Logikátlan papagájok
2008. október 28. írta: Fedor

Logikátlan papagájok

Kuncze Gábor szóleleménye a FIDESZ-re (papagájkommandó) sose ült jöbban mint most. A kormányfő cselekszik a hazai és nemzetközi pénzügyi világgal egyetértésben, érdemi döntéseket hoz (nem tűnik úgy, hogy nem hinnének neki külföldön), és ráadásul most már konzultál is. A következmény: kezd magához térni a forint, a tőzsde (remélhetőleg nem csak átmenetileg), és ez a válság végre rászoríthatja arra, hogy most már tényleg (ahogy két évvel ezelőtt kellett volna) valós szerkezeti reformokat is elindítson. És mi erre a "felelős" ellenzék reakciója?

...a mai akció csupán kommunikációs pr-fogás; más államokban az ottani kormány ilyen helyzetben cselekszik és nem sajtónyilvános tanácskozást ránt össze - sorolta Kósa.

Bezzeg ha nem kérdezne meg senkit, akkor meg jönne rögtön a diktatúrázás... Egyébként meg ez a vád azért is vicces, mert

Válaszában Gyurcsány emlékeztette a fideszes politikust, hogy a tíz nappal ezelőtti nemzeti csúcs csak azért lett sajtónyilvános esemény, mert Navracsics Tibor fideszes frakcióvezető ragaszkodott hozzá.

Node van nekik olyan ötletük, amitől nemhogy Magyarország sorsa fordulna jobbra (haha, mehetne ez a szóvicbloggra is), hanem talán még a világválság is elmúlna egy csapásra. Az ultimate megoldás pedig, ami mindenre jó, nem más, mint hogy

...egyértelművé kell tenni, miért jutottunk ide, ki a felelős ezért a helyzetért... Gyurcsány nem alkalmas arra, hogy a válságközeli helyzetből kivezesse az országot, mivel a gazdaságpolitikában oly fontos hitelességet nem tudja biztosítani. Adja vissza a megbízatását az államfőnek, adja át a váltóbotot másnak, olyannak, aki a válságkormány élére állna - szólította fel Kósa Gyurcsányt.

Összefoglalom:

1. Miért nem tesz Gyurcsány már valamit a válság elhárítása érdekében.

2. Azonnal mondjon le, vagyis ne csináljon semmit, hanem hozzon létre olyan helyzetet, hogy hetekig döntésképtelen legyen az ország.

Hát gratulálok.

(Az idézetek az Index cikkéből származnak)

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr60736817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.10.29. 09:53:53

amitlatok, nem igazán értelek...

dany82 2014.04.12. 20:55:49

végülis aztán elvesztegetett hónapok és egy komikus miniszterelnökcasting után nem PONTOSAN AZ történt, amit a FIdesz követelet?

Pontosan azért, amiért a FIdesz követelte?
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0