Dicsérjen meg téged az Orbán Viktor...
2012. május 11. írta: Fedor

Dicsérjen meg téged az Orbán Viktor...

I.

000522321-7772-330.jpg_330x419

"De továbbra is kitartok amellett, hogy azokat a külföldi befektetőket, akik tisztes haszon ellenében a magyaroknak munkahelyeket és a magyar emberek munkájával értéket teremtenek, mint az Audi, a Mercedes, a Huawei, a Nokia, a Bosch vagy éppen az Opel, azokat igenis üdvözölni kell és meg kell tartani" 

- mondta Orbán Viktor februárban, az évértékelő beszédében, mire másnap a Nokia óriási leépítéseket jelentett be.

II.

...ha nem lennénk tagja az Európai Uniónak, nem Magyarországon adna munkát és megélhetést több tíz- sőt százezer családnak az Audi, a Mercedes, az Opel, a Bosch vagy éppen a Knorr-Bremse. 

- mondta ugyanő most hétfőn a Parlamentben, mire két nappal később a Bosch bejelentette, hogy Hatvanból Kolozsvárra telepíti a kevésbé összetett vezérlőegységek gyártását, illetve az ehhez szükséges felszereléseket.

::::::::::::::::::

Kedves Miniszterelnök Úr! Szerintem most már hagyja abba ezeket a dicséreteket, mert a végén minden befektetőt elüldöz ezzel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr484502522

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Telefonadó: hihetetlenül nagyvonalú gesztusra készül a kormány 2012.05.11. 16:49:59

Ma reggel Matolcsy György az M1 Ma reggel című hitéleti műsorában igyekezett eloszlatni azokat a kételyeket, melyek a sátáni suttogó propaganda nyomán az új adókkal, köztük is leginkább a telefonadó lakosságbarát jellegével kapcsolatosan a napokban töb...

Trackback: Telefonadó: hihetetlenül nagyvonalú gesztusra készül a kormány 2012.05.11. 16:49:30

Ma reggel Matolcsy György az M1 Ma reggel című hitéleti műsorában igyekezett eloszlatni azokat a kételyeket, melyek a sátáni suttogó propaganda nyomán az új adókkal, köztük is leginkább a telefonadó lakosságbarát jellegével kapcsolatosan a napokban töb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foton öv 2012.05.11. 15:37:03

Érdekes.... ezen kijelentésekkel az ön saját véleménye szerint akkor ugye nem csak Karácsony G. a labanc, hanem ön is (egyáltalánnemkedves) ovi !!??

Flankerr 2012.05.11. 15:46:13

Haveri körben mondás: Védjen meg téged a Selmeczi Gabriella!

wanekus 2012.05.11. 19:50:48

Pont most mártod epébe a tollad,Fedor? Most amikor lehullott a lepel és a kócostekintetű pénzügyi géniusz bejelentette, hogy sosem látott ütemű gazdasági fejlövésnek nézünk elejbe? Mikor véget ér a hét (emútnyóc meg kettő) szűk esztendő? Amikor hét kövér marha jő fel a Dunából és megy be a Parlamentbe a hét sovány meg elmerül a habokban? (megújul a kormány) Amikor a Duna tejjel mézzel folyó folyammá válik, hogy a parton álló szegényember csak merjen a vízből, köpülje és már kenheti is a vajasmézest... a hajára, mert kenyér nincs csak cirkusz. Cirkusz, amikor a csuti zsebpelé gondol egyet és focizni kezd a vízen? Ott fut, nála a laszti, kicselezi a Benedeket, majd az egész pólóválogatottat és 5 méterről beemeli a felső ficakba. Vízen már jártak előtte (egy dokumentált eset van, amit egyes hitetlenek és hívő "tudjukkik" ugyan vitatnak, de a világ legnagyobb példányszámú bestsellerében is meg vagyon írva), de focizni ő fog először. Sosem hazudik, csak néha rosszkor rosszul fogalmaz.

Vidéki 2012.05.12. 10:16:28

„Zavart érzek az erőben”, hangzott el a Star Wars című filmben.

Fedor kijelentését, miszerint:

„Kedves Miniszterelnök Úr! Szerintem most már hagyja abba ezeket a dicséreteket, mert a végén minden befektetőt elüldöz ezzel”

némileg ellentmondásosnak érzem:

1. Nem valósult meg Joáv Blum sukorói grandiózus kaszinóvárosa sem, noha emlékezetem szerint nem szerepelt a miniszterelnök által megdícsértek között.

2. A napokban avatták fel a Mercedes kecskeméti gyárát, noha a miniszterelnök úr megdícsérte.

3. Kecskemét tudtommal Magyarországon van.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2012.05.12. 11:35:21

:-DD

@Flankerr: Épp ezt akartam mondani: már csak az kell nekünk, hogy Selmeczi még a nagyvállalatokat is meg akarja védi :-D

@Vidéki: "noha a miniszterelnök úr megdícsérte."
Ráadásul kétszer is!
Nem hiába mondják, hogy három magyar igazság...

greybull 2012.05.13. 09:58:14

Az a rohadt nagy baj ezekkel a szuper beruházásokkal, hogy továbbra is csak egyetlen okból történnek meg: azért, mert a magyar munkaerő jóval olcsóbb, mint a nyugati (német). Vagyis önkizsákmányolás árán kapjuk meg. Orbán ne örüljön: fogják még ezek a cégek a gyáraikat áttelepíteni Kolozsvárra, Iasiba, nem sorolom: ahol még több extraprofit terem majd nekik.

Vidéki 2012.05.13. 11:06:32

@greybull:

"Nem kell félni, nem fog fájni!"

Mondta a nagy Gyurcsány.

Annyival jobbak az esélyeink, mint Moldovában, Iasiban, hogy földrajzilag közelebb vagyunk a centrumhoz, nyugat-Európához, ahol a magas életszínvonal megteremti a "nagy zabálás" feltételeit, tehát a szállítási költségek a mi estünkben kedvezőbbek.

Teljesen jól látod: A kétsebességes Európában érzékelhető a diszkrimináció, amely stabilizálja a nyugat és észak-európai államok toronymagas életszínvonalát, a kelet-közép-európai államok alacsony életszínvonalához képest.

Ez a tartós és megváltozhatatlannak látszó helyzet az Európai Unióban némileg emlékeztet a gyarmati rendszer időszakára, amikor az anyaország lakói természetesnek vették, hogy egy gyarmati bennszülött státusa alapvetően és hátrányosan különbözik egy anyaországi lakos státusától.

Kabbe (törölt) 2012.05.14. 14:31:36

semmi pánik: jönnek majd a kazah, kínai, iráni, arab befektetők....nyugi van magyar véreim:)

....most akkor kizsákmányoló az Eu vagy nem, köpjünk rá vagy nem, labanc ez az Eu vagy ki-a-kuruc-vazze?
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0