Passió, egy kicsit másképp...
2012. április 07. írta: Fedor

Passió, egy kicsit másképp...

Én kérek elnézést :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr663542203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tallono 2012.04.07. 19:06:22

És még én vagyok az elmebeteg... Büszke lehetsz, hogy kereszténygyalázást propagálsz, és még csodálkozol, hogy a "világ normálisabb részén" leköpnek bennetek, libsiket...

Tallono 2012.04.07. 19:12:59

Mi lenne, ha ugyanezekkel a hangeffektusokkal csinálnék egy videót a ti vallásotokról, a holomítoszról, mondjuk a Schindler listájából egy másfél perces jelenetet? Akkor egyből én lennék az elvetemült elmebeteg náci... Kár, hogy az intelligencia nem menő a balliberális oldalon...

Venyigeszu 2012.04.07. 20:03:54

@Tallono: Kiváncsi lennék, hogy egy rovásírásos blog-fejlécből te hogy következtettél balliberális bolggazdára?

Egyébként nem kell ezt felszívni.
Monthy Pythonék Brian élete című remekén is csak az idióták sértődtek meg, mint ahogy a Biff evangéliumán is.
( ismerek olyan református lelkészt, akinek a Brian élete a kedvenc filmje.)

( Az egy más kérdés, hogy ez a jelenet szerintem sem vicces. )

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.07. 21:41:58

@Tallono:
1. Katolikus vagyok, ha ez számít.
2. A legjobb zsidóvicceket zsidók mesélik, azt tudtad? Az önirónia fontos dolog, nem ártana kipróbálnod. Nyugodtan csinálj a Schindler listájából ilyet, ha humoros és nem bántó, akkor ettől még nem leszel náci, pontosabban nem ettől vagy náci.

"Kiváncsi lennék, hogy egy rovásírásos blog-fejlécből te hogy következtettél balliberális bolggazdára?"

Mert visszatérő vendég, és ismer. És hogy mégis akkor miért van ott a rovásírás? Ezért:

fedor.blog.hu/2009/03/12/az_adjatok_vissza_a_jelkepeinket_projekt

DeMarco 2012.04.08. 10:03:53

@Fedor: "Adjátok vissza a jelképeinket".
Ugyan minek? Hogy azokat is meggyalázhassátok?
Dehogy adjuk vissza, majd mi vigyázunk rájuk tisztelettel, becsülettel.

Mondd fájna, ha egyszer lenne olyan keresztény ünnep amibe nem rúgsz bele egyet?

Oké, liberális vagy, erre számítunk tőled, de hogyan vársz el bármiféle tiszteletet magaddal szemben, ha elsőként prezentálod, hogy miért utáljuk (többek között) a libsiket? Ezzel csak erősíted az amúgy is igen magas sztereotípiákat...

Vagy ezzel akarsz kompenzálni a buziparádé betiltásának újbóli probálkozása miatt? Ne parázz, úgyis visszavonulót fújnak megint, nem annyira tökösek, hogy tényleg betiltsák, meg nem is lehet, mert az csak újabb vinnyogást váltana ki nyugaton. (Nem mintha érdekelne).

Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket! (Én kérek elnézést!)

épészmérnök 2012.04.08. 15:02:34

Ez most mire volt jó? Nem vicces, egyáltalán, hanem durván szadista.
Most vettelek ki az RSS feed-ből.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.08. 18:35:50

@épészmérnök: Sajnálom, ha bántónak találod. Megjegyzem a durván szadistáért Mel Gibsonnál tessék kopogni, aki ugye nagy keresztény elvileg, amikor épp józan, ez a verzió csak más optikát ad az eredeti jelenetnek.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.08. 18:53:38

@DeMarco: "Mondd fájna, ha egyszer lenne olyan keresztény ünnep amibe nem rúgsz bele egyet?"

Mikor rúgtam bele akár egy ünnepbe is, mond? Nekem fontosak ezek az ünnepek, akár hiszed, akár nem, fontosak a hagyományok is. Az más kérdés, hogy igen, mindenből szeretek viccet csinálni. Sejtettem, hogy ez a videó nem fog tetszeni sokaknak, de úgy döntőttem, hogy nem érdekel.

"Vagy ezzel akarsz kompenzálni a buziparádé betiltásának újbóli probálkozása miatt?"

Képzeld el, nálam nem minden a politika körül forog. Ezt a videót évekkel ezelőtt láttam, aztán pár hónapja találtam rá újra véletlenül, és akkor készítettem be mostanra. Az akkor még eszembe se jutott, hogy a kiskedvenceid annyira korlátoltak, hogy idén újra megpróbálkoznak azzal, amiért már tavaly is házhoz mentek a pofáraesésért. Komolyan bepróbálkoznak azzal, hogy zavarja pár ezer meleg a forgalmat azon az útvonalon, ahol pár hónapja az Orbán Pride állítólag 400000 résztvevővel vonult végig?

Szánalmas.

nemalszom 2012.04.28. 13:33:27

@Venyigeszu:

Ó, te műértő, te!

A Brian élete egy görbe tükör a Krisztus korabeli zsidóságról! A Messiásvárásról, a rendszerellenességről, és ehhez csak mint eszközt használják fel Jézus életét (ami egyébként abszolút a háttérben van). Nem mellesleg, amikor konkrétan Jézusról van szó, soha nem a személyét, vagy a történetét támadják. Nekem is sok pap ismerősöm van, akinek tetszik a film.

De még véletlenül se lehet összehasonlítani ezzel a förmedvénnyel, ami csak igen primitív kultúrájú emberek körében lehet vicces. Ezzel nem akartalak megsérteni, csak javasolni szeretném, hogy kicsit értőbb szemmel vizsgáld a téged körülvevő világot.

Szép napot!
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0