Dokumentum: Sorvezető fidesztrolloknak
2016. december 10. írta: Fedor

Dokumentum: Sorvezető fidesztrolloknak

woldemort_head.pngSok legenda kering arról, hogy egyes pártoknak központilag irányított kommentelői vannak, de még nem nagyon láttam erre bizonyítékokat. 

Eddig. 

Simonka György fideszes képviselő Békésben. A neve a Mengyi Roland Voldemort-féle korrupciós ügynél került elő, és korábban már házkutatást is tartottak nála. Most pedig nyomozás folyik ellene:

Nyomozást folytat a Legfőbb Ügyészség Simonka György fideszes országgyűlési képviselő ügyével összefüggésben. Ezt állítja Bod Tamás, az Együtt Békés megyei szervezetének elnöke. Bod ugyanis feljelentést tett, amit az alábbi indoklással utasított el az ügyészség:

"A tartozás fedezetének elvonása büntette miatt 2016. november 14. napján a Legfelsőbb Ügyészségre eljuttatott és a Legfelsőbb Ügyészség Kiemelt, Korrupciós és Szervezett Bűnözés Elleni Ügyek Főosztálya által a Központi Nyomozó Főügyészségre megküldött feljelentésével kapcsolatban értesítem, hogy feljelentését - szoros tárgyi és személyi összefüggés folytán - a központi Nyomozó Főügyészség költségvetési csalás büntette miatt a fenti számon már folyamatban lévő bűnügyben vizsgáljuk"

Azaz már van egy bűnügy, ami Simonka Györgyöt érinti. De erről a képviselő és a kormánypárt is hallgat.

A hír szerdán jelent meg, és lám, másnapra már volt is egy minden részletre kiterjedő, alapos sorvezető a helyi fideszesek számára, hogy mit és hogyan kommenteljenek. Persze ezt a dokumentumot nem a nyilvánosságnak szánták, de valahogy kikerült (bizonyára volt olyan helyi aktivista, akinek ez már sok volt).

Íme:

fidesztroll1.jpg

fidesztroll2.jpg

fidesztroll3.jpg

Borzongató olvasmány, viszont hogy nem kamu, az világosan kiderül azokból a hozzászólásokból, amelyek a dokumentumban említett Simonka-poszt alatt találhatóak, és amelyekben világosan felismerhetőek az ajánlott panelek:

woldemort_komment.png

Hát ilyen spontánul védik meg a fideszes bűnözőket Békésben.

UPDATE

A posztom felkeltette az Index figyelmét is, és részben rám hivatkozva ők is írtak a doksiról, sőt, szereztek egy plusz megerősítést is:

A kommentelők közül volt, aki vállalta is, hogy van szervezés: Bod Tamás Facebook-bejegyzése alá egy férfi, aki a saját oldalán megosztotta Simonka György ajánlott posztját, azt kommentelte:
"Kedves Tamás, csak nem gondoltad, hogy szó nélkül hagyjuk az aljas rágalmidat? Az a bajotok, hogy szervezettek vagyunk? :) Itt senki nem áll karakterek mögé bújva posztol, mint ahogy Ti teszitek. Tudom, hogy megdöbbentő, de mi vállaljuk az arcunk és még jó, hogy meg is szervezzük magunkat...

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr812037713

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fideszes belháború lett a kommentelési sorvezetőből 2016.12.12. 21:26:01

Nekiesett Simonka György Békés megyei fideszes képviselőnek Gyula szintén kormánypárti polgármestere, miután kikerült az internetre egy dokumentum, ami alapján előre megadott panelekkel kellett megvédeniük párttársaiknak Simonkát a Facebookon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blah blah 2016.12.10. 21:37:19

@Fedor: biztos a javasoljuk és a javaslat szavakat nem értelmeztem jól

jajj már megint ott tartunk, hogy a máshogy gondolkodó nem hiszik el, hogy vannak akik máshogy gondolkodnak...

blah blah 2016.12.10. 21:39:39

@vénkujon: azért használja mindenki a "sivalkodás" szót, mert remekül illusztrálja, hogy alapvetően mi is a probléma a ballib világfájdalommal

sivalkodik (ige) - Fájdalmában, vagy ijedtében éles hangon kiáltozik.

pamut 2016.12.10. 21:43:04

@maxval bircaman BircaHang szerk:
" volt ilyen feladatom is pár éve, amikor egy onlájn kereskedésben dolgoztam: kellett dicsérni a céget hamis nickeken."

szóval te, a legnagyobb képmutató szentfazék még be is vallod hogy bérhazudozó voltál.
"Ne hazudj!" - ismerős?

istenem de mekkora nyomorult féreg vagy te bazdmeg....

pamut 2016.12.10. 21:43:48

gondolom, most hogy lebuktak, elkezdenek gúnyolódni azokon akik nem hazudnak állandóan, ugye?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.12.10. 21:45:01

@fiúk csángók vagytok?: Azért azt ugye tudod, hogy most csak a szavakkal játszol, hogy relativizálhass?

gmihaly621 2016.12.10. 21:47:57

Ha valaki akárcsak egy hétre is nyaralni megy Békés megyébe, Gyulára, ízelítőt kaphat abból, hogy valami hiba azért van a kréta körül a régi megyeszékhely, Gyula és a jelenlegi, Csaba kapcsolatában. Ez utóbbit egyébként az elvtársak tették megyeszékhellyé, mivel a vasút gyulai leágazása a trianoni országhatár miatt szárnyvonallá silányult, míg a csabai fővonal maradt. A békésiek a trianoni országhatárral amúgy is nagyon-nagyon megszívták, ugyanolyan nehezen tudták kiheverni - ha egyáltalán -, mint pl. az "encsi járás", az egykori Abaúj-Torna vármegye (egykori székhelye: Kassa) nekünk megmaradt abaúji része, a nekünk megmaradt tornai részről nem is szólva.

vénkujon 2016.12.10. 21:49:06

@fiúk csángók vagytok?: az óriási tréfát ott rejtettem el kedves stábtag, hogy azt sugalltam, hogy ez is központilag toljátok. tehát a szót értettem bazzz:) jó muri ez a pártállamosdi mi?

blah blah 2016.12.10. 21:53:31

@Fedor: Mondja ezt az aki szerint az a nagy különbség, hogy az SZDSZ trolljai "nem tolvajt védtek"?!

Nézd, drága Fedor. Alapvetően nem tudtam felháborodni rajta, és bár délelőtt még felmerült bennem, hogy esetleg a "demokratikus ellenzék" pályamunkája, és az ok az, hogy egyik érvbe sem tudok belekötni, amikkel javasolják, hogy védjék meg ezt a "bűnözőt". (te igen?! és kérlek ne kössünk bele abba, hogy jó szakmai munkát végez-e, vagy sem, mert egyikünk sem településmérnök vagy közgazdász, és az ideológiai megkülönbözéseket is hagyjuk ki)

Egyébként csak azért lett gyorsított eljárásban bűnözővé nyilvánítva "liberálisok" közt, mert fideszes.
Ez amolyan slusszpoén nem? Hogy nem az a hír, hogy bűnöző, hanem hogy egy fideszes aki bűnözik.

blah blah 2016.12.10. 21:55:03

@vénkujon: nekem nem mondta senki, hogy a "ballibek sivalkodtak" kifejezést használni KELL
egyszer láttam mástól, aztán én is találónak véltem
meg is indokoltam

yotta 2016.12.10. 22:01:35

@vénkujon: "azt remélem emiatt nem kell betelefonáni a stábnak"

Hááát, ööö, nem is tudom... bár azt hiszem téged megfejteni nem a stábnak köllene fónoznom, léteznek erre szakintézetek... asszem...

vénkujon 2016.12.10. 22:08:41

@yotta: uhh. tehát bolond lennék??? ooh. és még? mih jöhet még ezután?

yotta 2016.12.10. 22:10:30

@fiúk csángók vagytok?: "jajj már megint ott tartunk, hogy a máshogy gondolkodó nem hiszik el, hogy vannak akik máshogy gondolkodnak..."

Hibás feltételezés, hogy gondolkodnak! Zsigerből ugranak/marcangolnak/harapnak - lásd a bejegyzést indító hírt - a marcangoláshoz meg annyi elég, amennyi a cápának is van...

yotta 2016.12.10. 22:12:01

@vénkujon: "uhh. tehát bolond lennék???"

Mi a baj? Hát a balfelsőben a fénykép mi mást sugall????

yotta 2016.12.10. 22:16:12

@pamut: "szóval te, a legnagyobb képmutató szentfazék még be is vallod hogy bérhazudozó voltál."

Nem, nem ezt vallotta be!
Te figyuzz, az ilyen tefélék miatt kurva szar a szövegértési statisztika!

blah blah 2016.12.10. 22:17:42

@yotta: biztos nem ment át az irónia :)

vénkujon barátunk is trollkodásba menekült

yotta 2016.12.10. 22:30:48

@fiúk csángók vagytok?: "biztos nem ment át az irónia :)"

Most már átjött! :-)))

vénkujon 2016.12.10. 22:31:37

@fiúk csángók vagytok?: sosem tagadtam, hogy trollkodni szoktam. szerintem fasza dolog. ma neked is többet kellett az átlagnál. de védeni kell a mundér becsületét-ez érthető
@yotta: te is bepakolhatnál egy képet, hogy jobb, hitelesebb legyen a profilod

vénkujon 2016.12.10. 22:38:44

de ne fat lacit, mer attól lemegyek guggolóba

pamut 2016.12.11. 00:23:25

@yotta: de, pontosan ezt vallotta be. miattad szar a szövegértési statisztika.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 07:24:36

@pamut: Szóval azt mondod a marketing és a reklám hazudozás?

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 07:29:49

@pamut: Féregség lenne reklámozni egy cég termékeit? Egyébként nekem se tetszett a munka, fél év után új munkahely után néztem. De nem látok erkölcsi problémát ebben.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 07:34:08

@Fedor: Ha azt hiszed a liberálisok nem használnak bérkommentelőket akkor nagyon tévedsz. Persze a legjobb az őszinte hívő mint te. De jól tudod ilyen kevés van a liberális oldalon.

nick papagiorgo 2016.12.11. 12:46:07

Én csak annyit tennék hozzá, hogy én a 2014-es bajai cigányos-tűzifás "oktatóvideó" óta már nem lepődök meg semmin :)
Ha jól emlékszem pont ez a szegény Fedor pattogott ott mint a gumilabda, hogy "ő ért a videózáshoz, és hát higgyük el, ez nem lehet kamu, megrendezett, stb, a Fidesz tényleg ilyen mocskos, aljas eszközökkel dolgozik, ésatöbbi" :)

(Fiatalok kedvéért: a videón pár cigány található, akiket "eligazítanak", hogy a Fidesz jelöltjére kell szavazni, mert akkor kapnak tüzifát. A videóról kiderült, hogy kamu, beállított jelenet, az MSZP rendelte meg, vagy (mondták ők) nem is rendelte meg, csak a cigányok maguktól akartak egy "oktatóanyagot" összeállítani, hogy hogy veri át a Fidesz a szegény cigányokat)

Most is hisz ennek a hírnek, "megbízható forrásnak" tartja, blogol is róla. A következtetéseket mindenki vonja le maga :)

Janossz 2016.12.11. 13:16:11

A KGB az a Kubatov Gábor Bandája rövidítése?

pamut 2016.12.11. 13:20:12

@maxval bircaman BircaHang szerk:
a reklám nem hazudja magáról hogy nem reklám, te álruhában toltad a promóciót, be is vallottad hogy hamis nikkeken, magadat sima civilnek hazudva. azaz hazudtál.

de ismerve az önkritikára való totális, teljes képtelenségedet, ezt még magadnak sem mered bevallani soha.

persze ha lenne legalább egy minimális erkölcsöd, csak köpnél amikor meghallod az orbánmaffia nevét, nem pedig nyalnád a seggüket.

pamut 2016.12.11. 13:20:47

@Janossz:

"A KGB az a Kubatov Gábor Bandája rövidítése?"

Találó :)

pamut 2016.12.11. 13:23:12

@nick papagiorgo:
ugye te azt is lehiszed mind a mai napig hogy Schmitt Pál maga írta doktoriját, és a trafikokat sem lopták el, na meg Kubatov-lista sem létezik, és a sok bizonyíték mind csak libsi koholmány, akárcsak a fotó Rogán helikopterezéséről?

Indriq 2016.12.11. 13:28:19

van ebben jó is, össze kell írni kik kommenteltek a követelmények szerint annak a kreténnek az oldalán, és kész is az ellenkubaszovlista :)

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 13:32:44

@pamut: A legjobb reklám a bújtatott reklám. Te is tudod. Ez csak munka volt, semmi más. Milyen önkritika? Nem magam reklámoztam, hanem a munkahelyemet.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 13:35:12

@pamut: Hogy jön ide a politika? Céget reklámoztam és nem pPártot. Orbánt pedig azért támogatom mert a kisebbik rossz.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 13:38:51

@Indriq: Kamunick. Nekem is volt több mikor bérkommentelő voltam. Csak nem fogom a valós nickemet eladni.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 13:42:29

@pamut: Nem, nem ezt vallottam be. A bérkommentelőség szimpla reklám, semmi más. S én jól csináltam, értelmesen.

Indriq 2016.12.11. 13:47:57

@maxval bircaman BircaHang szerk: relax... facebookról beszélünk, nem blogról

Indriq 2016.12.11. 14:11:52

@maxval bircaman BircaHang szerk: elmagyarázom, bár téged a párt eligazításán el kellett volna. A blognál a nicked mögött nem látsz semmit a magánéletedből. Facebookon kapásból kiszúrod ha valaki csak azért lett létrehozva, hogy kommenteljen politikai alapon vagy vannak magánéleti posztjai is.
Tedd fel a kezed ha megértetted :)

nick papagiorgo 2016.12.11. 14:18:00

@pamut:
én nem hiszek semmit :)
Mindazonáltal egy ilyen iromány, amit barátunk idéz, szimpla megléte és napvilágra kerülése is nagy amatőrségről tesz tanúbizonyságot.
Azt meg csak tényleg a móka kedvéért teszem hozzá, hogy ha pl. én írok valamit pl (senkit sem akarok megsérteni, csak példa) "Barátaim, Jobbikosok! Január 1-én indul a felkelés, mindenki kap fegyvert a megbízójától, akinek nem jutna, annak az oktogonon osztunk"
és pl. egy netkávézóból feltöltöm, és a neten terjed, akkor ezt tényleg mindenki be is fogja cumizni? :)

eßemfaßom meg áll 2016.12.11. 14:27:13

@Fedor: Mondd, hogy ez nem komoly.

Az index meg cikket ír egy fedorposztból, ők se tudnak már lejjebb kerülni :)

rasztaszív 2016.12.11. 14:37:47

kár a gőzért.a fideszes éppen azért fideszes,mert számára elfogadható,sőt természetes a tisztességtelenség.

eßemfaßom meg áll 2016.12.11. 14:37:57

Fedorunk szerint a bajai video nem hamis, a Voks14 reprezentatív!!! felmérése alapján 2014-ben az EgyüttPM önállóan is lenyomja a Fideszt

Fedorunk szeret felköpni és aláállni.

eßemfaßom meg áll 2016.12.11. 14:43:17

@pamut: "a reklám nem hazudja magáról hogy nem reklám"

Ha te ezt komolyan így gondolod az megmagyarázza miért nem vagy képes felismerni a valóságot.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 14:49:49

@Indriq: Az én kamunickemnél eszedbe se jutott volna, hogy nem igazi. Voltak képek, adatok, még pár ismerős is. Aki profi, annál nem látszik a kamu. Akinél meg látszik az nem bérkommentelő hanem vicces emberke.

knowledge tree 2016.12.11. 15:21:40

@Fedor: Ez miért erősítené a hitelességet? Honnan veszed, hogy nem a kommentekből ollózta össze valaki utólag az utasításokat?

pamut 2016.12.11. 15:42:20

@maxval bircaman BircaHang szerk:

tehát megbízásból, pénzért, életvitelszerűen hazudtál. erről van szó.

pamut 2016.12.11. 15:43:29

@maxval bircaman BircaHang szerk:

leírtam az összefüggést, de nem csodálom hogy nem akarod megérteni, ti fidesztrollok hirtelen mindig síkhülyének tetteitek magatokat amikor a szégyeneteket kéne megérteni.

pamut 2016.12.11. 15:44:27

@nick papagiorgo:

ezt kérdeztem:
"ugye te azt is lehiszed mind a mai napig hogy Schmitt Pál maga írta doktoriját, és a trafikokat sem lopták el, na meg Kubatov-lista sem létezik, és a sok bizonyíték mind csak libsi koholmány, akárcsak a fotó Rogán helikopterezéséről?"

erre kitérő választ adsz.

tehát fideszes vagy.

pamut 2016.12.11. 15:45:18

@eßemfaßom meg áll:
látom követed a fideszes sorvezetőt és személyeskedéssel terelsz a szégyenetekről.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 16:12:09

@pamut:

Reklámoztam, aminek eleve eleme a tények ferdítése.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 16:20:08

@pamut:

Nincs összefüggés, édes ballibám, a te beteg, nedves álmaid NEM a valóság.

nick papagiorgo 2016.12.11. 16:46:30

@pamut:
aha, igen, Mr Logika, mindenki, aki szerinted kitérő választ ad, az fideszes :)

eßemfaßom meg áll 2016.12.11. 16:51:45

@pamut: komolyan, te olyan komplex vagy szellemileg mint a viccbeli rendőr az akváriumtulajdonláshoz kötött buziságdetektorral.

rasztaszív 2016.12.11. 18:15:54

@maxval bircaman BircaHang szerk: mióta reklám egy ilyen sorvezető?de meg is megmondom:pontosan azóta,mióta nem számít neked a tisztesség.

rasztaszív 2016.12.11. 19:28:46

@maxval bircaman BircaHang szerk: a mellébeszélést is jó rég feltalálták már.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 19:47:07

@rasztaszív:

Sajnos igen, sőt a liberálisok nagyon használják is, de a nép már átlát a szitán.

pamut 2016.12.11. 20:25:47

@maxval bircaman BircaHang szerk:

azt jól látod hogy amit te csináltál az hazudozás, méghozzá pénzért hazudozás, biztos véletlenül de most volt egy tiszta pillanatod.

az viszont nem igaz (csak magadat akarod védeni vele) hogy minden reklám hazugság. vannak hazug, tisztességtelen reklámok, és vannak korrektek. de mindegy is milyen egy reklám mert ha valaki kamunikken tolja, önmagát civilnek hazudva és a reklámozását tényét is eltitkolva, az hazug ember.

te hazug ember vagy.

pamut 2016.12.11. 20:27:01

@maxval bircaman BircaHang szerk:

de van összefüggés, le is írtam, édes álkeresztény fidesztrollka, csak te vagy annyira szánalmasan gyáva és hazug, hogy tagadd a nyilvánvalót.

pamut 2016.12.11. 20:27:41

@nick papagiorgo: lám, lám, megint menekül a válasz elől a fideszes.... :)

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:29:15

@pamut:

Ismétlem: egy kereskedésben dolgoztam, ott volt feladatom az inlájn marketing is. Mi ebben a hazudozás? Egyébként utáltam a munkát, de mi az erkolcsi érv ellene?

Nem hazug ember, akik marketingmunkát végez. Ez persz egy specifikus terület, de erős csúsztatás lenne hazudozásnak nevezni.

pamut 2016.12.11. 20:29:19

@eßemfaßom meg áll:
igen, vicces vagyok, bár ilyen disznók elé nem szórom a gyöngyöket mint amilyen te is vagy.

én vicces vagyok, te meg egy szánalmas fidesztroll vagy. és most fuss a gazdidhoz hogy ilyenkor mit kell reagálni....

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:30:10

@pamut:

Nem tagadnám, ha nyilvánvaló lenne, de nem az.

pamut 2016.12.11. 20:31:35

@maxval bircaman BircaHang szerk:

erős csúsztatás nem hazugságnak nevezni hogy álnéven magadat civilnek hazudva "reklámoztál".

ne erőltesd birka, te túl gyáva és kisstílű vagy hogy beismerd magadnak hogy hazudtál. kicsit ballibázál, attól megnyugszol meg azt képzeled akkor igazad van. te hazug.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:31:51

@eßemfaßom meg áll:

Ez a @pamut: nick közismert ballib bértroll, évek óta mndig mndenben egyetért 100 %-ban az éppen hivatalosan ballib állásponttal.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:33:27

@pamut:

Munkahelyi feladat volt, nem "én" csináltam, hanem a cég, én a cég alkalmazottja voltam csak. Egyébként nem más, mint a normál reklám.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:34:18

@pamut:

Mit tagadok? A te elmeszüleményedet tagadom, mert nem igaz.

pamut 2016.12.11. 20:35:07

@maxval bircaman BircaHang szerk:
:DDDD
ezt találtátok ki, ti fidesztrollok? :DDDD épp most buktatok le fizettet fidesztrollok, erre aki a pofátokba vágja a szégyeneteket visszatrollozzátok ? :D

látod, az ilyen gátlástalan pofátlan aljas emberek jók trollnak mint te is :) istenem bazdmeg, a tisztesség szikrája sincs meg benned, nem csoda hogy a ide züllöttél... :)

na, és most visítsd hogy ballib, visítsd te nyomorult fasz :D

mondanám hogy tipikus fidesztroll vagy, de te még közülük is a legalja vagy, ami egyébként nem kis teljesítmény, sajnos ez van....

pamut 2016.12.11. 20:35:58

@maxval bircaman BircaHang szerk:

:DDDDDDDDDDDDDDD

tehát eddig te csináltad, de most hogy már nem tudod tagadni hogy egy hazug fasz voltál fizetésért, már "nem te" csináltad :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pamut 2016.12.11. 20:37:25

@maxval bircaman BircaHang szerk:

olyannyira van összefüggés, hogy le is írtam :DDDD

milyen érzés akkor fasznak lenni hogy még azt is tagadod ami ott van leírva? :DDDDDDDD

na ballibáz te szerencsétlen hazug álkeresztény.....

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:37:51

@pamut:

A hizzád hasonló ballibektől tanultam, hogy az ellenvéleményen lévő ember neve "troll", nem én taléltam kis ezt...

Azaz troll vagyok ballib szempontból, hiszen nem vagyok balliba.

Nem bukott le senki. Én pl. biztos nem, mert közismerten független civil közíró vagyok.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:39:06

@pamut:

Ismétlem: marketing. A marketinget hazugságnak nevezni erős csúsztatás.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:40:04

@pamut:

Nem tagadtam egyetlen tényt se. A te osoba következtetéseidet tagadtam.

pamut 2016.12.11. 20:44:16

@maxval bircaman BircaHang szerk:

az meg extra szánalmas hogy már kínodban annyira vergődsz hogy már megpróbálod még a "troll" szó jelentést is elhazudni :DDD

te, nyomorult fasz akinek egész élete arról szól vagy 10 éve hogy minden blogban mindenkit leballibáz aki nem nyalja orbán seggét, és még te tagadod hogy troll vagy bazdmeg? :DDDDDD
bazdmeg te nem troll vagy, te az ország LEGNAGYOBB, SZTAHANOVISTA trollja vagy bazdmeg!!! mást se csinálsz csak ballibázol mindekit évek óta, napi 15+ órában! :DDD ennyi a szókincsed bazdmeg, már a trollmelódhoz töpörödött az agyad is, lassan nár csak egy szót foigsz tudni ismételni te ónyomoult, ilyen szinten beszűkült agyhalott ember nincs még egy mint te. különben is miből élnél ha nem a bértrllkodásból, minden blogon ott vagy elsőnek 10+ éve, erre csak főállásban van idő, de te fanatikus vagy szóval nem 8 órát tolsz hanem 16-ot :D

most meg már szavak értelmét hazudod el, te szánalom!!!! :DDDD

pamut 2016.12.11. 20:45:28

@maxval bircaman BircaHang szerk:

van tisztességes, önmagát felvállaló marketing, és van tisztességtelen, hazugság árán működő marketing.

TE AZ UTÓBBI VAGY.

BEISMERTED.

HAZUG VAGY.

pamut 2016.12.11. 20:46:26

@maxval bircaman BircaHang szerk:

mi van, fáj az igazság, te kamukeresztény hazug?

ez van!:
"ha lenne legalább egy minimális erkölcsöd, csak köpnél amikor meghallod az orbánmaffia nevét, nem pedig nyalnád a seggüket."

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:48:16

@pamut:

Köszönöm meleg szavaidat, de ennyire aktív nem vagyok. Van más hobbim is, s sajnos a munkaidő 70-80 %-ában dolgoznom is kell.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:49:33

@pamut:

Orbán pozitvumait támogatom, negatívumait nem. Mi ezzel a gond? Fontos nekem Mo., nem akarom, hogy liberális uralom legyen az országban ismét.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:51:02

@pamut:

Minden marketing per definitionem "hazug", azaz ostobaságokat beszélsz.

pamut 2016.12.11. 20:52:22

@maxval bircaman BircaHang szerk:
:DDDDD
HAZUDSZ MOST IS!!!
Ha csak napi 10 perc melód lenne már nem tudnál majd minden blogban a legelső lenni, az a pár kivétel gondolom akkor van amikor budira kell menned! FOLYAMATOSAN a neten lógsz, FOLYAMATOSAN? REGGELTŐL ESTIG SZKENNELED a blogokat, mindenhol első vagy hogy trollkodj egyet, EZ AZ ÉLETED.

Magánéleted sincs, nincs senki aki hozzád szólna, már nem vállal senki, életed egyetlen értelme hogy gyűlölj és rágalmazz ballibázz mindenkit akibe csak be bírsz kötni! ez vagy, ezzé váltál, nincs semmi másod...

komolyan mondom, ha nem lennél ennyire aljas és hazug és pofátlan és gátlástalan és seggnyaló, már majdnem sajnálnálak... mondjuk orbánnak pont ilyen emberek kellenek a legalja troll melóra, normális emberek ilyet nem vállalnak, ehhez ilyenek kellenek mint te...

pamut 2016.12.11. 20:53:50

@maxval bircaman BircaHang szerk:

ez a válaszod, idióta? :D

mi van, a gazdád most azt küldte le hogy beszélj félre, most ez a parancs? :DDD

nesze, erről volt szó te hazug kamukatkó:

az meg extra szánalmas hogy már kínodban annyira vergődsz hogy már megpróbálod még a "troll" szó jelentést is elhazudni :DDD

te, nyomorult fasz akinek egész élete arról szól vagy 10 éve hogy minden blogban mindenkit leballibáz aki nem nyalja orbán seggét, és még te tagadod hogy troll vagy bazdmeg? :DDDDDD
bazdmeg te nem troll vagy, te az ország LEGNAGYOBB, SZTAHANOVISTA trollja vagy bazdmeg!!! mást se csinálsz csak ballibázol mindekit évek óta, napi 15+ órában! :DDD ennyi a szókincsed bazdmeg, már a trollmelódhoz töpörödött az agyad is, lassan nár csak egy szót foigsz tudni ismételni te ónyomoult, ilyen szinten beszűkült agyhalott ember nincs még egy mint te. különben is miből élnél ha nem a bértrllkodásból, minden blogon ott vagy elsőnek 10+ éve, erre csak főállásban van idő, de te fanatikus vagy szóval nem 8 órát tolsz hanem 16-ot :D

most meg már szavak értelmét hazudod el, te szánalom!!!! :DDDD

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:54:36

@pamut:

Nem ismersz.

Heti 45 óra a munkaidőm, s nagy amerikai multinál dolgozom, ahonnan perek alatt kirúgnának, ha nem végezném el a munkámat.

Az életemnek pedig csak egy apró része a kommentelés,

Hazudni meg nagyon ritkán szoktam.

pamut 2016.12.11. 20:56:01

@maxval bircaman BircaHang szerk:

:DDDD

annyira ostoba vagy hogy már te magad mondod hogy hazugságot toltál :DDDD

pedig nem, nem mindenki olyan aljas mint te hogy álnéven, önmagát civilnek hazudva reklámozzon, sokakban van gerinc és vállalják hogy hirdetnek valamit. te viszont....

édes istenem de röhejes ahogy vergődsz :)
mintha még nem láttalak volna ezerszer hazudni, trollkodni, blogokat szétverni, oszt most itt vered maga d a földhöz hogy te nem is hazudtál! :DDDDDDDDDDDD

pamut 2016.12.11. 20:57:52

@maxval bircaman BircaHang szerk: lófaszt dolgozol te amerikaiknak, te orbánnak dolgozol és nem heti 45 órát hanem heti 90-et, de inkább még többet.

nem jön ki a matek, érteeeeeeed már móricka bazdmeg ? D
ha lenne bármilyen melód, nem tudnád FOLYAMATOSAN szkennelni a netet! te ebből élsz!! most is a parancsokat olvasod hogy mit válaszol nekem! ezért kapod a fizudat!

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 20:59:06

@pamut:

Megint magadból indulsz ki... Az, hogy neked gazdád van nem jelenti azt, hogy nekem is van. Én büszke vagyok függetlenségemre.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 21:01:17

@pamut:

Nem dolgiztam még soha kormány, párt vagy más politikai szervezet részére.

Nem kell szkennelni semmit, léteznek modern technológiák.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.11. 21:02:37

@pamut:

Tanulmányozd jobban a modern relámozás világát... meg fogsz lepődni...

pamut 2016.12.11. 21:03:25

@maxval bircaman BircaHang szerk:
lOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl, bazdmeg LOOOOOOOOL!!!!!!

a net LEGNAGYOBB FIDESZTTOLLJA AKI REGGELTŐL ESTIG ORBÁN SEGGÉT NYALJA ÉVEK ÓTA MEG VESZETTÜL FRÖCSÖGVE BALLIBEZIK AHOGY TUD FÜGGETLENEZIK!!! :DDDDDDDDDDD

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL!!!!! :DDDDDDDDDDDDDD

pamut 2016.12.11. 21:03:59

@maxval bircaman BircaHang szerk:

tanulmányozd a "tisztesség" fogalmát... meg fogsz lepődni.....

DeMarco 2016.12.14. 20:17:53

Azért az érdekes, hogy a poszt címe: sorvezető fidesztrolloknak, majd egy nappal korábban megjelent, mint a mainstream médiában és milyen furcsa...egy együttes "megtalált" doksijára hivatkozik. Ez legalábbis felveti a gyanút, hogy nem egy sorvezetőt látunk-e együtttrolloknak kitalálva. Ami persze nem baj, csak megint az derült ki, hogy bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű...

pamut 2016.12.15. 12:25:57

@DeMarco:
szia troll, időközben a fidesz beismerte hogy ők írták.

kurva nagyot égtél, nyilván fideszes vagy, sebaj, majd hazudsz mást.

DeMarco 2016.12.15. 16:16:19

@pamut: Látom, hogy vannak értelmezési problémáid, sebaj, fuss neki még egyszer...vagy ahányszor csak akarsz...

pamut 2016.12.15. 16:19:20

@DeMarco:
mi van fideszes, most úgy akarsz tenni mintha nem írtad volna azt a kommentet? :D

írtad, egyértelmű, a te sarad, hiába is próbálsz menekülni előle....

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.12.15. 20:40:43

@DeMarco: Ki kell ábrándítsalak, nincs itt semmi összeesküvés, csupán számos EGYÜTT politikust követek a Facebook-on, így amikor kitették, és megláttam, lecsaptam rá a hírértéke miatt, elvégre az olvasottság meg az, hogy a témát a mainstream médiában először feldolgozó Index cikk is rám hivatkozik többek között, az - bevallom - legyezgeti a hiúságomat :-) Szóval nem volt itt semmi pártutasítás vagy felkérés, csak szimpla hírérzékenység. Ha késő este nem nézek fel lefekvés előtt a Facebook-ra pénteken, és nem ragad meg a dolog annyira, hogy éjfélkor a gép elé üljek, megírni ezt a posztot, simán lemaradok róla :-)
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0