Gyurcsány nőnek maszkírozva provokált a Kossuth téren
2009. március 19. írta: Fedor

Gyurcsány nőnek maszkírozva provokált a Kossuth téren

Azért ez már az abszurd kategória. Ha igaz, akkor azért, ha nem igaz (és erre látok nagyobb esélyt), akkor azért. Nagyon az az érzésem, hogy ez is csak egy újabb ultrajobb konteó:

A tanúk azt állítják, hogy az előállítottakat a tömegben provokáló nő kabátja alól egy rendőrségi jelvény villant ki, a táskáján pedig MSZP-s kitűző volt - mondta az a két fiatalember és ügyvédjük, akiknek március 15-ei előállítása kapcsán belső vizsgálatot rendelt el a fővárosi rendőrfőkapitány. A fiatalemberek egyike, Rosdy Tamás szerint emiatt az ügy fordulatot vehet.

forrás

A kitűzőt készséggel elhiszem, túlmozgásos lököttek bármelyik oldalon lehetnek, dehogy egy titkosrendőr lett volna? Azért ez elég nevetségesen hangzik. Milyen beépített ember az, amelyik látható helyen tartja a rendőrjelvényét? És egyáltalán mi értelme lett volna a provokációnak? A rendőröknek pont az volt az érdeke, hogy ne legyen balhé. Persze már hallom a hangokat, hogy dehát az MSZP-nek úgy kell a jobboldali balhé, mint egy falat kenyér, hogy legyen kire mutogatni, tehát biztosan Gyurcsány személyes parancsára provokált az a nő, sőt ő maga volt az, elmaszkírozva, a zászlófelvonáson meg egy alteregója vett részt. De hát könyörgöm: ha én ilyet akarok, biztos, hogy MSZP-s kitűzővel mennék oda, és rendőrjelvénnyel? Nem árpádsávos zászlóval, vesszengyurcsányt üvöltözve adnám alájuk a lovat?

Totál életszerűtlen a sztori, bármennyire is sárosak a rendőrök amúgy a történet többi részében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr921012605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boj (törölt) 2009.03.19. 21:04:22

Heh...ebben a percben láttam a videót: tényleg jelvény, ám polgárőr jelvény volt a hölgy nyakában.

Hogy ettől miért érezte magában az erőt, hogy másokat bántalmazzon azt viszot nem tudom.

Gondolom lesz kép is hamarosan a neten róla.

hkarcsi 2009.03.20. 20:23:55

Már van kép is, és iwiwes adatlap is :)

Szelim 2009.03.21. 05:27:52

Hogy ez nem életszerű? Ma Magyarországon? Dehogynem!

Mint ahogyan az is, hogy egy Fedor nicknevű blogger szerint teljesen normális az is, hogy a Nemzeti Ünnepen biztonsági kapun kell bemenni a zászlófelvonásra, csak azért mert az országot romba döntő főripacsunk épp a Magyar Zászlót gyalázza jelenlétével.

És most nevezzen Ön engem is hőzöngőnek, legyen szíves! Előre is köszönöm.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.03.21. 09:32:45

@Szelim: Ha esetleg a többi írásomat is elolvastad volna, akkor tudnád, hogy mekkora hülyeséget beszélsz.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0