Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára
2019. június 27. írta: Fedor

Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

baranyi_krisztina_fb.jpgMég áprilisban volt egy szerény, de határozott javaslatom a Párbeszéd vezetőinek: mivel Ferencvárosban még nincs megnevezve a közös ellenzéki polgármester-jelölt, és a jelölés joga hivatalosan az övéké, jelöljék a helyben népszerű, a kerületi (és a fővárosi) közélet, valamint a környezet tisztaságáért rengeteget tevő Baranyi Krisztinát, aki tuti nyerő lehet a felmérések szerint. 

Nos, ez az ajánlat még mindig áll, sőt, most lett igazán aktuális. Közös polgármester-jelölt azóta sincs a kilencedik kerületben, a tegnap lezárult előválasztásnak köszönhetően viszont most már hivatalosan is Karácsony Gergely lett az összellenzéki kihívója Tarlósnak, így kétségtelenül többet számít a szava, mint akár pár nappal ezelőtt is. 

Márpedig minden jel szerint Karácsonynak nem lenne ellenére Baranyi nagyobb szerepvállalása. Erre utalt már az is, hogy a zuglói képviselőtestület tényfeltáró bizottságába, amely a helyi parkolási rendszer visszásságait vizsgálja ki, a polgármester Baranyi Krisztinát delegálta tagként, de egy interjúban elég konkrétan ki is jelentette, hogy mit szeretne Ferencváros esetében:

Karácsony Gergely úgy véli, hogy azokban a kerületekben, ahol már megegyeztek a közös ellenzéki polgármester-jelölt személyében, nem lesz változás, a kilencedik és a huszonharmadik kerület ügyében van még vita. Előbbi esetben szerinte mérések bizonyítják, hogy Baranyi Krisztinát kellene támogatnia az ellenzéknek

Hát akkor kedves Karácsony Gergely! A kerületi polgármesterek hivatalból tagjai a fővárosi közgyűlésnek, szóval ha szeretnéd, hogy a győzelmed esetén minél több ellenzéki taggal dolgozhass együtt, és szívesen folytatnád személy szerint Baranyi Krisztinával is a munkát, hogy hitelesen felléphess a parkolási mutyi ellen fővárosi szinten, akkor vesd be a frissen megnövekedett befolyásodat az ellenzéki térfélen arra, hogy ne csak a nyolcadik kerületben legyen hiteles, nem pártkatona közös jelölt (ott Pikó András személyében), hanem a kilencedikben is, ahol Baranyi már többször is bizonyította az alkalmasságát. 

Legyen már valami haszna is végre annak, hogy a sármodat és az ambícióidat a szocik szolgálatába állítottad.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr3614914354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

plümpike 2019.06.27. 22:09:49

Fedor, meg a parbeszedesek sem kernek a nyilvanvaloan elmebeteg Baranyibol, pedig oda olyan szerencsetlenek is befernek, mint Szabo Timea, a budosszaju Tordai, vagy eppen maga Karigeri, a szegeny ember Justin Trudeauja.

Engedd el ezt az Egyutt temat, a kutya nem kivancsi rajuk, 0,7 szazalekot kaptak, abbol BK legalabb 0,1-et hozott, a tobbi a Juhasz erdeme.

Te is szavazhatsz szepen a Momentumra, ha mar nem keves penzert beleteve a projektbe, osszeraktak oket. Ja, hogy dupla annyi idos vagy, mint a momentumos fiucskak, leanyok es egyebbek, meg otszor annyi eszed van? Hat, szar ugy, a lenyeg hogy bukjon az Orban

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2019.06.27. 22:58:44

@plümpike: Nyilván elmebeteg Baranyi, hisz politikusként tisztességes, és leleplezi azokat, akik nem azok. Hát milyen ember az ilyen?

plümpike 2019.06.27. 23:42:09

@Fedor: Nem, azert elmebeteg, ahogyan megnyilvanul. Teljesen nyilvanvalo, hogy komoly psziches bajai vannak. Az sem veletlen, hogy senki, meg az ellenzeki oldalon sem ker belole, pedig ott olyan figurak is epizodszerepet kapnsk, mint Bangone, vagy eppen Marki-Zay.

Kulonben, komolyan, en sajnallak titekez. Nektek CSAK ezek az arcok jutottak, a legkepessegesebb politikusotok egy alkoholista szociopata, aki raadasul akkorat bukott 13 eve, hogy azt azota se heverte ki, egyebkent meg a szereny kepessegu, de kibaszott nagy egoju vizesnyolcasok csapata az ellenzeki politikai terkep. Nekunk bezzeg van Orbanunk, ha o megunja, akkor lesz Lazarunk, Navrasicsunk, Novak Katalinunk, stb...

A gond az, hogy a szavazok nem hulyek, es pontosan latjak a ket oldal szereploi kozotti kepessegbeli kulonbsegeket. Ez a fidesz titka, nem az a sok faszsag, amit az ellenzeki media megfejtett.

De ameddig a kiskunlachaza tartalekcsapat indul a Barcelona ellen, addig a lachaza maximum egy-egy Kopplarovics Belàban bizhat 10 evente (lasd MZP), nem abban, hogy megfordulnak az eroviszonyok.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2019.06.28. 00:15:54

@plümpike: Hát akkor higgy ebben, ha ezzel megtudod nyugtatni a lelkismereted azért, mert olyanokat támogatsz, akik tisztességtelen és aljas eszközökkel lelplezik azt, hogy lenyúlnak minden közpénzt, aminek a közelébe kerülnek.

plümpike 2019.06.28. 09:58:40

@Fedor:
Egyrészt ez nem hit kérdése, egyszerűen meg kell nézni az ellenézék arcait, és azt, hogy hogyan nyilvánulnak meg, és össze kell hasonlítani a kormánypárt prominenseivel.
Bangóné patkányozik, Kunhalmi kéthavonta komplett idiótát csinál magából, Tordai olyan ciki, hogy én szégyellem magam, Hadházy, noha 3 éve heti korrupcióinfót tart, hebeg-habog a kamerába, Karigeri EGYSZER megy be ellenoldai TV-be, és úgy behúzzák a csőbe, hogy csak pislog. Satöbbi. Ezek nímandok. Önjelölt, messianisztikus téveszmével megátkozott elmebetegek. Ha a nyilvánvaló alkalmatlanságuk ellenére az ellenzéki sajtó nem nyomná őket ezerrel, akkor már rég eltűntek volna a közéletből, mert náluk lényegesen képességesebb formák is eltűnnek, ha nincs meg a médiatámogatás (lásd pl Schiffer)

Az a hit kérdése, hogy te elhiszed, mert a sajtód elhitedi veled, hogy ezek a szerencsétlenek alternatívát jelentenek.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2019.06.28. 10:44:10

@plümpike: Nem az én sajtóm hitet el velem dolgokat, hanem te dőlsz be annak a torz képnek, amit egyes esetek kiragadásával, felnagyításával és elferdítésével a lakájmédia sugall. A tény viszont az, hogy bár nem szupermenekből áll az ellenzék, de a kormány sem, és összességében még mindig sokkal vállalhatóbbak, mint az a bűnszervezet, akikért te rajongsz. És már hogyne jelentenének alternatívát egy olyan országvezetés számára, amely a lopásban, meg az ezt elleplező uszító kommunikációban rettentő kreatív, de egyébként összeomlik a kezük között az ország. Ezeknél bárki jobb lehet.

plümpike 2019.06.28. 13:22:47

@Fedor:
" te dőlsz be annak a torz képnek..."
Úgy tűnik neked, hogy csak a "lakájmédiából" tájékozódom? Mert ebben az esetben értem, hogy miért nem látod a posztod alanyán a pszichotikus jegyeket.
Én olvasom a teljes magyar online sajtót, kb 80%-ban ellenzéki cikkeket, és az alapján mondom, hogy ezek az emberek nagyon alacsony szinvonalat képviselnek, és csak a különféle médiapraktikáknak köszönhetően vannak a köztudatba, alanyi jogon maximum a 15 perc hírnév járna nekik.

" de egyébként összeomlik a kezük között az ország. "
Melyik ? Ami évek óta 4-5%-os GDP növekedést produkál? Csak szólok, hogy ez az összeomló ország faszságot már az index is elengedte:
index.hu/kulfold/2019/06/28/babis_tuntetes_csehorszag_magyarorszag_osszehasonlitas_orban/
"Andrej Babiš cseh és Orbán Viktor magyar miniszterelnök egyaránt a gazdaságot sikeresen megerősítő politikus...."

"amely a lopásban, meg az ezt elleplező uszító kommunikációban rettentő kreatív"
Az ellenzékből viszont MINDENFAJTA kreativitás hiányzik, ugyanazt csinálják 10 éve, és meg vannak lepve hogy nem működik.
Amit kreatívnak, (értsd alkotónak) gondoltak, a november-decemberi balhékeltést, az sem hozott nekik egyetlen árva pluszszavazatot sem, sőt, leginkább vitt. Tehát az ellenzék kreativitása igazából destruktivitás.

"Ezeknél bárki jobb lehet."
Hát ja. PÉLDÁUL az az elkúrós Feri, aki alatt TÉNYLEG összeomlott az ország, DE jelen pillanatban az ellenzék egyetlen olyan szereplője, aki nem ad-hoc cselekvésekkel, olcsó politikai pamfletekkel operál, hanem valamifajta stragéiát követ.

Szerencsére az ország több mint fele nem így gondolja, de te csak nyomasd továbbra a mindenféle értékelhető politikai teljesítmény nélkül kimult pártod egyetlen olyan szereplőjét, aki még nem engedte el ezt a politika dolgot.
Amúgy kurva szar lehet 10 év alatt a második kedvenc pártodat is eltemented, szóval igazából én vagyok a geci, mert sót szórok a sebeidbe, plusz még rá is pisilek.

invalid user name 2019.06.28. 19:46:28

a zuglóban bevált parkolási maffiát kiterjeszti az egész fővárosra. hadd gratuláljak.

invalid user name 2019.06.28. 19:47:17

@plümpike:

mi bajod van Baranyi Krisztával? eredményes és becsületes.

invalid user name 2019.06.28. 19:48:30

@plümpike:

"Ami évek óta 4-5%-os GDP növekedést produkál?"

ja már tudom mi a bajod. fideszesként te is részesedtél a parkolási maffiából.

plümpike 2019.06.28. 20:25:52

@invalid user name:
Eredményes? Hát baromi nagy eredmény az, hogy nem hogy a kilencedik kerületi fidesz, hanem még az ellenzék sem áll vele szóba, hallani sem akarnak arról, hogy jelölt legyen. Se a szocik, se az LMP, se a helyi jobbik, DK.
Tudod, amikor sorra jönnek szemben veled az autók, akkor el lehet esetleg gondolkozni azon, hogy nem-e te hajtottál fel rossz irányba az autópályára.

Baranyi erre képtelen. Kinyalta a 444-esek seggét a parkolási film elkészítésekor, és azt gondolta, hogy ezzel neki jár a kilencedik kerületi polgármesterjelöltség. Függetlenül attól, hogy egyébként előtte 4 évig mit csinált.

De egyébként ez nekem, mint fidesz szavazónak nem fontos, ellenzéki belügy, oldják meg, leszarom. Viszont a nő bolond.

invalid user name 2019.06.28. 20:34:05

@plümpike:

a fidesz meg a maszop nyilván utálja mint varjú a rohadt tököt mert kiderítette a közö parkolási bizniszüket. ez az eredmény.

a veszélyes hulladékokat is azért kezdték elszállítani mert ütötte az ügyet. egy helyi politikusnak ez a dolga. eredményes.

invalid user name 2019.06.28. 20:36:02

@plümpike:

a 4-5% gazdasági növekedés egyszerűen a beáramló EU pénzek elköltése meg a profitjukat itt megtermelő multik leányvállalatainak hozzáadott értéke.

a kormány kb semmit nem tett hozzá.

téged meg nyilván megfizetnek ezért.

plümpike 2019.06.28. 23:05:18

@invalid user name: lofaszt nem deritett ki, egyszeruen kamera ele allt a 444 filmjeben.

Az egy cseppet se zavarja meg a torekeny vilagkepedet, hogy a kormany 2010 ota a szoges ellentetet csinalja, mint amit az unio elvar, es ennek ellenere van novekedes a GDPben, a foglalkoztatasban, a realberekben es csokkenes a gazdasag serulekenysegeben. De azert minden kizarolag az unios forrasok erdeme, amit persze Meszarosek az utolso fillerig ellopnak, meg kulonbes sem fenntarthato, raadasul oktatasegeszsegugy.

Engem meg karakterre fizetnek: 90 fillert kapok a lenyult unios forrasokbol, 10-et meg a ferencvarosi parkoloautomatak fekete penzeibol minden betuert, amivel szettrollodom azokat a ballibsi blogokat, amik 10 ev alatt az oldalmegtekinteseik 80%-at elvesztettek.

plümpike 2019.06.28. 23:33:37

@MAXVAL bircaman közíró:
Az ex Egyuttesek (most mar) nem soros emberei, mert annyira balfaszok, hogy meg az oreg is rajott, kar belejuk nyomni a zsetont.

A kampanybukot meg kifizette nekik, de ott valszeg kozolte veluk, hogy eszukbe ne jusson meg egyszer politikaba artani magukat. Ezt az ertelmesebbje tudomasul vette, a csapat bolondja meg, mivel ciki lenne visszamenni a munkaeropiacra, tovabbra is azt hiszi, hogy 4 ev onkormanyzati kepviseliseg feljogositja arra, hogy o politikus legyen.

Mert velem kurva nehez elhitetni, hogy ha a 20%os jobbik Vona alatt fel even belul 150 millio mikroadomanyt tud osszeszedni az ASZ birsagra, akkor a 0.7%os Egyuttnek 2 honap alatt 170 milliot utalnak. Ugy raadasul, hogy kozben a Konoktol kezdve a teljes ellenzeki sajto ugyanezekre a forintocskakra ment ra. De hat persze ez maga a megtestesult antiszemitizmus.

Lilli_Csiribiri 2019.06.29. 00:04:25

Azért arra nagy összegben mernék fogadni hogy a Nyócban marad a Fidesz, mindegy kit állít ki az ellenzék.

invalid user name 2019.06.29. 04:03:55

@plümpike:

"a kormany 2010 ota a szoges ellentetet csinalja, mint amit az unio elvar"

tökmindegy mit csinál a kormány. jön a zsé, naponta néhány milliárd forint, elkölti BÁRMIRE, az GDP. erre rájöttek már a fijjug is, hogy ha ellopják a felét még az is GDP.

amíg tart a németek türelme. aztán pofára esnek a hiszékeny szavazók.

invalid user name 2019.06.29. 04:07:24

@plümpike:

az ilyen kommentekből látszik hogy fizetett kommentelő vagy merúgyegyébként a fogalmazás színvonala alapján elég intelligens vagy -- de a tartalom a kocsmapulton könyöklő zavaros tekintettel magyarázó jómunkásembereké. "a soros", bazmeg :)

2019.06.29. 06:45:37

pikó andrás a hiteles nem pártkatona? ne bassza már meg. ő ellenzéki lakájmédia, rezsimszolga. kábé mintha a fideszben azt mondanák, hogy mondjuk stefka istván egy valódi független. ők legalább nem hazudnak ekkorát.

invalid user name 2019.06.29. 07:19:51

@uniót erdéllyel:

a másik troll aki címkéz de nem tudja megmondani miért.

szepipiktor 2019.06.29. 07:45:21

Sokszor olvasom megdöbbenéssel a hívő bloggerek írásait, érveléseit.
Gyakorlatilag nem fogják fel, hogy az ember, mint lény, nem pártideológiák mentén működik.
És a számtan sem az erősségük.
Most egy újabb írás, amiből kimaradtak a tények.
A hazai szavazóbásis meghatározó része, 36-38%, passzív, pártnélküli.
A választásokon pedig az aktív 62-64% választ.
Ebből a fidesznek megvan a fix bázisa, tehát nekik az az érdekük, hogy a passzívak otthon maradjanak, így bármikor bármit nyerhetnek.
Az ellenzék csak akkor tudna váltani, ha a passzív halmazból legalább 1 millió embert megmozdítanának és a ellenzéki oldalhoz kötnének.
De ehhez olyan politikusok kellenének, olyan pártok, akik erre alkalmasak, például hiteles emberkék, valós programok stb.
Ma ez nincs az ellenzéki oldalon, így folyamatosan egymástól csábítják el a szavazókat, az egymástól elszedet százalékokkal kampányolnak a saját médiájukban.
És ezzel nem növelik a ellenzék bázisát, tehát soha nem válthatják le a fideszt.
Most itt tartunk, az ellenzéki bloggerek sem fogják fel, hogy ősszel az emberek a saját sorsukról fognak dönteni, helyben a saját életterükért szavaznak és nem ideológiák, izmusok mellett.
A többséget jelentő átlagszavazó ugyanis élni akar, dolgozni, bszni, gyereket szülni, unokákkal játszani, és szertné ha lenne járda, szépülne a környzetet. És magasról szarik arra, hogy ezt baloldali, jobboldali, szélsőbalos bolsevik momentumos stb. vezető alatt történik.
Eleve nem fogja fel az ellenzék, hogy nagyon sokan élnek még, akiket meghurcolt a baloldal, és 90-ben azt várták, hogy az a világ eltűnik. Most miért támogatnák a korábbi galádok, padlássöprők, tömegbelövetők utódait? Vagy miért váltanának a heteró életről a gendervilágra, miért dobnák el a családjuk múltját, a klasszikus családmodellt a kozmopolita multikultiért, miért támogatnák a tehetség helyett a kvótaelveket, miért választanák a magyar kultúra, nyelv, történelem helyett a googlet meg az amazont?
Ezt felejti el az ellenzék, nem is akar plusz szavazót, így tudatosan ők is otthontartják a passzív halmazt, hazudoznak a változásról (aha, mert puzsér hirtelen galád lett, KO meg szent, azaz nem tarlós leváltása a cél, hanem a SAJÁT ember pozícióba pakolása), veszteni fognak, de lesz csomó jólfizető pozíciójuk, amihez felelősség sem kapcsolódik, elég az atv-ben, az indexen, a hvg-ben vagy a 444-en propagálni a flashmobokat, a lufieregetést és a 1-2000 fős "tömegtüntetéseket"
Szóval itt hazudik az ellenzék és médiája.
Tudják, hogy a többségnek nem kellenek, de nem váltanak, mert az ingyenélet kifizetődik és csak hazudni kell ehhez.

B60 2019.06.29. 08:02:34

@MAXVAL bircaman közíró: na a sorosozás meg is volt, most jöhet a repertoár: lippsi,libsi,libbant,komcsi, hazaáruló, na nyomjad. De kva unalmas melód van.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.06.29. 08:05:34

@B60:

A tények néha unalmasak, ez igaz, dehát erről nem én tehetek.

Willkommenskultur 2019.06.29. 08:06:48

Parbeszed helyett akar vmi Roman portrayal is szavaznek

B60 2019.06.29. 08:17:29

@MAXVAL bircaman közíró: hát nézem 15ezer bejegyzésed van önmagában abnormális, de ennyiszer sorosozni,libsizni szintén nem normális. De neked ez jó,elég primitív figura lehetsz. Na sorosozzál tovább.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2019.06.29. 08:22:33

@plümpike: Hiába nő a gazdaság már amennyire nő, mert nemzetközi összehasonlításban folyton lefele csúszunk), ha közben minden pénzt lenyúlnak, meg megalomán őeültségekre költik, a fontos dolgok helyett. Az az ország nem működik, hanem összeomlóban van, ahol csökkenteni kell a kormányablakok nyitvatartását, mert menekülnek onnan d olgozók, ahol egy orvos halála miatt veszélybe kerül egy komplett egészségügyi ágazat működése, ahol nem viszik el a szemetet, és még sorolhatnám. Legyél büszke rájuk.

És bár Gyurcsányt a hátam közepére se kívánom, azért azon a szelektív amnézián mindig elcsodálkozom, hogy mindig kihagyjátok a képletből, hogy amikor alatta válság volt, az egész világon az volt, szóval azt nem ő hozta össze. Ellejben amikor az utódja, Bajnai rendbe tette az országot, és egy felfele ívelő gazdaságot adott át Orbánnak, akkor ő tényleg összehozott egy olyan recessziót egy év alatt, amelyet már nem indokoltak nemzetközi trendek,szóval abból is ki kellett lábalni, és csak mostanában sikerült meghaladnunk a világválság előtti szintet. Rettentő büszke lehetsz arra, h9gy az Euro pl. évek óta azon a szinten, vagy még magasabban van, mint a világválság alatt, amiért akkor Gyurcsány fejét akartátok venni, de amit Bajnai 2010-re már visszadolgozott 270 Ft környékére, hogy aztán Szijjártó és Kósa pár jól irányzott mondattal egy nap alatt újra bedöntse.

De a gazdaság nem minden. Orbán alatt egy Putyin seggét nyaló latorállam lettünk, amely aljasul és embertelenül bánik mindenkivel. Védd csak a potenciális gyilkosaidat, sorold csak nyugodtan a kormánypropaganda hazug paneljeit, hátha legalább te elhiszed magadnak.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.06.29. 08:24:10

@B60:

Napjaink fő problémája a liberális demokrácia.

S térségünk legaktívabb háttérhatalmista játékosa meg Soros.

Ezért kell ezekkel kiemelten foglalkozni.

B60 2019.06.29. 08:27:07

@MAXVAL bircaman közíró: esetleg egy kis komcsizás, zsidózás, muszlim,migráns , azt haza is mehetsz,jön helyetted macisajt nevű idióta de nagyon kitartó

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.06.29. 08:30:35

@B60:

Minek?

A kommunizmus nem jelent semmilyen veszélyt.
A zsidó egy nép, nem számít,
A muszlim egy vallás, nem számít.
A migráció pedig közismert kérdés, nincs mit beszélni róla.

B60 2019.06.29. 08:36:09

@MAXVAL bircaman közíró: ehhez képest folyamatosan komcsiztok,zsidóztok, migránsok és muszlim hadakkal fenyegetőztök. Szánalmas csürhe vagytok. De történelem mindent megold. Oda kerültök ahova valók vagytok a szemétdombra.

Willkommenskultur 2019.06.29. 08:37:34

@B60: a szaroldalt pl. mar meg is oldotta

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.06.29. 08:43:03

@B60:

Nem tudsz idézni tőlem egy szál komcsizást, zsidózást, muszlimozást se. Szóval hazudsz.

2019.06.29. 08:46:31

@invalid user name:
na, akkor fejtsjük meg a miértet. budapest nem valós árut termel, hanem gdp-t. valós árun nem csak materiális jószágokat, mondjuk így a hardvert értem, hanem a szellemi javakat is. magyarország sajnálatos módon nem szoftver nagyhatalom. legfeljebb néhány száz fős cégek vannak elvétve. ehhez képest mondjuk mountain view központjában 25 ezer főt foglalkoztat a google. és még ott van a mozilla alapítvány központja. és előállítják a nyílt forráskódú termékeket. de az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat a vállalatoknak értékesítik. és ebből nekik is lesz 500 millió uszkve 1 milliárd dollár éves árbevételük. budapest liberális szellemi életét nem nyílt forráskód, hanem a nyílt társadalom alapítvány próbálja uralni. és a kettő nem ugyanaz. nagyon nem. az egyik valós árut termel, szellemi produktumot, ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat értékesítik, a másik nyílt politikai tevékenységet folytat civil mozgalomnak álcázva.

felőlem szavazzál pikó andrásra, de budapest majd akkor lesz polgárosoult, ha ilyen vasutakat gyárt. aprohirdetesingyen.hu/hirdetesek/ads_new2/869/8691074/piko-vasut_11487678030.jpg
kisvasutat, vagy vasúti modellt, és ehhez lesz csepelen a mérnököknek és a munkásoknak vagongyára. de most az a kérdés, hogy kinek legyen vagyongyára. a ballib programja az, hogy a szocik eladósítják az országot, a libsik eladják. és nem lesznek vagyonos magyarok, de így vagyonos középosztály se lesz különösen vidéken. legfeljebb csak a multikat kiszolgálók hazaárulók köréből. a köznép azért választja meg stefka istvánt, pesti srácokat és társait, és hogy szétverjék ezt a szar, szemét, hazaáruló társaságot.

budapest velük nem lesz világváros. ki lett próbálva. egy emberöltőn keresztül próbálkozhattak. hallgatta a nép drága bolgár úrnak betelefonáló ávós prolikat, nézheti a drogos buli buzik vonaglását a sugárúton a mai napig. és hogy éjszakában sugárban hányó angol prolikkal leszünk nyugatosok. lófaszt. nem azt állítom, hogy a fidesz és különösen annak militáns első vonala önmagában megteremti a polgárosodást. de annak előfeltétele, hogy valaki szétverje ez a nyilvánvalóan alkalmatlan ellenzéki társaságot. karigerit, kálmán olgát, dr dobrev klárát és a többieket. de felőlem szavazzátok vissza őket. ha őket választja a többség, akkor azt is tudomásul veszem. ha meg nem, akkor pikó andrás szaladgál a nagykövetségekre, hogy jaj, nem mi győztünk. kitört a diktatúra. sztálinizmus, hitlerizmus plusz észak korea. és a világlapok firkászai vevők ezekre a hazaáruló szarokra.

de majd összeáll a karigeri és a baranyi parkoló maffia ügyben. aha. és az egyik börtönbe zárja a másikat, vagy mégis hogy. ez lesz a koalíció. ungár petike bebörtönzi az anyját összefognak a jobbikkal. mert úgy lesz elszámolás. ilyenek csoportosulásokból áll az ellenzék. nem valóban független, értelmes közemberekből.

most már annyira nincsenek kádereik, hogy felvonul az ellenzéki lakájmédia, az ellenzéki rezsimszolgák. ismeretlen nímandok. mert mit képvisel kerpel-fronius gábor. a nagy büdös semmit. nem feltétlen kell szittya magyarnak lenni. de errefelé a közéletben, különösen a főhatalom közelében magyarrá kellene válni. fidesz magyarrá, vagy nem-fidesz magyarrá, de magyarrá.

törppicur 2019.06.29. 08:51:11

a tegnap lezárult előválasztásnak köszönhetően viszont most már hivatalosan is Karácsony Gergely lett az összellenzéki kihívója Tarlósnak - van 2,5% budapesti, aki azt szeretné, hogy karigeri legyen Tarlós kihívója. Ennek kb. fele azért szeretné őt, hogy hátha nyer, a másik fele meg azért, mert vele szemben Tarlós tuti befutó.
Azzal a 2,5%-kal összellenzékinek nevezni kicsit sem álságos dolog, de lehet szimpla botnyelvés is. Azért lesz ott még liberális, lmps, jobbikos, Puzsér, néhány fekete ló is.

Karácsony Gergely úgy véli, hogy azokban a kerületekben, ahol már megegyeztek a közös ellenzéki polgármester-jelölt személyében, nem lesz változás - úgy véli. Igaz a DK meg a Momentum az EU választások után azt mondta újra kell tárgyalni, mert túlsúlyos a légnemű mszp a leosztásban.

hitelesen felléphess a parkolási mutyi ellen fővárosi szinten, akkor vesd be a frissen megnövekedett befolyásodat az ellenzéki térfélen - ugyan Fedor, mióta nyomoz, tényfeltár a maffia saját viselt dolgai tárgyában Olaszországban? Ha ott ezt megtehetik, muszáj nálunk is az elkövetővel / értelmi szerzővel kivizsgáltatni az ügyet?

2019.06.29. 09:21:03

@B60:
a migrációs krízis kapcsán a páneurópai civilizációban megöltek közel 1 millió embert, közel 10 milliót földönfutóvá tettek. ezért valakinek felelnie kell. valakiket a történelem szemétdombjára kell küldeni.

mert azt nem lehet eladni a nézőgyerekeknek, hogy iskolázatlan, analfabéta férfiak sétáltak a sivatagban. és elhagyott fegyvereket, olajkutakat találtak. dollármilliárdos üzleteket kötöttek, lerombolták a kulturális világörökséget. ehhez kapcsolódik egy maffia. emberkereskedők, szervkereskedelők. egy klasszikus terrorszervezet. és ugye ezt az egészet most nem lehet moszkvára fogni. mert hogy az iszlám állam a térség egyetlen oroszbarát kormányának ment neki. csak nem választották meg a szír "demokratákat" (amerikai demokarata pártiakat).

ezért a népirtásért valakinek felelnie kell. és most a történelem szemétdombjára küldik az extrém liberálisokat. az extrém nacionalistákat is történelem szemétdombjára küldték. csak utóbbiak barnában vonultak, ezek meg szivárvány zászlóval. az antifasiszták jelképe. abban nincs barna. mert nincs barna színű fény. de azért rajzolnak az afroamerikaiak miatt. meg fektetét. azért, hogy elektromágneses politikailag korrekt legyen.
pics.me.me/philly-petitions-to-add-black-brown-stripes-to-lgbtq-pride-22924013.png
ezekből a hülyékből állnak a libsik.

a globális keveredés nem tesz senkit alsóbbrendűvé. ez volt a náci fajelmélet. ez téves. de felsőbbrendűvé sem. a libsi fajelmélet. és az is fasisztoid.

2019.06.29. 09:45:25

@MAXVAL bircaman közíró:
közel 1 millió ember meghalt és 10 millió földönfutóvá vált a páneurópai civilizációban. ennek történelmi felelősét, vagy felelőseit meg kell nevezni. a kis, közép és nagyhatalmi érdek az, hogy ez legyen soros és ha orbán elég ügyes lenne, akkor mellé kerülne a bertelsmann. a széljobb sem beszél már new york tel-aviv tengelyről. sorosról beszélnek. végső soron ez a legjobb mindenkinek. de ez azért ez is túlzott leegyszerűsítés. azzal együtt, hogy soros hálózatát joggal küldik a történelem szemétdombjára.

2019.06.29. 10:06:59

@Fedor:
a főváros van összeomlóban. és a vidék egy része. ahol nincs valós árutermelés ott nincs valódi magángazdaság. mert csak a helyzeti előnyt használja ki a polgárság. a "belvárosiak", illetve a szociális ellátórendszert használják a "telepiek". őket célozzák a balliberálisok. marginális társadalmi csoportokat.

plümpike 2019.06.29. 10:29:16

@Fedor:
"Hiába nő a gazdaság már amennyire nő, mert nemzetközi összehasonlításban folyton lefele csúszunk)"
Milyen összehasonlításban csúszunk lefelé? A GDP növekedésben nem. A reálbár növekedésben SEM. A foglalkoztatás bővülésében szintén nem. Az államadósság csökken stb...

"meg megalomán őeültségekre költik, a fontos dolgok helyett."
Ebben az orszgban 1970 és 2010 között nem épült semmi. A nyolcvanas évek óta bazmeg arra nem volt pénz, képesség, akarat, hogy a várkert bazárt felújítsák. Az összes stadion, amit felújítottak, a kommunizmus alatt épült, a késő kommunizmusban, a rendszerváltás után egy fillér nem jutott aok felújítására. Nem megalomán örülségeket építenek, hanem bepótolják azt, ami 40 évig elmaradt, hogy LEGALÁBB a 70-es évek infrastuktúrális szinvonalán legyen az ország.

Az az ország nem működik, hanem összeomlóban van, ahol csökkenteni kell a kormányablakok nyitvatartását, mert menekülnek onnan d olgozók, ahol egy orvos halála miatt veszélybe kerül egy komplett egészségügyi ágazat működése, ahol nem viszik el a szemetet, és még sorolhatnám. Legyél büszke rájuk.

"amikor alatta válság volt, az egész világon az volt, szóval azt nem ő hozta össze."
Hát kérlek a lengyelek alatt nem volt GDP csökkenés, illetve mások is megúszták 2-3%-os GDP csökkenéssel, csak a déli rom államokban volt hasonlóan durva vállság, mint nálunk, ugyhogy AZ SEM igaz, hogy ebben neki semmiféle szerepen nem lett volna.
Ha nem kúrja szét a költségvetést a 2006-os választás oltárán, akkor magyarországban is csökken pár százalékot a GDP, aztán kész.

"Ellejben amikor az utódja, Bajnai rendbe tette az országot, és egy felfele ívelő gazdaságot adott át Orbánnak"
Bajnai SEMMIT nem csinált, csak végrehajtotta az IMF elvárásait, aminek köszönhetően megkaptuk az IMF hitelt, és ez stabilizálta annyira a nemzetközi bizalmat, hogy nem shortolták tovább a forintot, és nem kezdtek kimenekülni a magyar reálgazdaságból.

"Rettentő büszke lehetsz arra, h9gy az Euro pl. évek óta azon a szinten, vagy még magasabban van, mint a világválság alatt"
Csakhogy akkor 10%-os jegybanki alapkamat mellett volt 320-on a ft, most meg 0,9% mellett.

"Orbán alatt egy Putyin seggét nyaló latorállam lettünk"
De bezzeg az ellenzék tiszta tekintetű, szálfa derekú tagjai, mint például a Feri, vagy éppen a rendíthetelten elvekkel rendelkező Karigeri biztos a büdös kurva annyába küldené el a Putyint.
Amúgy meg a faszom tele van a Putyinozással, mert ez csak arról szól, hogy Kínával, Oroszországgal csak a Németeknek van joguk üzletelni. Lealábbis szerintük.

,"amely aljasul és embertelenül bánik mindenkivel. Védd csak a potenciális gyilkosaidat, sorold csak nyugodtan a kormánypropaganda hazug paneljeit, hátha legalább te elhiszed magadnak."
Te régebben sokkal normálisabb voltál, de ezek szerint ez a 10 év neked sem tett jót. Kár.

Gleccsertetű 2019.06.29. 10:52:13

Karácsony Gergelynek le kéne mondania, hisz a többség nem rá szavazott az előválasztáson.

plümpike 2019.06.29. 13:06:55

@szepipiktor: Ez ugy van, ahogy irod. Az elmult 1 ev kizarolag arrol szolt, higy ki lesz az ellenzek vezeto ereje. KO nem azert lett jelolt, mert polgarmester akar lenni, hanem mert Feri meglatta a lehetoseget az EP valasztason abban, hogy mivel az LMP, meg a Jobbik kinyirta magat, neki mar csak a szocikat kell elintezni, es visszaal a regi jo haromosztatu vilag.

Ezzel nem az a gond, hogy nem ilyen a politika, mert ilyen. Csak viszont az a szavazok hulyenek nezese, hogyha ezt kozben osszegogasnak, ellenzeken beluli peace love and heppinessnek adjuk el, mikozben a partjaink elet halal haborut vivnak egymassal, es ha egy kidol, akkor a politikusaik mehetnek a levesbe.

plümpike 2019.06.29. 13:15:19

@invalid user name:
A sorosozas lehet szerinted kocsmai szibvonal, de hogy a kurvaeletbe van az, hogy amikor a migransbarat renzi kormany olaszorszagban megbukott, es a nagy nehezen felallt az 5csillag-Liga kormany bezarta a hatarokat, akkor 2 heten belul megbuktattak Rahojekat spanyolorszagban, es a szocdem miniszterelnok a beiktatasa napjan fogadta Sorost, masnap pedig megnyitottak a kikotoket. Mindez persze tokre veletlen.

A baj az, hogy hiaba kilecven eves az oreg, a fia nagyobb geci mint o, es a Soros birodalom nagyobb agresszivitasa miatt lathatoan mar inkabb o iranyit, nem az oreg.

plümpike 2019.06.29. 13:23:11

@flacchus: Az ellenzek egy vicc. Az egyetlen ertelmes tagja a Feri, akinek viszont semmi mas motivacioja nincs, mint hogy megmutassa, hogy o meg vissza tud jonni az oszodi beszedet koveto nepszerutlensegbol is. Dehogy akar o kormanyozni, ezzel az ellenzekkel azt hatekonyan nem is lehet, de ez neki nem fontos. O a sajat szobrat epiti, es Magyarorszag nem nagy ar cserebe, hogy o elmondhassa magarol, hogy megcsinalta, visszatert.

blah blah 2019.08.20. 23:52:56

Az a Feri, aki alól szétlopták a DEMISZ-t, aki alól szétlopták az ifiminisztériumot, aki alól szétlopták az országot.
Hova bukjon mégfejlebb az elvtárs?

DeMarco 2020.02.23. 13:08:46

@Fedor: Nagy a csend aprajafalván... Nem mintha hiányozna a kismillió antifa hőbőrgés. Beleolvasva a felettem lévő cikk kommentjeibe, tényleg Lendvai lett a sajtó tanácsadó? Három percig csak röhögtem...Ehhez csak gratulálni tudok, igazán tökéletes választás...
De mindegy is, úgy szopatjátok helyben magatokat, amennyira csak fájhat, most nem ezért írok.

Az oka a csend megtörésének, egy jó hír és egy régi törlesztés:

www.egeszsegkalauz.hu/gyogymodok/gyogyszerterapia/algopyrin-matol-ujra-veny-nelkul-is-kaphato/9ghj183

(Akik esetleg túl fiatalok hozzá: a korábbi balliba összefosás egyik igen tehetséges szadeszes nője vénykötelessé tette az algopyrint, amivel durván megkeserítette több százezer állampolgár életét és sokszor csak azért kellett orvosi rendelőben sorba állni, hogy vényt kérjünk a gyógyszerre, amit mondanom sem kell, hogy azóta is szedünk fájdalom esetén).

Ágikának innen is üzenem, hogy nagyon-nagyon remélem, hogy elmúlt 10 évben elkaptál egy migrénes fejfájást és soha nem szedtél be rá semmilyen gyógyszert, főleg nem metamizol alapút!! Vagy ha igen, akkor egy hétig csuklottál utána... mindenesetre bízom benne, hogy megbántad az elhamarkodott, idióta döntésedet és hogy sok-sok ember, aki személyesen ismer a szemedre vetette azóta is... Nem csak rajtad múlott, hogy annyira megbuktatok, amennyira csak lehetett, de hogy egy nagy szöget te vertél bele a bukásba az biztos.

Minden fejfájás biztos ponttal mutatta, hogy (sok egyéb ok mellett) miért is nem szavazunk soha ballib kormányzásra.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0