényebbek voltak.

És egy halvány szó nem esett benne egy fél muszlimról se. Csak az orrbánseggnyaló ididóta fideszpatkányok látnak mindenhol migrácsot.

tralalala 2016.04.22. 13:59:04

@DarthVader: "hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak."

Hú ez jó mondat, nézzük meg közelebbről:

"külföldit kell foglalkoztatnia az országnak."

Nagyítsunk rá!

" foglalkoztatnia"

Még nagyobban, hogy mindenki jól lássa:

"FOGLALKOZTATNIA"
.
.
.
Hú, ez kicsit más, mint a "jöjjön ide az afgán kecskepásztor, oszt majd lesz valami", nem?

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.04.22. 13:59:49

@Philip F. Queeg: miért és mennyivel rosszabb az MSZP által félt 13 millió román, az ellenzék által úgy összességében utált és félt 1 millió erdélyi magyar, mint kb. 200 ezer muszlim menekült?

Nálad a pont! Teljesen felesleges itt ciklusonként mindig mást gyűlölni, jussunk végre közös nevezőre: mi magyarok nem akarunk senki idegent és nekünk így jó!

Ne jöjjön ide a román, aki magyarnak mondja magát, közben meg elárulta a hazánkat, mert előtte meg nem akart hozzánk költözni! Ha meg ideköltözik, akkor meg miért román?

Húzzon innen ki az arab, mert ezek meg ide akarnak kölzözni. Csak azért, hogy ingyen éljenek a mi segélyezési rendszerünkön aztán majd később meg az itteni nyugdíjból akarnak majd dőzsölni.

Hát ezt ne engedjük, ide ne jöjjön be egy idegen se, aki nem itt született!

DarthVader 2016.04.22. 14:01:50

@tralalala:

"a munkát hozó üzletember meg a kecskepásztor azonos?"

Dehogy azonos, dehogy. A munkát hozó üzletembert tárt karokkal fogadjuk:

444.hu/tag/ghaith-pharaon

Ti tényleg ennyire hülyék vagytok.....

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.04.22. 14:05:17

@tralalala:

te szerencsétlen balliba ázsent provokatőr, Orbán Viktor (aki csak egyedül tudta kezelni a migráns kérdést Európában, ahogy a Századvég felmérése kimutatta) megmondta, ott van a bandzsa szemed előtt, hogy nem teszünk különbséget migráns és migráns közt, mert mi kultur nép vagyunk, nekünk mindegyik kedves!

Orbán Viktor:
NEM TEKINTÜNK FENYEGETÉSKÉNT AZ ISZLÁM VILÁGBÓL ÉRKEZÖKRE.

Tudsz érteni te Gyurcsány kém?

tralalala 2016.04.22. 14:05:29

@DarthVader: Ok, tehát te azt mondod, hogy senki ne jöjjön be, aki muszlim, mert a szegény az amúgy se, aki meg gazdag, az meg nem biztosíték semmire, mert az is lehet bűnöző, szóval az se.

Vagy akkor te mit mondasz? Mi a te megoldásod? Milyen migránspolitikát szeretnél?

DarthVader 2016.04.22. 14:06:15

@tralalala: ki a faszom emlegette a kecskepásztorokat, bazdmeg? Arról szól a poszt, hogy Orbán a migránsok kapcsán emlegette az előző kormányt, aki ugyanazt mondta, mint ő 15 éve, csak kisebb mennyiségekkel, mindenféle migránsemlegetés nélkül. (Gondolom, a "foglalkoztatnia" és az "alkalmazni" ebben a kontextusban szinonim fogalom. Ha nem ugy látod, kérdezz meg valami okosabba

Ja, hogy te ezt nem tudod felfogni? Nem is neked szól.

tralalala 2016.04.22. 14:06:49

@Ballib Cenzúrázók Réme 10:

Lassan írom, hogy te is értsd.

Ha én nem tekintek fenyegetésként a kékszemű emberekre

attól még ha egy bejön a házamba az engedélyem nélkül

akkor kibaszhatom?

DarthVader 2016.04.22. 14:07:46

@tralalala:

Ravasz vagy, de elmehetsz a ravaszságoddal a picsába :) Ne engem kérdezz az al Kaidás üzletember ügyében, hanem Viktort :)

tralalala 2016.04.22. 14:08:02

@DarthVader: Ja értem, akkor csak orbánozni akarsz, ennyi a lényeg. Egészségedre, ne felejts el öblíteni utána.

DarthVader 2016.04.22. 14:09:23

@tralalala: tényleg nem tudod felfogni.... sejtettem...

vasútlhíd 2016.04.22. 14:11:44

@tralalala: Nem lettünk bevándorlás pártiak, te fasz! Csak Szélkakaskának meg a csak utolsó jelszóra emlékező birkáinak idézzük fel mi is volt a régebbi álláspont.

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.04.22. 14:13:30

@tralalala:

lassan mondom te balliba, hogy ne merjél tovább vitatkozni Orbán Viktorral: ott van, hogy az ÉRKEZÖK-ről beszélt a miniszterünk, de te még azt se tudod, hogy mit jelent az érkező szó?

Te, nem szoktál sehova megérkezni, nem tudod, hogy azt hogy kell csinálni? Csak otthon ülsz egész nap a Kádár portré előtt? Röghöz vagy kötve a vályogházadba?

Tanulj már meg magyarul, mert még a végén téged is kivágunk az országból, mint egy nyelvet sem tudó kecskepásztor és közmunkás végzettségü analfabétát.

traIalala 2016.04.22. 14:17:08

@Ballib Cenzúrázók Réme 10: Ne merd a szádra venni Kádár apánkat! Alatta jólét volt és biztonság, árúbőség!

traIalala 2016.04.22. 14:18:27

@Ballib Cenzúrázók Réme 10: Magyar kézben volt az ország, a Szovjetúnió garantálta a békét, biztonságot, energia ellátást!

driopios 2016.04.22. 14:19:06

Mindig élvezetes olvasni ezt a szemforgatós "jöjjenek legálisan, útlevéllel, mint minden rendes ember" szöveget. Egy szír menekült, aki esetleg fegyverrel is harcolt a kormány ellen, az kitől kérjen biometrikus útlevelet? Asszadtól? Esetleg Putyin (Asszad legkedvesebb barátja) ad neki ilyet? Egy afgán menekült kitől kérjen ilyen útlevelet? Andy Vajnának volt szabályosan kiállított útlevele, érvényes kilépési engedéllyel '56-ban? Vissza kellett volna toloncolni már Nickelsdorfnál, nem?

fidesz maszop dk egykutya 2016.04.22. 14:19:42

@tralalala: tudjuk "elvtárs" a ti komcsijaitok jó komcsik, a ti offshoreotok jó offshore, a ti mutyitok jó mutyi, minden más ROSSZ :D

Tudományos Iibsizmus 2016.04.22. 14:19:42

A ballibsiknek az fáj, hogy Orbán mindig felismeri az ország érdekeit és aszerint cselekszik.

traIalala 2016.04.22. 14:21:35

@fidesz maszop dk egykutya: Mert mi a magyarok érdekeit védjük és nem az imperialista tőkepénzesek multinacionális vállalataiét.

Muzsikok közt 2016.04.22. 14:22:23

Jó lenne ha betennéd azt amit orbán mondott, forrással, hogy nehogy azt higyjük hogy hazudsz.

1ghost 2016.04.22. 14:23:16

@tralalala te ezernickű korrupt bérnarancsbarom!
Te komolyan azt hiszed, hogy ha éjt nappallá téve szopod a gazdád faszát minden blogon, akkor megdolgoztál a pénzedért?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.04.22. 14:23:31

@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2: Most nincs időm kikeresni, de egyszer bekommenteltem tavaly egy vitában a vonatkozó adatokat: a magyar népességben sincs több diplomás, és ugye azért a középfokú végzettséggel rendelkezőket is tanultaknak vesszük (akik között amúgy szintén hasonló az arány a két népesség között).

traIalala 2016.04.22. 14:24:17

@Muzsikok közt: Te nem olvasod el a posztot?
Egyébként itt van.
index.hu/belfold/orban0607/

Muzsikok közt 2016.04.22. 14:24:55

@driopios: mondjuk engem qrvára pont annyira érdekel, h honnan szerez útlevelet, mint hogy egy szudáni hogy szerez útlevelet....semennyire. mi közöm hozzá?

Tudományos Iibsizmus 2016.04.22. 14:26:30

@Muzsikok közt: Persze érvelni, nem érveltél, csak téged nem érdekel, de azért ugatsz.

1ghost 2016.04.22. 14:26:48

@traIalala:
"Mert mi a magyarok érdekeit védjük"

Ja! Majd elfelejtettem! A tetves, mészárosos, garancsis, tiborcszos rabló hazug kurva anyádat véded te, na azt, nem a magyarokat!

Comprehend, nertárs?

Muzsikok közt 2016.04.22. 14:29:08

@traIalala: hol mondta orbán h magyarul ès semmilyen emberi nyelven nem beszélő kecskabaszókat kell befogadni a gazdi növekedés fenntartására?

Magyar anyanyelvüekre gondolt, mint minden normális ember.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.04.22. 14:29:41

@Mérnork: hét te tényleg ork vagy, legalábbis szellemileg.

Nem akarja senki sem telekúrni az országot. Jelenleg 1-2 ezer menekült befogadásáról folyik a vita. Ha minden magyar település befogadna egyet, csak minden másodikba jutna.

A fent idézett két migrációs tervben (2001, 2007) szó se volt arról, hogy milyen származásúak lennének az érkezők, akik nem is menekültek lennének, hanem (akkor még) szívesen látott gazdasági bevándorlók. Menekültkérdés akkor még nem is létezett.

traIalala 2016.04.22. 14:29:53

@1ghost: Mi a magyarok érdekeit védjük. A Nemzetmentő kormány, élén a 21. század legnagyobb formátumú politikusával, dr. Orbán Viktorral az élen, a jólétbe vezetjük a magyarságot.

traIalala 2016.04.22. 14:30:24

@Muzsikok közt: Esetleg idéznéd mit gondolt?

Muzsikok közt 2016.04.22. 14:30:28

@Tudományos Iibsizmus: ùtlevél nélkül egy csomó országba lehet menni, ide nem. Így jártak.

Sexual Harassment Panda 2016.04.22. 14:32:59

@Fedor: Ja, persze , nincs időd kikeresni, DDDD....
Agyhalott hülye vagy.
Ha olyan kurva jól képzettek, miért nem akarja őket senki befogadni, ahelyett hogy harcolnának értük?
Nem, barátocskám, a többség bizony képzetlen tuskó.
www.origo.hu/gazdasag/20150925-nemetorszag-menekultek-kepzettseg.html

rezícökkentész 2016.04.22. 14:34:28

Viktor Viktor Viktor! A MAGYAR nép megmentője, a világ legjobb miniszterelnöke!!!!!!!! Neki mindig igaza van. Régen arra gondolt, hogy MAHYAROKAT akar befogadni, ha jól emlékszem úgy 30 milliót.
Ti köcsög ballibsik meg ki akarjátok forgatni? Nem a mostani, Soros által mozgatott csürhére gondolt.

KÉTHARRMAD KÉTHARRMAD!!!!!!!!

tralalala 2016.04.22. 14:35:10

@1ghost: @Muzsikok közt: Nektek felhívnám a figyelmedet, hogy egy nicktolvaj van közöttünk, aki azzal szórakozik, hogy a jobbos emberek nickjeit használva minősíthetetlen baromságokat ad a szájukba. Pl. tralala is időnként nem én vagyok.

Ez valami szerencsétlen amúgy, mindig ezt csinálja.

driopios 2016.04.22. 14:35:45

@Muzsikok közt: gondolom te azokkal se voltál szolidáris, akik átmásztak a Falon, vagy átúszták a Fertő tavat, vagy vagonok alján lógtak órákon keresztül, teherautók belsejében rejtőzködtek, alagutat ástak, mert nem legálisan hagyták el az országot, útlevéllel, mint "minden rendes ember".

Szegény Andy Vajna, ha tudná, hogy helytelenítetted a szökését... útlevél nélkül.. fogadok, amerikai vízuma se volt!

No, és akkor most jöhet a következő, a "nem is üldözi őket senki...." :S

traIalala 2016.04.22. 14:37:06

@Muzsikok közt: Ne higgyetek a nicktolvajnak!

fidesz maszop dk egykutya 2016.04.22. 14:37:19

@tralalala: jobbos emberek? Jaj "elvtárs" de aranyos :D ti mint jobbosok? :DDD

tralalala 2016.04.22. 14:37:26

@traIalala: Nicktolvajkám, annyira örülök, mikor már annyira védhetetlen és népszerűtlen az álláspont, amit a magad ocsmány módszerével propagálsz, hogy inkább tönkreteszed a vitát a nicklopkodásos trollkodásodal :D

Mindegy, a szavazást nem tudod tönkretenni. Mikor 2018-ban ismét Orbán kétharmad lesz,gondolj arra, hogy ezt egy kicsit te is segítetted :D

Marha.

traIalala 2016.04.22. 14:39:36

@tralalala: Igen védhetetlen az álláspontod, ezért az én nickemet ellopva próbálod a tiédet terjeszteni.

traIalala 2016.04.22. 14:40:22

@tralalala: Az aláírásod "Marha" az legalább reális.

Tudományos Iibsizmus 2016.04.22. 14:41:23

@tralalala: Könnyen eldönthető, a szavadjárásból látszik, hogy te vagy a nicktolvaj.

tralalala 2016.04.22. 14:44:19

@traIalala: Mondom ember, odáig süllyedsz, hogy akarattal tönkrebaszol egy vitát.

Lehet, hogy a vita hangneme durva, lehet, hogy a vitázók soha nem fognak egyetérteni, de azzal együtt mindenki tanulhat belőle, ha mást nem, legalább érveket és ellenérveket.

De ezzel a nicktolvajlásos trollkodással sokkal károsabb vagy egy akármilyen ellenérvelő alaknál is, ugyanis magát a vitát, és ezt a tanulási, érvelési folyamatot teszed tönkre.

Amit te csinálsz, azzal mindenki veszít, legyen akár jobbos, akár balos.

Tudományos Iibsizmus 2016.04.22. 14:48:51

@tralalala:

Ezek lennének a tanulási és érvelési folyamat ékkövei?

"Ja értem, akkor csak orbánozni akarsz, ennyi a lényeg. Egészségedre, ne felejts el öblíteni utána. "

"bugyuta nicktolvaj, a legális meg az illegális között tudsz különbséget tenni?
az ajtón meg az ablakon bejövés szerinted ugyanaz?
a munkát hozó üzletember meg a kecskepásztor azonos?
Baszki, annyira jó ám olvasni az ilyesmit, mert ez azt jelenti, hogy egyszerűen kibaszott ostobák vagytok. "

traIalala 2016.04.22. 14:49:46

@tralalala: Te csak a nickemet lopod és nem érvelsz.

Wrex 2016.04.22. 14:49:58

@Fedor: Oké, tegyük fel hogy a diplomával rendelkezők aránya ugyanaz. Két megjegyzést tennék:
1. Valaki fent beidézte hogy egy 8.-os migri 3.-os németnek felel meg. Ez kb. egy egyetemnyi különbség, tehát a migrik közül csak az egyetemi végzettségűek tekinthetők (középiskolai) diplomásnak. És akkor még az ő javukra tévedtem.
2. Diplomáról van papírja de útlevele nincs? WTF?!? Vagy egyik sincs és bemondásra higgyük el, mint a jan 1.-i születési dátumot?

A másik pedig: "Jelenleg 1-2 ezer menekült befogadásáról folyik a vita."
Pont mint a netadó vagy a vizitdíj. Most csak párszáz Ft, de miután bevezetik, sokkal könnyebb lesz azt mondani hogy "bicsibocsi, egy csöppecskét megemelintjük". Különösen ha az a párezer migri behozza a fejenként tízegynéhány fős "családját".

És végül: a teljesen más kultúrkörből érkező, munkára alkalmatlan (nem akar és/vagy nem tud), részben terrorista migriket összemosni a romániai (vagy bármely más országbeli) magyarokkal undorító, hányingerkeltő, magyarellenes demagógia. És ezen az se változtat hogy a szélkakasok orbánhoz járnak tanfolyamra.

Wrex 2016.04.22. 14:52:05

@driopios: Kicsi szívem, az ott lógók, átúszók, stb. azért lógtak, úsztak, stb. mert egyébként nem engedték volna őket KI. Rohadt nagy különbség ám!

konrada 2016.04.22. 14:53:10

@driopios:
Várj, elmagyarázom: mint politikai üldözöttet, természetesen köteles volt befogadni a legközelebbi biztonságos országnak, ez esetben Ausztiának.
No ha onnan regisztráció, illetve az internáló tábori várakozás elfogadása nélkül neki állt volna átszökni a németekhez, vagy a svájciakhoz, ott lőtték volna valagon, aztán vágták volna vissza, nem pedig még drukkoltak is volna neki, hogy ússzál tovább amerikába!;))

Remélem segíthettem megértetni, mi a különbség, nehogy összekeverd állandóan a szezont a ....

vNHM 2016.04.22. 14:53:24

Mire ideertem, mar mindent leirtak. Nyilvan orban sohasem gondolt muszlim hulladekokra, akik felrobbantjak a sajat anyjukat es sorra basszak a szomszed kecskeit. Sose gondolta veluk megoldani a munkaeropiaci problemakat. Te ezt nagyon jol tudod, cask fasz modon hazudsz es azt hiszed, barki is benyeli. Barom vagy ocsem vagy szivsz valamit, azert irsz elmebetegsegeket. Ha szeren vagy, azonnal gyere le rola. A kabszi rossz, ertem?

traIalala 2016.04.22. 14:53:46

@Wrex: Ezek meg azért, mert nem akarnak meghalni egy polgárháborúban. Nagy különbség ám!

tralalala 2016.04.22. 14:53:54

@Tudományos Iibsizmus:
Kedves nicktolvaj,

Igen.
Felhívni a figyelmet, hogy a legálisan bejövő és az illegálisan bejövő migráns nem ugyanaz.
Hogy a gazdag üzletember meg a kecskepásztor nem ugyanaz.

Tehát a migráns és a migráns közt van különbség.

Ezt egy jó érvnek tartom azok ellen, akik egybitesen nézik a kérdést, hogy "szeretjük a migránst" vagy "nem szeretjük a migránst", és ez alapján osztályoznak, pl. "Orbán régen szerette a migránst, de most nem". Mert van olyan migráns akit szeretünk, meg van olyan, akit nem.

Nyilván nálam is van, hogy beszólogatok, de érthetetlen, hogy ezt miért csak a jobbos nickeknél teszed szóvá, mikor ez itt teljesen általános. Ráadásul én a saját nevemben teszem (legyen ez bármennyire virtuális is), nem pedig mások neve mögé bújva, lejáratási célból.

Fogalmam sincs, neked miért kell más neve mögé bújnod, mást lejáratnod ahhoz, hogy ezt meg tudjuk beszélni.

Muzsikok közt 2016.04.22. 14:53:56

@Fedor: amikor orbán eztet mondta 5,5% volt a munkanélküliség, amit a ballerek 2010re lazán megdupláztak....és akkor támadt a kiváló 5letük, hogy ezen csak az analfabéta muszlimok segíthetnek

2016.04.22. 14:54:08

@Fedor: "Azt ugye tudod, hogy az menekültek között nem hogy több lenne a tanulatlan, mint a hazai népességben, de egyenesen kevesebb, mivel pont a képzettebbek, polgárosodottabbak hajlandóak útra kelni. " Egy (hiteles) forrást, légy oly szíves linkelni a kirekesztett agysebészek, űrhajómérnökök és elméleti fizikusok tömegeiről.

Sexual Harassment Panda 2016.04.22. 14:55:32

@Wrex: De ez eleve baromság.
10%-uk nak van végzettsége.

traIalala 2016.04.22. 14:56:09

@Tudományos Iibsizmus: Ne is figyelj oda a nicktolvajra!

Muzsikok közt 2016.04.22. 14:57:08

@driopios: én tudok magyar és egyéb érdek között

A baloldal, szerencsénkre 2 orbitális taknyon csúszás után a harmadikra készül, hiszen előbbi mutatványra fajánál fogva képtelen

traIalala 2016.04.22. 14:59:06

@Muzsikok közt: Mintha Orbán is csúszott volna a taknyán 2002-ben és 2006-ban.

Tudományos Iibsizmus 2016.04.22. 15:00:31

@tralalala: melyik migránst szeretjük és melyiket nem?

tralalala 2016.04.22. 15:01:09

@traIalala: Kedves nicktolvaj,
ehhez a hozzászóláshoz például miért kellett az én nevemet használni? Ennyire szégyelled a sajátodat? :D

Muzsikok közt 2016.04.22. 15:01:36

@traIalala: jól emlékszel.

Azt mondtam már h orbán a leghosszabb időre választott miniszterelnök 1848 óta?

Wrex 2016.04.22. 15:03:22

@traIalala: Átmennek a szomszédba és máris nem halnak meg a polgárháborúban. Nem kell se Magyarországig, de még csak Szerbiáig se menni.

tralalala 2016.04.22. 15:03:55

@Tudományos Iibsizmus: Kedves nicktolvaj:
A könnyen beilleszkedő, határátkelőhelyen bejövő, képzett, dolgozni legalább egy kicsit akaró és tudó migránst szeretjük.
Ennek az erdélyi magyar például tökéletesen megfelel.

A nem könnyen beilleszkedő, értékelhető képzettséggel nem rendelkező, iszlámra indoktrinált, illegális migránst meg nem szeretjük, mert nem akarjuk, hogy a Ferihegyen is robbanjon egy szöges bomba.
Ennek meg a mostani menekülthullám egy jelentős része felel meg.

tralalala 2016.04.22. 15:05:33

@Muzsikok közt: Felhívom a figyelmet, hogy kedvenc nicktolvajunk garázdálkodik ezúttal az én nevemben, szóval ha ritka nagy hülyeséget mondok, akkor az inkább ő :D

Wrex 2016.04.22. 15:05:47

@Sexual Harassment Panda: Mármint 10%-uk végzett kecskepásztor? Tök jó, csak kellett volna kecskéket is hozni.

konrada 2016.04.22. 15:06:21

@Wrex:
...s hogy mennyire veszély elől menekülnek - ahogyan egyesek állítják - még arra is képesek, hogy egy EU-tag Schengeni ország határát kifelé ostromolják., lásd Idemeni..;))

tralalala 2016.04.22. 15:07:21

@Wrex: Neked is mondom, hogy egy idióta a TRALALALA nickemre nagyon hasonlíto TRAIALALA nickkel a nevemben válaszolgat baromságokat. Szegény ballib, ide süllyedt, inkább szétcseszi a beszélgetést a tényekkel szembesülés helyett :D

konrada 2016.04.22. 15:09:41

@tralalala:
Na ja. Most ha valaki kijelenti - egyébként elég nem pc módon;) - hogy a nőket szereti, akkor annak kötelessége megosztani az ágyát 100 éves bibrcsókos nyanyával is, mert egyébként nem lesz elég polkorrekt??;))

Tudományos Iibsizmus 2016.04.22. 15:10:16

@tralalala: Tehát bejön, aztán szépen szelektálunk. Levizsgáztatjuk, felvesszük próba időre és ha nem felel meg, vissza toloncoljuk?
Vagy az elején, már a rámpán szelektálunk? Jobbra-balra?

traIalala 2016.04.22. 15:11:56

@Wrex: Ne figyelj oda a nicktovajra, aki jobbos dumával próbálja lehetetlenné tenni a liberális vitát!

tralalala 2016.04.22. 15:12:01

@konrada: Persze. Ha kijelentem, hogy "nincs bajom a kékszemű emberekkel", akkor a buta emberek szerint a kékszemű ember bejöhet a házamba, kizabálhatja a hűtőmet meg megdughatja a asszonyt, hiszen most jelentettem ki, hogy "nincs bajom a kékszemű emberekkel".

Ezek tényleg ilyen egyszerűek, nincs mit tenni.

kedvenc nicktolvaj 2016.04.22. 15:13:58

A lényeg, aki leteszi a hűségesküt Orbánra, az jöhet, a többi mehet vissza!

Sexual Harassment Panda 2016.04.22. 15:14:33

@Wrex: a menekültek 10%-ànak van valamikyen vègzettsège.
A többinek semmi.
A szìrek a leg kèpzettebbek, az afgánok/eriteaiak a leg kutyàbb analfabéta bunkòk.

tralalala 2016.04.22. 15:15:38

@Tudományos Iibsizmus: Csak az időmet húzod. Nézd már meg, hogy működik ez Ausztráliában, az Usában, vagy Kanadában vagy bárhol.

tralalala 2016.04.22. 15:16:14

@kedvenc nicktolvaj: Úristen baszki hogy bírtad ki, hogy saját nevet használsz :D

hűtőt kizabáló kékszemű 2016.04.22. 15:16:20

Most akkor én hol találok teli hűtőt?

traIalala 2016.04.22. 15:17:08

@tralalala: Őszintén? Eléggé szokatlan. :-((

Tudományos Iibsizmus 2016.04.22. 15:17:53

@tralalala: Erre csak most jöttél rá? :-))

tralalala 2016.04.22. 15:18:59

@Tudományos Iibsizmus: Jóhiszemű vagyok, és szerintem ez egy fontos téma.

Tudományos Iibsizmus 2016.04.22. 15:20:12

@tralalala: Miért fontos hogy orbán mit akart 15 éve? Nála ez évente szokott változni.

traIalala 2016.04.22. 15:21:44

@Tudományos Iibsizmus: Mert a bemagolandó jelszavak mellé elfelejtettem évszámot írni és előfordul hogy összekeverem az aktuálissal.

tralalala 2016.04.22. 15:23:06

@Tudományos Iibsizmus: "Miért fontos hogy orbán mit akart 15 éve?"
Hát ezt egyrészt a posztertől kérdezd meg, másrészt szerintem ez egy félremagyarázása a szavainak, és ez a csúsztatást direkt követi el a blog írója annak érdekében, hogy Orbánt ekézze.

Ez pedig nem túl okos dolog (direkt félreérteni valakit, hogy aztán beleköthessünk).

Persze lehet, hogy nem direkt érti félre, ez esetben sajnos buta, de hátha az érvelés hatására megokosodik.

traIalala 2016.04.22. 15:23:07

@Muzsikok közt: Orbánt 4 évre választották ha jól tudom. Vagy már nem is lesz több választás?

tralalala 2016.04.22. 15:24:08

@Tudományos Iibsizmus: Ja ok, csak szórakozol, hogy magadnak válaszolgathass, ok nem is zavarlak az onanizálásban :D

tralalala 2016.04.22. 15:25:06

@traIalala: De de, 2018-ban is. Szerinted megnyeri? :D

N. Barbie 2016.04.22. 15:25:33

@driopios: "Mindig élvezetes olvasni ezt a szemforgatós "jöjjenek legálisan, útlevéllel, mint minden rendes ember" szöveget. Egy szír menekült, aki esetleg fegyverrel is harcolt a kormány ellen, az kitől kérjen biometrikus útlevelet? Asszadtól? Esetleg Putyin (Asszad legkedvesebb barátja) ad neki ilyet? Egy afgán menekült kitől kérjen ilyen útlevelet? Andy Vajnának volt szabályosan kiállított útlevele, érvényes kilépési engedéllyel '56-ban? Vissza kellett volna toloncolni már Nickelsdorfnál, nem? "

Mindig elvezetes olvasni az aljas, kepmutato, undorito ballibsi osszehasonlitgatasokat es csusztatasokat.
Ki mondta, hogy biometrikus utlevele legyen? Senki. Es nekik ki mondta, hogy el kell dobalni az utleveleket, majd hamis adatokkal szandekosan megprobalni megteveszteni a hatosagokat, hogy nem a kijelolt hataratkelon kell kervenyezni a beengedest, hanem a zoldhataron illegalisan, ha az nem sikeruil akkor meg agrassziven, kovetelozve, majd a celorszagba bejutva ezen nagy harcosoknak elso dolga nem halat adni Allah-nak, hogy el, es kovetni az adott orszag elvarasait, torvenyeit, hanem tomegesen gyerekeket meg noket taperolni/eroszakolni? Igy viselkedik egy joszandeku menekult? Igy viselkedtek az 56-os magyar menekultek? Nem. Ennyire egyszeru.

s 2016.04.22. 15:31:57

Szeretném, ha orbán kínhalált halna. Megoldható ez valahogyan?

Wrex 2016.04.22. 15:33:07

@s: Nincs végzet, csak ha bevégzed :)

s 2016.04.22. 15:35:16

Ez a fasz mennyit öregedett és csúnyult 15 év alatt. Egy málló szardarabra hasonlít leginkább.

Muzsikok közt 2016.04.22. 15:35:30

@Wrex: nyilán tényleg van 10% használható ember a migránsok között a nyelvet persze nem beszélik, és hülyék is lennének megtanulni amikor angolul/németül is tanulhatnak...

Mára hálistennek a németek is belátták h a szelektálást a türköknél kell kezdeni nem a hátsó kertben

s 2016.04.22. 15:36:53

@Wrex: Bazdmeg! Pedig nem akartam ezzel foglalkozni. Nekem úgy is jó lett volna, ha belebasz a villám a házába és lassan megég két kibaszott demizson közé beszorulva.

szobatars 2016.04.22. 15:39:48

"Nem lényegtelen különbség, hogy integrációra totálisan alkalmatlan tanulatlan, képzetlen muszlimokat fogadunk be,..."

Hát, ha rajtad múlt volna akkor az Apple most nem amerikai cég.

Wrex 2016.04.22. 15:40:07

@s: Nem akarásnak nyögés a vége...

Sexual Harassment Panda 2016.04.22. 15:43:44

@szobatars: bravò.
Sikerült kiragadni 1 pèldàt.
Barom.

s 2016.04.22. 15:52:25

@Wrex: Ez már felbujtás. Nehogy elvigyenek, aztán közös cellát kapjunk.

Muzsikok közt 2016.04.22. 16:23:06

@szobatars: akkor fogadja amerika a homoki niggerhordát....

Eddig nem kapálóznak értük

driopios 2016.04.22. 16:54:39

@N. Barbie: a náci fröcsögést is mindig élvezetes olvasni. Sőt, talán még élvezetesebb is. Írj még!

N. Barbie 2016.04.22. 17:50:07

@driopios: Az agyhalott ballibsi vinnyogast, aki olyan ostoba, hogy csak a nacizas marad ervek helyett, azt meg elvezetesebb :DD

DeMarco 2016.04.22. 19:46:21

@Fedor: Pofon kellett? Hát azt kaptál megint egy jó nagyot a kommenteket olvasva...

De kitartás, már csak 7300 napot kell aludnod... :DD

toportyánzsóti 2016.04.23. 06:25:31

@Muzsikok közt: Hanyadik nickedddel trollkodsz putinorálmuzsik?

toportyánzsóti 2016.04.23. 06:27:57

@N. Barbie: Magadon röhögöl agyhalott putinorálmuzsik.

N. Barbie 2016.04.23. 10:29:19

@toportyánzsóti: Húha, jól megmondtad, na mehetsz vissza a kannás borodhoz "putinorálmuzsik". :DD

toportyánzsóti 2016.04.23. 12:24:27

@N. Barbie: Kannás borhoz vagy szokva úgy látom,mikor nősz fel?

N. Barbie 2016.04.24. 00:02:08

@toportyánzsóti: Nem egészen, a hozzád hasonló suttyó parasztok vannak ahhoz szokva, azért írtam neked. :D

toportyánzsóti 2016.04.24. 08:38:17

@N. Barbie: Szerencsétlen kannás boron élő suttyó paraszt vagy és még le is írod,nem vagy valami nagy ész.Fajtád mindig saját alávalóságát kenné másokra,hol szocializálódtál?

N. Barbie 2016.04.24. 11:24:29

@toportyánzsóti: Ennyire futja a debil agyadból, ismételgetni amit én írtam neked, mint egy papagáj? Szánalmas. :DD

Ballib Ceruzarázók Libacombja (törölt) 2016.04.24. 11:38:49

Szükség van a bevándorlókra.

Orbán mohamedán is lenne ha ez kell

Vagy már most is mohamedán, mint Gyurcsány.

Melyik a jobb? Orbán vagy Gyurcsány

fidesz maszop dk egykutya 2016.04.24. 13:10:01

@Muzsikok közt: Tisza Kálmán, Bethlen István, több ideig volt, meg kádár elvtársatok is valami mindenes vezér féle volt jó pár évig :)

toportyánzsóti 2016.04.25. 08:11:30

@N. Barbie: Szegény debilke,ennyi megy át csak,jól elvagy magadon röhögve.

N. Barbie 2016.04.25. 10:06:43

@toportyánzsóti: Nem magamon, hanem a te merhetetlen ostobasagodon rohogok. :)
Bebofogsz koszoneskepp egy kis szanalmas sertegetest, azt` ennyi. Erre futja csak a borgozos agyadbol, valahol kicsit sajnallak is. Biztos szar lehet, hogy erdemben nem tudsz hozzaszolni semmihez a korlatolt intelligenciad miatt, igy csak a suttyo tragarkodas marad. :)

driopios 2016.04.25. 10:31:39

@N. Barbie: milyen érv kéne még? Agyatlan vinnyogónak tituláltál és le is zsidóztál!?! :S
Egyáltalán, miért szégyelli minden náci, ha azt mondják rá, hogy náci? Te miért szégyelled? Nem inkább büszkének kéne lenned rá? Nehéz lehet ma nácinak lenni, az örök rejtőzködés csak felőrli a lelket. :((

N. Barbie 2016.04.25. 10:55:59

@driopios: Le is zsidoztalak? :DD Majd idezd mar, hogy hol zsidoztalak le. :)
Tetelesen megcafoltam az undorito, csusztato migransvedo hulyesegeid.

Erre mi volt a lehengerlo, ervekkel alatamasztott valaszod?
Segitek:
"a náci fröcsögést is mindig élvezetes olvasni"
Es meg van pofad leirni, hogy milyen erv kene MEG. :D Mintha egyet is irtal volna eddig. :D
Azt, hogy mitol naci amit irtam persze nem tudjuk meg, ahogy azt sem, hogy miert nem ugy van, amit irtam. Csak egy joizu, oblos nacizas, mint az agyatlan vinnyogok "csodafegyvere" ha mar vedhetetlen a hazudozasuk.
Innentol meg nem kicsit szanalmas, hogy meg te kered ki magadnak az agyatlan vinnyogonak titulalast.
Masreszt meg majd ha lesz eleg eszed megindokolni a nacizasod, akkor esetleg megfontolom, hogy igazad van-e. De az ilyen nacimertenaztmondom csak teged minosit. :)

driopios 2016.04.25. 14:03:32

@N. Barbie: libsi = liberális biboldó = zsidó. Ha nem érted a szavakat amiket használsz akkor ne használd.

N. Barbie 2016.04.25. 15:06:32

@driopios: Nem erdekel az okoskodasod, masold be, hogy en hol irtam neked a biboldot.
Na, erre kivancsi vagyok, hogy probalod majd kimagyarazni, merthogy nem irtam ilyet. :D

A tobbit akkor ugy gondolom meg is beszeltuk, ha nem reagaltal rajuk. :)

driopios 2016.04.26. 14:32:28

@N. Barbie: jól van, jól van náci barbie, leülhetsz most már! Nem tehetsz róla, hogy ennyire buta vagy. A környezeted tett ilyenné, velük számolj el majd ezzel.

N. Barbie 2016.04.26. 17:05:14

@driopios: Es igen, ahogy varhato volt, mely hallgatas az eddigiekrol, csak egy kis ujabb szemelyeskedes. Kosz, hogy te is bizonyitod a fajtad alacsony ertelmi kepessegeit. :D
Nem lepett meg, ennyit tud az atlag ballib agyatlan vinnyogo, bebofogni egy kis nacizast, azt` annyi. :DD

driopios 2016.05.02. 17:06:24

@N. Barbie: Legalább bátor vagyok és nyíltan nácinak nevezem a nácikat, és nem sunnyogva zsidózok, "libsibibsizek", "a fajtádozok", meg ilyesmi, mint te. Buta vagy még a kódolt zsidózáshoz is, sajnos.

fáj az igazság? 2016.05.02. 18:02:35

@driopios: Ki kell ábrándítsalak, a nácizás csak a széllibsi agyhalott körökben bátorság, értelmes embereknél szánalmas vagdalkozás. Az használja, aki túl hülye előadni az érveit, sőt esetleg értelmesen meg is védeni, csak egy jóízű nácizás, azt' kész.
Másrészt mantrázhatod az izzadtságszagú belemagyarázásaid ameddig akarod, attól még nem zsidóztam, nem libsibibsiztem, szóval hazudtál. Ennyit tudsz.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0