Hát nem tetszik
2014. március 14. írta: Fedor

Hát nem tetszik

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr645860067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.14. 15:08:22

Ne viccelj. Okosabbnak tartottalak annál, hogy ilyen buta oroszellenes hisztériázásba kezdj te is. Ez kb. ugyanaz, mint amikor a jobbikos nem vesz francia terméket, mert "vesszen Trianon".

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.14. 16:25:04

@maxval a gondolkodó birca: Ez szerinted oroszellenes megjegyzés lenne? Érdekesen értelmezed a mondataimat :-)

Gerilgfx 2014.03.15. 03:43:38

szerintem csodálatos dolog az, hogy 80%-os adóból és 800ezer közalkalmazottból egy 9 millós országban nem akad 10 olyan atomfizikus, aki meg tud tervezni egy atomerőművet a már meglévő publikus reaktortervek alapján, és ezért 3 ezer milliárd forintot kell euróban letörleszteni egy olyan országnak egy olyan évfordulón, ami eljött hozzánk, hogy megölje a költőinket, politikusainkat, és kiírtsa a polgári demokráciának még az írmagvát is.

magyarország már meghalt.

DeMarco 2014.03.15. 21:07:01

@Fedor: Egyben válaszolok a tegnapira is:

1. Idióták vagytok, h az időpontokon sápítoztok. Q1, Q3 az utalás. Egy kereskedelmi szerződés határidejébe ne akarjatok már erőszakosan belemagyarázni minden faxságot... El tudjátok képzelni ahogy komoly üzletemberek azon kezdenek filozofálni, h ne bazz, akkor ne, mert aznap ez van, hú, de az meg nekünk nem jó, mert akkor nálunk van épp vmi, de akkor se jó, mert épp nyílik a hóvirág... ez olyan életszerű...mint, h a ballibák nyerik a választást...

2. Semmit nem változott a véleményem, megírhatod a másik csodás blogba is. Paksra szükség van pont. Az oroszok a világon számos helyen építenek egyszerre atomerőművet, eddig még senki nem panaszkodott. Idáig is orosz gyártmányú volt és milyen sokáig bírta. Nyilván ki kell fizetni, tehát hitel is kell hozzá.

Vagy te szeretnéd cáfolni, h szükséges-e paks, és szükséges-e hitel hozzá??? Kétlem...

Neked csak az fáj ebben az egészben, h nem vmi nyugati cég csinálja, amihez imf zsíros hitelt kell felvenni, mert így egyrészt nem tudsz azzal jönni, h: 1. ugye, h végül kellett az imf, 2. nem tudnak beleugatni mindenbe, folyamatosan keresztbe téve nekünk.

Csak tudod, mi erre csöppet sem vágyunk. És ahogy korábban, most is az a véleményem, h még ha igaz is lenne (nincs bizonyítva, csak libsi blog fiktív irománya), h van némi felár, a döntési szabadság bőven megéri. Technológiai szinten pedig bőven van tapasztalatuk. Ami meg az oroszokhoz dörgőlödzést illeti, talán nézz körül, h mi történik Ukrajna esetében!!! Nézd meg h reagálta le az EU és az USA, vagy a németek. Aztán kicsit gondolkodj el...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.16. 14:40:20

@DeMarco: És nem érzed a hatalmas seggszájat, hogy ami az arcodon tátong, amikor ezeket leírod, azok után, hogy a másik oldalt ennek a századrészérért lehazaárulóztad?

Te tényleg ideális fideszes vagy.

DeMarco 2014.03.17. 07:14:00

@Fedor: Akkor utoljára: Egy nem gazdaságilag szükségszerű dolgot, sőt kifejezetten károsat nemzetileg, tudatosan átjátszani hazaárulás. Akkor is az volt, most is az. Nagyos helyesen rögtön visszavásárolták. A felárat ki kellett volna fizettetni a kárt okozókkal. Lehet, h annak egy részét találták meg az elmúlt hónapban?

Nehogy már összekeverjük egy nemzeti érdekű, kifejezetten szükséges állami befektetéssel, ami elkerülhetetlen.

Max a te fejedben van árukapcsolás...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.17. 16:04:41

@DeMarco: Tehát ha egyik magáncég eladja a részesedését egy másik magáncégnek, az hazaárulás, amit orvosolni kell, még ha ezzel több száz milliárdot is bukik rajta az ország.

Viszont ha egy kormány minden előkészítés nélkül beleugrik egy olyan projektbe, ami egyáltalán nem volt sürgős, ellenben drága és lehet, hogy nem is szükségszerű, viszont növeli az ország függőségét Putyinéktól, és még a hitelt is tőlük vesszük fel bűnrossz és megalázó feltételekkel (sokkal rosszabbakkal, mint az anno szintén hazaárulásnak kikiáltott IMF hitel), akkor az szükségszerű és elfogadható.

Mondom én :-)

DeMarco 2014.03.17. 18:19:17

@Fedor: "Tehát ha egyik magáncég eladja a részesedését egy másik magáncégnek, az hazaárulás, amit orvosolni kell, még ha ezzel több száz milliárdot is bukik rajta az ország."

Hagyjuk a mellébeszélést. Az. És nem buktunk rajta.

Paks pedig elő volt készítve, több terv és előkészítés is készült erre vonatkozólag. Te tényleg azt hiszed, h bárki elhiszi neked bemondásra, h épp most szopták a kisujjukból???
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0