Egészpályás letámadás a Jobbik ellen
2010. február 27. írta: Fedor

Egészpályás letámadás a Jobbik ellen

A ballib tábor egyet kipipálhat a követelései közül.

Most, hogy már közel a hatalom, de pont az egykori segéderő miatt veszélyben a kétharmad, a FIDESZ vezetése (maga Orbán többször is) végre megtette azt, amit évek óta elsunnyogott az "egy a tábor, egy a zászló" elv fenntartása érdekében: elhatárolódott a szélsőjobbtól, és az azt pártszinten megjelenítő Jobbiktól.

Mit elhatárolódott? A jelek szerint egész sajtókampány indult, a szélsőjobbon is népszerű FIDESZ-es arcok (maguktól, vagy felkérésre, ki tudja) sorra tesznek hitet a Jobbik ellenében. Makovecz Imre a Heti Válasz címlapján kérdőjelezte meg a Jobbik elnökének szavahihetőségét, és jelentette be, hogy "Nem leszek jobbikos", a nyomtatott kuruc.infónak is becézett Magyar Hírlapban pedig Orbán jóbarátja, az amúgy zsidózásban és cigányozásban igen jeleskedő Bayer Zsolt jelentetett meg egy Vona Gáborhoz címzett, nem túl barátságos hangvételű nyílt levelet. Ebből idéznék egy-két bekezdést, mert a vélt hátsó szándéktól, meg az egyéb megnyilatkozásaitól függetlenül most kivételesen olyanokat írt, aminek az őszinteségéről ugyan nem vagyok teljesen meggyőződve, de ettől még érdemesnek tartok idecitálni (kiemelések tőlem):

Meg aztán, kik is itt a forradalmárok, a szabadságharcosok meg a hazafiak? Azok, akik öten-hatan összevernek egy védekezésre képtelen embert? Gábor, ma az kell a hazafisághoz, hogy öt markos legény összeverjen egy hatvan év körüli, rossz fizikai állapotban lévő embert a garázsban, aztán még a tárcáját is elvegye? Ez a hazafiság és a szabadságharc? Mert lehet Csintalant nem szeretni, még utálni is lehet – de összeverni? Áruld már el, mi a különbség a Csintalant összeverő gyáva szarok és egy falusi öregembert összeverő gyáva cigányok között? Ott belül, a lelkükben és a fejükben mi a különbség? S csak azért kérdezem ezt tőled, mert a „legnépszerűbb” internetes portálotokon ezek a gyáva szarok „hazafiak” meg „szabadságharcosok”. S ha ezek hazafiak és szabadságharcosok, akkor minek nevezzük ’56 hőseit, akik szembeszálltak az akkori világ legerősebb és legkönyörtelenebb hadseregével? Tudom én, hogy romlott a világ, na de ennyit, Gábor? Ha összeverek ötödmagammal egy nekem nem tetsző és védekezésre képtelen öregembert, mindjárt szabadságharcos leszek? Akkor inkább maradok „zsideszes”, Gábor… S még egy apróság: azt nyilatkoztad az EP-választás előtt, hogy a választás után addig fogtok tüntetni, ameddig a kormány el nem takarodik. Gábor, eltelt egy év, kaptatok félmillió szavazatot. A kormány meg a helyén! Hát hol marad a forradalom? Vagy az Orbán dolga? Esetleg rájöttél, hogy kukaborogatással nem lehet bejutni a parlamentbe?

Amúgy, úgy általánosságban is javaslom, olvasgasd a Kuruc.infót. Tanulságos lesz, neked is. A Kuruc.infót olvasgatva személyesen megtapasztalhatja az ember, milyen is a jakobinus és a bolsevik lélek, szellem. Ocsmány, szemét, aljas, hazug és gusztustalan szellem, lélek az. Az összes l’art pour l’art zsidózásával és cigányozásával együtt. Az a hely az, Gábor, ahol „mokkavadászoknak” nevezik a cigányokat lelövöldöző nem is tudom, micsodákat. Ez lenne a tiszta, szép jövő? A „szebb jövőt”? Mert nekem senki ne magyarázzon cigánybűnözésről, senki ne magyarázzon a magyar–zsidó együttélés konfliktusairól, vállaltam ez ügyben konfliktust, eleget. De hogy azok, akik rágyújtják a házat egy cigány családra, aztán a menekülő ötéves gyereket apjával együtt agyonlövik, hősök lennének, vagy „jópofa” „vadászok”… Hát, ebből nem kérek, Gábor. Szerintem te se. Csak most még kell a támogatás. A felület. Most még mindegy. Most még jól jön a „zsideszezés” meg a „húsz évet mindenkinek” hazugsága. Most még remek, ha Morvai Krisztina hazaüzen Brüsszelből, hogy ki mit csináljon a metszett farkincájával. Igaz ugyan, hogy ez a félreérthetetlen és szintúgy l’art pour l’art zsidózás kizárólag az MSZP-nek jó, de kit érdekel, igaz? A „mokkavadászoknak” ez tetszik, és ez a lényeg. (Csak tudnám, Krisztina mióta ilyen kényes a metszett farkincákra…)

Hát valahogy így kellett volna eddig is, és akkor kevesebb lenne a "rettegő"...

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr141795459

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbik: a két pofon kiosztva 2010.03.02. 09:04:34

Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot...

Trackback: Fideszfigyelő - Újságczikk a jobb és a még jobb oldalról 2010.03.01. 22:40:09

A jobboldalon belül is elindult a ki a nemzetibb verseny. A Jobbik megerősödéséig a Fidesznek monopóliuma volt a "nemzeti oldalra", amivel rendesen élt is. Loppert Dániel azzal lett a Fidesz ifjúsági tagozatának vezetője, hogy Medgyessy Péter...

Trackback: Egyetértettem Bayer Zsolttal 2010.03.01. 15:16:51

A hétvégén csúcsokat döntögetett a blog látogatottsága. A Bayer levél kapcsán írt poszt (egy kis indexes segítséggel) a jelek szerint érzékeny pontot érintett, mert özönlöttek az olvasók és a (többnyire gyalázkodó) kommentelők. Az eredmény: közel 16.00...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kivlov 2010.02.27. 20:14:38

Adjon az Isten...
...szebb jövőt!!!

Max, a Birca · http://maxval.co.nr 2010.02.27. 20:19:28

Szebb jövőt...
sok akasztott gárdistát!

DartagnanX 2010.02.27. 20:22:57

Azt nem értem Bayer cikkében, hogy Vonának mi köze van az állítólagos terroristák által állítólagosan megvert Csintalanhoz?

Ez is olyan fordulat, mint amikor Orbán a 2006-os választás előtt Gyurcsánynak szegezte, hogy "ki kérem a panelban lakók nevében magamnak, hogy leprolizzák őket". Pedig ugye nem Gyurcsány, hanem Kövér panelprolizott. Ez olyan blöff volt, hogy a hazugságban amúgy nagyon gyakorlott ElQróban is bennakadt a szó egy pillanatra.

Szerintem lesz még olyan cikk is, amiben azt majd írják, hogy "Vona Gábort egy ismert melegbár előtt VÉLTÉK látni, rózsaszín boában és feszülős bőrnadrágban. Nem biztos, hogy meleg, de úgy vélik a tanúk, hogy ő volt az, és nagyon meleg." És a végén a sejtelmes "Ki tudja? Vajon a Jobbikos szimpatizánsok tudják, hogy egy talánmelegre szavaznak?"

Imádom a kampányidőszakot. :)

Illumination 2010.02.27. 20:24:08

Ez mekkora baromság már. Több sebből is vérzik ez a levél.

1. Tegyünk már különbséget, egy alapos elverés és gyilkosság között. Mert míg a "hazafiak" tudtommal ilyet nem tettek, ellenben a "gyáva csigányokkal".

2. Ugyancsak különbséget kell tenni, az ártatlan 90 éves néni közt, az olyan emberrel szemben akinek igen sok van a számláján.

3. De a legfontosabb, hogy a Jobbik és az autófelgyújtó "hazafiak" közt, azért van egy ugyan vékony, de létező hajszál, mely őket is megkülönbözteti. Lásd Budaházy-féle indulás körül kialakult helyzet, hogy a Jobbik nem vállalta fel a jelölését (ami megjegyzem nagyon bölcs döntés volt).

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2010.02.27. 20:24:54

Friss levegőt, új, normális pártokat a parlamentbe!

Ezekre biztosan nem szavazok!

Dr Minimum 2010.02.27. 20:27:39

Öreg, te inkább ne politizálj, mert nem értesz hozzá. És ezzel index címlap... Pfff!

Bayer, mint szélsőjobbon elfogadott ember? LOL

Makovecz? Ki nem szarja le? A jobbik szavazók pedig nem olyan birkák, hogy arra szavazzanak, aki több celebet tud felmutatni...

Mellesleg mi köze Vonának és pártjának egy vén kommunista tróger megrendezett megveréséhez?

Marr 2010.02.27. 20:30:07

@DartagnanX: ez hihetetlenül egyszerű, de nagyszerű ötlet. VG egy fartúró. :D

srácz 2010.02.27. 20:30:28

A levél utolsó mondatához:
azért zsidózással elítélni a zsidózást: teljesítmény

-d(-_-)b- 2010.02.27. 20:31:05

"és akkor kevesebb lenne a "rettegő"..."

Ezt azért te sem hiszed el, ugye?

untermensch (törölt) 2010.02.27. 20:31:33

Hiányoltam már a napi jobbikfikázó posztot az indexről. De mégse múlt el a nap nélküle. Csak az zavar kicsit, hogy ezeknek nincsenek valódi érveik, amikkel vitatkozni lehetne. A szélsőségezést is abba lehetne már hagyni, miután az ország teljes lakosságának negyedét vagy harmadát jelenti. Remélem, nincs messze az idő, amikor a tébolyult vérlibsi ideológia számít majd szélsőségnek.

Annak viszont örülök, hogy ennyire pánikoltok. Jövünk, ne aggódjatok, jövünk:)

sárkányfő 2010.02.27. 20:31:50

Érthető, de kontraproduktív próbálkozás, a Jobbikot csak erősíti, ha a Fidesz támadja.

Amúgy egy vicc ez az ország, a Fidesz 2/3-át a Jobbik nevű rémálom fogja megakadályozni, majd szépen együttműködnek a háttérben, mindig épp annyi jobbikos fog hiányozni a parlamentből, hogy a full Fidesz frakció kiadja a jelenlévők 2/3-át.

Vagy csak egyszerűen megvesznek majd pár embert.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.02.27. 20:33:27

@Isten mentsen a Jobbiktól meg Orbán Viktortól!: Meg az MSZP-től meg a KDNP-től meg az MDF-től no meg az SZDSZ-től... gondolkodj már kisfiam!

Fedor! Kérdés: Hol rettegsz jobban? Íccaka a nyóckerben egy igazi dzsipólakta környéken vagy egy Jobbikos május elsején az Óbudai szigeten? Ha Jobbikosat választod, akkor légyszi írj egy privát üzit és szivesen elkisérünk és megnézzük, hogy hogyan vándorolsz este 11-kor az általunk kiválasztott környéken a nyolcban. Igaz mi autóban leszünk és 200 méterre, mert azért nem szeretnénk laposra veretni magunkat csak azért, mert fehér a bőrünk, de szívesen megnézzük, hogy a Te fene nagy ambícióid mennyire elegek ahhoz, hogy ne raboljanak ki ott meg verjenek szét unalmukban. Sok sikert :) Ha ezt meg nem vállalod be, akkor megkérnélek arra, hogy ne jártasd a szádat feleslegesen... Köszönöm.

Johny the mocsok 2010.02.27. 20:33:45

A Fidesz a Likud testvérpártja. Kivonultak a parlamentből Trianon kapcsán. Ők kezdeményeztél a holokamu emléknapot. Nem mertek nemet mondani a zsidó szájzártörvényre.
Ezekre emlékezzen minden igaz magyar a szavazás előtt!
A Fidesz kormánnyal folytatódni fog a gyarmatosítás, a zsidó megszállás!

sárkányfő 2010.02.27. 20:33:48

Hozzáteszem, nehéz lenne eldönteni, melyik a visszataszítóbb: Bayer vagy a Jobbik?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.02.27. 20:35:01

Na, most dőlt el, hogy a Jobbik lesz a második erő.

"Hát valahogy így kellett volna eddig is, és akkor kevesebb lenne a "rettegő"..."
Rettegők mindig rettegtek, és mindig rettegni fognak. Teljesen függetlenül attól, hogy mekkora a "náciveszély".

Kivlov 2010.02.27. 20:38:09

jaj, de sírnak a zindexék majd áprilisban, mikor a jobbik cumiztatja a maszopot is...

Marr 2010.02.27. 20:39:12

@Johny the mocsok: mikortól hatályos a törvény? téged már le fognak csukni ezért a kommentért?

DeMarco 2010.02.27. 20:40:23

Na ez végre érdekesebb téma... Amikor elsőre elolvastam már akkor is vicces volt, de másodszorra még jobbat röhögtem.

Kezdjük a végével:
"akkor kevesebb lenne a "rettegő"..."

Ezen most is egyfolytában nevetek, mert annyira mókás és abszurd megfogalmazás. Te találkoztál már egyetlen "rettegő" emberrel?? Ez akkora baromság, mint a ház. Egyrészt senki sem retteg, max. a retorikájában található ez meg, de nincs mögötte valós rettegés, csak egy kamuduma. Valójában pont fordítva van, rettegés helyett változást akaró, reménykedő, csodát váró, elszámolást kérő mérges emberek vannak, akik alig várják már, h leteljen ez a kis idő és útilaput köthessenek ennek a három nyomorult kormánypártnak a talpára. Azért három, mert ibolyka rendre balra szavaz...

Na de visszatérve a poszt témájára:

1. A fent említett letámadás a Jobbik ellen a megmaradt 3000 kormánypárti szavazó reménye, fölösleges e hiú reményüket táplálni, ők már reménytelenek. (Persze nagyon mulatságos ezt olvasni.)

2. Természetes, hogy a Fidesz támadja a Jobbikot, mert kell minden szavazat a kétharmadhoz, minden szavazat számít és senki nem akarja, h a Jobbik kelljen a kétharmadhoz, pláne a kormányba. Jó lenne ha ezt végre a kommancsok is felfognák és a Jobbik helyett a Fideszre szavaznának. Velük azért csak jobban járnak ők is, nem?! (Bár nincsenek illúzióim, mert minden vad balos ismerősöm a Jobbikra megy szavazni.)

3. A Jobbik ahogy várható volt, egyre keményebben jön fel, valójában ők az igazi ellenfél, a kommancsok nem számítanak, örüljenek ha bejutnak. (Jobb lenne, ha nem.)

4. A szavazás után természetesen rögtön elsimul ez a képzelt hirig és ahogy eddig is simán együtt fognak tudni működni. A Jobbiknak is be kell látnia, h a Fidesz a kisebbik rossz.

És akkor vissza a végéhez: "Hát valahogy így kellett volna eddig is"

Na ezen megint jókat röhögök. Kormánypárti szavazó ne osszon észt, hogy mit miért kellett volna eddig is!!! Tessék szembenézni a saját oldalával és nekik mondogatni ugyanezt. Nektek nem akarunk megfelelni, úgyis bármit csinálnánk, mégha arany folyna mindenhol az se lenne elég jó. Bár én mondhatnám a kormányra, h így kellett volna eddig is !!! Sajnos ez már nem fog bekövetkezni...

DeBeers 2010.02.27. 20:42:33

Az emberek hinni akarnak és szeretnék hinni hogy a jobbik valami más lesz... De lófaszt picinyeim. Ha a vona nem adja be a derekát akkor a megyei vagy alapszervezetei vagy akármilyen csicskákat fogják megvenni tizedáron és megpuccsoltatják a vezérkart. Komolyan van olyan ember aki elhiszi hogy rend lesz és korrupciómentes nagymagyarország? Röhögnöm kell. Pénz a pénz mindent visz a non plus ultra. Menjetek vigyétek a vásárra a bőrötök kell az ágyútöltelék, öljétek egymást.

hunscout 2010.02.27. 20:42:48

Újabb kamu jobbikfikázás, ne erőltessétek, ami nem megy:)

DeMarco 2010.02.27. 20:43:57

Index címlap... pff. Lett volna rá hárommillióm...

Johny the mocsok 2010.02.27. 20:44:02

A Fidesz nem fog elszámoltatni. A tolvajok pedig lelépnek a sok tíz-százmilliókkal.

Kisangyal 2010.02.27. 20:49:25

fedor te egy szerencsétlen elmeháborodott vagy, már régóta mondom.

Posztoló Péter 2010.02.27. 20:50:04

@Max, a Birca: nézd már a kis toleráns demokratát. Hát a jó kurva anyádat, birkácskám! Azt, aki gombért szop a Készruhagyárban, és talicskával hordja haza!

Walter Melone (törölt) 2010.02.27. 20:50:50

Nagyon megy a kaparás azért a néhány szavazatért...

Unommáazegészet 2010.02.27. 20:52:37

Ha kívánhatnám.... Szebb múltat!

BLovi 2010.02.27. 20:53:20

"S még egy apróság: azt nyilatkoztad az EP-választás előtt, hogy a választás után addig fogtok tüntetni, ameddig a kormány el nem takarodik. Gábor, eltelt egy év, kaptatok félmillió szavazatot. A kormány meg a helyén! Hát hol marad a forradalom? Vagy az Orbán dolga? "

Ez a bekezdés akkora nagy öngól mint egy ház! Méghogy Orbán dolga? A legtöbb ex-fideszes (mint pl. én) pont azért szavaz át 2010-ben a Jobbika, mert 2006-2008 között Orbán pontosan ellenkezőjét cselekedte annak mint amit beszélt (lásd tütetéseken felszólalás, hangzatos szólamok - betelt a pohár, nem tűrjük, elég volt, itt az idő, faszomtudjamégmi - rengeteg alkalommal megfutamodott és nem csináltak semmit akkor amikor tehettek volna. Simán megbuktathatták volna a kormányt. Én még azt is elfogadom, hogy politikai taktikázás végett szándékosan nem tették. De akkor nem kellett volna hülyíteni a "híveiket" jó másfél évig...

A másik megjegyzésem pedig hogy Magyarországon éves szinten hány öregembert vernek össze cigányok, vs. hány cigánygyereket lőnek agyon magyarok? Mennyi az arány, úgy 1000:1 ? Akkor meg miről beszélünk?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.02.27. 20:54:11

@DeMarco: Rettegőkkel kapcsolatban: láttál te már zsidót?

Hidd el, a legtöbb(, vagy nagy részük) tényleg retteg, fixa ideájuk, hogy ki akarjuk őket irtani, és egyedül kb a NATO és az IMF az, ami miatt eddig nem tettük meg.

Abban igazad van, hogy ez egy paranoia. A rettegés nem egy konkrét létező dolog miatt van. Egyszerűen csak úgy szocializálódtak, hogy őket ki akarják irtani. Mondhatsz neki akármit, akkor is azt fogja hinni, hogy őket ki akarják irtani.

BLovi 2010.02.27. 20:57:04

DeBeers 2010.02.27. 20:42:33
"Az emberek hinni akarnak és szeretnék hinni hogy a jobbik valami más lesz... De lófaszt picinyeim. Ha a vona nem adja be a derekát akkor a megyei vagy alapszervezetei vagy akármilyen csicskákat fogják megvenni tizedáron és megpuccsoltatják a vezérkart. Komolyan van olyan ember aki elhiszi hogy rend lesz és korrupciómentes nagymagyarország? Röhögnöm kell."

Hát akkor röhögjél. Én meg visszakérdezek "picinyem". Miért baj az ha az emberek akiknek már a tökük tele van az un. rendszerváltás óta balfaszoskodó pártokkal és új pártokat akarnak a parlamentbe juttatni? Írod hogy majd úgyis ez lesz meg az lesz. Igen lehet hogy úgy lesz. Akkor majd legközelebb nem szavazok rájuk ennyi. De a többi pár meg már eleve bizonyítottan olyan mint amit írtál. Az miért jobb ha rájuk szavaznék? Én az esélyt megadom. Aztán majd meglátjuk. Én nagyon megvetem azokat az embereket akik megszokásból éveken át ugyanarra a pártra szavaznak akkor is ha A-t mondanak, akkor is ha B-t.

tothh · http://polizis.blog.hu 2010.02.27. 20:57:19

Állítólag a Fidesz saját kutatásai szerint már leginkább a Jobbik szorongatja őket, az MSZP-től kell már kevésbé félniük. Nyilvánvalóan ezért indult most be az éles szembenállás Vonáékkal.
Amúgy pedig ez az egész Jobbik-történet majd akkor lesz érdekes, ha a parlamentben lesznek. Ha kulturált politizálást fognak folytatni, valamint megszabadulnak a kuruc-szintű poszthungarista elemektől, akkor nincs semmi baj, csinálják a politikájukat a demokratikus keretek közt. Ha pedig nem, akkor egyértelműen bebizonyítják kormányképtelenségüket, ami a bukásukhoz fog vezetni. Éppen ezért ezt szerintem nem kell túlreagálni.
Nyilván aki ezt teszi, a saját érdekében teszi: a Fidesznek a kétharmada múlik ezen, az MSZP-nek pedig a második erő státusa.

Csillagfigyelő 2010.02.27. 21:01:15

Miért, talán valami bajotok van a zsidókkal? Nekem nincs, én szeretem őket...XD

csillagharcos.blog.hu/2010/02/27/kreativ_szekcio

tothh · http://polizis.blog.hu 2010.02.27. 21:04:13

@Max, a Birca: Kár ezért a hangnemért. Sok cikkedet olvastam nolblogon, főként polföci témában, amik nagyon tetszettek, nagyon színvonalasak voltak. Ezért nem gondoltam, hogy ilyen hangnemben szólsz hozzá egy cikkhez. Lehet szeretni, vagy nem szeretni valakit, de fölösleges durvaságba belemenni. Én senki részéről se szeretem.

873ujr3rk 2010.02.27. 21:04:15

@Johny the mocsok: "A Fidesz nem fog elszámoltatni. A tolvajok pedig lelépnek a sok tíz-százmilliókkal."

elárulod nekem, hogyan fog "elszámoltatni" bármely párt ? tisztában vagy a hatalmi ágak szétválasztásának tényével s annak okaival ?

ha túlléptünk azon az egyszerü alapvetésen, hogy kiabálhat bármit a kormány, a nyomozás mégis a rendőrség és az ügyészség feladata, az ítélethozatal pedig a bíróságé, kérlek áruld el nekem hogyan bírna bármiféle befolyással a parlamentbe kerülő jobbik a pártoktól független hatalmi szervekre ?
mint képviselőknek mennyivel van több lehetőségük bármely magyar állampolgárnál arra, hogy a tudomásukra jutott bűncselekmények tettesei ellen feljelentést tegyenek ?

ha szerinted sem sokkal, sorolnád azokat a büntetőeljárásokat, melyeket az elmúlt hónapokban a jobbik feljelentésére indítottak ?

kispista2 2010.02.27. 21:05:34

@Max, a Birca:
Mekkora undorító kurva fényképe van a honlapodon!
És minek pofázol bele a magyarok dolgába Bulgáriából?

kispista2 2010.02.27. 21:07:08

@873ujr3rk:

"mint képviselőknek mennyivel van több lehetőségük bármely magyar állampolgárnál arra, hogy a tudomásukra jutott bűncselekmények tettesei ellen feljelentést tegyenek ?"

Hozzáférhetnek az eddig titkosan kezelt dokumentumokhoz és adatokhoz.

DeBeers 2010.02.27. 21:07:33

@BLovi:
cumi. Nem szavazok éveken át bohócokra. Egy fogyasztói világban élünk ahol mindent a pénz mozgat a politikát is. Tetszik-nemtetszik ez van. Ha komolyan azt hiszed, hogy lényegi kérdésekben a politikusok döntenek és Te őket befolyásolod ebben a szavazatoddal akkor...

tothh · http://polizis.blog.hu 2010.02.27. 21:08:42

@873ujr3rk: Úgy van esélye "pártnak" az elszámoltatásban részt venni, hogy ha átveszik a minisztériumokat, akkor kezükbe kerülnek dokumentumok, stb. Ha van valami problémás dolog, feljelentést tesz. Esetleg még felold titkosítást. Felbont előnytelen szerződést.

Nyilván, ha Balsai Úr ezzel most kiállna a nyilvánosság elé, akkor rögtön csalódást keltene, és a Jobbik malmára hajtaná a vizet. Elkezdődne a zsideszezés, kiegyezés emlegetése, stb.

A Jobbik ebből a szempontból nyilván csak a hangos követelő szerepre törhet, mivel nem lesz kormányon, nem fog minisztériumi iratokhoz hozzájutni. Mondjuk így tőlük majd nem is lehet számonkérni az ígéreteiket...

873ujr3rk 2010.02.27. 21:09:11

kispista2: nembaszol. na az más. akkor már értem.

lol

is 2010.02.27. 21:09:30

én csak a FIDESZ-szavazókat sajnálom. most már megint mást kell gondolni, mint egy éve. akkor még a Gyurcsányt kellett utálni, mert elment egy ilyen ellentüntetésre, meg Traka Magyarra nem megyek, és büdös komcsik gyülekezete az egész.

és ez a sokadik téma. kijön minden héten a 'most miről mit gondoljunk' füzetecske, vagy hogy igazodik el egy FIDESZes? memóriatörlő tablettával?

Max, a Birca · http://maxval.co.nr 2010.02.27. 21:10:04

@kispista2:

1. Honnan tudod, hogy hol vagyok?

2. Magyarország nem a magyaroké.

3. Szólásszabadság van.

Max, a Birca · http://maxval.co.nr 2010.02.27. 21:10:39

@tothh: Oké, végülis igazad van. Na megyek is akkor.

873ujr3rk 2010.02.27. 21:10:55

@tothh: ne haragudj,elvesztettem a fonalat, de ejtettem szót a fideszről ? hogyan kerültek a képbe ?

Csillagfigyelő 2010.02.27. 21:11:44

@Max, a Birca: Dehogyis nem. Magyarország a magyaroké, csak eddig túlságosan is toleránsak voltunk az idegenekkel.

873ujr3rk 2010.02.27. 21:11:57

@tothh: btw nem vágom miért keltene csalódást a trivialitás.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.02.27. 21:12:45

@873ujr3rk: Bilibe lóg a kezed.

Az megvan, mikor Drazsé egyetlen intésével "betiltotta" a buzimenetet, majd egy csettintéssel újra "engedélyezte"?
Esetleg a 2006 okt 23a után zajlott koncepciós eljárások, és az, hogy továbbra sem sikerült valahogy egyetlen egy rendőrt sem elkapni?

Esetleg, mikor Tomcatre szállt rá a teljesen független rendőrség és ügyészség?

873ujr3rk 2010.02.27. 21:14:28

@Csillagfigyelő: hápersze. na erről ne is álmodj, az országot már felvásárolták a tudodkik. vagy nem ez az 1ik fő mantrátok ?
egy felvásárolt ország nem nagyon ugrál haver. annak diktálnak. el kéne döntenetek valahogy közösen hogy mi van.

873ujr3rk 2010.02.27. 21:16:31

@TaTa86.: "z megvan, mikor Drazsé egyetlen intésével "betiltotta" a buzimenetet, majd egy csettintéssel újra "engedélyezte"?
Esetleg a 2006 okt 23a után zajlott koncepciós eljárások, és az, hogy továbbra sem sikerült valahogy egyetlen egy rendőrt sem elkapni?

Esetleg, mikor Tomcatre szállt rá a teljesen független rendőrség és ügyészség?"

shit happens. de említhetném polt pétert is. ettől függetlenül a rendszer azért többnyire működik.

tothh · http://polizis.blog.hu 2010.02.27. 21:16:38

@873ujr3rk: Neked trivialitás. De azért a szavazók jó része nem megy utána a dolgoknak, mint az internetezők nagy része. Csak azokat a dolgokat hallják meg, amit közvetítenek feléjük. Innentől kezdve pedig elhihetik azt is, hogy az általam felsoroltnál több is lehet.
A Fideszt meg én hoztam a képbe, mivel nekik van egyedül esélyük elszámoltatni, mivel nagy valószínűséggel lesz min 194 képviselőjük azaz egyedül alakítanak kormányt.
A Jobbik annyiban tud valszeg résztvenni, hogy majd megszavazzák a mentelmi jogok felfüggesztését. Utóbbival kapcsolatban pedig én nagyon azt szeretném, hogy mindenki esetében tessék felfüggeszteni, ha köztörvényes dologról van szó. Az UD ügy szégyen volt.

Corvinus Interruptus 2010.02.27. 21:16:40

Na de Hölgyeim, Uraim!

Egy kis visszafogottság jól jön ne. Nem kéne bántani Vona urat, hiszen még benn sincsenek a Parlamentben. Ha csak azt nézem, hogy a kommunisták (bocsánat, MSZP, SZDSZ vagy a fene sem tudja, most éppen hogyan hívják őket) mekkora kárt okoztak ennek az országnak 1919 óta, Vona és pártja még ha akarná sem tudná ily mélységbe taszítani négy év alatt kis hazánkat. Ha meg nem érdemlik meg szavazatainkat, nem lell rájuk szavazni 2014-ben. Ilyen egyszerű!

Még egy rövid(nek szánt) gondolat a szélsőségről. Vonáék csupán arról beszélnek, amiről mindenki otthon, vagy a kocsmában. Mert igen is van cigánybűnözés, igen kizsákmányolnak a multik. Igaz az is, hogy ma egy munkáltató azt csinál egy alkalmazottjábal, amit akar. Csakhogy erről mélyen hallgat az MSZP az összes párttal egyetemben, beleértve a FIDESZ-t is. (Persze, balról lehet cigányozni, zsidózni, lásd: Orbán Viktor annó a Hócipő címlapján cigányként ábrázolva, illetve Zuschlag röhécselése a terrorháza előtt.)

Nézzük meg, hogyan kampányol most 2010-ben a FIDESZ! Sehogyan, hiszen úgy is nyerni fog! Hogyan kampányol az MSZP? Sehogyan, hiszen úgy is veszíteni fog! Az SZDSZ pedig éppen azon vitatkozik Ibolykával, hogy Terry Black, vagy valaki más legyen a budapesti MDF-es listavezető.

És hogyan kampányolnak Vonáék? Médiafelületük gyakorlatilag nincs, de az ország minden helyiségébe személyesen eljutnak, hetente több tí- kampányrendezvényt tartanak.

Szóval nem biztos, hogy Vonáékat kell szídni. Hogy az MSZP-től ellopott szlogent használjam: Új jelölt, új program!

Csillagfigyelő 2010.02.27. 21:18:47

Köszi Johny!:)

@873ujr3rk: Én azért úgy látom még mindig mi, magyarok élünk itt, csak túl kellene már látni a pártokon. Ha csak talán egy kicsit összefognak majd az emberek akkor lehet, hogy felvásárolták már az országot a tudomkik, de elvinni egyrészt nem tudják, másrészt idejönni sem tudnak majd.

levi009 2010.02.27. 21:20:20

A sok moslék közül egyértelműen a Jobbik a legehetőbb mifelénk.
Nektek meg a gusztosotok rajta! :)
Kíváncsi leszek, hogy a Globál férgek melyik pillanattól kezdik el játszani a nagyon keményet!? Ha a Jobbik nyerne, nem volna más választásuk. Jönnének a nagy pénz és tőkekivonások, miegymás.
Sebaj, a magyarral úgysem lehet előre kalkulálni... s csak egyszer számolják el magukat, lessz nemulass!

órarugógerincű felpattanó 2010.02.27. 21:21:25

@Max, a Birca: Én nem vagyok az a kifejezett "mélymagyar" de egyrészt Magyarország bizony a magyaroké, másrészt akinek ez nem tetszik az bekaphatja a f***t.

DeBeers 2010.02.27. 21:22:53

@Csillagfigyelő:
...és miközben a szomszéd lapogatja a hátad, hogy milyen fasza minden eladja a segged egy tál lencséért.Ébresztő :S

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.02.27. 21:24:45

@873ujr3rk: Mondjuk annyiban valóban egyet értek veled, hogy az elszámoltatást az ecce választó a politikusokat hallgatva tényleg úgy értelmezi, hogy jön a Fidesz/Jobbik és vasraveri az érintetteket.

Pedig ők csak a törvényhozás, és végrehajtás felett gyakorolnak hatalmat, a bíráskodásra olyan túlzott befolyásuk nem lesz. Annyira főleg nem, hogy adott esetben egy milliárdost el tudjanak ítélni...

Johny the mocsok 2010.02.27. 21:24:53

@Csillagfigyelő: De sajnos ide tudnak jönni. De nekünk csak egy hazánk van, nincs a zsebünkben izraeli vagy amerikai útlevél. Ez a mi hazánk és visszavesszük!

www.youtube.com/watch?v=-e4Ghh68DdU

873ujr3rk 2010.02.27. 21:25:10

@levi009: "Sebaj, a magyarral úgysem lehet előre kalkulálni... s csak egyszer számolják el magukat, lessz nemulass!"

mármint mire gondolsz ? lerohanjuk izraelt ? vagy bosszúból éhenhalunk ?

kispista2 2010.02.27. 21:25:40

@is:
Az MSZP szavazóknak sem könnyű a helyzetük. Eddig Zorbán volt a patásördög, most meg demokratának nevezte ők Bajnai!

Csillagfigyelő 2010.02.27. 21:28:15

@873ujr3rk: Valami olyanra gondol szerintem, hogy ha egyszer bedurran az emberek agya nagy tömegben (mondjuk április táján a 40-45%-os gázáremelések környékén), akkor egyszer csak senki sem fogja a bankoknak fizetni a hiteltörlesztőt, a közalkalmazottak elfelejtenek bemenni dolgozni, az emberek elfelejtik a hipermarketeket stbstbstb...és akkor borul majd szépen minden, ami "előre meg vagyon írva".

Hari R. Seldon (törölt) · http://pirateradio.blog.hu/ 2010.02.27. 21:29:58

Mondjuk a legjobb részt kihagyták:

"A Szövetség a Nemzetért polgári kör. Tagjai: Balázs-Piri László, Bartos Éva, Faludi Sándor, Granasztói György, Gyürk András, Lanczendorfer Erzsébet, Lang György, Makovecz Imre, Malgot István, Martonyi János, Orbán Viktor, Solymosi Frigyes, Szemkeö Judit, Tőkéczki László, Virág András, Vona Gábor."

Tudod Gáborom nem így gondoltuk ezt Viktorral. Az lett volna a feladatod, hogy majd szépen a fideszbe tereled a sok új és régi náci szemetet akik szeretik a balhékat. Ki volt ez találva rendesen. A szélsőjobbos polgári sejtes szerveződés, akik bármikor bevethetőek és a kellő időben majd a fideszre szavaznak. De neked, ez nem volt elég. Neked hatalom kellet.

kispista2 2010.02.27. 21:30:08

@Max, a Birca:

"
Nem "itt" kell élni, hanem bejelentett lakcímmel rendelkezni. Én sem élek Magyarországon, de van bejelentett lakcímem, s mindig szoktam szavazni is."

Tehát okirathamisítást követsz el, hogy a szadeszre szavazhassál.

levi009 2010.02.27. 21:31:59

@corvinus interruptus: eegen! Tercsi Blekkel kell átvetetni a kampány irányítását! :) Az is tökösebb gyerek lenne egy herétlenyitől.
Állítólag az egyik tojását le kellett operálni... talán, hogy harmóniában legyen a nevével.
Ezt a tükörtojás fejű véglény levakarta magát a politikai palettáról. Joggal pályázhatna az elmúlt 20 év leggusztustalanabb politikusa címre. Bizony mondom, a baloldalon sem tudnánk találni még egy ilyen "végállapot fejet".

ben2 2010.02.27. 21:32:23

@is:

Megjött az "is" féle menetrendszerinti fidesz-fikázás. Societas bögre megvolt?
A Fidesz szavazók köszi szépen megvannak, ugyanis nem kell nekik egyik hétről a másikra mást gondolni.
Az MSZP pont azért fog a Jobbik mögött végezni, mert a balosok egy idő után axiómaként kezelik a saját hazug rágalmaikat. Az egyik ilyen önbecsapó tévedés, hogy a fideszesek azért nem támogatják a baloldal pártpolitikai indíttatású kamu-antifasiszta rendezvényeit, mert alapból nácik lennének.
Amikor Gyurcsány hatalmának végóráiban, a hatalomhoz való görcsös kapaszkodása közepette előhúzta a megszokott antifasiszta kártyát, semmi mást nem tett, mint röhejessé tette magát és erősen megfogyatkozott balliberális szurkolótáborát. Ennek semmi köze ahhoz, ahogy a Jobbik - felhasználva a kínálkozó kommunikációs lehetőségeket - ugyanazt a gyurcsányi stílusú agyrémet előadta szélsőjobbos formában. Itt egy újabb dumapárt, akik pofázással, nagyotmondással akarják helyettesíteni a hozzáértést és a valódi melózást. Ahogy a baloldalon, úgy a szélsőjobbon is sajnos vannak erre a típusú politizálásra fogékony emberek. Nem véletlen, hogy a baloldal és a szélsőjobb oldal között olyan nagy az átjárás. Akiket Gyurcsány 2006-ban átvert, szépen átpártoltak a másik oldal fröcsögő handabandázóihoz.

873ujr3rk 2010.02.27. 21:32:26

@Csillagfigyelő: aha. ilyen lesz tavasszal ? aztán mivel úgyis elfogy az olaj, (persze a tudodkiknél nem) akkor máris itt kopogtat mad max.

levi009 2010.02.27. 21:34:49

@órarugógerincű felpattanó: nem jól mondod! Ha nem tetszik: LMP - Lehet Menni Palcsiba! A H'masz már vár...

mókuscickány 2010.02.27. 21:35:43

Bruhaha, Bayer a Jobbik ellen.

A Fidesz és a Jobbik olyan szépen fog majd kéz a kézben együtt szavazni mindenről a parlamentben, ahogy annak idején a MIÉP és a Fidesz.

Hol a két párt között a különbség? Sehol.
Majd szépen ki lesznek fizetve ezzel-azzal, kis bizottságosdi, kis pályázatocskák, egy-két államtitkári posztocska, ilyesmik. A felszínen meg majd megy továbbra is a szájhősködés, hogy legyen a népet mivel altatni.

Szemfényvesztés az egész, Vona Orbán samesza, pont úgy, ahogy Haydernek is szüksége volt annak idején fiatal fiúcskákra, akik csodálattal és a seggükkel adóztak neki.

Gondolom a testi örömökön túl ugyanazt az utódot látja benne, aki ő volt Antallnak. Még kell egy kicsit fényezni, aztán majd jó lesz kisVezérnek, nehogy már a Rogán Tóni örökölje a hatalmat.

Vihar a biliben.

Csillagfigyelő 2010.02.27. 21:36:43

@873ujr3rk: Hát, akkor ott vannak az alternatív energiaforrások, a Nagyon-Nagyon "alternatívak" is.

levi009 2010.02.27. 21:38:44

@Csillagfigyelő: akár ez is megtörténhet... :) de mivel a Glob-férgek is csak embernek látszóból vannak, így bennük is él a tévedés lehetősége.
Egy ilyen húzásnál pedig könnyen végzetes lehet tévedni...

Corvinus Interruptus 2010.02.27. 21:39:28

Egyébként tegnap hallottam a klubrádióban (direkt írtam kisbetűvel)l), hogy a Vonáékat a Hamasz támogatja, de nincs kizárva, hogy iráni pénzek is besegítenek a kampányba. Mindezt drága Bolgár úr betelefonálós műsorában mondták. Bolgár úr pedig nem cáfolt, tehát akkor ez ÍGY VAN!

Csillagfigyelő 2010.02.27. 21:41:04

@levi009: Hát igen, nagyon feszül már az emberekben az a bizonyos húr.:)

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.02.27. 21:41:18

@levi009: Libbantak Második Próbálkozása?Nem, kösz.Nekik akartam adni a kopogtatómat ,mert a többinek úgy is meglesz,aztán megláttam kit indítanak a körzetemben.Heh....Inkább no comment.Mindenkinek így lesz a legjobb. :)

stratez 2010.02.27. 21:42:34

Tényleg, jobbikosok, hol maradt a forradalom, amit a Fideszen és Orbánon számon kértetek 2006 őszétől kezdve? A a tavalyi EP-választás utáni 15 százalékkal a hátatok mögött azt vártam, hogy másnap megrohanjátok a parlamentet és a kormányt Bajnaistól kihányjátok az ablakon. Ehelyett Bajnai miniszterelnökként óránként fasisztáz le titeket azóta is. Ha csöndben maradtatok volna, bölcsebbek maradtatok volna. De nem maradtatok, és a neheze csak most jön, ha bekerültök a parlamentbe, pillanatok alatt ki fog derülni, hogy sokat akar a szarka, de nem bírja a farka...

levi009 2010.02.27. 21:46:38

@corvinus interruptus: na vajjon mi haszna lenne egy "kurvaországot" támogatni a H'másznak vagy Uránnak? :D
Inkább fordítanám ezt az összeget datolyás nyalókákra, meg izgis Macau-i utakra, ahol Lexike lejti majd a dupla-áxellt...

lanyi 2010.02.27. 21:47:25

Azért azt megkérdezhetem,egy jobbik szimpaizánstól, hogy miként képzelik m
Magyarország kormányzását?
Például kik lesznek a miniszterek?
A gazdasággal mit kezdenek?

Corvinus Interruptus 2010.02.27. 21:50:07

Jaj, ezt még el kell mesélnem!

Valamikor a MÁV-nál dolgoztam még az átkosban, így a nyugatra tartó nemzetközi vonatokon is teljesítettem szolgálatot. Egyszer egy arab (palesztin?) csoport is utazott a vonaton és a határon, a Hegyeshalom táblát látva megkérdezték, hogy ez egy zsidó település lenne? Feltehetőleg a shalom szó keverhette meg őket. Édi mi?

Na jó éjt és salom!

Csillagfigyelő 2010.02.27. 21:50:08

@levi009: "na vajjon mi haszna lenne egy "kurvaországot" támogatni a H'másznak vagy Uránnak? :D"

Hát mondjuk az nem elhanyagolható, hogy a termőterületeink 30 millió embert, az édesvízkészletünk meg egész európát el tudja látni...;)

levi009 2010.02.27. 21:52:27

@Blás Sailor von Wolfhausery: bezony, mind oda lopakodtak a vörös LáMPás LoMPosok. Sifferszki "gyulladtszem" kapitán neo-libsi gyülekezetébe. Jóllakott napközisfejű, világfelforgató társaságokkal szimpatizáló, grínpíszes aktíviákkal körbevéve. Habként a tortán már valgtájon rugott MSZMP-KB-s kultusz majszterek is jól ellébecolhatnak. Ld. Király Bálintot a Kazincbarcikai v. körzetben.
Jól döntöttél! :)

Csillagfigyelő 2010.02.27. 21:53:29

@levi009: "na vajjon mi haszna lenne egy "kurvaországot" támogatni a H'másznak vagy Uránnak? :D"

Hát mondjuk az nem elhanyagolható, hogy a termőterületeink 30 millió embert, az édesvízkészletünk meg egész európát el tudja látni...nagyon rég nem a pénzről folyik már a háttérben a vita.;)

Csillagfigyelő 2010.02.27. 21:54:22

Bocsi a duplapostért, magánál lehet a rendszer mert nem nagyon jelenítette meg az előzőt.

Corvinus Interruptus 2010.02.27. 21:55:51

@lanyi: El kéne olvasni a porogramot, sőt az le is tölthető a http://www.jobbik.hu-ról. Lehet, hogy óriási meglepetést fog okozni, de nincs benne szó cigány-, vagy zsidó pogromokról, kommunisták akasztásáról. Hihetetlen, de csupán egy Magyarországon hivatalosan bejegyzett párt programja olvasható a megjelölt oldalon.

Bizony, ez óriási csalódás lehet a klubrádió, vagy az atv emlőin felnőtt fórumozóknak.

levi009 2010.02.27. 21:57:34

@Csillagfigyelő: ahhoz először nekik is el kellene foglalniuk Szívtájék Országát. Egy időre sokaknak sikerült is, de aztán mégis húzniuk kellett. Beletört már ebbe sok pökhendi bicskája: tatár, török, német, ruszki...
Nem lesz ez másként ezután sem, kb. úgy az idők végeztéig. :)
Hiszen az Úr azért adta Szívtájékot a Magyaroknak, mert tudja, a Magyarok sohasem fognak vele visszaélni.

Johny the mocsok 2010.02.27. 21:58:29

A Kárpát medence egyik legjobb adottságú terület Európában. Nézzétek az elmúlt éveket, Európában mindenhol árvíz, katasztrófa, itt meg semmi. Ez egy védett terület, jó mezőgazdasági adottságokkal, bő vízkinccsel. Izraelben mi van? Homok meg szikla. Ez a Kánaán lenne nekik. Főleg, ha az arabok megindulnak és beleszorítják őket a Földközi-tengerbe!
De nem adjuk a hazánkat! Ébred a magyar!

tothh · http://polizis.blog.hu 2010.02.27. 21:58:43

@mókuscickány: Az, hogy együtt fognak szavazni, azért nem azt jelenti, hogy a kölcsönös szeretet állapotában lennének. Csomó esetben a Jobbik nem teheti meg egyszerűen, hogy nem szavazza meg a Fidesz adott benyújtott javaslatát. Akkor ugyanis totál hiteltelen lenne.
Ez azonban egyáltalán nem jelent semmi koalíciót vagy szövetséget.
A Fidesznek erre nem is lesz szüksége.

Haloperidol 2010.02.27. 21:58:59

Bayer Zsoca ott vált számomra teljesen hiteltelenné, amikor Várhegyi Attila lebukása után a Demokratában (amit akkor még járattam) belekezdett a szerecsenmosdatásba, méghozzá iszonyatosan gusztustalanul. Kb. annyi volt az érvrendszere, hogy Várhegyi nem lehet bűnös, hiszen ŐSFIDESZES. B+ az összes ősfideszest Zsoca. Én a Jobbikot húzom be.

Joseph Adama (törölt) 2010.02.27. 21:59:15

@is: "akkor még a Gyurcsányt kellett utálni"

Mert most ki szereti (70 éves kor alatt) ?

Johny the mocsok 2010.02.27. 21:59:40

írtam valamit, eltünt. Van oyan, hogy kitiltás innen?

Haloperidol 2010.02.27. 22:03:42

@lanyi:

Konkrétan van egypár bejelentés a jobbik.hu-n, hogy kik lennének a miniszterek. Pl. én orvosként nagyon örülök, hogy Gyenes Géza az eü. miniszter jelölt. Nagyra értékeltem mindig is a munkásságát, és nagyon jó szakembernek tartom. Mikola egy korrupt maffiózó.

DeMarco 2010.02.27. 22:09:50

@TaTa86.: Senkit nem láttam rettegni. Bár tény, hogy nem zsidók vesznek körül, sokkal inkább Jobbikra szavazó fiatalok, akik nagyon vehemensek (és felelőtlenek), de akik mindenképpen változást akarnak, úgy, mint a fideszesek, csak keményebb rendrakást és elszámoltatást.

órarugógerincű felpattanó 2010.02.27. 22:11:01

@corvinus interruptus: Nem lesz akasztás? Akkor én nem is szavazok a jobbikra :D

Tesco Gazdaságos Gumikalapács (törölt) 2010.02.27. 22:12:58

Vona Gáborról:

"Az egyetemi tanulmányai alatt részt vett az ELTE Hallgatói Önkormányzat elnökségének munkájában, elnöke volt a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége egyetemi alapszervezetének, 2002 után pedig Orbán Viktor meghívására tagja lett a Szövetség a Nemzetért Polgári Körnek."

http://hu.wikipedia.org/wiki/Vona_Gábor

Kelemen Csaba 2010.02.27. 22:14:47

"S ha ezek hazafiak és szabadságharcosok, akkor minek nevezzük ’56 hőseit, akik szembeszálltak az akkori világ legerősebb és legkönyörtelenebb hadseregével?" kérdezte bayer... a választ herényi károly adta meg, kint tudjuk.

bigthereal 2010.02.27. 22:16:26

@Max, a Birca: mit ártottak neked a gárdisták, szerencsétlen...

m.logic 2010.02.27. 22:21:09

Ez a Bayer nagy barom. Mióta baszogatjuk a pártokat a szimpatizánsaik tetteivel?

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.02.27. 22:23:24

Micsoda kilátástalan ország! Micsoda a hazug ígéreteknek mindig fölülő nép!

Mikor esik már le, hogy pártokon át nincs üdvözülés?

Ha a most Jobbikhoz, LMP-hez csődülő, magát mgevezettetni kínnal vágyó banda öntudatosan annyit mondana, ilyen pártokra nem szavazunk, egyikre sem!, akkor elkezdődne lassan valami. De nem akarják fölfogni, mert magukban kellene bízni. És azt soha. Majd más, aki ígér, megoldja, igaz?

rlaur 2010.02.27. 22:25:19

@Tomi from Space:

Én a Nyócban lakom, és garantálom, hogy semmivel sincs nagyobb esélyed bűncselekmény áldozatává válni a Teleki téren, a Lujza vagy a Magdolna utcában, esetleg a Mátyás téren éjjel kettőkor, mint mondjuk a belvárosi Váci utcában. Ezerszer átmentem már éjszaka is ezeken az utcákon. A statisztikák szerint sem itt a legtöbb bűncselekmény a városban.

Madhunter 2010.02.27. 22:25:31

Max,a Birca remélem szép lassan leszel felhúzva, hogy a sz.r végigfuthasson a rugdalózó lábad szárán... utána a sikoltozó anyádat kell már csak húskampóra rakni úgy hogy a szemei között jöjjön ki és pisloghasson még rá egy kicsit tátott szájjal.

sárkányfő 2010.02.27. 22:33:10

Azért ez a Vonával súlyosbított Szövetség a Nemzetért Polgári Kör elgondolkodtatott.
Ez az Orbán ügyes fiú.

20 éves pályafutása alatt összeállt Fodor Gábortól és Ungár Klárától egészen Vonáig és Makoveczig. Közben felszedett olyan szégyentelen kripto-kommunistákat, mint Mikola meg Szűrös, meg olyan komcsi kádereket mint Matolcsy meg Martonyi - nyilván a "hallgass a szívedre!" mottó jegyében.
Stb., most nincs kedvem teljes listához. Ja, és 98-02-ben Torgyánt is felvállalta. Mindezt fűszerezte olyan balfékekkel és bunkókkal, mint Deutsch meg Semjén meg Wittner.

A teljes spektrumon végigment. Mindent és mindenkit felhasznált, nyilván az elvű és tiszta konzervativizmus jegyében. És most a fél ország őt várja, mint tiszta szívű megváltót, pedigréje hívői szerint makulátlan.

Imre Laci · http://magyarasztal.blog.hu 2010.02.27. 22:34:26

Fedor, tőled nem is lehet várni mást, mint ezt az ócska maszlagot...

Ha a kuruc.info szerinted rossz, akkor szépen szóld le a Heti Hetest is. Ugyanaz a színvonal.

Pelso.. 2010.02.27. 22:40:41

@ó jaj: Tudod, ez az "egy a tábor, egy a zászló" elve alapján történt. Csakhogy a Jobbik előretörésével jött a pofára esés, kiderült, hogy mégsem egy.
Az EP választás után OV azt mondta: nem kell a Jobbikkal foglalkozni.., -ó, hogyne.

helota (törölt) · http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/images/biggestsecretbook42.jpg 2010.02.27. 22:51:18

Azt hiszem megnyertem a fogadást egyik ismerősömmel, akivel abban fogadtunk, hogy a választáshoz érve kibújik a szög a zsákból és ki fog derülni, hogy a Fidesz és Mszp tulajdonképpen egy és ugyanaz a társaság és percek alatt félre fogják tudni tenni a színlelt szembenállást ha arról lesz szó, hogy az egyetlen alulról szerveződött párt valódi veszélyt jelent a saját bandájuk érdekeire nézve.
Bajnai hazafinak titulálja Viktort akit eddig diktátornak neveztek, Viktor meg dicséri Bajnai válságlépéseit miközben fél évvel ezelőtt lehúzta.
Nyílván a Jobbik egy kezdő sok hibával és gyerekbetegséggel, de a profik elsősorban a korrupcióban profik és valójában egy párt négy-három-kettő frakcióban.

szenon 2010.02.27. 23:02:32

A vidéken, falvakon lakó szegény embereknek ki merte azt kimondani , hogy van cigánybűnözés? Mindenki tudja, hogy van, csak nem merték kimondani,mert szavazatot fognak veszíteni. Csak a jobbik szeretné megszüntetni a "wellness" börtönöket. Mert mint tudjuk, ott melegbe vannak,van kaja, kigyúrhatják magukat!! Mi tartja vissza őket, hogy ne szívesen menjenek oda vissza? Az adóforintjainkat oda is fizetjük! A kárt természetesen senki nem fizeti meg! Hát ezért fog többek között sok szavazatot összeszedni. Gyanítom, lesz meglepetés!

Rá Dios 2010.02.27. 23:14:04

Olvastam a HV-ban az öreg makoveczet. Meglepett, de nem bántam. Azért elég nagy lehet az aggodalom, ha már BZS-t is demokratára kellett hangolni. Na jó, ezt komolyan venni persze nem kell, de érdekes.
Kár volt az MDF-et szétzúzni, azok legalább - vagy a "jogelődjeik", úri mivoltukban voltak valamelyest demokraták. Nem nagyon, nem mindig, nem teljeskőrűen, de mégis.

Rá Dios 2010.02.27. 23:16:45

Off:
Véletlen lett kisbetűs a Makovecz név. Nem értékítélet volt.

BushDoctor 2010.02.27. 23:17:37

Látod Bayer Zsolti...kár volt az a fránya szellemet kiengedni a palackból, mert most bizony nagyon barnán büdös lesz a levegő !!
Elkúrtátok ! Nem kicsit, nagyon !! Szerencsétlen lúzerek..megérdemlitek a jobbikot ! Amit főztetek egyétek meg. Jóétvágyat a szarkupachoz !!

BushDoctor 2010.02.27. 23:23:11

@szenon: welness börtön Magyarországon ? Te miről beszélsz, neharagudj...nézz már körbe milyen a börtönhelyzet magyarországon.
Mit akarsz, vártömlőcöt ? Kényszermunkatábort ?

Isten ne adja, hogy egyszer véletlenül belekeveredj valamibe..nem olyan nehéz ám sittre kerülni, ha olyan kormánya lesz az országnak akik majd fogást keresnek a nekik nem tetszőkön. Először a cigókon, aztán jönnek a zsidók, aztán a görbe orrúak, a vörösök, a szeplősök, ...aztán te is sorra kerülsz, ne aggódj. Minden totaliátus rendszernek van egy közös vonása. Amellett hogy paranoiás , előszeretettel falja fel saját gyermekeit robespierrtől sztálinig és maoig vagy chausescuig. Gondolkodj kérlek mielött kivánni kezdessz , mert még a végén valóra válik !!

Rá Dios 2010.02.27. 23:25:23

@corvinus interruptus:
Mindenkinek a maga összeesküvéselmélete a kedves...

Incinerator 2010.02.27. 23:39:38

HIÁBA PRÓBÁLKOZTOK!HIÁBA,HIÁBA,HIÁBA!A JOBBIKOT NEM LEHET MEGÁLLÍTANI!ELÉG A KETTŐS MÉRCÉBŐL!A JOBBIK MIKOR KAP UGYANAKKORA RÉSZT A MÉDIÁBAN MINT A TÖBBI PÁRT?LMP,MDF TÖBBSZÖR KAP SZÓT,MINT AMENNYIT A TÁMOGATOTTSÁGA INDOKOLTÁ TENNE!A BAYER MEG MENJEN A ...

Incinerator 2010.02.27. 23:40:58

A HETI VÁLADÉKRÓL MEG ANNYIT,HOGY UGYANOLYAN SZÁNALMAS SZAR MINT A BENCSIKRATA!

Dr. Cica75 2010.02.27. 23:40:59

Ezekből a kommentekből is lejön, hogy mi a legnagyobb gond a Jobbikkal: picsaprimitiv szerencsétlenek gyűjtőhelye, akik azt hiszik, ha hangosan kurvaanyáznak, az megoldás mindenre. "Ki nem szólt, csak bégetett, az kapott dícséretet".

Terentius 2010.02.27. 23:44:21

@Cica75:
Szerintem ezzel magadról állítottad ki,hogy mekkora bunkó vagy.Az előtted szóló mélységesen fel van háborodva(nagyon is helyesen!).

Dr. Cica75 2010.02.27. 23:44:22

Nahát érdekes Incinerator milyen gyönyörű példát adott előttem, pedig amikor elkezdtem gépelni még nem volt ott a kommentje...

Dr. Cica75 2010.02.27. 23:46:57

Egyáltalán nem állítottam ki semmit. Vagy ha ti ismeretlenül a halálát kívánhatjátok a bárkinek, vagy el akarod utálni innen (cigány(?), zsidó(?), kommunista(?)), akkor talán ÉN is elmondhatom hogy mi a jól megalapozott véleményem a faszszopó társaságról.

snq 2010.02.27. 23:47:20

fedor, köszi a jobbik reklámot, és azt a néhány új szavazót!

szenon 2010.02.27. 23:50:39

@BushDoctor: Valószínűleg nem laksz olyan helyen, ahol éjjel rettegned kellene, hogy vajon éjjel csak lopni jönnek, vagy rád is törik az ajtót! Tudod vidéken, faluban van olyan hely, ahol sajna így kell lefeküdni az idős embereknek!

Incinerator 2010.02.27. 23:51:30

@Cica75:
Nekem meg arról a társaságról van meg a véleményem,akik azt akarják,hogy az országot idegenek írányítsák,évente 10X holokausztozzanak közpénzen,cigányokat szaporítsanak a magyar ellenében stb.
@snq:
Igaz!Az összes ilyen lépés a Jobbik javát szolgálja!

Dr. Cica75 2010.02.27. 23:53:47

@Incinerator: Ez csak a te hagymázas látomásaidban van így. Még a primitív haverjaidéban.

Incinerator 2010.02.28. 00:05:37

@Cica75: Meglepődnél,hogy mennyi értelmiségi van a Jobbikban!Szemben az mszp-vel,ami a prolik,agymosottak gyűjtőhelye!Te is azok közé tartozol,akik menthetetlenek.Így hát több szót nem is pazarlok rád!

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.02.28. 00:07:56

Nyammm... a commenteket nézve a rendszerváltás utáni legizgalmasabb parlamentnek nézünk elébe. Nyitok egy bódét a bejárat előtt, lesz ott boxer, gázspray, kötszer.

Dr. Cica75 2010.02.28. 00:10:17

@Incinerator: Gyönyörű példa vagy, tényleg. Ilyen egy primítiv ember világképe. Jó mulatást az elvbarátaiddal, a tagolt beszéd azért még lehet, hogy elvárás.

Dr. Cica75 2010.02.28. 00:12:34

Ja igen, és a magyar helyesírást is ajánlom figyelmedbe, bár arra ha jól vettem észre szartok, csak együtt lehessen csaholva gyűlölni, az kell nektek. Egyszerű válaszok egyszerű embereknek, ez a Jobbik.

pink75 2010.02.28. 00:22:24

@Cica75: tele vagy vesszőhibákkal

órarugógerincű felpattanó 2010.02.28. 00:25:17

@Herr SturmLiberator: "...lesz ott boxer, gázspray, kötszer. " kétszer :)

Drang 2010.02.28. 00:31:32

Fedor, basszus, te tényleg valami gumibelsőben élsz. Húzz már le egyszer egy keleti faluba (és ne valami alapítvány szervezésében, hanem csak úgy spontán) egy hétre, és főleg beszélgess el az ottani emberekkel. Ez a poszt egyszerűen annyira szánalmas, hogy azt sem éri meg, hogy darabokra szedjem.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.02.28. 00:36:55

@DeMarco: Engem sem, de nem árt, ha az ember nyitott. :)
Nem olyan nagy minta alapján ítélek, hogy tévedhetetlennek mondjam magam, de arra elég, hogy erőteljes véleményt mondjak.
Szóval hidd el, tényleg rettegnek. Ez nem összeesküvés, nem cinikus számítás, a zsidók tényleg ilyenek.

gitáros 2010.02.28. 01:02:24

@Incinerator:
Álmodj csak, kis faszkalap...:)

parttalan 2010.02.28. 01:09:50

Tegyük helyére a dolgokat: a Fidesz és és a Jobbik egy oldalon áll - az egyik a centrumhoz kicsit befelébb, a másik a szélen. Ebből fakadóan az ideológiájukban sok a közös nevező. És ami végképp összekapcsolja a két pártot: a közös ellenség (ballib oldal) elleni féktelen gyűlölet és a szüntelen harc.

Amit be kéne végre látni, mert nyilvánvaló: a látszat csal. A Fidesz pusztán "szavazatelrabló" képessége miatt néz ferde szemmel a Jobbikra - mióta a másik párt szemmel láthatólag megerősödött. És lefogadom: a háttérben, a népi szavazótáboraikban meg nagy az átfedés. A két választóközönség - legalábbis nagyobb részük - meglehetős szimpátiával néz a másik pártjára. Sőt: a második párt, amelyikre hajlandó lenne szavazni egy fideszes, az a Jobbik, és fordítva.

Nincs mese, ez van. Orbánék nem ideológiai meggyőződésből mutatnak fityiszt, akarom mondani intenek be a jobbikosoknak - pusztán szavazatféltésből. HATALMI okból. Elvtelen szavazatmaximalizálási játszma ez - semmi több. A hatalomért bármit!

DeMarco 2010.02.28. 01:13:38

@TaTa86.: Ezt nehéz elhinnem. Elég erőteljesen kavarják a szart... Még most sem tudnak csendben visszavonulni, szépen beszivárogtak a szadöfbe, az lmp-be és nem tesznek jót a sorozatos akciók sem: imf, velencei tavi project, máv-per, soros mongóliai vásárlása, holokauszt-törvény, stb. Lehet, h az átlag zsidó rossz szemmel néz, de a pénzemberek gátlástalanul halásznak a zavarosban és miattuk nagyon rossz fény vetül a többire is. Ha a Jobbik csak a fele piszkos ügyet tenné helyre, már akkor is rengeteg pénzt meg lehetne spórolni. Vagy ha simán eltörölnék a külföldi off-shore "adóoptimalizálás" néven futó adócsalásokat...

DeMarco 2010.02.28. 01:16:16

@parttalan: Jó meglátás. Kiegészíteném annyival, hogy a végén tuti menni fog a Jobbik felé egy halom cédula, h minél több szavazatot vegyenek el a maszoptól... főleg pesten.

levi009 2010.02.28. 01:23:35

@Cica75: Miről beszélsz aranyom? :)
Méghogy bunkók a Jobbikos kommentelők? :) De te meg nyugodtan "fasszopózhatsz" itt ugye? A kettős mércét még itt sem tudod a fiókban felejteni. Persze nem lep meg, hisz ahonnan te való vagy, ott ez köztudottan dicsőség és elvárás.
A stílusodból ítélve egy magányos öregleány (nyelveden: szingli) lehetsz, aki organikus örömöket nélkülözve túrod a beltenyészett kutyád ekcémás bundáját.
De tudod mit? Költözz át egy kicsit a észak-keleti végekre, ahol megtapasztalhatod, hogy a második nap már hisztizve könyörögnéd magad vissza a lakájos kis odúdba.
Viszont, hogy ne kelljen az egész éjszakádat azzal töltened, hogy találj egy ilyet, szívesen segítek neked: Próbáld ki egy hétre Szendrőládot, Csenyétét, vagy Ózd-Farkaslyukat, Tarnaleleszt, Sajóbábonyt...stb. úgy, hogy próbáld az időd felét eltölteni a kiválasztott település közterületein. :)
Könnyen meglehet, hogy egy kicsit szerényebb lennél és szorgalmasan szednéd a kopogtatókat Vonáéknak. Még akkor is ha valamelyik kisebbséghez tartozol...

Drang 2010.02.28. 01:43:19

@DeMarco: A Jobbik már nagyjából minden választókerületben leadta a cédulákat, ahol még nem, már ott is összegyűjtötte. Nincs szüksége cédulákra senkitől, de a fidesz lenne az utolsó, akitől kapna. Meg akitől elfogadna.

Lev Menachem 2010.02.28. 02:00:40

@BLovi: te, vagy Vonáék miért nem buktattátok meg a kormányt, mhhh? (jogállami kereteken belül kb ugyanannyi lehetőségetek lett volna rá) naugye...

dzsugasvili 2010.02.28. 02:12:28

Kicsit sajnálom azért ezt az egészet. Vona Gábor épp a múltkor mondta egy kampányrendezvényen Szegeden, hogy a Fidesz-támogatók 99%-a igaz magyar ember, csak nem képesek belátni, hogy a Fidesz bizony nem fog változtatni komolyabban. Még a szavak szintjén se. Eddig Makovecz Imrét is ilyen jószándékű jobboldali embernek gondoltam, aki kitart a Fidesz mellett, és kész. De ezzel a gusztustalan, ocsmadék fikázó megnyilatkozásával elkapálta magát nagyon keményen, és szerintem sok fideszes előtt is. A Jobbik és a Fidesz szavazói a két párt közti össztűz ellenére ugyanis még mindig nem utálják (annyira) egymást, ahogy (főleg) az Orbán-banda szeretné, ezért próbálnak meg minél több híres embert is bevonni a fröcsögésbe. Én továbbra is azt gondolom, hogy vagy mindkét fél enged az álláspontjából, kiszórja a felesleges embereket és összeolvadnak, és akkor talán előre is lép az ország, vagy folyik tovább ez a parttalan háború, és végleg elsüllyedünk a neolibsi szarrakásban.

Az meg hogy a kétségbeesetten kapálózó, állami támogatás elvesztésétől rettegő Index már a gyűlölt-utált hipernáci Bayer Zsolti cikkével példálózik, médiatörténelmi szánalmassági csúcspont.

pink75 2010.02.28. 02:24:15

@Cica75: erről az jut eszembe, hogy az angol kékharisnyák képzelt világ felett állóságuk és műveltségük legfőbb bizonyítékát abban találták, hogy franciául írták érdektelen kis életük érdektelen kis naplóit ill. egymás között így értekeztek.

Dr. Cica75 2010.02.28. 02:31:45

@levi009: ÉN voltam már ott, nem csak a kurucinforól hallottam a hely Sajóbábony nevét.
Terentius: faszkalap? Szerintem meg te vagy az.

Dr. Cica75 2010.02.28. 02:32:56

Ja most látom hogy mindegyik fikanick. A véleményem meg maradt: primitívek és buták vagytok, ez a baj veletek.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.28. 02:36:09

@Cica75:

Te meg homoszexuális. Nagy ez a bolygó elférnek sokan rajta.

levi009 2010.02.28. 04:04:10

@Cica75: Tudod, én sem a kufo-ról ösmerem a felsorolt falvakat, hanem elég sűrűn járok is bennük... :)
Viszont, hogy csak elautóztál mellette a 26-oson, még az nem azt jelenti, hogy törvényszerűen ki is lettél volna téve némi roma verbális provokációnak. S bizony ez csak a legkevesebb lenne a putri közepén.
A butaság pedig sajnos, az új világrend elvárásainak megfelelően alakul. Ne legyél hát ennyire kiakadva rajta, hanem inkább próbálj meg valamit tenni ellene!

levi009 2010.02.28. 04:04:56

@Cica75: Tudod, én sem a kufo-ról ösmerem a felsorolt falvakat, hanem elég sűrűn járok is bennük... :)
Viszont, hogy csak elautóztál mellette a 26-oson, még az nem azt jelenti, hogy törvényszerűen ki is lettél volna téve némi roma verbális provokációnak. S bizony ez csak a legkevesebb lenne a putri közepén.
A butaság pedig sajnos, az új világrend elvárásainak megfelelően alakul. Ne legyél hát ennyire kiakadva rajta, hanem inkább próbálj meg valamit tenni ellene!

levi009 2010.02.28. 04:06:06

@Cica75: Tudod, én sem a kufo-ról ösmerem a felsorolt falvakat, hanem elég sűrűn járok is bennük... :)
Viszont, hogy csak elautóztál mellette a 26-oson, még az nem azt jelenti, hogy törvényszerűen ki is lettél volna téve némi roma verbális provokációnak. S bizony ez csak a legkevesebb lenne a putri közepén.
A butaság pedig sajnos, az új világrend elvárásainak megfelelően alakul. Ne legyél hát ennyire kiakadva rajta, hanem inkább próbálj meg valamit tenni ellene!

levi009 2010.02.28. 04:08:01

@Cica75: Tudod, én sem a kufo-ról ösmerem a felsorolt falvakat, hanem elég sűrűn járok is bennük... :)
Viszont, hogy csak elautóztál mellette a 26-oson, még az nem azt jelenti, hogy törvényszerűen ki is lettél volna téve némi roma verbális provokációnak. S bizony ez csak a legkevesebb lenne a putri közepén.
A butaság pedig sajnos, az új világrend elvárásainak megfelelően alakul. Ne legyél hát ennyire kiakadva rajta, hanem inkább próbálj meg valamit tenni ellene!

levi009 2010.02.28. 04:08:52

@Cica75: Tudod, én sem a kufo-ról ösmerem a felsorolt falvakat, hanem elég sűrűn járok is bennük... :)
Viszont, hogy csak elautóztál mellette a 26-oson, még az nem azt jelenti, hogy törvényszerűen ki is lettél volna téve némi roma verbális provokációnak. S bizony ez csak a legkevesebb lenne a putri közepén.
A butaság pedig sajnos, az új világrend elvárásainak megfelelően alakul. Ne legyél hát ennyire kiakadva rajta, hanem inkább próbálj meg valamit tenni ellene!

algi 2010.02.28. 04:56:12

Azért Bayer részéről a végére befért egy kis zsidózás. :D

little green rooster 2010.02.28. 05:47:34

Javítsatok ki, ha nem jól emlékezem: ez a Bayer Zsolt az, aki 1993-1994-ben a Népszabadság munkatársaként rittyentett jó kis balliberális írásokat?
Mert ha az, akkor nem egy zsinórmérték.

Pelso.. 2010.02.28. 06:46:43

@Herr SturmLiberator: Na, épp most kapok röhögő görcsöt, mert pl Dzsugasvili kommentjéből egyértelműen látszik:
gőzerővel megy a "ki a még magyarabb" verseny.
Jaj, de csúnya hazaárulók ezek mind:)

Rá Dios 2010.02.28. 06:46:53

@little green rooster:
Ez a BZS az a BZS. Igen. Változik a világ, benne mi, bennünk is minden. :-)

Rá Dios 2010.02.28. 06:48:45

Némileg OFF:
"csak a ..." Kimaradt a névelő

little green rooster 2010.02.28. 07:17:20

@Rá Dios:
A vizslák állandóságát magam is vallom.
De én pl. 1993-94-ben sem tartoztam a Népszabi olvasói közé.
Immár húsz éve nézegetem kedvtelve ezt a nagy nyüzsgést a damaszkuszi úton :o))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 07:22:45

Édes, drága jó Istenem, hát erre vártunk, mi?
Hogy a rettenetesen demokrata Fidesz és amégannális demokratább Bayer elhatárolódjon a szélsőjobbtól! Igaz?
Vegyük már észre: kenyérharc ez, semmi egyéb. Bayer vígan lubickolt a kurucos geciládák közt, amíg nem arról volt szó, hogy kinek hány darab szavazat jut, hanem egységes jobboldalt szerettek volna építeni, inkluzive fasiszták és nácik.
Most meg majd Orbán lesz a jó demokrata, akit meg kell védenünk a rohadék náciktól, mi?
Nem én feküdtem velük egy polgári körbe.

Voloka 2010.02.28. 07:27:06

Juj de van most bajban a "baloldal"!
Nem lehet fasisztázni!
Milyen feltűnő, hogy az a "baloldal"
által idáig hangoztatott "igazság" hogy elhalkult! Kiderült, megint hazudtak!
Vagy idáig sem voltak fsaiszták a fideszesek, vagy most meg "elhallgatja" az "igazságot" a legkevésbé sem tisztelt,
"baloldali" hadjáratt!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 07:28:51

@Voloka:

Meglepetés jön: eddig sem mondtam, hogy Orbán fasiszta lenne. Még nagyobb meglepetés: nagyságrendileg szerintem Vona sem az. Rosszabb: pragmatista!

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.02.28. 07:32:51

@Pelso..: hát ja... a lottó 5-ös a Zistennek se jön össze nékem, de azt biza bölcsen megjövendöltem idestova egy éve, hogy az abszurdisztáni polityika magyarabb-legmagyarabb deathmatchbe torkollik.

Ui.: ahogy az LMP meg előadja az impotens pornósztár drámáját.

Rá Dios 2010.02.28. 07:39:30

@Voloka: Már miért ne lehetne fasisztázni? Ha komcsizni, bolsizni, libsizni lehet, akkor fasiztázni is lehessen!

Rá Dios 2010.02.28. 07:41:39

Ez a reggel is olyan, mint a magyar történelem. Fölkel a Nap, ragyog kicsit az ég alján, aztán beborul. Akkor is elmegyünk kirándulni!
Szép napot a tisztelt bal-, és jobboldali társaságnak, meg a középsőknek is!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.02.28. 07:44:58

@srácz: "A levél utolsó mondatához:
azért zsidózással elítélni a zsidózást: teljesítmény"
@DeMarco: "Te találkoztál már egyetlen "rettegő" emberrel??"

Na akkor a félreértések elkerülése végett: azt a réteget kívántam jelezni ezzel a szóval, akit korábbi tapasztalatai alapján aggodalommal tölt el az orbáni kétharmad. És a rettegő szó azért volt idézőjelben, mert ezt a réteget ezzel a szóval szokták a jobboldalon gúnyolni. Úgy használtam ezt a szót, mint amikor ti patásorbánoztok... De hogy miképp lesz ebből zsidózás, azt fel nem foghatom...

"Kormánypárti szavazó ne osszon észt, hogy mit miért kellett volna eddig is!!! Tessék szembenézni a saját oldalával és nekik mondogatni ugyanezt."

Na ez egy mekkora baromság. Tehát a FIDESZ meg a Jobbik tehet amit akar, mert kritizálni nem lehet? A szavazati jogom azért még megtarthatom, ha nem rájuk akarok szavazni? (a kormányra se, ha már itt tartunk...)

Na, a kommentek elolvasásában nem is haladtam tovább az első néhánynál, egy ideig nem is fogok más irányú elfoglaltságaim miatt, szóval további jó szórakozást, ebbe a szócsatában csak vitaindítóként vettem részt. Csá.

mindegykivagyok 2010.02.28. 07:50:16

@DeMarco: Ott a pont!
Ez az MSZP kormàny "példamutato" kormànyzàsànak,viselkedésének az eredménye!A fiatalok 85%-a a Jobbikra
szavaz,köszönhetö az MSZP tevékenységének!

Pelso.. 2010.02.28. 07:59:02

@Herr SturmLiberator: Lehet, tényleg meg kellett volna alakítanunk az lmp zöld, bocs, pontosabban piros-fehér-zöld gárdát. Gondolj bele, már az egyenruhák szállítójaként szép pénzt keresnénk.., -tanulva a mostaniaktól. Nem maradtunk ám le semmiről: gyorsan el kell kezdenünk "lámpavas" kitűzőket gyártani, persze legalább három vehemens fokozat jelöléssel.

@El Topo (Sgt. Elias): Az általad nevezettek is csak egy kis pénzt akarnak keresni. Az ideológiák tárháza mindig is rendelkezésre áll kis hazánkban, a rugalmas rajongótábor folyamatosan lengeti az épp aktuális zászlót, -tudsz ennél optimálisabb helyzetet? Ha valamely önjelölt messiás ma kijelenti, hogy a tej fekete, másnap már sokan harsogják; hát persze. Az agymoshatósági együtthatónk elsők között van a világon.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 08:02:33

@Pelso..:

Köszönöm, de ezt már az előző hozzászólásomban magam is megfogalmaztam.:)

Csore60 2010.02.28. 08:20:20

Soha nem voltam jobboldali, de mindig hazafinak tartottam magam. Most sincs ez másképp, főleg, mert valóban úgy látom, az elmúlt 20 évben szisztematikusan igyekeztek tönkretenni az országot. Azt reméltem, Jobbik hatására elindulhat valami tisztulási folyamat, még akkor is, ha sok dologban nem értek velük egyet. Sajnos amikor megláttam, kit indítanak itteni jelöltként, minden reményem elszállt. Ha a jobbikba elvtelen, jellemtelen, kétes előéletű emberek képviselő jelöltként bekerülhetnek, akkor tőlük sem lehet JOBBAT várni, amikor bejutnak a parlamentbe. Hamar meg fogják kötni a saját piszkos kis alkuikat. Nekükn marad a parasztvakítás.

dtk74 2010.02.28. 08:28:50

@helota: Azért van pár alulról szerveződött párt még a Jobbikon kívül. Civil Mozgalom, akik nagyok támogatása nélkül is tettek már valamit az asztalra (Seres Mária népszavazás), vagy az LMP, akik szintén. Van itt választás, ami csak azokat zavarja, akik szerint nem jó ha van. Ők csak egyet fújnak, másokat nem fogadnak el.

Mindfield 2010.02.28. 08:31:29

@Csore60: "Azt reméltem, Jobbik hatására elindulhat valami tisztulási folyamat, még akkor is, ha sok dologban nem értek velük egyet. "

Ők egy radikális párt! Ők úgy akarják csinálni, mint a legtöbb radi, azaz "az van, amit mi mondunk, és amit mi mondunk az a törvény". Nem értem mit nem lehet ezen érteni. Radik általában akkor jönnek, ha a puhapöcsű demokraták elkúrják az országot, mint pl most. Magyarul a demokrácia az ELLENSÉG!

dtk74 2010.02.28. 08:32:19

@dzsugasvili: Ha meg elhallgatják a jobboldali prominenseket, akkor bal-libsi sajtó inkorrektségéről írsz. Döntsd már el hogy mit akarsz. Szelektáljon a sajtó, csak a te kedvedre, és hallgassa el ami neked nem tetszik?! Mitől lenne ez jobb bárkinek a véleményformáló cenzúrájától?!
Írjanak meg mindent pro és kontra.

Csore60 2010.02.28. 08:35:31

@ó jaj: Milyen nagyon igazad van... De ez nem változtat azon, hogy a hívőknek szelektív a memóriája, na meg sok választó még a pelusába pisilt, amikor ezek történtek. Nekik ez történelem. Nem fogják végig gondolni. Sőt, sokan vannak a hívők közt, akiknek mindez a szeme előtt zajlott, és mégis úgy tekintenek Orbánra, mint Isten földi megtestesülésére.

Szánalmas, hogy 20 évnyi "demokrácia" oda juttatott bennünket, hogy csak rossz és még rosszabb közt lehet választani.

dtk74 2010.02.28. 08:36:53

@BushDoctor: A wellness börtön szó szerint szerepel a Jobbik programban. Ebből is látszik hogy a 150-200%-os túlterheltségről vagy nem hallottak, vagy már hazudnak. Szerepel még hogy a börtönöket termelő, önellátó intézményekké alakítják.
Nem szerepel benne hogy miből, hogy mit fognak termelni, és kinek fogják eladni, és milyen tanulmányra alapozzák a megvalósíthatóságot.
Ezt majd minden bekezdés után meg lehetne egyébként kérdezni (például a rendőrök felszerelésénél, formaruhájánál a témakörben maradva). Aki ezzel a porgrammal példálózik, az vagy nem olvasta, vagy nem értelmezte.

dtk74 2010.02.28. 08:39:49

"Kiosztok két pofont az MG-nak, mint Horthy a nyilasoknak..." - idézet.
Első pofon megvolt.

Csore60 2010.02.28. 08:47:07

@Mindfield: A tisztulási folyamat adódhatna abból is, hogy a demokraták végre észhez térnek... Én hiszek a demokráciában, mindig is demokratának és hazafinak tartottam magam. De ami itt kialakult, az nem demokrácia, hanem DIKTOKRÁCIA. Politikai, jogi, erkölcsi felelősség nélkül a megválasztott képviselők, pártok 4 évig azt csinálnak, amit akarnak. Pont ez hívja életre a szélsőségeket. Ismétlem, nem tudok kire szavazni, sem helyi, sem országos szinten. És ez fájdalmasan érint, én is tehetetlennek érzem magam, de ettől még nem lettem radikális.

Sziszifusz 2010.02.28. 08:53:44

Kedves Fedor!

Hosszú évek óta a Fidesz szimpatizánsa vagyok -- részben jobb híján is, de jó szívvel. Mindig elkeserít, amikor azt olvasom, h a Fidesz nem határolódott az elmúlt években kellően el a J...-tól. Nagyon sokan vannak még olyanok, mint én, szomorúan és felháborodva szemléljük azt, hogy a jobbik uszítással, sportból való zsidózással és cigányozással, buta és hazug szólamok hangoztatásával eddig jut. És engedj meg egy másik megjegyzést: ez nem azért lehetséges, mert a Fidesz nem határolódott el kellő időben, hanem azért, mert ide űzi a jóérzésű, de nem kellően tájékozott emberek tömegeit is a kétségbeesés. Én csak a jobbik vezetőit hibáztatom, a sok szavazó miatt "csak" elkeseredett vagyok. Üdv

stratez 2010.02.28. 09:00:41

Fedornak inkább azt a kérdést kellett volna feltennie, hogy az MSZP mikor határolódik el saját magától, de legalábbis a szemkilövető Gyurcsánytól, aki ott díszeleg a szoci lista 4. helyén, és tovább őrjöng a maga retardált módján különböző zárt pártrendezvényeken. És nem azt szajkózni, hogy a Fidesz miért ilyen későn a Jobbiktól. A Jobbik olyan, amilyen, de tudomásom szerint még nem alkalmazott senki ellen fizikai erőszakot, nem vetette be a Gárdát vétlen járókelők ellen, nem verette agyba-főbe őket, nem töretett kezet-lábat, vetetett őrizetbe és tartott fogva senkit törvénytelenül. Tehát előbb a gerendát a saját szemben, kedves Fedor...

órarugógerincű felpattanó 2010.02.28. 09:02:08

@Csore60: Kisegítelek, mert bár jó úton haladsz, de még van mire rádöbbenni. Nem a 20 éves demokrácia működik így, hanem a 2000+ éves demokrácia. Azt aláírom, hogy nálunk még az átlagnál is bicebócább, de alapvetően mindenhol így működik.

Sziszifusz 2010.02.28. 09:04:31

@stratez: Teljesen egyetértek azzal, amit Gyurcsányról és a kormány tevékenységéről írsz. UGyanakkor: a ahogy a cikkben szereplő Bayer-idézet is utal rá, a politikai terrorizmus vádja bizony elérte már a Jobbikot. Vagy olvasd el Vona tavaly október 23-i beszédét, a tömény uszító borzalom, iszonyatos hülyeségekkel fűszerezve.

Tóth Ágas 2010.02.28. 09:11:34

ügyesen mossa össze a Jobbikot a kuruc.infóval és a bűnözőkkel. hogy akkor mégis kikből áll a Jobbik? ez nem olyan nagy titok, meg lehet nézni a honlapjukon az összes képviselőjelöltjüket. nekem nem bűnözőknek tűnnek.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 09:13:43

@Tóth Ágas:

Miért, a kucuginfót talán nem Emőke főszerkeszti? És ő melyik párt jelöltje?

Csore60 2010.02.28. 09:14:52

@órarugógerincű felpattanó:

Köszönöm a segítséget. Vagyok annyira idealista, hogy azt reméljem, a demokrácia nemcsak attól szól, hogy sunyi, haszonelvű, elvtelen emberek hatalomra kerülhessenek, és attól kezdve azt csinálják, amit kedvük, főleg érdekük diktál, tojva az őket megválasztó többségre. Tudom, hogy így van, de attól még nem biztos, hogy jól is van.

Bona Fides 2010.02.28. 09:16:22

És a balliberális oldal által olyannyira áhított látványos elhatárolódás (ami nem most kezdődött) óta egyre erősebb a Jobbik.
Milyen érdekes! Mert a radikálisabban gondolkodó, nem feltétlenül rasszista és antiszemita választópolgárok most fideszes képviselő helyett jobbikost küldenek majd a parlamentbe.
Gratula! Csak így tovább, aztán lehet sápítozni, meg bérrettegni. :))))
Bayer Zsolti pedig nem olyan értelemben cigányozik és zsidózik, ahogyan azt a balliberális oldal lát(tat)ni szeretné, de nem baj. Ijesztgetésnek ez is megteszi. Még rángatóztok egy kicsinyt és 30% felett lesz a Jobbik.
Hajrá ballibák!!!

Tóth Ágas 2010.02.28. 09:16:50

némelyik okos hozzászólás számonkéri a Jobbikon a gazdaságpolitikát.

mindezt az utóbbi 8 év után. az MSZP-SZDSZ-szel kapcsolatban nem merült fel ilyen erősen az aggodalom, hogy mit tesznek majd a gazdasággal.

pedig ők aztán egész konkrétan elkúrták. nem feltételes módban, anem a valóságban.

a Jobbik gazdaságpolitikáját pedig meg lehet ismerni, de ahhoz olvasni kéne.

Bona Fides 2010.02.28. 09:19:11

@stratez: Fedor ilyen kérdéseket tapintatból nem fog feszegetni.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.02.28. 09:20:34

@stratez:

"...az MSZP mikor határolódik el saját magától, de legalábbis a szemkilövető Gyurcsánytól, aki ott díszeleg a szoci lista 4. helyén, és tovább őrjöng a maga retardált módján különböző zárt pártrendezvényeken."

Nem lehet más a politika. De sebaj, így szépen a saját sírját ássa a Mutyialista Szemkilövetők Pártja.

Bona Fides 2010.02.28. 09:21:45

@Tóth Ágas: Megismertem a Jobbik gazdaságpolitikáját és attól állt égnek a hajam. Albánia szintjén működő gazdaságban kevés vigasz lesz majd számomra, hogy viszont jókat lehet majd cigányozni, meg holokamuzni. :-(

Tóth Ágas 2010.02.28. 09:22:32

@El Topo (Sgt. Elias):
igen, pont ezt nevezik összemosásnak. egy médiumban megjelenő cikkek nem automatikusan képviselik egy párt véleményét. sőt, akár még a főszerkesztő véleményét sem.

ez a baloldali pártújságokban szokásos.

órarugógerincű felpattanó 2010.02.28. 09:24:31

@Csore60: Pedig ezt a rendszert konkrétan erre találták ki, anno görögök, hogy egy mondatban a pénzesek a nemesek közé furakodhassanak, és politikai hatalmat szerezhessenek. Csak jó a marketingje, és néphatalomként adják el.

Tóth Ágas 2010.02.28. 09:26:57

@Bona Fides: nekem pedig az utóbbi 8 év gazdaságpolitikájától (ha lehet annak nevezni) állt égnek a hajam.

az ilyen "technokratáktól", "értelmiségi holdudvartól" kell megszabadulnunk minél hamarabb, mert pont ezek juttatak minket arra a szintre, ami egyre közelebb van Albániáéhoz.

Bona Fides 2010.02.28. 09:28:02

@órarugógerincű felpattanó: Igen! :)))
És még arra is vigyáztak, hogy a "nép" kifejezés alatt ne minden embert értsenek, csak egy kényelmesebben szűk kört.

Bona Fides 2010.02.28. 09:29:16

@Tóth Ágas: Nem kérdés, hogy meg kell szabadulni. Az a kérdés, hogy a Jobbik gazdaságpolitikája-e a helyes megoldás. Szerintem nem.

Balt 2010.02.28. 09:39:24

Szánalmas vaker ez! Mikor volt "segéderő" a Jobbik?!

De tudod mit? Az ilyenektől valóban kinyílik a bicska a zsebemben, és a szavazatmaximálás - vagy mondjuk inkább úgy: ballib szavazatminimálás - elméletben hajlandó lennék az első fordulós egyéni szavazatomat a Jobbikra adni, hogy minél nagyobbat lehessen rúgni a valagatokba!

Peti80 2010.02.28. 09:43:06

"Hát hol marad a forradalom? Vagy az Orbán dolga?" Zsoltika nem szeretnélek elkeseríteni, de a fidesz volt az, aki annak idején még rengeteg emberrel a háta mögött nem hogy forradalmat, de még előrehozott választásokat sem volt hajlandó kiharcolni, a nagy szájhősségükkel szemben. Eddig mindig csak a duma ment náluk, de a végén semmit nem tartottak be. Nekem a Hősök teréről rémlik olyan, hogy innen nem megyünk haza, amíg a kormány a helyén van, de úgy emlékszem az sem fityiszes rendezvény volt. Most hogy is van ez?

Peti80 2010.02.28. 09:44:34

@Peti80:
helyesen: az IS fityiszes (fityisz közeli) rendezvény volt

Piszkos Freud 2010.02.28. 09:46:48

@TaTa86.: Pedig volna hova menniük. Senki nem tartóztatná őket. Van egyáltalán hely, ahol nem rettegnek?

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2010.02.28. 09:47:14

@Balt: 'segedero' sosem volt a radikaljobb. potencialis szavazoikat probalta orban a fidesznel tartani. laborc sandor nelkul nem is erosodott volna meg a jobbik ennyire.

Balt 2010.02.28. 09:47:14

Bayer egyébként a kezdetektől fogva ekézte a Jobbikot, annyira, hogy Jobbikos (volt MSZP-s) kollégám kifejezetten ideges volt már évek óta az Echo TV-től.

Balt 2010.02.28. 09:48:27

@Balt: pardon, a mondat(rész) így hangzik értelmesen: "ballib szavazatminimálás ÉRDEKÉBEN"

Bona Fides 2010.02.28. 09:49:28

@Peti80: Az úgy van, hogy kultúrember demokráciában nem ront a saját vérére. Azt csak Budaházy és Gergényi tudja megtenni. Az ő gyomruk bírja, a mienk nem.

szkepi 2010.02.28. 09:53:24

ez aztán a gyomorforgató senkiházi megnyilvánulás. most lett döntöttealhé m el, hogy nem szavazok. eddig a fideszt ikszeltem volna, bár sok mindennel nem értek egyet, de "jobbhiján" ők képviseltek. Ezek a köponyegforgatók, most belecsináltak teljesen a bugyogójukba. Mint frankenstein által kreált szörny elszabadult, most kiáltják - meneküljünk. jajjjj. egy éve még összekacisbotottak, háttérben a fidesz jobbab jobb és zsidózó támogatóit kielégítő szárnyának tekintették. egy valamire való fidesz gyülésen köztünk voltak ugyanezek az arcok és békés megemlékezőknek tekintettük őket. Végén még az is kiderül, hogy az a bizonyos szemkilövetős astoriás balhé szépen kidolgozott stratégia volt? akkor még szerettük a szélsőséget, mert mi hoztuk létre hirtelen zsenánd? Nagy a becsináléás ugy érzem. Ha korrektük beszéltünk volna,mint azt oly sokszor tettük nem kellene most szemenköpnünk magunkat. bayer zsoltot vona gábortól semmi sem különbözteti meg.most szégyelem magam, hogy jobboldalu öntudatú, konzervatív vagyok és lassan szégyelem magam, hogy magyar vagyok, pedig aztán én nem mély magyar, hanem NAGYON MAGYAR VAGYOK!

Kelly és a szexi dög 2010.02.28. 09:54:13

(Csak tudnám, Krisztina mióta ilyen kényes a metszett farkincákra…)

Ezen gondolkodjunk el...

Peti80 2010.02.28. 09:57:30

@Bona Fides:
Egy kormány elkergetése nem hiszem, hogy főbenjáró erkölcsi bűn lenne. Nem akasztásos forradalomról beszéltem ;).
Egyébként Vonának, vagy a jobbiknak mi köze van Budaházyhoz?

Bona Fides 2010.02.28. 09:58:15

@Piszkos Freud: Mondjuk nem nélkülöz minden alapot a rettegésük. Maradjunk ennyiben. Az a hely, amelyre célzol, arról nevezetes, hogy sitty-sutty eleresztenek egy-egy rakétát, robbantgatnak itt-ott, ezt nem mindenki találja romantikusnak. Az már csak egy kis mellékzönge, hogy ugyanolyan magyar állampolgárok, magyar emberek, mint amilyen pl. én vagyok.

Bona Fides 2010.02.28. 10:00:48

@Peti80: Hogyan kell egy kormányt "elkergetni"? Hogyan kell ezt fizikailag kivitelezni? Szerinted? Szaros seprővel kell szaladni utánuk, miközben a kormányőrök néznek ki bután a fejükből? Vagy hogy gondolod?

Bona Fides 2010.02.28. 10:02:37

@Peti80: Egyébként Vonának, vagy a jobbiknak mi köze van Budaházyhoz?

Tettem volna ilyen utalást?

Piszkos Freud 2010.02.28. 10:04:25

@A Nép - Te vagy!: Mert te abban bízol, hogy majd megoldod. Igaz?

Bona Fides 2010.02.28. 10:09:59

@A Nép - Te vagy!: Mi lenne a közjogi helyzet akkor, ha nem menne el szavazni senki? Ezt fejtsd ki légy szíves. Mi lenne a jelenlegi kormánnyal, a főhatóságok tisztviselőivel, a kinevezési renddel, a nemzetközi kapcsolatokkal és pénzügyi kötelezettségekkel, stb.
Mi történne akkor? Elszaladna a jelenlegi kormány, hazamennének a képviselők és kész?

Peti80 2010.02.28. 10:10:59

@Bona Fides:

Bocs, jogos. A cikken pattantam be.

Karlitosz 2010.02.28. 10:16:14

de jó nézni hogy fröcsög, izzad, reszket a sok sz@rházi most hogy jön fel a Jobbik, végre lesz egy új erő aki a körmére néz minden ingyenélőnek függetlenül attól hogy ki melyik bolondnak csápol a pártrendezvényeken.

órarugógerincű felpattanó 2010.02.28. 10:17:34

"Nagyot koppan akkor, azután elhallgat..." :)

Karlitosz 2010.02.28. 10:17:45

bayer zsolt meg inkább a pátyi földdel foglalkozzon, hogy anyázott az echo tv-n amikor megkérdőjeleződött az ún. befektető szavahihetősége.

Piszkos Freud 2010.02.28. 10:22:29

@Bona Fides: Ne aggódj. Nem a Jobbik fogja a gazdaságpolitikát meghatározni, hanem a Fidesz.
Az pedig, hogy lesz egy jobboldali kritikusa csak jó lehet nekünk.

ben2 2010.02.28. 10:23:09

@szkepi:

Szánalmas vagy és hazug. Aki ugyanis egy éve így gondolkodott:

"egy éve még összekacisbotottak, háttérben a fidesz jobbab jobb és zsidózó támogatóit kielégítő szárnyának tekintették."

annak sohasem ált szándékában a Fideszre szavazni.
Most jön a sok kis ifúszoci és eladja magát leszakadó Fidesz szavazónak, hátha akadnak követőik és errodálhat valamit a kétharmadból.
Szerencsénkre ezt is ugyanolyan bénán csinálják, mint a vezetőik a kormányzást.

2010.02.28. 10:24:49

@Cica75: meg a valóságban

ben2 2010.02.28. 10:29:23

@Karlitosz:

Szerinted jó nézni, hogy jön fel egy újabb Torgyán-féle kisgazda párt, akik telekiabálják a netet az agyrémeikkel, begyűjtik a szélsőjobb voksokat, hogy aztán egymás torkának esve osztódásos módszerrel eltűnjenek a politikából?
Mert bizony, parlamenten kívül, egy gyurcsány-korszak után könnyen lehet szavazókat vadászni cigányozással, meg komcsizással, de amint konszolidálódik a helyzet, elindul a Jobbik is a leejtőn, mert elfogy a téma. És akkor kiderül hamar, hogy a Jobbikot vajon az alkotó energia, vagy a sértett handabandázás tartja-e össze.

Piszkos Freud 2010.02.28. 10:33:09

@Bona Fides: Vannak, igen olyan emberek is. De sajnos nemcsak olyanok. Párat lehet rendszeresen hallani a klubrádióban.

Arról a bizonyos országról pedig annyit, hogy a huszas években honosodott meg arrafelé a terrorizmus. Ki is kezte ott azt el? (Van még sok magas labda, most nem ütöm le :) )

Csak annyit erről, hogy érdemes a kiváltó okokat vizsgálni. A tőlünk sokszor kért elhatárolódást gyakorolni kellene (kellett volna) a ballib oldalon is. Sokszor.

A rettegésre visszatérve. VOLT okuk. 70 éve. Ma nincs. Most sem. Legalábbis Magyarországon. Ha mégis ezt teszik, akkor azt annak a pár hangadónak köszönhetik, akik min. 20 éve fertőzik a magyar politikát, és szadesz néven járultak hozzá hazánk elqrásához.

Balt 2010.02.28. 10:33:32

@is: "én csak a FIDESZ-szavazókat sajnálom. most már megint mást kell gondolni, mint egy éve. akkor még a Gyurcsányt kellett utálni, mert elment egy ilyen ellentüntetésre, meg Traka Magyarra nem megyek, és büdös komcsik gyülekezete az egész."

Téveszméket kergetsz. De megsúgok valamit: attól függetlenül, hogy Gyurcsányt az szavazókorúak kb. 2/3-a lámpavason lóbálva látná legszívesebben, én is elfogadom azt az érvelést, hogy amíg az MSZP élén (országos lista 4.) sertepertél, addig ő a személyes garancia arra, hogy többé nem jönnek vissza. :)

Bona Fides 2010.02.28. 10:34:05

@Karlitosz: Nekem alapvetően szimpatikus ez a naiv lelkesedés. Sajnos kellően öreg vagyok már ahhoz, hogy ne higgyek a mesékben, és kellő élettapasztalatom is van, hogy Vona Gábor sötét tekintete, buta arcberendezése és Gaudi-Nagy Tamáséval vetekedő lapított agykoponya-formája alapján megállapítsam, hogy számító és korlátolt emberrel van dolgom.

szkepi 2010.02.28. 10:35:38

@ben2: jó, nem egy éve. akkor kezdtem elgondolkodni hogy mi a pálya, amikor révész márió sétált az utcán és leütötték. Ott voltam az astoriánál, ott voltam a testnevelési egyetemnél, de akkor már életre kelt a gárda. akkor még echo tévé sem igen volt.
sem ifju, sem szoci nem tudok lenni. régebben kezdtem barátom az életet, mint gondolnád. sajnos anno is voltak kérdőjelek. most is lesznek. lehet, hogy inkább lemegyek a választás hétvégéjén adriára, hogy ne huzzak be se a fideszre, se az lmp-re, se a bokrosra, vagy a vörösökre

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.02.28. 10:36:12

@ben2: Azért azt még várjuk ki ,hogyan konszolidálódnak olyan apróságok mint a munkanélküliség,szociális rendszer,nyugdíjrendszer,közbiztonság ,igazságszolgáltatás stb. vagy majd ezeknek is ad egy pofont és hazamennek?

Balt 2010.02.28. 10:37:46

@tothh: "ha köztörvényes dologról van szó. Az UD ügy szégyen volt."

Miért, abban kit "kért ki" az ügyészség a Fidesz részéről? Almássy Kornélt vagy Csányi Sándort? :))

tlac 2010.02.28. 10:39:17

@Csore60: Igen, akiket látok személyesen jobbikosokat, funkcionáriusokat azok zöme nekem súlyosan kétes arc. de bentiek azt mondják, nagyon sok jó arc van, csak nem ismerem őket. Kicsit 89-es SzDSz nekem a Jobbik. Antikommunista álarc, mögötte meg már ott vannak a petők, kisjánosok..

Bona Fides 2010.02.28. 10:49:59

@Piszkos Freud: "Vannak, igen olyan emberek is. De sajnos nemcsak olyanok. Párat lehet rendszeresen hallani a klubrádióban."
Akkor a hülye Klubrádiót kell szidni, vagy megnevezni azokat az embereket az anyakönyvezett nevükön.

"Arról a bizonyos országról pedig annyit, hogy a huszas években honosodott meg arrafelé a terrorizmus. Ki is kezte ott azt el? (Van még sok magas labda, most nem ütöm le :) )"

Azt az országot az a szélesen burjánzó igény hozta létre, hogy bizonyos emberek menjenek el.

"A tőlünk sokszor kért elhatárolódást gyakorolni kellene (kellett volna) a ballib oldalon is. Sokszor."

Ebben egyetértek. De hát az elhatárolódás érdekes eredményeket hozhat, lásd a Jobbik megerősödését. Talán ők is ettől félnek, ezért nem mernek kifelé látványosan elhatárolódni. Én próbálnék empatikusabban közeledni ehhez a kérdéshez. S azért már voltak hangok, azokat is meg kell ám hallani.

"A rettegésre visszatérve. VOLT okuk. 70 éve. Ma nincs. Most sem. Legalábbis Magyarországon. Ha mégis ezt teszik, akkor azt annak a pár hangadónak köszönhetik, akik min. 20 éve fertőzik a magyar politikát, és szadesz néven járultak hozzá hazánk elqrásához." A szadeszt, mint jogi személyt válasszuk már el a természetes személyektől, mert ez a hozzáállás torzítja a képet. A szadeszt részemről azért rühellem, mert ő tett a legtöbbet a gyűlölet felszításáért több témakörben is. Amit a szadesz "felkarolt", azt hamarosan közutálat övezte.
Utáltam óvodába járni, állandóan sírtam. Ma, ötven évesen, ha elmegyek egy óvoda előtt, összeugrik a gyomrom. Pedig ma már nem kell félnem tőle és azért van némi különbség az ovi, meg a koncentrációs tábor között. (Állítólag....)

chevrosanyi 2010.02.28. 10:51:36

KEDVES FEDOR ÉS KEDVES FIDESZESEK!

Mint már sokan mondták már, ezt a cikket értékelni nem lehet. Hogy miért is? Mert egy elvakult buta ember próbál okosat írni, KEVÉS sikerrel.
Nos, ha már Fidesz és fényezés, akkor mutassunk meg egy videót és egy titkos hangfelvételt a KEDVES FIDESZÜNKRŐL!

Hogy miről is fog szólni?

Gyanús meggazdagodás, botrányok, bűnügyek, választási csalás - íme Pócs János, a Fidesz jászsági jelöltje... De ez még semmi! Kövér Bajusz Lacikánk is megmutatja a foga fehérét... Úgy van Gyerekek, szavazzatok a Zsideszre, mert megérdemlitek!

www.youtube.com/watch?v=07lu7U-KTxk

Bona Fides 2010.02.28. 10:52:33

@szkepi: Révész Márió sétálásából való levezetés okszerű és logikus. Gratulálok. :)

Cionista Pista 2010.02.28. 10:58:07

tisztességes magyar ember csakis a jobbikra szavazhat...

a fideszben képviselő lehet egy náci gyilkológép...igen Szabó Gyuresz izraeli állampolgárról van szó, aki az izraeli náci terrorsszervezet, az IDF tagja. a Cahalban szolgált.

Cionista Pista 2010.02.28. 11:02:00

Szijjártó féle bűnözőkre, meg cserpalkó féle hülyegyerekekre akartok szavazni?

vagy a széljobbantot játszó, de anyai ágon zsidó Kövérre. (anyja neve Ábrahám Örzse)

a Fidesz nem tett semmit a 4 év alatt, hogy megszabaduljunk az MSZP-től. tudták ők is, hogyhova fog vezetni eza rémuralom, hogy teljesen lerabolják az országot, de csak 24-48-72órázásre, meg vekkerezésre futotta, aztán széttárták a kezüket, hogy a csúúúúnya alkotmány miatt nem tehetnek semmit.

nem a lófaszt nem. vészhelyzetben le kell szarni az alkotmányt. eleve ebben a helyzetben mutatkoztak meg a tákolmány hiányosságai.

d a fidesz nem csinált semmit, csak várt. várt, mert tudták, hogy ez a malmukra hajtja a vizet. hogy közben lepusztul az egész ország? kit érdekel.

'a fidesz sorsa fontosabb, mint az ország sorsa'

Horn Gabeszt a fideszbe!!!!!

Tesco Gazdaságos Gumikalapács (törölt) 2010.02.28. 11:07:17

Én olyan pártra fogok szavazni, amiben a legkevesebb a zsidó származású, és az elnök sem az. Az én országom ne ilyenek képviseljék, kormányozzák.

Bona Fides 2010.02.28. 11:12:30

@Cionista Pista: Sajnálom, de nálam nem kizáró ok az, ha valaki akármilyen ágon zsidó. Meg az sem, ha valaki betartja az Alkotmányt és nem lövi seggbe azonnal azt, akivel nem ért egyet.
Akkor én most nem vagyok tisztességes magyar ember? :)

Hagrid 2010.02.28. 11:17:17

Qrva jó a bejegyzés Fedor! Ne add fel. Én nem tartom magam fideszesnek, még ha végül rájuk is szavaznék, de tetszik a bejegyzés és Makovecz is jó arc! Más kérdés, hogy a sok analfabéta csőlátású jobbikos itt veri a nyálát és azt hiszi, hogy az mszp-s pénzekből életre hívott, az elkeseredett embereket kihasználó párt meg akarja/fogja váltani az országot.
NEM TERROR KELL! Jogállamiság és határozott fellépés! Karrierpolitikusok (Vona, Balóné) nem fogják ezt összehozni.

ikri 2010.02.28. 11:18:38

"Csak tudnám, Krisztina mióta ilyen kényes a metszett farkincákra…"

LOLL !!! Ez nagyon nagy !!! :D :D

Kivlov 2010.02.28. 11:19:08

@Hagrid:
Nem terror kell. Már késő. Az 20 éve kellett volna. Most elég a Jobbik!!!

szkepi 2010.02.28. 11:26:18

@Tesco Gazdaságos Gumikalapács: olyan márpedig nincs. őseid közt sem. jól pofára estél mi rigójancsi? Mo-nak a zsidók olyan szinten részei, mint izraelnek a kelet europaiak.

Janovszki Zsolt 2010.02.28. 11:27:07

@parttalan:
"Tegyük helyére a dolgokat: a Fidesz és és a Jobbik egy oldalon áll - az egyik a centrumhoz kicsit befelébb, a másik a szélen. Ebből fakadóan az ideológiájukban sok a közös nevező. És ami végképp összekapcsolja a két pártot: a közös ellenség (ballib oldal) elleni féktelen gyűlölet és a szüntelen harc."
A nagy lófaszt. A fidesznek a ballib oldal az ELLENFELE, aki ellen hol keményen hol még keményebben harcol, a jobbiknak meg mindenki más saját magán kívül az ELLENSÉGE, akik ellen hol törvényesen, hol törvénytelenül erőszakmentesen, és előfordul az is, hogy törvénytelenül és erőszakosan harcol. És ez nagyon nem mindegy.
Az erőszakmentes, komoly kihívásokkal tarkított, DE a törvényes keretek között vívott ádáz csatákkal fűszerezett politikai kultúra híveinek legalábbis (ami magam is vagyok) nagyon nem mindegy. Az ökölvívás a kedvenc sportom. A jobbik harap, mint Tyson harapott Holy apó ellen. Tysont leléptették. Utána még nyert néhány csatát, de persze mára vége. Nem tudom elképzelni, hogy ezekkel az eszközökkel sokáig a ringben lehet maradni. Vagy konszolidálódnak (vannak azért erre utaló jelek), vagy végük lesz, még ebben a ciklusban. Azért szerintem az előbbi. Ahogy ugyanis elkezdik kapni a képviselői fizetéseket, meg fogják érezni a jelenlegi kétes egzisztenciák, hogy bizony a havi fix egy milla az olyan jó dolog, hogy lehetőség szerint annak úgy kell maradnia, és jön egy konszolidációs fázis. Szerintem.
Üdv,
Zs

szkepi 2010.02.28. 11:27:13

@ikri: volt már a mocskos szájában több metszett farkinca.

szkepi 2010.02.28. 11:30:43

@Janovszki Zsolt: jól beszélsz! a fidesz agressziv, véresszájú oldalbordája a jobbik. amit ők nem mernek kimondani, azt kimondja a jobbik. ezért pártoltam el a fidesztől. nem korrekt. kavar, simlizik, álszentkedik. hányinger. és még ő mondják, hogy anno a szadesz leborult a maszopnak.
én már mindenkitől hányok.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 11:30:59

@Tóth Ágas:

Komolyan mondom, megszakadok a röhögéstől!:D Te azt veted a szememre, hogy azonosítom a jobbik szellemiségét a kucuginfóval?:D:D:D

Eracsaj 2010.02.28. 11:31:16

tinyurl.com/yldy9sj

Kivlov 2010.02.28. 11:35:13

@szkepi:
miért , szerinted nem borult le a szadesz???

Bona Fides 2010.02.28. 11:37:21

@Janovszki Zsolt: "...meg fogják érezni a jelenlegi kétes egzisztenciák, hogy bizony a havi fix egy milla az olyan jó dolog, hogy lehetőség szerint annak úgy kell maradnia, és jön egy konszolidációs fázis. ..."

Így lesz. És akkor éppen a dolog lényege fog elveszni. :D
De minek ehhez egy ilyen szalonképtelen formáció a magyar törvényhozásba?

Kivlov 2010.02.28. 11:43:39

@Bona Fides:
"qva országos" gyurcsi mennyivel szalonképesebb? hagyó, veres, szekeres?
ilyen logikával nem kéne parlament, mert nincs egy normális tag a 386 helyen...

DeMarco 2010.02.28. 11:47:18

@stratez: "Tehát előbb a gerendát a saját szemben, kedves Fedor..."

Na ez az amire aztán várhatsz örök időkig...

DeMarco 2010.02.28. 11:51:34

@Fedor: "A szavazati jogom azért még megtarthatom, ha nem rájuk akarok szavazni?"

Meg. De minek? :))

"azt a réteget kívántam jelezni ezzel a szóval, akit korábbi tapasztalatai alapján aggodalommal tölt el.."

Eláruljak egy titkot? Nincs ilyen réteg. Csupán politikai célú riogatás van, kamu, amit néhányan, köztük te is benyalsz. Illetve nem hiszem, h benyalod, sokkal inkább úgy teszel, mintha benyalnád. Durva szóval jellemezve bérrettegők vagytok.

szvsz 2010.02.28. 11:55:45

A legjobb mégiscsak az volt amikor 2006-ban Orbánc Zsiktor beszált a járgányba és elment.
Miközben az ÁVHs sümdörség rommá lőtte a szimpatizánsait...
"Önélzet... bátolság... melészség..."

Hagrid 2010.02.28. 11:59:10

@Kivlov: Nem terror kell. Már késő. Az 20 éve kellett volna. Most elég a Jobbik!!!

Igen, nekem máris elég belőlük. Nem kell MSZP-utódpárt...bár ha meggondolom, sok manipulatív embernek kell hová menekülnie.
A terror 20 évvel ezelőtt? Nácik és komcsik minimum lesittelése? Nem lett volna rossz. Vicctől függetlenül költözz át Oroszországba. Ott mindent szabad, ha pénzed van és fegyvered. Zsidókat is ölhetsz, melegeket is. Zsilinovszkijért, Abramovicsért nem kár.

AnnaKarenina 2010.02.28. 12:05:03

@chevrosanyi:
Hát azért elolvasva a kommenteket, érezhető, hogy leginkább a jobbikosokat hozta lázba, mert nem esik annyira jól nekik ez az elhatárolódás.
Sokan még azt is felejtik és a posztot gyalázzák, hogy ezeket a nyilatkozatokat nem Fedor, hanem a Fideszes emberek mondták, írták.:)
Aki a jobbikkal vállal közösséget, olyat is felvállal, ami vállalhatatlan, illetve, ha tudatosan vállalja, akkor attól lehet rettegni. Itt is megy a fröcsögés, lámpavasra húzás, zsidózás. Pedig ma már a jobbikon belül is kezdődik az elhatárolódás, mert vannak olyanok, akiket már ők sem vállalnak (ld.Bházi).

srácz 2010.02.28. 12:08:46

@Fedor: Nem a postod, hanem Bayer levelének utolsó mondatára gondoltam :)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2010.02.28. 12:14:42

Hogy ez milyen kurva hiteles, pont a bayertől...

Átvitel honvéd 2010.02.28. 12:15:20

A blogpost gáz, Bayernek ellenben igaza van.

"...Mert úgy van ez, hogy az MSZP mindenképpen rátok akar tolni bennünket kínjában, ti meg mindenképpen az MSZP-re akartok tolni bennünket éhségetekben, s lám, máris ki van jelölve a tér, ahol az MSZP és a Jobbik összeér...". Go figure...

Wrex 2010.02.28. 12:15:29

"mi a különbség a Csintalant összeverő gyáva szarok és egy falusi öregembert összeverő gyáva cigányok között?"

1. Csintalan még él. Ami nem mondható el sok össze(=halálra)vert falusi öregemberről.

2. Csintalantól nem loptak semmit.

3. Csintalan megérdemelte, sőt...

na ez a különbség.

Átvitel honvéd 2010.02.28. 12:21:39

@szvsz: A gyűlés végén konkrétan mondták, hogy merre kellene távozni. Ha Orbán el akarta kerülni, hogy abból a néhány százezer emberből spontán forradalmi tömeg kerekedjen -- ne feledjük el, a Gyurcsányi és sleppje pontosan ezt szerette volna, hogy aztán lógó orral értekezhessen az ellenzék antidemokratikus voltáról, ...mint ahogy persze az sem volt véletlen, hogy a rendőrök a Fidesz-gyűlésbe szorították a kossuth-téri tüntetőket --, ennél többet abban a pillanatban nem nagyon tehetett.

Én egyébként ott voltam. Te?

Átvitel honvéd 2010.02.28. 12:25:18

Ja...

Ismerve a Magyar Hírlap szerkesztői gárdáját (egy pillantást vetve a honlapra, nyilvánvalóan számos, ismert, zsidó származású újságíró vállalja fel, dolgozik náluk) az MH és a Kuruc közé egyenlőségjelet tenni, finoman szólva is túlzás. Ez a poszt egy nulla, ha nem kifejezetten félrevezetés-céllal íródott, a T. posztírónak esetleg célravezető volna előbb időnként tájékozódnia.

Cionista Pista 2010.02.28. 12:32:41

@Wrex: csintalan egy büdös zsidóbűnöző...a halál is túl enyhe büntetés lenne neki...

Cionista Pista 2010.02.28. 12:35:03

@Bona Fides: hát nem...

a betratani az alkotmány alatt arra gondolsz, hogy visszaélni a hiányosságaival?

2006ban megmutatkozott egy olyan probléma, amire a tákolmány nem ad választ...

a fidesz és a sólyom bevű köcsög hozzáállása olyan, mintha azért nem kerülnénk el egy frontális ütközést, mert ahhoz át kell lépni a záróvonalat..

inkább széttárjuk a kezünket, és majd a jóistenre meg az orvosokra bízzuk magunka...

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.02.28. 12:37:58

A Jobbik támogatásáért járó méltó büntetés a támogatott sikere lesz.

héjakútmácsonya 2010.02.28. 12:59:48

"Most, hogy már közel a hatalom, de pont az egykori segéderő miatt veszélyben a kétharmad, a FIDESZ vezetése (maga Orbán többször is) végre megtette azt, amit évek óta elsunnyogott az "egy a tábor, egy a zászló" elv fenntartása érdekében:..."

Amire Orbán 2002 óta törekedett, tehát az "egy a tábor, egy a zászló", az a baloldalon minimum 1994 óta létezik. Az MSZP azóta a balközéptől a rasszista szélsőbalig lefedi a teljes balos tábort, és ez ellen eddig én még nem hallottam egyetlen egy kényes ízlésű baloldalit sem ágálni. A szocik tavaly decemberig ezt nyíltan nem vállalták: www.nol.hu/belfold/20091214-most_a_szocialista_partnal___quot_egy_a_zaszlo__egy_a_tabor_quot_. Akkor azonban, látva, hogy a Jobbik lecsipegeti a balszélről a szoci szavazókat, Lendvai néni is kiadta a jelszót: „Most nálunk egy a tábor és egy a zászló. Ezt a zászlót kell magasra emelnünk.”
S bizony nem véletlenül készült olyan belső szoci anyag, mely azt taglalja, hogyan kéne úgy roma szavazatokat szereznie a pártnak, hogy eközben a rasszista szavazóikat se veszítsék el: nol.hu/belfold/20090905-ketszazezer_roma_vokssal_szamol_jovore_az_mszp.
Sőt, ma már a Jobbiktól is eloroznak javaslatokat, az MSZP ma már támogatja, hogy a bűnözők származásáról az állam nyilvántartást vezessen: nol.hu/belfold/20100218-ujabb_reszletek_az_mszp_valasztasi_programjabol. Mindezt a rasszista szavazóik érdekében.
Szóval, ha valakit zavar a Fidesz „egy a tábor, egy a zászló” politikája, zavarja az MSZP „egy a tábor, egy a zászló” politikája is! Félre az álszenteskedéssel! Akit viszont az MSZP egytáboros politikája nem zavar, nem zavarja, hogy a szocpárt rasszista szavazókra is hajt, az ne fanyalogjon, ne osszon észt, és ne mondjon erkölcsi ítéletet a Fidesz hasonló törekvései felett!

„Hát valahogy így kellett volna eddig is, és akkor kevesebb lenne a "rettegő"...”

Kötve hiszem, hogy a rettegőket a legcsekélyebb mértékben is befolyásolná a hetente követelt elhatárolódás. Jórészt a fentebb vázolt okok miatt.
A rettegők nem rettegnek, ők azt szeretnék, ha a szavazóik rettegnének, s ez a rettegés elvinné őket szavazni a Pártra.
Gyurcsány legutóbbi nyilvános előadása, melyet az MSZP jubileumi választmányi ülésén adott elő, mind stílusában, mind pedig mondandójában megegyezik Grósz Károly hírhedtté vált sportcsarnoki beszédével. Grósz is a demokraták, akkor még népi demokraták összefogását sürgette, mert szerinte, ha ez nem történik meg, jönnek a fasiszták, jön a fehérterror. Gyurcsány 20 évvel később lényegében ugyanezt mondotta: Demokraták, ébresztő, borzalom készülődik! Csak a díszlet, a jelkép, a név változott, a mondandó, a stílus ugyanaz.

Bona Fides 2010.02.28. 14:13:56

@Kivlov: Nem találtam olyan kommentet, amiben azt írtam volna, hogy ezek az általad említett személyek szalonképesek lennének. Sajnálom, de így nem tudunk vitatkozni.

Bona Fides 2010.02.28. 14:19:48

@pozitív szemidefinit mátrix: Én is ott voltam és ugyanígy látom a helyzetet.

Bona Fides 2010.02.28. 14:20:49

@Cionista Pista: Miért is? Mi a baj Csintalannal?

jozef - Hiteles Mozgalom 2010.02.28. 14:25:57

Így látom a probléma lényegét:

Nagy része a jelenlegi régi és új pártoknak nem rendelkezik jelentős tagsággal, nem is törekszik erre. A párt arculatát, megjelenését, megnyilvánulását egy szűk párt elit határozza meg. Elegen is vannak, meg okosak is ehhez, nincs szükség a tagság véleményére, beleszólására.

Az aktuális álláspontot, kinyilatkoztatást a megmondó emberek, pártalvezérek, szóvivők a kampány és egyéb gyűléseken, sajtótájékoztatókon ismertetik, szórólapokon címlista alapján elküldik. Azt mondják és hosszasan ismétlik, amit kampánystáb felépített és a párt elit jóváhagyott.
Céljuk a néptömeg manipulálása.

A párt meghatározó, elvileg választott vezetőit előzetesen a párt elitnek jóvá kell hagynia. Mivel kicsi a párttagság nem nagyon fordulhat elő, hogy nem tervezett személy kerül be a párt közép vagy felső vezetésébe. Így biztosított évtizedeken keresztül a vezetők érintetlensége.
A veszélyt jelentő, választó jogosultsággal rendelkező párttagság helyett így aktivistákra és kijáró emberekre van szüksége a pártnak, hogy életben maradjon és a párt elit magas színvonalon megéljen.
Az aktivisták biztosítják, hogy a manipulált emberek rájuk és ne a démonizált másik párt(ok)ra szavazzanak.
A kijáró emberek tartják a gazdasági élet szereplőivel a kapcsolatot, ezek biztosítják a tőkét a párt működéséhez. Amennyiben a párt hatalmi helyzetbe, pozícióba kerül a befektetett tőke megtérül. Elemi érdekük a jelenlegi átláthatatlan, ellenőrizhetetlen pártfinanszírozási rendszer és a képviselők gátlástalan juttatásainak fenntartása.

Végül is nincs szükség arra, hogy az egyes emberekkel valódi, közvetlen kapcsolatot tartsanak, ezért erre nem is törekszenek.
Nem látják értelmét annak, hogy elveik legyenek, még valaki talán számon kéri rajtuk ezeket. Ezért keveredik és cserélődik fel a bal és a jobb, ahogy épp az érdek kívánja

Képviselőink törvények létrehozásakor, állami vállalatok vezetőinek kinevezésekor, állami és közösségi munkák elosztásakor, a befolyt adók és járulékok elköltésekor nem a közjó érdekét nézik.
A létrejött összefonódás és alkuk határozzák meg döntéseiket.

Ez a konzerv politizálás:
kitalálják, összeállítják, marketing módszerekkel kínálják nekünk, mi meg nem látjuk, hogy mi van a konzerves dobozban, és semmit sem teszünk azért, hogy megtudjuk, inkább hiszünk a reklámoknak és ígéreteknek így megvesszük. Aztán négy évig azt esszük, amit kifőztek. Már húsz éve…

Olyan országban szeretnék én élni, melyben azt esszük, amit mi főzünk magunknak.
Meg kell tanulnunk végre főzni!

Talán így:
www.kezdet-2010.eoldal.hu

Bona Fides 2010.02.28. 14:29:26

@Cionista Pista: "a betratani az alkotmány alatt arra gondolsz, hogy visszaélni a hiányosságaival?"

Nem arra gondolok. Arra gondolok, hogy a ballib koalíció visszaélt a hiányosságaival, a jobboldal pedig betartotta a kretén alkotmányt, mert demokrata és inkább megpróbált olyan helyzetet teremteni, hogy törvényesen orvosolhassa az alaptörvény hiányosságait. Demokratikus jogállamban ezt így szokás csinálni.

"2006ban megmutatkozott egy olyan probléma, amire a tákolmány nem ad választ..."
2010-ben pedig adódhat egy törvényes és demokratikus lehetőség arra, hogy megoldjuk ezt a problémát.

"a fidesz és a sólyom bevű köcsög hozzáállása olyan, mintha azért nem kerülnénk el egy frontális ütközést, mert ahhoz át kell lépni a záróvonalat.."
Pontosan. A záróvonalat úgy is kell tekinteni, mintha egy fal lenne és akkor elkerüljük a rendszerint tragikus kimenetelű frontális ütközést. Ez is a hosszú élet titka.

"inkább széttárjuk a kezünket, és majd a jóistenre meg az orvosokra bízzuk magunka..." Nem, a következő demokratikus választásokra bízzuk magunkat. 2006-ban nem lett vége a világnak, csak szoptunk egy kicsit. Ez is kell néha a tanulási folyamathoz. Én nem bízom magam olyan új erőre, amelyik fejjel megy a falnak, csak azért, mert úgy gondolja, hogy ez férfias, meg hazafias. Pedig csak szimplán hülyeség.

Bona Fides 2010.02.28. 14:32:57

@héjakútmácsonya: Ezt olyan gyönyörűen összeszedted, hogy copy, lenyúltam. :)

DeMarco 2010.02.28. 14:59:33

@Bona Fides: "a jobboldal pedig betartotta a kretén alkotmányt, mert demokrata és inkább megpróbált olyan helyzetet teremteni, hogy törvényesen orvosolhassa az alaptörvény hiányosságait. Demokratikus jogállamban ezt így szokás csinálni."

Igen, ezért a legnagyobb tiszteletnek kellene öveznie Orbán Viktort. Bár megtehette volna, csak a kisujját kellett volna megmozdítania, de mégsem tette meg és higgadt maradt. Ugyanez igaz Sólyom Lászlóra is. Amikor mindenki kötélért és vasvilláért szaladt, ők paragrafusokért és demokráciáért. Ezzel hatalmas példát adtak nekünk. Az más kérdés, hogy a többség azért mégse bánta volna a kötelet se... kicsit később, nyugodtabb helyzetben talán majd kifizetődik nekünk az önuralmuk.

Balt 2010.02.28. 16:19:30

@ó jaj: Nincs más esély, a maszop-szadesz-madöf végképp kiírta magát az alternatívák közül, örökre. Most a Fidesz jön, ha meg nem sikerül nekik, akkor esetleg a Jobbik, bár addigra szerintem a partinak vége...

8 év permanens elkúrás után mégis mi lehet a perspektíva?

Balt 2010.02.28. 16:21:08

@helota: "Azt hiszem megnyertem a fogadást egyik ismerősömmel, akivel abban fogadtunk, hogy a választáshoz érve kibújik a szög a zsákból és ki fog derülni, hogy a Fidesz és Mszp tulajdonképpen egy és ugyanaz a társaság és percek alatt félre fogják tudni tenni a színlelt szembenállást ha arról lesz szó, hogy az egyetlen alulról szerveződött párt valódi veszélyt jelent a saját bandájuk érdekeire nézve."

Kár, hogy nem fogadtunk, ez finoman szólva is marhaság. (Lásd pl. TG mai blogját!)

Balt 2010.02.28. 16:23:59

@BushDoctor: "Isten ne adja, hogy egyszer véletlenül belekeveredj valamibe..nem olyan nehéz ám sittre kerülni, ha olyan kormánya lesz az országnak akik majd fogást keresnek a nekik nem tetszőkön."

Ahogy nézem, neked máris van egy előjegyzésed. :)))

Balt 2010.02.28. 16:27:53

@Cica75: "Ja igen, és a magyar helyesírást is ajánlom figyelmedbe, bár arra ha jól vettem észre szartok, csak együtt lehessen csaholva gyűlölni, az kell nektek."

Ez remek példamondat (lenne) az írásjelek használatára...

Balt 2010.02.28. 16:36:44

@Cica75: "A véleményem meg maradt: primitívek és buták vagytok, ez a baj veletek."

Azért ez a blog.hu/user/95810/tab/activity tanulságos volt... :))

Balt 2010.02.28. 16:39:34

@El Topo (Sgt. Elias): "Bayer vígan lubickolt a kurucos geciládák közt,"

Név szerint?

Balt 2010.02.28. 16:42:31

@Fedor: "A szavazati jogom azért még megtarthatom, ha nem rájuk akarok szavazni? (a kormányra se, ha már itt tartunk...)"

Inkluzíve MDFSZDSZ? - mert ugye a költségvetést megszavazták.

Balt 2010.02.28. 16:51:29

@dtk74: "A wellness börtön szó szerint szerepel a Jobbik programban. Ebből is látszik hogy a 150-200%-os túlterheltségről vagy nem hallottak, vagy már hazudnak. Szerepel még hogy a börtönöket termelő, önellátó intézményekké alakítják."

Bármiféle pártprogramtól függetlenül: én belülről láttam (de nem elítéltként) az új ppp-s börtönöket. (www.origo.hu/itthon/20100205-tokolhoz-kepest-egy-korhaz-riport-az-orszag-legjobb-bortonebol.html) Azt hiszem, nem túlzás amit írnak a programban, kivált, ha a ppp-s projektek üzleti kondíciói majd most, kormányváltás után lesznek vizsgálva... Attól tartok, lesz pár jóelvtárs arrafelé is előzetesben. :)

Balt 2010.02.28. 17:11:02

@stratez: Tökéletes meglátás. De szó mi szó: Gyuecsány a személyes garancia (múltban, jelenben és esetleg jövőben), hogy ezek nem jönnek vissza.

Balt 2010.02.28. 17:26:34

@szkepi: "jó, nem egy éve. akkor kezdtem elgondolkodni hogy mi a pálya, amikor révész márió sétált az utcán és leütötték. Ott voltam az astoriánál, ott voltam a testnevelési egyetemnél, de akkor már életre kelt a gárda. akkor még echo tévé sem igen volt."

1. Révész Máriusz maga az élő bizonyíték a 8 napon túl gyógyuló lapockatörésével, hogy aligha Fideses forgatókönyv volt az ott az Astoriánál.

2. A "Testnevelési Egyetem" 4 és fél évvel korábban volt, akkor még valóban nem volt Echo TV (még Hír TV sem), szemben az "Astoria" idejével (amikor mindkettő javában létezett).

3. Nem értem a fenti összefüggést a pontosítással együtt, ahogy nélküle sem...

Balt 2010.02.28. 17:28:01

@szkepi: Ja, és még egy fontos időrendi korrekció: a gárda még egyik esemény idején sem létezett.

Balt 2010.02.28. 17:38:32

@chevrosanyi: Ugyammá', Cuslág-pénzből "Egyenlítenétek"? Erre futja? Még? :)))

Balt 2010.02.28. 17:41:20

@Hagrid: Ez tetszik! :)) Alighanem betalált! :))

Balt 2010.02.28. 17:49:13

@Cionista Pista: "a fidesz és a sólyom bevű köcsög hozzáállása olyan, mintha azért nem kerülnénk el egy frontális ütközést, mert ahhoz át kell lépni a záróvonalat..

inkább széttárjuk a kezünket, és majd a jóistenre meg az orvosokra bízzuk magunka..."

Jobbat mondok: a satufékre is bízhatjuk magunkat. (kb. = Népszavazás.)

lacibor 2010.02.28. 18:03:31

-Nem szeretnék a Bayer Zsolti gyerök bőrében lenni. Most jól elkúrta a kalapács nyelét a kisnyilasoknál, utálják is rendesen. Utálják a pink színű komenisták meg a sárga színű madarasok is. A legrosszabb most jön. Én is utálom.;-)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.02.28. 18:34:47

@Sziszifusz: "Hosszú évek óta a Fidesz szimpatizánsa vagyok -- részben jobb híján is, de jó szívvel. Mindig elkeserít, amikor azt olvasom, h a Fidesz nem határolódott az elmúlt években kellően el a J...-tól. Nagyon sokan vannak még olyanok, mint én, szomorúan és felháborodva szemléljük azt, hogy a jobbik uszítással, sportból való zsidózással és cigányozással, buta és hazug szólamok hangoztatásával eddig jut."

Én csak örülök neki, hogy a FIDESZ szavazó (remélhetőleg többségben) olyanok, mint te, de én a vezetőkről beszéltem.

" És engedj meg egy másik megjegyzést: ez nem azért lehetséges, mert a Fidesz nem határolódott el kellő időben, hanem azért, mert ide űzi a jóérzésű, de nem kellően tájékozott emberek tömegeit is a kétségbeesés. Én csak a jobbik vezetőit hibáztatom, a sok szavazó miatt "csak" elkeseredett vagyok."

Egy szóval se állítottam, hogy azért olyan a jobbik, amilyen, mert a FIDESZ nem határolódott el tőle. A kettő között nincs ok-okozati összefüggés. A Jobbik szavazók többségének megítélésében is egyetértünk. Kritikáim főleg a pártvezetéseknek szólnak.

mocskostolvajbanda 2010.02.28. 18:40:44

@Cionista Pista:
Pistike, a Sólyom László az a Magyar Köztársaság elnöke. A köztársasági elnök legfőbb feladata, hogy kifejezi a nemzet egységét és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett. Ebből fakadóan a köcsögözés vele kapcsolatban azt jelenti, hogy szerinted a magyar nemzet minden egyes hazafija köcsög. Ilyeténképpen annyit tudok megállapítani, hogy szar vagy bazdmeg, nem magyar. Még ha annak is akarsz látszani, de nagyon.

Átvitel honvéd 2010.02.28. 20:16:01

Az jár még a fejemben, hogy az elmúlt kb. nyolc év után, emberek, hogy veszik a bátorságot ahhoz a száj-jártatáshoz, ami mostanában, két hónappal a választások előtt megy.

Mondjuk, mi ragadtat valakit ma, nyolc év tömény tapasztalás birtokában, annak a gondolatnak a kifejtésére, hogy Bayer általában egy szélsőjobbos, zsidózó és cigányozó senki, még ha kivételesen tf. igaza is van.

Bayer írt pl. egy nyílt levelet "a" Ferinek ( gemenc.hu/sajtoklub/BAYER_ZSOLT_nyilt%20level%20GYFhez.htm ) , már 2005-ben, amikor a ballib "gondolatformáló", "komoly" értelmiségijei és teljes sleppje még a földig voltak ájulva ettől a szerencsétlentől. A "magyar Tony Blair"-től. Az. Akit egyszerűen nem hagy élni a gusztustalan, antidemokratikus ellenzék, ez a baja, egyébként nagyszerű srác, egy példakép, egy vezééér... ...Akkor mindenki fújolt, meg közleményben határolódott el, meg sorolhatnám. Most mélyen kussolnak. Mármint azok, akibe szorult egy cseppnyi tisztesség (némi tiszteletet érzek azok iránt, akik hittek a "rendszerben", most pedig kussolnak... ők rájöttek, hogy mennyire benézték a meccset... azt pedig tisztelem). Rosszabb esetben nagyvonalúan "megfeledkeznek" arról, hogy mindent, amit Bayer akkor leírt, az idő szép sorban igazolt. Bayer, a szélsőséges, véresszájú Bayer, némi szenvedéllyel, de semmi mást nem írt, mint ami a puszta valóság volt. Azt, hogy Feri egy tehetségtelen, gátlástalan ripacs, egy klinikai eset. És mi derült ki? Az, hogy Feri egy tehetségtelen, gátlástalan ripacs, egy klinikai eset. Az a Feri, akiben az egész ballib az egy igaz Istent, a született vezért látta. Micsoda hihetetlen ügy. ...Persze, értem én, kellemetlen. Akkor azzal is szembe k'éne nézni, hogy bakker, ezt hogy benéztük. Hogy az ember saját tévedhetetlen, igaz voltába vetett vakhit mennyire rohadtul nem egyezik meg azzal, hogy tényleg igazunk is van. Hogy számot k'éne vetni azzal, hogy esetleg van, amikor tévedünk. Hogy az, hogy késztetést érzünk valaminek a kimondására, nem jelenti azt, hogy a kimondott dolog automatikusan igaz. Kellemetlen ügy, ha egyébként nagy bátorsággal hiszünk abban, hogy ami eszünkbe jut, az ab ovo igaz... nem?...

sztázi 2010.02.28. 21:43:08

A gazdi "kiskutyusa" hozza a kötelező gyakorlatait.Májer Zsolt is belépett a ringbe. A lejárató kampány most már kezd kibontakozni,fokozni kell a tempót.Ez természetes folyamat ugye, az "igaz párt" oldaláról és a többi hiteltelentől úgyszintén.A legjobb az,ha a vádlott esélyt sem kap a válaszra..Érdekes a Heti baromság címlapján virító Makovecz és a kiemelt cím .(bezzeg még ő is elhatárolja magát,a "megtért rosszfiú").
Ők tudják,hogy mi tudjuk,de azért a munka az munka.Mindenki teszi a dolgát.....

Zero_Toleransz 2010.03.01. 15:52:05

az igazi Mesterházy plákát itt található, ha valakit érdekel:

embertanfolyam.blog.hu/2010/03/01/valasztasi_plakatok_2010_1
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0