Felvonulók kérték 2009
2009. május 02. írta: Fedor

Felvonulók kérték 2009

Vicces videóbeszámoló az MSZP majálisról:

De hogy azért ne legyen ennyire vidám az összkép, íme egy szintén Index-es beszámoló az egyáltalán nem szélsőséges és antiszemita, csak európai értelemben radikális Jobbik majálisáról:

Az Index riporterei péntek este 7 óra körül végeztek a forgatással a Hajógyári szigeten a Jobbik európai parlamenti kampányrendezvényén, amelyre meghívót is kaptak. A szigeten egy 8-10 fős, fiatalokból álló csoport kiáltott rájuk, akik egy autónál álltak, amiből zene szólt.

"Ezt vegyétek fel, indexesek, ezt adjátok le az Indexen" - kiáltották tudósítóinknak. Az Index riporterei bekapcsolták a kamerát. Alig tíz másodpercet forgattak, amikor a fiatalok - akik előzőleg épp azt kérték, hogy forgassanak - elkezdtek szitkozódni, hogy miért veszik fel ezt a jelenetet, mikor ők nem is engedték meg.

Ezután azt követelték, hogy mutassák meg nekik a felvételt. Riportereink megmutatták a tíz másodpercnyi anyagot, amelynek nagy részén csak a kocsit mutatta a kamera, illetve egy-két másodperre egy-egy arc is látható volt.

Ezután sűrű zsidózás közepette szitkozódni kezdtek a két tudósítóval, egyiküket, illetve a kamerát leöntötték sörrel. Tudósítóink azt mondták, letörlik az anyagot és olyat vesznek fel, amin nem látható egyetlen arc sem. A kamerával ezután egy olyan rövid anyagot készítettek, amin csak a földet mutatta a kamera.

A csoport ezután azzal vádolta a két riportert, hogy át akarják verni őket, mert a hangjukat közben felvették. Az operatőr fejéről letépték a fejhallgatót, elvették a kamerát és kivették belőle a kazettát. A kameráról letört egy alkatrész. Közben valaki azt mondta a csoportból, hogy ha ebből az anyagból bármi bekerül az Index tudósításába, "meg kell hogy haljatok".

Most erre mit mondjak? Inkább semmit...

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr351098477

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.05.02. 12:55:15

A pártmajálisok szürrealizmusa Nem lehet elégg értékelni az index dokumentarista törekvéseit, hogy a "nép egyszerű fiait" és a belőlük verbuválódó különféle pártok törzsszavazóit a videóin bemutatja. Vállalkozásuk nemes és nagyszerű. Hiszen az e…

Trackback: Baj van itt Gordon 2009.05.02. 11:25:46

A tizedik baklövés - majális Bajnai módra..."A válságkezelő intézkedések rövid távon fájdalommal fognak járni, de azt szeretnénk elérni, hogy ezt a fájdalmat egyenletesen terítsük szét." Egyenletesen mi? Végülis nem is hazudott, mert szinte ugy…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.05.02. 11:26:57

... látom megelőztél :D De ez a jobbikos sztori nem semmi :-O Betegek

tripanek (törölt) 2009.05.02. 11:34:22

Tyü, ezeket a jobbikos srácokat összeengedném a szájbefogós-szemüvegleverős vörös nyuggerekkel a Kossuth térről. Csodaszép lenne!

mildi 2009.05.02. 19:04:29

lendvai az anyatigris :)
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0