Tévéostrom 2.0
2009. október 22. írta: Fedor

Tévéostrom 2.0

Több százan tüntettek csütörtökön az MTV budapesti épülete előtt egy szélsőjobboldali párt vezetője ellen, akit a tévé meghívott egy politikai vitaműsorába. Harmincan a rendőrökön átjutva az épületbe is betörtek, de hamar kivitték őket.

A legnagyobb szélsőjobboldali párt vezetőjének meghívása ellen tiltakozó antifasiszta tüntetők jutottak be a közszolgálati televízió épületébe. A HírTV szerint harmincan jutottak át az épület körüli rendőrkordonon csütörtök este, azonban a rendőrök többségüket hamar kivitték az épületből. 

Ötven rendőrt vezényeltek ki, hogy biztosítsák az épület környékét, ahol a Népszabadság szerint délután négyig százötven tiltakozó gyűlt össze. A tüntetők azért vonultak az MTV épülete elé, mert a televízió Az Este című politikai műsorának csütörtöki adásába meghívta Vona Gábort, a magyar bal- és jobboldal fő pártjai által egyaránt fajgyűlölő politikával vádolt Jobbik elnökét, aki ellen már több bírósági eljárás is folyt faji gyűlöletkeltés vádjával.

Vona a főbejáratot eltorlaszoló tüntetők miatt egy oldalsó kapun jutott be az épületbe.

Az MTV azzal indokolta Vona meghívását, hogy mivel a Jobbik mandátumokat szerzett a júniusi európai parlamenti választásokon, a párt demonstrálta, hogy "országos szintű választói támogatottsággal bír", és a társaság számára kötelező a pártatlanság a választási bizottság által bejegyezett, törvényesen működő összes politikai erővel szemben.

Ha valaki nem értené, és ezért komolyan venné...

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr861468609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.10.22. 21:49:22

Azt hiszem, én értem. Vagy... dehogy értem én! Most akkor hogy is van ezzel a "van különbség-nincs különbség"-gel, ami folyik Anglia és Magyarország között? Mert ott megnevezik a bűnözőt, elmondják a származását... itt nem. Ott nem engedik be a srácot az épületbe, itt bent van és egy furcsa orú riporterrel beszélget (ez is 2.0-változat volt).

Azt hiszem, értem, mit akartál írni.
Vagy mégsem? :-)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.22. 21:56:31

@Tom Bobb: Egyszerűen arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy bár a BBC álláspontjába nem lehet belekötni, valahol egy ilyen normális reakciónak lenne itthon is, mert a Jobbikot kb. így ezen a szinten kéne kezelni. Persze a dulakodás, meg a tévébe behatolás nekem már túlzás, de a tüntetést és a felháborodást megértem, és egyben itthonról meg hiányolom.

Hát kb. ennyi jutott eszembe a belinkelt hírről, és emiatt született ez az ironizáló bejegyzés. Amit kommentálni természetesen szabad, de válaszolni lehet, hogy csak vasárnap fogok, ha fogok.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.10.22. 22:02:56

@Fedor: Én azt hittem, pont ki akarod emelni, mekkora nonszensz, hogy az "anfasiszták", a szólásszabadság, és a "hallgattassék meg a másik fél is"-elv ellen kezdenek őrjöngeni.

Pedig már nyújtottam volna át a képzeletbeli anti-kettős mérce díjat. :(

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.22. 22:11:58

@TaTa86.: Na, még itt vagyok :-)

Hol itt a kettős mérce? A BBC álláspontja is korrekt, meg a tüntetők reakciója is. Így kerek az élet. Nem a szólásszabadság ellen tüntetnek, hanem a szélsőjobboldali eszmék ellen. Miért, a szélsőjobb ellen tilos tüntetni? Csak nekik lehet a nekik nem tetszők ellen?

BéKu 2009.10.22. 22:23:52

@Fedor: Nem értek egyet veled. Ha a jobbik törvénytelen, akkor be kell tiltani. Ha viszont nem törvénytelen, akkor igenis ugyanannyi joga van az MTV-ben szerepelni, mint bármelyik másik pártnak. Ha most még lehet is arra fogni a dolgot, hogy parlamenten kívüli párt, 2010 után ez már nem lesz járható út...

Különben is, liberálisok által is hangoztatott elvek alapján nehogy már ő ne mondhassa el a véleményét! Vagy a szólás szabadság csak bizonyos emberekre vonatkozik?

Amúgy meg lényegtelen, eddig nem szerepelt az MTV-ben, mégis ekkora népszerűségre tett szert. Ha nem hívják meg, akkor meg mártírt csinálnak belőle. Vona és pártja nem törvénytelen, joga van megszólalni.

Mint ahogy az antifáknak is joga van tüntetni ellene, csak akkor ne papoljanak jogokról, ha ők maguk se adnának meg mindenkinek ugyanolyan jogokat. Nem szeretem az álliberálisokat...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.22. 22:35:18

@BéKa: 1. Akkor leírom harmadszor is: Elismerem a jogát, hogy szerepeljen zon a jogon, hogy egy olyan párt vezetője, amelynek vannak EU parlamenti képviselői, és esélyes arra, hogy bejusson a magyar parlamentbe is. Viszont hiányolom azt a réteget, amely akár tüntetésen is felemeli a hangját. Itthon valahogy teljesen elfogadott lett az, ami a világ boldogabbik felén egyáltalán nem az, csupán erre akartam felhívni a figyelmet.
2. De, szerepelt az Estében a júniusi választások után. Láttam. Hát, mit mondjak...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.10.22. 22:35:32

@Fedor: Mármint a "szélsőjobboldali" eszmék bemutatása ellen.

Mert mennyivel egyszerűbb mocskolódni, ha az ellen nem válaszolhat?

"Miért, a szélsőjobb ellen tilos tüntetni? Csak nekik lehet a nekik nem tetszők ellen?"
Én nem emlékszem, hogy valaha is tüntettek volna mszps vagy szdszes politikus tévébe való meghívása ellen.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.22. 22:36:44

Na most már tényleg leléptem...

DeMarco 2009.10.22. 23:05:20

@Fedor: Mire én hazaértem, már biztosan leléptél hétvégére, pedig elég frappáns válaszom lesz neked. De mivel ráérek vasárnapig megfogalmazni, így ma nem is strapálom magamat... :))

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.10.22. 23:20:57

Ti tényleg nem értitek? :D Fedor (az én értelmezésem szerint, javíts ha tévedek) azt hiányolja, hogy itthon nincsen semmiféle szervezett tiltakozás az egyre durvábban terjedő szélsőjobbos ideológiák ellen. Nem azt mondja, hogy be kell őket tiltani, hanem azt, hogy nonszensz, hogy az utcákon gyakorlatilag csak a jobboldali szélsőségesek vannak jelen, ellentétben a nyugati normákkal.

És nem, nem kell követni az ottani normákat, az sem jó, hogy ott betörnek a BBC-be, az sem jó, hogy Berlinben évről-évre szétverik Kreuzberg negyedet, stb., de az sem jó ami itt megy, hogy a kukagyújtó, tévéostromló, fajgyűlölő vonalnak nincsen semmi normális, szervezett ellenpólusa.

TaTa86: tévés meghívás ellen speciel nem tüntettek, viszont a jobbosok körében hobbi szinten megy, hogy kb. minden létező, nekik nem tetsző megmozdulást, többek közt a balos pártok ünnepi rendezvényeit, meg tényleg kb. minden mást, megzavarnak, bekiabálással, üvöltözéssel, tojásdobálással, a város szétverésével, mikor hogy. Ez nem normális, mint, ahogy az sem, hogy ez ellen nincs semmi polgári ellenállás, nomeg mikor láttál itt ilyet a másik oldalról, jobbos rendezvényeken?

Szóval ennek a posztnak szerintem az a lényege, hogy ijesztő, hogy milyen szinten megborult itthon az egyensúly.

TD223 2009.10.22. 23:32:54

A sok fasiszta antifasiszta nem tűrte, hogy sajátjuktól eltérő gondolat elhangozzon a tvben. Remélem agyvérzést kapnak attól, hogy nem sikerült cenzúrázni az "ördögöt".

magyar-magyar szótár 2009.10.23. 04:39:47

Végülis érthető a fejlettgondolkodású & tudatú fáklyáinknak azon ohajtása [sic: o] hogy lennének már minknékünk is nem 666 félfaszistákokjaink, hanem rendesen 6000 náci és azokkal 6000 antifa csapjon össze wie nach Berin. Úgyhogy rá se kattintottam a linkre, mert ahhoz kéne magya BBC, ami nincsen. Az Este című pártszopó-nyaloda műsor nem BBC-szint, mondhatnám, hogy tetszett vóna már A szólás szabadságában is hagyni Győrffy bácsinak Varga Mihályt egy levegővételt a névelőhöz vennie (útálom Vargát, mert hátul tonzúrásan kopaszodik és azzal bennem az antiklerikális buzdulatot spécizi föl!)

Gondolom, arról ábrándoztál, hogy majd a sok bunkó jobbos idegyüm, jól beszopják az átkopírozást oszt hajsz "szegény Vona" védelmére, de hát asziszed, hogy "azok" nézték a tv-hiradót este?

Én amúgy úgy vagyok ezzel a Vonával, gyöm, megy majd, 4-5 év múlva kiröhögjük, (pedig már máma kéne...) , mint Torgyánt, oszt mégse nem lesz addig este, míg nem jön egy igazi haideralakú náci, de akkor már a sok koránfarkastkiáltás miatt a zsírbunkó nép nem ugrál föl, föl...

Alapvetően: A mi magyar fejlettértelmiseggjeink nem csípik, ha a büdös nép nekik nemmegfelelően rejagál. Vagyis már eleve itt a bibi a "bezzeg Angliá!"-val.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.23. 08:09:08

Fedor, az a helyzet hogy értem hogy mit akarsz mondani, de nem tartom jogosnak a felháborodásodat. Corneliu Vadim Tudort (Románia EU képviselője, ő és Dzsidzsi Békali, LOL) nemrég megkérdezték egy kereskedelmi TV-ben hogy mitől van ilyen jó formában, mégis mit eszik hogy ilyen kirobbanó az egészsége, válasz: magyar agyvelőt! Azt hiszed tüntettek ellene? Lófaszt, minden fórumon elmondták utolsó bohóc idiótának vagy jó étvágyat kívántak neki s annyi...

Saman · http://reszvetelidemokracia.blog.hu/ 2009.10.23. 14:07:18

Kedves Case!

A fasiszta utcai orjonges igen is megszulte az ellenpolusat. A Tarka Magyar vagy mas civil megmozdulasok szinten az utcara visznek embereket es mas modon fejezik ki a polgari tiltakoznivalojukat.

Teny, hogy sem a sajto sem a tarsadalom nem nagyon erdeklodik ilyenkor.

Megvot, ilyenunk is van.

En inkabb a hetkoznapi fasizmus szemszogebol szoktam kerdore vonni onmagunkat.

Szerintem is csak arnyekbox a politikai ertekvilaggal ilyen jellegu konfiktusokat krealni.

Ennel sokkal gyakorlatiasabban kellene szembeneznunk azzal, hogy a kirekesztes vagy a demokracia sarba tiprasa, a bunbakkepzes hogy is mukodik a gyakorlatban.

Dokumentalhatoan a FIDESZ epitette fel ezt a politikai szocializacios puskaporos hordot. Az meg rolunk magyarokrol szol, ha ennek 90%-os kivivott elfogadottsaga van.

En epp abban latom a megoldast, hogy beszeljunk ezekrol a kerdesekrol nyiltan.

Mar Torgyan papa tevekenysegen kimutathato volt, hogy minel tobbet szerepel a nyilvanossag elott, annal erosebben csokken a nepszerusege.

Ezt az eselyt a Vonaeknak is meg kellene adni. Mint demagogiagyar nekik is minel tobbet szerepelni kellene. Ha meg esetleg normalis szelsojobba valnak esetleg, mint ahogy pl. sogoreknak 2 ilyenuk is van a parlamentben, akkor hatha kitaposnak nemi korrupcio mentesebb kozeletet.

Win Elen 2009.10.24. 08:10:12

@Saman: vannak fenntartasaim, de egyetertek.

DeMarco 2009.10.24. 21:38:18

Több ezren tüntettek csütörtökön az MTV budapesti épülete előtt egy posztkommunista baloldali párt vezetője ellen, akit a tévé meghívott egy politikai vitaműsorába. Harmincan a rendőrökön átjutva az épületbe is betörtek, de hamar kivitték őket.

A legnagyobb posztkommunista baloldali párt vezetőjének meghívása ellen tiltakozó antikommunista tüntetők jutottak be a közszolgálati televízió épületébe. A HírTV szerint harmincan jutottak át az épület körüli rendőr(sün)kordonon csütörtök este, azonban a rendőrök többségüket hamar kivitték az épületből.

Ötven sündőrt vezényeltek ki, hogy biztosítsák az épület környékét, ahol a Néphazugság szerint délután négyig százötvenezer tiltakozó gyűlt össze. A tüntetők azért vonultak az MTV épülete elé, mert a televízió Az Este című politikai műsorának csütörtöki adásába meghívta Gyurcsány Ferencet, (vagy dublőrét Ludas Gordont), a magyar közép, keresztény- és jobboldal fő pártjai által egyaránt nemzetgyűlölő politikával vádolt maszop elnökét, aki ellen már több bírósági eljárás is folyt gyűlöletkeltés vádjával.

Fletó a főbejáratot eltorlaszoló tüntetők miatt egy oldalsó kapun jutott be az épületbe.

Az MTV azzal indokolta Fletó meghívását, hogy mivel a Maszop mandátumokat szerzett a júniusi európai parlamenti választásokon, a párt demonstrálta, hogy "országos szintű választói támogatottsággal bír", és a társaság számára kötelező a pártatlanság a választási bizottság által bejegyezett, törvényesen működő összes politikai erővel szemben.

Na így hogy tetszik?? Ugye, hogy ez inkább elképzelhetőbb, reálisabb és főleg jogosabb?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.25. 06:33:28

@Case: Köszönöm, nálad átment az üzenet :-)
@Talon Karrde: Ott a különbség, hogy mit ér el Vadim mostanában, és mit ér el Vona.
@TD223: Ez nem cenzúra kérdése. Akkor neked is elmondom, immár negyedszer: nem arról szól ez az egész, hogy ne mondhassa el, amit akar. Ráadásul ott is sántít, amit mondasz, hogy senki se tiltakozna az ellen, hogy a FIDESZ, az MSZP, az SZDSZ, az MDF, a KDNP vagy az LMP elmondja a véleményét, pedig hát nem lehet azt mondani, hogy nem eltérő a véleményük... Egyben közösek: nem szélsőségesek.
@DeMarco: Nagyon vicces vagy, csupán egyet nem veszel figyelembe: az MSZP rosszul kormányzott ugyan, de ettől még nem szélsőséges.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.25. 08:37:42

@Fedor: Sajnos elér, ugyanis miután NEM került be a Parlamentbe, következő évben a pártja két EU parlamenti képviselőt sikerült delegálnia. A szélsőségesek vannak, voltak és lesznek, hiába is próbáljuk letagadni a létüket, vagy csak ROSSZAT mondani róluk, ezzel csak nekik használunk (mondom ezt a MÉDIA nevében). Az intelligens ember ki tudja szűrni a hírek valóságtartalmát, viszont ha csak azt szajkózzuk hogy így rossz, úgy rossz de nem adunk neki teret hogy akár csak lejárassa magát (ha már annyira rossz) azzal hibázunk. A szerintem nem Jobbik nem szélsőséges, sokkal inkább az aktuális vezetés szélsőséges és kirekesztő a Jobbikkal és Gárdával szemben.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.25. 08:41:30

Az előző kommentben az utolsó mondat meglehetősen megmosolyogtató. Szerintem a Jobbik nem szélsőséges. Ezt akartam írni csak többször átformáztam és ez lett belőle :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.25. 10:17:05

@Talon Karrde: Én a hatást nem abban mérem, hogy mennyien szavaznak rá, hanem abban, hogy mennyire káros a tevékenysége. Tudor hosszú évek kemény munkájával eljutott addig, hogy a kemény magon kívül senki nem veszi komolyan, és a magyarellenessége már nem mozgósító erejű. Vonáról mindez nem mondható el.

"szerintem nem Jobbik nem szélsőséges, sokkal inkább az aktuális vezetés szélsőséges és kirekesztő a Jobbikkal és Gárdával szemben."

Ezt én inkább úgy fogalmaznám át, hogy a Jobbik és a Gárda szélsőséges, csak kormányellenesség, információhiány, elkeseredettség, kilátástalanság stb. okán sok olyan ember is szavazna rájuk, aki amúgy nem szélsőséges. szerintem így pontosabb, hisz egy pártot mégis csak azok határoznak meg, akik az élén állnak...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.10.25. 11:54:17

@DeMarco: Abszolút jogos.

@Fedor: "Nagyon vicces vagy, csupán egyet nem veszel figyelembe: az MSZP rosszul kormányzott ugyan, de ettől még nem szélsőséges. "

Na ebben nem értünk egyet. Néhány példa csak antifa vonatkozásban.
Xenofóbia: 23millió román munkavállaló, dec 5ei népszavazás.
Rasszizmus: Orsós Viktor, "200.000 rasszista mszp-szavazó"
Antiszemitizmus: a zsidó/antiszemita kártya folyamatos indokolatlan kijátszása.
Fasizmus: 2006 okt. 23.

De felhívnám a figyelmedet 1956ra is, ahol az msz(m)p elkövette a hazaárulás bűntettét.

Szóval nem értem mire alapozod azt, hogy ők nem szélsőségesek?

"Tudor hosszú évek kemény munkájával eljutott addig, hogy a kemény magon kívül senki nem veszi komolyan, és a magyarellenessége már nem mozgósító erejű. Vonáról mindez nem mondható el."
Az erőszakos elrománosítás még mindig ott van mind Erdélyben, mind Moldvában. A csángók még mindig nem imádkozhatnak anyanyelvükön, Székelyföldre szorgosan építgetik az ortodox templomokat stb. Ha Tudor nem jelentős, annak egy oka lehet: Romániában a liberálisok is legalább annyira nacionalisták, mint nálunk a Jobbik.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.25. 12:02:08

@Fedor: A Gárdáról tudom hogy kérték már a segítségét normális (beilleszkedett) cigányok is, mert nem tudnak mit kezdeni a nembeilleszkedettekkel. Olyanról is tudok hogy gárdisták (100%-os Jobbik szavazók) és cigányok vállvetve dolgoztak együtt egy jó ügyért. Ilyesmi egy valósan szélsőséges PUNR-ről (Vadim pártja) elképzelhetetlen, ott alap hogy minden magyart és minden magyarsághoz kapcsolható értéket kivétel nélkül gyűlölnek. Fel sem vetődik egy kompromisszum lehetősége.

DeMarco 2009.10.25. 15:21:14

@Fedor: Hol olvastad abban amit írtam, hogy "szélsőséges"??
Egyébként a mondvacsinált indokok ami miatt ezt ráhúzták a Jobbikra, pont annyira illenek a maszopra is, csupán nézőpont kérdése...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.25. 15:39:17

@TaTa86.: A decemember 5-ei népszavazást ne keverjük ide. Orsós Viktorozás max. a kocsmában meg a blogokon megy, azt ne kend már a nyakukba. Anitsizemitizmusnak nevezni azt, ha antiszemitizmus ellen szólalnak fel, hát, érdekes... A rendőri túlkapásokat kapásból fasizmusnak nevezni max. szélsőbalosok szoktak. Az vagy? :-) 56-ot meg elég demagóg dolog egy olyan párt nyakába varrni, amelynek a vezetői generációkkal fiatalabbak az akkori komcsi vezetőknél, és akik maguk is elítélik az akkori terrort, és bocsánatot kértek az elődeik bűneiért.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.10.25. 18:48:53

@Fedor: "Orsós Viktorozás"
Az egy tudatos suttogó propaganda volt, a rasszista fajtából. (Ez persze önmagában nem lenne akkora gond, ha az übermenschen értelmiség nem asszisztált volna hozzá. A mi rasszizmusunk, jó rasszizmus!)

"Anitsizemitizmusnak nevezni azt, ha antiszemitizmus ellen szólalnak fel, hát, érdekes"
Akkor egy autentikus forrás: kosersrac.blog.hu/2009/10/23/nepszavazas_vagy_halallistak_grosz_karoly_tanitvanyai

"rendőri túlkapásokat kapásból fasizmusnak nevezni max. szélsőbalosok szoktak. Az vagy? :-)"
Ez jogos. A fasizmus épített is nem csak rombolt. Ez nem mondható el az mszpsekről.

"56-ot meg elég demagóg dolog egy olyan párt nyakába varrni, amelynek a vezetői generációkkal fiatalabbak az akkori komcsi vezetőknél, és akik maguk is elítélik az akkori terrort, és bocsánatot kértek az elődeik bűneiért."
Érdekes ez a jobbiknál és a gárdistáknál nem játszik.
Havas Szófia nem ítélte el, sem Horn Gyula. Biszku Béla miért élheti nyugdíjas éveit?
Az egész párt, a jelenlegi tagsággal együtt, az egész egzisztenciájukat, az 56os hazaárulásnak köszönheti. Szovjet tankok nélkül ez a kontraszelektált szarkupac soha nem jutott volna hatalomra.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.25. 20:16:45

@TaTa86.: gratulálok a pontgyűjteményedhez...

@Fedor: légy szíves nem hagyj szó nélkül engem (2009.10.25. 12:02:08) sem

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.25. 20:32:07

@Talon Karrde: Nem tudok mindenkinek mindenre válaszolni :-) Rendben, elhiszem neked.

@TaTa86.:

1. Tudatos, persze...
2. A srác arról ír, hogy amit az MSZP csinál, az aljas húzás, visszaélés. ezt alá is írom. De mitől lesz ez antiszemitizmus?
3. Persze ez is hülyeség, annyit biztos építettek, mint a fasizmus :-) De hogy nem romboltak annyit, az biztos.
4. A Jobbiknál és a Gárdánál az a gond, hogy ugyanazokat az avíttas eszméket veszik elő sokszor, amiből már sok gond volt. Az MSZP meg a másik oldali avíttas eszméket megtagadta, és elítélte. Érzed a különbséget?
A Horn családot hagyjuk. Náluk a tisztánlátást erősen befolyásolja a család sorsa. Egyébként is a valódi vezetőkről beszéltem. És az most már a negyvenes korosztály, amely 56-ban még meg se született, és a rendszerváltáskor javarészt max. KISZ-es volt. És 20 évvel a rendszerváltás után szerintem elég nagy hülyeség mindent arra visszavezetni, hogy de hát a szovjet tankok. Ez mosakodás, bűnbakkeresés. Azok már 20 éve nincsenek itt, az elvtársak is el lettek kergetve, hahó! Az, hogy háromszor is visszakerültek a kormányhoz, az már nem szovjet tankok műve, nem az elvtársak öröksége, hanem a demokrácia játékszabályai szerinti szabályos választás eredménye, a jobboldal bénázása, ha úgy tetszik. Tetszettek volna olyan alternatívát kínálni, hogy ne ők legyenek a kisebbik rossz, és akkor nem választják őket meg. Ilyen egyszerű.

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.10.26. 15:59:47

@Saman: Az eddig rendben van, hogy ha sokat szerepelnek, akkor a nagy többség elött elöbb-utóbb lejáratják magukat, a probléma ezzel csak az, hogy viszont azokat akik vevök a szövegükre, egyre jobban fanatizálják és uszítják a vélt ellenségek ellen és ennek iszonyat rusnya következményei lehetnek, ahogy az sajna egyre jobban látszik a gyakorlatban is mostanában.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0