Utolsó kommentek:

blah blah 2019.08.20. 23:52:56

Az a Feri, aki alól szétlopták a DEMISZ-t, aki alól szétlopták az ifiminisztériumot, aki alól szétlopták az országot.
Hova bukjon mégfejlebb az elvtárs?

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

plümpike 2019.06.29. 13:23:11

@flacchus: Az ellenzek egy vicc. Az egyetlen ertelmes tagja a Feri, akinek viszont semmi mas motivacioja nincs, mint hogy megmutassa, hogy o meg vissza tud jonni az oszodi beszedet koveto nepszerutlensegbol is. Dehogy akar o kormanyozni, ezzel az ellenzekkel azt hatekonyan nem is lehet, de ez neki nem fontos. O a sajat szobrat epiti, es Magyarorszag nem nagy ar cserebe, hogy o elmondhassa magarol, hogy megcsinalta, visszatert.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

plümpike 2019.06.29. 13:15:19

@invalid user name:
A sorosozas lehet szerinted kocsmai szibvonal, de hogy a kurvaeletbe van az, hogy amikor a migransbarat renzi kormany olaszorszagban megbukott, es a nagy nehezen felallt az 5csillag-Liga kormany bezarta a hatarokat, akkor 2 heten belul megbuktattak Rahojekat spanyolorszagban, es a szocdem miniszterelnok a beiktatasa napjan fogadta Sorost, masnap pedig megnyitottak a kikotoket. Mindez persze tokre veletlen.

A baj az, hogy hiaba kilecven eves az oreg, a fia nagyobb geci mint o, es a Soros birodalom nagyobb agresszivitasa miatt lathatoan mar inkabb o iranyit, nem az oreg.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

plümpike 2019.06.29. 13:06:55

@szepipiktor: Ez ugy van, ahogy irod. Az elmult 1 ev kizarolag arrol szolt, higy ki lesz az ellenzek vezeto ereje. KO nem azert lett jelolt, mert polgarmester akar lenni, hanem mert Feri meglatta a lehetoseget az EP valasztason abban, hogy mivel az LMP, meg a Jobbik kinyirta magat, neki mar csak a szocikat kell elintezni, es visszaal a regi jo haromosztatu vilag.

Ezzel nem az a gond, hogy nem ilyen a politika, mert ilyen. Csak viszont az a szavazok hulyenek nezese, hogyha ezt kozben osszegogasnak, ellenzeken beluli peace love and heppinessnek adjuk el, mikozben a partjaink elet halal haborut vivnak egymassal, es ha egy kidol, akkor a politikusaik mehetnek a levesbe.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

Gleccsertetű 2019.06.29. 10:52:13

Karácsony Gergelynek le kéne mondania, hisz a többség nem rá szavazott az előválasztáson.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

plümpike 2019.06.29. 10:29:16

@Fedor:
"Hiába nő a gazdaság már amennyire nő, mert nemzetközi összehasonlításban folyton lefele csúszunk)"
Milyen összehasonlításban csúszunk lefelé? A GDP növekedésben nem. A reálbár növekedésben SEM. A foglalkoztatás bővülésében szintén nem. Az államadósság csökken stb...

"meg megalomán őeültségekre költik, a fontos dolgok helyett."
Ebben az orszgban 1970 és 2010 között nem épült semmi. A nyolcvanas évek óta bazmeg arra nem volt pénz, képesség, akarat, hogy a várkert bazárt felújítsák. Az összes stadion, amit felújítottak, a kommunizmus alatt épült, a késő kommunizmusban, a rendszerváltás után egy fillér nem jutott aok felújítására. Nem megalomán örülségeket építenek, hanem bepótolják azt, ami 40 évig elmaradt, hogy LEGALÁBB a 70-es évek infrastuktúrális szinvonalán legyen az ország.

Az az ország nem működik, hanem összeomlóban van, ahol csökkenteni kell a kormányablakok nyitvatartását, mert menekülnek onnan d olgozók, ahol egy orvos halála miatt veszélybe kerül egy komplett egészségügyi ágazat működése, ahol nem viszik el a szemetet, és még sorolhatnám. Legyél büszke rájuk.

"amikor alatta válság volt, az egész világon az volt, szóval azt nem ő hozta össze."
Hát kérlek a lengyelek alatt nem volt GDP csökkenés, illetve mások is megúszták 2-3%-os GDP csökkenéssel, csak a déli rom államokban volt hasonlóan durva vállság, mint nálunk, ugyhogy AZ SEM igaz, hogy ebben neki semmiféle szerepen nem lett volna.
Ha nem kúrja szét a költségvetést a 2006-os választás oltárán, akkor magyarországban is csökken pár százalékot a GDP, aztán kész.

"Ellejben amikor az utódja, Bajnai rendbe tette az országot, és egy felfele ívelő gazdaságot adott át Orbánnak"
Bajnai SEMMIT nem csinált, csak végrehajtotta az IMF elvárásait, aminek köszönhetően megkaptuk az IMF hitelt, és ez stabilizálta annyira a nemzetközi bizalmat, hogy nem shortolták tovább a forintot, és nem kezdtek kimenekülni a magyar reálgazdaságból.

"Rettentő büszke lehetsz arra, h9gy az Euro pl. évek óta azon a szinten, vagy még magasabban van, mint a világválság alatt"
Csakhogy akkor 10%-os jegybanki alapkamat mellett volt 320-on a ft, most meg 0,9% mellett.

"Orbán alatt egy Putyin seggét nyaló latorállam lettünk"
De bezzeg az ellenzék tiszta tekintetű, szálfa derekú tagjai, mint például a Feri, vagy éppen a rendíthetelten elvekkel rendelkező Karigeri biztos a büdös kurva annyába küldené el a Putyint.
Amúgy meg a faszom tele van a Putyinozással, mert ez csak arról szól, hogy Kínával, Oroszországgal csak a Németeknek van joguk üzletelni. Lealábbis szerintük.

,"amely aljasul és embertelenül bánik mindenkivel. Védd csak a potenciális gyilkosaidat, sorold csak nyugodtan a kormánypropaganda hazug paneljeit, hátha legalább te elhiszed magadnak."
Te régebben sokkal normálisabb voltál, de ezek szerint ez a 10 év neked sem tett jót. Kár.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

2019.06.29. 10:06:59

@Fedor:
a főváros van összeomlóban. és a vidék egy része. ahol nincs valós árutermelés ott nincs valódi magángazdaság. mert csak a helyzeti előnyt használja ki a polgárság. a "belvárosiak", illetve a szociális ellátórendszert használják a "telepiek". őket célozzák a balliberálisok. marginális társadalmi csoportokat.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

2019.06.29. 09:45:25

@MAXVAL bircaman közíró:
közel 1 millió ember meghalt és 10 millió földönfutóvá vált a páneurópai civilizációban. ennek történelmi felelősét, vagy felelőseit meg kell nevezni. a kis, közép és nagyhatalmi érdek az, hogy ez legyen soros és ha orbán elég ügyes lenne, akkor mellé kerülne a bertelsmann. a széljobb sem beszél már new york tel-aviv tengelyről. sorosról beszélnek. végső soron ez a legjobb mindenkinek. de ez azért ez is túlzott leegyszerűsítés. azzal együtt, hogy soros hálózatát joggal küldik a történelem szemétdombjára.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

2019.06.29. 09:21:03

@B60:
a migrációs krízis kapcsán a páneurópai civilizációban megöltek közel 1 millió embert, közel 10 milliót földönfutóvá tettek. ezért valakinek felelnie kell. valakiket a történelem szemétdombjára kell küldeni.

mert azt nem lehet eladni a nézőgyerekeknek, hogy iskolázatlan, analfabéta férfiak sétáltak a sivatagban. és elhagyott fegyvereket, olajkutakat találtak. dollármilliárdos üzleteket kötöttek, lerombolták a kulturális világörökséget. ehhez kapcsolódik egy maffia. emberkereskedők, szervkereskedelők. egy klasszikus terrorszervezet. és ugye ezt az egészet most nem lehet moszkvára fogni. mert hogy az iszlám állam a térség egyetlen oroszbarát kormányának ment neki. csak nem választották meg a szír "demokratákat" (amerikai demokarata pártiakat).

ezért a népirtásért valakinek felelnie kell. és most a történelem szemétdombjára küldik az extrém liberálisokat. az extrém nacionalistákat is történelem szemétdombjára küldték. csak utóbbiak barnában vonultak, ezek meg szivárvány zászlóval. az antifasiszták jelképe. abban nincs barna. mert nincs barna színű fény. de azért rajzolnak az afroamerikaiak miatt. meg fektetét. azért, hogy elektromágneses politikailag korrekt legyen.
pics.me.me/philly-petitions-to-add-black-brown-stripes-to-lgbtq-pride-22924013.png
ezekből a hülyékből állnak a libsik.

a globális keveredés nem tesz senkit alsóbbrendűvé. ez volt a náci fajelmélet. ez téves. de felsőbbrendűvé sem. a libsi fajelmélet. és az is fasisztoid.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

törppicur 2019.06.29. 08:51:11

a tegnap lezárult előválasztásnak köszönhetően viszont most már hivatalosan is Karácsony Gergely lett az összellenzéki kihívója Tarlósnak - van 2,5% budapesti, aki azt szeretné, hogy karigeri legyen Tarlós kihívója. Ennek kb. fele azért szeretné őt, hogy hátha nyer, a másik fele meg azért, mert vele szemben Tarlós tuti befutó.
Azzal a 2,5%-kal összellenzékinek nevezni kicsit sem álságos dolog, de lehet szimpla botnyelvés is. Azért lesz ott még liberális, lmps, jobbikos, Puzsér, néhány fekete ló is.

Karácsony Gergely úgy véli, hogy azokban a kerületekben, ahol már megegyeztek a közös ellenzéki polgármester-jelölt személyében, nem lesz változás - úgy véli. Igaz a DK meg a Momentum az EU választások után azt mondta újra kell tárgyalni, mert túlsúlyos a légnemű mszp a leosztásban.

hitelesen felléphess a parkolási mutyi ellen fővárosi szinten, akkor vesd be a frissen megnövekedett befolyásodat az ellenzéki térfélen - ugyan Fedor, mióta nyomoz, tényfeltár a maffia saját viselt dolgai tárgyában Olaszországban? Ha ott ezt megtehetik, muszáj nálunk is az elkövetővel / értelmi szerzővel kivizsgáltatni az ügyet?

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

2019.06.29. 08:46:31

@invalid user name:
na, akkor fejtsjük meg a miértet. budapest nem valós árut termel, hanem gdp-t. valós árun nem csak materiális jószágokat, mondjuk így a hardvert értem, hanem a szellemi javakat is. magyarország sajnálatos módon nem szoftver nagyhatalom. legfeljebb néhány száz fős cégek vannak elvétve. ehhez képest mondjuk mountain view központjában 25 ezer főt foglalkoztat a google. és még ott van a mozilla alapítvány központja. és előállítják a nyílt forráskódú termékeket. de az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat a vállalatoknak értékesítik. és ebből nekik is lesz 500 millió uszkve 1 milliárd dollár éves árbevételük. budapest liberális szellemi életét nem nyílt forráskód, hanem a nyílt társadalom alapítvány próbálja uralni. és a kettő nem ugyanaz. nagyon nem. az egyik valós árut termel, szellemi produktumot, ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat értékesítik, a másik nyílt politikai tevékenységet folytat civil mozgalomnak álcázva.

felőlem szavazzál pikó andrásra, de budapest majd akkor lesz polgárosoult, ha ilyen vasutakat gyárt. aprohirdetesingyen.hu/hirdetesek/ads_new2/869/8691074/piko-vasut_11487678030.jpg
kisvasutat, vagy vasúti modellt, és ehhez lesz csepelen a mérnököknek és a munkásoknak vagongyára. de most az a kérdés, hogy kinek legyen vagyongyára. a ballib programja az, hogy a szocik eladósítják az országot, a libsik eladják. és nem lesznek vagyonos magyarok, de így vagyonos középosztály se lesz különösen vidéken. legfeljebb csak a multikat kiszolgálók hazaárulók köréből. a köznép azért választja meg stefka istvánt, pesti srácokat és társait, és hogy szétverjék ezt a szar, szemét, hazaáruló társaságot.

budapest velük nem lesz világváros. ki lett próbálva. egy emberöltőn keresztül próbálkozhattak. hallgatta a nép drága bolgár úrnak betelefonáló ávós prolikat, nézheti a drogos buli buzik vonaglását a sugárúton a mai napig. és hogy éjszakában sugárban hányó angol prolikkal leszünk nyugatosok. lófaszt. nem azt állítom, hogy a fidesz és különösen annak militáns első vonala önmagában megteremti a polgárosodást. de annak előfeltétele, hogy valaki szétverje ez a nyilvánvalóan alkalmatlan ellenzéki társaságot. karigerit, kálmán olgát, dr dobrev klárát és a többieket. de felőlem szavazzátok vissza őket. ha őket választja a többség, akkor azt is tudomásul veszem. ha meg nem, akkor pikó andrás szaladgál a nagykövetségekre, hogy jaj, nem mi győztünk. kitört a diktatúra. sztálinizmus, hitlerizmus plusz észak korea. és a világlapok firkászai vevők ezekre a hazaáruló szarokra.

de majd összeáll a karigeri és a baranyi parkoló maffia ügyben. aha. és az egyik börtönbe zárja a másikat, vagy mégis hogy. ez lesz a koalíció. ungár petike bebörtönzi az anyját összefognak a jobbikkal. mert úgy lesz elszámolás. ilyenek csoportosulásokból áll az ellenzék. nem valóban független, értelmes közemberekből.

most már annyira nincsenek kádereik, hogy felvonul az ellenzéki lakájmédia, az ellenzéki rezsimszolgák. ismeretlen nímandok. mert mit képvisel kerpel-fronius gábor. a nagy büdös semmit. nem feltétlen kell szittya magyarnak lenni. de errefelé a közéletben, különösen a főhatalom közelében magyarrá kellene válni. fidesz magyarrá, vagy nem-fidesz magyarrá, de magyarrá.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2019.06.29. 08:43:03

@B60:

Nem tudsz idézni tőlem egy szál komcsizást, zsidózást, muszlimozást se. Szóval hazudsz.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

B60 2019.06.29. 08:36:09

@MAXVAL bircaman közíró: ehhez képest folyamatosan komcsiztok,zsidóztok, migránsok és muszlim hadakkal fenyegetőztök. Szánalmas csürhe vagytok. De történelem mindent megold. Oda kerültök ahova valók vagytok a szemétdombra.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0