Orbán Viktor, az én miniszterelnököm
2011. április 01. írta: Fedor

Orbán Viktor, az én miniszterelnököm

Megvilágosodtam.

Orbán Viktornak minden szava igaz. Orbán Viktor felvirágoztatja az országot. Orbán Viktor megnyeri nekünk még a gazdasági szabadságharcot is.

Amíg ő áll az ország élén, nyugodtan hajthatom álomra a fejemet, hisz folyamatosan nő a munkahelyek száma, a GDP, az átlagfizetés. Mióta Orbán Viktor a miniszterelnök, azóta biztos kezekbe kerültek a nyugdíjak, nőtt a közbiztonság, nőtt a jogbiztonság, véget ért a cenzúra, és a sztálini alkotmányt is lecserélik egy olyanra, ami az eddigivel ellentétben végre modern, demokratikus, és biztosítja a szabadságjogokat.

Bár kétharmados többsége van, dicséretes módon még csak kísérletet se tett arra, hogy visszaéljen ezzel. Bármit csinálnak az emberei, azt úgy teszik, hogy széleskörű konzultációk és hatástanulmányok előzik meg azt, és figyelembe vesznek minden véleményt.

Orbán Viktornak köszönhetően végre újra emelt fővel vállalhatom fel külföldön, hogy magyar vagyok, hisz visszaadta a nagyvilág előtt a becsületünket, a jó hírünket.

És mindenki, aki ennek az ellenkezőjét állítja, azt a komcsi-vezérelt mocskos, hazaáruló balliberális média mozgatja a háttérből, vagy pedig a tőzsdecápák és a multik szekértolója. De leginkább mindkettő.

El is fognak égni a pokolban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr592791123

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: És Orbán kivezeté az országot a bűnös EU-ból 2011.04.05. 18:51:26

  Legalábbis erre következtetek minden megnyilvánulásából.  A legfrissebb az, hogy „Mi nem Európában, hanem Magyarországban hiszünk. Számunkra Európa nem hit, ész kérdése.” Magyarul az EU le van tojva, egyébként is csupa hüly...

Trackback: A Gonosz Arca 2011.04.02. 05:39:05

 "Azt mondják egy kép többet mond ezer szónál. Az emberi arc még árulkodóbb, különösen a szemek.Politikusok, és egyéb közéleti szereplők, ha láttál valaha egyet közvetlen közelről, viasz merev arcukon  ragyognak a hamis, memorizált kifej...

Trackback: A Nép ellenségei 2011.04.02. 04:04:54

Levél a Nép nevében  Polgártársak!   Azon ellenforradalmi erők, amelyek Az Emberek Kormányának XXII. századi szellemű, koncepciózus és megfontolt társadalmi-politikai terében zavaró tényezők, méltán számíthatnak arra, hogy a Nép am...

Trackback: Bréking: Az Elvarázsolt Kastélyt kitüntetik 2011.04.01. 16:27:19

Ma reggel nem sokkal 7 óra után személyesen felhívott Navrasics Tibor miniszterelnök-helyettes úr, hogy közölje az örömhírt: Orbán Viktor kitüntetést adományoz az Elvarázsolt Kastély-nak, amiért az hitelesen tájékoztatott az alkotmányozási folyamatról,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.04.01. 14:45:18

volt egy ilyen április 1-jei tervem nekem is, gartulálok a megvalósításhoz! :-DDD

Virányi András (BANDITA) 2011.04.01. 16:02:54

Öreg. Nagyon jó volt. Küld el neki is hiszen nem is veszi észre milyen nap van, neki mind egyformán bolond nap. Mióta ott van nála folyamatosan április elseje van, csak nem veszi észre. Mi igen és ez a baj.

DeMarco 2011.04.01. 16:24:34

Ma végre elbontották a ruszki emlékművet a Szabadság térről, idén kivételesen nem vonulnak fel az aberrációt hirdetve a buzik, a maszoposok, libsik és a leszerepelt bajuszvitéz az elbukott médiahiszti esetéből tanulva, nem rohan sirdogálni Brüsszelbe és ruháját, haját megtépve újra eljátszani ugyanazt a cirkuszt, hanem felelős politikusként felfogja, hogy mi Mo. érdeke és bent ásná az árkot, nem kint. Lemondott a Nemzeti Színház vezetője, de előtte kirúgta bucit, ugyanazon erkölcsi piedesztál súlyos hiánya miatt. Bevezették a halálbüntetést és az amerikában régóta honos fegyvertartási engedélyt, hogy hatékonyabban lehessen alkalmazni az önvédelmet a cigány (és egyéb)bűnőzés visszaszorítására. Elfogadásra került az új Alkotmány ami folytonos lett az ezer éves történelmi alkotmányunkkal, szerepel benne a Himnusz első sora, utal a keresztényi gyökereinkre, a legfontosabb nemzeti alapelemre a családra: apa, anya, gyerekek, stb.
A félidióta szuperbruttó kivezetésével újfent megemelkedett a fizetésünk. Az szt-tisztek névsorához hasonlóan felkerülne a netre minden az előző elnyomó rendszert működtető prominens névsora.
És hosszan lehetne sorolni...

Hja, vannak akiknek semmi sem elég.

Kár, hogy ma csak április elseje van...

Ui.: Orbán Viktor az ÉN miniszterelnököm !!!

legeslegujabbkor 2011.04.01. 16:55:44

@DeMarco: Ma végre mindenki, aki nem tetszik nekünk, Recsken van.

RNM (Radikális Népi Mozgalom) 2011.04.01. 17:57:07

Itt az ideje annak, hogy le mondassuk a helyéről, avagy megbuktassuk ezt a rendszert. Ugyan is, nem való olyan ember a mi élünkre. Aki eltiporja a népet, mert szegény és eleset is. Egyre több olyan megszorításokat hoz, ami elnyomja, az elszegényedet népet. De ezt nem hagyhatjuk ezért ideje fellázadnunk, nem tesszük csak rosszabb lesz!

RNM (Radikális Népi Mozgalom) 2011.04.01. 18:00:03

@BANDITAPOLITIKA:

RNM (Radikális Népi Mozgalom)
Igazad van, és szép amit csinálsz csak így tovább!

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.04.01. 19:55:18

... szerintem, kifüggeszti bekeretezve a posztod (elhiszi) :).

Thomas Rattler 2011.04.01. 22:39:02

Nyammognak a patkányok. :-)
Végre a helyetekre kerültök söpredék.

karloszky 2011.04.01. 23:00:05

Ez az írás gyalázza az orbánistákat, ezért én minden orbánista nevében a leghatározottabb tiltakozásomat fejezem ki!

Sőt, mivel a mindenki által nagyrabecsült, tisztelt és szeretett Cseh Tamás is orbánistának vallotta magát, ez az írás halottgyalázás!

Felszólított a blogger hogy haladéktalanul határolódjon el saját magától, kérjen bocsánatot Cseh Tamás Művész Úrtól és az ő művészetének kedvelőitől, mondjon le és vonuljon vissza a közélettől!

És még egy ilyen blogger meri kritizálni Wittner Máriát!

RNM (Radikális Népi Mozgalom) 2011.04.02. 06:57:51

@karloszky:

Milyen szép is az, hogy ha valaki meg véd valakit, de azt áruld el mi lesz a meg alázott szegény emberekkel? Tudtad azt, hogy egyre több család az, aki meg aláztatásban vesz részt, mert jelenlegi elnökünk azt sem veszi észre, hogy mekkora is a baj Magyarországon! Jelenleg avval van elfoglalva, hogy minél nagyobb legyen hatalma, melyet meg dönteni nagyon nehéz. De sajnos nem számol a radikális emberekkel, akik sehova sem tartoznak! Az meg, hogy istenesítitek Orbán Viktort az már mindenen túl tesz, mintha ti egy másik világban élnétek vagy lennétek, de az nem Magyarország!
Orbán Mondjon le! Mert nagyon sok családot meg alázott és a semmibe tiporta azokat!

RNM (Radikális Népi Mozgalom) 2011.04.02. 06:59:59

@BANDITAPOLITIKA:

Olvastam önröl már egykét dolgot, kérem dobjon egy E-mailt: a rnm@hotmail.hu címre, amejen utol érhetem önt!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.04.02. 08:33:27

@karloszky: Egy április elsejei tréfához szóltál hozzá, így a minősítésedet is annak fogom fel, mert komolyan nem tudom venni azt, amit írsz. Persze, halotgyalázás...

RNM (Radikális Népi Mozgalom) 2011.04.02. 09:09:40

@Fedor:

Értem akkor ezek alapján mindenki áprilisi viccnek a csapdája? Szégyellhetné magát, mert a szegény emberekből csinál viccet és közröhejt is egyben! Nem kel komolyan venni elég, ha csak egyet ért avval, amit képvisel a mozgalom! Maga szerint jó áprilisi tréfa az, hogy felteszek egy képet és írok egy marhaságot? Mi, akik ez ellen van meg tudnánk tenni ezt is, és azt is, hogy mind annyian egyűt istenesítjük önökkel ezt az embert, aki egy csapásra romba döntötte az országunkat, és folyamatosan meg alázza a szegény embereket, de akkor álnokok és két mutatok, lennék!

Vidéki 2011.04.02. 09:43:45

A szerző cinikus, gúnyolódó szövegéhez képest a VG-n és a Hírszerzőn ilyen tartalmú cikkek jelennek meg:

„"A forint – az első negyedév legjobban teljesítő feltörekvő piaci devizája, ami elsősorban a rendkívül vonzó kamatszintnek és a Széll Kálmán Terv kedvező fogadtatásának volt köszönhető. Mindezt az EUR/USD árfolyam 1,42 fölé szárnyalása közben sikerült elérni"

„Sorjáznak a pozitív hírek a magyar gazdaság piaci megítéléséről.”

Patroll 2011.04.02. 09:45:58

@legeslegujabbkor: "Ma végre mindenki, aki nem tetszik nekünk, Recsken van."

Azt az MSZP jogelődje csinálta, tudod a nagy demokraták...

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.02. 12:41:15

ORBÁN és bandája TAKARODJ!!!!!!!!!! ez a jelszó. ..és rohadjanak meg a határon túliak akik szavazni akarnak, ha nem itt élnek!!!!!!!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.02. 12:42:19

-----------------------------------------

Miért nincs "Orbán kolbász" ?
- Még él a disznó.
-------------------------------------------------------------------------------------
Orbán megáll a spejzában őrzött Lenin kép előtt, és így szól:
- Drága Lenin elvtárs, ezt nagyon elk*rtuk. Mi lészen itt a megoldás?
Leszól Lenin a falról:
- Semmi gond fiam, helyet cserélünk! Engem leakasztanak, téged meg fel.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.02. 12:43:05

Egy napon meghal Orbán Viktor. De minden virág elhervad a sírján.
Először hívják a holland kertészeket, de bármilyen tudományos módszert
is alkalmaznak, az összes tulipán napokon belül elszárad. A francia
kertészek is felsülnek, sőt a bolgárok is. Hosszú tanakodás után
helikoptert menesztenek Bábolnára a Pista bácsiért, mert ő mindennek
tudója. El is hozzák az öreget, lehajol a sírhoz, felvesz egy
göröngyöt, majd sokáig porlasztgatja az ujjai között, és erőteljesen
csóválja a fejét. Mindenki feszülten figyel, mikor végre az öreg
megszólal:
- Itt soha az életben nem fog nőni semmi, nem hogy virág !
- Miért? - kérdezik kétségbeesetten.
- Mert túl mélyen van a gané
------------------------------------------------------------------------------------------------

Miért nem szunyókál el Orbán sosem a Parlamentben?
Mert az ördög sosem alszik.
----------------------------------------------------------------------------------------

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.02. 12:43:54

Orbán beszédet tart a Művészetek Palotájában. A nézőközönség sorai közt :
- Hölgyem, ha megkérhetném: levenné a kalapját, mert nem látom jól
Orbán elvtársat !
- Hölgyem, kérem húzódjon egy kicsit már odébb, hogy tökéletesen lássam .
- Hölgyem, ha megkérhetném, még egy kicsit arrébb ülne?
Mire a hölgy:
- Mégis mit képzel uram? Távcsövet ne adjak?
- Nem, köszönöm. Az van a
puskámon is ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Délután hatalmas dugó az M1-sen. Helikopterek, rendőrség, mentők, a
tűzoltók, meg persze millió autó! A sorok közt fiatalember kopog az
ablakokon.
- Mi történhetett? - kérdezi a sofőr.
- Valami arab terroristák elrabolták Orbán Viktort ! 10 millió dollárt
követelnek, és ha nem kapják meg, lelocsolják benzinnel és elégetik!
Én most arra gyűjtök!
- A többiek mennyit adtak?
- Hát nem mindenki egyformán, de az előtted álló 20 litert ...

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.02. 12:44:33

Orbán, Kósa, Navrasics, Lázár, SzíjÁrtó csónakázik a Balatonon . Egyszer csak vihar
támad, a csónak elsüllyed . Ki menekül meg ???????
- Az ország !!! ... :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Mi az, Orbán sósavban?
- Oldódik a probléma!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Honnan lehet tudni, hogy egy fideszes igazat mond?
- Orbán leváltja.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.02. 12:45:21

Pistike jelentkezik az iskolában.
Tanító néni! A kutyámnak született 10 kiskutyája és mind FIDESZ-es.
A tanító néni maga elé mered a közlés hallatán, majd kis ido múlva azt
mondja: Rendben van Pistike. A hét végén úgyis itt jár az Orbán Viktor
bácsi, majd neki mondd el! Biztos örülni fog neki.
A látogatáskor odamegy Pistike a vendég elé és mondja.
A múlt héten született 10 kiskutyám, és abból 5 FIDESZ-es.
Nagyon derék, és a másik öttel mi van? - kérdezi OVI.
Óóóóóó Azoknak már kinyílt a szemük.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Orbán Viktor imádkozik:
- Uram, rengeteg pénz hiányzik az ország kasszájából.
Mit tegyek?
- TEDD VISSZA !

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.02. 12:46:06

Kihirdetik, hogy Amerikába megveszik az emberek agyát . Gondol egyet
Orbán Viktor és kiruccan, hogy eladja ő is.
- Ön mennyit kér az agyáért ?
-100.000 $
- Húhhh egy kicsit sok . Nézze volt itt egy fizikus maguktól, annak
adtunk 15.000 $, akkor volt itt egy programozó matematikus . Ő 35.000 $
kapott .
- Ja kérem, de ez még nem volt használva !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mikor lesz Magyarországon jó világ?
- Amikor Orbán özvegye bemegy Kósa Lajoshoz a börtönbe, hogy
el újságolja neki: Matolcsyt lelőtték SzijjÁrtó temetésén
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyszer egy ember fel kerül a mennybe. Találkozik Istennel, aki
bevezeti egy órával teli szobába. Kérdezi az ember:
- Miért van ilyen sok órád?
Isten: - Ezek nem órák, hanem hazugságvizsgálók, aki keveset hazudik,
annak lassan megy a mutató, aki sokat hazudik, gyorsan megy a mutató!
Ember: - És Orbán órája hol van?
Isten: - Azt ventillátornak használom a szobában

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.04.02. 13:36:49

@Vidéki: Én is örülök, hogy végre vannak jó hírek is, ha nem vetted volna észre, még ki is raktam egy ilyen hírt a cikkajánlómba, de attól ez még nem teszi meg nem történtté az elmúlt hónapokat (arról nem is beszélve, hogy ezekhez a jó hírekhez az kellett, hogy fölösleges és káros kacskaringók után visszatérjenek a Bajnaiék által megkezdett útra).

RNM (Radikális Népi Mozgalom) 2011.04.02. 15:28:39

@Fedor:

igen ebben egyet értek veled, de nem kéne le mondatni?

Avatar 2011.04.02. 17:05:56

@Vidéki: Igen, én is örülök neki, hogy lassan visszajut a HUF/EUR árfolyam oda, ahol a kormányváltás előtt volt. Csak éppen ez alatt a közel egy év alatt a gyengébb árfolyam miatt havonta pár ezer Ft-tal magasabb volt. Van jogom a több tízezer Ft-os veszteség alapján elégedetlennek lenni a kormány eddigi teljesítménye miatt?

DeMarco 2011.04.02. 17:43:28

@Fedor: Mintha a múlt héten láttam volna vmelyik blogon egy troll-versenyt. Sztem törpike odagyúr... nevezned kellene.

Én jókat röhögtem egyébként, na nem a viccein, hanem azon, hogy ezek az ezer éves viccek mind a kommunizmusban születtek, pont azok ellen találták ki akiket annyira imád...

Sztem vagy teljesen hülye, vagy fizetett piros bögrés troll, vagy vmelyik frusztrált maszopos, bár ez utóbbi kettő gyakorlatilag egyenlő az elsővel... :)))

Saman · http://reszvetelidemokracia.blog.hu/ 2011.04.04. 21:15:16

Tetszett a cikk. Csak most vettem észre!

Jót röhögtem ezeken a vicceken is, bár eléggé terrorista bukéja van annak, hogy milyen probléma megoldási algoritmusokban gondolkodik.

Féltem az otthon maradt ismerőseimet.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.04.05. 08:59:06

@Saman: Ahogy arra már DeMarco is rámutatott nagyn helyesen, ezek a viccek ősrégiek, csak a békét cserélik bennük állandóan az épp aktuális vezetőkékre. Annyira bele vannak ivódva ezek már a magyar néplélekbe, hogy azon se csodálkoznék, ha kiderülne, az első verziók főszereplője nem is Kádár vagy Rákosi volt, hanem Horthy vagy Ferenc József...

anzsohazafi 2011.04.10. 10:17:57

Egy hazaáruló, zsidóbérenc ember, nem lehet a magyar emberek miniszterelnöke. Én orbán (ezek után csak ov) hívő voltam 18 évig, de rá kellett jönnöm,hogy ov csúnyán átverte a magyart. Egy cseppet sem különb, mint elődei. Ha igaz magyar lenne, szembe szállna a világ legnagyobb agresszorával, aljas fasiszta államával, Izraellel. Ehelyett széltében-hosszában nyalja a zsidók seggét. Emberek, akik még hisztek ov-ban, nem gondoljátok, hogy a megszorításokból elég volt már?!!!! Nem gondoljátok azt, ha ov valóban igaz magyar volna, akkor ezek a hazaárulók gyurcsótánypatkány, veres, libajnai, szilvási kóka, demszki, kuncze, és a többi hasonszőrű gazember, már rég életfogytiglani börtönbüntetésüket töltenék és a teljes vagyonuk el lenne kobozva?!!!! Nem, hogy nem ülnek börtönben, hanem néhány aljas féreg közülük még ott vigyorog nemzetünk templomában és tovább rabolva a nemzeti vagyont, veszi fel a költségtérítéseket és egyéb juttatásokat!!!! És még mindig rajtunk akarják behajtani, amit ezek elloptak a nemzet vagyonából?!!! A teljes államadósságot vissza lehetne fizetni a tőlük elkobzott (lopott, rabolt) vagyonból. Eltelt 1 év, és több az elszámoltatási biztos, mint az elszámoltatott. Mi ebből a tanulság? Holló hollónak nem vájja ki a szemét. Nem gondoljátok azt, ha ov valóban igaz magyar volna, akkor nem az aljas olaj maffiózó sintér sándort teszi meg belügyminiszternek?!!! Aztán ne is beszéljünk az ilyen lázár féle, megélhetési politikusbűnözőktől. Nem beszélve ov cigány imádatáról „2 hét alatt rendet rakunk”.Magyarországon sajnos a zsidó az első a cigány a második a magyar csak az utolsó a sorban. Amióta ov kormányoz, az árak a csillagos égben mentek a munkanélküliség folyamatosan nő.2006-ban azt mondta a választási kampányban ov „ha a szocialistákra szavaznak tartósan 300 Ft felett lesz az üzemanyag ára” Hát és most? Tartósan 400 közelében van az üzemanyag ára. Nekik azért telik luxusra, drága autókra (lázár és a többiek Audi Q7) stb. A zsidók parancsára létre hozott TEK, amelynek szintén telik drága luxusautókra,luxusfizetésekre. Ébredjetek ov imádók! Ő a zsidóknak akar jót és nem a magyaroknak!
ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT
Hiszek egy Istenben,
Hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban
Hiszek Magyarország feltámadásában
Ámen
anzsohazafi

2015.11.06. 04:39:07

@DeMarco: Aktuális Kossuth nóta!

Orbán Viktor azt üzente:
Elfogyott a munkahelye!
De ha még egyszer azt üzeni,
Mindnyájunknak el kell menni!

Orbán Viktor az üzente:
Kékebb ma, az égkékje!
Országunk jobban teljesít!
Mint roma lova, megdöglik!
Mikor egy szál szénát eszik

Orbán Viktor azt üzente:
Mindenki Őtet kövesse!
Ő az új csoda, a messiás!
Ki jövőnknek új sírt ás!

Esik eső Karikára!
Orbán Viktor kalapjára!
Valahány csepp esik rája!
Annyi átok szálljon rája!

Ha az mind kővé válna!
Ráesne, mint választása
Az se volna néki elég!
Hogy méltón büntesse az ég!

A magyar politika pár éve teljesen belemerült a reakcióba, s egészen a kiváltságosak osztályát szolgálja. A nép vándorol ki. „Ha csak a jó sors nem segít, ez az ország pár évtized alatt össze fog omlani." (Ady Endre: István király országa, 1902. aug. 20.) 20 év múlva igaza volt!
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0