Teddy nem csak Lendvai szövegírója :-)
2008. december 15. írta: Fedor

Teddy nem csak Lendvai szövegírója :-)

Kóka, a durcás jóllakott óvodás csak kiharcolta magának, hogy övé maradjon a frakcióvezetői poszt. Lelke rajta, mindenesetre lassan felismerhetné, hogy mekkora a szerepe ennek a jobbravaló pártnak a mélyrepülésében, és talán ehhez mérten kéne kezelnie az ambícióit. De mindez csak ürügy ahhoz, hogy belinkeljem annak a bizonyítékát egy videó formájában, hogy bizony a politikus is néz tévét, és ha jó szöveget hall ott, akkor azt hasznosítja.

Érdekes megjegyzésre figyeltem fel ugyanis, amikor a frakcióvezető-választásról szóló indexes beszámolót olvastam:

"Ez olyan, mint a kaukázusi krétakör, valakinek engedni kell - indokolta Fodor a visszalépést a frakcióvezetői jelöltségtől.


Na és akkor nézzük meg, hogy mihez is hasonlította mindenki Teddyje a tegnapi Heti Hetesben az SZDSZ-ben kialakult helyzetet (16:45-től kezdődik ez a rész):

Farkasházyt már úgyis gyanúsították meg azzal, hogy ballibb politikusok szövegírója, hát most az egyszer bizonyíték is van rá. Igaz, önkéntességről és ellenszolgáltatásról most sincs szó :-)

Viszont ha már belinkeltem a fenti videót, akkor érdemes visszapörgetni 6:31-ig azoknak, akik olvasták az előző bejegyzésemet Hajós Terror Háza beli szerepvállalásáról. Itt a legilletékesebb meséli el élményeit, érzéseit erről a sztoriról és a motivációiról. Ami az utóbbit illeti: szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy visszaigazolta megérzéseimet és a saját véleményemet :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr2824252

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2008.12.15. 21:48:54

Fodor kiütveIgazán nem szeretek az SZDSZ-ről (sem az MDF-ről) írni, egyrészt, mert ennyi erővel valamelyik kisgazda nyugdíjasklubról is írhatnék. Másrészt meg mert jókat nem nagyon lehet, csak röhögni a szerencsétlenségükön. De nézzük a fejleményeket! A R…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0