Kedves jobbosok, ezen azért gondolkodjatok el
2014. október 21. írta: Fedor

Kedves jobbosok, ezen azért gondolkodjatok el

10620639_696842020397370_1946739098097334848_n.jpgOrbán ideges, és van is miért: ez a beutazás-ügy egyre kínosabbá válik Magyarország számára. Egyre cikibb társaságba kerülünk, miközben a jobb klubokban már nem szívesen látnak minket. 

Adják ki a bizonyítékaikat az amerikaiak, különben nem tudjuk komolyan venni a vádakat 

- mondta felháborodottan Szijjártó, majd hazament a "politikusi fizetéséből" és "szülői támogatásból" vett 700 milliós,  medencés villájába, hogy összepakoljon az amerikai útjára (ezzel is bizonyítva, hogy legalább ő nincs a listán), ahol őt a helyiértékén kezelve nem a külügyminiszter kollégája, a magyar származására mostanában bizonyára nem túl büszke John Kerry fogadja, hanem csak egy államtitkár.

Persze a mesteren és tanítványán kívül szerintem senki sem csodálkozik rajta, hogy idáig jutottunk, hisz lassan egy éve, hogy Horváth András előállt a maga, érdemben azóta sem cáfolt vádjaival és bizonyítékaival, amelyért nem köszönetet, hanem hatósági zaklatást kapott cserébe, indirekt módon alátámasztva ezzel mind az akkori, mind a mostani vádakat a NAV vezetőségének érintettségét illetően. Január óta az is egyre inkább nyilvánvalóbb a szövetségeseink számára, hogy újabban az orosz gazdasági és biztonság-politikai érdekeket képviseljük mind az Unióban, mind a NATO-ban (és nem csak KGBéla révén), tehát kvázi árulókká váltunk. Annak is több hónapja már, hogy Orbán Tusnádfürdőn nyíltan bejelentette kiiratkozásunkat a valódi demokráciák sorából.

Mégis, mit vártak ezek után? Hogy ölbe tett kézzel, szó nélkül elnéznek nekünk továbbra is mindent? Hát most tessék, Lázár elkezdhette kármentésként úgy nyalni az amerikaiak seggét, mintha nem is az egyre szélesebbre tárt lábaink keleti nyitásának közepén lennék:

A Magyar Nemzet persze hozta a formáját, szerintük most is Gyurcsány a hibás, hisz ki más mozgathatná a szálakat mindig és mindehol. Komolyan, annyira szánalmasan fantáziátlan ez az egész, hogy csak azért nem röhög rajta az ember tiszta szívből, mert lehet tudni, hogy mennyien megkajálják két pofára ezeket a hülyeségeket. 

Pedig egy apróságon azért elgondolkodhatnátok kedves jobbosok. Az időzítésen. 

A kitiltások indokaként felmerülő esetek több hónappal ezelőttiek. Ha az USA valóban bele akart volna avatkozni a magyar belpolitikába a ballib oldal mellé állva, akkor ezt az egészet, ha nem is hozhatta nyilvánosságra, hisz a törvényeik tiltják, de legalább kiszivárogtatta volna az önkormányzati választás előtti hetekben, és nem azután került volna nyilvánoságra ez az egész balhé (és akkor is csak a századvéges Napi Gazdaság bénára sikerült, de legalább hazug ellentámadásának köszönhetően), miután a FIDESZ idén már harmadszor nyerte tönkre magát, és a szétzilált, depressziós ellenzék épp a sebeit nyalogatja, érdemi reakcióra képtelenül. 

Tedd magad szabaddá! - Demonstráció október 23-án 16 órakor a Blaha Lujza térenPersze aki úgy gondolja, hogy nem elég nyilatkozatokat kiadni, és a parlamentben bizottságosdit játszani (bár annak is megvan a maga funkciója), az hallathatja a hangját nélkülük is, hisz 23-ára a Humán Platform demonstrációt szervez azok számára, akik kiábrándultak minden pártból. Természetesen a tüntetés apropója nem ez a botrány, hisz a szervezés már korábban elkezdődött (mindenki találkozhatott a plakátjaikkal, aki az elmúlt egy hétben járt a belvárosban), de nagyon csodálkoznék, ha nem kerülne szóba, hisz abszolút beleilleszkedik azon dolgok közé, amelyek miatt a szervezők úgy gondolták, hogy utcára kell menniük:

Idén immár harmadszor is kiderült, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nincsen párt, amely helyesen és hathatósan képviselni tudná vagy akarná közös értékeinket: a szabadság, az egyenlőség, a részvétel, a bizalom, a szeretet és a közösség értékeit. Nem akarjuk, hogy ezek az értékek végképp eltűnjenek a magyar közéletből, ezért demonstrációt szervezünk október 23-ra. Nem akarjuk úgy érezni, hogy semmit sem tudunk tenni, nem akarjuk úgy érezni, hogy egyedül vagyunk. Láthatóvá akarjuk tenni a közös értékeinket, hogy minél több ember magáénak érezhesse őket.

Hogy ez hosszú távon mivé fogja kinőni magát (ha egyáltalán), a Humán Platform lesz -e az új MILLA (remélhetőleg tanulva az az előző ciklus civiljeinek hibáiból), nem tudhatom. De egy biztos: az apátia, a beletörődés a legnagyobb támogatója a FIDESZ rendszerének, az idei három választás részvételi adatainál nem kell erre fényesebb bizonyíték. 

Szóval tegyétek magatokat szabaddá, mert más úgy se fogja ezt megtenni helyettetek.

A nyitókép forrása természetesen a Szomszédok forever.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr966813077

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.10.21. 16:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Kamu független igazságügyi szakértői trükkel is lop a Tigáz 2014.10.21. 15:09:26

  Hasonló csalássorozat zajlik a gázszolgáltatóknál is, mint a hazai bankoknál az úgynevezett devizahitelezésnél.  Hibás termék a gázóra is és a gázszolgáltatók által megrendelt és fizetett igazságügyi szakértői vizsgálatok úgyszintén hibásak. Az álta...

Trackback: Orbán, az új Horthy 2014.10.21. 11:51:28

Bontsunk pezsgőt! A ballibeknek igazuk lett. Ez ritka alkalom, mert szinte mindig tévednek, de ezúttal ténylegigazuk lett. Persze nem pont úgy, ahogy ezt ők elgondolták, de ez most mellékkörülmény. Szóval ünnepeljünk! Az Orbán és Horthy közti párhuzam...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.10.21. 11:56:02

Az USA nem a ballibek mellé állt, ez butaság. A dolog geopolitikai gyökerű.

Ez egy ballib téveszme, hogy a nyugat majd jól megmenti a magyar ballibeket. Semmi esély erre. A nyugat nem néz ilyesmit. Elmondom, amit már sokszor: Orbán akár diktatúrát is kiépíthetne, ha közben a nyugat érdekeit védené, egy szó kritika nem lenne ellene nyugatról.

Lásd Horthy és Hitler párhuzamát. Horthy bármit megtehetett: kimaradhatott Lengyelország lerohanásából, befogadhatott németellenes lengyel tiszteket, leállíthatta a budapesti zsidók deportját, egy haja szála sem görbült, De amint hátat próbált fordítani Hitlernek, azonnal el lett takarítva a színről.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.10.21. 11:58:11

Ez a humánakármi meg az ősrégi ballib álcivilkedés újabb verziója: ugyanaz a bukott szellemiség, új név alatt. Ötödik hadoszlop.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.10.21. 12:07:24

@maxval a bircaman: Kezeltesd a szövegértelmezési problémáidat: pont azt írtam én is, hogy mekkora hülyeség, hogy az USA a ballib oldalt támogatná. Ja, és ez csak annyiban ballib téveszme, amennyiben a Magyar Nemzet, meg úgy általában a jobbos sajtóorgánumok és kommentelők annak számítanak, ugyanis ők terjesztik. Vívd le esetleg DeMarco-val, hogy leballibezted :-)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.10.21. 12:58:31

@maxval a bircaman: De hát nem ugyanazt mondjuk. Te azt állítod, hogy ez egy ballib téveszme, miközben.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.10.21. 13:00:36

@Fedor:

Egyetértettem veled, hogy ez hülyeség, Viszont hozzáteszem: sok ballib ebben hisz.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.10.21. 13:12:13

@maxval a bircaman: Szerinted. Miközben ez egy jobbos legenda.

nandras01 2014.10.21. 13:22:36

"nem a külügyminiszter kollégája, a magyar származására mostanában bizonyára nem túl büszke John Kerry fogadja, hanem csak egy államtitkár."
pontosabban egy helyettes államtitkár- csakhogy még szebb a leányzó fekvése :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.10.21. 13:33:42

@nandras01: "A magyar külügyminisztert az USA Külügyminisztériumának európai és eurázsiai ügyekért felelős államtitkára, Victoria Nuland fogadja majd."

444.hu/2014/10/21/volt-e-mar-olyan-hogy-amerikai-kulugyminiszter-nem-fogadta-az-egyesult-allamokban-bemutatkozo-magyar-kollegajat/

imres 2014.10.21. 14:00:37

Fedor elvtárs!
Horváth elvtárs milyen bizonyítékokkal állt elő, Hülyegyerek?
:)
Semmilyennel.

nandras01 2014.10.21. 14:06:19

@nandras01:
jogos, tévedtem. a történet azért így is szép :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.10.21. 14:25:18

@imres: Úgy szeretem, amikor engem, aki utálja a kommunizmust, és még csak KISZ tag se voltam, leelvtársoznak olyanok, akik minden bizodalmukat olyan pártokba vetik, amelyek minden ízükben bolsevikek... Persze valóban sokkal egyszerűbb minden ellenvéleményt lekomcsizni, mint elgondolkodni rajta.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.10.21. 14:43:19

@imres: Ja, amúgy azért azoknak a "semmilyen" bizonyítékoknak nézz utána még egyszer, de ne csak az Agyar Nemzetben, meg a Hírhamisító.hu-n. Meg fogsz lepődni.

Hülyegyerek, ha már ilyen ilyen jó viszonyban vagyunk.

program készítő 2014.10.21. 15:21:54

Oblama amerikai népszavát olvas.A kitiltást otthon tanulta amikor a fekete gyerekek nem mehettek ki a fehér lakosok utcájára.Tőlem mindegyiket becsukhatta volna amerikába,maximum étolaj kerül le a boltok polcairól.

toportyánzsóti 2014.10.21. 15:53:27

@imres: Mandi hülyéje neked mindenki elvtársad aki nem fúródott elég mélyen a csuti focianalfabéta ánuszába?Ekkora kultúrfölénnyel nem kéne emberek közé menni.

toportyánzsóti 2014.10.21. 15:56:45

Jobber aljanépnek nem elég az ország 70%-ának elvesztése,addig kell elüldözniük a magyart szülőföldjéről amíg ősi román föld nem lesz a Tiszántúl is.

toportyánzsóti 2014.10.21. 15:59:06

@maxval a bircaman: Ballibázó kérődző nem vagy 1 észkombájn,csak a KGB szócsöve de annak is gyenge.

istvankah 2014.10.21. 16:24:49

A Virág néptárs is megmondta:A helyzet fokozodik!

Titimataifaaaro 2014.10.21. 16:32:14

Ha a Humán Platform tüntetésén is ilyen alpáriságba oltott demagógiával operálnak, akkor inkább kihagyom.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.10.21. 17:23:04

@Titimataifaaaro: Ha az "alpáriságba oltott demagógia" alatt szerénységem szösszentét érted, akkor megnyugtathatlak, nem vagyok a szervezők között.

Amúgy irigyellek, ha neked már ez a poszt is alpári. Ne olvasgass Varánuszt, és úgy általában kommenteket :-)

Amúgy sejtem, hogy melyik bekezdés verte ki nálad a biztosítékot :-) Ez van, nálam meg a kormány verte ki a biztosítékot. Viszont arra kiváncsi lennék, hogy mit tartasz demagógnak. Hogy ne legyen kormányzati korrupció? Hogy legyen demokrácia? Hogy ne áruljuk el a szövetségeseinket?

wanekus 2014.10.21. 20:02:33

A névsort a Pester Lloyd már tegnapelőtt megírta:
Vida Ildikó (Nav führer)
Habony Árpád (tudjukki)
Heim Péter (Századvég führer)
Girosz
Seszták Miklós (miniszter)
Lézer Janó (neduddgi)
Mindenesetre a Jankó fenti "barát"-cunamija ezek után új értelmet nyer :-)

Mogyorósi István 2014.10.21. 21:11:13

Előre is bocsi, hogy kötegszem.
Jobbosok...?
Jó-jó! Mindenki érti, de a beidegződésen nem ártana kicsit változtatni. Sem a jobbik, sem a fidesz, sem a KDNP nem jobboldali párt. A jobboldaliságot ripacskodják. Az egyház lefizetése még nem jobboldaliság. Az csak szégyen minden, az ügyben résztvevő számára. Kisajátítják nemzeti jelképeinket? Igen. ...és jól le is járatják. Minden beidegződésük, a struktúrájuk ,és a vezetéstechnikájuk, a vezetésük eszközrendszere mind ismert a szocializmusból. Tévedés ne essen, nem a Horthy korszakból, az csak egy másik ámító máz. A tartalom magából az eredetükből közvetlenül következik.
Amikor a mai "jobbosaink" az MSZP-től vették át kitüntetéseiket politikai karrierjük kezdetén, akkor pl. a sokat szidott Demszkyt ad hoc vitték be a rendőrök egy kicsit megverni otthonról. ...vagy "csak" becsukni egy nagyobb állami ünnep lefolyásának biztonsága érdekében.
A jelenlegi palettán az Együtt-ön és bennük a Szolidaritás mozgalmon kívül, tisztábban jobboldali nincs.
A jobboldaliság ismérvei gazdaság és közrend szempontjából értékközpontúság, kommunikációjukban jogpozitivizmus.
Kérem szóljon az, aki a tevékenységükben fel tud mutatni ilyeneket a mai műanyag jobboldalon.
Köszönöm a türelmet! ...és elnézést az offolás gyanús megnyilvánulásomért!

Mogyorósi István 2014.10.21. 21:13:52

@Mogyorósi István:
Bocsi! Elírás.
MSZP-től helyett MSZMP-től.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.10.21. 21:53:07

@Mogyorósi István: Gazdasági szempontból lényegében igazad van, de azért az egyszerűség kedvéért maradjunk az itthon már megszokott terminológiánál.

Mogyorósi István 2014.10.21. 23:29:03

Sajnos nem csak gazdasági szempontból. ...de nem is az igazam, az érdekes hanem az, mire megyek vele. Többek között éppen a terminológia több mint tíz éve téveszti meg immár bigottságig, a magukat jobboldalinak hívőket.

Sonyó · http://sonyo.blog.hu 2014.10.22. 07:05:34

Egy: valaki által fent írt névsor hülyeség!
Kettő: lehet, hogy a ballib társaság és az USA is reménykedett egy jó választásban, ezért nem robbantott a hírrel. Ha megteszi, abban a helyzetben fordítva sült volna el.

sonyo.blog.hu/2014/10/21/az_usa_kitiltasi_jatekanak_okai

gillka 2014.10.22. 13:39:51

A fenti lista csak találgatás. Olyan hírek is vannak, hogy NAV elnök (listán), NAV elnök-helyettes, NAV osztályvezető (utóbbi kettő nincs a listán) plusz kormányzati tisztviselők.
Az valóban érdekes kérdés, hogy miért éppen most, miért nem előbb, például már tavasszal robbantottak? Miért kellett 3(!!!) választást megvárniuk, nem akartak a belügyekbe beavatkozni? De akkor most miért? Azt látni kell, hogy az USA sosem csinált olyat, ami nem állt az érdekében, és kényelmes dolog azt mondani vannak kitiltottak, de sem azt nem mondom meg kik, sem azt hogy konkrétan miért. Sejtetések vannak csak, azt meg mindenki úgy magyarázza, ahogy akarja.

zobod 2014.10.22. 14:52:18

Nuland nyilatkozata szerint a szükséges infókat megkaphatja a kormány a civil szervezetektől, amik szerinte kormány feletti ellenőrzési joggal bírnak(!).

WTF, normálisak ezek? A civil szervezetek, mint a kormány felügyelői, a KEHI-nek talán meg kellene velük osztani a szerepkörét, vagy hogy gondolja? Az USA-ban talán így van? Mit talál ki ezután az amerikai külügy, a rendőrség járőrözzön együtt a magyar gárdával, elvégre az is civil szervezet?

dr Smittpálelnökúr 2014.10.22. 17:33:44

@maxval a bircaman: még jó, hogy te segg hülye vagy. Jó nyalni a vezér seggét, még akkor is, ha éppen a szádba fosik?

Momentán az USA tökös, a fidesz, a korrupt, hazaáruló banda még sunnyog.

yotta 2014.10.22. 21:22:08

Tisztázzunk valamit: nem az USA szivárogtatott, hanem a Napi Gazdaság írta. Egyébiránt pedig hiába is szivárogtattak volna bármit is bárkik, olyan zsigeri és mély a bal-lib-dk-együtt meg az ördög tudja még miféle formációk ellen az undor, hiába is tették volna!

És mondok még valamit: végigkövettem szinte az összes megnyilatkozást október 16 óta az ügyben, mégis az undor a ballib ellen percről - percre tovább mélyül, noha iszonyatosan ciki a helyzet, borzasztóan nagy a csalódás...

Danubium 2014.10.23. 12:35:40

A kitiltás alapja, a 7750-es rendelet egyike George "Dáblijú" Bush rendőrállami intézkedéseinek, amik miatt Sólyom sose utazott az Egyesült Államokba, és amiket Obama máig érvényben hagyott.
Lásd még: guantanamói (és sok másik) fogolytábor, polgári szféra megfigyelése, stb.

Ezek a ti hőseitek.

2014.10.24. 18:02:56

@Danubium: A libsik bárkinek lelkesen kinyalják a seggét, ha az kellően magyarellenes. Szánalmas ez a banda.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0