Hogyan készítsünk egy egyszerre menekült-ellenes és karaktergyilkos posztot négy lépésben?
2016. szeptember 27. írta: Fedor

Hogyan készítsünk egy egyszerre menekült-ellenes és karaktergyilkos posztot négy lépésben?

terv_1.png
A 444-en Tbg pár napja Bayer Zsoltnak tulajdonított egy, a kétfarkú kutyás Kovács Gergőt lejáratni kívánó "mémet", pedig ő csak továbbosztotta, amit a Facebook-on látott. Maximum akkor övé a kétes dicsőség, ha az ötös számú FIDESZ tagkönyv tulajdonosa áll A Milla és az Együtt 2014 oldaláról letiltottak közössége elnevezésű orbánista Facebook oldal mögött, amelyről annyit érdemes tudni, hogy a színvonala alulról súrolja kurucinfóét (bár mostanában Orbáné is, szóval végül is kompatibilisek). Ők készítettek ugyanis egy egész sorozat karaktergyilkos képet, amelyeken a legképtelenebb vádakkal illetik a viccpárt vezetőjét azok, a képtelenek elviselni, ha nevetségessé teszik őket. Olyan bornírt zsidózásokkal operálnak, mint pl. hogy

Mindmáig senki nem cáfolta, hogy Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt elnöke rajta van az izraeli titkosszolgálat (Mossad) fizetési listáján.

Hogy mégis, miképp lehetne ezt cáfolni (mutassatok egy titkosszolgálatot a világon, amelynek nyilvános a fizetési listája), az persze nem érdekes, hisz pont az a lényeg, hogy egy ilyen állítással, bármennyire is nincs alapja, nem lehet megbukni, viszont a célközönség ugrik rá, de azonnal.

Bár ebből is látszik, hogy milyen aljas eszközökkel operál ez az oldal, most szeretném részletesebben is bemutatni a munkamódszerüket egy friss, mai példán keresztül. 

Tehát:

1. Végy egy már eleve tendenciózusan időzített, és csúsztató cikket a kormány fő szócsövétől.

A Magyar Idők mai cikke a tavalyi párizsi terrortámadás kitervelőjének budapesti tartózkodásáról szól. A főbb információk már rég ismertek, csak kis színes részletek jelentenek újdonságot, szóval semmi aktualitása nincs az írásnak azon kívül, hogy kellett egy sztori, ami alátámasztani látszik a kormány kampányát, a hétvégi, most már tényleg teljesen értelmét vesztett népszavazás előtt. Erre utal az is, hogy külön kiemelik, "az Iszlám Állam által kiképzett terroristák a migránsáradatot kihasználva az úgynevezett balkáni útvonalon érkeztek hazánkba". Ezt csak kicsit árnyalja az, hogy a cikkből viszont kiderül, hogy (hamis) útlevéllel érkeztek, hotelben laktak, és a támadás vezetője amúgy belga állampolgárnak született.

2. Szemezgess ki ebből a cikkből olyan információkat, amelyek megfelelő körítéssel karaktergyilkosságra alkalmasak.

A cikkből kiderül, hogy a terroristák pár napig egy zuglói kis hotelben laktak. Hoppá, hisz Zuglónak ellenzéki polgármestere van! Kiváló, akkor tégy úgy, mint ha Karácsony Gergely tudta és beleegyezése, sőt, parancsa nélkül egy hotelben se szállhatna meg senki az általa igazgatott kerületben, és ezzel tedd felelőssé a párizsi merényletért, hisz egyértelmű, hogy ő rejtegette őket.

Ugyanakkor még csak véletlenül se vedd figyelembe, hogy ugyanezen cikk szerint egy másik alkalommal egy VII. kerületi hotelben is lakott a támadás vezetője, hisz akkor ugyanezt kéne állítanod az ottani polgármesterről, a fideszes Vattamány Zsoltról is (és akkor persze a mindkét kerületet önmagába foglaló főváros vezetője, Tarlós István még szóba se került, még egy közigazgatási egységgel feljebb menni meg már maga lenne az istenkáromlás).

Ugyancsak ne beszélj a magyar hatóságok felelősségéről, hogy miképp tudtak ezek a fickók hamis útlevéllel beutazni.

3. Öntsd nyakon mindezt egy véres részletekkel és csúsztatásokkal teli összeesküvés-elmélettel

Végy egy másik hírt, amely arról számol be, hogy milyen kegyetlenek voltak a merénylők a Bataclan színházban, és állítsd azt, hogy ezt a libsik el akarták hallgatni, mert hogy az szerintük gyűlöletkeltés lenne. Mindezzel csak az a gond, hogy

a) Az égvilágon senki nem akarja a terroristák bűneit kisebbíteni, csupán az ellen tiltakozik minden normális és jóérzésű ember, ha en bloc leterroristázzák azokat, akik pont a terror elől menekülnek hozzánk.

b) A hír annyira el lett hallgatva, hogy én pl. az egyik legnagyobb magyar bulvárlap honlapján akadtam rá. Soha jobb rejtekhelyet!

c) Igen, a cikkben felkavaró részletek vannak, és ezek valóban nem rögtön derültek ki, hanem csak pár hónappal a merénylet után, de nem egy ballib világösszeesküvés miatt, hanem a hozzátartozók kérésére, kegyeleti okokból.

De hát kit érdekelnek az ilyen apróságok, ha azt lehet ezzel az ízléstelen elferdítéssel sugallni, hogy terrorista=MIGRÁNCS?!

4. Ha mindez megvan, gyúrd össze egy képbe, hisz az agyhalott híveknek azt a legkönnyebb felfogni, lájkolni és megosztani

Készíts elő egy hányóvödröt: íme a végeredmény. Megérdemli a készítője a lovagkeresztet.

zuglo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr3311746769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az idők szavára hallgatva 2016.09.27. 14:08:46

Már ne haragudj, de te még az életben nem írtál igazat a blogodon, csak a hatvan iq-s ballib propagandát.

Ráadásul már a kutya sem hisz nektek, teljesen kontraproduktívvá váltatok. Nézz már magadba, mielőtt van pofád másokat kritizálni.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.09.27. 14:24:15

@Az idők szavára hallgatva: Nem haragszom, ha akár csak egy konkrét hazugságot is tudsz idézni tőlem.

Rajta, várom.

Zsoltbacsi 2016.09.28. 08:12:15

@Fedor: Bar nem engem kerdeztel, de valaszolok. Illetve meg hozzatennem, hogy neha ranezek a blogra, de nem kovetem rendszeresen, igy nem feltetlen a te szavaidra irok peldakat, hanem az altalanos balos/libsi hazugsagokra:

A kovetkezo allitasok mind megdoltek:
"Nincs migransprobléma", "nem megoldas a kerites", "kepzettebbek mint az oslakosok","nincs osszefuggesben a terrorizmussal","nincs no-go zona".

DEVISZONT most igazat mondanak, senki nem akar migransokat ranktukmalni

Zsoltbacsi 2016.09.28. 08:14:47

@Zsoltbacsi: Az elozo hircsokorbol kimaradt: "nem magasabb a korukben a bunozes" a "a szavazasnak nincs kozjogi hatasa"

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.09.28. 10:36:01

@Zsoltbacsi: A gond csupán az, hogy ezek egyike se igazi hazugság, csak a jobbos kommunkáció mondja annak.
Van, amelyik akkor nem volt hazugság, amikor mondták (tavaly tavasszal, nyár elején), mint pl. hogy nincs menekültprobléma. Akkor nem is volt, később lett.
Van, amit nem mondott így senki, pl. hogy mind képzettebbek, mint az őslakosok. Vannak köztük képzettebbek is, hasonló arányban, mint köztünk, hisz ők is sokfélék, csak aztán ezt sikerült szokás szerint a jobboldalon sarkítani.
A kerítés valóban nem jó megoldás, és ez abból is látszik, hogy nem ettől csökkent le a számuk, hanem a Törökországgal történt EU-megegyezéstől (előtte ugyanúgy jöttek, csak a kormány busszal rögtön átdobta őket Ausztriába).
Azt továbbra is csúsztatásnak tartom, hogy a menekülteket en bloc leterroristázzák. Tavaly jött Európába sokszázezer menekült, és ezek szerint volt köztük 3 terrorista. Szerinted ők más úton nem tudtak volna bejutni az EU-ba? Dehogynem. És ez mekkora arány? Ennyi gyilkos minden, ekkora méretű csoportban van sajnos. Mit szólnál, ha minden magyart legyilkosoznának, mert magyarok voltak a móri mészárosok, meg a cigányokat írtó sorozatgyilkosok is?
A legviccesebb meg a no go zóna. Az összes ország, ahol állítólag van ilyen, hivatalosan tiltakozik, az ott élő magyarok sorba írják meg, hogy mekkora hülyeség ez az egész, én magam is laktam Brüsszelben egy ilyen állítólagos zónában, szóval hagyjuk mér ezt a baromságot.
És persze a legvitathatatlanabb az, hogy ez a népszavazás értelmetlen, és nincs más célja, mint az emberek hergelése egy ellenségképpel, mert addig se a lopásokról beszélnek, meg az ország valódi állapotáról: kettosmerce.blog.hu/2016/09/26/tgm_a_nepszavazas_elmarad

Zsoltbacsi 2016.09.28. 11:17:14

@Fedor: Koszi a hosszu valaszt, igyekszem tetelesen megmagyarazni, felsorolni az erveimet:
(mivel ausztriaban elek, azon belul is Innsbruckban igy szemelyesen a sajat szememmel latom a dolgokat,es altalaban a nemet sajtot olvasom inkabb, szoval nem er arra hivatkozni, hogy hatott az agymosas:) )

"Nincs migransprobléma"
Sokan elmondtak, hozhatnek rengeteg facebook idezetet a balos elithez sorolhato politikusoktol, akik mind ezt mondtak, de inkabb egy youtube linket rakok be, szerintem az mindent elmond: www.youtube.com/watch?v=5fC3OKjuyrM
Mindezt mondta pontosan 1 hettel a kerites atadasa elott. Hivatalos adatokat nem talaltam, de akkoriban az ujsagcikkek szerint naponta atlagosan 1500an jottek, es exponencialisan emelkedo tendenciat mutatott. De ha megnezed mondjuk Gyurcsany facebookjat, szoszerint ugyanezt mondja meg 1 honappal kesobb is. Szoval az hogy tavasszal/nyar elejen orbitalis fassag.

"nem megoldas a kerites"
Aha.... Orban volt a fofasiszta, meg naci. Valahogy az osszes olyan politikus nagyon sulyosan megbukott, aki ilyet allitott. Szloven,horvat elnok peldaul. Vagy a kedvencem Faymann, sikerult egy olyan partbol, ami a haboru ota mindig az 1-2 helyen vegzett egy 10 szazalekos partot csinalnia, termeszetesen a bevandorlas miatt. De ha ez nem eleg hiheto neked, akkor nezd meg miket nyilatkoznak mostanaban. Gyakorlatilag a kuszob alatt jonnek pitizni, hogy vegyuk be oket a V4 buliba...
Azt meg tenyleg csak zarojelben jegyzem meg a vegen, hogy azota pontosan 8 keritest epitettek fel europaban (illetve van epp folyamatban: Brenner,Calais). Illetve nem, mert az osztrakok kaput epitettek szarnyakkal :)

"kepzettebbek mint az oslakosok"
Most nem tudok neked konkret idezetet keresni, de a "Jogvedok" az ilyen Papp Reka Kinga meg TGM fajtak tobbszor is elmondtak. Ezt a tetelt logikailag es konkret adatokkal is meg tudom cafolni.
Konkret adatok: az osztrakoknal regisztraltak 30 szazaleka allitotta magarol, hogy diplomas, a vizsgalat vegere kiderult, hogy a valos szam 0,5%. Raadasul tobb nemet szakerto is nyilatkozta, hogy egy afrikai diploma meg az europai erettsegivel se egyenerteku.
Logikai cafolat:
Kepzeld el, hogy szir orvos/epitesz/informatikus/mernok vagy. Mit valasztasz:
a: kifizetsz kb 10K eurot a csempeszeknek, kockaztatod hogy belefulladsz a tengerbe, hetekig bokorba szarsz az ut menten

b: bemesz egy random kovetsegre, bemutatod a diplomadat, es atlagosan 1 honapon belul a kezedben van a munkavallalasi vizum, ezutan felulsz a repulore es max 200 eurobol 3-4 ora alatt europaban vagy....
Van tobb munkatarsam is, akik ilyen modon erkeztek, marmint a masodik variacioval. De meg tovabb megyek, ha barkinek akarmilyen hasznalhato diplomaja van, az szerinted miert kockaztatna europat, mikor meg az europai penzekhez kepest is meses fizetesekert mehetne az obolmenti allamokba, ahol szinten tart karokkal varjak a kepzetteket? (ott termeszetesen mindezeken felul se nyelvi se vallasi kulonbseg sincs, mindketto 80+ szazalekban szunnita)

"nincs osszefuggesben a terrorizmussal"
Ide is idekivankozik egy remek idezet: www.youtube.com/watch?v=BTfX92umWqk
Vegul is a Bataclan tamadoibol mind3 kulfoldrol erkezett itt jott at. De ezt mar abban a pillanatban is mindenki tudta, amikor kimondta.
A nemet elharitas vezetoje tobbszor is nyilatkozta, hogy ok ugy szamolnak, hogy a migransoknal 1000 emberbol legalabb 1 kikepzett terrorista. Es a hangsuly a legalabbon van! Ez 2,5 millio embernel 2500 terrorista.

Folyt kov, mert nem ferek a keretbe

Zsoltbacsi 2016.09.28. 11:50:27

@Fedor:
Folytatas:

Meg kimaradt a kepzettseges reszbol, hogy bar nincsenek konkret es hivatalos adatok, de minden szakerto 30 es 70 szazalek koze teszi az analfabetak aranyat! (nem csak nemetul az, hanem a sajat anyanyelven se tud irni-olvasni)

"nincs no-go zona"

Ez definicio kerdese, hogy mit ertunk alatta. De mielott belemennek a temaba, azert talan megegyezhetunk abban, hogy nincs a vilagon olyan politikus, aki a sajat orszagaval kapcsolatban bevallana...

Szoval ha legszigorubban vesszuk, akkor europaban csak 2-3 ilyen van, tehat ahol a "mezei" rendor nem megy be, csak kommandos tamogatassal, illetve konvojban. Ilyen Malmo bizonyos resze illetve Parizs talan 17. kerulete: ott konkretan meg van tiltva a rendoroknek hogy egyedul bemenjenek, csak minimum 4es konvojban.

Ha egy kicsit lazabban ertelmezzuk: akkor tenyleg tobb100 van.
Gondolom a 444 cikkre gondolsz, amikor azt irod, hogy mennyien tiltakoztak.
A leghangosabb tiltakozok kozott volt a sved nagykovet. Tanacsolom neki, hogy lessen egy pillantast a sajat kormanya rendorsegenek honlapjara, pontosan 55 ilyen helyet sorolnak fel tételesen. polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Rapporter-utredningar/01%20Polisen%20nationellt/Ovriga%20rapporter-utredningar/Kriminella%20natverk%20med%20stor%20paverkan%20i%20lokalsamhallet%20Sekretesspr%2014.pdf
Ha erdekel, nezd meg, kb haztombnyi pontosaggal jelzi a helyeket.
(csak egymas kozott, ez a jelentes 2014 oktoberi, ha akkor olyan volt a helyzet, mint amit a jelentes tartalmaz, szerinted milyen lehet most, amikor meg plusz minimum 300 000 fustos megjelent????)
Egyeb hirek malmobol illetve Stockholmbol: A rendorszakszervezet vezetoje nyilatkozta a norveg allami TVnek, hogy az utcan szolgalatot teljesito rendoreik 80 szazaleka fel akar mondani es atkepeztetni magat. Tobb nagyvarosban is sztrajkba leptek a buszvezetok,es nem hajlandoak behajtani bizonyos utcakba
Tovabba hevesen tiltakozott Anglia is:
1:Nezd meg a BBC oldalat, azon belul is ennek az interjunak a hirdeteset. Lathatod, hogy az ANGOL hozzaszolok majdnem mind Szijjartoval ertenek egyet.
2: Pont az pofazik (a riporter), aki TESTORREL JAR London bizonyos keruleteibe forgatni!
3:A leghangosabban a BBC tiltakozik az ellen, hogy lenne no go zona Londonban. Nagyon szelektiv az emlekezetuk, 2004ben ok keszitettek egy 1 oras dokumentumfilmet pont errol a temarol....(abban gondolom egyeterthetunk, hogy azota nem javult a helyzet, sot!)
4: Az Air China londoni tanacsado fuzetebol (amit a repulokon osztogatnak) egy fenykep:

kepfeltoltes.hu/160928/14192794_1149314411809298_8284793510120673165_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

fordítás: London általában véve biztonságos utazási célpont, mindamellett legyünk elővigyázatosak ha olyan részekbe tévedünk, melyek nagyrészt indiaiak, pakisztániak vagy feketék által lakott. Tanácsoljuk a turistáknak, hogy éjjel ne járkáljanak egyedül, és nők mindig társaságban utazzanak.

Mivel az Air China allami vallalat, es egyebkent is ismerjuk az ottani mukodest, felfoghatjuk ezt hivatalos kinai allaspontnak is

"nem magasabb a korukben a bunozes"
Ajanlom tanulmanyozasra a hivatalos belugyminiszterium altal kiadott nemet jelenteseket.
Nehany ritkabb bunfajta kivetelevel (pl fehergalleros bunozes) nincs olyan buncselekmeny fajta, amiben nem minimum 15xos lenne a migransok aranya. Orszagos atlagban a 2,5 millio gyanusitott 37 szazaleka frissen beerkezett migrans volt 2015ben. Mikozben a nepessegbeli aranyuk 1x volt. Tehat ugy is mondhatjuk, hogy ha veszel egy random bunozot, akkor 37x akkora esellyel lesz migrans, mint nemet illetve ott elo kulfoldi.
De megnezheted a kulonbozo orszagok jelenteseit a bortonpopulacio osszetetelerol (mar ahol letezik ilyen), egeszen veletlen mindenhol sokszorosan felulreprezentaltak a muszlimok.
Bar nem hivatalos adat,de nezd meg a kulonbozo orszagok korozesi toplistait, mindenhol ezt fogod latni.

"a szavazasnak nincs kozjogi hatasa"
Rovid az emlekezet, szinte szo szerint ugyanezt mondtatok, harsogta a balmedia a Brexit elott is... Utana amikor buko volt, jott az indok: biztos el van csalva. Aztan amikor ez az elmelet is megbukott, jott a kedvencem: a prolik,munkanelkuliek es a lecsuszottak szavaztak a masikra. Minden orszagban ez van szo szerint, legutobb epp nehany hete a Mecklemburgi valasztasok kapcsan az AfDvel kapcsolatban. Termeszetesen szociologiai kutatasok ott se igazoltak. Ugye Magyarorszagon ugyanezt a Jobbikkal kapcsolatban mondjak altalaban, ha igy van akkor nem tudom miert all 80 szazalekon az LMPvel egyutt az egyetemistak koreben. Ezt meg a balos kozvelemenykutatok is elismerik!
En tenyleg nem ertem, hogy mi ertelme van az ellenfelet le falusi suttyozni...

Folyt kov, mert megint elfogyott az 5000 karakter

Zsoltbacsi 2016.09.28. 12:08:09

@Fedor:
Nagyjabol megindokoltam a sajat erveimet, most hozzaszolok a tieidhez:

"és nincs más célja, mint az emberek hergelése egy ellenségképpel, mert addig se a lopásokról beszélnek, meg az ország valódi állapotáról"

Azzal egyetertek, hogy nagyon sokminden nincs rendben az orszagban, sot meg abban is igazat adok neked, hogy Orbannak kapora jott ez az egesz! De megis azt javaslom, hogy nezz mar meg legyszi mielott ilyeneket allitasz egy barmilyen random kulfoldi ujsagot/ hirportalt. Azoknak mi van a cimlapjan/legfontosabb helyein? Ja hogy ugyanez.... Kar, mert igy nem hiteles amikor "patas orbanoztok" meg habonymediaztok! Persze ilyesmivel nem foglalkoztok, mert nem illik bele a kepbe....

"kettosmerce.blog.hu/2016/09/26/tgm_a_nepszavazas_elmarad"

TGMrol sokmindent tudnek irni, de most csak ez az irasa szempontjabol valaszolok. Szerintem o egy gerinctelen fereg. Folyton agal, hogy ne 1300 hanem rogton 20 ezer embert fogadjunk be, persze ahhoz nincs gerince, hogy akkor az igenekre buzditson....
Vagy például ő diktatúrázik a leghangosabban, persze az nem számít, hogy a komplett baloldal megy szembe nemcsak az országgal, hanem még a saját választóik többségével is.

Az meg hogy nincs kvota az evezred vicce, ha van igeny kifejtem bovebben is, de most mar eleget fostam a szot, atadom a valasz lehetoseget Neked.

Zsoltbacsi 2016.09.28. 12:31:50

@Fedor:
Talaltam meg egy erdekesseget az irasodban

"(előtte ugyanúgy jöttek, csak a kormány busszal rögtön átdobta őket Ausztriába)."

Ez is a balosok hazugsaga. Hoborognek, hogy Orban "utaztatta" oket. Csak azt felejtik el, hogy 1: merkel konyorgott ertuk 2: meg kulonbuszokat is kuldetett ertuk a hatar osztrak oldalara.
Egyebkent is nagy sotetseg kell osszemosni ezeket a szerbiabol erkezokkel, mivel horvatorszag unios allam

Itt orban olyan mint a nyuszika, van-e sapka...
Ha feltartoztatja: micsoda nacizmus
Ha tovabbengedi: utaztatja
Ha felrenez: mit csaszkalnak ezek erre, ez nem atjarohaz

De van meg legalabb 3-4 erdekessegem, ami nagyon nem stimmel a "menekultek" mesejeben, csak azert nem emlitem, mert az nem a bal/jobb oldal tematikajaba tartozik.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.09.28. 14:10:01

@Zsoltbacsi: hát nekem most nincs időm ilyen részletesen válaszolgatni, bár tudnék. De elég nehéz, ha mondjuk TGM érveire csak annyi a válaszod, hogy szerinted ő egy féreg. És nem hinném, hogy a kvótareferendum értelmét erősítené az, hogy a más országokban is folyik vita. A kérdést nézd, és gondolkozz logikusan, hogy lehet -e bármilyen jogi következménye. Annyira nem, hogy még maguk a fideszesek se tudják megmondani, hogy mi is lesz a hatása:

index.indavideo.hu/video/nepszavazas_korkerdes_parlament

Olyat idézetet meg biztos nem találsz, hogy a BREXIT szavazásra bárki azt mondta volna, hogy nem lesz jogi relevanciája. Azt igen, hogy csak nem lesznek olyan hülyék, hogy megszavazzák. Lettek. De az egy konkrét jogi lépésről szólt. Ez meg...

És persze senki se csupán amiatt hőbörög, hogy utaztatta őket. A sunyiság miatt szóltak fel sokan, és jogosan, hogy a kerítés felállítása után, amikor már nem az volt az érdek, hogy azt lássa a választópolgár, hogy ellepik az országot a menekültek (erről szólt az egyhetes parkoltatás a Keletinél), hanem azt, hogy a kerítés megoldotta a problémát, akkor rögtön megoldották, hogy csak órákat tartózkodjanak nálunk. Mert hát jöttek ugyanúgy, a kerítés ellenére, hisz csak ki kellett kerülniük. Tehát számunkra nem volt megoldás, de legalább jól megszívattuk a szomszédjainkat is.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.09.28. 14:11:59

Na, jó csak még egy kérdés: Ha szétbombázták a városodat, és a legközelebbi követség elérhetetlen, mert háborús övezeten kéne átkelned, akkor hogy kérsz vízumot, és azzal hogy utazol el, ha egyszer menetrendszerinti járatok sincsenek?

Zsoltbacsi 2016.09.28. 15:25:29

@Fedor: Sajnos tulzottan en se erek ra, de azert gyorsan:

Brexit

Elmondom, mit hangoztatott a bal oldali sajto a brexit elott, es mi tortent, aztan vagy osszekapcsolod a kvotaszavazassal vagy nem. (Szerintem nem kell hozza sok intelligencia/fantazia)

Kizart hogy megszavazzak a brexitet (eddig a fidesz is ugyanezt mondta)
De ha megszavazzak, a parlament ugysem szavazza meg,mivel a nepszavazas nem koti a parlamentet.
De ha megis, europaban ugysem engedik.

Ehhez kepest, megtortent a brexit, a brit parlament elfogadta, es nem tudjuk mit hoz a jovo, jelenleg az latszik, hogy a most folyo targyalasokra mar meg se hivjak oket.

TGM:

Nem tudom mit hianyolsz az irasbol, irtam konkret peldat is. Azt irtam, hogy ha ennyire befogadasparti, ahogy hangoztatja, akkor nagy gerinctelenseg nem az igen mellett kampanyolni. PErsze ertem a logikajat, van 30-40 szazaleknyi ember, aki sose megy el szavazni barmirol is legyen szo, na ebbe a tomegbe akar elvegyulni, mert tudja hogy az igenek 1-2 szazalek korul vagy alatta lesznek. Na ennyit ernek az elvei!
De ha kersz mas peldat, ott van a jobbikkal valo viszonya. Evekig azt hangoztatta, hogy nem szabad leulni veluk egy asztalhoz, mert az legitimalna oket. Meg a balos politologusok is egyetertenek abban, hogy tobbek kozott ez a hozzaallas is hozta fel a jobbikot 20 szazalek kornyekere (termeszetesen nem kizarolag). Voltak nyilvanos vitai is ezugyben pl Schifferrel, ugy kiosztotta tobbszor is. Termeszetesen a mai napig nem ismeri be ezt a tevedeset.
Ezenkivul hangoztatja, hogy el vannak csalva a valasztasok, persze csak azert, mert az egesz vilagon meg sehol se talaltak fel azt a valasztast, ahol a 3.-4.-X. helyezett alakithatna kormanyt.... Mert ugye annyit toketlenkedtek, hogy nem csak a fidesztol kaptak ki, hanem meg a jobbik is megelozte oket!
Meg bedol a balos hazugsagoknak, sot o a szoszoloja, amikor propagalja a menekultek mesejet, mert az nagyon sok sebbol verzik. Ezt esetleg kesobb megtargyalhatjuk.

Keleti:

en a kovetkezokre emlekszem:

Az osztrakoknak be lett adva, hogy aaaa nincs is sok menekult csak nehany tucat, max 1-2szaz. Aztan elkezdtek ozonleni, es mire eszbe kaptak, mar elleptek a becsi Westbahnhofot is. Erre ok lezartak a hatart, na ekkor torlodott fel a rengeteg ember a keletiben. Utana a Merkel Mama kedvesen odaszolt telefonon (magyarul lebaszta oket a sarga foldig), szabad utat kaptak a vonatok, a becsi palyaudvaron meg elokerultek a viragcsokrok, plussmacik, Milka csokik. Happy End.
De mondom en Ausztriabol neztem az esemenyeket

" Mert hát jöttek ugyanúgy, a kerítés ellenére, hisz csak ki kellett kerülniük. Tehát számunkra nem volt megoldás, de legalább jól megszívattuk a szomszédjainkat is. "

1: Ez ne legyen mar a mi bajunk, a magyar kulugy korrekten honapokkal elore tajekoztatta oket! (a kerites se 1 nap alatt epult fel)
2: Nem veletlen a horvatoknak volt hatalmas pofajuk? En arra emlekszem, hogy nagy hangon hirdettek, hogy nyugodtan zarjuk le a hatart, majd ok megoldjak a problemat. Ja, kellett 12 ora, es teljesen osszeomlott a rendszer. Talan kisebbnek kellett volna lennie az arcnak, es felkeszulni becsuletesen, mert a menekultek szama nagyjabol oket se erhette varatlanul. De a horvat valasztok mar velemenyt mondtak errol: elzavartak azt a garniturat!

"És nem hinném, hogy a kvótareferendum értelmét erősítené az, hogy a más országokban is folyik vita. "

Bocsanat, de csusztatsz! En egy szoval se mondtam, hogy a kulfoldi kozvelemeny a kvotan csamcsog, ilyet legyszives ne adj a szamba! En arra irtam ezt, hogy szerinted Orban uszit, es hergeli a nepet, nem ugyanaz.
De tegyuk fel igazad van! Akkor tessek a blogodon nyilvanosan lebaszni Merkelt is, mert a FAZ, a Bild stb cimlapjain ugyanez van, Hollande-ot is, mert a Le Monde is ugyanezt irja, felelosse teheted Theresa Mayt is, mert a The Sun es a Daily Mail is beallt a sorba...
Es akkor meg csak a legnagyobb ujsagokat emlitettem.
Ellenkezo esetben persze, ha kuss lenne, akkor azon menne a hoborges, hogy miert hallgatja el a dolgokat.
Mar megint a nyuszi es a sapkaja... Pont ugyanaz, mint a koruti robbantasnal:
micsoda dolog, hogy csak 20 ora utan nyilatkozik a rendorseg, biztos sumakolnak
De ha nyilatkoznak, es esetleg valamit pontositani kell kesobb, mert peldaul a vegyelemzeshez meg egy csomo dologhoz ido kell, akkor: minek riogatjak a nepet, ez is a kampany resze...

Zsoltbacsi 2016.09.28. 15:30:59

@Fedor: Erre is lesz valaszom, de megvarlak az eddigi anyaggal

Zsoltbacsi 2016.09.28. 17:11:43

@Fedor:
Nagyon hulyenek nezhetsz engem, ha ilyeneket kerdezel.

Szerinted aki 4-5000 kilometert megtesz szarazfoldon, kockaztatja a tuzparancsot a torok-szir hataron, vallalja a kockazatos atkelest a csonakban gorogbe,stb azt meghatja egy olyan tavolsag, ami akar taxival is megteheto? Direkt megneztem a google mapson neked, peldaul Damaszkusz-Bejrut 117km. Bejrutban van nemet kovetseg is es nemzetkozi repuloter is. Raadasul az a kornyek biztonsagos is, mivel Aszad ellenorzi.
De tegyuk fel, hogy nem! Torokorszagon keresztul ugy is at kell menni! Miert nem setal be akkor az Ankarai esetleg ha nem tetszik az Isztambuli nemet kovetsegre? Ugyis ott jar. Direkt megneztem a kedvedert, az Eurowings minden nap indit jaratot Ankara-Koln utvonalon, oktoberre kemeny 49,99Eur dijat ajanlott fel. De tudod mit? Legyunk urak, Lufthansa szinten minden nap repul, elso osztalyon 177Eur!
Az a baj, hogy a tersegben van minimum 5-6 nemzetkozi repuloter, ahonnan akar atszallas nelkul is elerheto nehany nemet varos. Szoval ez gyenge erv volt.

Az elobb beszeltem egy onnan jott munkatarssal. Azt mondja, hogy egy tenyleg diplomasnak ez nem problema. Gyakorlatilag nem tudsz olyan ujsagot venni, amiben ne legalabb 3-4 vilagceg hirdetne munkatarsat toborozva (OMV,Lufthansa,Daimler)+az egyeb mediakban is hirdetnek folyamatosan. Es ezeknek a cegeknek altaban vannak telepitett helyi emberei, akik mindenben segitenek,tolmacsolnak, vagy le vannak szerzodve valami helyi ugynokseggel. De ez az ismerosom peldaul egy osztrak fejvadaszon keresztul van itt. Ugyanis itt nehany fejvadasz mellesleg munkakozvetito is, tehat az illeto az o alkalmazottja. Elkuldte az oneletrajzat, papirmasolatokkal-utana skype interju-amikor megfelelt, kapott egy listat, hogy miket kell elintezni,beszerezni. Ezzel a csomaggal besetalt a kovetsegre, es minden ment a maga utjan. Termeszetesen a meghivo levelet,munkaltatoit, lakasigazolast is a fejvadasz intezte.
Es a legszebb az egeszben, hogy ugy nez ki "ingyen" koltozott, ugyanis ezt a koltseget az adobevallasaban el tudja majd szamolni, szoval ha megvan a szamla, akkor visszakapja az arat!

Zsoltbacsi 2016.09.28. 18:38:19

Es meg valami az utazasi viszontagsagokrol. Persze valoszinuleg errol nem hallottal, mert a magyar media, foleg az index-444-hvg-atv-stb nem hireszteli, de megint oriasi botrany van a nemeteknel. Tudod mi tortent? Kiderult, hogy a "menekultek" szazasaval utaznak haza "nyaralni". Mert a nemet rendszer szerint meg a menekultnek is joga van szabadsagra (ezzel onmagaban semmi bajom). Na ilyenkor az elso adando alkalommal felulnek a fapadosra es meg sem allnak odaig, ahonnan elvileg a mese szerint menekultek. Pontosan oda utaznak vissza, ahol allitolag az eletuk veszelyben van! Remelem erzed a helyzet abszurditasat! Mindezt termeszetesen a nemet adofizetok penzen! De persze a libsik errol hallgatnak, mert akkor nem lehetne hazudozni.

Ez se "habonymuvek" a nemet media napokig ezzel foglalkozott (szazaval talaltak "menekultek" altal keszitett szelfiket sziriabol), +miniszterek is nyilatkoztak a temaban.

De voltak meg egyeb erdekessegek is. Ugye ezek a menekultek dolgozni jottek nemetorszagba, meg a sajat bevallasuk szerint is. De persze takaritani nem hajlandoak, mert ok itt vendegek, maga Merkel Mutti hivta meg oket!
Egy ido utan a nemetek mar nem birtak nezni a dzsuvat, ami korulottuk volt, es kenytelenek voltak felfogadni takaritocegeket. igy most elofordul, hogy a "gazdag" nemetek takaritanak a "szegeny" menekultek utan. Gondolom szerinted rendben van, szerintem nagyon nem.

Rengeteg ilyen remtortenet van, valahogy egeszen veletlen, nem is ertem miert, ezek nem utik meg a ballib media ingerkuszobet. Biztos veletlen...

Zsoltbacsi 2016.09.28. 19:02:56

Meseljek meg? Biztos emlekszel, volt egy kb 12 eves kislany aki fotozkodott Merkellel, es elsirta magat, hogy szegenyeket vissza fogjak toloncolni. Megvan a tortenet? Az egesz balos sajto ezen csamcsogott hetekig, hogy a geci orban sajnalja ezektol a kenyeret! Remlik mar? Kb fel evvel kesobb a Tv elment a lakasukra, be akartak mutatni, hogy mi tortent a csaladdal azota, meg kivancsik voltak a tortenetukre, hogy hogy megy a soruk. Belepett a forgatocsoport a kislany szobajaba, es mit lattak a falon? Egy nagy Palesztina posztert. Megkerdeztek, hogy ez micsoda? Es a csaj elkezdett habzo szajjal orjongeni, hogy ez palesztina a hazaja, es izraelt el kell torolni a fold szinerol, mert azok nem is emberek... A kozszolgalati tv rogton letiltotta a musort, de akkor mar keso volt, mert valamelyik kis helyi tv mar bemutatta addigra az anyagot,es a netnek hala elterjedt. Kesobb mosakodtak egy kicsit, de a video hitelesseget ok se tagadtak. Szerinted magyarorszagra eljutott valami ebbol? Megsem olyan szent az a kislany, akinek a fenykepevel meg polot is gyartottak?
Valami maszatolas egyebkent megjelent talan a mandineren meg nehany helyen ebbol a tortenetbol, de igazan senki se figyelt fel ra, pedig nemetorszagban orszagos balhe volt.

Jakab.gipsz 2016.09.29. 01:05:26

@Fedor: Amit látod Fedor minden szavad sunyi hazudozás, nem szívesen mondom de ha hallgattál volna bölcs maradtál volna.
TGM és Heller féle komcsi diplomás filozófusok, pedig csak ugatják a filozófiát, fogalmuk sincs a filozófia tudományról, persze nagyon jó Soros sajtójuk van, erre a bagázsra ne hivatkozz, az sem igaz amit kérdeznek.:

midnight coder 2016.09.29. 07:51:24

@Fedor: "Akkor nem is volt, később lett."

Már régen ezresével jöttek át naponta a határon a migrik, miközben a baloldali sajtó egy struccként állította fejjel a homokban, hogy de nincs is ilyen probléma.

"A kerítés valóban nem jó megoldás, és ez abból is látszik, hogy nem ettől csökkent le a számuk, hanem a Törökországgal történt EU-megegyezéstől"

Mondjuk a törökök kerítése annyival jobb, hogy ők lelövik azt, aki átmászik rajta. A gond persze az, hogy nem csak a törökökön át jönnek a migrik.

"Tavaly jött Európába sokszázezer menekült, és ezek szerint volt köztük 3 terrorista."

Nem ez a három terrorista a gond, hanem az a több ezer európai IS harcos, aki jelenleg is embereket öl, nőket erőszakol meg, több ezer éves kulturális emlékeket pusztít el. Ezek az emberek derék európai állampolgárok, bár a szüleik, nagyszüleik többnyire nem itt látták meg a napvilágot. Ők az igazi probléma. Illetve persze az, hogy az ő szüleik egyrészt eleve nem a közel-keleti átlagpolgárok voltak, hanem azok akik az ottani népességből a legnyitottabbak voltak az európai kultúrára, leginkább beszélték a nyelvet. Az a kecskepásztor, aki a halála utáni 40 huriban gondolkodott, nem költözött Európába.

A másik probléma, hogy ők anno még jókor jöttek: akkoriban Európában nagy volt az igény a kétkezi munkára. Ma erre jóval kevesebb az igény, így az agysebészeknek komoly nehézségeik lesznek a beilleszkedésre. Az ő gyerekeik sokkal könnyebben fognak radikalizálódni.

Még nagyobb gond, hogy Európa napja is leáldozóban van. A világ műhelye ma már Kína, a szolgáltatások pedig egyre inkább Indiába mennek. Az átlag európai fiatalnak is egyre szűkebbek lesznek a lehetőségei. Ők is könnyen a radikális iszlám híveivé válhatnak.

Európa ezzel egy szép nagy időzített bombára tesz szert.

"A legviccesebb meg a no go zóna. Az összes ország, ahol állítólag van ilyen, hivatalosan tiltakozik, az ott élő magyarok sorba írják meg, hogy mekkora hülyeség ez az egész"
Ebből a hivatalos tiltakozás valóban igaz. De nem hiszem, hogy lenne olyan politikus aki nyíltan ki fogja neked jelenteni, hogy elveszítettük a kontrollt egy terület felett. Másrészt persze nincs így - a no-go zóna olyan definíciója, hogy oda a rendőrség tud bemenni nyilván hülyeség. Van az a katonai erő, amivel bárhová be lehet menni. Az már más kérdés, hogy az átlag hazai polgárnak mennyire ajánlatos odatévedni. És ebből a szempontból sem mindegy, hogy nagydarab kigyúrt állat vagy hosszú szakállal, vagy 40 kilós nő miniszoknyában.

"És persze a legvitathatatlanabb az, hogy ez a népszavazás értelmetlen, és nincs más célja, mint az emberek hergelése egy ellenségképpel, mert addig se a lopásokról beszélnek, meg az ország valódi állapotáról"

Ugyan már. Amíg a FIDESZ-nek nincs más alternatívája csak egy másik tolvajbanda, addig senkit nem érdekel a lopás. A korrupciós ügyletekkel a baloldal csak a Jobbik vitorlájába fújja a szelet, mivel egy tolvajt senki sem fog lecserélni egy másik tolvajra a lopás miatt, márpedig a FIDESZ lopásai mellé azért a baloldalnak is van mivel felsorakoznia: ha nem számoljuk a háromszoros áron épült autópályákat és az egyéb ügyeket, akkor is ott van még a teljes privatizáció, amikor két ciklus alatt szétlopták egy ország vagyonát, és ebben az MSZP volt a főkolompos. Azaz az elvakult híveken kívül kb. mindenki azt látja, hogy az egyik tolvajt vádolja lopással egy másik tolvaj. Aki a láthatáron van, és nem lopott az a Jobbik és az LMP. Csakhogy, az LMP örülhet ha az 5%-ot megugorja (amilyen bénán politizálnak, ezzel lehet hogy az MSZP is így lesz mire eljön a választás). A többi problémák pedig nagyrészt örököltek. Az egészségügy nem ma lett szar, az oktatás is Kádárék óta rohad folyamatosan.

Netuddki. 2016.09.29. 08:17:03

@Fedor: 5. Figyelemelterelés céljából azzal vádol a fideszes agitprop amit valójában ők követnek el. Lásd első hozzászólót.

rnz 2016.09.29. 08:26:27

Látom hörög a bal, hogy elkezdte a jobb is használni az eszközeiket. :)
Irigykedtek, hogy az egyetlen dolgot amire képesek vagytok, más is könnyen elsajátította? :D
Elég szar lehet a helyzet, ha már az MKKP-t is a szárnyaitok alá kell venni, hogy legyen valami téma.

Zsoltbacsi 2016.09.29. 08:32:12

@Tibi !: Tibi! Esetleg konkretumokban is hozza tudsz tenni a temaban, vagy csak a szokasos vadaskodasod megy megint? Eleg sokmindent irtam, tele tenyekkel, ha ugy erzed igazad van, akkor itt a lehetoseg, add elo az erveidet. Szerintem az eleg gyenge megoldas, hogy csak lefidessezed a masikat, de persze semmi erdemi tartalom. Bemasolom neked a programpontokat, koss bele, ha tudsz:

"Nincs migransprobléma", "nem megoldas a kerites", "kepzettebbek mint az oslakosok","nincs osszefuggesben a terrorizmussal","nincs no-go zona" "nem magasabb a korukben a bunozes" a "a szavazasnak nincs kozjogi hatasa"

Netuddki. 2016.09.29. 08:35:52

A többi hozzászólót nem is említve.
Megy a fidesz agitprop ezerrel. Most már ott tart a fideszes média, hogy a türmert, a smukkandor, meg azt a volt maszopos nőt szólaltatják meg az orbán szavaztatás mellett kampányolni.

Szinte naponta van műsoron ez a kovácspistike, valami alapjogok biztosa, de nála xenofóbbat szerintem nagyítóval se találni. Kérdem én, hogy az aki magasról lenézi a migráncsot mint embert, az a magyar állampolgárt nem nézi le? A fenéket nem!

Ugye azt mondják, bajban ismerszik meg ki milyen ember. Ez a migráncsválság nagyon jó arra, hogy még jobban megismerjük kik is "vezetik" ezt az országot. Nem mintha már ezelőtt majd 2 évtizeddel ne mutatták volna ki a foguk fehérjét. Már akkor látszott, tolvaj bűnözők a fideszesek. A bűnözői, közerkölcsöt semmibe vevő gondolkodás pedig nagyon sok mindent megenged ezeknek a fijjuggnak. Olyat is amit az úgynevezett ellenzéknél senki nem engedett volna meg magának. Ennyire nyíltan meg biztosan nem.
"Ezek" hazugoznak, le meg tartanak erkölcsi leckéket? Na ne má', hogy a nyúl vigye a vadászpuskát!

Zsoltbacsi 2016.09.29. 08:41:56

@Tibi !: Ha ennyire idegengyulolok es xenofobok vagyunk, akkor az itt elo kinaiakkal vajon miert nincs senkinek se problemaja? Akkor miert van az, hogy a magyarorszagon elo muzulmanok a tarsadalom elismert es megbecsult tagjai? Nem veletlen azert, mert ok dolgoznak, adot fizetnek, es ugy altalaban meghuzzak magukat?
Megint gyengek voltak az erveid!

wartburg1963 2016.09.29. 08:42:08

@Zsoltbacsi: Rákerestem Reem Sahwilre, de a (mára már) sterilre pécézett Welt cikken kívül nem találtam meg a videót. Van esetleg hozzá egy linked? Kösz!

Netuddki. 2016.09.29. 08:44:18

@Zsoltbacsi: Tények? Tények? Milyen tények? Azt se hiszem el, hogy Ausztriában élsz vazzeg!
Ha ott élnél miért fújnád szinte szóról-szóra a hivatalos fideszes agitpropot?

Amiket meg itt felsorolsz soha nem írtam ilyet. Migránsprobléma van, csak éppen nem Magyarország, a magyar emberek problémája. Ugyanis nem akar itt maradni egyetlen migráncs sem. Ergo, óriási balfasz volt az orbán, hogy a mi pénzünkön csinált kerítést az EU "megvédésére". Mér'? Azért, hogy döngethesse a mellét, hogy megvédjük ojrópát? Annya pcsáját! Inkább számolna el azzal hova lettek az EU-s felzárkóztatási pénzek!

Netuddki. 2016.09.29. 08:51:18

@Zsoltbacsi: Felesleges erőlködnöd. Nem érdekel a téma. Ha valaki bűncselekményt követ el, akkor ítéljék el, csukják le vagy utasítsák ki. Ennyi. De általánosítani vazzeg?

Mellesleg akár egy ruszki kém is lehetsz, úgy kavarod itt a szart. Csak nem kéne mindenkit hülyének nézni. Colombo óta tudjuk, hogy minden cselekedet mögött valakinek az érdeke bújik meg.
Az orbán rezsim érdekét tudjuk. Egy tolvaj bűnöző banda, az érdekük, hogy ne a viselt dolgaikon csámcsogjanak. Ennek érdekében nem kicsit túltolták ezt a migráncskérdést. ostoba aki nem veszi észre.
A te érdeked micsoda? Állításod szerint onnan a susmákokoktól? Miért itt kavarod a fekáliát? He?

Zsoltbacsi 2016.09.29. 08:56:51

@Tibi !:
De jo, hogy elismered hogy migrancsproblema van, tehat akkor azt is elismered, hogy fel evig hazudozott a teljes bal media+politikusok, ok hulyitettek a nepet!

Nemet szakertok mondjak, hogy ha orban akkor nem epiti meg a keritest, es minden megy tovabb, mint elotte, akkor most 10-12 millionyi boxos lenne a nemeteknel. Igy is majdnem beledoglenek a meglevo 2-2,5be. Ha nem allandoan Kalman Olgara rejszolnal, akkor meghallanad, hogy ma mar egyre tobb nyugati politikus ismeri el Orbant.

De hagyjuk ezt, kerdezek mast:

Szerinted miert van az, hogy "egeszen veletlen" pont a migranssimogato legbalfaszabb politikusokat fogjak elzavarni a kozeljovoben?
A horvatokat es a szloveneket mar emlitettem.
Az osztrakoknal csak hatalmas csalassal sokerult a libsiknek kihozni dontetlenre, az uj valasztast meg nem akarjak kiirni, mert latjak a kozvelemenykutatasokon, hogy 65:35re vesztesre allnak
Olaszoknal Matteo Renzi 99 hogy el lesz zavarva
Franciaknal Hollande el lesz zavarva, vagy Sarkozi vagy Le Pen lesz a befuto
Brexit
Nemeteknel se tul valoszinu hogy Merkel marad
Hollandiaban,Daniaban is el lettek kuldve a szocik.

Szoval az a baj, hogy szerintetek mindenki szembe jon az autopalyan...
Meg veletlen se ti vagytok a hibasak, aaaaa nem, mindig a masik tehet mindenrol!

Netuddki. 2016.09.29. 08:56:57

@Zsoltbacsi: "Megint gyengek voltak az erveid!"

Milyen érveim? Mert nem akarok gyűlölni senkit? Még az orbánt se gyűlölöm, csak mélységesen megvetem. Azért mert messze az erkölcsi mércém alatt van, egy tolvaj bűnöző. Hatalmat kapott, és arra használja, hogy itt egymásnak ugrassza az embereket, és a saját és haveri körét gyarapítsa. Ennyi.

Zsoltbacsi 2016.09.29. 09:03:41

@Tibi !: Nincs semmi erdekem. Csak nagyon kivancsi vagyok nehany dologra. Egy hiresen balos bloggernek feltettem nehany kerdest, nem hozzad szoltam elsosorban.

Akar tagadod, akar nem, akkor is az a helyzet, hogy feltettem nehany kerdest, amit a tifeletek sulykol folyamatosan, es a tobbseget nemet,osztrak,sved stb HIVATALOS adatokkal tenyekkel, linkekkel cafoltam. Ebben a kerdesben nem hazudhatod, hogy Orban...
A libsik allitasait mindenhol megtalalod, eleg megnyitni a youtubeot vagy a facebookot, a masik oldal meg ott van az irasomban.

Majd akkor legyen nagy a pofad, ha konkretan bebizonyitod, hogy azokban a pontokban hol es mibent tevedtem! Nem lehet mindenre az a valaszod, hogy mert orban lop! Igen, lop, tudom en is. Sot, ujdonsagot fogok elarulni neked, en se ra szavaztam legutobb se, es legkozelebb se ra fogok. De ennek semmi koze a most felsorolt hazugsagokhoz!

Netuddki. 2016.09.29. 09:04:29

@Zsoltbacsi: Qrvára el vagy te tévedve kisfácán! Csak a saját nevemben beszélek, és nagyon mellétrafáltál ha itt bármiféle balos, meg fszomtudja kiket képzelsz a hozzászólásaim mögé.
Feltéve persze ha direkt ez a célod. Akkor meg miről beszélünk? Akkor magad is csak egy ostobenkó fideszcsicska vagy. Az vagy?

Mint írtam, SZVSZ másodlagos mi folyik az EU többi országában, AMIKOR itt rohadt nagy problémák vannak, ami nem a migráncskérdés.

Látom azt nem cáfoltad, hogy mégse vagy osztrák. Pedig ez lenne a lényege az eddigi megnyilvánulásaidnak. Számomra nehezen hihető, hogy egy Ausztriába szakadt magyar ennyire véresszájúan migráncsozzon munkaidőben.
Ha meg ebben hazudtál, akkor a többiben meg mégúgy...

Zsoltbacsi 2016.09.29. 09:13:55

@Tibi !:
Nem cafoltam, mert annyira sotet vagy, hogy kar a szoert...

Itt van, meg egy kep, hogy nincs menekultproblema:

kepfeltoltes.hu/160915/Gyurcs_ny-bev_ndorl_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Basszus olyan sotet vagy. Normalis, szerintem intelligens stilusban feltettem nehany kerdest, es szerintem elkezdtem beszelgetni a bloggerrel, erre meg te idejossz habzo szajjal. Olyan vagy, mint a viccben Moricka, csak neked nem mindenrol a pina, hanem mindenrol Orban jut eszebe.
Az meg hogy elhiszed-e hogy hol elek, pont nem erdekel. Nem lesz nekem se jobb se rosszabb attol!

Zsoltbacsi 2016.09.29. 09:16:14

@Tibi !:

"Mint írtam, SZVSZ másodlagos mi folyik az EU többi országában, AMIKOR itt rohadt nagy problémák vannak, ami nem a migráncskérdés."

Ebben egyetertek, de ha elismered, hogy mindenhol ez foglalkoztatja egesz europat, akkor talan nem kene azt hazudozni, hogy orban keveri a szart, sot o talalta ki az egeszet! Komolyan mondom, en mar varom, hogy mikor fog egyik balfasznak elsulni az agya, es mikor jelenti be, hogy Orban csinalta az arab tavaszt is, Tekesek lazitottak fel a nepet Marokkotol irakig. En kinezem beloluk....

Netuddki. 2016.09.29. 09:22:28

@Zsoltbacsi: "Basszus olyan sotet vagy. Normalis, szerintem intelligens stilusban feltettem nehany kerdest, es szerintem elkezdtem beszelgetni a bloggerrel, erre meg te idejossz habzo szajjal."

Hazug embert könnyebb utolérni...
1. Ez egy nyilvános blog, neked sincs kizárólagos jogod a bloggerrel "beszélgetni" (valójában fidesz agitpropot nyomatni).
2. Nem szóltam hozzád.
3. Te szólítottál meg.
4. A fideszmédiából naponte ugyanez az agitprop ömlik amit te is nyomatsz, ergo már qrvára unalmas.
5. Az orbán Magyarország mini szterelnöke sajnos. Mégis ki a tökömről írkáljak bazmeg? A qrcsányról? Minek, megbukott? Csukta volna le az orbán banda ha lopott vazzeg! Nem tették, helyette még többet, még pofátlanabbul lopnak.
6. Ugyan már kijafszom vagy, hogy kérdőre vonjál a jogos felháborodásom miatt, ami a tolvaj orbán rezsimet érinti?

Na, ki a setét, mint az orbán seggluka?
Jajj, hát megint az orbán segglukát hoztam példának, jajj milesz? Muhaha!
Mellesleg rokonod neked az orbán, kis setét nemsusmák fidesz agitprop trollocska?

Netuddki. 2016.09.29. 09:25:31

@Zsoltbacsi: Az az EU problémája, nem az enyém. Oldják meg a vezetői, azért vesznek fel nem kevés pénzt! A magyar kormánynak se ezzel kéne foglalkozni elsősorban. Most meg szinte csak ezzel a kérdéssel foglalkoznak. Ennyi.

Zsoltbacsi 2016.09.29. 09:29:42

@Tibi !:
": Az az EU problémája, nem az enyém. "

Ebben elvi szinten egyetertunk. Csak az a baj, hogy teljesen be vagyunk csatornazva hozzajuk. Es ha beut a gebasz, akkor ott az lesz, hogy az atlag nem 3 hanem 5 evente csereli le a kocsit, Mallorcara/Ibizara mennek nyaralni USA es Bali helyett, a tobbseg nem evente hanem 2 evente vesz uj iphonet, de mi abba beledoglunk.

Zsoltbacsi 2016.09.29. 09:42:49

@Tibi !:
Vagy jottok folyamatosan ezzel az oroszozassal
1: meg kene erteni (ez szol a fideszeseknek is), hogy a tortenelemben europanak csak akkor ment jol, amikor joban voltak az oroszokkal. Azt tudtad, hogy Nagy Katalin bajor hercegno volt, es csak felnottkent tanult meg ugy-ahogy oroszul?
2: Amikor a szoci miniszterelnokok jartak ki evente Moszkvaba pofavizitre, az teljesen rendben van, amikor Orban teszi ugyanezt, akkor rogton szopkodja Putyin f@szat.
Amikor 2006ban az mszp/szdsz kormany megszavazza a Paks2-ot az teljesen rendben van, amikor Orban megcsinalja 99%ban ugyanazt, akkor....

Netuddki. 2016.09.29. 10:19:43

@Zsoltbacsi: Nem azt mondtad, hogy osztrák vagy? Akkor "titeket" csak annyira érint a dolog amit írtál.

Zsoltbacsi 2016.09.29. 10:21:00

Vagy az, hogy az ilyen Gy Nemeth meg Horvath Csaba felek a leghangosabbak, hogy fuuuuj, szemet Tarlos hogy lerohasztotta a BKV-t. Persze, a metrok atlag eletkora egyik naprol a masikra lett 40 eves. Az hogy Demszky 20 even at lof@szt se csinalt, az oket nem erdekli....

Zsoltbacsi 2016.09.29. 10:23:10

@Tibi !: Egy szoval se mondtam, hogy osztrak vagyok! Hol olvastal ilyet?
Szerintem ugyanolyan magyar vagyok mint Te, (illetve szerintem kulonb), csak jelenleg epp nem magyarorszagon dolgozok, de hidd el, megfelelo ajanlat eseten visszakoltoznek

Netuddki. 2016.09.29. 10:29:42

@Zsoltbacsi: Csak kibújt a szeg a zsákból.

1990-ben volt valami rendszerváltozás vagy mifene. Mivel éltem abban a rendszerben is, nagyon jól tudom akkor mi volt. Soha többé olyan rendszert! Úgyhogy ez is öngól volt.

A putyin egy kibaszott diktátor, de ez legyen az oroszok problémája. Az, hogy az orbán "szopkodja a fszát" az meg az orbán problémája. Cseppet se meglepő, hogy az orbánnak az erdogán, putyin, türkménbasi, berluszkóni, mérilöpen a példaképei. Ez őt minősíti nem engem. Nagy különbség.

"Amikor 2006ban az mszp/szdsz kormany megszavazza a Paks2-ot az teljesen rendben van, amikor Orban megcsinalja 99%ban ugyanazt, akkor."

Azóta 10 év eltelt. A világ változik, aki nem alkalmazkodik az eltűnik örökre.
A történelemmel nekem ne gyere. A balfsz magyar politikusok tevékenységének következtében az ország területe töredékére zsugorodott. Amiben nem kis része volt az idegengyűlöletnek is. Úgy látszik az ostobenkó magyar politikus nem tanul, neki csak a saját érdeke a fontosabb. Mindegy milyen pártról van szó sajnos. A nagy kérdés MOST az, hogy meddig hagyjuk mindezt? Hogy akikre bíztuk a hatalmat visszaélnek vele, és kijátsszák, meglopják a becsületes magyar embereket. Meddig?

Zsoltbacsi 2016.09.29. 10:30:58

@Zsoltbacsi: Ennek a 2 hangoskodonak akkor kellett volna nagy pofajunak lenni, amikor Demszky alpolgarmesterei voltak!

Netuddki. 2016.09.29. 10:35:06

@Zsoltbacsi: Na, és szerinted miért nincs a rendszerváltás után 26 évvel még mindig megfelelő magyar ajánlat? Amiből az orbánodnak 10 évet, ha 2018-ig kihúzzák, akkormár 12 évet "köszönhetünk". Szerinted mikor lesz itt változás a bérekben? Ha az orbán még 20 évig lophat? Ne röhögtess!

Ja, mindjárt jössz az "akkor kit választanál" fideszes agitprop bullshittel.
Nem mindegy? A lényeg az, hogy ha a politikus lopik, akkor le legyen csukva. Mindegy ki az és milyen párt színeiben teszi.
De megsúgom, ilyen párt ma Magyarországon nincsen. Olyan legalábbis amelyik a korrupció felszámolását tekintené legfőbb feladatának. Ezért kell új párt, új emberek akik ezt a nem kissé önkorlátozó feladatot akarják és képesek megcsinálni. Ennyi.

Netuddki. 2016.09.29. 10:39:57

@Zsoltbacsi: Na, ez is egy tipikus fideszes agitprop viselkedési forma. Az állandó visszamutogatás. Még mindig elmúlt8éveznek a balfaszok, 10 évvel az elmúlt8év után is.
Az akkor volt most meg most van. Azért lettek megválasztva, hogy megoldják a problémákat vazzeg! Megoldották? Nem? Akkor? Ez a 3 borítékos vicc kérem szépen. Mindenki ismeri, csak saját magát járatja le az a lúzer amelyik munka, tehetség híján az elődökre mutogat. Ennyi.

Zsoltbacsi 2016.09.29. 10:44:30

@Tibi !:

" Csak kibújt a szeg a zsákból.

1990-ben volt valami rendszerváltozás vagy mifene. Mivel éltem abban a rendszerben is, nagyon jól tudom akkor mi volt. Soha többé olyan rendszert! Úgyhogy ez is öngól volt."

En is eltem akkor, bar meg csak gyerekkent. En sosem mondtam, hogy legyunk szerelmesek belejuk. De akkor is vilaghatalom, es az ilyenekkel illik joban lenni.

"A putyin egy kibaszott diktátor, de ez legyen az oroszok problémája. "
Ebben egyetertunk, de attol meg o marad az orosz elnok, hiaba nem tetszik neked, vagy nekem. Raadasul orosz szempontbol nem csinalja rosszul, meg csak elcsalnia se kell a valasztasokat. Nezd meg az elodeit: Gorbacsovval elindultak a lejton, aztan jott az alkesz Jelcin...

"Azóta 10 év eltelt. A világ változik, aki nem alkalmazkodik az eltűnik örökre."

Azota feltalaltak a perpetum mobilet? Szerintem a greenpeacen kivul mindenki egyetert abban, hogy jelenleg az atom a legbiztosabb es legolcsobb energiaforras! Persze Merkel leszerelte az osszeset, es azota a franciaktol veszik az atombol termelt aramot nyilvan dragabban. Az a helyzet, hogy nekik belefer, ok megengedhetik maguknak, mi sajnos nem!

"A balfsz magyar politikusok tevékenységének következtében az ország területe töredékére zsugorodott. Amiben nem kis része volt az idegengyűlöletnek is. "

Ebben sajnos tevedsz, illetve van benne igazsag, de nem ilyen egyszeru. Tudod miert tortent meg Trianon? Mert a foldesurak meguntak, hogy draga a magyar paraszt, es elkezdtek betelepiteni a totokat,racokat,stb hogy letorjek a munkabereket (bar akkoriban meg nem igy hivtak). 50 ev alatt teljesen megvaltoztak az etnikai aranyok, es sok helyen kisebbsegbe kerult a magyarsag. Ha nem venned eszre az athallast, pontosan ez tortenik most is!
Nezd meg a nemetorszagi torokoket, behivtak oket a 60as-70es evekben. Az volt az elmelet, hogy felepitenek valami egzisztenciat, kicsit megtollasodnak, es utana hazamennek. Mai napig ugy hivjak oket, hogy Gastarbeiter (Gast=vendeg). Csak valami hiba csuszott a szamitasba, igy fordult elo, hogy 650-700 ezer torok erkezett osszesen, es most vannak 5,5 millioan

Zsoltbacsi 2016.09.29. 10:48:56

@Zsoltbacsi:
Lehet hogy rosszul fogalmaztam.
Trianon termeszetesen a haboru kovetkezmenye, de nem tudtak volna megcsinalni, ha az 50 evvel korabbi etnikai aranyok maradtak volna!

Zsoltbacsi 2016.09.29. 10:55:22

@Tibi !:

"Na, ez is egy tipikus fideszes agitprop viselkedési forma. Az állandó visszamutogatás. Még mindig elmúlt8éveznek a balfaszok, 10 évvel az elmúlt8év után is."

Megint nem ertesz, csak hajtogatod a magadet
Ertsd mar meg, hogy nagyjabol egyetertek veled! En csak annyit irtam eddig is es most is, hogy ne az kritizaljon a leghangosabban, aki semmivel se volt kulonb, sot!

Tudod, mint a DKs Varju Laszlo. O volt a leghangosabb a korrupcio ellen. Egeszen veletlen eveken at 6 ceget "felejtett ki" a vagyonnyilatkozatabol. Aztan amikor a Kalman Olga elkezdte mosdatni, akkor jott a kovetkezo mese, hogy o tulajdonkeppen meg akarta szuntetni a cegeket, csak a cegbirosag baszta el, mert lassan dolgoztak. (Ez nem zavarta abban, hogy eveken at felvegye az osztalekokat). Szoval en csak annyit kertem, hogy legalabb ne az ilyenek kovetelozzenek!

Ott van meg a masik Kunhalmi Agica! A vilag vicce, hogy az MSZP fo oktataspolitikusanak meg diplomaja se volt. Sot meg arra is keptelen volt 5 evig, hogy egy szaros angol kozepet osszehozzon.

Netuddki. 2016.09.29. 11:26:11

@Zsoltbacsi: Éééés? Kit érdekel? 0 beleszólásuk van a magyar politikába.
Állandóan jössz mindenféle Kálmán Olga által interjúztatott 20-adrangú emberkékkel. Kit érdekel, MOST per pillanat NEM ŐK lopják szét az országot. Miért akarod állandóan a fő bűnösökről elterelni a figyelmet? He?
Ja, és nem szoktam nézni a Kálmán Olgát, gyakorlatilag egyetlen magyar TV adót nem nézek, fizetőset meg főleg nem, mivel előfizetésem sincsen. Kényszerből egyedül a Kossuthot hallgatom néha, ami mára fidesz szócső lett. Úgyhogy haggyál már az ilyen hülyeségekkel!

Zsoltbacsi 2016.09.29. 11:40:21

@Tibi !:
Ti sirtok allandoan hogy nincs alternativa. Vajon miert nincs? Ki tiltja meg, hogy nehany tenyleg hiteles ember osszealljon, es letegyenek valamit az asztalra? Hidd el nekem, ha igy megy tovabb, akkor semmi se fog valtozni, es csak megy a hoborges tovabb. Okosakat barki tud mondani, de ahhoz hogy valami tortenjen is, ahhoz dolgozni is kell!! Es ezt nem latjuk mostanaban!

Meg a spanyol viaszt se kene feltalalni, eleg lenne megnezni a tobbieket, akiknek sikerult, hogy ok hogy csinaltak! Nezd meg a Fidesz peldajat: 94ben majdnem kiesett a parlamentbol, 98ban meg megnyerte a valasztast. Vagy nezd meg a Jobbikot, 5 ev alatt a 0rol feljott 20 szazalek fole. Tudod mi a kozos ebben a kettoben? Hogy ok ki mertek mereszkedni az emberek koze, es nem sporoltak meg a munkat! Belvarosi szalonokban barki lehet okos, de nehogy mar azok legyenek a peldakepek akiknek budos a munka

Netuddki. 2016.09.30. 23:45:59

@Zsoltbacsi: Ostoba! A fideszt tolvaj bűnözők vezetik, ha még nem tűnt volna fel.

Zsoltbacsi 2016.09.30. 23:52:26

@Tibi !: Mindegy vasárnap es 18ban is egni fogtok, mint a Reichstag
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0