Barter
2012. április 30. írta: Fedor

Barter

Ami elsőre úgy tűnt, hogy nem több figyelemelterelési és szarterítési próbálkozásnál, válaszul a Schmitt botrányra, úgy néz ki, még sincs minden alap nélkül.

Gyurcsány szakdolgozatáról egyre több érdekes momentum derül ki, maga Fletó pedig egyre jobban elmerülni látszik az ellentmondásokba, ami különösen annak fényében vicces, hogy alig pár hete még ő ostorozta ex-köztársasági ex-elnökünket ugyanezért. A FIDESZ persze triumfál, ami az előzmények ismeretében csöppet gyomorforgató, és gondolom a Kövér se nevezi a hírtévéseket nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terroristának (miközben pontosan ugyanazt tették, mint a hvg.hu újságírói - és itt most tegyük fel, hogy nem vagyunk a hírtévések részéről egy óriási átverés áldozatai), de hát ezt azt hiszem nem lehet kispórolni a történetből.

Szóval. Egy Schmittért egy Gyurcsány? Legyen, én benne vagyok.

Egyrészt aki Schmitt lemondását követelte, ha nem akar közröhej tárgyává válni, nem teheti meg, hogy más mércét alkalmaz, amikor a lényeg ugyanaz. Tény, hogy a Schmitt ügy egyértelműbb volt, lévén, hogy ott megvolt az eredeti szöveg, de a közvetett bizonyítékok egyre szembeszökőbbek most már Fletónál is.

Másrészt a hasonlóság több is lehet a két ügy között, mint ahogy elsőre gondolnánk.

Schmitt elnöki tevékenysége egyre nagyobb erkölcsi tehertétel volt  jobboldal számára. Távozása úgyszintén botrányosra sikeredett, és ezzel nagyban erodálta a FIDESZ-t. De hosszútávon hasznos is lehet a számukra, hisz a ballaszttól megszabadultak, és cserébe az új elnök egy év helyett három évig marad a következő kormány nyakán, ami egy esetleges kormányváltás esetén okozhat még kellemetlen perceket az ország új vezetőinek.

Gyurcsány tevékenysége folyamatos erkölcsi tehertétel a demokratikus ellenzék számára. Kolonc ő, aki folyamatosan visszahúz, akinek személye akadályává válhat annak, hogy a jelenlegi kormánynak útilaput köthessünk a talpára 2014-ben. A FIDESZ az elmúlt két évben abszurd módon neki dolgozott azzal, hogy antidemokratikus módon akadályozták jogai gyakorlásában, és hogy politikai hibáit felturbózva vagy ügyeket kitalálva köztörvényes bűnügyeket akartak a nyakába varrni mindenáron, szintén nem túl európai módon, viszont totálisan kudarcba fulladva. Azt érték ezzel csak el, hogy a hívei szemében mártírrá váljon, és hogy azok is kénytelenek legyenek, ha kelletlenül is, de kiállni mellette elvi alapon, a demokrácia eszméi szellemében, akik amúgy már szívesen szabadulnának tőle (igen, többek közt magam is idesorolom).

Viszont ezúttal pont a demokrácia szellemisége mondatja velem azt, hogy bizony, ezzel valóban megfogták.

És pont úgy, ahogy Schmitt esetében a jobboldal, úgy ezúttal a  ballib oldal lehet az, amelyik hosszútávon jól jöhet ki abból, hogy megszabadul végre Fletótól, és valljuk be, egy a kolonctól megszabadult, és így talán összefogásra képesebb, magáról pozitívabb, cselekvőképesebb képet több joggal sugárzó, valódi alternatívaként elképzelhető ellenzék ma már nem csak a ballib oldal érdeke, hanem az országé is.

Szóval Feri! Ha valóban jót akarsz azoknak az eszméknek, amelyekben elvileg hiszel, és valóban szeretnél tenni valami valóban érdemlegeset Orbán leváltásáért, akkor itt az alkalom. Mondj le minden politikai funkciódról, bármily csekélyek is azok (hisz azért egy országgyűlési képviselői hely és egy háromszázalékos párt elnöki posztja azért Himalája nem a csúcsa, lássuk be), mert a szimbolikusan viszont végre valami hasznosat is cselekedhetnél. Ki tudja, talán még a DK-ból is lehet elfogadható párt nélküled (már ha túléli a távozásodat).

Ja, és persze így végre megírhatnád végre azokat a kibaszott jó könyveket a modern baloldalról. Hidd el, sokan megvennék a megmaradt rajongóidon kívül is, mert nem kevesen akár fizetnének is azért, hogy végre csak ezzel foglalkozz, és ne mással.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr494480671

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Anális majális 2012.05.04. 13:43:13

Kedves Naplóm!Múlt héten megint elmaradt a bejegyzés. Ezúttal nem a keresztény hittérítők vettek üldözőbe, hanem sorstársaim, a rettegő demokraták. A Fidesz ügynökei elhitették velük azt a hazugságot, hogy a kormánypártok szimpatizánsa vagyok. Ők pedig...

Trackback: Barter 2012.04.30. 14:33:01

Aki Schmitt lemondását követelte, ha nem akar közröhej tárgyává válni, nem teheti meg, hogy más mércét alkalmaz, amikor a lényeg ugyanaz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klj_54 · http://csutak.fw.hu 2012.04.30. 13:34:17

Nem szeretem Gyurcsányt!
De.
Ettől eltekintve igazat ír a cikk írója!
Valóban kerékkötő a baloldalon azok számára akik gátlástalanul loptak, csaltak és őt megbuktatták kormányfőként, hogy továbbra is lophassanak!
És azért össze keverni egy köztörvényes besúgót, rendőrspiclit, egy önként jelentő ügynököt egy nála sokkal fiatalabb emberrel ez bizony a fideszre jellemző vérbolsevik trükk!
Mert ugye az MSZMP jogutódja a fidesz.
Tessék csak megnézni kik is a fidesz vezérkara és holdudvara?
Hol is van Pozsgai pajtás, Pintér olajos Pajtás és a többi volt féreg az MSZMP-ből?
Szóval kár tendenciózusan írni, mert bár nem vagyok mai csirke de hülye sem, jó a memóriám és emlékezem a gaztetteikre.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.30. 13:48:31

@klj_54: Valahogy éreztem én, hogy ezért a posztért megkapom újra a fideszes jelzőt :-) Ritkán, de előfordul.

klj_54 · http://csutak.fw.hu 2012.04.30. 14:22:01

@Fedor:
Basszus!
Ha az ment át abból amit írtam akkor nálam van a gond:(
Én csak arra akartam utalni, hogy a mi generációnknak is meg kell pusztulnia ahhoz, hogy kihaljon az a generáció amely sebeket hordoz magában a régi rendszertől!
Tehát nem ellened írtam!
Amúgy sem szeretek címkézni.

Kandeláber 2012.04.30. 14:50:01

@klj_54: Tehát az MSZP nem az MSZMP jogutódja.
Akkor adják át a pártvagyont Thürmeréknek,nekik annak idején úgyis csak Marx jutott.
És miből gondolod, hogy mindenki "sebeket hordoz magában a régi rendszertől"?
Sokan pénzzel teli táskákat hordoznak a régi rendszertől.
Mer a vagyon nem veszett ám el, csak átalakult.

klj_54 · http://csutak.fw.hu 2012.04.30. 14:57:10

@Kandeláber:
Én 1975-ben kiléptem elvi (vallási) okok miatt a KISZ-ből.
Emiatt aztán engem nem érint az ő vagyon körüli marakodásuk.
De ha elvi, ideológiai szemmel nézed a mai történéseket akkor kiderül, hogy ma Orbán és csapata a szellemi (és személyi!) örököse az MSZMP-nek.
Náluk lehetne megtartani az MSZMP XVI. kongresszusát.
Nem ez a zavaró, hanem az, hogy ma hazánkban a politikai (és élet) színvonal a Cromwell halálakori Angliának felel meg:(

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.30. 14:58:31

@klj_54: "Ha az ment át abból amit írtam akkor nálam van a gond:("

Hát pedig ez jött át. Vagy nálam van a gond :-)

Vidéki 2012.04.30. 14:59:23

Fedor nagyon jól rámutatott a lényegre:

„Egyrészt aki Schmitt lemondását követelte, ha nem akar közröhej tárgyává válni, nem teheti meg, hogy más mércét alkalmaz, amikor a lényeg ugyanaz.”

Nem szabad azonban elfeledkezni arról, hogy az ilyen alakok, mint Gyurcsány „különleges anyagból vannak gyúrva”.

Gyurcsány nem bukott bele

„az őszödi villa költséghatékony magánosításába,

nem a családi uszoda áfájának visszaigénylésébe,

nem a kormányzásnak álcázott semmittevésbe,

nem az őszödi beszédbe,

nem a 2006-os rendőrterrorba,

Sukoróba vagy

a moszkvai kereskedelmi kirendeltség eladásába.”

Kandeláber 2012.04.30. 15:11:27

@klj_54: Mindegyik párt örökös, nagyrészt személyileg. A Jobbikban is található volt MSZMP-tag.
A negyven éven aluliak talán már nem fertőzöttek annyira a Kádár-korszak szellemiségével, ők viszont a farkaskapitalizmus viszonyai között szocializálódtak, amely van annyira rossz, mint a késői Kádár-kor.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.30. 15:40:29

@Vidéki: A "kormányzásnak álcázott semmittevésbe" bizony belebukott, vagy talán rosszul emlékszem, és végigcsinálta miniszterelnökként az előző ciklust?

Sukoró meg az a kategória, amiről azt írtam: "ügyeket kitalálva köztörvényes bűnügyeket akartak a nyakába varrni mindenáron, szintén nem túl európai módon, viszont totálisan kudarcba fulladva".

states1 2012.04.30. 16:22:35

Ugyan kedves Fedor, csak nem gondolod komolyan, hogy az a baloldal, amelyiknek 2006 óta az egyetlen menekülési útvonala, hogy ne mondjam az egérútja a valóság elől a kettős mérce, az most megtagadja önmagát. Ráadásul pont akkor, amikor kiderült a Schmitt-ügyről, hogy többet buknak rajta, mint amennyi a haszon. Magyarán, hogy hülyét csináltak magukból, mert 5 évig megint fideszes lesz az elnök, és a parlament balsarkában gubbasztó "ötvenek" rohammunkában kell égessék otthon a szakdogáikat, az egyetemekről való eltüntetésükről már nem is beszélve.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.30. 16:40:01

@states1: Az igazság ezzel szemben az, hogy egyrészt Gyurcsányt a ballib oldal már rég ejtette (bukott miniszterelnök, bukott pártelnök, aki saját törpepártja élén vegetál), és most se állt ki mellette igazából senki a DK-sokon kívül, akiket meg ugye nem kéne azonosítani a teljes baloldallal, pláne, hogy nem csak az én gondolom azt, amit leírtam, hanem más, a FIDESZ-szel amúgy nem szimpatizáló blog és portál is hasonlóakat írt.

Szóval próbálj meg légy szíves a zsigeri válaszaid helyett néha olvasni és gondolkodni is, mielőtt leírsz valamit.

Vidéki 2012.04.30. 21:16:48

A Die Welt című német konzervatív lap hétfőn a címoldalon közölt beszámolóban foglalkozott a Gyurcsány Ferenc szakdolgozata körüli plágiumgyanúval, A következő szélhámos címmel számolt be a diplomamunka körül kibontakozott ügyről.

Az írás szerzője „Hozzátette: a „volt kommunista (Gyurcsány) erősen megosztó figura, aki nagyban hozzájárult a magyarországi politikai árokharc visszataszítóságához”.

A szerző végül megjegyezte: „nehezen elképzelhető, hogy (Gyurcsány) egyszerűen elvörösödik és elnémul”.

sztd 2012.04.30. 22:29:51

Én 2004 óta masszívan Gyurcsány-ellenes vagyok, azóta nem nézem jó szemmel, hogy ilyen emberek a magyar politikában vannak, szerintem még soha senkit nem utáltam annyira a politikusok közül, mint őt akkor, de emiatt nem mondatnám le.
Schmitt ügye szerintem azért más, mert ő a Köztársasági Elnök volt, aki elvileg valamilyen nemzeti egységet, de legalább erkölcsösséget kell, hogy megjelenítsen, mert más teret nem enged számára az alkotány/alaptörvény. Ha miniszterelnök lenne, nem gondolnám, hogy le kellene mondania.

Gyurcsánnyal is ez a helyzet. Rossz szemmel néztem 2004-ben, azt gondoltam, hogy le kellett volna mondania 2006 őszén, de legkésőbb 2008-ban, de nem emiatt! Aki támogatja, az hadd támogassa már! Kétlem, hogy ezzel híveket veszítene, és nem hiszem, hogy aki eddig sem tartotta hitelesnek, annak ez újabb hiteltelenséget jelentene. 28 évvel a szakdolgozat után a szakismeretére már akkor sincs a dolog hatással, ha éppen igaztalan a vád. A politikusi kvalitásaira sincs hatással. Igazán szerintem eddig se gondolták erkölcsösnek, inkább tehetségesnek, jó szervezőnek és karizmatikusnak tűnhetett, és ez most sem változott. Ne legyen Köztársasági Elnök, de ha megválasztják miniszterelnöknek...

DE:
Azzal egyetértek, hogy Gyurcsány egy ballaszt és egy akadály a baloldal számára, aki akadályozza a baloldali összefogást, és az eltűnésével/eljelentéktelenedésével egyel kevesebb nehézség marad, ami nem jön rosszul.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.05.01. 00:50:49

Én már csak azon csodálkozom, hogy (eddig még) senki sem vádolta be az L'Qrót azzal, hogy ő a Fidesz leghatékonyabb (és most már jóformán az egyetlen megmaradt) fegyvere. Még kormányon megszerezte nekik a kétharmadot, utána állandó ürügyet szolgáltatott mindenre, ami történt, és megakadályozta (illetve még mindig megakadályozza) hogy érdemi ellenzék jelenjen meg. Másrészt még mindg komoly mozgósítóerőt jelent a Fidesznek az a jelszó, hogy ha ők buknak, L'Qró visszajön.

Ráadásul ha valami gond adódik a kormányoldalon, ő menetrendszerűen szolgáltat valami balhét, amire át lehet terelni a közvélemény figyelmét. És azt még nem is említettem, hogy ezt az egészet végül is maga a DK robbantotta ki azzal, hogy betámadta Viktorbánt a szakdolgozatával kapcsolatban. Ennyire hülyék meg nem lehetnek...

És ha L'Qró most elsüllyed, magával ránthatja az LMP-t, az egykori, és a jelenlegi pártját is. Erre mondom én azt, hogy: tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/NiceJobBreakingItHero .

fegyelmezett névtelen kommentterrorista 2012.05.01. 07:25:54

sikerült beszopni a fideszes alternatív valóságot. hol van a szakdolgozat? látott már valaki bizonyítékot, vagy csak amit a fidesz eléhányt? az ilyen beszari, gyávasága miatt magát függetlennek hazudó csicskák miatt, mint ez a fedor tart itt ez az ország. dobott neki egy csontot a fidesz propaganda osztálya (rémhírtv) és büszkén nyalogatja.

DeMarco 2012.05.01. 08:32:48

@Fedor: Jah, ahol vágják a fát, hullik a forgács...

Megmondtam előre, hogy azért szánalmas ilyen piti üggyel lejáratni Schmittet, mert ennyi erővel a többséget ugyanígy meg lehet fingatni, hiszen ritka a saját kútfőből származó szakdolgozat. Ezen az alapon nagy ritkítást lehetne végezni. A baloldal (szokás szerint) a saját kardjába rohant bele, a maga által ásott gödörbe zuhan lefelé.

"Ami elsőre úgy tűnt, hogy nem több figyelemelterelési és szarterítési próbálkozásnál"

Csak a magad nevében beszélj. Nekem egyáltalán nem úgy tűnt, sőt vártam, mikor ki fog következni, elsőnek természetesen maga fletó, hiszen így stílusos. Utána jönnek a többiek...

"Fletó pedig egyre jobban elmerülni látszik az ellentmondásokba"

Mi ebben az újdonság??? Hazudtam nappal-éjjel...

"és itt most tegyük fel, hogy nem vagyunk a hírtévések részéről egy óriási átverés áldozatai"

Kezdődik a relativizálás. Persze-persze, ha nem Pali bá'-ról van szó, akkor máris felmerül az átverés lehetősége... kettős mérce rulez.

"Szóval. Egy Schmittért egy Gyurcsány? Legyen, én benne vagyok."

Könnyen mondasz ilyet, miközben pontosan tudod, h az egyiknél volt gerinc, a másikból teljes mértékben hiányzik ugyanez. Sohanapján fog bármiről is lemondani magától.

"Egyrészt aki Schmitt lemondását követelte, ha nem akar közröhej tárgyává válni, nem teheti meg, hogy más mércét alkalmaz, amikor a lényeg ugyanaz."

Mikor foglalkozott azzal a baloldal, h közröhej tárgyává vál(t)nak?

"Tény, hogy a Schmitt ügy egyértelműbb volt" Ismét relativizálunk, kettős mérce.

"Schmitt elnöki tevékenysége egyre nagyobb erkölcsi tehertétel volt jobboldal számára."

Inkább a ballibsik számára volt tehertétel, maradjunk annyiban.

"Távozása úgyszintén botrányosra sikeredett"

Amiben elég nagy szerepe volt szintén a ballibáknak.

"akinek személye akadályává válhat annak, hogy a jelenlegi kormánynak útilaput köthessünk a talpára 2014-ben."

Ha-ha-ha... Láttál mostanában közvélemény kutatást? :) Simán nyerne a Fidesz és második lenne a Jobbik. Hol élsz? Persze azért lehet irreális vágyakat támasztani, csak hát mi értelme?

"A FIDESZ az elmúlt két évben abszurd módon neki dolgozott azzal, hogy antidemokratikus módon akadályozták jogai gyakorlásában"

Nem volt benne semmi antidemokratikus és neki joga maximum napi fél óra sétához lenne...

"politikai hibáit felturbózva vagy ügyeket kitalálva köztörvényes bűnügyeket akartak a nyakába varrni mindenáron"

A fletó imádatoddal nem tudok mit kezdeni. Felturbózva? Hülye-e vagy? Ne félj, ha a Jobbik kerül egyszer oda, majd az fogja felturbózni, akkor meglátod, h mit jelent...
Rengeteg köztörvényes és államellenes bűnt lehetne a nyakába varrni, de a fidesz erre nem hajlandó igazán sajnos. Az a legnagyobb butaság lenne, ha ilyen nevetséges plágium botránnyal akarnák szivatni, mert ennél sokkal erősebb vádak ellenében sem tudták rábizonyítani. (Vagyis nem akarták.) Igaz Al Caponét is adócsalással zárták börtönbe, de a társadalmi igazságosság ennél többet kívánna.

"hogy azok is kénytelenek legyenek, ha kelletlenül is, de kiállni mellette elvi alapon, a demokrácia eszméi szellemében, akik amúgy már szívesen szabadulnának tőle (igen, többek közt magam is idesorolom)."

Coming Out !!! Bár kicsit Scmittesre sikerült, mert ezt mindenki tudta már, mire bevallottad...

Csak tisztázásképpen. Senkinek sem kell kiállni mellette, pláne nem elvi alapon, pláne nem a demokrácia eszméjére hivatkozva. Ez akkora önbecsapás, hogy a fal adja a másikat... Írd azt, h TE kedveled őt és passz. Ne bújj mindenféle nevetséges kifogás mögé, csak kiröhögteted magad.

"Viszont ezúttal pont a demokrácia szellemisége mondatja velem azt, hogy bizony, ezzel valóban megfogták."

Velem is a demokrácia szellemisége mondatja, hogy bizony meg kellene fogni és le kellene csukni. Illetve ahogy veled sem mondatja semmi megfoghatatlan marhaság, úgy nekem is a saját véleményem ez. Már amennyire sajátnak lehet nyilvánítani a fél ország véleményét ebben a kérdésben.

"összefogásra képesebb, magáról pozitívabb, cselekvőképesebb képet több joggal sugárzó, valódi alternatívaként elképzelhető ellenzék ma már nem csak a ballib oldal érdeke, hanem az országé is."

Ha-ha-ha... :)))) Jó vicc! Melyik országé? Mert ezé az országé biztosan nem... Van egy-két ország amire tippelnék, de Mo. nincs benne... Bőven elég volt a posztkommunista pártból és a libsik förmedvényéből. Épeszű ember még egyszer nem adja rájuk a voksát, függetlenül attól, hogy épp mit tesz a fidesz és az mennyire tetszik embereknek. Ha a fidesz lejjeb megy esetleg, akkor feljebb jön a Jobbik. Épp elég kárt okoztak a ballibák, az ő irányuk a szadesz-madöf iránya, viszlát soha többet...

"Szóval Feri! Ha valóban jót akarsz azoknak az eszméknek, amelyekben elvileg hiszel"

Valld meg minden bűnődet és kérj megbocsátást, de ne csak Istentől, hanem ettől az országtól...

"Ki tudja, talán még a DK-ból is lehet elfogadható párt nélküled (már ha túléli a távozásodat)."

Ugye viccelsz már megint? Sok minden lehet, de elfogadható biztosan nem. És nem élné túl, mert elapadna a pénzforrás...

Egy szónak is száz a vége, írtál egy fletó imádó posztot megint. (Nem, nem kell tagadnod, látjuk). Tudjuk, h lemondani sosem fog semmiről, ahogy írtam nem is oly régen Pali bá'-nál, van akiben van gerinc és erkölcsi fölény, van ahol meg nincs. Ezen nem változtat semmi sem.

Trespass 2012.05.01. 08:49:50

Korrekt írás. Nem szabad eltűrni a kettős mércét. Egyébként mindenképpen jót tenne az ellenzéknek a távozása, megszünne egy hatalmas támadási felület, amire még célkereszt is van rajzolva.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2012.05.01. 19:22:28

Én eddig a pontig tartottam ki Ferkó mellett. Én önállóan megírtam 2 szakdolgozatot is. Ha valaki erre is képtelen, hogy ha már diplomája van, saját maga írjon egy szakdolgozatot, akkor valóban nincs helye azok között, akiket támogatok.
Az írás korrekt, de szerintem amíg nem jön elő egy karizmatikus vezető, aki össze tudja fogni, jobb esetben nemcsak a baloldalt, hanem az egész országot, és emellé egy rendes gazdaságpolitikát csinál, akkor talán előrébb jutunk, addig nem.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.05.02. 08:59:52

@DeMarco: "ritka a saját kútfőből származó szakdolgozat"

Ezt mint diplomás ember, aki megdolgozott a maga szakdolgozatával és diplomamunkájával, határozottan visszautasítom.

"Persze-persze, ha nem Pali bá'-ról van szó, akkor máris felmerül az átverés lehetősége..."

Az átverés lehetősége azért merül fel, mert az eredeti dolgozat hiányában nincs olyan egyértelmű bizonyíték, és hát volt már rá precedens, hogy a HírTV, hát, hm. De a poszt alapvetése ettől még az, hogy nem történt ilyesmi.

"Egy szónak is száz a vége, írtál egy fletó imádó posztot megint."

Valóban, a kommentekből is ez derül ki, olvasd csak el pl. a közvetlenül a tied felett levőt :-)

Tényleg nem tudok mit kezdeni a monomániáddal...

Typ3 2012.05.02. 11:16:12

Ki is jelentette fel Ferit a Sukoró-űgyben? Én egy Schiffer nevű emberre emlékszem. Biztos valami fideszes pártkatona volt.

DeMarco 2012.05.06. 22:28:59

@Fedor: "Ezt mint diplomás ember, aki megdolgozott a maga szakdolgozatával és diplomamunkájával, határozottan visszautasítom."

Visszautasíthatod, de fölösleges, mert egy fecske nem csinál nyarat.

"nincs olyan egyértelmű bizonyíték"

Ne aggódj, már gyűlik...

"Valóban, a kommentekből is ez derül ki, olvasd csak el pl. a közvetlenül a tied felett levőt :-)"

Pár hülye dekásból nem lehet kiindulni, azért ahhoz kell mínuszos iq. De mi ismerünk.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.05.07. 09:19:44

@DeMarco: A királyi többes magaslatából kifejtett zavaros elméleteidhez vajon mekkora IQ kell? :-)

kirsten 2012.05.08. 19:36:20

@Vidéki: Sukorót jobb ha nem feszegetitek, mert orbánotok is eléggé érintett abban az ügyben . Na és akkor a sok csalásáról, lopásáról nem is beszéltünk. Amit meg két éve művel azt csak elmebeteg hatalom mániás teszi.

DeMarco 2012.05.10. 15:27:26

@Fedor: Csak akkora, amekorra az értelmezéséhez szükséges...
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0