A kuruc.info mindenkit hülyének néz
2012. augusztus 30. írta: Fedor

A kuruc.info mindenkit hülyének néz

A tegnapi Újszínház előtti tiltakozáson szélsőjobbos ellentüntetők támadtak Hanti Vilmosra, a MEASZ elnökére: 

Mint elmondta, a demonstráció helyszínétől távolabb egy 10-15 tagú feketeruhás csoport körbevette, s attól tartott, meglincselik. Miután egyikük megütötte, elkezdett szaladni és közben segítségért kiáltott.

A MEASZ elnöke egy mentőautóban ülve adott telefoninterjút a televíziós műsornak, elmondása szerint kórházba vitték látleletre. Azt mondta, nagyon fáj a szeme, ég az arca és hányingere van, tehát "agyrázkódásra utaló tünetei" vannak. Hozzátette: pontos személyleírást adott, a rendőrségnek vannak felvételei.

Mindez így hangzik a kuruc.info tálalásában, némileg hadilábon állva a magyar nyelven fogalmazással (ami ugye külön érdekes egy übermagyar portáltól):

Pofán vágta magát a részeges antifa

Munkatársunk éppen hazafelé tartott a helyszínről, mikor a Hanti Vilmos névre hallgató, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége nevű bohócszervezet lelkes aktivistájába (egyúttal a szervezet egyedüli szimpatizánsa, továbbá elnöke - a szerk.) botlott. Hanti szúrós szemmel meredt a kollégánkra, aki erre egy "Adjon az Isten!" köszöntéssel üdvözölte, mert, mint azt a szerkesztőségben elmesélte, nem ismerte föl Vili bátyánkat.
Több sem kellett a nagy antifasisztának, ököllel arcon vágta saját magát (!), majd elkezdett torka szakadtából segítségért üvölteni. Természetesen látták rajta a járókelők, hogy sajnos nem teljesen beszámítható a bácsi, így senki sem figyelt fel a kis hisztijére. Biztos ami biztos alapon, kollégánk felajánlotta, hogy mentőt hív, de a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének egyszemélyes hadserege nem kívánt élni a felajánlott segítséggel.

És most gondoljuk csak végig csupán az elmúlt pár hónap történéseit. Kikre jellemző a verbális agresszió? Kik támadtak újságírókra és jobb híjján rendőrkutyákra, ha már a melegekhez nem fértek hozzá? Kik fenyegettek cigányokat és ott ki próbálta bizonyítottan a másik oldalra kenni saját társai kődobálását?

És akkor ezek után tegyük fel az egyszerű kérdést: 

Melyik verzió az életszerű?

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr654741988

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.31. 10:15:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.08.31. 10:12:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

willdataa 2012.08.30. 17:45:09

"Kikre jellemző a verbális agresszió?"

Mármint az hogy "A rák egye ki a beled köcsög magyar!" ? Tényleg, kikre?

jó arc a lóarc! (törölt) 2012.08.30. 18:52:01

A balliberális lapok írtak cikkeket Orbán, Kövér és Áder likvidálásáról néhány éve - ha ez nem agresszió, akkor mi?

A balliberális Frei hozatott egy millióért bérgyilkost Orbán megöletésére - ha ez nem agresszió, akkor mi?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.08.30. 20:22:59

@jó arc a lóarc!: Te nagyon kevered a félinformációkon alapuló jobbos városi legendákat...

Pussy Riot (törölt) 2012.08.30. 20:53:44

Hát Gréczy Zsolt már szart ér?!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.08.30. 20:56:17

@willdataa: Jó próbálkozás a terelésre, de mi köze néhány cigány beszólásának egy magyar öregúrhoz? Ugyanis itt ő másik fél...

Foxtrotty 2012.08.30. 22:25:16

Hanti Vilmos nem rokona véletlenül Hanáknének?

Putyilov gyári melós 2012.08.30. 22:47:58

"És most gondoljuk csak végig csupán az elmúlt pár hónap történéseit. Kikre jellemző a verbális agresszió?"

Ez a banda nemcsak verbálisan agresszív, hanem a saját kölkeiket is megerőszakolják!

Jobbikos bűnözés, Gárdistabűnözők!
"Fegyházbüntetést kapott a lányát megerőszakoló gárdista"
index.hu/belfold/2012/08/30/fegyhazbuntetest_kapott_a_lanyat_megeroszakolo_gardista/

Tallono 2012.08.30. 23:14:05

@Fedor: Annyira égő vagy már, hogy a legutolsó elmebeteg hülyeségeit is elhiszed... Dániel Péter, Lendvai Ildikó, Horn Gábor és még sokan mások csináltak már műhisztit a ti oldalatakról, és te még el is hiszed, őszintén a baromságaikat... xDDDDD

Tallono 2012.08.31. 01:58:05

Hülyeségek helyett foglalkozhatnál lényeges dolgokkal is:

"Véget ért az "elszámoltatás" - Lázár és Budai szerint sikerrel"

A Fidesz egy újabb hatalmas bukása...

Szúrófény 2012.08.31. 07:01:40

Minden cigány a maga lovát dícséri, maga hülyeségét terjeszti! A legáltalánosabb téveszme, én okos vagyok!

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2012.09.02. 03:11:28

@Fedor: Szia, Fedor, barátom! Nem hiszem, hogy ez félinformáció lenne - volt alkalmam saját fülemmel hallani, aztán látni a potrohosokat botokkal gyülekezni.

A poszthoz.
A legjobb, ha nem veszünk tudomást erről az őrületről. Mert nekem mindkét változat hihető. Sajnálom, hogy ezt mondom (kedves jobbik oldal)(nem Jobbik oldal), és sajnálom, hogy erre gondolok (kedves baloldal, backstab őrültek és egyéb perverziók). Mert elhiszem, hogy bakancsosok megpöckölték a srác orrát, de elhiszem azt is, hogy kellett már egy érdekes móka a végtelen nyugalomban, ami manapság tombol otthon...

Bocs.

k.o._laci 2012.09.02. 12:08:26

az antifák-nácik harcban állást foglalni nem könnyű, másfelől pofon egyszerű. egyik oldalt sem kell félteni ha a pofonok kiosztása terén. vágtak már pofán nácit, ütötték már a Hír tvseket mszp majálison valamint a nácik is ütöttek már melegeket stb. oda vissza megvolt mindenkinek mindenki mint valami rossz pornófilmben. a kurucos hírt nem kell elhinni, hazudtak má ők is ill. láttunk már nagy jajjgatással beharangzott rettegést ami később ordas kamunak bizonyult. ebben a mátrixban bármelyik oldal igaza mellett úgy kiállni hogy csak a médiából értesülsz róla, főleg olyan érvek mentén ami a cigánybűnözés bizonygatásának inverze ... na de nekem végül is tökmindegy, nem vagyok egyik tábor rajongója sem

DeMarco 2012.09.03. 16:05:37

Ebben a "hírben" az a jó, h mindenki kedvére eldöntheti, h kinek hisz. Én egyiknek se. :)
Valahol a kettő között van az igazság. A faszi beszólogatott, kapott egy maflást, erre csinált egy műbalhét. Ennyi. "A mentőautóból adott interjút.." Persze-persze, nyilván ez volt neki a legfontosabb és nem készült erre eleve... Hagyjuk már az ilyen jellegű dolgokat. Ezt a posztot kár volt megírni is.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0