A Vajna modell, avagy kormányzatilag támogatott szexizmus
2017. augusztus 03. írta: Fedor

A Vajna modell, avagy kormányzatilag támogatott szexizmus

suggar.PNGTi is elgondolkodtatok, hogy mi lehet a puncs.hu-n, ha azzal hirdeti magát óriásplakáton, hogy egy csinos fiatal lány azt mondja:
Én csak menő pasikkal randizom!
A másik verzióban pedig egy másik lány:
Köszönöm, Sugar Daddy!
Nos igen, mindez pont azt jelenti, amire gondolsz: itt bizony idősebb gazdag férfiak összepárosítása folyik szegényebb, de pénzért hosszú távon is sok mindenre hajlandó csinos lányokkal. Prostitúció ez, nem más, csak épp gusztustalanul, konzervatív mázzal leöntve:
Dédszüleink korában a párkapcsolat egyik legfontosabb feltétele az volt, hogy a kérőnek megfelelő anyagi háttere, biztos megélhetése legyen. A "megfelelő" nyilván mindenkinek mást jelentett anno, és mást jelent ma Magyarországon. A gazdagság relatív, és természetesen nem az egyetlen, és nem is a legfontosabb fokmérője egy sikeres párkapcsolatnak. Mégis a vagyon ősidők óta fontos eleme a párkapcsolatoknak, csak ezt sokan nem vállalják fel ilyen nyíltan.
A Puncs.hu valójában dédszüleink értékrendjét ülteti át a modern online világba.
Ráadásul mindezt közpénzből finanszírozzák, szóval a végeredmény abszolút Vakkomondor-kompatibilis: a fideszes ügyészség védelmét élvező Hernádi Zsolt MOL-vezér egyik cége a Széchényi Terv tőkealapját használja arra, hogy terjessze a Vajna modellt, vagyis azt, hogy gazdag és öreg férfiak étlapról választhassanak diáklányok közül szexuális igényeik kielégítése céljából.

És ha már szóba került a Sugar Daddy hazai prototípusa, lássuk mindezt a gyakorlatban a delikvens közpénzekkel kitömött tévéjében, ahol tegnap ezt tálalták reggeli mellé:

Andy Vajna tévéje ma az a platform, ahol nyilvános teret adnak a szexizmusnak, a body shamingnek, a nő tárgyiasításának, az ostobaságnak, a gyalázatos álhíreknek, a mélyről felböfögő gyűlöletnek, az uszításnak, és – több nem jut hirtelen eszembe – a nyílt kormánypropagandának (de ez tényleg csak az utolsó a sorban). Hogy mellé még szakmaiatlan, otromba és tagadhatatlanul ostoba is, az már csak hab a tortán.
- írta ennek a kapcsán a wmn.hu, és csak egyetérteni tudok a cikk szerzőjével. Elég pontosan összefoglalta a NER lényegét. Igazából csak az egész mozgatórugója maradt ki belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr812716432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Végre Csend 2017.08.04. 20:02:44

"Andy Vajna tévéje ma az a platform, ahol nyilvános teret adnak a szexizmusnak, a body shamingnek, a nő tárgyiasításának" ... persze a másik oldalt sem kell félteni: velvet.hu/elet/2017/07/10/ennek_a_veszelyesen_szexi_katonanonek_azonnal_megadnank_magunkat_galeria/

Janossz 2017.08.04. 20:25:51

A fenének irigykedtek! Már azt a kis szagolgatást is sajnáljátok egy ledolgozott, sikeres élet után? :-)

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.08.04. 21:21:40

Jaj hagyjuk már.a vilag tele van gold digger csajokkal akik önként teszik amit tesznek.senki nem kényszeríti őket erre. Ez mindig is volt.es lesz is. Max mi a csorok a pálya szelerol nezzuk az oreg faszikat a jo csajaikkal....
Álszent faszsag.

Girhes Joe 2017.08.04. 21:23:53

Na most ha nem vállalják fel nyíltan, attól meg fog szűnni ez az örök idők óta létező jelenség??? Ne legyetek már álszentek, bőven van kereslet és kínálat mindkét oldalon (szexre vágyó gazdag idősebb férfiak, és a pénzükre vágyó csinos fiatalabb nők). Ha a prostitúció nem tilos, akkor ez miért lenne? Akinek nem tetszik, egyszerűen elkerüli ezt a közeget.

Amúgy meg ennél a Benkős videónál se értem a műhisztit. Végignéztem, várva a nagy szexista tárgyiasítást benne, aztán csalódnom kellett, miután megállapítottam, hogy két IQ-lightos férfi meg két IQ-lightos nő csacsog egymással arról, hogy szerintük van-e súlyfelesleg az egyikükön. Nos szerintem sincs, de ettől még a hasonló párbeszédek mindennaposak akármelyik szoláriumban vagy műkörmös szalonban.

Kelly és a szexi dög 2017.08.04. 22:14:13

Látom, veled sem állnak szóba a bombanők...

sic! 2017.08.04. 23:00:36

Való igaz, hogy a dédszülők, de azok űkapá iés -anyái is figyeltek arra, hogy olyasvalakivel alapítsanak családot, akivel el is tudják tartani a gyerekeket - akkor ugyanis még nem volt divat ugyanis az OTP-s vagy a CSOK-os, ill. a családi adókedvezményre pályázva szülni.
Ugyanakkor már 1900 körül is tisztában voltak azzal az emberek, hogy az "eltartós" házasság, ahol a feleségnek nincs önálló egzisztenciája, a prostitúció egy formája.
Az viszont egyszerűen képmutatás, hogy pont azokat a nőket pécézik ki prostituáltnak, akik ezt legalább nyíltan, tudatosan és viszonylag ügyesen csinálják (azaz bizonyos értelemben sikeresek), míg önfeláldozó családanyának tiszteljük azokat, akik ugyanezt csinálják a férj fizetésére hagyatkozó, rosszul vagy egyáltalán nem kereső feleségként, csak nem nyíltan csinálják, és rosszabbul kereső férjjel egyeztek ki.

morph on deer 2017.08.04. 23:02:47

Tipikusan azért azt az "apró" részletet sikerült kihagyni amely arról szól, hogy a húspiac üzemeltetése
"Ráadásul mindezt közpénzből finanszírozzák, szóval a végeredmény abszolút Vakkomondor-kompatibilis"

Mert ez a történet ettől igazán szép, tisztelt hölgyeim és uraim..!
A(z ál)szentségét!

Még jó, hogy van, aki közben "megvédi a keresztény erkölcsi értékeket" - hát nem?
Met mi lenne itt, ha nem tenné..?

kiskutyauto 2017.08.04. 23:43:45

Ó és milyen szexi lesz az, amikor hamarosan a lámpavasra lesz húzva Timikéjével és szarbán gazdikájával (és egész náci hazaáruló rablóbanda maffiájával) együtt...

Attilajukkaja 2017.08.04. 23:44:21

"Jaj, olyan kövér a combom!! :o)))))
Az a szétfolyt fekete smink viszont jól áll Bazsarózsának. Szépíti.

Attilajukkaja 2017.08.04. 23:48:03

@Nemfajtalan srác:
"Ilyen szempontból Vajna vagy Soros tökéletesen egyformák. Úgyhogy ebből pártpolitikát csinálni mission impossible."
Milyen pártpolitikát? Te tényleg nem tartod ízléstelennek, hogy a városban óriásplakátokon reklámozzák fiatal lányok szolgáltatásait gazdag öreguraknak? Bárki is teszi. Hogy ezt közpénzből teszi, az csak hab a tortán!

hhh. 2017.08.05. 05:53:03

Csak nekem furcsa, hogy ugyanazok az emberek, akik bevezetik a 723. "gender", utcán ünneplik a szexuális szabad(os)ságot, a kulturális diverzitást, toleranciát meg amit még kell,most azon vannak megbotránkozva, két heteroszexuális nagykorú mit csinál egymással és hogyan költi el a pénzét? Vagy az óriásplakát a zavaró?
Nem piacgazdaság van?
Hol itt a probléma?
A Benkős dolgot sem értem, de várom, a Macron párosnak mikor mennek neki, és derítik végre ki, ott ki a digger.

Jóska Pista 2017.08.05. 06:16:28

Liberális vagyok, felőlem minden lehet egy nőből. Gender oktató az egyetemen, vagy kurva egy lebujban. Ami neki tetszik.
Ha jól értem a cikket.
Vagy az a baj, hogy ezek a gaz fehércselédek kihasználjál szegény férfiakat és elszedik a pénzüket?

Attilajukkaja 2017.08.05. 08:24:00

@hhh.:
"Csak nekem furcsa, hogy ugyanazok az emberek, akik bevezetik a 723. "gender", utcán ünneplik a szexuális szabad(os)ságot, a kulturális diverzitást, toleranciát meg amit még kell,most azon vannak megbotránkozva, két heteroszexuális nagykorú mit csinál egymással és hogyan költi el a pénzét?"
Mi köze a gender-elméletnek a prostitúció nyílt reklámozásához?

trapphenci 2017.08.05. 09:25:58

Nem azt mondja a plakáton a csaj, hogy "Én csak menő pasikkal randizom!", hanem "randizok" - kifejezve ezzel is, hogy csak egy test, de nem szellem. Persely :D

Girhes Joe 2017.08.05. 10:49:56

@Attilajukkaja:

Pontosan az, hogy ha valaki azt vallja, hogy minden felnőtt úgy definiálja és arra használja a testét, ahogy akarja (ez ugye a genderelmélet dióhéjban), akkor ebbe bele kell férjen az is, hogy pénzért cserébe odaadja magát (akár prostitúciónak nevezik ezt, akár aranyásásnak, akár papucsorránpamutbojtnak).

morph on deer 2017.08.05. 11:08:17

@hhh.:
"Vagy az óriásplakát a zavaró?
Nem piacgazdaság van?
Hol itt a probléma?"

Igen, az óriásplakát zavaró!
De igen, piacgazdaság van, ahol az áru szabad adásvétele történik.
Az árué!
Itt mit is látsz?

Azt, hogy az "áru" egy fiatal lány, - azaz egy ember, - vele kereskednek!
2017, Magyarország!

Ami plusz zavaró, hogy a "strici" mindezt óriásplakátokon, állami támogatással teheti!
Eközben az állam keresztényi erkölcsről papol, kötelező erkölcs- és/vagy hittan-oktatást vezet be az iskolákba!

Ez szerinted tényleg jól van így?

morph on deer 2017.08.05. 11:23:14

@Girhes Joe:
"pénzért cserébe odaadja magát"

Az nem tűnik fel, hogy itt nem erről van szó?
Ez a történet attól "szép", hogy mindez egy kormányközelinek mondható cég üzleti tevékenysége kapcsán kerül óriásplakátokra!

Itt arról van szó, hogy akik hasznot húznak a prostitucióból, azok ezt állami támogatással teszik, és azok hirdetik ezt a "szolgáltatást" akik ezzel kereskednek!
Várom egyébként, hogy mikor jelennek meg az első "közmunkás szexmunkások" is, a tevékenység hathatósabb támogatására.

Itt nem a lány rakta ki magát, hogy ő bezzeg "eladó", hanem a "stricije", mert övé az üzlet!

Remélem, a haszonból jut TAO-támogatásra is, a "világhírű" felcsúti labdarúgóknak..!

fidesz maszop dk egykutya 2017.08.05. 11:29:27

@Attilajukkaja: az a bajuk az "elvtársaknak", hogy egy elvtársukkal példázták a dolgot, és az nekik komcsiknak rögtön pártpolitika, hiszen "ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség".

fidesz maszop dk egykutya 2017.08.05. 11:35:26

@Girhes Joe: csak az a gond, hogy a prostitúció hétköznapi formája tiltott (kerek perec nem az, csak olyan szabályok vannak amiket nem lehet teljesíteni...).

Szóval az aranyásás alapú prostitúció miért államilag támogatott, és a többi miért tiltott?

midnight coder 2017.08.05. 11:46:15

@morph on deer: "Azt, hogy az "áru" egy fiatal lány, - azaz egy ember, - vele kereskednek!
2017, Magyarország!"

Ő "kereskedik" saját magával. Ahogy amúgy te is kereskedsz saját magaddal bármit is csinálsz. Ha csak simán bemész a munkahelyedre, akkor napi 8-10 órára eladtad a testedet és a lelkedet a munkaadódnak. Persze munkavállalói jogaid vannak, de azokat az éveket amiket melóval töltöttél soha nem vásárolhatod vissza.

midnight coder 2017.08.05. 11:48:30

@fidesz maszop dk egykutya: "Szóval az aranyásás alapú prostitúció miért államilag támogatott, és a többi miért tiltott?"

Mert a liberálisnak hazudott bolsevizmusban rendre a bolsevizmus győz, a liberalizmus pedig veszít.

fidesz maszop dk egykutya 2017.08.05. 12:26:03

@midnight coder: eltévedtél pár évet, most éppen a konzervatív nemzethy kereszténynek, illiberálisnak hazudják a bolsevizmust.

morph on deer 2017.08.05. 13:53:08

@midnight coder:
"Ő "kereskedik" saját magával."
Érdekes, hogy nem ő plakátol, nem ő reklámoz és még egy cég is prosperál az ő testével történő kereskedésből!
Ez nekem valahogy nem úgy néz ki, mint az ő prívát tevékenysége, sorry!

"Ha csak simán bemész a munkahelyedre, akkor napi 8-10 órára eladtad a testedet és a lelkedet a munkaadódnak."

Nem a te hibád, de ez nálam nem stimmel. Cirka 35 évet szabadúszóként töltöttem, esetenkénti pár hónapos szerződésekkel, amikor biztonsági és titoktartási okokból a cégnél helyben kellett dolgozni. (Megjelenés előtti autók sajtó/fotó/reklám - anyagával és/vagy 'corporate identity' grafikai profilokkal dolgoztam olyankor. Nem hazai történet)

Azaz: én bérbeadtam a munkaerőmet, a (szak)tudásomat, stb., de 'magamat' soha. Ráadásul nem ritkán ez kreatív "sikereket" is jelentett, azaz többé-kevésbé pótolta az "alkotói" igényt is, ami szükségképpen áldozatául esett annak, hogy nem álltam be a sorba amikor "kellett" volna. Egy szó mint száz: nem én voltam eladó, hanem amit csináltam.
És ez elég rendesen befolyásolta a gondolkodásmódomat is, mivel mindvégig független tudtam maradni.

Mondom, nem tipikusan örömlány sors. :)

Indriq 2017.08.05. 14:45:25

Én leszarom ki miért adja el magát. De az zavar higy timike a télapó pénzét szórja a vakvilágba, amit viszont ténylegesen a mi zsebünkből vettek el. "andy adta a 300 milliót a cégnek" tipusú mondatok felnyomják a pumpát rendesen.

Attilajukkaja 2017.08.05. 14:49:19

@Girhes Joe:
"ha valaki azt vallja, hogy minden felnőtt úgy definiálja és arra használja a testét, ahogy akarja (ez ugye a genderelmélet dióhéjban)"
Nem, nem ez!

"ebbe bele kell férjen az is, hogy pénzért cserébe odaadja magát"
Ez világos. De Magyarország miért népszerűsíti a prostitúciót? Hogy egy civilizált ország eltűri, nem bünteti, az egy dolog, no de utcán mindenki láttára óriásplakátokon hirdetni? Az milyen dolog már?

Attilajukkaja 2017.08.05. 14:53:28

@fidesz maszop dk egykutya:
"egy elvtársukkal példázták a dolgot, és az nekik komcsiknak rögtön pártpolitika, hiszen "ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség"."
Ez igaz. De úgy érzem, itt a közpénzek újabb unortodox felhasználási módja az, ami gusztustalanná teszi az ügyet:
"Hernádi Zsolt MOL-vezér egyik cége a Széchényi Terv tőkealapját használja arra, hogy terjessze a Vajna modellt".

hhh. 2017.08.05. 15:06:35

@morph on deer: ácsi, ácsi, nincs itt semmiféle strici, vagy állami kurváltató oldal...
Ez egy speciális társkereső SZOLGÁLTATÁS, piaci alapon, nagykorú embereknek, ami lehetne akár kerekesszékesek randiblogja, vagy összehozhatna análszeksz-kedvelő nyúlbarátokat, vagy tudomisén.
Hogy az oldal valamelyik tulajdonosa kapott egyszer valamennyi állami támogatást valamire, amit akár erre az oldalra is költhetett, azért nagyon messze van az államilag támogatott prostitúciótól.
Nagykorú emberek szabad döntése, kivel, mikor, miért bújnak ágyba, legyen 50 évvel idősebb, vagy 20 évvel fiatalabb, gazdag, szegény, krőzus vagy koldus.
Vagy?
Mi lesz?
Igazoltatod a párokat az utcán, és ha a korkülönbség nagyobb, mint X, a vagyoni pedig több, mint Y, akkor "Gizike / Józsika, magát itten kihasználják" felkiáltással szétköltözteted őket, hatósági segítséggel?
Álszent faxalapok.

morph on deer 2017.08.05. 15:18:48

@Attilajukkaja:
"... no de utcán mindenki láttára óriásplakátokon hirdetni? Az milyen dolog már?"

Nem értelek, te semminek nem tudsz örülni!
Ahelyett, hogy inkább arról írnál, hogy a trafikokat el kell takarni, és 18 éven felülinek kell lenned, hogy bemehess, és egyforma fekete dobozban - nehogy vonzó legyen - forgalmazott cigarettát vehess!
Erről kell beszélni, és nem arról, hogy keresztény kormányunk támogatja ribancok adásvételét, és a képedbe tolják, hogy hogyan jutsz a megfelelő "minőségű" kitartandó nőkhoz, ha annyira béna lennél, hogy magadtól nem jössz rá, hogyan szerezz magadnak szeretőt!

De a "házasság szentsége" annyira fontos, hogy még véletlenül sem engedik meg, hogy egyneműek is bitorolják...

"Köpni kell..." mondta Wahorn

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.08.05. 15:40:37

Szóval azt mondod, hogy Soros is ilyen gonosz ember?

Proud Mary 2017.08.05. 16:10:47

féltékeny vagy fedor? blogolás helyett randizz, és akkor te is becsajozhatsz

Pisti 90 2017.08.05. 17:13:43

Ez elég gyengus cikk lett, pedig a témában lenne kraft bőven. Levezethette volna a blogger, hogy mi a gond is ezzel a puncs oldallal. Nekem se szimpatikus a puncs oldal, és pont ezért kellett volna kicsit jobban belemenni a témába.

Attilajukkaja 2017.08.05. 17:16:07

@morph on deer:
"Nem értelek, te semminek nem tudsz örülni!"
Úgy látszik! :o)))

"Ahelyett, hogy inkább arról írnál, hogy a trafikokat el kell takarni, és 18 éven felülinek kell lenned, hogy bemehess, és egyforma fekete dobozban - nehogy vonzó legyen - forgalmazott cigarettát vehess!"
A megfelelő poszton majd arról is írok.

"Erről kell beszélni, és nem arról, hogy keresztény kormányunk támogatja ribancok adásvételét, és a képedbe tolják, hogy hogyan jutsz a megfelelő "minőségű" kitartandó nőkhoz"
Engem inkább az zavar, hogy a fiatal lányoknak sugallják ily módon, hogyan szerezhetnek tanulás és munka nélkül "könnyű" pénzt. A könnyűt idézőjelbe tettem, mert a kurválkodás nem mindig könnyű és felemelő dolog. És nem egy igazi hosszútávú pályamodell.
Vagyis az álkeresztény kormányunk szerint egy fiatal nő előtt két kívánatos jövő áll: mos-főz-szül avagy kurválkodik a nap 24 órájában. Csak ne akarjon tanulni, esetleg felelős munkakörben dolgozni.

""Köpni kell..." mondta Wahorn"
De jó is volt az AE Bizottság!

morph on deer 2017.08.05. 17:19:09

@hhh.:
"Ez egy speciális társkereső SZOLGÁLTATÁS, piaci alapon, nagykorú embereknek,"

Nem mondod?"
Az a "speciális" benne, hogy most már a pénzért - "támogatásért" - dugás is polgárjogot kapott?

Nekem egy ilyen hirdetéssel kutya bajom Amszterdamban, vagy bármely olyan helyen, ahol normális, emberi módon állnak a normális emberi viselkedéshez!

Ahol nem álszent faszok ülnek a kormányban, akik állandóan a "keresztényi erkölcs" mögé bújnak, valahányszor a kábítószer meg a szexualitás kerül szóba, ugyanakkor semmi bajuk a pálinkaivással meg az asszonyveréssel!

Lehet, hogy tényleg nem egyenesen erre kértek és kaptak támogatást, és ez "azért nagyon messze van az államilag támogatott prostitúciótól," - de nem elég messze ahhoz, hogy ne tűnjön fel!

Na ez az álszent és kétszínű (van az több is!) viselkedés, nem az, ahogy például én reagálok minderre!

Szerintem ugyanis beteg gondolkodásmódra vall, ha valahol arra hivatkoznak, hogy nehogy a gyerek meglásson egy - vagy sok - doboz cigarettát, mert az "csábító lehet," közben óriásplakáton "csábítanak" a "nagykorú" ámbár pénzért kapható kis "cukorfalatok" "cukrosbácsikat" - de nem fordítva - a szebb jövő reményében...

Feleslegesen polírozod, ez a prostitució reklámozása! Meg annak a gondolkodásmódnak, hogy csak jól kell kinézned, és majd eltart valki!
Szóval elég a kinézéseddel foglalkozni, ha nő vagy, másra nincs is szükséged, és a jövőd sinen van! A huszonegyedik században!
Gratulálok.

Duplaxiii 2017.08.05. 17:21:18

Lássuk be, ez már az elfogadásért zajló aktivista mozgalom!
Most ez már támadás! A gender alapúak támadják a nem gendereket.
Nem házasság kell, nem örökbefogadás!
Dehogy!
A rohadék heterok hogy mernek önmaguk lenni!
Mert ha az mondom: "de megdugnám görögzitát!" - az már sértő, negatív, elítélendő!
Nem Görög Zita számára... Egy francokat! A feministák és a melegközösség számára...

Attilajukkaja 2017.08.05. 17:21:52

@hhh.:
"Vagy ez is egy Soros hirdetés?"
A te családodban egy eljegyzési fotó már hirdetésnek számít? Hol szoktátok kiplakátozni az ilyesmit és miért?

Duplaxiii 2017.08.05. 17:23:49

@Pisti 90:
Akkor a puncs EZÉRT nem jó?
Nem a tartalmatlanságáért, a hazug rágalmakért, a gyártott cikkeiért, a hírhamisításért?
Az rendben van?
De ha a férfi szereti a nőt, az nem, mert az már szexizmus....
Ugye nem mondhatom ki, hogy demegdugnámaztacsajt!?
Az a gond ugye?

Sir Galahad 2017.08.05. 17:27:12

A szerzőnek üzenem, hogy a bulvártévék így működnek, és jó reggelt kívánok neki.

Attilajukkaja 2017.08.05. 17:28:00

@Duplaxiii:
"A gender alapúak támadják a nem gendereket."
Kik azok a nem genderek?

"A rohadék heterok hogy mernek önmaguk lenni!"
Azért nem minden hetero fiatal nő vágyik arra, hogy kurva legyen. Az én családomban biztosan nem.

"Mert ha az mondom: "de megdugnám görögzitát!" - az már sértő, negatív, elítélendő!
Nem Görög Zita számára..."
Persze, Görög Zita biztosan nagyon örülne neki. De a férje lehet, hogy jól behúzna neked egyet. :o))))

"Egy francokat! A feministák és a melegközösség számára..."
Hidd el, a bunkók a heterókat is nagyon zavarják!

Sir Galahad 2017.08.05. 17:30:39

@morph on deer: Bocsánat, hogy közbeszólok, de ha jól értem, akkor neked egyszerűen a kormánnyal van bajod. Ez rendben van, csak nem értem, miért kell, hogy mindenről kényszeresen ez jusson eszedbe?

morph on deer 2017.08.05. 18:38:28

@Sir Galahad:
"... csak nem értem, miért kell, hogy mindenről kényszeresen ez jusson eszedbe?"

Pedig elég egyszerű: a kétszínüség és a képmutatás valahogy állandóan a Balogh Zoltán és Semjén Zsolt nevű álszent imádkozó sáskákat (Mantis religiosa) juttatja eszembe, - innen már csak egy lépés eljutni a "forráshoz", mármint a dolgok eredőjéhez. Hát így.

morph on deer 2017.08.05. 18:43:26

@Duplaxiii:
"Mert ha az mondom: "de megdugnám görögzitát!" - az már sértő, negatív, elítélendő!"

Ez mind, de főleg bunkó.

hhh. 2017.08.05. 19:25:42

@morph on deer: na, megtaláltam a net egyik legkomolyabb baszatlan, irígy nikotinfüggőjét.
Amsterdamban ok? Na elmész a...

hhh. 2017.08.05. 19:26:25

@Attilajukkaja: a sugar daddy hirdetésre gondoltam, ha már Gyuri is így tolja.

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.08.05. 19:42:01

Alapvetően butaság az egész cikk.

Vannak nők, akik az időseket szeretik, s férfiak, akik a fiatalokat. Ez van.

Én pont kakukktojás vagyok, afeleségem idősebb nálam.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.08.05. 20:52:59

Az meg van hogy Vajnáné Amerikába akar migránskodni? Lehet még sem a lopott közpénzért csinálja, hanem az állampolgárságért. Fogalmilag attól még ugyanaz. (vagy mindkettő bejátszik)

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.08.05. 21:00:00

Azért Soros nője messze van a tökéletestől... Kapna jobbat is, ha akarna.
Akár a kaszinós tehetségünk nőjét is kilóra megvehetné...

Attilajukkaja 2017.08.05. 21:37:46

@hhh.:
" a sugar daddy hirdetésre gondoltam, ha már Gyuri is így tolja."
Nagy különbség van egy sugar daddy keresésére buzdító oriásplakát és egy eljegyzési fotó között. Miért nem Trump jutott az eszedbe, vagy Bernie Ecclestone?

morph on deer 2017.08.05. 22:25:49

@hhh.:
"Amsterdamban ok? Na elmész a..."
:)))
Már voltam, szivi..!

Nemfajtalan srác 2017.08.05. 22:27:14

@Attilajukkaja:
Miért hiszitek, hogy mindenkinek mindenébe bele kell szólni? Ez olyan igazi libsi tempó. Döntse el maga, milyen kapcsolatot és mekkora korkülönbséget tart elfogadhatónak

Attilajukkaja 2017.08.05. 23:01:02

@Nemfajtalan srác:
"Miért hiszitek, hogy mindenkinek mindenébe bele kell szólni?"
Amiért ti is. Azzal a különbséggel, hogy ti nem csak véleményeztek, hanem le is taroltok mindent és mindenkit, ami és aki az utatokban áll.

"Döntse el maga, milyen kapcsolatot és mekkora korkülönbséget tart elfogadhatónak"
Persze! Én is ezt mondom. :o))))
Látom, nem érted. A baj ezekkel a punch.hu plakátokkal, hogy fiatal nőket buzdítanak kurválkodásra. És ha mindez nem lenne elég gusztustalan, mindezt közpénzből finanszírozzák. Engem kicsit más erkölcsök alapján neveltek.
Elfogadom, hogy valakinek ez kell, mert szeret gazdag pasik kurvája lenni. De ezt reklámozni az utcán óriásplakátokon? Ez nektek tényleg rendben van?

Pisti 90 2017.08.05. 23:31:03

@Duplaxiii:
"Akkor a puncs EZÉRT nem jó?
Nem a tartalmatlanságáért, a hazug rágalmakért, a gyártott cikkeiért, a hírhamisításért?
Az rendben van?"

Igen, ezeket kellett volna rendesen kifejtenie a blog szerzőjének.

Nemfajtalan srác 2017.08.06. 09:28:45

@Attilajukkaja:
Tele van a hozzászólásod minősítgetésekkel, vedd már észre magad. Ennél már csak egy fokkal rosszabb, amikor valaki azt mondja hogy minden nő kurva. Ennek kifejtésére ott vannak a megfelelő fórumok, mint pl. a Velvet

Nemfajtalan srác 2017.08.06. 09:31:42

@Orbán Hazaáruló Viktor:
Vajnának hatalmas merítése van a filmiparban, Soros meg csak az ápolónője kezét tudta megkérni egy katétercsere közben. Amúgy nem sok különbséget látok

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.08.06. 10:48:42

@Duplaxiii: Szóváteszem, hogy közpénzből nők kihasználást szponzorálják, és ezt még hirdetik is, és ezzel szerinted én a heterókat támadom? Te normális vagy?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.08.06. 10:51:33

@Duplaxiii: "Akkor a Puncs ezért nem jó? Nem a tartalmatlanságáért, a hazug rágalmakért, a gyártott cikkeiért, a hírhamisításért?
Az rendben van?"

Nem tudom mire gondolsz, ez a Puncs egy társkereső oldal, amelyen nincsenek hírek. Ha meg a TV2-re gondoltál volna, csak összevontad, ajánlom a figyelmedbe a posztból a videó utáni részt.

Attilajukkaja 2017.08.06. 11:58:03

@Nemfajtalan srác:
"Tele van a hozzászólásod minősítgetésekkel, vedd már észre magad. "
Szóval te minősítgethetsz, de ha ugyanazt visszakapod, akkor jaj-jaj? Akkor melyikünk nem veszi észre magát?

"Ennél már csak egy fokkal rosszabb, amikor valaki azt mondja hogy minden nő kurva."
Mekkora szerencse, hogy ÉN ilyet sehol nem írtam! Sőt, azt kifogásolom, hogy az óriásplakátok kurválkodásra biztatják a fiatal magyar nőket.

" Ennek kifejtésére ott vannak a megfelelő fórumok, mint pl. a Velvet"
Minek a kifejtésére?

fidesz maszop dk egykutya 2017.08.06. 13:34:27

@Fedor: nem szponzorálják a nők kihasználását (a célközönség nők egyébként pont a FÉRFIT szokták kihasználni...), csak egy újabb olyan dolgot ami homlokegyenest ellentmond annak amiről papolnak az "elvtársak" (kereszténység, erkölcs, a népességfogyás megállítása). Bár annak eddig is az ellenkezőjét csinálták, de most már "papír" is van róla.

Sir Galahad 2017.08.06. 13:44:50

@morph on deer: A bulvármédia az egész világon így működik, nem hiszem, hogy a magyar kormánynak akkora hatalma volna, hogy ez rajta múljék.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0