Az út meg a széle
2012. november 29. írta: Fedor

Az út meg a széle

Senkit sem hagyunk az út szélén. 

Orbán Viktor, 2011. szeptember 17. 

Bátorkodom megosztani egy mai történést, ami meglehetősen megbotránkoztatott, de a híradások nem nagyon tartották említésre méltónak! Ha gondolják, nyugodtan vegyék majd le a falról, de szerintem érdemes foglalkozni vele!

Ma fura dologra lettünk figyelmesek Újpesten... Az egyik panel körül kordon feszítve, tucatnyi rendőr a ház körül. Azt hittük valami bűncselekmény történt...

A ház körül délutánra szép kis tömeg gyűlt össze, ami szintén furcsa volt. Aztán mikor lementünk boltba, megkérdeztük az egyik várakozó lakótól, hogy mi a fene folyik ott. Aztán kiderült... Egy tolókocsis, korábban agyvérzést szenvedő idős nénit akartak kilakoltatni (valószínűleg nem tudta fizetni a költségeit), aki nem akarta elhagyni a házat. És addig nem engedtek be senkit, míg a művelet le nem zajlik. Szép mi? Kilakoltatási moratórium, egy félig magatehetetlen, idős, beteg ember, a tél közeledtével ki tudja, hova kényszerül... Ez a tündérmese Magyarországon!

Egy magánember Facebook-bejegyzése, 2012. november 26.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr714932985

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.29. 10:12:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2012.11.29. 09:40:48

Egy magánember Facebook-bejegyzése, azaz verziója a valóságról.

Az érem második, vagy harmadik oldalát nincs módunk ismerni.

Egyébként, hajdanában-danában a szoclib kormányzat alatt,

mikor még a Nap is másként sütött,

eszes SZDSZ-es Egészségügy Minisztereink voltak, széltében-hosszában hangoztatták lehengerlő érvüket: „Nincsen Ingyenebéd!”. Ezzel sok hívüket meg tudták győzni.

Most ők „másként gondolkodók” lettek?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.11.29. 10:04:11

@Vidéki: Istenem, hogy te egyszer se tudsz ember lenni, csak kormánypropagandista biorobot...

Vidéki 2012.11.29. 11:12:16

@Fedor:

Miért, csak az tud ember lenni, aki gondolkodás nélkül benyel minden szöveget, amit a Facebookon olvasgat magánemberektől?

Amit egy magánember mond azt muszáj elhinni?

"Audiatur et altera pars", azaz "Hallgattassék meg a másik fél is!"

Ezt a jogelvet már több mint 2000 éve ismerik, csak a mai "szabad sajtó" munkásainak memóriája rövid, mint a nyúl farka!

debreceni.blog 2012.11.29. 11:49:12

"Amennyiben ez a 22 ezer szavazóköri delegált nem lesz ott minden egyes urna mellett, akkor a választást el fogják csalni."
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3400_a_sotetseg_listaja

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.11.29. 12:31:57

@Vidéki: Ha csak ez az egy eset lenne... De tényleg, biztos nem egy beteg néni volt ott, hanem egy felfegyverzett maffiózó.

Reménytelen eset vagy, csúsztatásban viszont világbajnok.

nandras01 2012.11.29. 12:50:57

@Vidéki: ilyen is ritkán (gyak. sohasem...) fordult még elő:
egyetértek vidékivel!

bolondok közt viktor a király 2012.11.29. 13:27:02

@Vidéki: baszd szájba avidéki kurva anyádat, és takarodj a fasszopó csürhéddel a jó kurva anyádba. Véd ezt a rohadt korrupt bandát. It kételkedtek mások szavahihetőségében te rohadék mocskos gengszter. A jó kurva anyádat azt.

bolondok közt viktor a király 2012.11.29. 13:31:15

Unom már az ilyen fasszopó barmokat, akik másnak a szava hihetőségét kezdik ki forgatni, és a hozzá szólásában meg látszik, hogy egy sötét tapló fejű, aki 2 Ft-ért bassza az anyját.

Csak egyszer közel kerülhetnék hozzá, azt a minimális szürke állományt is le rendezem az agyában ennek a sötét vidéki féle kangörénynek.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.11.29. 13:33:52

@bolondok közt viktor a király: Ennek a stílusnak viszont tényleg az út szélén a helye, tartalomtól függetlenül...

nandras01 2012.11.29. 13:35:48

@bolondok közt viktor a király:
pedig azért nem voltak hülyék a rómaiak, amikor kitalálták az audiatur et altera pars elvét...
(nem érzéketlenségről van itt szó, hanem arról, hogy a dolgok bizony igen gyakran nem úgy festenek, ahogy azt az egyik fél előadja...)

Kandeláber 2012.11.29. 13:40:06

Sajnos, nap mint nap lehet ilyeneket olvasni. Múltkor egy nő kiugrott az ablakon a kilencedikről.

Kandeláber 2012.11.29. 13:44:36

És ha egyesek együtt tiltakoznak, kettesek máris belerondítanak a dologba. nol.hu/belfold/20121124-hungaristak_es_kommunistak

ésmi nem foglalt 2012.11.29. 13:46:48

Valószínűleg nemzetbiztonsági veszély állhatott fenn! A TEK munkatársait is bevetették?

Vidéki 2012.11.29. 13:54:35

@bolondok közt viktor a király:

Így érez egy perverz állat:

"Csak egyszer közel kerülhetnék hozzá, azt a minimális szürke állományt is le rendezem az agyában ennek a sötét vidéki féle kangörénynek."

Az ilyenfajta perverz állatokról írta Radnóti:

„Oly korban éltem én e Földön,

Mikor az ember úgy elaljasult,

Hogy önként, s kéjjel ölt, nemcsak parancsra.”

És ilyen szadista őrültek, szaladgálnak a demokrácia védelmezőinek fehér tógájában, valójában álruhájában.

Ilyen, perverz ragadozó állatoktól várhatjuk-e azt, hogy ők majd mindent tökéletesen csinálnak?

Haladó értelmiséginek képzelik magukat, pedig a bunkó stílusukból árad a sötétség és a gyűlölet.

Ha újra történelmi lehetőség adódna számukra, önként jelentkeznének gázkamrák,
kínzókamrák működtetésére, kivégzőosztagokban és megsemmisítő táborokban élvezettel vállalnának munkát.

A sok perverz állatja már vágyik egy olyan zűrzavarra, amikor kockázatmentesen onthatja mások vérét.

Szabadon szervezkedhetnek, tervezgethetik jövőbeli mészárlásaikat.

„A magyar törvényhozásnak mégsem sikerült a rohamos technikai fejlődés nyomába szegődni, és hozzáfogni az egykoron vasúti restik klotyóinak falán megnyilvánuló, közlési kényszerben szenvedő, beteg lelkű névtelen firkálók kiszorításához újabban elfoglalt terepükről, az internetről.”

DeMarco 2012.11.29. 14:18:01

@Fedor: Videki teljesen jogosan nem foglalt állást, hiszen ez így önmagában elég fals valami. Ismerni kellene a sztori többi oldalát is.

Például, h a nénivel mi lett ezután. Vannak-e rokonai, akik befogadják? Egyáltalán miért került ilyen helyzetbe.

Ismertem egyszer egy nénikét. Kinézetre teljesen átlagos, kedves néni benyomását keltette. Ez a drága néni a devizahitelek hülye reklámjait nézegetve eldöntötte, h felvesz egy csomó jelzáloghitelt a lakására svájci frankban. Betért hát egy másik ismerősöm hitelközvetítő cégéhez, h segítsenek megoldani a problémáját.
Ebből aztán hosszas vita keletkezett, mert a hitelközvetítő munkatársai összeültek és szépen nyugodtan elkezdtek a nénike lelkére beszélni és mindenáron igyekezték meggyőzni, h NE vegyen fel devizahitelt, sőt semmilyen hitelt, az számára nem megoldás, főleg, h igazából semmire sem kell a pénz neki, ami indokolná a hitelfelvételt. A nénike kötötte az ebet a karóhoz, nem akart hallgatni a szép szóra. Végül az iroda elutasította a kérését és nem segítettek a hitelfelvételben. Mert egy dolog az üzlet, meg egy másik dolog az ember lelkiismerete. Senkit nem vitt rá a lélek, hogy hosszú távon kitegye a nénit egy kilakoltatási procedúrának és azzal ami utána jön. A néni mérges volt, hisztizett és értetlenkedett. Aztán sorra járta a bankokat, amíg valaki végül fütyült arra, h mi lesz a néni sorsa és csak a vele járó bónuszt látta. A néni boldogan ment haza, vett egy új tévét, meg egy új hűtőt, kicserélte az ágyikóját, pillanatok alatt eltapsolta a pénzt hülyeségekre. Aztán bejött a devizaválság...

Az ilyen történetek sosem egyszerűek és nem könnyű eldönteni, h ki, mikor hibázott és mennyire felelős a történtekben. Lehet, h megjelent a néni gyermeke és elvitte magával, innentől szép élete lesz... De lehet, h nem...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.11.29. 14:19:01

@nandras01: Nem is azzal van bajom, ezt talán lejött az eddigi posztjaimból. Csak tudod
1. Nem ez az első ilyen eset mostanában, szóval nincs okom megkérdőjelezni a hitelességét a sztorinak (persze ha kiderül, hogy egy szó se igaz belőle, azt se fogom elhallgatni, ismerhetnél már ennyire).
2. Vidékit nem az igazság érdekli, nem az egyenlőség elve, csak az, hogy mindenáron beleköthessen valamibe a posztban, ezért jár ugyanis ide. Hisz talán már őt is ismerheted most már valamennyire.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.11.29. 14:25:44

@DeMarco: Úgy látom már megint nem esett le, hogy a poszt elsősorban ezúttal is a hatalmas ellentmondásról szól, ami Orbánék szavai és tettei között van.

Amúgy meg ha vannak rokonai, és szerencsére nem az utcára kerül, akkor már rendben is van, hogy tél kezdetén raknak ki valakit, amikor elvileg kilakoltatási tilalom van? Hogy olyan rendőri készültséget küldenek egy beteg öregemberre, mintha egy felfegyverzett maffiózó lenne?

Persze titeket az se zavart, amikor tavaly ugyanekkor hómleszek senkit nem zavaró kunyhóit dózerolták el úgy, hogy nem volt helyette elég hajléktalan-szálló...

nandras01 2012.11.29. 14:27:29

@Fedor: igen, téged korrektnek és körültekintőnek ismertelek meg, a posztjaid alapján, ezért is csodálkozom kicsit, hogy egy kétes, senki által nem ellenőrzött, de mindenképpen egyoldalúan tálalt hírre ugrottál.
persze nem tartom kizártnak, hogy minden úgy igaz, ahogy a fészbukozó leírta, de nem árt az ilyen hírekkel az óvatosság, könnyen lukra szaladhat az ember.
(lásd novák előd esetét az izraeli- piréz kettős állampolgársággal...)
vidékit pedig jól ismerem, hirhedt figurája a baloldali/liberális blogoknak, de jelen esetben kénytelen vagyok vele egyetérteni.
ez az egyetértésem természetesen mindössze technikai, semmiféle ideológiai, vagy egyéb közösségvállalást nem jelent :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.11.29. 14:39:29

@nandras01: Mégegyszer: Ha ez lenne az első ilyen hír, nem törődnék vele. De ez már sokadik, és a korábbiak jobban dokumentáltak, már ha nem elég, ha egy egy ember névvel, fotóval vállalja (Facebook-ról van szó), hogy ezt a saját szemével látta.

Kandeláber 2012.11.29. 14:58:16

@Fedor: Én is több hasonlót olvastam, ez egy valós és nagyon súlyos probléma, beállítottságtól függetlenül azonos megközelítést érdemel.

DeMarco 2012.11.29. 15:02:21

@Fedor: "a poszt elsősorban ezúttal is a hatalmas ellentmondásról szól, ami Orbánék szavai és tettei között van."

Hogyne tudnám. Hiszen minden posztod erről szól.
Sőt a szemtanú azt is látta, h Orbán maga ment fel és rángatta ki a delikvenst a lakásából és természetesen a rendőrök is azért mentek ki, mert személyesen adta rá ki a parancsot... hovatovább minden személyes tragédiáért ebben az országban Orbán a felelős, igaz?
Az már csak hab a tortán, h az esetleges devizahitelét nem tudta tovább fizetni, amit megyó miatt és fletó alatt vett fel és csak azért nem lakoltatták ki évekkel ezelőtt, mert a fidesz eddig fenntartotta a moratóriumot, különben már évekkel ezelőtt utcára került volna...

Tipikus libsi vagy: mindenben ugyanazt látod...

nandras01 2012.11.29. 15:06:01

@Fedor: értem és elfogadom.
mindössze a megközelítésünk különbözik kicsinyég.

DeMarco 2012.11.29. 15:08:03

@Kandeláber: Csakhogy a helyes megközelítés nem az, h jajj, szegény nem tud fizetni, sebaj, akkor is lakhasson tovább ott, élősködjön a többi lakón (mivel az ilyennek általában felhalmozódott közös költség és fogyasztói számlái is vannak), a bank bukja a pénzét és fagyjon halálra a lakásában, mert minden közművet kikapcsoltak már nála. Pláne nem az a helyes megközelítés, h ez kizárólag Viktor műve.
Biztosan vannak olyan segélyszervezetek akikhez lehet fordulni, vagy állami segélyszervezetek, hajléktalanszállók, vagy rokonok, akik hajlandóak befogadni.

Tallono 2012.11.29. 15:10:48

Fedor, akkor is védelmedbe vetted volna az idős hölgyet, ha tudod, hogy Budaházy-s tüntetések egyik állandó résztvevőjéről van szó? Többször találkoztam vele. A te terminológiádban ő egy náci! Most bakot lőttél, mint Előd ma.

Tallono 2012.11.29. 15:17:19

@DeMarco: A gaz nemzeti érzelmű (Fedor szerint gyűlölködő, lélektelen, náci) bajtársai befogadták egy időre tudtommal, amíg nem oldódik meg a helyzete...

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.11.29. 15:21:16

Ha harcolunk a diszkrimináció ellen, márpedig harcolunk, akkor azt is tudjuk, hogy a pozitív diszkrimináció is diszkrimináció.

Tehát a történet szempontjából irreleváns, hogy hegyigyaloglóbajnok, avagy mozgáskorlátozott akit kilakoltatnak. Maga a kilakoltatás oka mi? Biztosan nem az, hogy rokkant.

A kilakoltatási moratóriummal sem értek egyet. Aki oda jutott, annak mennie kell!

Nem akkor kell segíteni valakin, mikor kiteszik az utcára. Előbb! Jóval előbb kell segítséget nyújtanunk és szolidaritást vállalnunk egymással, még a lejtő tetején!!!

Például: Utcánkban él egy család, akik részben önhibájukon kívül nehéz helyzetbe kerültek. Nem várom meg, míg kilakoltatják őket, de havonta egyszer veszek nekik mosóport és öblítőt.

Tallono 2012.11.29. 15:23:36

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ez dicséretes, az eszméid számomra elfogadhatatlanok, de legalább ember vagy valahol.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.11.29. 15:50:00

@DeMarco: "Pláne nem az a helyes megközelítés, h ez kizárólag Viktor műve."

Szokás szerint sarkítasz. Nem azt mondta,m hogy ő a felelős, és senki más, csupán rámutattam arra, hogy már megint azt mondta, amit hallani akarnak, de annak köze sincs a valósághoz.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.11.29. 15:54:19

@Tallono: Az a baj veled, hogy magadból indulsz ki, és azt hiszed, hogy mindenki olyan elvakult, mint te. Rohadtul nem érdekel politikával nem összefüggő szituációkban, hogy kinek milyen nézetei vannak amúgy. Van jobbikos barátom is, mert a régi kapcsolat többet számít, mint hogy a gimi óta mást gondolunk a világról. Ha valakinek emberileg szüksége van segítségre, akkor konkrétan leszarom, hogy kire szavaz.

Na ez pl. egy nagy különbség kettőn között.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.11.29. 15:58:44

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Igazad is van, meg nem is. Mert lehet, hogy hoz valaki rossz döntéseket, és igaz, hogy a segítségre szorulóknál nem kéne várni az utolsó pillanatig, és a kilakoltatási moratórium se éljen az egész évben, de a tél kezdetén utcára rakni valakit, és úgy bánni vele, mint egy bűnözővel, egyszerűen embertelenség, bármekkora tartozása is van.

házelnök 2012.11.29. 16:03:21

@Vidéki:
Baromarcú!
azóta nincsenek megszorítások, tolvaj orbán rekordot dönt az adók kitalálásában és bevezetésében, és ti nyívetegek szavaztaok ellen a vizitdíjnak, tandíjnak.Ma sokszorosát fizetjük a birkaságok miatt.
A qrva anyátokat seggnyaló fidesznyikek.

házelnök 2012.11.29. 16:05:32

Románia nyugati határa elvileg a Tisza folyó.Ti rohadalom fideszesek és kdnp-sek intézitek el azt, hogy a kettős állampolgársággal ez így is legyen.

Vidéki 2012.11.29. 16:34:10

@házelnök:

Baromfi!

Írja:"tolvaj orbán rekordot dönt az adók kitalálásában és bevezetésében,"

Hasraütéseire, látomásaira, hazugságaira támaszkodva úgy festi le a helyzetet, mintha az adóterhelés Magyarországon elviselhetetlen mértékű lenne.

A Világgazdaság lapban ez olvasható:
„Magyarországon csökkent legjobban az adóbevétel az EU-ban

A GDP-arányos adóbevétel az EU tagállamai közül Magyarországon csökkent a legnagyobb mértékben 2010-ben az előző évhez képest – derül ki az Eurostat közzétett, az európai adózási trendeket áttekintő jelentéseiből.

Míg az átlagos ráta az EU egészében nem változott (38,4 százalék maradt), addig Magyarországon 40,1 százalékról 37,7 százalékra esett."

Tavaly ez a mutató a KSH adatai szerint tovább süllyedt.”(VG)

Az Eurostat adatai szerint Franciaország és Németország GDP-arányos adóbevételei is magasabbak, mint Magyarországé.

Az Eurostat-ban meg kellene bízni, az egy korrekt, független intézmény, nem egy notórius hazudozó, mint Ön, a baromfi.

poor 2012.11.29. 17:34:26

@Vidéki:
Remélem az ilyen figyisz droidot jól fizetik Mit gondolsz hány embert tudsz meggyőzni az állandó hazudozással. Ja ezt is a vezéred mondta. Minden blogon mindig csak dicséred orbánodat, kérj fizetésemelést.

Vidéki 2012.11.29. 18:02:45

@poor:

Olvass Világgazdaság szaklapot is!

Ne csak látomásaidra támaszkodj!

házelnök 2012.11.29. 18:14:41

Giró Szász meg a kiflis selmeci bizonyítványait is kezdik firtatni.
Ezek egymást plagizálják, versenyeznek, hogy ki az aljasabb.

dr. jenőke (jenőke) 2012.11.29. 22:32:46

@Fedor:
Kedves Kvasztics!
Tekintsünk el attól, hogy az konkrét hír-e, amit citáltál, viszont szögezzük le, hogy kormányunk a legkevésbé védekezésre képesekkel szemben cinikus és embertelen. Ha a vidéki Vidéki nem kíváncsi a másik félre, ám legyen. Járjon utána, hogy minden hajléktalan a saját hibája okán hajléktalan-e, vagy a másik fél szabályozó rendszere is közrejátszott-e sorsának alakulásában, csakúgy, mint a 16% nyertesei esetében.
Biztos, hogy minden kilakoltatott a saját hibája miatt került-e utcára, vagy ebben segített az is, hogy őt nem mentette meg az állam a svájci frankos adósságtól, mert nem volt ehhez elég vagyonos?
Ez a sor, amely gazdasági intézkedésekre vezethető vissza, folytatható - tetszés szerinti példákkal.
A kormány, mint másik fél: új polgárság felemelkedésén dolgozik, így.

Ez pedig egy többszörösen bizonyított tény: K. Lajos régebben lakatos volt a zirci téeszben, tíz éve gerincbetegsége miatt rokkantosították, de ezt el akarták venni tőle. Egy veszprémi hivatalban, a Veszprém Megyei Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság ügyfélszolgálatán szíven szúrta magát. Elhunyt. Figyelj Vidéki! Csak a rokkant-nyugdíjáról és a megélhetéséról, az eddigi életéről volt szó.

Lukapop Simon 2012.11.29. 22:38:36

@bolondok közt viktor a király:

Amit én gondolok a vidékiről, ahhoz képest te a hozzászólásodban agyba-főbe dicséred, már-már szentté avatod.

Blickfang 2012.11.29. 23:01:04

@házelnök: "Románia nyugati határa elvileg a Tisza folyó.Ti rohadalom fideszesek és kdnp-sek intézitek el azt, hogy a kettős állampolgársággal ez így is legyen."

Pardon? A Tiszántúlon élek, igen, Magyarországon, és valahogy nem figyeltem még föl az általad jelzett változásokra. Te honnan osztod az észt, Budapestről, ugye? És jólesik neked lerománozni például az én rokonaimat, akiknek az ősei - ellentétben az enyéimmel - az újonnan megvont határ túloldalán ragadtak? Vagy rögtön engem is, hiszen megítélésed szerint a Tisza folyó rossz oldalán lakom?

DeMarco 2012.11.30. 13:52:55

@Fedor: "Nem azt mondtam hogy ő a felelős, és senki más, csupán rámutattam arra, hogy már megint azt mondta, amit hallani akarnak, de annak köze sincs a valósághoz."

Legalábbis annak amit te valóságnak hiszel. Az igazi valóságban azért történt néhány "apróság" ami jelentősen alátámasztja a Viktor által mondottakat.
Ilyen "apróságok" a végtörlesztés, az árfolyamgát, a lakhatási moratórium, a szocpol, stb. De ha ezek szerinted semmiségek, akkor vajon miért sikoltoztak a bankok? Talán az örömtől?

"Ez a te városod, nem?"

Nem, de mindegy is, lehetne bármelyik város az országban. A kérdésfeltevés eleve kódolja az adandó választ. Mert ki fog ilyen hülye kérdésre sms-t írni? Aki egyetért vele. Mert aki nem ért egyet, az hülye lenne válaszolni. Ez nagyon hasonlít az egybites kókuszkérdésekre, ahol mindig a kérdésben van a válasz. Vagy az indexes szavazásokhoz, amik kb. ennyire komolyak: kék az ég? 1.nem, 2.a fű zöldebb, 3.piros a télapó sapkája Eleve kizárják az értelmes és főleg a velük ellentétes adható válaszokat és csak azt hagyják benne, ami igazolja a koncepciójukat.

Úgyhogy ne vonj le ebből semmilyen következtetést, mert ismét nagyon meg fogsz lepődni majd...

DeMarco 2012.12.01. 10:47:47

@Fedor: És már megint aláfutottál a pofonnak:

index.hu/belfold/2012/12/01/matol_ismet_nem_lehet_kilakoltatni/

Ejnye-ejnye nyuszika, szopni jársz te ide?!

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2012.12.02. 20:17:54

Hú, Fedor, szerintem róluk volt szó a TV2 Naplójában... a saccra ötven körüli pár hat éve nem fizetett semmilyen számlát, több milliós tartozást halmoztak fel, és most jutott végrehajtásig az ügy. Persze a kötelezettségeikkel ellentétben a jogaikat ismerték, ráadásul odacsődítettek egy csomó ismerőst, hogy megakadályozzák a kilakoltatást és csinálják a balhét. Az ajtót falba fúrt vascsövekkel erősíteték meg, hogy ne tudjanak a rendőrök bemenni, akik végül is több órás harc után csak bejutottak. A pár nem az utcára került amúgy, mert a férfinak van egy öröklakása, oda költöztek át végül.

A riport alapján nem sajnáltam őket. Más dolog az, hogy vannak olyanok, akik nem tudják fizetni a számlákat, meg más dolog az, hogy vannak, akik nem is akarják... hat évük volt a megegyezésre. Nagy ívben tettek a "közösség" érdekeire, a "közösség" meg kitette őket onnan.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.12.03. 13:44:42

@Droli: A Facebok bejegyzés egy magatehetetlen, beteg öreg néniről szól, a tévériport meg egy párról.

Szerinted?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.12.03. 13:45:38

@DeMarco: És ez mennyiben befolyásolja a néni sorsát, akit pár nappal korábban raktak utcára?

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2012.12.04. 20:44:28

@Fedor: Tudom, ott is a "beteg néni" miatt óbégattak a balhézók. Szerintem a bejegyzés szerzője ezt a részt kapta el.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0