Magyarbűnözés?
2012. április 22. írta: Fedor

Magyarbűnözés?

...az persze nem érdekes, hogy naponta vernek agyon kedvtelésből cigányok magyarokat????!!!!!!!!!!!!!!!

- írta egy kedves kommentelőm a gyöngyöspatai polgármester polgárháborús lázálmai kapcsán, utalva arra a jobboldalon axiómaként kezelt vélekedésre, hogy az erőszakos bűncselekmények döntő többségét cigányok követik el. Nos, akkor nézzük az elmúlt hetek statisztikáját, hisz különösen sok gyilkosság történt mostanában. A legfrissebb eset mai:

Két embert lőtt agyon engedéllyel tartott sörétes puskájával egy presszó tulajdonosa Győrben. Szombat este a presszóból kidobtak egy szórakozó társaságot, ezt kérték volna számon másnap. (...)

Szombaton Balatonakarattyán fedeztek fel egy nyaralóban három holttestet - egy 91 éves asszonyét és a róla gondoskodó 60 éves párét. Velük napokkal, talán két héttel korábban végezhetett gyilkosuk, a rendőrség gyanúja szerint az 56 éves K. András, akit vasárnapra virradó éjjel a Ferencvárosban fogtak el.

Április 17-én három 19-20 éves fiatal végezte ki a soproni Anger téri lőtér vezetőjét és annak egy ismerősét. A fiatalok - akik közül egyik a lövészklub tagja volt - fegyvereket akartak szerezni, a rendőrség gyanúja szerint további bűncselekmények elkövetéséhez. A támadókat telefonjaik híváslistája alapján azonosították és már másnapra elfogták.

Április 7-én a Borsod megyei Berzéken végeztek brutálisan egy helyi férfival. Az áldozat a helyi kocsmába tért be, ahol egy négyfős társaság látszólag minden ok nélkül belekötött és karókkal agyonverte.

Április 6-án pedig Kulcson mészárolta le négy családtagját és sebesítette meg anyját és egyik rokonát H. Csanád Jutas bozotvágó késsel és nyílpuskával.

Két hét alatt összesen tizenkét áldozat. Ebből egyért felelősek cigányok.

Minden bűntett büntetésért kiált, ebben nincs vita. Egy életet elvenni meg a legsúlyosabb bűn, megbocsáthatatlan. De épp ezért nem szabad kivetíteni másra. Ha most elkezdenék magyarbűnözésről beszélni, magasan lobogtatva egy kivétellel a fenti eseteket (főleg, ha ebben a kontextusban kezelném a kulcsi eset szélsőjobbos vonatkozásait), joggal sértődne meg az egész ország, velem együtt (hisz - bár sokan szeretik kétségbe vonni - én is magyar vagyok).

Nahát pontosan ennyire hamis cigánybűnözésről beszélni. Cigány bűnözők vannak, ezt senki sem akarja tagadni, mint ahogy vannak bűnözők mindenhol, ez egy sajnálatos emberi vonás. A cigány bűnöző nem azért öl, rabol, lop, mert cigány, és ezért a vérében van, hanem mert gyilkos, rabló, tolvaj ember, nemzetiségtől függetlenül. Büntetést érdemel, de csak ő, és nem mindenki, akinek olyan a bőrszíne, mint az övé.

A cigánysággal kapcsolatos problémákra továbbra se az a megoldás, hogy az egész nemzetiséget megbélyegezzük, kriminalizáljuk azzal, hogy a hozzájuk köthető esetek számát, súlyosságát eltúlozzuk, és kivetítjük minden cigányra, mert az csak ront a helyzeten.

Ezt nem ismerte fel a Jobbik, és ezt nem ismerték fel azok, akik szimpatizálnak velük.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr984467084

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.23. 09:18:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cs˙o˙vi 2012.04.22. 23:55:48

Olyan bűnelkövetési forma, ami csakis és kizárólag a magyarokra jellemző, nincs. A cigányok esetében viszont több ilyenről is beszélhetünk. Azokra a bűncselekménytípusokra használták régen a cigánybűnözés gyűjtőnevet. Ilyen például a gagyizás, a lomizás, a falopás, terménylopás, (színes)fémlopás, gyerekek lopásra, rablásra, koldulásra, prostitúcióra kényszerítése, stb. Az emberölés nem tartozik ide, az minden népcsoporton belül előfordul.

Tallono 2012.04.23. 00:33:36

Ti, libsik meg azt nem ismeritek fel, hogy amikor cigánybűnözésről beszélünk, akkor senki nem mondja azt, hogy minden cigány bűnöző, hanem, hogy magyargyűlölő-rasszista alapon követnek el bűncselekményeket a magyarokkal szemben cigányok. Cigány soha nem rabol ki és öl meg kegyetlenül másik cigányt, viszont idős és fiatal védtelen magyarokat előszeretettel támadnak meg. Büdös magyaroznak/parasztoznak - "öld meg a magyart". A felhozott eseteket nem másik etnikum ellen követték el, rasszista alapon, ez sima büntetőkategória (a győri presszós esetbe nem derült még ki, hogy nem cigányokról van-e szó amúgy). Valamint azt is meg kell említeni, hogy SOHA egy cigány se adott fel egy másikat, bármit követett el, legyen szó gyilkosságról, rablásról, vagy egyszerű lopásról. Ez náluk természetes, szándékosan nem vetik ki magukból a bűnöző elemeket, mert a cigányok többsége bűnözik valamilyen formában. Ezt csak ti, megrögzött, habzó szájú vérlibsik tagadjátok csak. Maguk a cigányok se tagadják.

Megint nagyszerűen bebizonyítottad, hogy neked nem sok közöd van a való világhoz, és valamilyen alternatív liberális világba képzeled magad, ahol mindenről a rohadt nacionalista magyarok tehetnek és minden kisebbség szent, különösen a zsidók és cigányok. Megmondom őszintén szánlak...

Neon Fu 2012.04.23. 01:51:05

@Cs˙o˙vi:
Az általad említett bűnelkövetési formák egyáltalán nem csak a cigányokra jellemző. A magyarok külföldre (Svájcba, Németországba) járnak "lomizni", magyar prostikkal tele van nyugat-európa, nemrég pattant ki a jobbikos esete, aki a saját kislányát molesztálta... soroljam-e még? Ostobaság teljes népcsoportokat kategorizálni.

jobbikfan 2012.04.23. 03:12:21

@Tallono: Hülye vagy apukám ?

A rasszisták gyűlölködnek és ölik a cigányokat és amikor a cigány visszaüt akkor az neked meglepő ?

Időseket ölnek ?
Hogy is volt Akarattyán ?

Gyerekeket ölnek ?

Hogy is volt a 4 éves Robika , vagy a létavértesi kislány arconlövése ?
A gárdisták iskolai terrorja Gyöngyöspatán ?

Ezek nem számítanak ?

Azok a gyerekek semmit nem tettek, senkit nem bántottak aki őket bántotta az aljas rasszista gazember

De az is aki nem emeli fel ellenük a hangját, aki megengedi, sőt örül hogy ártatlan gyerekeket gyilkolhatnak a mi hazánkban

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2012.04.23. 08:52:24

Fedor és @Tallono: Valahol a kettő között van szerintem az igazság.
Vagy úgy is mondhatnám, hogy mindkettőtöknek igaza van.
Engem nem nagyon érdekel, hogy ki követ el egy bűncselekményt, de ha az erőszakos, akkor az igazságszolgáltatás gyorsan és keményen lépjen fel.

Hirtelen eszembe jutott most egy összeesküvés elmélet. Engem (és valószínűleg sok másik embert) addig nem zavar a fehérgalléros bűnözés, amíg túl sok az erőszakos bűncselekmény az országban.
Lehet, hogy kedves pártunk és kormányunk (az előző is) azért nem foglalkozik ezzel a kérdéssel, mert addig hagyják őket lopni?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.23. 09:06:22

@Tzimisce: "Engem nem nagyon érdekel, hogy ki követ el egy bűncselekményt, de ha az erőszakos, akkor az igazságszolgáltatás gyorsan és keményen lépjen fel."

Már bocs, de nem ezt írtam én is? Miért lenne akkor az igazság köztem és Tallono közt?

Vidéki 2012.04.23. 10:27:07

Két hét nem reprezentálja az egész évet, vagy sok év átlagát.

(Egy fecske nem csinál nyarat.)

Nem szabad erről statisztikát csinálni, mert ezt tiltja a Politikailag Korrekt beszéd tabuja, ezért mindenki azt állíthat, amit akar, látomásai alapján.

Ha volna ilyen statisztika talán kimutatná, hogy valószínű, hogy lehetséges, hogy a börtönlakók között a cigány kisebbség a lakosságon belüli arányához képest túlreprezentált.

Az USA, mint tudjuk egy demokratikus állam, amelyik olyan fejlett, hogy már több mint 40 éve képes volt eljuttatni űrhajósokat a Holdra, amire mi eddig nem voltunk képesek.

Érdekes módon ott nincs olyan tabu, ami megtiltaná, hogy statisztikát készítsenek arról, hogy ott a börtönlakók között milyen arányban reprezentáltak, mondjuk a négerek, vagy más kisebbségek.

Miért?

LMP=SZDSZ 2012.04.23. 12:27:08

hunikum.info/Megvertek_a_ciganyok_a_Lidl_egyik_dolgozojat_Szolnokon_-_olvasoi_level

"Tisztelt Rendőrség, Tisztelt Mindenki, akinek kompetenciája van arra, hogy rendet tegyen ebben a cigány bűnözők által terrorizált országban!

Mi a fészkes fenére vártok még?
Mi kell ahhoz, hogy úgy verjétek szarrá a maffiózó cigány bandákat, hogy a földről se keljen fel egyetlen tagjuk sem soha, nemhogy még újra bűncselekményt kövessen el?

Mikor akarjátok már végre a jogkövető, törvénytisztelő lakosságot védeni?

Mikor véditek a MAGYART?"

narmer 2012.04.23. 19:12:29

@Cs˙o˙vi: Rettenetes, ha lelövik az embert, de ajánlom, hogy a cikkíró próbálja ki, amikor három cigány, három husánggal agyonver egy embert.Komolyan , vicceltek?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.23. 19:19:24

@narmer: Ezt kérdezhetnám én is. A halál az halál, a gyilkos az gyilkos, akár cigány, akár magyar, ugyanúgy büntetést érdemel. Mi értelme van szembeállítani a kettőt?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2012.04.23. 22:52:00

@Fedor:

"...alátámasztja az Europol 2011-ben megjelent európai szervezett bűnözésről szóló jelentése (OCTA, Organized Crime Threat Assessment) is, amely szerint az emberkereskedők körében egyre gyakoribb, hogy áldozataikat jóléti juttatásokkal való visszaélésre használják. Az ilyen bűncselekmények előfordulása várhatóan növekedni fog, mert nagy benne a profit, és egyelőre kicsi a lelepleződés esélye - olvasható a jelentésben. Az OCTA még rangsort is felállított az emberkereskedő bandák származásáról: első helyen a - nem világos, milyen állampolgárságú - romák állnak..."

eppur si muove

avagy az EUROPOL elismerte a cigánybűnözés létezését

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.24. 09:03:13

@Herr SturmLikudnik: NEM. Az Imterpol se használta ezt a kifejezést, és nem véletlenül. Azért, mert egy bűntípusban esetleg felülreprezentáltak, nem jelenti azt, hogy cigánybűnözésről kell beszélni. A sikkasztás pl. tipikusan középosztálybeli bűnelkövetési mód, mégse beszél senki magyarbűnözésről. A mérgezés tipikusan háziasszonyokra valló módszer, mégse emleget senki feleségbűnözést.

DeMarco 2012.04.24. 17:47:37

@Fedor: Valóban kicsit sok mostanában a gyilkosság.

De valamiért kimaradt a listából és általában kimaradnak ezek a libsi sajtóból, hogy például ugyanezen a héten megöltek egy 71 éves nénit, de előtte brutálisan megerőszakolták és az elkövető(k) cigók voltak. Vajon ez miért nem szerepel a fentebbi listákban? Mert rontaná az összképet és a hamis statisztikát.

Ha nem lenne a hülye pc még mindig egy-két helyen forgalomban, akkor ahogy Vidéki is említette, lehetne normális statisztikákat készíteni, bűncselekmények és elkövetők tekintetében. Akkor aztán lenne csodálkozás a libsik körében...

Cigánybűnőzés van, mert vannak olyan tipikus bűnőzési formák, amiket zömében ők követnek el, ezeket fentebb fel is sorolták. Nyilván vannak egyéb elkövetők is, csak csepp a tengerben.

Talán figyelembe kellene venni, hogy sehol sem tűrik meg őket a világon, ahol lehet elüldözik őket, mert képtelenek a beilleszkedésre és a helyi normák betartására és nem is törekednek erre. Nyilván itt sem igaz mindenkire, csak a többségre.

A statisztika egy dolog. Már annyiszor, de annyiszor leírtam, hogy az emberek nem a hamis pc libsi duma alapján döntik el, h mi az igazság, hanem a saját bőrük alapján, a saját tapasztalataik alapján, vagy a szomszédja, rokona tapasztalata alapján. Cseszheted a mentegetésedet, amikor LÁTOM ahogy télen minden egyes nap jönnek a biciklik, kocka ladák, taligák az erdőből, napi szinten lopva a fákat, derékmagasságban elvágva, még a csemetéket. Idén már kétszer jöttek be a kerítést átvágva, értékektől megfosztva, amikért én dolgoztam, fizettem, adóztam. A tapasztalat nagy úr, mert az emberek a saját szemüknek hisznek, nem a meséknek, nem a kábításnak.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2012.04.24. 18:15:05

@Fedor: DE. A hivatkozott tanulmány a hazai jogvédők által (a klasszikus liberális felfogással szemben) eleve szentségtörésnek minősülő módon kerek perec kimutatja, hogy állampolgárságtól függetlenül, etnikai alapon a cigányok a listavezetők az újkori rabszolgaság (vö csicskáztatás) elkövetői közt. Azaz van cigányokra jellemző bűnözéstípus. Mert azt ugyebár ne is akarjuk feltételezni, hogy a tisztelt cikkíró a cigánybűnözés fogalmat szélsőjobbos értelmezés szerint csakis kollektív bűnösségként tudja értelmezni, nemde? Azzal a logikával ugyebár cigányzene se létezne, mert nem minden cigány zenész és más kultúrákban is van muzsika...

De hát a haladó elmék manapság a dolog nyitját abban látják, hogy immár a roma szó is diszkriminatív és a "mobilis etnikai kisebbség" kifejezés lenne a korrekt.

Sebaj, a realitások tengere az úr, boruljon csak a polkorrekt ladik.

Virág et. 2012.04.24. 19:24:48

@Cs˙o˙vi: Ez itt az igazság. A cigánybűnözést csak a rendkívül egyszerű jobbik szavazók gondolják, hogy Vona találta ki, holott az egy már az átkosban is létező kriminológiai fogalom volt. A rendőrségeken dolgoztak kifejezetten ezzel foglalkozó rendőrök, ez Moldova könyveiből ki is derül.

A cigánybűnözés viszont nem azt jelenti, amit ez az idióta ( @Tallono: ) gondol, hanem azt, amit te. A tipikusan romákra jellemző bcs-eket, amelyeket le is írtál.

Egyébként a cigányok a legtöbb erőszakos bcs-t más cigányok ellen követik el. Nem ritkán saját rokonuk ellen. Csak abból nem lesz hír a kurucon, tehát az egyszeri jobbikos fotelmagyarhoz el se jut.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.24. 19:40:14

@DeMarco: "valamiért kimaradt a listából és általában kimaradnak ezek a libsi sajtóból, hogy például ugyanezen a héten megöltek egy 71 éves nénit, de előtte brutálisan megerőszakolták és az elkövető(k) cigók voltak. Vajon ez miért nem szerepel a fentebbi listákban? Mert rontaná az összképet és a hamis statisztikát. "

Tanár úr kérem, készültem. A poszt írsa előtt megnéztem a kurucot is erre a két hétre, nehogy kimaradjon valami, és én ezt, amiről írsz, ott se láttam, pedig ők előzékenyen külön rovatba szedik az ilyen eseteket.

"Már annyiszor, de annyiszor leírtam, hogy az emberek nem a hamis pc libsi duma alapján döntik el, h mi az igazság, hanem a saját bőrük alapján, a saját tapasztalataik alapján, vagy a szomszédja, rokona tapasztalata alapján."

De azt a kutya se állította, hogy minden cigány ártatlan, szóval megint csak a magad démonaival hadakozol ahelyett, hog a posztban írtakra reagálnál...

Tallono 2012.04.24. 21:31:21

@Virág et.: Nosza barátocskám, mutass egy példát, de ha nem tudsz tűnj a pokolba Marx, Sztálin és Kádár apád mellé...

Tallono 2012.04.24. 21:44:50

@Fedor: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2J7PSybrYes#!

Most szépen fogod magad, odaállsz az özvegy, a gyerek és a Berzék lakossága elé és mond el az elméleteidet a magyarbűnőzésről, ha visszajössz még meséld el az élményeidet... FEDOR EZ A MAI MAGYAR VALÓSÁG!!!!!

DeMarco 2012.04.24. 22:25:06

@Fedor: "Tanár úr kérem, készültem."

Jah, csak nem eléggé. Ez is csak azt mutatja, hogy a kuruc is csak a habot látja a kupac tetején. Minden egyes esetet nem is lehet megjelentetni. De ha nagyon keresnéd megtalálnád a hírek között, kivéve, h az elkövetők cigók voltak, azt hiába keresed.

Szalahadin 2012.04.25. 05:14:02

@Fedor:
" A cigány bűnöző nem azért öl, rabol, lop, mert cigány, és ezért a vérében van, hanem mert gyilkos, rabló, tolvaj ember, nemzetiségtől függetlenül."
Nem eredeti gondolat, már sokan sokszor leírták, de kérdésként még nem hangzott el. Tehát:
Miért lehet az USA-ban félre nem érthető módon egyértelműsíteni a bűncselekmények elkövetőinek származását, és miért nem lehet nálunk?
Kinek érdeke, hogy ne derülhessen ki a valóság?
A hülye önbevallós nemzetiség meghatározás miatt esetleg? USA-ban se érdekel senkit, hogy a néger gettóhuszár WASP-nak vallotta magát, ha körözik, akkor meg merik tenni, hogy afroamerikaiként utalnak rá, nem WASP-ként.
Ez itt a rákfenéje sok mindennek, mert ha lenne egy mindenki által elfogadott statisztika, akkor a cikkíró fejét nagy valószínűséggel bele lehetne nyomni a saját piszkába, hogy miért is van mondjuk a rablások elkövetői közt 85% cigány, ha ez nem életforma náluk?
Addig marad a süketek párbeszéde.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.25. 08:42:22

@Szalahadin: Rossz helyen kopogtatsz, én is azt mondom, hogy tisztább lenne a kép, ha egy ilyen szemmel is látható "személyes adat" nem lenne tabu...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.25. 08:43:28

@DeMarco: "ha nagyon keresnéd megtalálnád a hírek között, kivéve, h az elkövetők cigók voltak, azt hiába keresed."

Jelzem azt, hogy azt a szerencsétlen cigányok verték agyon, az Indexről tudom. Ennyit az elhallgatásról.

Lev Menachem 2012.04.25. 12:02:41

2 hét (sajtóhírei) alapján statisztikát csinálni...

Ez a poszt enyhén szólva primitív.
Lehet még szűkíteni az intervallumot, két hétről esetleg két napra, Magyarországot, mondjuk csak Győr-Moson-Sopron megyére, aztán kihozhatod statisztikailag, hogy tulajdonképpen csak német turisták bűnöznek.

Igazi szadesz logika+érvelés, grat!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.25. 18:35:17

@Lev Menachem: 1. Azt én egy szóval se állítottam, hogy ez egy reprezentatív adat. De azt el kell ismerned, hogy ez egy rendkívüli két hét volt, maga Garamvölgyi nyilatkozta azt, hogy még ő se emlékszik arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi gyilkosság történt volna, így nem életszerűtlen feltételezni, hogy egy ekkora mennyiségen már látszódnia kellene annak az állítólagos dominanciának. Messze nincs így. Persze valóban jó lenne egy valódi statisztikát is látni, de van egy olyan érzésem, hogy nem én lepődnék meg rajta jobban.
2. A poszt pont arról szól, hogy kiragadott esetekből nem lehet általánosítani, gondolatkísérletemmel pont erre akartam rávilágítani, de ezek szerint neked ez nem esett le.

LMP=SZDSZ 2012.04.26. 12:50:28

www.sonline.hu/somogy/kozelet/a-falu-ahol-ket-kuvasz-es-a-riaszto-mar-semmit-sem-er-439525

Lejárt lemez ez a "ne általánosítsunk" szöveg. Csak a leghülyébb vagy legaljasabb alakok tagadják a cigánybűnözést.

Avatar 2012.05.03. 18:10:01

@Fedor: Szerintem a "ki a cigány" kérdés kicsit bonyolultabb annál, mint hogy azzal kezeljük, hogy ez "szemmel látható".
Vannak persze olyan esetek, ahol nem kérdés számomra se, de több közismert ember esetében is hallok ezt is, azt is. Orbán Viktor cigány? Éder Krisztián (sp) cigány? Kinek a szava a döntő?
A szomszédságunkban a magyar apától és cigány anyától származó gyerekek cigányok, vagy sem?

Hány cigány van ezen a listán?
www.police.hu/rend_korozes/top100
Biztos, hogy se több, se kevesebb, mint ahányat épp annak gondolsz?

És ha már itt tartunk, akkor jöhet az is, hogy bizonyos ismerőseim - saját bevallásuk szerint csalhatatlan biztonsággal - képesek külső jegyek alapján eldönteni valakiről hogy zsidó-e... Akkor már ez se legyen tabu, zsidózzanak is a rendőrségi híradásokban, úgy hiányzik!
Na meg persze ott vannak a melegek, vagyis hát a buzik, ne PCskedjünk, ha már a zsidózásba, cigányozásba belejöttünk. Van olyan köztük, aki le se tagadhatná, szóval ez is szemmel látható...
Meg persze azt se kéne eltitkolják, hogy keresztény volt-e a bűnelkövető, hiszen sok keresztény hord kereszt formájú nyakláncot, fülbevalót, esetleg tetoválást, tehát ez is szemmel látható, nem értem miért tabu...
Nézd csak meg, ott van a kereszténybűnöző nyakában: m.blog.hu/ma/mandiner/image/Kisebbs%C3%A9gek/245944_1234357838_411x310.jpg
A híradások meg elhallgatták!

Sőt, ha már vígan cigányozik, zsidózik, buzizik, keresztényezik a rendőrség, akkor gondoskodni kéne arról is, hogy nehogy véletlenül az áldozat téves kategorizálását kürtöljék bele a világba, és esetleg egy magyart keresgéljen a rendőrség, holott az elkövető valójában cigány volt, csak amolyan világosabb fajta, nem ismerte fel az áldozat (vagy megeshet az a szégyen hogy igazvérű magyar bűnözőt cigánynak nevezzenek, csak mert sötét hajú és fussa neki szolizásra)... Szóval elő kéne írni, hogy mindenki hordjon jól látható jeleket magán, mert ha ott van a bűnözőn a barna háromszög, akkor a világosabb bőrű cigányt is könnyebben lehet azonosítani...
És persze zsidó boltoshoz se szívesen megy az olyan ember, aki pontosan tudja, hogy a zsidók célja a magyarok kiirtása, szóval jó lenne, ha nekik is ki kéne rakni a csillagot, hogy egyértelmű legyen.

LMP=SZDSZ 2012.05.04. 14:36:18

"Az agyonhallgatott újszentgyörgyi gyilkosság, ismét a kegyetlen cigánybűnözők"

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=53241

Látod libsikém, hiába próbáljátok elhallgatni a hasonló híreket, valahogy mindig kiderül az igazság. Ilyen rasszista ez a csúnya internet.

DeMarco 2012.05.06. 16:46:36

@Avatar: A tipikus tagadás libsi példája.

Avatar 2012.05.06. 18:16:50

@DeMarco: Hát én már csak ilyen tagadós vagyok. Meg azt se vagyok képes meglátni, hogy Pintér 2 hét alatt rendet csinált, szóval a cigánybűnözés már megoldva, a gazdaság pedig egyre gyorsabban növekszik az unortodox gazdaságpolitika hatására, és a kormány által teremtett egymillió új munkahely miatt...
De szerencsére itt vagy Te, hogy megmondd milyen is a világ valójában.

DeMarco 2012.05.06. 22:18:10

@Avatar: Szerencsére. Én legalább nem csukott szemmel nézem a világot.

Semmit sem érsz el azzal, ha homokba dugod a fejed és csak pislogsz kifelé, amikor elrohan melletted a világ.

A kétségbeesett gúnyos megjegyzéseid nem takarják a valóságot. Ellenkezőleg, kontraproduktívak. Tipikus mondhatni.

jake413 2012.06.13. 22:07:42

Én csak annyit reagálnék hogy a kedves cikk író költözzön le mondjuk egy évre egy Észak-Magyarországi kis faluba esetleg Miskolcon az Avas lakótelepre vagy a 8. kerületbe és meglátjuk hogy mit fog mondani. Addig viszont jobb ha csöndben marad.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.13. 22:11:32

@jake413: A kedves cikkíró a X. kerületben lakik, napi kapcsolatban áll cigányokkal, és hosszú nyarakat töltött el korábban egy Heves megyei faluban, Gyöngyöspata közelében.

Ennyit a sztereotípiákról.

Sodan 2012.09.12. 11:36:10

A nagy többségi társadalom vissza vehetne a rasszista újfasiszta eszme terjesztéséből.
Évente 140-150 gyilkosság történik abból egyet esetleg kettőt követ el roma és azt az egyet szajkózzák habzó tele szájjal.Az éves bűncselekményeknek 0,3% se követik el romák.
A nagy bűnözéseket, hazánk elleni terrortámadásokat, rablásokat mind a nagy többség számlájára írható.
A cigányság nem bűnöző, hanem a legnagyobb áldozat!!!
Kedvtelésből verik és ölik is a romákat a rasszista uszítások hatására.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0