Minek még egy blog?
2008. szeptember 16. írta: Fedor

Minek még egy blog?

Sziasztok!

Fedor vagyok, és notórius kommentelő itt a blog.hu-n. Közléskényszerem még az elmúlt évezredben nyilvánult meg először, a szépemlékezetű Internettó fórumain, majd a váltás után az Index-nél, és onnan kiindulva itt, a blogoknál. Nevemmel biztos sokan találkozhattatok már a hozzászólások között pl. a Comment.com-nál, Árpád apánk szösszeneteinél, és a Tékozló Homárnál, de gyakorlatilag bármilyen témájú blogba szívesen beleütöm az orromat, és osztom meg véleményemet másokkal.

Elég régóta kísért a saját blogindítás csábítása, de mindezidáig lusta voltam hozzá. Mi legyen a téma? A legjobbakat már lenyúlták előlem a MÁV-tól az autózáson át a BKV-ig, sőt, még a szívemhez közelálló bicajos témában se én lennék az első. Politikával foglalkozó blogokkal meg Dunát lehetne rekeszteni. De mindig akad olyan téma, ami mellett nem tudok elmenni szótlanul. Így hát feltaláltam a spanyolviaszt, és írok mindenről, ami bosszant, vagy boldogít.

A tisztaság fél egészség. A lustaság is fél egészség. Szóval a legjobb dolog tisztán lustálkodni :-) Ennek jegyében nem ígérem, hogy én leszek a legszorgalmasabb blogger. De ha megszólalok, akkor igyekszem érdekes témát feldobni, amihez érdekes és tartalmas hozzászólásokat várok.

Apropó hozzászólások. Liberális embernek tartom magam, ez talán majd az írásaimból is ki fog tűnni (fogok is kapni érte eleget, tudom én), tehát nem szándékozom cenzorkodni, így ha nem is örömmel, de bent fogom hagyni a szélsőséges véleményeket is, bár valszeg nem hagyom szótlanul. Vannak rossz tapasztalataim a hangnemről, ami néha eluralkodik a kommentek között egy-egy kényesebb téma kapcsán (sőt, néha még teljesen másról szóló bejegyzéseknél is), egy kicsit tartok is tőle, de egy próbát megér. Lehet, hogy naiv vagyok, nem tudom. Amit viszont irtani fogok, az a spam. Már az első próbálkozás is azonnali kizárást fog maga után vonni.

Ezennel ünnepélyesen széttépem a mellemen a lobogó fehér inget: Ide lőjetek! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr74665917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0