Újabb lenyúlási lehetőség a láthatáron
2017. június 12. írta: Fedor

Újabb lenyúlási lehetőség a láthatáron

mac.pngOrbánék fantáziája határtalan, ha a Kedves Vezető két kedvenc foglalatosságát, a sportot és a pénzlenyúlást kell összeházasítani. Ha már az olimpia nem jött össze, akkor kihasználnak minden más alkalmat, ami szembejön. Mai hír a 444-en

A minden nap pár százmillióval dráguló vizes vb után újabb csatornát talált a kormány a közpénz csatornán történő lefolyatására: a 2019-es Európai Makkabi Játékokra a konzervatív, drágulás előtti tervek szerint harmincmilliárdot költenek. 

Hát van egy rossz hírem: ez már most is 15-szörös drágulás az eredeti tervekhez képest. Itt van ugyanis egy kétéves hír az Indexről

A zsidó olimpiaként is ismert Maccabi Játékok európai változatának Budapest lenne a házigazdája – jelentette be Lázár János a Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint kétmilliárd forintból megszervezhető lenne a rendezvény, amelyet idén Berlinben tartottak. A XV. Európai Maccabi Játékok (EMG) 2019-ben lesz. 

Szépen nézünk majd ki, ha a hátralévő két évben is tartják ezt a drágulási ütemet.

Érdekes lesz nézni egyébként a zavart az antiszemitizmusra sokszor fogékony jobbos fejekben: most akkor szeressük ezt, vagy sem? A kormány csinálja, tehát meg kell védeni. Na de a zsidókat? 

Az első reakció persze borítékolható volt, már szembe is jött kommentben: ez ellen persze nem fog tiltakozni a hazátlan ellenzék, merthogy tudjuk miért. 

Na, csak hogy még nagyobb legyen a zavar a kormánypárti fejekben, bizony de, tiltakoznak, mert vannak elvek is (bár valószínűleg a kormánypártiak számára ez már ismeretlen fogalom).

Pataki Márton, az Együtt budapesti elnöke felháborítónak tartja, hogy a Fidesz-kormány 30 milliárd forintot akar költeni a 2019-es Európai Makkabi Játékokhoz szükséges sportlétesítmények kiépítésére. Az Együtt budapesti elnöke szerint a játékokat a már létező sportlétesítményekben kell megtartani, így a 30 milliárd forintot a 3-as metró felújítására lehet fordítani.

Na, hát jó gondolkodást azon, hogy ezt most hogy. Azoknak menni fog, akiknek még nem falta fel az agyát teljesen az orosz típusú propaganda.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr1612587113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heptakontanonaéder 2017.06.12. 22:01:15

téves, moj daragój Kvaszticska bátyuska, A Mi Hősünk, A Sohanemhazudó magasról szarik a sportra.
(a "foci" az nem sport)

Indriq 2017.06.12. 22:34:13

Lehet 2 év alatt ennyit romlott a forint.

birka menet 2017.06.12. 22:57:54

@Kreml propaganda osztály bérszámfejtés:

a bulgár elmebeteg nem tud jönni mert megint nem tudta fizetni az áramot. Majd a hétvégére visszakapcsolják neki, aztán megint bemutatja milyen is az amikor a Putyin bérenc bulgár dezinformál.

Amúgy fogadunk hogy egy darab kretén fidesz barma se fog idejönni a topicba, még Sorosozni sem. Pedig a munka az utcán hever, ugyanis ha Maccabi akkor a zsidók, ha a zsidók akkor meg Soros.
Te jó ég! ORBÁN AKKOR SOROST PÉNZELI!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.06.12. 23:15:40

@Kreml propaganda osztály bérszámfejtés: Ez azért ideológiailag nem egyszerű kérdés. Mert ugye a kormány akar elverni rá egy csomó pénzt, miközben meg ugye zsidulás. Azt pedig a fideszesek rosszul bírják. Ilyesmiről inkább nem szeretnek beszélni, mert beüt a system fatal error kékhalál. :-)

Az Ellenálló 2017.06.13. 03:07:52

Már nem azért, de nem a zsidóknak kéne fizetniük, hogy megrendezhessék az olimpiájukat? Bérleti díj a létesítményekért, stb.

William Kidd 2017.06.13. 03:28:52

A zsidok megcsaklyazzak, hogy olimpia legyen Budapesten. A zsidok sajat olimpiat csinalnak Budapesten. Autentikus.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.06.13. 05:58:35

A ballibek tombolnak. Ennek oka: nem lehet a zsidó kártyát használni Orbán ellen.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.06.13. 06:44:31

@MaxVal BircaMan HJCD: Nagyon gyenge. Egyre alacsonyabb a szinvonalad. Ez nem kártya, hanem egy csomó közpénz, amit Orbán zsidulásra költ. Miközben eléggé mást pofázik a híveinek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.06.13. 07:17:37

@MaxVal BircaMan HJCD: Alapvetően gyenge volt. Azt értékelem hogy a ballibezést, a burkolt zsidózást és egy kis Orbán seggnyalást sikerült felfűznöd két mondatra. De látom már elvesztetted a lelkesedésedet, közírókám. Te internet világító tornya. Már csak egysíkú bebüfögésekre futja tőled. Le fog baszni téged a bérszámfejtés!
Lehet hogy valahol kezd benned tudatosulni, hogy a magyar internet népének súlyos többsége undorodik tőled? Még a fideszesek sem bratyiznak veled.

Nzoltan 2017.06.13. 07:39:55

Nem az van, hogy a ballibek úgy számolnak mint az úszó vb-nél?

2017.06.13. 12:21:37

@MaxVal BircaMan HJCD: Birkuci ! kicsit légy szerényebb, mert röhögő görcsöt kapok !
De szinezd magad nyugodtan, , ám ha lehet, akkor halványan ! Úgy talán nem feltünő .

De tudod, Fedor, arra felkészülhettek, hogy ezután, még az is utálni és szidni fog benneteket, aki eddig nem tette. Hogy okkal vagy ok nélkül, annak nem lesz jelentősége. Tudod, a cél szentesiti az eszközt.

Mert nem kell más hozzá, csak egy-két alkalommal kiigazitják a rendezvény költségvetését--ami biztos megtörténik, és akkor lehet majd zsidózni, lehet majd köpködni--mert a zsidók ezt is ellopták, hallani majd.. Orsós, jól kitervelte, hiszen a migráncsok nem jönnek, Brüsszel nem ellenség csak itthon, kint pedig letérdepel és fagyizik. Kell a lóvé , mert lopni kell.

Igy aztán megtalálta az új és ősi ellenséget--a zsidókat. Most majd benneteket fog védeni, miután lejáratott és ellenséggé tett benneteket az országban és az emberek szemében.
Lehet a gatyeszt felkötni ! Lesz mit tennetek, az tuti .

HanG99 2017.06.13. 12:23:48

@MaxVal BircaMan HJCD: a hiteled elől menkültél Bulgáriáig?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.06.13. 13:13:48

@jános515: Nem tudom milyen betegség teszi, hogy engem zsidónak látsz csak azért, mert nem utálom őket. és kiknek szól a többesszám?

2017.06.13. 15:16:52

@Fedor: Nem látlak annak, csak azt hittem hogy izraelita hitet követed. Ha tévedtem akkor elnézést, de még nem vagyok beteg, sem pedig gyülölködő. Igaz vannak akiket nem nagyon szeretek, de az egyéni probléma. Úgy hogy bocs, ha valamit rosszul irtam vagy rosszul fogalmaztam, De a lényeget azt hiszem ki lehet belőle hámozni..

@MaxVal BircaMan HJCD: Hol irtam hogy zsidózik a kedves vezető ? Azt irtam hogy okosan kitervelte ezt az egészet, --ha nem ő akkor az agit-propos tanácsadók, az amerikai frankensteinnel az élen-- mert a fideszt az ellenségkép tartja egyben, meg az esetleges felelőségre vonástól való félelem. Mert előbb-utóbb eljön,annak is az ideje ha hiszed, ha nem.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.06.13. 18:17:44

@jános515:

Mindig van igazi ellenség is bőven, nem kell kitalálni álellenségeket.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.14. 00:07:10

A megoldás egyszerű. Ki kell fizettetni a zsidókkal, a pénzt ellopni tőlük, és az egészet rájuk kenni. Nemtom hogy, de a csúti geci megoldja, ebben nagy.

Éhes ló 2017.06.14. 07:28:26

A libnyaf majmok aláírásgyűtéssel sikeresen meghekkelik a budapesti olimpiát, komplett ellenzék csápol nekik.
A zsidók saját olimpiát csinálnak Budapesten.
A magyarok pénzén persze.
Autentikus, mint azt egy kommentelő megjegyezte.
Sehol a libnyaf aláírásgyűjtők serege, sehol egy halaszthatatlanul fontos népsavazás elemi igénye az ellenzék részéről.
Cukivona is lapít a két hanukka üdvözlete között.
Látszik, hogy konszenzus van: a zsidóknak jár a budapesti saját olimpia, saját szigorú fajtisztasági törvényekkel, hogy végre egy zsidó is tutira győztes lehessen.
De ez kóser.
A zsidó ellenőrizhet fajtisztaságot, felmenőket, hitet, bármit és persze gettósíthatja a magyar(?) fővárost a saját olimpiájára.
Ez nekik jár.
Kettősmérce rulez!

6.Lenin a láncfűrészes lopott fa orgazda 2017.06.14. 12:06:55

Bezzeg ha én a fiúmmal kimegyek az utcára kézenfogva, akkor rögtön lebuziznak.

6.Lenin a láncfűrészes lopott fa orgazda 2017.06.14. 12:08:02

Pedig a szexuális irányultságomhoz semmi közük. Kevesebb mint az ókeresztény vallásomhoz.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.06.14. 13:04:31

@Éhes ló: Ne zavarjon, hogy pont abban a posztban idézek egy elítélő nyilatkozatot egy olyan szervezettől, amely aláírást gyűjtött, amely alá azt kommenteled, hogy ezt bezzeg nem ítélik el azok a szervezetek, amelyek aláírást gyűjtöttek...

Éhes ló 2017.06.14. 20:36:31

@Éhes Ió: te szerenncsétlen nicktolvaj hülye, menj a tetves kurva anyádba.

Éhes ló 2017.06.14. 20:39:59

@Fedor: Ne zavarjon, hogy nem gyűjtenek aláírást a fajtisztrasági törvényeik szerint megrendezett zsidó olimpia ellen a kedvenceid, mint a budapesti olimpia ellen, hanem a zsidó olimpia - egyébként káros és felesleges - megrendezése kapcsán történő sztervezett lopás zavarja őket, nem a magyarok pénzén, a magyarok fővárosában rendezett fajzsidó vircsaft.

Ezt a zsidó vircsaftott nem ítélte el senki.
Orbánt fikázzák, mert lop a bandájával..
Mintha ők nem loptak volna, vagy nem lopnának, amikor csak tudnak.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.06.18. 15:04:00

@Éhes ló: Ne zavarjon, hogy az olimpia-rendezés elleni aláírásgyűjtés is csak a szervezett lopás elleni tiltakozásról szólt, és nem a sportról meg az olimpia eszméjéről. Hogy egy sportrendezvény mitől lenne káros (a kapcsolódó lopásokat leszámítva), azt nem igazán értem. Ennyi erővel a te logikád szerint káros minden olyan rendezvény, amelyet egy kisebbség szervez magának, pl. ha magyar kupát rendeznek Erdélyben. Ja persze, csak ez más, mert ez a kisebbség bassza az antiszemita csőrödet. Hát az a te bajod.

Éhesló 2017.06.20. 18:13:45

@Fedor: ne zavarjon, hogy ha olimpia-rendezés elleni aláírásgyűjtés is csak a szervezett lopás elleni tiltakozásról szólt, és nem a sportról meg az olimpia eszméjéről, akkor moa tisa kiváló alkalom lenne a zsidó olimpia elleni aláírásgíűjtésre, de zsidó nem mar zsidóba.
Arról sokat írnátok, hogy egy fajtisztasági alapon, fajtatiszta nemzsidó embereknek megrendezett sportrendezvény mitől lenne káros, de ez a faji kizárólagossággal megrendezett vircsaft nektek csak akkor gáz, ha nem zsidók rendeznek maguknak mások pénzén saját olimpiát.
Szerintem minden olyan zsidó rendezvény káros, amit nem otthon, a saját hzájukban rendeznek, a saját pénzükön. Ők otthon nem kisebbség, de szintén faji alapon különülnek el másokrtól és ezt a személyi okmányaikban is feltüntetik.
Szerintem ez gáz, és a fajtádnak is az lenne, ha nem zsidók csinálnák.
Nincs csőröm és nem vagyok antiszemita, mert semmi gondom nincs a szemita népekkel. magyarokat kihasználó, kifosztó zsidókkal és a magadfajta kettősmércés cionbolsikkal van gondom, de ez max. anticionizmus lehet. :)

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.20. 19:15:23

@Éhesló: "kiváló alkalom lenne a zsidó olimpia elleni aláírásgyűjtésre"

Nyugodtan próbáld csak meg. Nem fog átmenni a Fidesz Választási Bizottságon.

"magyarokat kihasználó, kifosztó zsidókkal"

Szerintem a csúti geci és bandája nem kizárólag zsidó. Nem mintha bárki faji vagy nemii hovatartozása engem érdekelne.

Éhesló 2017.06.20. 21:50:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: azoknak a magadfajta kettősmércés majmoknak kellene most is ott nyomulniuk, akik az olimpia ellen is nyomultatok.

Téged nem érdekel, a zsidókat ellenben igen, legyen szó állampolgárságról, temetésről, beutazásról, makkabi zsidóolimpiáról.
Ciki mi?

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.21. 13:42:22

@Éhesló: A gazdád egyik pénztárosa csak tavaly százmilliárdot lopott, azért miért nem zörögsz?

Az olimpiát is a csúti geci tiltotta be, mert kiderült az ordas hazugsága. Nála panaszkodhatsz.

Éhes ló 2017.06.21. 22:02:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: a kurva anyádnak van gazdája, az ávós szadista apád, akinek a szégyenére - ahelyett, hogy lenyelt volna - a világra szart téged.

Az olimpia ellen a magadfajta ávósfattyak gyüjtöttek aláírást, olyanok, akik most nem gyűjtenek semmit, semmi ellen, mert a zsidlák fajtársaik faji tisztasági törvényei szerint, a gojok pénzén, a gojokat provokálva tartandó majomkodásuk kóser nekik, ők is indulhatnak rajta.
Nem panaszkodok senkinél, csak világosan rá,mutatok arra, hogy a magadfajta ávósfattyaknak mennyire kóser egy faji alapon szerveződő, származási alapon szelektált versenyzőkkel rendezett zsidó vircsaft, amit a viccből sem otthon, hanem a magyaroknál tartanak.
Ha ilyet magyarok rendeznének, származási alapon szelektálva a versenyzők között vért hányna a beteg fajtád.
De most erre recskáztok.
Ennyit is értek..

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.21. 22:10:30

@Éhes ló: Gyűjteném a pénzt kötélre a geci gazdádnak, arabsimogatő faszfej.

A zsidók meg nagyot nőttek a szememben, azóta, hogy birka módra hagyták elgázosítani magukat. A sarkukra álltak, és többször hősiesen megvédték a hazájukat százszor annyi arab tengerében.

Éhes ló 2017.06.23. 09:12:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: a kurva anyádnak van gazdája, az ávós szadista apád, akinek a szégyenére - ahelyett, hogy lenyelt volna - a világra szart téged.

Az olimpia ellen a magadfajta ávósfattyak gyüjtöttek aláírást, olyanok, akik most nem gyűjtenek semmit, semmi ellen, mert a zsidlák fajtársaik faji tisztasági törvényei szerint, a gojok pénzén, a gojokat provokálva tartandó majomkodásuk kóser nekik, ők is indulhatnak rajta.
Nem panaszkodok senkinél, csak világosan rá,mutatok arra, hogy a magadfajta ávósfattyaknak mennyire kóser egy faji alapon szerveződő, származási alapon szelektált versenyzőkkel rendezett zsidó vircsaft, amit a viccből sem otthon, hanem a magyaroknál tartanak.
Ha ilyet magyarok rendeznének, származási alapon szelektálva a versenyzők között vért hányna a beteg fajtád.
De most erre recskáztok.
Ennyit is értek..

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.23. 14:01:42

@Éhes ló: Olyan orbitálist lop a gazdád, hogy már az ilyen szervilis faszok, se tudják tagadni.

Éhes ló 2017.06.23. 14:55:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: a kurva anyádnak van gazdája, az ávós szadista apád, akinek a szégyenére - ahelyett, hogy lenyelt volna - a világra szart téged.

Az olimpia ellen a magadfajta ávósfattyak gyüjtöttek aláírást, olyanok, akik most nem gyűjtenek semmit, semmi ellen, mert a zsidlák fajtársaik faji tisztasági törvényei szerint, a gojok pénzén, a gojokat provokálva tartandó majomkodásuk kóser nekik, ők is indulhatnak rajta.
Nem panaszkodok senkinél, csak világosan rá,mutatok arra, hogy a magadfajta ávósfattyaknak mennyire kóser egy faji alapon szerveződő, származási alapon szelektált versenyzőkkel rendezett zsidó vircsaft, amit a viccből sem otthon, hanem a magyaroknál tartanak.
Ha ilyet magyarok rendeznének, származási alapon szelektálva a versenyzők között vért hányna a beteg fajtád.
De most erre recskáztok.
Ennyit is értek..

Éhes ló 2017.06.23. 18:19:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: te akadtéél bele az anyád picsájába, azért vagy ilyen suttyó barom ávósfattyak szennye.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.24. 00:26:23

@Éhes ló: Nem fog fizetni a gazdád az ilyen szellemtelen fröcsögésekért, kollaboráns. :))

heptakontanonaéder 2017.06.25. 17:39:00

Kúrjátok már ki ezt a lófaszjancsit a halál faszára! Nem azért mert egy debil náci faszállat, (neki is helye van a táplálékláncban valahol a csótány és a hiénaszar között) hanem mert végtelenül primitív, unalmas és szellemtelen.

Éhesló 2017.06.26. 17:52:23

@heptakontanonaéder: anyádat kúrják ki, te lófaszjancsi, a halál faszára! Nem azért mert egy debil faszállatot szart a világra, (neked is helyed van a táplálékláncban valahol a csótány és a hiénaszar között) hanem mert végtelenül primitív, unalmas és szellemtelen a fajtája és nem kellene több ilyen állat a világra..

heptakontanonaéder 2017.06.29. 01:52:34

@Éhesló:
Köszönöm a tökéletes illusztrációt.
Nagyon megható ez az igyekezeted de ismer itt már téged mindenki.

Éhesló 2017.06.29. 13:39:44

@heptakontanonaéder: semmiféle igyekezet nincs itt a részemről, nagyokat nevetek a magadfajtákon. Ráadásul a mindenki erős túlzás, vagy inkább csak a szokásos hazugság.
Nem mellesleg semmiféle előjoga nincs a fajtádnak a sértegetésemre és arra se, hogy ne válaszolhassak rá veletek megegyező stílusban: mosdó = törölköző.
Ez van, ti is szép képet mutattok magatokról, a tükörre ne haragudjatok sosem.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.30. 09:22:17

@Éhesló: "nagyokat nevetek "

Ez az erőlködő fröcsögés nem hangzik nevetésnek. :))

"semmiféle előjoga nincs a fajtádnak a sértegetésemre"

Nem tudok egy faszt megsérteni azzal, ha azt mondom rá, hogy fasz. :))

Egyébként te próbálsz sértegetni, nem kéne miatta sírnod. A gazdád nem fizet az ilyen nyámnyilaságért.

Éhesló 2017.06.30. 10:47:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nem szóltam hozzád ávósfattyú.
Az ávós apád volt a fasz, aki nem nyeletett le a kurva anyáddal rögtön, most jobb lenne a világ nélküled.
Gazdátok itt nektek van, nem kellene a saját nyomorult példátok alapján ilyen marhaságokkal maszatolnotok ismeretleneket.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.30. 22:32:37

@Éhesló: "fattyú"

Engem Krisztushoz hasonlítasz? Szóval kádéenpés vénfasz vagy, nem fideSSfasszopó? :))

Éhesló 2017.07.01. 16:38:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: te vagy korcs fattya az ávós barom apádnak.
A kurva anyád volt a fasszopó, de nálad alaposat hibázott, mert ahelyett, hogy lenyelt volna, a világra szart téged ávós apád és a világ szégyenére.

heptakontanonaéder 2017.07.01. 17:00:22

@Éhesló: Igazán komikus vagy, amikor ama "unorthodox illatú" langymeleg bár kissé szűkös helyről, ahol egy imádott gyűrűsizom határolja be "intellektusod" horizontját, fenyegetően percegsz kifelé.

Éhesló 2017.07.01. 17:49:16

@heptakontanonaéder: szép családi képet mutattál be ismét.
Ne légy rá büszke, de ne is gondold azt hogy mindenki lyan mint a családod.
A beteg fajtádnál ez valami fixáció lehet, a világot mások nem a magadfajta fartúrók szemszögéből szemlélik. Nektek ez élmény, öröm, másoknak gusztustalanság, pont olyan, mint te is lehetsz.

heptakontanonaéder 2017.07.03. 03:39:32

@Éhesló: Hiába pucsítasz szegény kehes, csánkpókos, kólikás állat, én maradok a nőknél, a magafajta kivénhedt igásjószágot meg inkább kicsapom a legelőre, rádfér a nyugdíj, és ne szarj be, nem adlak el virslinek.

Éhesló 2017.07.03. 08:12:54

@heptakontanonaéder: felénk egészen pici gyerekek is tudják, hogy a név, becenév mit jelent és mit nem.
A fajtád azonban az érvtelenségét, szellemtelenségét nem képes még ilyen alacsony szellemi teljesítmény igény esetén sem meghaladni és azt sértegetéssel próbálja meg pótolni.
Ezért is tartotok itt.

Te a nyomorult életedben nem adtál el soha semmit, engem végképp nem tudnál, maximum a szerencsétlen húgodat a kocsisoron.
e légy rá büszke, de ne is gondold azt, hogy mindenki lyan mint a családod.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.03. 13:45:53

@Éhesló: Áhhháh, ez már volt. Kifogyott a negyven szavas szókincsed, geciputtony? :))

Éhesló 2017.07.03. 18:11:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nem érsz sokkal többet ávósfattyú.
Nem mellesleg összekeversz a húgoddal és anyádaal.
Nagy hiba.
Sokadjára.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.03. 18:51:06

@Éheslófaszra: Sokadjára ismétled magad, szellemtelen, gecire éhes seggdugasz. :))

heptakontanonaéder 2017.07.05. 01:48:02

@Éhesló: Ebben a fura kis, országnak csúfolt szpáhibirtokban célszerűbb nem zsidózni, mert könnyen járhatsz úgy mint boldogult Imrédy, meg az a drága Csanád, a Szegedi. Aztán képzeld, most beiratkozni egy lubavicsi jesivába és biflázni a Tórát, hát kell az neked? Vén fejjel? Meg a körülmetélés... Azt mondják, felnőtt korban az sem egy méznyalás!
Vagy már belebotlottál a régi családi iratok közt kotorászva olyanba, ami szerint mégsem _MINDEN_ ősöd jött át Vereckén Árpáddal, aki meg mégis az közben "bozogányt, kocogányt tessék"
És húgom az pünkte nincs egy szál se, szóval kénytelen voltam mással foglalkozni. Nem írom meg, mert segédfingod sincs róla mi is az.
És most hagylak, hogy nyugodtan nyomogasd a pattanásaidat.

Éhesló 2017.07.17. 17:24:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: összekeversz a húgoddal és anyáddal.
Nagy hiba.
Sokadjára követed el ávósfattyú.

@heptakontanonaéder: nem tudom milyen országról hazudozol ilyetén módon. Magyarország nem szpáhibirtok, hazudjanak a magadfajták bármit is.
Itt egyedül te zsidózol, ráadásul folyamatosan mesüge.
Ez valami örökölt fajtajelleg, genetikai deformáció?
A beteg fajtádnál ez valami fixáció lehet, a világot mások nem a magadfajta fartúrók, fasszopók szemszögéből szemlélik.
Nektek ez élmény, öröm, másoknak gusztustalanság, pont olyan, mint te is lehetsz.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.17. 17:59:07

@Éheslófaszra: Anyádat húgoddal kevered? Ők is éhesek a lófaszra, nem csak te? :))

Éhesló 2017.07.19. 14:51:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: összekeversz a húgoddal és anyáddal.
Nagy hiba.
Sokadjára követed el ávósfattyú, buta vagy mint apád is volt.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.19. 15:19:58

@Éheslófaszra: Ez már volt, valami újat, szellemtelen geciszopó Kubatov csicska! :))

Éhesló 2017.07.19. 16:51:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: neked ennyi is elég te szerencsétlen hülye.
Buta vagy, mint apád is volt.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0