Multikulti
2011. április 04. írta: Fedor

Multikulti

Az elmúlt évek egyik legjobb magyar dalának népzenei feldolgozása kínaiul: mi ez, ha nem a multikulti definíciója maga?

A Csillag születik első adásában az RTL Klub ismét kijátszotta a Hallelujah kártyát, csak az áldozat ezúttal nem Leonard Cohen, hanem a Quimby, valamint a Csík zenekar, mert az ő verziójukat tette sok önjelölt számára másolandó példává az X-Faktorban Janicsák Veca, gyalázatos produkciókkal cibálandó a zsűri idegeit, hogy végül megágyazzanak az egyetlen jó előadásnak.

Íme a "Most múlik pontosan..." egy 16 éves kínai lány előadásában:

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr442799734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karloszky 2011.04.04. 20:39:40

A mutikuti az, amiről nemrég Sarkozy, Merkel és Cameron azt mondta hogy megbukott. Ez nem tartozik abba. Hála az égnek, mi nem tudjuk mi az a multikulti (gy.k.: a legkevésbé sem az, amiről a szerencsétlen liberális bölcsészhippik áradoznak, hanem ami Berlin Kreuzbergben meg Kelet-Londonban folyik - hát azt nekik sem kívánom, pedig építő jellegűen bírna hatni a világnézetükre, az tuti :D)

A kliphez: ez szerintem inkább egy igen derék gesztus a kínai lány részéről a magyarok felé - én legalábbis ezt látom benne.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0