Jobbizé barátaink
2009. február 24. írta: Fedor

Jobbizé barátaink

Ha az ember nem akar betokosodni, akkor érdemes az akolmelegen kívülről is tájékozódni, ezért én nagyon szívesen olvasok (és kommentelek) olyan újságokat, blogokat, amelyek alapvetésével ugyan nem értek teljesen egyet, de egyrészt "hallgattasék meg a másik fél is", másrészt vannak köztük olyanok is, akiknek a stílusa kifejezetten tetszik, és nem egyszer a gondolataink is átfedésben vannak részben vagy egészben. Ilyen pl. a Reakció blog is, melynek rendszeres látogatója vagyok. Ők írtak egy nyolcas listát arról, hogy miért is nem szeretik ők a jobboldali újságírókat. A felsorolás tanulságos, már csak azért is, mert nem csak egy alapos látlelet ezekről a sajtóipari szakmunkásokról, amely jól összefoglalja az én érzéseimet is velük szemben, hanem azért is, mert ezek a hibák nem csak őket jellemzik, hanem az átlagos jobboldali szavazót is. Tessék csak benézni bármelyik fórumba vagy blogba, és a fentiek fényében átolvasni a jobbos hózzászólásokat. Sokszor még a politikamentes témákban is fel lehet ismerni őket pont ezekről a tulajdonságokról.

Tanulságos olvasmány.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr42960582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Win Elen 2009.02.24. 07:56:50

:) bar abban a cikben volt egy-ket altalanositas, de jelentos reszben egyet ertettem vel, meg meg jokat is nevettem rajta. Tovabba erdekes volt ahogy az folyamatosan szaporodo kommentekben mindenki itelkezik, kritizal, es vegleg kiirtja a bookmarkjai kozul az oldalt.
Es igen, a reakcio nekem is mindennapos olvasmany, es ahogyan fent irtad ugyanugy velekedek.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0