A Kuruc.info üzenete az SZDSZ-nek
2009. június 14. írta: Fedor

A Kuruc.info üzenete az SZDSZ-nek

Az SZDSZ és a zsidópárt holdudvarának minden tagjának feljánlunk egy-egy bőröndöt a meneküléshez. Cserébe elfogadunk aranyat (nem baj, ha fog formájú), ezüstöt (a tőlünk ellopott családi érdekelne leginkább) valamint emberi bőrt, lámpaernyők készítéséhez. Hitelre nem adunk semmit, mert tudjuk, hogy nem kapnánk vissza.

Amennyiben két bőröndöt vásárol, úgy ajándékba egy Zyklon B-t tartalmazó gázpalackot adunk.

Jó utat Izraelbe, soha ne halljunk egymásról!

Azt hihetnétek, hogy ez csak egy roppant ízléstelen paródia. De nem az. Ez így, ebben a formában háborítatlanul megjelenhet, az ezen az oldalon is hirdetett Mein Kampf méltatással együtt. Próbálták egy szmájlival enyhíteni a súlyos szavakat, de ez menthetetlen. Ez nem szólásszabadság, ez annak az arcul köpése.

Persze ha ne adj isten bíróság elé kerülne ez a cikk, akkor az álszent ítélkezési gyakorlat miatt ez nem számítana uszítónak, hisz tettlegesség nem követte. Készült a szadeszosokból lámpaernyő? Nem. Hát akkor meg? És így szépen, lassan egyre kijjebb tolódnak a határok. Hol vagyunk már 1992-től, amikor még abból is hetekig húzódó botrány lett, hogy árpádsávos zászlókat lengettek a Göncz Árpádot kifütyülők? Akkor még olyanok is helyiértékén kezelték ezt, akik esetleg ma már csak a kormányellenesség jelképének tekintik. Vagy hol vagyunk 1996-tól, Torgyán féregírtós beszédétől? Ma már talán csak mínuszos hír lenne.

Azok, akik csak a cigányok iránti ellenérzésük, és/vagy a teljes politikai elitből történt kiábrándulásuk miatt szavaztak a Jobbikra, belegondoltak egy kicsit, hogy mit kapnak a hamis biztonságérzet mellé kéretlenül? Mert azt nem hiszem el, hogy az a közel 15%-nyi szavazó mind egyetértene ezzel a förmedvénnyel, még ha amúgy nem is szíve csücske az SZDSZ.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr381184346

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.06.15. 15:01:06

Fodor szövegírója lettem? :-)Fodor Gáborról nem először derül ki, hogy a parlamenti beszédeinek példáit mennyiben ihletik meg az őt a médiából származó friss hatások. Most is egy hasonlót véltem felfedezni, és meg kell, hogy mondjam, meglepődtem. Ezt mond…

Trackback: Csucsu - REFLUX 2009.06.14. 20:58:59

A vihar kapujában"Hogy állunk a csodafegyverekkel?" "Jönnek. Jönnek." (A tizedes meg a többiek, 1944/45 telén) Szakad a barna eső, és a pályaudvar restijében hárman sakkoznak magukban. Reform vagy halál Nem értem. Egyszerűen nem értem…

Trackback: Ifj. monarchista 2009.06.14. 16:10:36

Az idegengyűlölet idegensége egy magyartólNem, nem vadliberális értekezés jön "fasisztákról" (mert nyilván sok olyan ember van Magyarországon, aki ősi római jelképeket használ) és kirekesztésről. Bánt, ha valaki általánosságban zsidózik. Bánt, h…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.06.14. 16:02:52

Ez talán tényleg erős. Nem kicsit, nagyon is...

HuPiedone · http://lajtamonitor.hu/ 2009.06.14. 16:06:36

Azt azért tegyük hozzá, hogy ehhez az íráshoz semmi köze a Jobbiknak. A Kuruc.info egy alpári valami, saját szakállukra.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.14. 16:10:34

@HuPiedone: Persze, semmi köze. Aha. Hány linket produkáljak neked, ahol a Jobbik seggét nyalják? Vagy hogy lehet, hogy a kampány alatt az ÖSSZES oldalon ott volt két kivitelben is a JOBIKK kampányanyaga?

HuPiedone · http://lajtamonitor.hu/ 2009.06.14. 16:14:29

@Fedor: Attól még, hogy a Jobbik seggét nyalják, nem jelenti azt, hogy a Jobbik mint párt bármiféle közösséget ápolna a Kuruc.infóval. Ha van valami bizonyítékod arra, hogy a kurucinfót a Jobbik üzemelteti, ne tartsd magadban. Akkor revideálom az álláspontomat.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.14. 16:21:00

@HuPiedone: Hát ha a totális Jobbik kampány neked nem elég, vagy az, hogy a Választási Bizottságba pont a kuruc.info egyik szerkesztőjét delegálta a Jobbik...

No meg tőlük se áll távol ez a hangvétel:

blog.hu/goldmine/hedgehog.php/1181316

fedor.blog.hu/2009/03/10/parlagfu_es_zsidoirtas

Saman · http://reszvetelidemokracia.blog.hu/ 2009.06.14. 16:39:03

Én vagy 6 éve azon gondolkodom, hogy nem kellene elzarándokolni a japánokhoz meg a németekhez és megkérdezni tőlük, hogy a 2. világháború után mégis hogyan néztek szembe a régi fasiszta önmagukkal?

Nekem van a fantáziám, hogy a nyugati világban előszedték a friss 50-es évekbeli szociálpszichológiai kutatások eredményeit és elkezdtek tanulni abból, hogy miként használható az idegengyűlölet arra, hogy valaki politikai hatalmat kovácsoljon magánnak, meg arra hogy háborúba sodorja az országát.

Ez a tiszta beszéd nálunk kimaradt.

Nekünk nincsen ilyen önismeretünk, mert rögtön a háború után nyakunkba kaptuk a Sztálinizmust.

De most be kellene pótolni!

Etológiát kellene tanítani a középiskolákban. Tanulnunk kellene az agressziótól kezdve egy sor emberi dologról. Egészen addig, amíg sok-sok gyerek fel nem vérteződik azzal a képességgel, hogy "1. van saját érték ítéletem' 2. képes vagyok mérlegelni azt amit a politikusoktól hallok' 3. be tudom rakni a közbeszédbe a saját véleményemet'" - ennek lehet az a következménye, hogy az egyén nem válik kiszolgáltatottá a demagógoknak.

Ennek a totál ellentéte van ma magyarországon. A 16-26 éves korosztályban a kendőzetlen fasizmus az egyedül bemérhető politikai világnézet.

Nincsen másik!

Nem a kurucinfo szélsőségességéről beszélek! Ők csak áttranszformálódtak ifjúsági szubkultúrából legális sőt talán kormányképes politikai erővé. A TV2-n állítólag a Nyilas Barbie 48% szavazatot kapott, míg Orbán 24-et... ?

HuPiedone · http://lajtamonitor.hu/ 2009.06.14. 18:25:05

@Fedor: Az összes radikáljobbos hírportál és csomó egyéb oldal, blog is kampányolt a Jobbik mellett. A Kuruc.infónak, tekintve, hogy bárki hirdethet náluk, lehet, hogy ezért a kampányért fizettek is.
Novák Előd (mert gyanítom rá céloztál) pedig valóban egy érdekes figura, és egyébként nem tudom, hogy miért nem tették lapátra a Kuruc.infóval ápolt kapcsolata és a Ferencvárosban rendezett ámokfutása miatt. Mindezek mellett attól, hogy a párt egyik tagja szerkesztője a nevezett portálnak, nem jelenti azt, hogy a párt üzemelteti azt.
A Magyar Gárdát bár a Jobbik hívta életre, attól kb. fél éve deklaráltan elvált, és azóta legfeljebb a Magyar Gárda támogatja a Jobbikot, és nem a Jobbik a Magyar Gárdát. Emlékezetes, hogy az egyébként Magyar Gárdából kivált Dósa holokauszttagadó megnyilvánulásától elhatárolódtak. Az pedig, hogy egy falusi pincében a Magyar Gárda egyik embere éppen mit mond, nyilván nem a a Jobbik felelőssége.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.06.14. 18:29:47

Egyetértek a blog szerzőjével: ez így elfogadhatatlan.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.14. 18:50:57

@HuPiedone: Azért amit így összeszedtél, az eléggé csak szerecsenmosdató magyarázkodásnak tűnik... Persze, nincs ott a fejlécben, hogy a Jobbik hivatalos lapja, de nem ez a lényeg. Ugyanaz a mondanivalójuk, személyi átfedések vannak, szóval a kötődés szerintem nem csak számomra nyilvánvaló...

Kivlov 2009.06.14. 19:07:46

király!!!
Az szdsz az ilyesmikkel csak azt kapja, amit ő is dob állandóan a nácizásával, fasisztázásával, kamuliberális szövegeivel. megérdemlik. mondjuk a kötél olcsóbb lenne a bőröndöktől...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.14. 19:59:49

@Kivlov: Látom, felbukkant a célcsoport is...

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.06.14. 20:28:41

Van az úgy, hogy még "az agymosott szemét náci" is egyet kell értsen veled, Fedor, mert most azt mondom: részben (javarészben) igazad van, hiszen az mégsem járja, hogy uszítás kezdődjék, hogy emilyen szánalmas "üzenetek" repkedjenek a levegőben, mint amit a KURUC megengedett magának!

Az viszont igaz, hogy bizonyítani nem tudjuk a Jobbik és a KURUC kapcsolatát. Nézd, én csak csodálkoztam anno, mikor olvasgatni kezdtem ott, hogy egyik nap az MSZP-t, másik nap a FIDESZ-t, harmadnak a MIÉP-et szídják, nem kímélnek azok a srácok senkit sem, aki nekik nem tetszik. És ez semmi! Imádom, mikor egyik héten istenítik az iráni elnököt, aztán a következő héten földbe döngölik, mert (mit tudom én) lepisilte a szent helyet, vagy mifene, aztán jönnek észak-koreával, akiket gyűlölnek, de aztán egy-egy lelkesítő cikkben istenítik őket, amiért atomot készítenek....
Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy attól még, hogy a KURUC kirakta a Jobbik kampányhirdetéseit, nem biztos, hogy a két szervezet egymást "bökködi". Szeretném hinni, hogy nem így van, de ha így lesz, el fogok határolódni, méghozzá teljes szívemből, bár most igenis drukkolok neki, hogy a Jobbiknak jól menjen a szekere.

De hát ismersz, Fedor! Hülye náci vagyok, egy agymosott, aki hol itt, hol ott bukkan fel, és hisz is a mesékben, meg nem is... :-)

(A MEIN KAMPF-ról már értekeztünk régebben.)

Egyébként a kérdésedre válaszolva, hogy belegondoltam-e, mit kapok a Jobbiktól azért, mert eltakarítják a rosszéletű cigányokat (majd) az életteremből: igen, belegondoltam, de azt hiszem, ez az ország már ott tart (cigánykérdésben főként), hogy nem érdekel, milyen bakacsok dobognak az utcán, nem érdekel, milyen zászló alatt teszik meg a seregek, de ha valaki ezekkel a háta mögött beígéri, hogy rendet tesz, akkor rá szavazok - és ezt meg is tettem.

És igen: célcsoport vagyok... Felbukkantam! :-) Benne vagyok a 15 százalékban, de mint a kommentem elején is szóltam: nem értek egyet azzal, hogy az SZDSZ-es ostobáknak távozniuk kellene Izraelbe. És most nem voltam pikírt. Tényleg.

irrelevant 2009.06.14. 21:03:23

Ez ocsmány. De azzal nem értek egyet, hogy büntethető legyen. Akárcsak a gyűlöletbeszéd büntethetővé tételével sem.

-d(-_-)b- 2009.06.14. 21:07:47

@Fedor: Ha már a gyűlölködőket gyűlölöd, tedd azt pontosan, szépen. Tehát "Mein Kampf", f-fel a végén.

Az cikk érdemi részén, mint ahogy az azt kiváltó cikken is, csak hangosan röhögni vagyok hajlandó. A szélsőségesek ellen a legjobb orvosság ugyanis az, ha jól kiröhögik őket.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.14. 21:12:35

@-d(-_-)b-: Hopp, na ez az az eset, amikor századik átolvasásra is automatikusan átugrik az ember szeme egy hibán..

"A szélsőségesek ellen a legjobb orvosság ugyanis az, ha jól kiröhögik őket. "

Nagyon sokáig én is ezt az elvet vallottam, sőt, jobb napjaimon most is, de azt hiszem van egy határ, ami után ez már kevés. Pl. ha ezek a szélsőségesek közel 15%-ot érnek el egy választáson pont amiatt, mert eddig nem vettük komolyan őket...

aakcs 2009.06.14. 21:15:52

@otvospeter:
Pedig ezt minden normális országban büntetik.Mondom NORMÁLIS.

-d(-_-)b- 2009.06.14. 21:28:53

@Fedor: Hát szerintem pánikra még így sincs semmi ok, a franciák is egész jól elvannak meg a hollandok is, aztán náluk már évtizedek óta vannak ilyen pártok.

A "zemberek" alapvetően nem szeretik a változásokat, pláne a drasztikus változásokat. Ezért is van az, hogy "békeidőben" nincsenek szélsőséges pártok a porondon.

A nagy pártok (ha az MSZP-t is ide soroljuk) feladata tehát az, hogy megteremtse a közgiztonságot és a stabilitást.

Nézd meg A Patás nagymonológját a hírtévén, ő pl. elég jól elmagyarázta, hogy ők hogyan tervezik kifogni a szelet a Jobbik vitorlájából.

TD223 2009.06.14. 21:29:15

Az szdsz-nek is megvannak, voltak a szélsőséges, kifejezetten zsidó lapjai, mégsem azonosította senki az szdszt velük.

Azért azt tudod ugye, hogy a lámpaernyő propaganda volt?

-d(-_-)b- 2009.06.14. 21:29:53

Na persze én is beugrottam a csúsztatásnak, ami a cikkedben van, és a Jobbikról kezdtem el beszélni, amikor pedig a kurucinfóról van szó. Ejj. :)

Corry 2009.06.14. 21:32:24

Az SZDSZ tényleg húzzon a fenébe és ha lehet vonják felelősségre őket.
De könyörgöm maradjunk meg a jogállami keretek között. Ez lenne mindannyiunk érdeke is.
Ez a fajta szöveg, amit idéztél a posztban normális, civilizált emberek számára elfogadhatatlan.

VIKUNYA 2009.06.14. 21:40:33

rühellem az szdszt, pont annyira, mint a jobbikot. ezért szavazok a fideszre. a jobbik mellett látszik, mennyire liberális is.

VIKUNYA 2009.06.14. 21:40:44

rühellem az szdszt, pont annyira, mint a jobbikot. ezért szavazok a fideszre. a jobbik mellett látszik, mennyire liberális is.

VIKUNYA 2009.06.14. 21:41:32

ez már nem szólásszabadság. szájon kell törölni a csókát.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.14. 22:18:43

Nem látok kivetnivalót a cikkben. Ahogy a judapest.orgon Shadai írta: kuruc, kedvenc nemzetidadaista hírportálunk...
Én ezen akkor is röhögtem mikor elolvastam, és most is mikor nálad.

Komolyra fordítva a szót: tényleg jó lenne ha az szdsz és mélyen tisztelt holdudvara elhúzna a francos fenébe, amíg fel nem találjuk kötni őket néhány lámpavasra. A szadesz és csatolt részei nyíltan magyarellenesek, és Izrael-barátok, mi a rákért szenvednek itt?

"Hol vagyunk már 1992-től, amikor még abból is hetekig húzódó botrány lett, hogy árpádsávos zászlókat lengettek a Göncz Árpádot kifütyülők?"

Egyébként lehet, hogy nem kellett volna abból ekkora műbalhét csinálni nem? Lehet, hogy nem kellett volna már a módszerváltást megelőzően egyfolytában fasisztaveszélyről ugatni Magyarországon és a Nyugaton nem?
Eddig azért is New Yorkig visítottak, ha valaki úgy tüsszentett, hogy az egyeseket a holokausztra emlékeztetett, mostanra meg elfogyott a patron...

@Saman: Lol! Kérlek magyarázd el, hogy a jobbik miért pont a fiatal értelmiségiek körében a legnépszerűbb?

@Corry: "De könyörgöm maradjunk meg a jogállami keretek között. "
A jogállam annak jár aki maga is jogállami normák között él. Az szdsz nyítan szarik a jogállamiság normáira.

DeMarco 2009.06.14. 22:36:01

A Kuruc ízléstelen, mint általában, ebben egyetértek Fedorral. (Pedig nem szoktam.) (Bár én speciel csak akkor olvasok kurucot, ha kíváncsi vagyok egy-egy bűneset valódi tetteseinek hovatartozása miatt. Igaz a bűn jellege miatt általában lehet tudni, hogy ki az elkövető.)
De egyébként a Kurucnak igaza van abban, hogy a magyar társadalom a továbbiakban nem szeretné a szadeszt a parlamentben és a közéletben látni. Nem megújulás kell nekik, hanem megszűnés. Persze ezt közölhették volna elegánsabban is, de a kuruc azért kuruc, mert nyíltan kimondja amit egyébként mindenki akar, csak finomabban fejez ki.

Corry 2009.06.14. 22:38:36

@TaTa86.: Az SZDSZ tettei őket minősitik. Most akkor mindenáron tromfolni kell őket bunkóságban??

jani83 2009.06.14. 22:39:52

A második világháborús angolszász propaganda túlllőtt a célon. Nem készítettek szappant a zsidókból. Gondoljatok csak bele, mely náci mosta volna magát zsidó szappannal?
A lámpaernyő is csak propaganda fogás. Ezekről kiderült, hogy propagandafogások voltak. Az üzenettel semmi bajom sincs. Izrael Függetlenségi Nyilatkozata felszólít minden zsidót a hazatérésre, az alijára. Nosza rajta! Az aranyat hagyjátok itt.

jani83 2009.06.14. 22:40:40

A második világháborús angolszász propaganda túlllőtt a célon. Nem készítettek szappant a zsidókból. Gondoljatok csak bele, mely náci mosta volna magát zsidó szappannal?
A lámpaernyő is csak propaganda fogás. Ezekről kiderült, hogy propagandafogások voltak. Az üzenettel semmi bajom sincs. Izrael Függetlenségi Nyilatkozata felszólít minden zsidót a hazatérésre, az alijára. Nosza rajta! Az aranyat hagyjátok itt.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.14. 23:11:55

@Corry: Itt nem bunkóságról van szó. Az szdsz önként kilépett a jogállami keretekből, így rájuk ez a továbbiakban nem vonatkozik.

valójábannemberci 2009.06.14. 23:28:15

A legjobb, hogy most mindenki jól összetalál mindenkivel összeborulva. És akkor még azt mondják, hogy ez nem az, aminek látszik.

Jobbik + HVIM + Magyar Gárda + Betyársereg
Meg még ott parádézik Budaházy, meg a Magyar Rock Nemzeti Egylet nevű WTF vezetője is.
De ez nem az, aminek látszik, na persze.

Ez a betyársereg külön kiérdemli a WTF címet.
Ők azok a betyár-ninnyák, akik ott parádéztak betyárba oltott ninnyaként?

Megaszongya: "klánok laza szövetsége", ja aztán meglepődnek, ha jön Kolompár Herkules a Kolompár klánból.

"Január óta léteznek, időnként a hírekben is szerepelnek, csak senki nem tudja, hogy róluk van szó."

Na, csak nem?

"Konkrét tervekről nem kívántak beszélni, csupán annyit mondtak: mindent megtesznek, hogy megakadályozzák a fővárosi melegfelvonulást, vagy ahogy a sajtótájékoztatón elhangzott: a deviánsok menetét."

Jönnek a ninnyák, és majd leostoroznak mindenkit a kamionokról?

Drang 2009.06.14. 23:47:41

Talán nem ártana a Kurucinfo egyéb cikkeit is elolvasni néha. Ők ugyanis a holokauszt-revízionista álláspontot képviselik, amely szerint sem elgázosítás, sem aranyfogak feldolgozása, sem emberi bőrből készített lámpaernyők nem léteztek (ez utóbbit egyébként már a hivatalos álláspont is elismeri).
Az egyébként a „Humor” rovatban megjelent cikk lényege ennek folytán az, hogy a folyamatosan a náciveszélyt hirdető SZDSZ eltúlzott félelmeit összekapcsolja a hamisnak tartott – hivatalos – Holokauszt-klisékkel.
Komolyan tehát már csak azért sem gondolhatják a javaslatot, mert ilyesmi saját véleményük szerint sem létezett soha.

Viktus 2009.06.14. 23:50:08

Szólásszabadág amcsi szerver ott belefér ... bíróságnak ehez semmi köze a társadalom feladata az ilyesfajta degenerációk kezelése. Az amcsiknál is vannak karlengetők a maguk kis közegén kívül szarnak a népek a bohóckodásaikra.

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.15. 00:05:19

A Jobbik és a kuruc kapcsolatára elég bizonyíték az, hogy nem csak a kuruc nyal be a lágy szarig a Jobbiknak, de választások alatt a Jobbik handout alján a kuruc logója szerepelt, mint ajánlott média. Persze bizonyíték lehet az is, hogy Novák a Jobbik vezetésében van - kis megszakítással - a kezdetektől annak ellenére, hogy a kuruc szerkesztője. Az is bizonyíték lehet, hogy a Jobbik saját boltjának, a Turul boltnak a hirdetése már évek őta kint van a kurucon, persze megfelelő ellenszolgáltatásért cserébe. Ha valaki szeretne bármit is tudni a Jobbikról, akkor olvassa a kurucot. Ha ennél kevesebbet akar tudni, akkor olvassa a barikádot, amit azért hoztak létre, hogy legyen egy kuructól független pártmédiumuk is. De erre most nincs szükség. Elég bizonyíték?

Viktus 2009.06.15. 00:10:36

@Drang:

Lámpaernyők nem is léteztek ... egy ilyen eset fordult elő, de az a náciknak is sok volt leváltották azt a tábor vezetőt, aki a teovált bőröből csinált ilyesmit.

Egyébként vicc ez a holocausttagadós hiszti ... miért ne lehetne tagadni? az nem százas aztán ennyi mindenkinek szíve joga hülyének lenni.

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.15. 00:22:39

Elvonatkoztatva attól a történelmi kérdéstől, hogy ténylegesen volt-e lámpaernyő (nem) vagy szappan (nem), eléggé gusztustalan és normális ember számára elfogadhatatlan az ezzel való fenyegetőzés.
Amennyiben én kezdenék el remek poénokat gyártani arról, hogy a magyarokat hogyan kellene felkötni, vagy augsburgi mintára megcsonkítani, akkor minimum antimagyar, de legalábbis közellenség lennék legalább a magyar választók 15%-a szemében. Megjegyzem, teljesen jogosan.
Na ezért nem csinálunk ilyen "poénokat", mert ízléstelenek.

Drang 2009.06.15. 00:59:55

@Lombroso/arax:
Én sem állítottam, hogy ízléses, vagy akárcsak humoros lenne. A poszt alaptétele azonban az, hogy ez nem paródia. De az. Olyan, amilyen, de paródia.

Empty 2009.06.15. 01:07:54

Ez provokáció. Mert viccnek, paródiának durva.

Más kérdés: Mi történne, ha holnap a kínai hadsereg megölne 1 millió ujgurt esetleg a török ugyanennyi kurdot. Vagy Indiában néhány millió szikhet? Semmi, néhány ,,leghatározottabban felszólítjuk ... kormányát, hogy szüntesse be az erôszakot, s keresse a békés utat" megjegyzésen kívül.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.06.15. 02:37:14

Kicsit fura a szitu, talán a provokáció és a túllihegés a két fő probléma itt.

Ez egy vicc, ha megnézed a humor kategóriában van, vagyis viccnek szánták. (Az már egy másik kérdés, hogy talán komolyan is gondolnák)
Ezekre nem kell ugrani, mert pont ezért csinálják. Szerintem nem jó vicc, de nem is azért készült, hogy ti vagy én röhögjünk rajta. Ahogy pl. a Gyurcsányos viccek sem azoknak szólnak, akik szeretik.

Abban viszont teljesen igazad van, hogy a Jobbiktól félni kell. És nem azért, mert esetleg én is sáros lennék (nem vagyok) valamiben, hanem mert a cigányok és a zsidók után jönnek a kékszeműek, a szemüvegesek, stb...

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.06.15. 02:39:14

Bocsánat nem olvastam vissza a kommenteket, Lombroso és Drang jól leírta a lényeget, egyetértek velük.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.15. 08:45:34

Mint a posztban említettem, én is észrevettem, hogy humornak szánták, de attól ez még nem kevésbé aljas, pláne mivel egyáltalán nem üt el a komolynak szánt mondanivalójuktól. Tóta W.-t ennél kevesebbért feljelentették, pedig ő tényleg csak parodizált, róla lehet tudni, hogy komolyan nem gondol hasonlókat.

Ami az SZDSZ-t illeti, olyan nincs, hogy kilépett a jogállami keretek közül, tehát vele bármit lehet. Egyrészt nem lépett ki. Az, hogy nem ért valaki egyet azzal, amit politikai téren képviselnek, még nem egyenlő azzal, hogy büntetendő, amit csinálnak, és pláne nem azzal, hogy magyarellenesek lennének. Nem azok. Valaki mondja már el, hogy miben nyilvánul meg az, hogy izraeli ügynökök. Mert az antiszemitizmus elítélése jobb helyeken csak a normalitás jele. Ha valami konkrét bűnüggyel vádoljátok őket (pl. korrupció), tessék feljelentést tenni, és majd jogállami keretek között elítélik őket, ha igaznak bizonyul a vád. A tetten ért gyilkost sem lincselheti meg a tömeg, még neki is jár a pártatlan bírósági tárgyalás, hát még a kevesebbet elkövetőknek.

TD223 2009.06.15. 10:10:37

@Fedor: Szerintem elég erős hazaárulás vádat lehetne alkotni egy korrekt bírósági perben az Szdsz ellen.

-Magyargyalázás és pánikkeltés, uszítás a bűncselekményeket követően(Mohácsi, Gusztos, Fodor, stb.)

-Magyargyalázás és pánikkeltés, uszítás (mások lenácizásakor)

-Magyar ősi jelképek elleni küzdelem

-Mo hivatalos és egyben a legelterjedtebb, keresztény egyházak elleni küzdelem.

-Szerintem a magyarság ellen elkövetett bűn amit Molnár és Disznó(nem jut eszembe neve) műveltek az egészségügyben és az oktatási reformjaik a tudatos népbutítás kategóriába esnek.

Hattory Hanzo 2009.06.15. 10:19:39

Amikor a humor és a jóízlés találkozik:

"Disznólábakat tettek ismeretlenek a pesti alsó rakparton található holokauszt-emlékmű több cipőjébe - jelentette az MTI munkatársa a helyszínről hétfő reggel.

A Cipők a Duna-parton elnevezésű szoborkompozíciónál elhelyezett sertéslábakat a rendőrök összeszedték. A Budapesti Rendőr-főkapitányság későbbre ígért tájékoztatást. A szoborkompozíció azoknak az áldozatoknak állít emléket, akiket nyilaskeresztes fegyveresek 1944-45-ben a Dunába lőttek."

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.15. 10:21:02

Nem sértődsz meg ugye, ha az összes vádpontodat alaptalan hülyeségnek tartom?

De tegyél feljelentést, kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán eljutsz -e a tárgyalásig, vagy már előbb kiröhögnek...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.15. 10:25:05

@TD223: Egyébként pontosan annyi alapja lenne, mint a FIDESZ-t feljelenteni pánikkeltésért, és az ország külföldiek előtt gyalázásáért. Ők konkrét vétségeket követtek el (lásd pl. kordonbontás), mégse ítélték ők el...

gz 2009.06.15. 10:31:49

"Ha valami konkrét bűnüggyel vádoljátok őket (pl. korrupció), tessék feljelentést tenni, és majd jogállami keretek között elítélik őket, ha igaznak bizonyul a vád."

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezen jót nevettem.

BTW: válaszoltál magadnak helyettem:

"Ők konkrét vétségeket követtek el (lásd pl. kordonbontás), mégse ítélték ők el... "

TD223 2009.06.15. 10:34:26

@Fedor: Egy szabálytalanul ott lévő kordont hadd bontsanak már el. Ez olyan, mint egy illegális szemétlerakó megszüntetése.

Milyen pánikot kelt a Fidesz? Riogat a vízkincs és erdők, stb. eladásával? Konkrét lépésekkel halad efelé a kormány. De ha még pánikkeltést mindenkire rá is lehetne fogni, hazaárulást nem. Feljelentést nem teszek, mert nem fogja helyettem senki összegyűjteni a bizonyítékokat, dokumentumokat, stb.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.15. 10:48:27

@gz: Azért egy korrupció meg egy kordonbontás nem ugyanaz a súlycsoport, még ha törvénytelenség is mind a kettő. Utóbbit se kellett volna elnézni, de az előbbi súlyosabb, és hát volt már rá példa, hogy ilyenért elítéltek valakit, még ha felfüggesztett börtönre is. Igaz, az fideszes volt :-)

@TD223: Évek óta riogat, meg gyaláz, pl. amikor Burmával egy szintre helyezve ítéltette el Magyarországot, hogy mást ne mondjak. Szóval ilyenek minden oldalon vannak, amit a másik oldal hazaárulásként él meg, de ez politikai kategória, nem büntetőjogi. Ilyeneknél csak a szavazófülkében lehet ítéletet hozni.

TD223 2009.06.15. 10:59:10

@Fedor: Eddig "riogatásaik" jelentős része igaznak bizonyult, hiszen az Mszp-Szdsz kettős olyan elvetemült, hogy mindent megtesz, ami amúgy abszurdnak tűnhet... Most már rosszabbul is élünk, mint 7 éve. Az egyértelműen gonoszakat pedig lehet gyalázni.

gz 2009.06.15. 11:52:28

"Utóbbit se kellett volna elnézni, de az előbbi súlyosabb, és hát volt már rá példa, hogy ilyenért elítéltek valakit, még ha felfüggesztett börtönre is. Igaz, az fideszes volt :-)"

Volt több ügy is:

zona.hu/article/2067/a-tiz-legnagyobb-magyar-korrupcios-botrany.html

Egy esetben kapott az illető letöldendő börtönt. Tényleg úgy gondolod, hogy a "jog" ma Magyarországon működik? Pontosabban mindenkire vonatkozik? Ne légy naiv...

Viktus 2009.06.15. 12:19:24

@Hattory Hanzo:

Ilyen ez a pop szakma ... előtte a turullal játszottak most a cipőkkel.

vastagbor.blog.hu/2009/06/15/megis_miert

Jó, hogy embereknek ennyi szabadidejük van a marhaságra ...

valójábannemberci 2009.06.15. 12:22:15

Ami a disznólábas ügyet illeti, azért hatalmas különbség van. Míg a csaj fényes nappal, tök nyilvánosan tette, meg a rendőrök is ott voltak, addig a disznólábakat bújva, gyáván, sunyi módon, gondolom az éj leple alatt helyezték el, ismeretlenek, és nyilván egy fotó sem készült róluk a nagy akcióban, ami kikerülne a netre, pedig hogy lehetne vele büszkélkedni, nem?
Na ez a nem mindegy.
Az angol csaj magyar kurátoraának iwiw adatlapját persze kiteszik a kurucinfóra, meg a neki meghívót 2003-ban küldő lány iwiw adatlapját is. 2003-ban nyilván volt LMP, ez nem vitás.

Ostoba, hülye, szarzsák, sunyi, arc nélkül arcoskodó, agyatlan barmok. Ennyi a véleményem.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.15. 12:24:16

@gz: Szerintem már a felfüggesztett börtön is büntetés, hisz egy karrier ezzel már tartósan kettétörik, max. háttérember lehet az illető.

Egyébként meg még mindig inkább a jog, még ha néha akadozik is, mint az, amiről a posztom szól...

gz 2009.06.15. 12:38:47

@Fedor: Háttérember? Szóval tartsunk továbbra is tűzközelben egy bűnözőt?
Egy olyan ember, aki áttételesen az egész országnak okoz károkat (a tényleges kár értékét nem lehet felmérni) szerintem válasszon: száműzetésbe vonul valahova nagyon messzire vagy lámpavas (természetesen teljes vagyonelkobzás után távozhat). A felfüggesztett börtön egy vicc, ahogy az egész magyar jogrendszer az. Meg az is, aki még hisz a működésében.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.15. 12:40:38

@gz: oké, akkor én egy vicces fiú vagyok...

TD223 2009.06.15. 12:44:30

@berciXcore: Pontosan. Gyalázat, hogy a turulos akciót hagyták a rendőrök és fényes nappal megtehette.

teemur · http://teemur.blog.hu 2009.06.15. 22:10:06

Ez olyan mint a házi kisüsti. Nem hogy csak nagyon erős, de egyenesen durva. Mellbevágós.

Nem hittem el, amit olvastam, míg nem kattintottam a kuruc.infós linkre.

Rühellem az ízléstelenségét.

Vannak ismerőseim, akik szimpatizálnak a Jobbikal (és míg valaki helyesen felhívta a figyelmet rá, hogy Jobbik != kuruc.info, addig) ha felhívom a figyelmüket rá, hogy jó hogy bekerültek, így az általuk felvetett témákat nem lehet többé bagatellizálni, foglalkozni kell velük, de ezek az emberek ettől függetlenül teljesen elmebetegek, és nem vagyok benne biztos, hogy ők ezeket akarnák hatalmon látni.

Nem is beszélve arról, hogy hogy lejáratják az országot, és már több mint egyszer a rossz nemzetközi reputációnkat megszívtuk. Pl. 89 éve is.

Mindenesetre az lep meg, hogy ezek az egyébként jólelkű emberek az ilyen explicit figyelemfelkeltés ellenére sem látják meg, amit mondok. És ők – tudom – nem e vénájuk miatt szimpatizálnak az új erővel.

Ez igen komoly jelzés. Elgondolkoztató.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.06.16. 09:42:12

@gz: Az a baj az egésszel, hogy a Fidesz prominensei arra verik a mellényüket, hogy ők nem voltak korruptak, mert ő ellenük nem indultak eljárások. Azt valahogy elfelejtik megemlíteni, hogy a saját maguk által pozícióba helyezett főügyész intézte ezt el nekik.

A lámpavasazást meg felejtsük már el légyszíves. Nem elég, hogy gusztustalan, de még félelemkeltő is. Mi lesz majd, ha a lámpások nem csak az MSZP-SZDSZ vezetést, de a szavazóikat is felhúznák?

TD223 2009.06.16. 16:27:09

@teemur: Ha nem vetted volna észre a seggnyalás évei alatt se szeretett meg senki minket külföldön.

TD223 2009.06.16. 16:30:03

@Tzimisce: Ne hidd, hogy annyi hatalma volt a Poltnak.

teemur · http://teemur.blog.hu 2009.06.17. 14:33:07

Igen, mert nem a seggnyalókat, hanem a hiteles partnereket értékelik.

Tudod, van még más is, mint hogy magát lejárassa az ember, vagy seggnyalóként viselkedjen.

A Seggnyalók mindig csak eszközök a Seggnyalottak számára.

Tóth Csaba Tibor 2009.06.20. 22:44:03

mindig itt szúrja el a jobboldal: kijön valami iszonyatosan jó közvélemény-kutatás vagy EP-választás eredmény, és mindjárt előkerülnek azok az embereik, akiket én csak golyóálló vitrinben mutatnék, és minden fórumon lámpavasazni kezdenek. Ezt a baoldal egy év alatt egy sima húzással "barna esővé" változtatja, nyernek majd meg ott lesz nagy a pofa, jönnek a zuschlagok. én meg már unom ezt a játékot.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0