Orbán Viktor csodát tett
2018. április 10. írta: Fedor

Orbán Viktor csodát tett

lakajmedia.pngA választás előtti hetekben szinte már paródiaszerű volt, ahogy a kormánypropaganda riogatott az állítólagos migránsveszéllyel. Bizonyítottan kamu videófelvételekkel és fotókkal bizonygatták, hogy itt minden Lali Ali lesz heteken belül, ha bekövetkezne a trónfosztás.

Az origo címlapja pl. így nézett ki egy random márciusi napon. 

Meg is lett az eredménye, itt van a nyakunkon az újabb kétharmad, és tadám: egy csapásra megszűnt egész Európában a halálos veszedelem. Máshogy nem történhetett, ugyanis a lakájmédia ÖSSZES újságjából, és portáljáról eltűntek a migránsos hírek, és minő véletlen, a kormány se érzi most már, hogy fizetett hirdetésben kellene uszítani minden elérhető felületen. 

Orbán Viktor csodát tett.

kepkivagas.PNG

kepkivagas2.PNG

kepkivagas3.PNG

kepkivagas4.PNG

kepkivagas5.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr8813822518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 11:11:01

Most a nyugodtabb építkezés jön, ennyi az egész. A csata lezárult, a háború nem.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2018.04.10. 11:31:37

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Hja, tehát eddig nyugodtan lehetett hazudni és uszítani, és ezzel semmi gond nem volt.

DeMarco 2018.04.10. 11:50:33

Az önbecsapás klasszikus esete!

Nem fogom bemásolni az előző posztban lévő kommentemet, bár ide is tökéletesen passzol.

A migránsokra nekünk a legkevésbé sincs szükségünk ahhoz, hogy tudjuk kire szavazzunk és miért. Ahogy Sorosra sem. Nem véletlen, hogy nem is hozza ezt fel egy jobboldali szavazó sem érvként.

Ez a fantom kampányszlogen csakis a ti látszólagos mentőövetek, az utolsó szalmaszál, menekülés és begubózás a valóság elől, ahogy annyiszor, de annyiszor csináltátok már minden bukott választás után. Mindig kerestek kibúvót, hívják azt akárminek is, csak még véletlenül se kelljen szembenézni önmagatokkal és a hibás döntéseitekkel, álmokon alapuló világnézeteteken.

Kétségbeesetten kapkod minden ballib oldal, blogíró a migránsok után, de csak maguknak magyarázkodnak, mert mi magasról teszünk rájuk és rátok is...ha egy se lenne, akkor is pont ez lett volna a végeredmény !!

Alhazred 2018.04.10. 11:50:58

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: még mindig nem hiszem el, hogy ilyen, mint te, így _van_

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 12:05:47

@Fedor:

Kampányban mindenki hazudik, ne ezt nézd.

Nézd a programot, a célt.

Ti vissza akartatátok hozni az 1990-2010 közti országrontást, a nép pedig nemet mondott erre.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 12:07:07

@Alhazred:

Hihetetlen, hogy vannak hiteles, derék emberek, akik nyílt sisakkal küzdenek az elnyomás, a hazugság, az emberellenesség ellen?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2018.04.10. 13:44:59

@DeMarco: "A migránsokra nekünk a legkevésbé sincs szükségünk ahhoz, hogy tudjuk kire szavazzunk és miért. Ahogy Sorosra sem. Nem véletlen, hogy nem is hozza ezt fel egy jobboldali szavazó sem érvként.

Ez a fantom kampányszlogen csakis a ti látszólagos mentőövetek, az utolsó szalmaszál, menekülés és begubózás a valóság elől, ahogy annyiszor, de annyiszor csináltátok már minden bukott választás után."

Ez a válasz? Az ellenzék kampányolt pénzt, igazságot és jóízlést nem kímélve magyarholokausszttal, ha csak egy migráns is beteszi a lábát az országba, és az ellenzék intézte el, hogy erről szóló riogatások egycsapásra végetérjenek, amint nyert a FIDESZ?

És még én csapom be magam?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 14:04:43

@Fedor:

1990 óta folyamatosan demokrácia van. S demokráciában is lehet országot rontani.

morph on deer 2018.04.10. 14:11:46

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
“Most a nyugodtabb építkezés jön, ennyi az egész. A csata lezárult, a háború nem.”

Ez most akkor azt is jelenti, hogy végre neked is lesz időd végre a saját hmm... ‘pihenésedre’ fordítani?
Nem szükségképpen a gráci intézményre gondoltam, de remélem van közelebb is mód a pihenésre!
Ideje lenne...

blah blah 2018.04.10. 14:27:03

Lassan ki fogok adni egy válogatáskötetet ellenzéki oximoronokról.
Ez az egyik kedvencem :
Az írástudatlan fideszesek azért ilyen hülyék, mert az origóhoz hasonló médiát olvassák csak, amit amúgy nem olvas senki. :DD

Futottak még :
A büdöscigányorbán miatt fortyog a fasizmus.
A orbánccigány csak cigányokra és nyuggerekre költi a pénzt, ahelyett, hogy az elesetteknek nyújtanak kiváló minőségű szociális szolgáltatásokat. (Azért ennek a megértéséhez már advanced logika kell, fedor báttya is rendszeresen elsüti, pedig ő progresszív értelmiségi).

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2018.04.10. 14:28:22

@blah blah: Idéznéd, hogy hol sütöttem el bármelyiket is? Ne keverjél már az ecceri sötét szocival.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 14:35:41

@morph on deer:

Én eddig is pihentem. Az én személyes sorsomon nem tud változtatni egy parlamenti választás.

plümpike 2018.04.10. 14:35:54

Nagyon szépen továbbgondoltad a tegnapi 444 címlapos cikket (ők csak az Origót szemlézték). Talán ezért is jött össze a harmadik kétharmad, mert a te oldaladnak a társadalmi mondanivalóját a 444-index-hvg-24 szerkesztőségben írják.

Amúgy pedig nem a "migránsveszély" múlt el, hanem egyszerűen örülünk.

Ha viszont már ennyire szemfülesre olvastad magad a 44-en, légyszi keress már rá a következő kifejezésekre a "nem propagandista" sajtó címlapján:

Oktatás, egészségügy, olaf, stadion, Kósa 1300 milliárdja.

Köszi, puszi

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2018.04.10. 14:43:19

@plümpike: Linkelnéd azt a 444 cikket? Mert én ilyet nem látok.

444.hu/kereses?q=origo&page=1

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2018.04.10. 14:48:26

@plümpike: Amúgy meg az általad citált címszavak és a migránsriogatás között van egy hatalmas különbség: Azok valós problémák, pont olyanok, amivel egy újságnak foglalkoznia kell.

blah blah 2018.04.10. 15:40:54

@Fedor:

fedor.blog.hu/2017/11/13/az_a_hires_fideszes_empatia_225
"Azért ilyeneket olvasva eléggé ökölbe szorul az ember keze. Egyrészt az egészségügy más részeihez hasonlóan a Hospice házak is pont azért vannak bajban, mert eleve kevesebbet kaptak a szükségesnél, másrészt meg valahogy egy kormánypotentátnak se jutott eszébe azt követelni, hogy jöjjenek ki az eredeti forrásból az olyan, összességében százmilliárdokba kerülő látványberuházások, mint a mai napig növekvő költségű vizes VB, a Liget-projekt, Orbán várba költözése, az Új Puskás Stadion, vagy legfrissebb példaként az Operaház új, kőbányai bázisa."

Na például itt.
Nem mintha nem tudná a gazdasági kérdésekben nyilván jártas fedor, hogy költségvetés folyóköltségeinek előirányzata is minden évben elkölt 1600 milliárdot a kórházak működésére és még 1400at az ellátás más elemeire az álllam, és ehhez viszonyítva eltörpülnek a "látványberuházások" (az ország brandinget nagyon nem szeretitek forintosítani), hiszen egy ország nyilván a progresszív oktatástól jó, az, hogy a magyar terméknek milyen a marketingje az szinte nonszensz. Hát persze :). (Összeszerelő ország <-> merjünk kicsik lenni rinya oximoron.)

Valószínűleg egyetlen kormányfikázó cikked nincs, ami ne hemzsegne a bulvár féligazságoktól. Az, hogy a fideszes szavazókról mindig általánosságban beszélsz különösen nevetségessé teszi, hogy kikéred magadnak, hogy az egyszeri szoci szavazóval azonosítalak. (Bár nem tettem ilyet, sőt pont azzal kapcsolatban vontalak kérdőre, hogy a pipacsába vagy te progresszívként ilyen lelkes híve a fogalmatan orbángyűlöletnek.

plümpike 2018.04.10. 16:07:26

Bocs, igazad van, nem 444-es volt a cikk, hanem indexes.

index.hu/kultur/media/2018/04/09/origo_migransok/

"Amúgy meg az általad citált címszavak és a migránsriogatás között van egy hatalmas különbség: Azok valós problémák, pont olyanok, amivel egy újságnak foglalkoznia kell."

Egyrészt: szerinted. Szerintem pedig a migránsokkal kapcsolatos, a nyugati sajtóban a balliberális honi sajtóban elhallgatott hírek is pont ilyenek.

Másrészt pedig, mitől kevésbé propagandista az a hírportál, aki a 28. cikket írja meg az aktuális fideszes botrányról, habosítva a szart mint az, aki a migránsokkal kapcsolatban teszi ugyanezt?

De még ha legalább látszólag kiegyensúlyozott lenne, De nem, mert közben az összefogás botrányos ügyeit tendenciózusan elhallgatja, csak akkor írnak róla 1 cikket, fél mondatot, amikor már az érintett magyarázata is megszületett.

Lásd például Janiczak hangfelvétel. 2 napig csak a "propagandista" sajtó írt róla, az indexen csak Janiczák elnézés kérésével egyidőben jelent meg, ezzel kapcsolatban bármi is: lehozák egy cikkben a botrányt, hogy Janiczák elnézést kér, oszt jónapot, nincs itt semmi látnivaló. Szerinted mi lett volna ha egy fideszesről készül ilyen hangfelvétel?

De mondhatnék még száz példát is, pl Soros disznó, Orbán disznó, stb.

Sajtó, pláne független, hírszolgáltató, oknyomozó sajtó Magyarországon nincs. Kimúlt, érdeklődés hiányában. Helyette propagandisták vannak, pár a kormány oldalon, pár pedig a libbal oldalon, és ezek ezerrel tolják a propagandát. Ami értkélhető sajtóteljesítmény van, havonta 1-1 cikk mindkét oldalon.

blah blah 2018.04.10. 16:58:46

@plümpike: "Lásd például Janiczak hangfelvétel. 2 napig csak a "propagandista" sajtó írt róla, az indexen csak Janiczák elnézés kérésével egyidőben jelent meg, ezzel kapcsolatban bármi is: lehozák egy cikkben a botrányt, hogy Janiczák elnézést kér, oszt jónapot, nincs itt semmi látnivaló. Szerinted mi lett volna ha egy fideszesről készül ilyen hangfelvétel?"

na szerinted mi történne? a mai napig hivatkozna rá az összes ballib, mint lázár "aki szegény az annyit is ér" beszédére, annak ellenére, hogy bíróság mondta ki, hogy tényszerűen nem erről volt szó

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2018.04.10. 17:19:58

@plümpike: Én az indexes cikket a poszt előtt nem láttam. Mondjuk azt nem csodálom, hogy a jelenség nem csak nekem tűnt fel.

Szerinted propaganda, hogy az egészségügy és az oktatás botrányairól, valamint a kormánypárti tolvajok bizonyítható bűntetteiről írnak. Én meg azt mondom, hogy ezek érintik az embereket a Magyarországon gyakorlatilag nem létező migránsokkal szemben.

Szerinted propaganda, hogy csak késve írnak az ellenzékiek ügyeiről. Talán azért, mert amit a kormánysajtó "feltár" róluk, azokról 90%-ban ki szokott derülni, hogy csúsztatás, hazugság, szóval teljesen indokolt az óvatosság.

Szerinted propaganda, hogy elhallgatják a nyugat-európai menekült-problémákat. Szerintem csak nem uszítanak hazugságokkal, hamis videókkal és fotókkal. Ami valós, arról beszámolnak ők is.

Tovább megyek: Akkor ezek szerint a kormánysajtó is elkezdte nyomni a baloldali propagandát, mióta véget ért a választás? A te logikád szerint igen.

blah blah 2018.04.10. 19:04:41

@Fedor: Ez a "tejesen indokolt óvatosság" természetesen a kormányt lejárató ellenzéki "hírekre" természetesen nem igazak. :)

"Szerinted propaganda, hogy az egészségügy és az oktatás botrányairól"

Teljes mértékben propaganda és gyűlöletkeltés, már csak azért is, mert a baloldal még annyit sem tett ezekért a rendszerekért, mint jelenleg a fidesz.
Volt itt egy gigahitelekből történő pénzszórás, meg egy privatizációs kísérlet aztán ennyi. A baloldal ki akarta vonni az eü-t a közfinanszírozás alól, mert szerinte fenntarthatatlanul drága.
Most meg hirtelen hiányolják a természetesen ingyenes "nyugati" szintű ellátást, (ami történetesen nem ingyenes.) Nagybetűs BOTRÁNY. Bezzeg nyugton.
Aztán nehogy emlékeztesse valaki arra őket, hogy Franciaországban 30 euró egy vizit a háziorvosnál, amiből nem fizet a TB 7 eurót :DD.
Kell magyarázni, hogy ezt miért nem lehet itthon bevezetni? Persze hogy kell, mert utánanézni úgysem fogtok.
A magyar vizitdíj úgy nézett ki, hogy 300 forint de egy évben maximum 5 ezer, és szolidáris alapon természetesen vissza lehetett igényelni. A hosszú várólisták, a szűkülő teljes mértékben támogatott szolgáltatások (pl fogorvos), a relatív rosszul fizetett közalkalmazottak mind nyugatról jött konstrukció. Az osztrák orvos ugyan úgy hisztériázik, hogy de bezzeg a német meg a svájci orvos mennyit keres.

Amiért a magyar eü az "rossz". Mert sok rajta a potyautas. Igen a szolidáris alapon ellátottak.
Az orvosi bérek meg természetesen versenyezzenek a nyugatival, az ellátás (inkább vélt, mint) valós színvonalával.

"tolvajok bizonyítható bűntetteiről írnak"

Mészáros Lőrinc pl. miért tolvaj? És mit bizonyítottak ellene?
Hogy közbeszerzést nyert? És amikor az Alstom nyert közbeszerzést, akkor miért nem őrjöngtek a ballibek? Ja, mert arról nem készített kimutatást a 100 leggazdagabb, hogy mennyivel gazdagodott a magyarok hátán a francia multi. Akkor az nincs is :).
A 4-es metró önmagában 200 milliárddal volt túlárazva (kamatok nélkül), ez majdnem kétszer annyi, mint Mészáros jelenlegi vagyona.

plümpike 2018.04.10. 19:33:10

"Én az indexes cikket a poszt előtt nem láttam."
Aha, persze, teljesen véletlenül van ugyanaz a migránsos origó címlap a te posztodban, mint az indexes cikkben, ugyanolyan paintes kihúzásokkal.

Propaganda az, ahogy egy-egy ügyet futtatnak. Kipattan, hogy x.y mondott/tett valamit, akkor üldözik, akkor minden párttársának az orra alá dugják a mikrofont, a sokadik teljesen semmitmondó cikket írják meg ugyanarról az 1 darab információról.

Ebben az index, meg a 444 pontosan ugyanolyan, mint az origó.

"Szerinted propaganda, hogy csak késve írnak az ellenzékiek ügyeiről. Talán azért, mert amit a kormánysajtó "feltár" róluk, azokról 90%-ban ki szokott derülni, hogy csúsztatás, hazugság, szóval teljesen indokolt az óvatosság."
Ez úgy hülyeség, ahogy van. A sajtónak, ilyen esetben nem az a feladata, hogy a komplett, magyarázatokkal, indokokkal együtt tálaljon egy történetet, hanem az, hogy folyamatában írja meg, mert közérdeklődésre számot tartó ügy az első pillanattól fogva, nem csak akkor, ha megszületett a magyarázat.
És mondom, a gond az, hogy A képviselő mond/tesz valamit, akkor a csapból is az folyik, B képviselő teszi ugyanezt, ha történetesen nem kormánypárti, akkor MAXIMUM 1 cikk születik róla / orgánum.
És ez már évekkel a habony média előtt így volt.

"Tovább megyek: Akkor ezek szerint a kormánysajtó..."
A kormánysajtó nem kezdett nyomni semmit, egyszerűen tegnap a legfontosabb hír az nem a századik migránstámadás volt, hanem a 2/3. Minden egyes sajtótermékben egyébként, nem csak a kormánypártiban. Vagy, ha neked van igazad, és megszünt a migránsveszély, akkor az egészségügy is megoldódott, illetve a fideszesek sem loptak.

Szerintem a két oldal sajtója pontosan ugyanolyan értékelhetetlen fos, ugyanannyira felülről vezérelt propaganda, csak az egyiket a kormány, a másikat pedig Soros, valamint a külföldi multik pénzelik, az első direktben, támogatással, a második pedig a hirdetésekkel. És ők is mondják meg, hogy mi kerüljön bele, (és ami fontosabb) mi nem.

A lakájmédiázás attól az indextől pedig, ahol konkrétan 2 millió forintért bárkiről, bármit megoknyomoznak, (vagy hallgatnak el) még akár vicces is lehetne, ha nekünk nem ezekből a minősíthetetlen szarokból kellene tájékozódnunk.

DeMarco 2018.04.11. 00:17:00

@Fedor: De hát te használod fel szerencsétlen migránsokat (amúgy nem először), te hoztad őket szóba én meg sem említettem őket, csak pusztán, mint hamis téveszmét akik mögé menekültök szembenézés helyett.

De oké, rövidítsük le a témát. Válaszolj hát akkor minden mellébeszélés nélkül.

- Szerinted szükségem volt-e migránsra, vagy Sorosra ahhoz, hogy a Fideszre szavazzak?

- Vajon a migránsveszély (önmagában is vicc, hiszen ti álrettegtetek éveken át a náciknak titulált Jobbikosoktól, kéthetente tartva az antifa tünticskéket ellenük, h aztán szépen összeboruljatok velük és lepacsizva rájuk szavazzatok..), vagy a korábbi ballib kormányok gazdaságpolitikai döntései befolyásolták a szavazatomat?

plümpike 2018.04.11. 08:58:45

@Fedor:
Csak a legutóbbi ügy:
www.youtube.com/watch?v=sCCvZMtmuDY

A totálisan megbolondult Demszky, miután A SZAVAZÓKÖRNÉL KAMPÁNYOL (ami ugyebár kampánycsendsértés), és ezt az Echo TV stábja észreveszi és megkérdezi, hogy mit osztogat, elkezdi lökdösi és vízzel locsolni őket, Szilágyi Sándor fotóriporter pedig kosárral ütögeti a stábot. Erről az ügyről a 444, és az Index egyetlen szót nem írt. A 24.hu és a HVG kommentár nélkül lehozza a videót, és ennyi.

Ezzel szemben amikor a XI. kerületi fideszes pali a 444 újságíróját rángatta,akkor írnak 100 cikket, szerkesztőségi publit, meg TÜNTETÉST SZERVEZNEK. (Aztán arról, amikor a 444-es nő elvesztette az ezzel kapcsolatos pert, azt persze szintén egy minuszos hírben írják csak meg)

Ez szerinted, mi a tököm, ha nem propagandasajtó?

DeMarco 2018.04.11. 10:54:28

@plümpike: Köszi a linket, eddig a kígyók után ez lesz a második top1... :DD

Nem tudnak méltósággal veszíteni, most egy darabig ez lesz, körbenyüszögik a netet, meg értetlenkednek. Lesz pár antifaszerű tünticske is, mint a korábbi bukásaik után, de erre a demokrata szavazók csak legyintenek egyet, hogy á, de uncsi, már megint?! Kb. annyira érdekes, mint amikor a tanár leoltja Pistikét, hogy jól van, jól van nyugodjál meg, oszt' ülj le a seggedre. A korábbiakból kiindulva kb. nulla esély van arra, hogy szembenézzenek önmagukkal és tanuljanak a hibáikból.

Mondjuk ha van linked gay verhofstadt arcáról ahogy megmondják neki a végeredményt, kérlek linkeld be, úgy szeretném látni ahogy bezöldül a képernyő... :))

plümpike 2018.04.11. 11:27:49

@DeMarco: Nincs, az esztétikai érzékemet bántja GV fogsora, így akkor sem nézném meg, ha lenne.
Én Trump óta nem szórakoztam ilyen jól a ballib sajtón, facebookos megmondóembereken. Az index ma lehozta, hogy hétfőn hány millió oldalletöltés volt, na abból 5000-et én csináltam egyedül alaphangon.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2018.04.11. 12:10:34

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

2010 előtt is demokrácia volt? ez új, nem úgy volt, hogy ballibsi véleményterror meg globalista elnyomás?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2018.04.11. 12:33:07

@blah blah: Azt írtad, hogy nyuggerezek, cigányozok, ostobázok, de az általad hozott idézet egyikre se bizonyíték, sőt.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2018.04.11. 12:36:56

@plümpike: "Aha, persze, teljesen véletlenül van ugyanaz a migránsos origó címlap a te posztodban, mint az indexes cikkben, ugyanolyan paintes kihúzásokkal. "

Mivel az Indexes cik is ugyanabból a comment.com-os posztból vett képet használta, mint én. Be van linkelve a posztban, de külön a kedvedért:

comment.blog.hu/2018/03/13/totalis_elmebaj_az_origo_cimlapja

"A kormánysajtó nem kezdett nyomni semmit, egyszerűen tegnap a legfontosabb hír az nem a századik migránstámadás volt, hanem a 2/3."

Előtte se az volt a legfontosabb, mégis nyomták ezerrel, és mivel nem volt hozzá kellő alapanyag, hát hamisítottak.

blah blah 2018.04.11. 12:50:19

@Fedor:
Már ne is haragudj, de ez a cikk címe :
"Az a híres fideszes empátia..."

Olyat kér számon a fideszen (és áttételesen a fideszes szavazókon), amit a baloldal sem tudott tartani SOHA.
Tehát azért valószínűleg nem Orbán Viktor személyes rosszindulatán múlik, hogy nem költenek el mindenféle nyilvánmarhafontos dologra 50 millió forintot mellényzsebből.
Szóval ha nem is írtad le explicit módon, azért tulajdonképpen erről szólt a mondóka.

DeMarco 2018.04.11. 12:53:25

@plümpike: Én is csináltam pár száz letöltést, bár nagyon gyorsan meguntam, mert összeomlott, mint a sz.. meg hát én helyén kezelem az információkat és ismerem az index hozzáállását. Na, nem mintha bárkinek túl bonyolult lenne, most még a vak is láthatta/láthatja, mert erősen túltolták. Valószínűleg még ők is elhitték, amit az ellenzék és messzebb mentek el, aztán pont annyira megdöbbentek ők is.

Szóval inkább az adatokért átmentem kivételesen a tévére. Meg hívogattak is telón röhögve, ahogy elkezdtek jönni az adatok...

seol 2018.04.11. 13:04:02

@Fedor:

Az a fideszes, aki nem tudja szemrebbenés nélkül letagadni azt, ami tegnap csinált(ak), nem fideszes. ;-) Igen, most jön az, hogy egymillió khm, ember egyszerre "nem emlékszik" a többéves migránsos uszításra. Nem véletlenül az a célközönségük, amelyik.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.11. 13:06:45

Simicska is csodát tett. A sok leleplezés után csődöt jelentett.

Az Index is csodát tett. A migránsseggnyaló (nincsen is migráns bűnözés, és NO GO ZONE) cikkeik között egy se címlapos ma már.

Ez már csak ilyen. Választások után sok-sok csoda van.

seol 2018.04.11. 13:07:23

@plümpike:

"Szerinted mi lett volna ha egy fideszesről készül ilyen hangfelvétel?"

Húbazmeg. Hány készült, ennél jóval durvább?

seol 2018.04.11. 13:09:10

@plümpike:

Mondjuk az az "elvesztette a pert" úgy nézett ki, ahogy manapság a legtöbb ilyen per, "megkérdeztük a fideszes gyanúsítottat, aki elmondta, hogy ő ugyan nem tett semmit, sőt".

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.11. 13:09:24

@plümpike:

Demszkin sokat röhögtem..

Megnéztem volna a fejét vasárnap este, hogy miután halált megvető bátorsággal választási csalást követett el, majd újságírónak esett, mit szólt az eredmény láttán ? :DDDDD

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.11. 13:12:34

@seol:

Vagy legalábbis így hozza le az Index, meg a 444. Ha pl Hadházy pert veszít Orbán ellen, akkor jó hosszan megindokolják miért nem veszített Orbán mikor lobbistának nevezte Hadházyt.

Ha meg a Jobbik veszít mert lenácizták, akkor öles betűkkel címlapon "Jogerősen hívható Nácinak a Jobbik", "Hívhatjuk hírhammisítónak", ..

Agymosottt ballib gyűlölködők vagytok az a baj.
Kettősmérce rulez.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.11. 13:38:33

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A politikai rendszer demokrácia 1990 óta. Ezen nem változtat az, hogy valakinek esetleg totális médiafölénye van, mint a 90-es években volt. Attól, hogy éjjel-nappal balliba gágogások hangzottak a médiákból, még simán le lehetett váltani bárkit.

plümpike 2018.04.11. 13:39:22

@Fedor:
"Mivel az Indexes cik is ugyanabból a comment.com-os posztból vett képet használta, mint én. "

Áruld már el nekem, hogy EZ mi a tökömért nem propaganda? Ez miben más, mint az, amit a kormánymédián számon kérsz?

Van egy (fél) információ, miszerint az habony médián megszűnt a migránsozás, csak mert fél nappal a választás után választási cikkek vannak, nem migránsosak. Sixx ír belőle egy posztot, majd az index kultúrrovatában is lehozzák ugyanezt, nyilvánvalóan azzal a szándékkal, hogy majd a blog.hu-s bloggerek is megfuttatják a témát, és születik róla x további tartalom. Ez pontosan az, amit írtam, hogy ha van valami infó, történés, vagy bármi, amit rosszindulatúan félre lehet magyarázni akkor keményem megfuttatják, habosítják a szart, azért, hogy a hangulatot keltsék.

Ez nem sajtó, ez propaganda.
És akkor a különféle soros, meg orbán disznók, vagy éppen a sajtó képviselőivel való vélt, vagy valós fizikai konfliktusok felemás feldolgozásáról se feledkezzünk el, mert mindezek csak azt támasztja alá, hogy nem sajtó, hanem propaganda az, ami a 444-index-hvg-24 szerkeszőségében folyik.

A vasárnapi választáson EGYÉBKÉNT nem az ellenzéki pártok buktak meg, hanem az ellenzéki sajtó. Nem a szocik 12%-a a tragédia, meg a Dk 5%-a, hanem az hogy kiderült, hogy a magát függetlennek hazudó sajtó fenekéből nem jön a passzátszél, és hiába nyomatják azt, hogy az összefogásnak köszönhetően az 1+1 majd 3 lesz,, kiderült, hogy leginkább 1,8. Nem hogy befolyásolni nem tudják a közvélemény, hanem amit csinálnak, az kontraproduktív, mert éppen a médiátok által futtatott 4 párt vesztett majd' 300 szavazatot 2014-hez képest. Ez azért harmadik hatalmi ágnak elég ergya... Mellesleg pénzügyileg sem túl kifizetődő, teljesítmény, ahogy a ma-tegnap, meg vélhetőleg, és remélhetőleg a 444 közeljövője is mutatja. Talán nem véletlenül kezdte a Hvg.hu az április 9-et a támogatói program meghirdetésével, gondolom ez majd most lesz fontos, ha kivonul belőle a pénzes nagybácsi.

Amúgy, nyugodtan nézd meg MOST az origó cimlapját, jelenleg 5 migris cikk van fent, szóval ezúton is itt a cáfolat a propaganda posztodra.

plümpike 2018.04.11. 13:46:32

@seol: És, ugyanakkora sajtóvisszhangot kapott, mint a Janiczak ügy? Nem? Nalátod.

Bolsi Buster 2018.04.11. 14:03:39

Ennel is fontosabb hogy itthon egy idore elharult a lippsi es bolsi veszely.

6.Lenin 2018.04.11. 14:36:06

@Bolsi Buster:

Szerintem még nem, de jó irányba haladnak.
Még egy darabig magyarázatot keresnek a balfaszságukra, szép lassan beleőrülnek, mert nem találják a magyarázatot, na, utána fognak eltűnni, és remélem végleg.
Sajnos egy normális alternatívára még hosszú ideig várni kell. Talán az a nemzedék csak mostanában fog megszületni.
Már most kijelenthető, hogy 22-ben ezeknek még semmi esélyük.

6.Lenin 2018.04.11. 14:38:59

Ja igen, Juhász Petyáék elloptak közel 200 millió közpénzt.

Ugyanis ennyire gyengének lenni állami pénzből sima lopás. Már nem csak nőverő, de sima közpénzrabló is.
Szerintem.

konrada 2018.04.11. 14:48:42

...no most: egymás mellett 2 kép, az egyik tele migráncsos hírrel, a másik meg nem.

...és ebből mi olvasható ki?
...vagy az, hogy egyik nap még minden a migránsokról szólt, a másik meg már nem, és csodatevés volt...

...vagy az, hogy az egyiken egy válogatást - lekeresést - tettek a képre, a másikon meg egy sima napi kivágást.
...s mivel a tipográfia eltérő, valahogy úgy gondolom, hogy ez utóbbi.

...szóval nem csak a fityisz-oldalon megy az olvasók megvezetése, hülyítése, de ez működik a másik oldalon is: mivel ebben egyformán gondolkodó - majdnem azt írtam újságíró, de helyesen - propagandisták vannak: a hülyék arra valók, hogy hülyítsék őket.
...és a blogírón, meg némely kommentelőn látszik az is, hogy igazuk van.;)

mh1973 2018.04.11. 14:53:43

Immár 8 éve megállás nélkül hazudnak, lopnak, csalnak!

Egéridomár 2018.04.11. 15:34:57

@konrada: És a hozzászólásodból mi olvasható ki?
Azt, hogy egy szerecsenmosdató féreg fideszgeci vagy :D
Hazudsz, terelsz, ferdítesz…
Bár az is lehet, hogy szimplán idióta vagy és fingod nincs miről szól a blog. Mivel egy féreg fideszgeci vagy, ez is egy nagyon is valószínű opció... :)

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.11. 15:51:29

@6.Lenin:

"na, utána fognak eltűnni,"

Amikor már mind eltűntek, Gyurcsány akkor is itt lesz, és öklét rázva ordítja, hogy dögöljön meg mindenki más, és követeli megválasztását, mert ő bármikor és azonnal bizonyítani akarja, hogy istenuccse nem is kúrta el, és sokkal jobb mint mindenki más, különösképpen a rohadt tetves náci, komcsi, göbbelszista, oroszbérenc, választási csaló oligarcháktól.

6.Lenin 2018.04.11. 16:18:31

@Rettegek mert ballib vagyok:

Gyurcsány pedig kitermeli a juhászpétereket, karácsonyokat. Egy akolból jönnek. Soha nem fognak rájönni, hogy tulajdonképpen ők a biztosítéka a Fidesz hosszútávú győzelmeinek.

mbazs 2018.04.11. 16:37:01

Én azért haragszom Orbánékra, mert már eddig is óriási hatalmat kaptak, már rég kisujjból rendbevághatták volna az egész országot. Erre azt látom, hogy megyek az úton és kiszakad a futómű, mert nem telik rá a jövedéki adóból, az 50%-os bérelvonásból és a 27%-os ÁFÁ-ból.

Az nagyon igaz, hogy az ellenzék egy vicc és ők is loptak. El is tűnhetne kb mind a faszba. De hogy Orbán elkezdett kiépíteni egy kb nemtom albán vagy fehérorosz szintű ócska kis haveri lopókört, na ez a gáz. Ugyanazt csinálják, mint a másik, és még tapsoljunk is hozzá.

Gecisok tanult fiatal fog innen elhúzni, mert ez az ország nem nyújt már távlatot. Semmilyet. Én pl. havi 700ezret baszok hozzá az országhoz és mit kapok cserébe? Szétrohadt utakat, fostalicska közintézményeket, és bizony ugyanúgy elrohadhatok ugyanabban a kórházban a másik mellett, aki 0 Ft-ot fizet be havonta a TB-be. És kurvára leszarom, hogy ki van hatalmon.

Ebbe is bele kéne gondolni: most sokan örülnek, hogy micsoda győzelem. Tényleg győzelem ez? Tényleg győzelem az, hogy a fiatal ját egy jövő nélkül szarkupacot és dobbant? És majd marad az, aki nem tud lelépni valami oknál fogva, valamint a trógerek meg a nyuggerek, akkor majd az is győzelem lesz? Persze ez nem most fog eljönni, hanem szépen lassan, évtizedek alatt, s ha már ez az ország is egy lepukkant Örményországgá vált, akkor ugrálhattok, hogy milyen fasza gyerekek vagytok.

6.Lenin 2018.04.11. 16:45:22

@mbazs:

Lepukkant dolgot szeretnél látni?

www.youtube.com/watch?v=sCCvZMtmuDY

Ez az ember volt 20 évig a kibaszott művelt, okos főváros polgármestere.

Aztán az ilyenek bunkózzák a vidékieket.

mbazs 2018.04.11. 16:49:36

@6.Lenin: Tudsz olvasni? Szövegértés megy? Nem írtam konkrét személyekről, s ha elolvastad volna egyáltalán, amit írtam, akkor lejött volna, hogy ugyanúgy szarba se nézem az ellenzéket és annak dolgait. Nem is értem, minek hozod ide a Demszky-t, mindegy hagyjuk.

DunábaLövetési miniszter 2018.04.11. 16:56:37

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Most a nyugodtabb építkezés jön, ennyi az egész. A csata lezárult,"

Azert lesz itt meg egy kis csata, mert egyenlore nem jelent meg minden lipsi a Dunaparton, pedig felszolitottuk oket, mar jo elorre.

konrada 2018.04.11. 17:07:57

@Egéridomár:... te meg...
.. de nem írom le. Elég baj az neked, hogy becsaptak-becsaptad magad.
...így neked már csak az egyetlen örömet okozó gyűlölködés marad. Az hogy kiírd magadból mindazt, ami benned van..

6.Lenin 2018.04.11. 17:12:40

@mbazs:

Hozhattam volna még sok másik csodalényt, ha már az ország lepukkanásáról vizionáltál. szerencsére ennek 2010 környékén befellegzett.

Nem akarták az emberek, hogy ismét ezek a lepukkant senkik legyenek hatalmon.
Mit kell ezen sokat lamentálni?

Ki a fenét érdekel az idióta sebnyalogatás? Jobb lenne ezeknek a visszavágyó senkiknek is, ha a valósággal foglalkoznának. Neked is.

Nem volt elég 1értelmű az ápr. 8.-i üzenet?

Minek hozam ide? Mert innen indult 2010-ben az ország. Kevés volt 15 perc ezt rendbe tenni?
De hiszen ezek még ma is köztünk vannak, csak ezért.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2018.04.12. 13:07:40

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha 1998 és 2002 között egy Orbán Viktor nevű mitugrász volt a miniszterelnök, egy Fidesz nevű csapattal mögötte. Javíts ki, ha rosszul emlékszem. És az az időszak is 199 és 2010 közé esett. Nehogy
azt mond, hogy a kommunisták elcsalták ezt a négy évet.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.12. 13:49:28

@The Ghost Wolf O1G:

Így igaz, az akkori Orbán még liberális kurzust követett. Szerencsére, 2010 után ezen változtatott.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0