Mégse médiahack, hanem igazi őrült
2009. szeptember 16. írta: Fedor

Mégse médiahack, hanem igazi őrült

A nyár elején kaptam meg szpemként az ÚSZN (Új Szociáldemokrata Néppárt) nevű izé programját, amin akkor szörnyülködtem egy jót (aki akkor nem olvasta el, tegye meg most, jól fog szórakozni). Mivel épeszű ember ezt nem veheti egyszerűen komolyan, felmerült, hogy akár médiahack is lehet a dolog mögött.

Nos, ha az, akkor ez egy nagyon csalafinta, hosszútávú médiahack, de én a magam részéről most már inkább hajlok arra, hogy ha más nem is, de legalábbis a pártelnök komolyan veszi magát:

A tűzoltók hoztak le a budapesti Szabadság hídról egy férfit, aki szerda délután négy óra körül mászott fel oda - tájékoztatott Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.

Az MTI munkatársának helyszíni értesülései szerint a hídra Benke Gábor, az Új Szociáldemokrata Néppárt elnöke mászott fel.

A pártelnök azzal indokolta tettét, hogy találkozót kért Sólyom László köztársasági elnöktől, de nem kapott időpontot. Hozzátette, hogy az "állami tolvajlások", a korrupció ellen szeretne tiltakozni.

Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese arról tájékoztatott, hogy a hidat mintegy ötven percre lezárták, de már zavartalan a forgalom.

Most már csak az a kérdés, hogy ez az őrült végül is mennyivel rosszabb a többi, úgymond "igazi" párt elnökénél?

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr631386757

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csak szigorúan a hídmászókkal! 2010.01.19. 14:16:34

Most olvasom a hírekben, hogy Benke Gábor, az Új Szociáldemokrata Néppárt elnöke úgy döntött: a Szabadság-hídra felmászva fog mobilozni és vigyorogni, hadd örüljenek még jobban a Margit-híd lezárása miatt bedugult főváros autósai és hadd kerüljön a tűz...

Trackback: A várva várt szocdem erő! 2009.09.16. 18:31:32

Igen, végre itt van! A magyar szociáldemokrácia újra régi fényében fog tündökölni! Mindez köszönhető az Új Szociáldemokrata Néppártnak (USZNP) mely képes lesz megújítani a baloldalt és programja segítségével Magyarország felzárkózik a Nyugathoz! Az ÚS...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeMarco 2009.09.16. 18:40:05

Nem értem miért csodálkozol? A baloldal eddig is csak ennyit tudott felmutatni...
Elfogytak a jó káderek, maradtak a rossz (sz)emberek.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.09.16. 18:43:20

@DeMarco: Már nem azért a két fillérért, de ha már, akkor ez a program leginkább a FIDESZ-éhez áll közel :-) Arról meg most nem nyitnék vitát, hogy melyik oldal mutatott fel eddig nagyobb bolondokat...

TD223 2009.09.16. 19:01:01

Ha valaki tisztában van a dolgokkal és nincs elég önuralma, akár fel is robbanhat a kilátástalanságtól. Fel sem fogjuk, mit is jelent, ha valakik ellopnak 3-4 ezer milliárdot, aztán ránk hárítják a törlesztést és közben felszámolják az egészségügyet, a közbiztonságot, a hazafiakra uszítják az erőszakszervezeteket, polkorrektek és engedik a cigány-terrort, hazudnak egész nap, tönkretesznek mindent, ami létezik, jelent, jövőt, még a múltat is.......

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.09.17. 08:24:10

@TD223: Szar lehet ilyen tévképzetek között élni... Az én valóságom is elég szar, de azért messze nem ennyire...

DeMarco 2009.09.17. 09:10:21

@Fedor: Sztem fontold meg, hogy átlépj az én valóságomba, mert a tiedben egymás után fognak jönni a bukások és a végelgyengülés. Nehogy depressziós legyél nekem... :)))
Az én valóságom viszont fokozódó vidámságot, egy kis izgalmat, majd egy nagy kielégülést tartalmaz... :))))

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.09.17. 09:37:48

@DeMarco: Akkor lenne igazad, ha én foggal-körömmel támogatnám a mostani garnitúrát, pedig dehogy. Hibát-hibára halmoztak, megértek a cserére, csupán én ezzel együtt se látom olyan apokaliptikusan a tevékenységüket. Mert azt a rengeteg milliárdot, amit kölcsönként felvettek, azt nem ellopták, hanem szétosztogatták, ott volt a 13. havi havi nyugdíjban, az 50%-os közalkalmazotti béremelésben, a gázártámogatásban, és a többiben. Ezt lehet felelőtlen, populista politizálásnak nevezni (mert az is), de lopásnak... Ami persze volt, a de a mértékét tekintve annek a sok-sok milliárd töredékének a töredéke.

Az egészségügy meg a közbiztonság felszámolása... Engedték a cigányterrort... Én a valóságban élek, ahol vannak gondok, ez tény, de azért ezek erős túlzások, sőt hazugságok, ha azt vesszük pl. hogy a statisztikák szerint a bűnözés pl. csökkent az utóbbi években.

Szóval nem én élek álomvilágban, hanem ti, ha azt remélitek, hogy a következő garnitúra sokkal jobb lesz.

DeMarco 2009.09.17. 09:49:38

@Fedor: Tévedsz. Én nem remélem, én tudom, hogy nagyságrendekkel jobb lesz.
A Fidesz négy éve a legjobb négy évünk volt. Nekem legalábbis biztosan. Mivel mindenkinek szubjektív véleménye, hogy mikor érezte magát a legjobban, ezért mentegetheted őket bármivel, akkor is nagy szar volt az elmúlt 7-8 év... Ha megtáltosodnak a komcsik és vmi csoda folytán előretörnek, nem lesz más lehetőségünk, ki kell menni külföldre. Még négy év velük és teljes nyomorba kerül az ország... és ne hidd, hogy eltúlzom...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.09.17. 10:30:34

@DeMarco: Nem hiszem, tudom. De persze szubjektív érzetekkel valóban nehéz vitatkozni.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0