Nem létező jogcímen tiltaná be Orbán kifütyülését a rendőrség
2017. március 09. írta: Fedor

Nem létező jogcímen tiltaná be Orbán kifütyülését a rendőrség

kifutyulik.jpgMárcius 15-én Orbán beszédet mond a Nemzeti Múzeumnál a lengyel vendégmunkásainak, így az Együtt újfent meghirdette, hogy ott lesznek ők is, kifütyülni a miniszterelnököt. 

UPDATE: Lehet, hogy a lengyelek is inkább fütyülni fognak ezúttal :-) 

Nem azért kénytelenek ehhez az eszközhöz folyamodni, mert nincs más mondanivalójuk: Kidolgozott programjuk van, amelynek megvalósíthatóságát jelzi, hogy az új üdvöske, a Momentum elképzelései szinte egy az egyben ugyanazok, mint amelyek az Együtt honlapján megtalálhatóak régóta. 

Nem a nemzeti ünnepet akarják tönkretenni, csupán Orbánnak kívánnak visszajelzést küldeni, hisz nagyon más lehetőség lassan nincs. A kormánykritikus média mérete legalább ugyanolyan ütemben fogy, mint ahogy a kormányt kiszolgáló médiáé nő, és Orbán csak az utóbbival áll szóba évek óta. Valódi kérdést neki feltenni, a valósággal szembesíteni nem lehet. Arról nem az Együtt tehet, hogy az ország miniszterelnöke lassan már csak ünnepnapokon mer kiállni a nép elé. Nemzeti ünnepeink amúgy is a hatalom elleni lázadás ünnepei: teljesen oldalhelyes ilyenkor a tiltakozás.

Ettől függetlenül ezzel a módszerrel lehet egyet nem érteni, lehet kritizálni. Viszont nem lehet tiltani. Legalábbis jogszerűen.

A rendőrség most mégis ezzel próbálkozik:

Az Együtt elnöke, Juhász Péter Facebook-videóban számolt be arról, hogy miután a rendőrség nem engedélyezte a párt március 15-re, Orbán Viktor beszédére tervezett megmozdulását, a rendőrök személyesen is felkeresték a párt irodáját, hogy közölék: a tervezett síposztó pontokat sem engedélyezik. Az indok szerint mert azok akadályoznak egy bejelentett rendezvényt. Három pontot nem engedélyeztek Juhász szerint, ezért most hatot fog bejelenteni, ha azokat is betiltják, akkor 12-t, ha kell minden egyes sípolót bejelentenek.

Na ez az, amit nem tehetnek meg a törvények szerint. A törvény ugyanis azt mondja, hogy csak és kizárólag akkor tiltható be gyülekezés, ha az a közlekedést vagy a népképviseleti szervek működését akadályozza. Márpedig Juhászék nem akadályozzák egyiket sem.

Milyen érdekes, 12 éve, 2005. március 15-én még nem volt ilyen finnyás a FIDESZ a kifütyülésekkel szemben (a fenti kép is akkor készült), pedig akkor is tudható volt, hogy ez lesz, hisz már napokkal korábban folyt róla diskurzus az Index fórumain:

A Múzeumkertben a közönség egy része folyamatos fütyült, tapsolt és magyar zászlókat lengetett, mialatt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök beszélt. A beszéd alatt "Mondjál le", "Magyarország jobbat érdemel", "Gyurcsány-Haynau" bekiabálások hangzottak el. Az alig néhány perces beszéd érdemi részében a miniszterelnök párhuzamot vont 1848-49 és 1956 között, mivel mindkét forradalmat - 1867-ben, illetve 1989-ben - kiegyezés követett. A Fidesz sajnálkozását fejezte ki az incidens miatt, de Gyurcsányt is felelőssé teszi a történtekért.

Mint ahogy 5 éve, 2012. március 15-én se zavarta őket, hogy két, ellenérdekelt fél tüntet egy helyen, így az akkori MILLA tüntetést simán csak egy kordon választotta el a Hitlert éltető, zsidózó neonáciktól, akik között a ma már cukiskodni próbáló Jobbik képviselői is ott voltak.

Trükközések az Orbán-ellenes tüntetések ellehetetlenítésére mindig is voltak. Ma már a folklór része, miképp próbálta a hatalom megakadályozni a 2012-es Milla tüntetést azzal a módszerrel, hogy előre lefoglalta az összes szóba jöhető helyszínt (sikertelenül, mint fentebb is látszik, maradtak hát a kopaszok, már akkor is).

Az aljas rágalmazásoktól se riadtak vissza soha. Emlékezetes az a verbális ámokfutás, amit a kormánykommunikáció és a sajtóbeli csatlósaik folytattak Juhász Péter ellen a tavaly októberi első kifütyülés előtt (a vádak igazságtartalmáról annyit, hogy az Együtt elnöke sorra nyeri a pereket ezzel kapcsolatban).

De ez most valami új. Ez nyílt visszaélés a hatalommal, a saját törvényeiket se betartva. Innen már tényleg csak egy lépés, hogy megfogadják a Putyin-imádó Honfoglalás 2000 Egyesület javaslatát, és preventív jelleggel letartóztassák Juhászt az ünnep előtt, mint anno Demszkyt és társait Kádárék.

Persze biztos vagyok benne, hogy azok tapsolnának ennek a legjobban, akik a legnagyobb antikommunistának tartják magukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr8412325535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisa 2017.03.09. 20:08:54

Itt csak Orbánnak szabad fütyülnie. Mindenki másnak szabad úgy táncolni, ahogy ő fütyül.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.09. 20:43:29

2007. március 15. "Múzeumkert, 11 óra, központi állami ünnepség
A hivatalos állami ünnepség kezdetekor kétezer árpádsávos zászlókkal, karikírozott Gyurcsány-fejekkel és fakeresztekkel felszerelkezett tömeg érkezett a békés megemlékezők közé. A Himnusz eléneklése után a műsor első fele gyakorlatilag elveszett a kormány távozását követelő hangorkánban. Számtalan család próbálta halálra rémült, zokogó gyermekeit kimenekíteni a kereplők, sípok és ordibálások erdejéből. A fellépő színészek, táncosok és fiatalok viszont szemrebbenés nélkül „élvezhették” a múzeum lépcsőjéről, ahogyan a kertben lévő párszáz ünneplő mögött ezrek kiabálják torkuk szakadtából, hogy „hazaáruló” és „tömeggyilkos”. "

www.epa.hu/00800/00804/00473/63807.html

A gyurcsány a házából nyugodtan ki nem léphetett a vérfideszes zaklatóktól - nem, mintha nem érdemelte volna meg -, most az orbán közelébe nem mehet senki. 70 éves nyuggernyanyákat igazoltat a TEK.

DeMarco 2017.03.09. 22:52:11

Vannak akik szeretnek szenvedni és füttyögnek torkaszakadtából, mert azt hiszik, hogy bárkit is érdekel, pedig neeem...

Csak a miheztartás végett: 1. Elenyésző a tévét bámulók aránya, pláne a fiatalabbak körében. 2. Ha véletlenül be is kapcsolják, akkor x-boxozni fognak rajta, vagy a másik száz csatornát nézik. 3. A nagy többség meg már régen lefoglalta valamelyik wellnes szállóban a szállását és magasról lesz..ja a füttyös rigókat pesten. Legfeljebb azon megy már csak a lényeges kérdés, hogy ki lehet-e bővíteni a szállást a 4. napra...

Szóval addig füttyöghettek, amíg be nem rekedtek, jó szórakozást hozzá, legfeljebb majd jót röhögök a medencében, ha eszembe jut...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.09. 23:18:11

@DeMarco: "bárkit is érdekel, pedig neeem"

Akkor szólj orbánnak, mert ő reszket tőle, a füttyösökre uszította a rendőrségét.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 06:11:22

@DeMarco: Komolyan nem értem, miért érzed kötelességednek, hogy megpróbáld elterelni a témát ilyen hülyeségekkel a lényegről, vagyis a törvénytelenségről. Hogy jön ide, hogy hányan néznek tévét, meg hogy hányan wellnesselnek? Ráadásul az utóbbi nettó baromság, mert a hét közepén lesz egy nap az ünnep, nem hosszú hétvége lesz.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.03.10. 07:42:57

Én úgy szeretném látni, hogy ez az "imádott" ember (ő hivatkozik mindig arra, hogy mennyire népszerű) csak egyszer végisétáljon a nagykörúton, de a TEK-es és egyéb testőrsége nélkül. Ha már mindenki szereti őt akkor ez nem lehet olyan nagy kérés. Érdekes, Gyurcsányt nem kellett enyire védeni a zemberektől, pedig ő közel sem volt ennyire "népszerű", akkor mitől fél ennyire ez a gyáva, szar alak?
Erre válaszoljanak a Fidesz bértrolljai, köztük ez a @DeMarco is. Már ha van értelmes válaszuk, mert a hülyeségeikre nem vagyok kíváncsi.
Csak az észérvekre. Persze olyanok tudom, hogy nincsenek csak a sima hülyeség, hogy Gyurcsány-Bajnai meg az emútnyócév és különben is csak a Fidesz.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.10. 08:00:30

Jó ötlet csapdába csalni így a ballibákat. Valójábna a fütyülés csak Orbánnak segít.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.03.10. 08:15:35

2006-ban a poszter gondolom szintén felemelte a szavát.

Ja, nem

hatodikx 2017.03.10. 08:23:11

Anno az Árpád sávosak nem jelentették be, hogy zajongani fognak a március 15. ünnepségen. Juhászék miért kérnek engedélyt a rendőrségtől, meg rendőri védelmet, álljanak be a tömegbe ("inkognitóban") és fütyüljenek, amennyi jólesik.

2017.03.10. 08:31:07

@hatodikx: Meg a gój motorosok is hogy eltűntek. Ebből is egyértelmű, a vak is látja hogy a nácikat és a gójmotorosokat is a Fidesz pénzelte mindíg is.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 08:38:40

@enpera: Jaj, de örülök, hogy ennyire tudod, mit csináltam 11 éve, amikor még nem is blogoltam...

Ja, nem. Fogalmad sincs róla.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 08:39:44

@hatodikx: Mert Juhászék igyekeznek jogkövetőek lenni. Tudod, ez egy ilyen demokrata betegség...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 08:47:48

@hatodikx: Amúgy honnan veszed azt a hülyeséget, hogy rendőri védelmet kértek?

ulpius66 2017.03.10. 08:49:53

@Fedor: "Tudod, ez egy ilyen demokrata betegség..."

Gratulálok!

Egyébként te mért örülsz, hogy néhány elmebeteg szétbassza a Nemzeti Ünnep Múzeumkerti megemlékezését?
(akkor mostantól az lesz a módi, hogy a mindenkori ellenzék szétbassza a Nemzeti Ünnep kormány-oldali megemlékezését......)

2017.03.10. 08:52:36

@DeMarco:

Gondolom már be is mentél a havi zsoldért a Fityisz-irodába, oszt abból fogod a seggedet áztatni. Viszont mosd meg a nyelvedet is, mert kezd egyre barnább lenni, a penetráns szagról már nem is beszélve.

ulpius66 2017.03.10. 08:52:59

@Fedor: "Jaj, de örülök, hogy ennyire tudod, mit csináltam 11 éve, amikor még nem is blogoltam... "

Hát persze fingom sincs róla, mit csináltál 11 éve....elképzelésem persze van!

Na, mindegy is....akkor a mostani kérdés: ugye egyetértesz azzal, hogy 2007-ben kifütyülték a gyurcsányit?

röf 2017.03.10. 08:53:40

Ó, mekkora az aggódás a törvénytelenül betiltott fütyülő-szopogatás miatt…egyem is meg az arany szívüket…
Hol van ez attól, hogy a balfsz kormányok idején
eladták az ország minden termelő-szolgáltató egységét,
a maradékot ellopták,
az országot eladósították,
az inflációt 10 százalék fölé pörgették,
a munkanélküliséget az egekbe tolták,
másfél millió munkavállalóval tartattak el a nyolc és fél milliót embert,
nem stadionokat építettek, hanem síkságra alagutat meg völgyhidat,
nem Mészáros Lőrinc lopott, hanem a Strabag,
nem volt érdemes dolgozni, mert a felét se láttad a borítékban,
rádsózták a devizahiteles hazugságot,
nem Putyin seggét nyalták hanem az amerikaiakét,
nem Rozál kezdte az iskolarombolást, hanem Magyar Bálint,
megszervezték az ártatlan cigányokra lövöldözést,
miközben az őskövület bíróik szinte fölmentették a Cozma-gyilkosság elkövetőit,
hazudtak reggel éjjel meg este,
szándékosan hagyták védtelenül a TV-székház ostrománál a tejfogú rendőröket a csürhével szemben,
(hátha meghal egy-két rendőr…)
szóval mi a baj a törvénytelenséggel?
Gumibotot nekik….

ulpius66 2017.03.10. 08:55:56

Fedor!

...akkor ugye azzal is egyetértesz, hogy ha a Fidesz fütyüli ki pl. a Botocska szegedi megemlékezését, akkor a kifütyülők a "demokraták" míg Botka a fasiszta?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.03.10. 08:56:56

@ulpius66: Bocsánat, de 2007-ben a mostani kormányzópárt baszta szét a március 15-i és a többi ünnepet. Akkor ki is volt ellenzékben? Ja, a Fidesz! Szóval akkor mikor is kezdődött a nemzeti ünnepek ellenzéki széttrollkodása? Ki mondta először, hogy a haza nem lehet ellenzékben, és viselte a kokárdát folyamatosan. Ja, hogy a Fidesz kezdte 2002-ben a vesztes első forduló után? Ja, hogy a Fideszhez köthető a nemzeti ünnepek szétverésének elkezdése?

eßemfaßom meg áll 2017.03.10. 08:57:16

@Fedor: "Jaj, de örülök, hogy ennyire tudod, mit csináltam 11 éve, amikor még nem is blogoltam..."

Au egyértelmű, hogy 11 éve nem érezted annyira fontosnak, hogy nekiállj blogon kiosztani a mocskos hatalmat. Mint ahogy gyakorlatilag az összes indexcimlapon élő mélydemokrata csak 2010 után jött rá, hogy neki milyen fontos dolga van az ország jobbításában.

eßemfaßom meg áll 2017.03.10. 09:01:14

@ulpius66: "akkor mostantól az lesz a módi, hogy a mindenkori ellenzék szétbassza "

ezek még csak nem is "az ellenzék", csak egy kerekítési hibányi támogatottságú önjelőlt brigád.

ulpius66 2017.03.10. 09:10:22

@The Ghost Wolf:

Gyengébbek kedvéért, főleg a te kedvedért!

Te akkor támogatod, hogy a mindenkori ellenzék teljesen demokratikusan bassza szét a Nemzeti Ünnep megemlékezését?
(egyébként meg ki mondta, hogy 2007-ben a fideszesek fütyültek?....ja, a ballibsik! ...akkor biztos úgy is volt!)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 09:12:51

@ulpius66: Nem örülök. Csak épp nincs nagyon más lehetőség Orbán felé személyesen véleményt nyilvánítani.

ulpius66 2017.03.10. 09:13:56

@enpera: "@Fedor: tehát igazam van, köszönöm :)"

N/A! Neked meg hogyan lehetne igazad a Fedorral szemben?

Na, felhomályosítalak!

Fedor egy ballibsi, és mint jól tudjuk a ballibsiknek mindig, mindenben igaza van!

Ehhez tartsd magad!

ostvan1 2017.03.10. 09:15:21

@ulpius66: "Egyébként te mért örülsz, hogy néhány elmebeteg szétbassza a Nemzeti Ünnep Múzeumkerti megemlékezését?"
Emlékezzünk '56 ötvenéves megünneplésére!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 09:17:08

@ulpius66: Látom nagyon kötözködni akarsz. Nem a fütyülés, mint az eszköz az, amivel egyet kell értenem, hanem az, amilyen célt el akarnak vele érni. Ezért nem értek egyet azzal, ha mondjuk Botkát fütyülik ki. Viszont nem tiltanám be! és ez itt a lényeg. Akinek Botka annyira nem tetszik, hogy ki a karja fütyülni, akkor az jogában áll, és én ezt egy percig sem vitatom!

ulpius66 2017.03.10. 09:17:26

@Fedor: "@ulpius66: Nem örülök. Csak épp nincs nagyon más lehetőség Orbán felé személyesen véleményt nyilvánítani."

Fedor!

lehet, hogy újat mondok, de 2018 áprilisában, azaz bő egy év múlva parlamenti választások leszbek Magyarországon. Ott a széles néptömegek "személyesen véleményt nyilváníthatnak Orbán felé"

Ja, hogy ott "törpe minoritásban" maradnak a mostani füttyögők, az még véletlenül se zavarjon!

arty1977 2017.03.10. 09:19:37

@ulpius66: én támogatnám, hogy a mindenkori kormány legalább a nemzeti ünnepet ne használja propagandacélokra. de amíg így tesz, addig kapjon füttyöt is. (feltéve, hogy moslékkoruptmaffiageci, ami spec jelenleg éppen áll)

ulpius66 2017.03.10. 09:19:59

@Fedor: "Ezért nem értek egyet azzal, ha mondjuk Botkát fütyülik ki. Viszont nem tiltanám be! és ez itt a lényeg. Akinek Botka annyira nem tetszik, hogy ki a karja fütyülni, akkor az jogában áll, és én ezt egy percig sem vitatom!"

Erről azért kérdezd meg a Botkát is!

nnnnnnnn 2017.03.10. 09:20:43

a véleményem az, hogy legutóbb az október 23-dikai ünnepségre kilátogattam a párommal és eléggé zavart, hogy holmi idióták azzal múlatták az időt (többségük láthatóan részeg, lecsúszott, adót nagy valószínűséggel nem fizető) hogy sípoltak mint a barom. a normális emberek kimentek, beszélgettek, megemlékezni, ünnepelni akartak, ez a politikai indíttatásból létrehozott lumpen gyülekezet meg semmivel nem törődve zavargott. nagyon irritáló volt. a rendőrök meg nem tehettek semmit, mert ugyebár demokrácia van. véleményem szerint az ilyen ünneprontókat össze vissza kéne verni. egyedüli szerencséjük az volt, hogy az ott lévő tömeg volt annyira kulturált, hogy nem verte őket péppé. nagyon helyesnek tartom, hogy március 15-én nem ezeket a primitív tapló füttyögő idiótákat kell majd hallgatnom, hanem méltóképpen ünnepelhetek, sétálgathatok nyugodtan a városban.

ulpius66 2017.03.10. 09:21:56

Egyébként a "magyar demokratikus ellenzéki pártok" csatlakoznak az Együtt, a Füves Juhász füttyös akciójához?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.03.10. 09:22:33

Arról miért nem beszéltek Fideszes trollok, hogy a maffiozó belügyminiszteretek törvénytelen módszerekkel akarja az állampolgárokat jogaikban korlátozni? 2006-ban senki nem korlátozta a csőcselék jogait, a kultúrált tüntetők szét is cseszték a fél várost. Nem gondoljátok, hogy ez kettős mérce?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 09:23:27

@enpera: Ezt miből szűrted le?

Nem emeltem fel nyilvánosan a szavam, mert nem volt hol, mivel akkor még nem blogoltam, és nem végeztem semmilyen egyéb közéleti tevékenységet sem. De attól még megvolt a véleményem, és ezt utólag többször le is írtam itt évekkel később, és mivel mind a két oldal felelősségét vallom a történtekben, egyik oldalon se lettem vele népszerű, mint ahogy Gyurcsány se tartozik a kedvenceim közé.

De ami a legfontosabb: mennyiben befolyásolja ez azt, hogy milyen törvénytelenségeket követ el most a kormány? Talán felmentést ad rá az, hogy az elődje se volt tiszta?

nnnnnnnn 2017.03.10. 09:24:11

@The Ghost Wolf: mivel ők semmit nem akarnak csak megzavarni a békés emlékező polgárokat, ezért jogosnak tartom, hogy ez esetben korlátozzák a füttyögő lumpeneket a jogaikban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 09:25:06

@ulpius66: "Erről azért kérdezd meg a Botkát is!"

Botka bizonyára nem örül neki, mint magánszemély, de mint közszereplő, és demokrata, tűrnie kell.

ulpius66 2017.03.10. 09:25:39

@nnnnnnnn: látod, látod!

A "liberális demokratáknak" pl. Fedor! ez a DEMOKRÁCIA!
(lefjordítom magyarra: a káosz, az anarchia, a gyűlölködés, az ünneplők semmibe vevése......)

marcogo 2017.03.10. 09:28:08

@röf:
milyen kedves, hogy csürhének minösiti a csürhét. Lehet, hogy volt valami kötödésük a most uralkodó állaqmpárthoz?
Rozál ezek szerint rombolt. És lehet, hogy egyéb bünök is történtek az elmult 8 (félreirás), 7 évben.
Mivel az elözö rezsimet joggal leváltották, ezért ne is jöjjön vissza.
Most a korrupt állampárt van soron. Ahogy mondják "bagoly mondja verébnek.."

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.03.10. 09:29:21

@ulpius66: Tekintettel arra, hogy akkor a Fidesz volt elleenzékben nem valószínű.hogy a "libsik" fütyülték szét a március 15-ét. Az, hogy a Fidesz és OGV már akkor gyáva szar volt, és másokat használt ki a kifütyülésre arról nem a szocik és a "libsik" tehetnek.
Szereztetek volna magatoknak egy bátor, önmagáért ha kell, kiállni képes pártvezetőt.
Mert nevetséges az a bújkálás, amit ez a majom folytat. Paravánok mögött, gondosan megszűrt emberek előtt mer csak kiállni a zemberek közé? Hagyjad már. Mikor láttad, hogy a Gyurcsány ílyen gyáván megfutamodott volna?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 09:30:19

@nnnnnnnn: Te valami nagyon más ünnepségen jártál október 23-án, mint én. Részeg lumpenek sípoltak? Kulturáltan viszonyultak hozzájuk a az orbánisták? Mesélj még...

A valóságban ugyanis ez történt:

fedor.blog.hu/2016/10/24/tanulsagok_406

nnnnnnnn 2017.03.10. 09:35:05

@Fedor: mi történt? pár embernek JOGOSAN megpróbálták kivenni a szájából a sípot, esetleg kaptak egy kisebb pofont. ennyi történt. de mi történt volna ha az ünneplő tömeg elveszti a fejét (ami könnyen megeshetett volna, ugyanis bennem is nagy indulatokat váltott ki a sok lumpen füttyögő)? össze vissza verték volna ezeket, még halálos áldozat is lehetett volna. ennyire képes az ellenzék? csak a balhé, csak hogy szerepeljenek a hírekben mert máshogy nem tudnak? errő a juhász péterről is csak akkor hallani amikor balhézni akar, egyébként egy politikailag nulla, semmit nem tud felmutatni.

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.10. 09:35:09

@nnnnnnnn: "idióták azzal múlatták az időt (többségük láthatóan részeg, lecsúszott, adót nagy valószínűséggel nem fizető) hogy sípoltak mint a barom. a normális emberek kimentek, beszélgettek, megemlékezni, ünnepelni akartak"

Legalább nem kerültél idegen csoportba "elvtárs".
Normális embereket ne téveszd össze a magadfajta komcsikkal, mert normális ember nem megy egy komcsi hazáruló propagandapofázására, egyikére sem. Csak a fizetett közönség, és a komcsik.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 09:38:24

@eßemfaßom meg áll: "Au egyértelmű, hogy 11 éve nem érezted annyira fontosnak, hogy nekiállj blogon kiosztani a mocskos hatalmat. Mint ahogy gyakorlatilag az összes indexcimlapon élő mélydemokrata csak 2010 után jött rá, hogy neki milyen fontos dolga van az ország jobbításában."

11 éve még nem írtam blogot. 2008-ban viszont igen, és nyugodtan visszanézheted, hogy miket írtam akkor Gyurcsányról meg az MSZP-ről.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 09:42:16

@nnnnnnnn: "pár embernek JOGOSAN megpróbálták kivenni a szájából a sípot"

Mitől lenne jogos? Az kevés, hogy neked nem tetszik.

"errő a juhász péterről is csak akkor hallani amikor balhézni akar, egyébként egy politikailag nulla, semmit nem tud felmutatni."

Mármint azon kívül, hogy pl. neki köszönhetően tudja ma már mindenki Rogánról, hogy egy közönséges bűnöző? Vagy hogy neki és a pártjának köszönhető, hogy egyre átláthatóbb Orbán gazdagodása? Csak hogy pár példát mondjak. Nem csak a kormánypárti médiából kéne tájékozódni, ahol ezeket elhallgatják...

nnnnnnnn 2017.03.10. 10:00:12

@Fedor: attól jogos hogy odamegy egy többezer fős ünneplő tömeget 10-20 emberrel megzavarni szándékosan. csak a tömeg jóindulatán múlott hogy nem verték őket JOGOSAN szanaszét.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.03.10. 10:02:27

Homo politicus
(avagy miért nem nézem meg a közpénztévén a Hablaty Árpi által írt Mao Csútung beszédet)

Bővített mondatok
Hagyják el szájadat,
S nincs bennük ráció,
Csak pár mű számadat.

Beszéded lényege
Számomra nagy talány,
S elfér egy tűhegyen,
Ha van egyáltalán.

Szózatod nem ápol,
Inkább csak eltakar.
Távkapcsolóért nyúl
S emígy ad jelt a kar.

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2011/10/homo-politicus.html

gyurmicsek 2017.03.10. 10:04:24

Nem értem miért kell kimenni egy ilyen rendezvényre? Mire számitotok?
Elmondom mi lesz és otthon maradhattok.
-MO jobban teljesít
-Ez a kisembereknek köszönhető
-De el akarják venni az önállóságunkat a Sorosbérencek.
-Nyaf, nyaf, nyaf az EU köcsög.
-De a keményen dolgozó kisembereknek köszönjük.
-Ja, a korrupció khm. azt nem tűrjük!

nnnnnnnn 2017.03.10. 10:05:38

@Fedor: pont az a legröhelyesebb az egészben, hogy gyakorlatilag orbán rendőrei védték őket. csak ezért tudták megcsinálni, különben oda se mertek volna jönni ha nem lettek volna ott a rendőrök.

Duplaxiii 2017.03.10. 10:26:42

Magasról szarok a kifütyültekre és a fütyülőkre is, "ezek ugyanazok", dalolja Bródy.
De a rendelkezés zavar, mert újabb csavar orbán fasizálódó államrendjének páncélzatán!
Vajon ha edzőként egy fém bírósípot horodk magamnál, akkor mostantól az is "fegyver" vagy "fegyvernek látszó tárgy"? Lessz itt is pengehosszúság kategória, például hangmagasság módján?
Vajon miért nem ért meg a sok szélsőliberális sem, hogy ezek a rendelkezések nem a kormenyellenek tüntetések ellen vannak, hanem a munkásőrség-jellegű, sztálini államhatalom társadalomelleni lépései!?
Egy NORMÁLIS társadalomban mostantól minden tisztességes és becsületes állampolgár nyakába akasztott síppal járna-kelne! Százezreket nem tudnának rabosítnai, annyi embert nem lehet agyonverni a örsökön!
Csak társadalmi összefofás alapú szabotálások a megoldás! Nem pedig mindenféle kamupártocsak megélhetési politikusainak a támogatása és bedölése a fizetett bérsajtó bloggereinek, újságíróinak!

nnnnnnnn 2017.03.10. 10:29:49

@Duplaxiii: a társadalom is azt szeretné ha békében ünnepelhetne, nem pedig balhézhatna március 15-én. azt csak a reményvesztett bukott liberálisok szeretnék, de ők annyian vannak mint egy hangyafing.

Duplaxiii 2017.03.10. 10:30:34

"Ahogy mindig újra kezdődik a bálvány körül a tánc
Megint befonja életünk egy láthatatlan lánc
És jönnek a lelkes ostobák s a gyáván megalkuvók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok"
Utalnék a fütyülőkre, a kifütyültekre és a napu hazug mindenoldali médiauszításra.
A cél, hogy ne megunkért lépjünk, hanem mindig valami segg fényesítése érdekében.
Itt az új segg, mondta Hofi a 1994-ben. Igen most itt a momentum, meg ez a füves gyerek és a fideszből lelépett lmp-s megélhetési senkiházi.
Lehet orbánt fütyülni, hogy ezek férjenek a kondérhoz.
De nektek, nekünk akkor sem jut még morzsa sem!

ben2 2017.03.10. 10:33:35

@Fedor:

"Mitől lenne jogos? Az kevés, hogy neked nem tetszik."

Ha mondjuk 10-20 homofób náci beülne Alföldi Róbert egyik rendezésére és fütyüléssel ellehetetlenítenék az előadást, akkor csak a szabad véleménnyítlvánításhoz való jogukat gyakorolnák, vagy korlátoznák mások szabad véleménnyilvánításhoz való jogát?

A liberlizmus legalapabb alapelve, hogy mindenki szabadsága csak addig terjed, amíg mások szabadságát nem korlátozza, ezt sérti meg az Együtt a fütyülős akcióival.

Duplaxiii 2017.03.10. 10:35:02

@nnnnnnnn:
És ezzel most mit igazolsz?
A társadalom döntő többsége ma egyiket sem akarja-támogatja.
A döntő többség ma nem akar kimenni fütyülni. Sem tapsolni.
Most akkor?
Miért nem a fasiszta döntések ellen lázadunk? Mert ez a rendelet nem a fütyülésről 15-ről, az ünnepről szól. Ez a megfélemlítés lépése párttól függetlenül.
A mai össz politikai kisebbség egységesen akarja a döntő tönnséget távol tartani a döntési lehetőségektől. Ez a lényeg. Hogy ne te vagy én dönthessek a saját környzetemért, a gyerekeim jövőjéért, a szüleink nyugalmáért. Ezért amikor kell, gyorsan új pártokat alapítanak, törvényeket változtatnak, törvényellenes rendeleteket alkotnak.
De ez itt sem olvasható ki sem a szerző, sem a kommentelőktől.
Csak az árokásás és a szar dobálása a másikra.
És az 1/3-nyi politikai csürhe, jobbról valig meg röhög, mert a pénz akkor is nekik csörög.

Duplaxiii 2017.03.10. 10:41:27

Én azokat tartom becsületes véleményformálóknak, akik legalább a 80-as évek közepén már résztvettek ilyen eseményeken. Akik megélték a Lánchídi-csatát! Akik 90-ben még százezres számban EGYÜTT ünnepeltünk.
Aztán lett megosztottásg és a társaság szétszakadt és ment, megy a saját segge után!
Én azóta ilyen napokon elvonulok a telekre, mert egyik halmazzal sem akarok egy platformra kerülni.
A mai ünneplés nem 1848-ról szól, hanem full aktuálpolitikai agymenés. Valójában a mai ünneplők és fütyülők az egyik szent emlékünket szarják arcon! 1956-ot már kicsinálták, most 48-jön, amivel azért a komcsik sem tudtak mit csinálni.
Ebben a folyamatban aktív szereplők az ellenzékiek is!!!!
Napjainkban a tisztességes nem megy ünnepségre és azzal tüntet EZEK ellen, hogy nem tűz ki kokárdát. Mert az ma nem Petőfire utal, hanem orbánra, a kdnps-s mocskokra, az almpsekre, a szocikra, a libsikre, a kábszeresekre, a gender pártiakra és ellenzőkre és az összes marketingalapú kamuszereplőre.
Velük meg a hóhér találkozzon!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.10. 10:51:29

@ulpius66: "akkor mostantól az lesz a módi, hogy a mindenkori ellenzék szétbassza a Nemzeti Ünnep kormány-oldali megemlékezését"

Nyitott kapukat döngetsz. 2007 óta ez a "módi".

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.10. 10:55:26

@ulpius66: "a ballibsiknek mindig, mindenben igaza van!"

Ez nem a ballipsik érdeme, hanem a hazug fideSSfasszopók szégyene.

nnnnnnnn 2017.03.10. 10:57:22

@Duplaxiii: nincs igazad, a fidesz toronymagasan vezet a közvéleménykutatásokban, a többség őket támogatja.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.10. 10:58:37

@nnnnnnnn: "semmit nem akarnak csak megzavarni a békés emlékező polgárokat"

Ezt miből gondolod?

konrada 2017.03.10. 11:00:38

Kedves Fedor!

Hülyeség, amit írsz. A törvény úgy szól, hogy 1 időben 1 helyen csak 1 szervezet tarthat rendezvényt.
Mivel a területet már lefoglalták arra az időre, másnak nem lehet akkorra engedélyt adni.

...s akkor ez azt jelenti, hogy valaki-vagy valakik hülye('k).
Vagy a profi politikus Juhász is, aki ezt az alapvető dolgot nem tudja, vagy csak...

...de Juhász azért ennyire nem ostoba: ő ezt szerintem tudja, és pont ezért lépte meg, mert látja, sok olyan tudatlan van, aki nem ismeri ezt a szabályt, viszont húzható.
Ezért jelentette be nagy dúrral, mert tisztában volt azzal, hogy engedélyt nem kaphat rá, viszont a hasznos hülyék majd puffognak helyette is...;)

sakkosfx 2017.03.10. 11:08:43

Senkinek nem kéne elmenni ORBÁN BESZÉDÉRE, MERT MINEK?! Máshol viszont meg kéne emlékezni a népnek, és Magyar érdekeket képviselő emberek tarthatnának beszédet! De megvalósulása lehetetlen engedély hiányában fel oszlatnák! Előre kell gondolkodni! Azért az érdekes, hogy az 1867-esmagyarok tartanak meg emlékezést 1848-as forradalomról!

Egéridomár 2017.03.10. 11:18:13

@enpera: "2006-ban a poszter gondolom szintén felemelte a szavát.
Ja, nem"

Óóóó, te nagyon hülye fideszcsicska. 2006-ban nem kellett felemelnie a szavát semmi ellen, mivel a rendörség nem korlátozott senkit, engedte a csürhédet duhajkodni. Gondolom te is ott tobzódtál permanens ejakuláció közepette

nnnnnnnn 2017.03.10. 11:21:43

@Egéridomár: nem éppen, gázgránáttal, gumilövedékkel oszlattak, lőtték szemen az embereket. ez volt a diktatúra, nem orbán.

Soros György magyar hangja Majtényi László 2017.03.10. 11:23:40

Az a durva, hogy ezeket a futyuloket, egy bortonben ulo baloldali mafiozo gyilkos iranyitja, kuldi az utcara. Hiszen mindenki tudja, hogy a Juhasz evtizedek ota a Portiknak dolgozik.

Egéridomár 2017.03.10. 11:26:01

@konrada: Na itt a másik agysebész ni... Ti valamilyen agyelvonóra jártok közösen? Ja nem, csak fideszesek vagytok.
Senki nem akart oda, még a Juhász sem másik rendezvényt szervezni. Kimennek, véleményt nyilvánítanak. Fütyüléssel. Ha éljeneznének és tapsolnának, azt szabadna, azt a rendőrség nem tiltaná be. De ellenvéleményt kinyilvánítani, na azt tilos...
Üdvözöllek illiberáliában.

nnnnnnnn 2017.03.10. 11:28:58

@Egéridomár: nem véleményt nyilvánítanak hanem megzavarják a rendezvényt. ezt nem szabad engedni, és nagyon helyes hogy nem is engedik. láttuk már mit csináltak október 23-dikán. az nem véleménnyilvánítás volt hanem mások ünneplésének szándékos megzavarása.

Egéridomár 2017.03.10. 11:29:17

@nnnnnnnn: te meg hülye vagy. És gondolom fideszes, mert terelsz, mellébeszélsz, ja, és hülye is vagy.
Március 15-én gumilövedékkel oszlattak, lőttek szemen az embereket... igen, emlékszem.

Egéridomár 2017.03.10. 11:32:05

@nnnnnnnn: Tehát nektek szabadott megzavarni a rendezvényt és nagyon helyes, hogy ezt nektek szabadott. Visszavonom, nem vagy hülye. Csak fideszes, azaz mindennek a legalja.

nnnnnnnn 2017.03.10. 11:33:26

@Egéridomár: fideszesek kulturáltak, nem szoktak semmilyen rendezvényt megzavarni. liberáltak lumpenek, primitívek, ő stílusuk ez.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.10. 11:36:31

orbánt maguk az emberek zavarják. Kéne neki egy üres ország, senki nem füttyög, csak küldené az EU a segélyt, ő felveszi, nem kell papírozni semmit.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.10. 11:38:19

@nnnnnnnn: "fideszesek kulturáltak"

Oximoron.

"nem szoktak semmilyen rendezvényt megzavarni."

Szóval még túl kicsi gyerek voltál 2007-ben, nem emlékszel. Nézd meg itt a második kommentet.

Egéridomár 2017.03.10. 11:41:33

@nnnnnnnn: Öregem, te melyik párhuzamos dimenzióban leledzel? :D
És most állj fel, menj oda a TV-hez és kapcsold ki az m1-et. Húzd el a függönyt és nézz ki az ablakon. Az ott, amit látsz, az a való világ.

Be kellene venni végre azt a piros kapszulát....

nnnnnnnn 2017.03.10. 11:43:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: 2007-ben a nép akarta elzavarni a hazaáruló tolvaj kormányt, az nem rendezvénymegzavarásnak minősül. most más a helyzet, a kormányt az emberek támogatják, csak egy hangyafingnyi méretű soros által pénzelt kisebbség próbálja kelteni a zavart. de szerencsére jövőre már a parlamentbe sem jutnak be a teljesítményükkel :D

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.10. 11:47:54

@nnnnnnnn:

Pontosan így van.

A füttyögő ballib csürhe képtelen túllépni azon, hogy baromira kevesen vannak.

Ezért igyekeznek más ünnepét elb@szni, mert szerencéstlen Gyurcsnyista férgek nagyon frusztráltak.

nnnnnnnn 2017.03.10. 11:50:59

@Egéridomár: ideges vagy csíra? simogass meg egy migránst, úgyis annyira szeretitek őket. vagy gyűjts aláírást hogy a melegek örökbefogadhassanak, haha :D

6.Lenin 2017.03.10. 11:53:19

Kedves Ballib Honfitársaim!

Az én fütyülőmet nyugodtan fújhatnátok, nem tilos, és bármikor, bárhol.
Ha érdekel az ajánlat, adok 1 teló számot.

Egéridomár 2017.03.10. 11:57:45

@nnnnnnnn: Hááát, ez nagyon zavarosra sikerült bogyóca :D Mitöl is lennék én ideges? A frappáns migránsozástól?
Beszarás!!! :D:D:D Hogy te milyen eredeti vagy...:D:D Beszarás!!! :D:D
De rendben, mosolyogtunk. Akkor most komolyan. Jaj, még ne. Beszarás!! :DDDDDD
Te jobb vagy mint az m1 :DDDD Beszarááááás!!! :DDDDDD

Egéridomár 2017.03.10. 11:59:16

@6.Lenin: A te fütyülődet meg kellene fújni úgy kb. 10 bárral. HA érdekel az ajánlat, add a telefonszámot.

konrada 2017.03.10. 12:03:40

@Egéridomár:
Jaj hát nem mindenki járhat oda, ahol azokat képzik, akik ezt nem képes felfogni:
"Juhász Péter Facebook-videóban számolt be arról, hogy miután a rendőrség nem engedélyezte a párt március 15-re, Orbán Viktor beszédére tervezett megmozdulását, a rendőrök személyesen is felkeresték a párt irodáját, hogy közölék: a tervezett síposztó pontokat sem engedélyezik."

...hidd el, nem én műtöttem ki az agyadat, ne rám haragudj, hogy nem vagy képes felfogni: más szervezet nem ugyanazon helyen ugyanazon időben nem tarthat rendezvény, akárminek nevezi is azt el.

nnnnnnnn 2017.03.10. 12:05:48

@Egéridomár: ugass csak alsóbbrendű kutya. mást úgysem tudsz tenni.

konrada 2017.03.10. 12:07:13

@nnnnnnnn:
...neked sincs igazad. Megzavarni lehet, ha azt nem erőszakkal, vagy mások testi épségét veszélyeztetik.

...csak nem úgy, hogy erre előre engedélyt kérnek, mert azt nem adhat ki a rendőrség, mint ahogyan az előbbi dűhös emberke hiszi, akinek a másik mániája, hogy én műtöttem ki az agyát!;))

konrada 2017.03.10. 12:10:19

@konrada:
...azért van igazság, hogy én se vagyok teljesen normális: benne hagytam egy felesleges nemet, amivel a mondat hülyeség lett, helyesen:
más szervezet ugyanazon helyen ugyanazon időben nem tarthat rendezvény, akárminek nevezi is azt el.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 12:10:50

@konrada: "A törvény úgy szól, hogy 1 időben 1 helyen csak 1 szervezet tarthat rendezvényt.
Mivel a területet már lefoglalták arra az időre, másnak nem lehet akkorra engedélyt adni."

Ha kiraknak néhány pultot az Astoriára meg a Kálvin térre, az nem ugyanott van, mint az állami rendezvény, mégis megtiltották. Ráadásul ott van a posztban is szereplő példa a 2012-es MILLA tüntetésről, ahol simán rájuk engedték a a nácikat.

Egéridomár 2017.03.10. 12:11:01

@konrada: OKsi, rajtad is nem sokára nevetgélni fogok, megígérem, mert te is ígéretesen humoros vagy, de még fel kell ocsúdnom. Állj be a sorba és várd ki szépen.
De mintha zabos lennél nyunyuka. Lassabban verd a billentyűt, ide hallom a félreütéseket...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.03.10. 12:12:12

@6.Lenin: Én, mint liberális, örömmel köszöntök minden coming out-tot. Neked is gratulálok hát, hogy felválallod magad :-)

Bobby Newmark 2017.03.10. 12:17:14

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Persze, meg egy golyó a fejébe is csak őt tenné erősebbé. Úgyhogy hajrá!

Egéridomár 2017.03.10. 12:22:56

@konrada: Áááá, hát te vagy az agysebész! Neked köszönhetjük azt a sok zombi fideszest? Jól nyomod, kicsi géniusz, hogy egyelek meg... :)
Itt egy barack a fejedre, és most menj, játssz tovább.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.10. 12:28:00

@nnnnnnnn: "az nem rendezvénymegzavarásnak minősül"

:))

Gyerekes vagy. Nőj föl!

Bobby Newmark 2017.03.10. 12:30:04

@eßemfaßom meg áll: Ez lehet, hogy azért van, mert az elkúrók amellett, hogy elbalfaszkodták a dolgot, meg ellopták az országot, legalább a demokratikus intézményeket nem herélték ki? Lehetséges, esetleg?

Míg a csúti geci meg amellett, hogy két nagyságrenddel többet lop, mint elkúróék, még pluszban szándékosan tönkre is kúrja az egész ország közjogi berendezkedését.

Netuddki. 2017.03.10. 12:30:38

@ulpius66: "(akkor mostantól az lesz a módi, hogy a mindenkori ellenzék szétbassza a Nemzeti Ünnep kormány-oldali megemlékezését......)"

Ezt már akkor tudhattátok volna mocskos tolvaj fideszesek, amikor először szerveztetek nemzeti ünnep (kisbetűvel) szétbaxást. Csak hát a hülye fajtátok előre nem tud gondolkodni. Most meg akkor visszanyal a fagyi? Ne picsogj, ti hoztátok divatba, csak tűrjétek!

konrada 2017.03.10. 12:31:08

@Fedor:
Meg kell nézni a lefoglalt területet. Ha kivül van, úgy igazad van, ha belül, úgy nem.
...mert egy politikai párt által -a támogatói megszólítására - felállított pult ugyanúgy rendezvénynek számít.

...egyébként a 2012-es emlegetett gyűlésnél valaki hibázott. A Millás valószínűleg vagy csak a kordon vonaláig foglalta le a területet, vagy csak addig kapták meg? A lényeg: nem az általuk előre lefoglalt területen volt a másik rendezvény....

Bobby Newmark 2017.03.10. 12:31:58

@Kecskebaszó simogató kurvaanyát minden libsinek: Amikor a geci meg a bandája kúrta tönkre az "ünneplést", akkor gondolom nem zavart, seggnyaló faszfejkém, ugye?

Netuddki. 2017.03.10. 12:31:58

@nnnnnnnn: Muhaha! Hülyét csinálsz magadból...

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.03.10. 12:31:59

ki kell menni a hazafiaknak és a 8 együtt tagot lerúgni ha füttyögnek

itt nem fogják felverni az ősök csendjét bazdmeg!

Netuddki. 2017.03.10. 12:33:30

@ulpius66: "ugye egyetértesz azzal, hogy 2007-ben kifütyülték a gyurcsányit?"

Akkor nem értettem egyet, most már igen, lejárt a szavatossága neki is.

6.Lenin 2017.03.10. 12:34:00

@Fedor:

Kösz.
Elsőbbséged van, ha gondolod.

konrada 2017.03.10. 12:34:44

@Egéridomár:
Jaj te kis te!;)))

Te válaszolsz 2x a téma helyett a személyemmel foglalkozva: egyre jobban pörögve, és én vagyok az ideges???!;))))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.10. 12:34:50

@Fedor: Mivel közismert buzi liberáns vagy, hiába is kérném, hogy a fideSSfasszopókat tiltsd ki.

Az ártatlan olvasók nevében kérem, hogy a személyeskedő kommenteket moderáld.

Utána az ordas hazug, cenzurát kiáltókat tiltsd ki!

6.Lenin 2017.03.10. 12:35:11

@Egéridomár:

Ha tudsz annyival fújni szívesen látlak.

Bobby Newmark 2017.03.10. 12:35:46

@nnnnnnnn: Pár idióta nyugger geci Gyurcsánynak is tapsikolt még 2008ban is. Most is pontosan ugyanúgy néz ki egy-egy ilyen rendezvény. Vén faszkalapok, akik agyilag bennragadtak a kommunizmusban, tapsikolnak a Kedves Vezetőnek.

Netuddki. 2017.03.10. 12:37:04

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Ja, ja! Izzítsátok csak a járókeretes nyuggerkommandót! A lipsik nem merik megütni az időseket, nekik volt gyerekszobájuk.

Bobby Newmark 2017.03.10. 12:38:02

@ulpius66: Képzeld, igen. Meg bárkinek bármikori kifütyülésével 100% egyetértek. Ha kiáll nyilvánosság elé, tűrje. Aki kurvának áll, ne sírjon, ha basszák.

De a csúti geci egy kis gyáva szardarab, még az elkúrónál is beszaribb.

Netuddki. 2017.03.10. 12:38:57

Ez tetszik, leírom még egyszer: járókeretes nyuggerTEK fog vigyázni a rendre a 15.-i orbán bulin.

6.Lenin 2017.03.10. 12:40:11

Azért lenne 1 szerény kérdésem:
Ha a ballib honfitársaim most fütyürészni fogank, 18-ban nyernek is vele?
+ 1kérdés
Ha nyernének,utánna is csak fütyürészni fognak?

Ugyanis honnan a faszból tudjuk meg, hogy képesek-é másra is, ha csak fütyürésznek?

Netuddki. 2017.03.10. 12:42:24

@6.Lenin: Kijafszt érdekel, hogy nyernek-e? A lényeg, hogy a vajdátok érezze a törődést.

6.Lenin 2017.03.10. 12:50:52

@Tibi !:

Ilyen kevéssel is beérnéd? Nem vagy te beteg?

Bobby Newmark 2017.03.10. 12:54:34

@6.Lenin: Gyurcsány töketlenkedésénél és Orbán masszív rablásánál CSAK jobb lehet. Még a fütyörészés is előrelépés lenne.

NEKED is, te agymosott barom.

6.Lenin 2017.03.10. 12:55:11

@Tibi !:

Én nagyon örülnék 1 kormányzóképes ellenzéknek, azzal minden oldal csak jól járna, de főleg az ország.
Egy ilyen balfácán társaság, akik ilye pótcselekvésselis beérnék, kinek jó?
És, ha Orbán nagy ívben leszarja, hogy néhány tucat ...... fütyürészik, akkor?
Te akkor is boldog leszel?

6.Lenin 2017.03.10. 12:58:22

@Bobby Newmark:

Áruld már el lécci, hogy nekem ettől miért lenne jobb?
Jön 1 olyan, aki eddig csak csődbement cégeket hagyott maga után, és bűnözökkel üzletel.
Gondolod, hogy pont ilyenekre vágyom?
Tévedsz.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.10. 12:59:51

@Tibi !:

Törödés ügyileg, öröm lesz nézni, ahogy a 20 darab GYurcsnyista agyhalott füttyögő csürhetagot 15 nyugdíjas megfutamít majd.. :DDD

illaim 2017.03.10. 13:12:43

Olvasva a beírásokat, szívderítő, ahogy a fidesszes csürhe tiltakozik a saját módszere ellen! LOL

Bobby Newmark 2017.03.10. 13:41:29

@6.Lenin: Bazdmeg, most egy olyan van hatalmon, aki életében nem csinált még semmit, ÉS bűnözők a legjobb haverjai. És olyan kibaszottul pofátlanul rabolja le az országot, amire kb a komcsi államosítás óta nem volt példa.
EZ bazdmeg nem zavar?!

Ja, de azt aláírom, hogy ilyen fasza kis éhbéres netes propagandatroll állást nem találnál egy kevésbé fasszopó kormány alatt, és akkor meg dolgozni kéne valamit.

Egéridomár 2017.03.10. 13:49:13

@konrada: Nincs semmi baj nyunyuka. Ha azok a csúnya lipsik elvették a sípodat, majd kapsz másikat. Most menj a homokozóba a zombikák közé. És ne, ne egyed meg a homokot, fujjj, cicakaki!!!

Netuddki. 2017.03.10. 13:53:43

@6.Lenin: "És, ha Orbán nagy ívben leszarja"

Tuggyuk, hogy úgy tesz mintha leszarná. De azért ott legbelül, rosszul esik neki, hogy a népek meg őtet szarják le.

Aranyi Gábor 2017.03.10. 14:05:15

@Frady Endre: Jogában áll hallgatni. Úgyhogy: KUSS!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.10. 14:10:15

@Tibi !: Meg kell nézni a legutóbbi okt. 23-i videtót a youtube-on. Fejhangon visítozik, és topog, mint a beszart galamb, mert kifütyülik.

Egy alternatív világban él, ahol a nép szereti a Kedves Vezetőt, ő egy nagy államférfi, akit még az Amerikai Elnök is fogad, nem lop el minden EU-s pénzt, nem adja el az országot a oroszoknak, működik a gazdaság, stb. A valósággal való találkozást mindig tragikusan éli meg.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.10. 14:11:29

@Aranyi Gábor: "KUSS!"

Le lehet róla szállni, néha zseniálisakat ír. Keresd meg a PgDn gombot, és nyomogasd.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.03.10. 14:22:25

@nnnnnnnn: "többségük láthatóan részeg, lecsúszott, adót nagy valószínűséggel nem fizető"
Kihagytad hogy buzik, drogosok, hazaárulók. Te valami kezdő fidesznáci vagy, nemigaz? Majd a pártközpontban továbbképeznek!

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.03.10. 14:27:08

@nnnnnnnn: Látom a JOGOS számodra azt jelenti hogy aki a fidesz ellen van, azzal bármit meg lehet tenni. Amit a vezéred diktál, az pedig mindig törvényes.
Jó náci lettél volna!

sőőtnagyonis 2017.03.10. 14:31:19

Régebben volt olyan tilalom, hogy reggel 9-ig nem lehetett szeszes italt vásárolni. A magyar lelemény kitalálta hozzá a zacskós üveget.
Ha juhászéknak lennék, zacskóval osztanám a sípot, így el lehet palástolni a közegek elől a tiltott eszközt. Természetesen a lengyel testvérinknek is jutna belőle.
Arra kérem most a jobbéreinket engedjék kicsit szabadon az érzelmeket. Ők is ki lehettek akadva 2006-ban, legalább is úgy mutatták be, mint ha ők nem a piszkos anyagiak miatt háborodnának fel. Ma már csak arra vigyáznak, nehogy telehányják egymás bocskorát.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.03.10. 14:31:46

@nnnnnnnn: A társadalom mindig is békésen ünnepelne, ha a törpediktátor nem sajátítana ki minden nemzeti és emberi értéket, eldöntve mi az ami jó és mi az ami jó.
Persze véleményed szerint ilyet nem tesz és ha tesz azt is JOGOS-an!
Az a helyzet hogy a barbihitlered és azok agitátorai vannak már kisebbségben. Csak a pofátok nagy, azért tűntök soknak. Hazaárulózni könnyű, legalább annyira mint a hazát árulni. Ezért is keveritek a fogalmat.

illaim 2017.03.10. 14:32:16

Azért valahol érthető a fidesszes beírogatók tehetetlen dühe. Ezt a tiltakozási formát, amit 2010 előtt bevezettek, nem szabadalmaztatták a fidess mekkmesterei Most milyen jól jönne egy kis licence díj. Ráadásul a sípgyártásra alapított vállalkozásuk 2010 után eladhatatlan terméket gyártott, és öt évi raktározás után inkurrens termékként, áron alul kellett megválni tőle! Ami hab a tortán, hogy a sípok irritáló hangjának fejlesztését, a saját fülükkel kell tesztelni! LOL

Egéridomár 2017.03.10. 14:32:20

@Orbán Hazaáruló Viktor: Ne beszélj múltidőben. Gyakorló fideszes. És nagggyon humoros is :)

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.03.10. 14:36:06

@Soros György magyar hangja Majtényi László: "Az a durva, hogy ezeket a futyuloket, egy bortonben ulo baloldali mafiozo gyilkos iranyitja, kuldi az utcara. Hiszen mindenki tudja, hogy a Juhasz evtizedek ota a Portiknak dolgozik. "

Ez gyenge volt, tudsz te ettől jobbat is!

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.03.10. 14:38:25

@illaim: Hamarosan jön a Nemzeti sípbolt (Felcsúton) ahol csak fidesz tagságkönyvvel lehet sípot vásárolni! A korábbiakat pedig betiltják és börtönt ér a birtoklásuk. Persze demokratikus jelleggel hogy valamit ismét megvédjenek.

ursus artos 2017.03.10. 14:55:46

@The Ghost Wolf: "Érdekes, Gyurcsányt nem kellett enyire védeni a zemberektől, pedig ő közel sem volt ennyire "népszerű", "
Aha, csak mesterlövészekkel a múzeum tetején...

ursus artos 2017.03.10. 15:01:51

@illaim: "Olvasva a beírásokat, szívderítő, ahogy a fidesszes csürhe tiltakozik a saját módszere ellen! LOL "
Ez oké, de csürheként folyamatosan azt kaptuk, hogy nem lehet méltósággal ünnepelni mert Orbán így meg úgy. Na tessék, most lehetne, de most meg nem akarnak????. Persze az sem tetszett, hogy egyszer október 23-án Brüsszelben volt ("kimenekült") akkor lehetett volna méltósággal ünnepelni, de akkor meg az volt a baj, hogy miért nincs itthon.
Ehhhh....

6.Lenin 2017.03.10. 15:10:26

@Bobby Newmark:

Miért? Juhász azon kívül, hogy lejmol, meg fütyörészik, mit csinált? Ő nem tolná a zsét talicskával, mert az neki jár a "harcért"?
Neked ő miért kellene? Együtt szipóznátok?

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.03.10. 15:22:35

@ursus artos: Idéznél Petőfitől ahogy Brüsszelt meg Sorost szidja? Szerintem nem fog menni.
Ehhez képest vezérünk minden állami ünnepen ezt csinálja, szigorúan a hívei előtt nehogy szembesüljön a valósággal. Folyamatosan uszítja a fideszes csürhét hogy gyűlöljenek mindent ami vagy aki nem közülük való. (Ja, és leszarom mit csinált Gyurcsány..., neki sem kellett volna akármit emlegetsz)

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.03.10. 15:30:12

@6.Lenin: És Orbán mit csinál azon kívül hogy kiárulja az országot az idegeneknek, megmenti az embereket a nyugdíjtól és a békés élettől, gyűlöletet kelt és a haverjaival a kitalicskázza a pénzt? Ja meg bujkál...

Bobby Newmark 2017.03.10. 15:35:42

@6.Lenin: Egészen addig, míg fikciót állítasz szembe tényekkel, hogy SZERINTED mit csinálNA, addig szélbe eresztett fing az egész kis mondókád.

Ami jelenleg van, azért lámpavas járna egy normális országban.

Ha majd Juhász egyszer kormányra kerül, és talicskázza ki a pénzt, akkor majd neki is lámpavas fog járni. De egyelőre Gyurcsány és Orbán (meg nagyjából mindenki az elmúlt 25 évből aki kormányon volt) akit mihamarabb fel kéne lógatni.

De egyelőre te vagy az, aki egy hazaáruló tolvaj gecinek tapsikol.

6.Lenin 2017.03.10. 15:37:17

@Orbán Hazaáruló Viktor:

De te ettől még nyugodtan fújhatnád a fütyülőmet.
Te nem tudsz Viktor nélkül élni? Nekem megy, már jó régtől.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.03.10. 15:44:40

orbánról 3 dolgot kell tudni

1 ő a migrik rémálma

2 ő a libsik rémálma

Ez meg tökre elég a kényelmes 2/3hoz, rekedtre siránkozhatják magukat az idióták.

Bobby Newmark 2017.03.10. 15:59:07

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Ilyen magas lóról lehet GECINAGYOT esni pofára.

Kelly és a szexi dög 2017.03.10. 16:58:27

emlékszem amikor Konrád György felszólalását tették sípjaikkal lehetetlenné a hülye drogellenes nyugdíjasok, most akkor ez ugyanez fordítva?
Juhászból jogvédő helyett hülye sípoló lett?

Fazakas László 2017.03.10. 17:07:17

ÓÓÓóó - és akkor mi van, ha nem létező az a törvény? Talán gyurcsányi elvtárs rendőrségi attakjai a magyar nép ellen 2006 nyarán-őszén - mind törvényesek voltak?
de ha nem tetszik
- EL LEHET INNEN MENNI KÉREM!" - Ezt pont ő mondta hozzá,
Hááát - most bizony újra aktuális! Még mondania se kell!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.10. 18:09:55

@Orbán Hazaáruló Viktor: "Kihagytad hogy buzik, drogosok, hazaárulók. Te valami kezdő fidesznáci vagy, nemigaz? Majd a pártközpontban továbbképeznek!"

:)) Ne csesztesd csórikámat, mert mindjért elmegy a kedve az egész trollkodástól. Oszt küld majd a Kubatov egy ragyás öreg vastagbőrűt.

6.Lenin 2017.03.10. 18:29:16

@Bobby Newmark:

Az miért lenne fikció, hogy lejmol a pacák, és bűnözőkkel tart kapcsolatot?
Azt hiszem te is fosnál, ha bizonyítanod is kéne a talicskázást.
Amit én állítottam, az közismert a saját bevallása szerint is.

Janossz 2017.03.10. 19:00:51

@Halál kamionja mindenkit elgázol:" orbánról 3 dolgot kell tudni"

A harmadikig nem jutottál a felsorolásban, segítek:
- Egy év leforgása alatt háromszor bukott népszavazást, Bukott miniszterelnök.
Füttyel, vagy anélkül.

taga20 2017.03.10. 19:05:03

@6.Lenin: lenin evtárs, azé magunk köszt megvallva, ez a geci nem egy rendes bolsevik.

puha a gerince:)))

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.03.10. 19:06:58

@Janossz: gyurcsány pajtásod meg még nagyobbat bukott, mégis ott maradt a helyén
sőt most is pofázik, ahelyett hogy a szél lóbálná a hulláját a fán
ez egy következmények nélküli ország

illaim 2017.03.10. 19:16:02

@Fazakas László: Nagy gond lehet a memóriáddal, de én mindig segítek a rászorulóknak!
Az a bizonyos klasszikus (Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr) ugyanis szó szerint az alábbit mondta az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésén, amikor a munkaadók megkérdőjelezték a tervezett adóemelések egyensúlyjavító szándékát, és azzal fenyegetőztek, hogy a cégeiket áthelyezik Szlovákiába:

,,Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"
Az pedig már "csak" szövegértés kérdése, hogy ez hogy jön a fideszes randalírozók megfékezéséhez..

6.Lenin 2017.03.10. 19:21:16

@taga20:

Ez akkor lenne érdekes, ha ugyanarra a pacákra gondolnánk.

taga20 2017.03.10. 19:24:19

@6.Lenin: geci csak egy van, az aki a putyinevtárs pincsije:)))

taga20 2017.03.10. 19:26:55

@enpera: szép volt amper, mehecc egy kört a felcsúti kisvasúton!

egy kérdés. te pénzé vagy droid, vagy önszorgalomból?

Janossz 2017.03.10. 19:31:20

@enpera: Nekem ugyan nem pajtásom, de a történeti hűség kedvéért az ő idején két népszavazás volt, az egyiken győzött, a másikon (tudod, a populistán) vesztett.
Az 1 : 1

A mostani kettőn visszahúzta magát a vackára, (némi gusztustalan előjáték is volt, segédcsapatokkal) utóbb simán bedobta a törölközőt. Egyen meg az ő által összetrombitált nagy népi tömeg nem sikeredett.

Tehát 0 : 3

Innen szép nyerni, mi?

illaim 2017.03.10. 19:35:22

@6.Lenin: Vlagyimir Iljics! Ha valaki te igazán tudod, hogy miről kapta a pártod a nevét.
Kíváncsian várom a véleményed a Fidesz 2010 utáni szlogenjéről, tudod arról a Az új többség=новое большинство oroszul.

6.Lenin 2017.03.10. 19:44:37

@illaim:

Nekem nem pártom a Fidesz, igaz rájuk szavaztam utóbbi időkben, mert kevésbé balfaszok a többieknél.
Nem értem, hogy miért is lenne jobb olyanokra szavazni, akik eddig semmit nem bizonyítottak a hozzánemértésükön kívül? Mikor kormányoztak akkor is az ellenzékben lévők irányítottak.
Mire lenne képes az, aki néhány hónappal a választások előtt fütyürészni szeretne csupán?
Ilyenekre miért is szavaznék?

Új többségről...már vagy 1 évtizede a Fidesz vezetése egyértelmű a közvélemény kutatások szerint, pedig állítólag minden szar ebben az országban.
Valaki nagyot hazudik, vagy nagyon balfasz.
Szerinted?

taga20 2017.03.10. 19:45:34

@6.Lenin: ha még trámpot nyögted volna, ako aszt mondom, hogy nem vagy menthetetlen.

de mindenki vágja, hogy a gazdád a vitya a geci.
az országos cimborája mondta két évvel ezelőtt róla.
ha valaki ismerte eszt az istenfajzatot, ako az ő:)

6.Lenin 2017.03.10. 19:48:55

@taga20:

Ez a te kisebbségben lévő véleményed, semmi több.

2017.03.10. 19:59:25

ezek már a lengyel-magyar barátságot is irigylik
tán fáj nekik, hogy hozzájuk nem jártak át közösen ünnepelni?

taga20 2017.03.10. 20:07:39

@6.Lenin: hát, ha egy bolsevik mongya, ako az csak úgy lehet:)))

6.Lenin 2017.03.10. 20:19:30

@taga20:

Ez tény (eddig). Győzz meg az ellenkezőjéről. Nyitott vagyok.

Eddig is elvoltam Orbán, és juhász P. nélkül is elég jól. Remélem ezután is, de, ha már van választási lehetőségem, akkor a kisebbik rosszat választom, ha nincs jobb kínálat.
De, engedtessék meg, hogy ezt magam döntsem el. Engem nem zavar mások, más véleménye, de talán még képes vagyok bizonyos dogokat magam is eldönteni. Pláne, ha elsődlegesen a saját érdekeimet (és a családomét) tartom a fontosabbnak.
Mi ebben a bonyolult neked?

taga20 2017.03.10. 20:37:42

@6.Lenin: haver, érteni vélem a süketelésedet a családodról, meg a pénztárcádról.
de szerinted a fityeszmaffia, mészaroslörinccel, habonnyal, endyvel, matolcsyval, szíjgyártóval és a többi trógerrel, nem basszák szét eszt a kurva országot?

szerinted rengyén van az, hogy a vizesvébét behazudták 20csilliárdra és lesz a végén kábé 150 csilliárd. vagy a népstadiont kezdték 40-nél, ma meg 200. és még sorolhatnám.

szerinted ez rengyén van?

6.Lenin 2017.03.10. 20:53:35

@taga20:

Sok minden nincs rendjén, de....

Mi hasznom volt abból, hogy eddig a baloldali és liberális párt vezetői lopták szét az országot?
Mi hasznom lenne abból, ha JP-ék lopnák szét, vagy a bűnöző barátai?
Mi hasznom volt abból, hogy a nyugati barátaink fosztották ki a magyarokat (is)?

Ezeket a kérdéseket már régen tisztáztam magamban. Én a válaszaim alapján döntök. Te meg úgy, ahogy te látod jónak a magad javára.

Eddig az én véleményemmel egyetértők vannak többségben. Még a bizonytalanokat is ide számítom, mert valószínűleg ők is képesek a saját ügyüket maguk megoldani, és nem bíznak a sok ígérgető senkiháziban. más meg nincs a láthatáron sem.

Nekem ne fütyürésszen egy balfácán, hanem mondja meg, hogy ő miként gondolja a jövőnket, majd aztán én eldöntöm, hogy támogatom-é.
Azt, hogy ő is szeretne jól élni (esetleg lopni a közösből) ezt megértem, de ettől nekem mi lesz jobb?
Ha nekem is csurran-cseppen, akkor talán elgondolkodom a támogatáson, ha azok a cseppek értékelhetőek is.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.03.10. 21:01:41

@Aranyi Gábor: Hol tanultad a demokráciát, Putyinnál, vagy egyenesen Észak-Koreában? :)

Gábor Szögyéni 2017.03.10. 21:09:38

Kezdenek berezelni a nácik... de belegondolni is rossz, mi lesz akkor, ha jövőre elveszítik a választást. Talán visszatérnek a Dunába lövetéshez?

taga20 2017.03.10. 21:22:28

@6.Lenin: te nem lehecc lenin, me álladóan a nekem mi a hasznom ebből, vagy abból dumát nyomod.

persze aszt vágom, hogy nálad a lé határozza meg a tudatodat:))

6.Lenin 2017.03.10. 21:30:46

@taga20:

Látom nem sok időd rabolja el a gondolkodás nevezetű faszság. Adok 1 feladatot...
Mi a toszt jelenthet a 6. a lenin előtt?

illaim 2017.03.10. 21:35:40

@6.Lenin: A szövegértési probléma nálad fordítási nehézségből adódik Vlagyimir Iljics, vagy csak fogalmad se volt ki volt ő igazándiból? Bár egy nyikhaj fidesznyikről minden feltételezhető!LOL Nos te Lenin! Ugye az ő pártja Oroszországban a bolsevik párt volt, aki onnan kapta a nevét, hogy hazug módon, és erőszakosan azt tolták, hogy ők vannak többségben! Ha ma egy párt azt a szlogent választja, hogy ők az új többség, és közben a közvélemény kutatások statisztikája szerint még a 30% a sincs a támogatásuknak, akkor bizony igaz az analógia, a fidess még saját bevallása szerint is egy új bolsevik párt, az összes kivénhedt MSZMP taggal kibélelve!
Örülök, hogy kiegészíthettem hiányos történelmi tudásod! LOL

taga20 2017.03.10. 21:40:18

@6.Lenin: lenin evtárs, most fején találta a szöget:)
utálok gondolkodni, ezé legyen kedves megvilágosítani!

de most megyek alukálni, me holnap korán kelek, me meló.

de magával fogok álmodni:)))

6.Lenin 2017.03.10. 21:50:21

@illaim:

Eddig úgy tudtam, hogy lenin 1 lóbetegség, a 6. legsúlyosabb. Ezért sose értettem, hogy miért is iljicseznek. Mindig is érdekeltek a lóbetegségek, bár lovat csak fényképen láttam eddig.
Kösz, hogy felhívtad a figyelmemet, itt teljesen másról lehet szó. Utánanézek, ígérem.
Remélem azért ez neked nem okozott az eddigi meglévő problémáidhoz képest nagyobb megterhelést .

Ja, és ha 5 drb pöcs fog fütyürészni az se jelenti majd az elégedetlenek többségét. Ennyien vannak és kész. Aki meg él a szavazati jogával az elmegy, leszavaz, a többség meg nyer.

Ez ilyen kurva 1xű (is lehetne, de valakik ezt nem tudják valamilyen ismeretlen kór miatt feldolgozni)

illaim 2017.03.10. 21:52:10

@6.Lenin: Oh te Isten barma! Az abból származik, hogy amikor először választottad VI Lenin nicknevet, akkor nem tettél pontot a V és a nagy I közé, így lett belőle egy római hatos!
A fórumtárs pedig még emlékszik a régi nevedre! LOL

illaim 2017.03.10. 21:58:39

@6.Lenin: Még rémálmomban sem feltételeztem, hogy a beteg elméd reklámozására lóbetegséget választasz! Ez már horror! Egy félretanított, és halálában védekezni nem tudó Lenin még el ment volna! De egy lóbetegség? te tényleg beteg vagy! LOL

6.Lenin 2017.03.10. 22:02:43

Nos...
Drága Ballib honfitársaim!

a számom: 20 10 04 25 (azóta szívtok. most 15-én menjetek fújni)
Nektek is jár 1 kis boldogság.

Jó éjt!
Mindenkinek.
( @taga20: nehogy rémálmaid legyenek)

gazoló 2017.03.11. 00:27:33

@Ballib cenzúrázók réme 25:

nagyon ne vegyél rá mérget,hogy az a "csürhe ott annyira kevés lesz))))))
Se nem gyurcsányista,se nem együtt párti,de tudom,sokan készülnek a bulikára,pártoktól függetlenül is ))))))))))))

Nzoltan 2017.03.11. 04:28:47

A fütyülés igen lúzer dolog. Azok csinálják, akik már másképp nem tudják magukra felhívni a figyelmet, mert nincs súlyuk. Sem a politikában, sem a magánéletben.

Az Ellenálló 2017.03.11. 06:55:16

A "többségnek" mindent szabad. Várjunk csak: 2014-ben 2,1 millió ember szavazott a Fideszre. Csak a parlamentbe bejutott liberális pártokra (Összefogás+LMP) 1,5 millió szavazat érkezett, illetve a Jobbikra is szavaztak 1 millióan. Tehát 2,5 millió ember nem a Fideszre szavazott, ami több, mint aki rájuk. Ki is akkor a kisebbség?

torró 2017.03.11. 07:00:57

Értem én a szándék mozgatóját, csak halkan jegyzem meg, hogy 1 év van a választásokig. Egy ilyen fütyülési akció, ilyenkor nem biztos, hogy jó a szavazat szerzés gondolatának. A 3 millió eddig még nem szavazó között nem hiszem, hogy szereti mindenki az effajta akciót.Engem csak ez zavar, hogy nem gondolkodnak racionálisan a szervezők. Ez inkább több embert taszít mint vonz. De lelkük rajta. Azonkívül én sem tartom komoly dolognak.Egy vicchez hasonlítom, amiben, egy ember felesége rendszeresen lefekszik a szódát szállító kocsissal.(Régen) A férj uramtól kérdezi a barátja, hogy te ezt tudod, és nem teszel semmit? Dehogynem, mondja a férj. Tegnap is kétszer tökön rúgtam a lovát! Kb ennyi hatása van a fütyülésnek is!

n3spr3ss0 2017.03.11. 07:45:35

Akik Orbánra kíváncsiak,azok mind lesen vannak.Akkor meg joggal kell fütyülni.

n3spr3ss0 2017.03.11. 07:47:29

@6.Lenin: Mint tudjuk ez a többség sosem volt többség,csak a fidesz számtan szerint.

Brix 2017.03.11. 08:02:10

A többség ünneplését ne zavarja meg egy törpe, de annàl hangosabb kisebbség! Az lenne az intézkedés lényege, hogy megőrizzük az ünnep méltósàgàt és tàvoltartsàk a felforgatókat, hogy mindenki nyugodtan és àtszellemülten tudjon emlékezni!

torró 2017.03.11. 08:32:09

@n3spr3ss0:
Nos számtan ide, vagy oda, a nem szavazókat mindig a nyertesekhez szokták illeszteni, mivel ők gyakorlatilag elfogadják a végeredményt! Bárki is nyeri a választásokat, az otthon maradók a nyertest támogatták. Ez van. Persze tudom, a a végeredmény az érvényes szavazatok alapján dől el, és konkrétan a távolmaradókat nem számolják bele. Viszont ez a hallgatólagos beleegyezés kategória.Én akkor is ezt mondtam, amikor az mszp nyert. És bizony akkor is ez a többség az övék volt. Csak hát a szerencse forgandó, illetve te magad forgatod. Ha szarul akkor vesztettél.

$pi$ 2017.03.11. 08:59:22

@Elvetemült ellenálló: "Ki is akkor a kisebbség? "

Azok, akiknek a fütyülő van a szájukban.

Ha nem lennének elhanyagolható kisebbség, akkor nem kellene nekik síp. Focimeccsen sem a nézőknek kell síp, hanem a bíróknak, mert kevesen vannak.

Azt akarják, hogy ők adhassák meg az alaphangot annak ellenére, hogy csak páran vannak egy nagyobb tömegben és ezt érthető is. Mindig is ezt akarták, ez volt a célja a proletárforradalomnak, a proletárdiktatúrának, az 1948-as szavazási csalásnak, az egypártrendszernek.... mindennek.

A bolsevikok a világtörténelem során számtalanszor bebizonyították, hogy kisebbségben vannak, ennek ellenére feljogosítva érzik magukat arra, hogy a többséget az uralmuk alá hajtsák. Most is ezzel próbálkoznak, ki a téren próbálja elnyomni a többit, ki az indexes blogokon írkál nyolc nicken marhaságokat.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.11. 13:08:09

@$pi$: ""Ki is akkor a kisebbség? "
Azok, akiknek a fütyülő van a szájukban."

Gyönyörű coming out! Eddig at mantrázták a fideSSfasszopók, hogy ők a többség. :))

cardiobascuralis 3 2017.03.12. 16:28:04

@illaim:
Mondjuk a párt nem aki, hanem ami, másrészt nem ők tolták azt hazug módon, hogy ők vannak többségben, hanem ők voltak jelentős többségben, szemben a mensevikekkel, azaz a kisebbséggel.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.12. 17:19:44

@cardiobascuralis 3: :)) Ez olyan volt, mint a 45%-os (csalással) fideSS 2/3-a.

"A radikálisabb irányzat a bolsevikoké (bolsinsztvo [or.] többség szóból) az elnevezés az OSZDMP 1903-as 2. kongresszusán Brüsszelben keletkezett, ahol a párt szervezeti szabályzatának kérdésében tartott vita során a forradalmi irányvonal képviselői, a bolsevikok többséget szereztek, a mensevikek (kisebbség [mensinsztvo [or.]) felett. (Az OSZDMP-n belül azonban továbbra is a mensevikek maradtak többségben, a bolsevikok csak a kongresszusban értek el számbeli fölényt, azt is jobbára azért, mert a mérsékelt szociáldemokraták, a későbbi mensevikek a szavazás idején tiltakozásképpen jelentős számban kivonultak a kongresszus ülésterméből.)"

hirmagazin.sulinet.hu/hu/pedagogia/kisebbsegben-a-tobbseg

A másik oldal idióta volt, hogy elfogadta a hazug elnevezést.

cardiobascuralis 3 2017.03.12. 17:39:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Már miért lett volna idióta, ha ők voltak kevesebben, azaz kisebbségben?
Mindez egyébként csak párton belüli megosztás volt, és az adott cél eléréséhez egyértelműen a bolsevikok elképzelése volt a célravezető.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0