Egészpályás letámadás a Jobbik ellen
2010. február 27. írta: Fedor

Egészpályás letámadás a Jobbik ellen

A ballib tábor egyet kipipálhat a követelései közül.

Most, hogy már közel a hatalom, de pont az egykori segéderő miatt veszélyben a kétharmad, a FIDESZ vezetése (maga Orbán többször is) végre megtette azt, amit évek óta elsunnyogott az "egy a tábor, egy a zászló" elv fenntartása érdekében: elhatárolódott a szélsőjobbtól, és az azt pártszinten megjelenítő Jobbiktól.

Mit elhatárolódott? A jelek szerint egész sajtókampány indult, a szélsőjobbon is népszerű FIDESZ-es arcok (maguktól, vagy felkérésre, ki tudja) sorra tesznek hitet a Jobbik ellenében. Makovecz Imre a Heti Válasz címlapján kérdőjelezte meg a Jobbik elnökének szavahihetőségét, és jelentette be, hogy "Nem leszek jobbikos", a nyomtatott kuruc.infónak is becézett Magyar Hírlapban pedig Orbán jóbarátja, az amúgy zsidózásban és cigányozásban igen jeleskedő Bayer Zsolt jelentetett meg egy Vona Gáborhoz címzett, nem túl barátságos hangvételű nyílt levelet. Ebből idéznék egy-két bekezdést, mert a vélt hátsó szándéktól, meg az egyéb megnyilatkozásaitól függetlenül most kivételesen olyanokat írt, aminek az őszinteségéről ugyan nem vagyok teljesen meggyőződve, de ettől még érdemesnek tartok idecitálni (kiemelések tőlem):

Meg aztán, kik is itt a forradalmárok, a szabadságharcosok meg a hazafiak? Azok, akik öten-hatan összevernek egy védekezésre képtelen embert? Gábor, ma az kell a hazafisághoz, hogy öt markos legény összeverjen egy hatvan év körüli, rossz fizikai állapotban lévő embert a garázsban, aztán még a tárcáját is elvegye? Ez a hazafiság és a szabadságharc? Mert lehet Csintalant nem szeretni, még utálni is lehet – de összeverni? Áruld már el, mi a különbség a Csintalant összeverő gyáva szarok és egy falusi öregembert összeverő gyáva cigányok között? Ott belül, a lelkükben és a fejükben mi a különbség? S csak azért kérdezem ezt tőled, mert a „legnépszerűbb” internetes portálotokon ezek a gyáva szarok „hazafiak” meg „szabadságharcosok”. S ha ezek hazafiak és szabadságharcosok, akkor minek nevezzük ’56 hőseit, akik szembeszálltak az akkori világ legerősebb és legkönyörtelenebb hadseregével? Tudom én, hogy romlott a világ, na de ennyit, Gábor? Ha összeverek ötödmagammal egy nekem nem tetsző és védekezésre képtelen öregembert, mindjárt szabadságharcos leszek? Akkor inkább maradok „zsideszes”, Gábor… S még egy apróság: azt nyilatkoztad az EP-választás előtt, hogy a választás után addig fogtok tüntetni, ameddig a kormány el nem takarodik. Gábor, eltelt egy év, kaptatok félmillió szavazatot. A kormány meg a helyén! Hát hol marad a forradalom? Vagy az Orbán dolga? Esetleg rájöttél, hogy kukaborogatással nem lehet bejutni a parlamentbe?

Amúgy, úgy általánosságban is javaslom, olvasgasd a Kuruc.infót. Tanulságos lesz, neked is. A Kuruc.infót olvasgatva személyesen megtapasztalhatja az ember, milyen is a jakobinus és a bolsevik lélek, szellem. Ocsmány, szemét, aljas, hazug és gusztustalan szellem, lélek az. Az összes l’art pour l’art zsidózásával és cigányozásával együtt. Az a hely az, Gábor, ahol „mokkavadászoknak” nevezik a cigányokat lelövöldöző nem is tudom, micsodákat. Ez lenne a tiszta, szép jövő? A „szebb jövőt”? Mert nekem senki ne magyarázzon cigánybűnözésről, senki ne magyarázzon a magyar–zsidó együttélés konfliktusairól, vállaltam ez ügyben konfliktust, eleget. De hogy azok, akik rágyújtják a házat egy cigány családra, aztán a menekülő ötéves gyereket apjával együtt agyonlövik, hősök lennének, vagy „jópofa” „vadászok”… Hát, ebből nem kérek, Gábor. Szerintem te se. Csak most még kell a támogatás. A felület. Most még mindegy. Most még jól jön a „zsideszezés” meg a „húsz évet mindenkinek” hazugsága. Most még remek, ha Morvai Krisztina hazaüzen Brüsszelből, hogy ki mit csináljon a metszett farkincájával. Igaz ugyan, hogy ez a félreérthetetlen és szintúgy l’art pour l’art zsidózás kizárólag az MSZP-nek jó, de kit érdekel, igaz? A „mokkavadászoknak” ez tetszik, és ez a lényeg. (Csak tudnám, Krisztina mióta ilyen kényes a metszett farkincákra…)

Hát valahogy így kellett volna eddig is, és akkor kevesebb lenne a "rettegő"...

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr771795459

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbik: a két pofon kiosztva 2010.03.02. 09:04:34

Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot...

Trackback: Fideszfigyelő - Újságczikk a jobb és a még jobb oldalról 2010.03.01. 22:40:09

A jobboldalon belül is elindult a ki a nemzetibb verseny. A Jobbik megerősödéséig a Fidesznek monopóliuma volt a "nemzeti oldalra", amivel rendesen élt is. Loppert Dániel azzal lett a Fidesz ifjúsági tagozatának vezetője, hogy Medgyessy Péter...

Trackback: Egyetértettem Bayer Zsolttal 2010.03.01. 15:16:51

A hétvégén csúcsokat döntögetett a blog látogatottsága. A Bayer levél kapcsán írt poszt (egy kis indexes segítséggel) a jelek szerint érzékeny pontot érintett, mert özönlöttek az olvasók és a (többnyire gyalázkodó) kommentelők. Az eredmény: közel 16.00...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tóth Ágas 2010.02.28. 09:26:57

@Bona Fides: nekem pedig az utóbbi 8 év gazdaságpolitikájától (ha lehet annak nevezni) állt égnek a hajam.

az ilyen "technokratáktól", "értelmiségi holdudvartól" kell megszabadulnunk minél hamarabb, mert pont ezek juttatak minket arra a szintre, ami egyre közelebb van Albániáéhoz.

Bona Fides 2010.02.28. 09:28:02

@órarugógerincű felpattanó: Igen! :)))
És még arra is vigyáztak, hogy a "nép" kifejezés alatt ne minden embert értsenek, csak egy kényelmesebben szűk kört.

Bona Fides 2010.02.28. 09:29:16

@Tóth Ágas: Nem kérdés, hogy meg kell szabadulni. Az a kérdés, hogy a Jobbik gazdaságpolitikája-e a helyes megoldás. Szerintem nem.

Balt 2010.02.28. 09:39:24

Szánalmas vaker ez! Mikor volt "segéderő" a Jobbik?!

De tudod mit? Az ilyenektől valóban kinyílik a bicska a zsebemben, és a szavazatmaximálás - vagy mondjuk inkább úgy: ballib szavazatminimálás - elméletben hajlandó lennék az első fordulós egyéni szavazatomat a Jobbikra adni, hogy minél nagyobbat lehessen rúgni a valagatokba!

Peti80 2010.02.28. 09:43:06

"Hát hol marad a forradalom? Vagy az Orbán dolga?" Zsoltika nem szeretnélek elkeseríteni, de a fidesz volt az, aki annak idején még rengeteg emberrel a háta mögött nem hogy forradalmat, de még előrehozott választásokat sem volt hajlandó kiharcolni, a nagy szájhősségükkel szemben. Eddig mindig csak a duma ment náluk, de a végén semmit nem tartottak be. Nekem a Hősök teréről rémlik olyan, hogy innen nem megyünk haza, amíg a kormány a helyén van, de úgy emlékszem az sem fityiszes rendezvény volt. Most hogy is van ez?

Peti80 2010.02.28. 09:44:34

@Peti80:
helyesen: az IS fityiszes (fityisz közeli) rendezvény volt

Piszkos Freud 2010.02.28. 09:46:48

@TaTa86.: Pedig volna hova menniük. Senki nem tartóztatná őket. Van egyáltalán hely, ahol nem rettegnek?

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2010.02.28. 09:47:14

@Balt: 'segedero' sosem volt a radikaljobb. potencialis szavazoikat probalta orban a fidesznel tartani. laborc sandor nelkul nem is erosodott volna meg a jobbik ennyire.

Balt 2010.02.28. 09:47:14

Bayer egyébként a kezdetektől fogva ekézte a Jobbikot, annyira, hogy Jobbikos (volt MSZP-s) kollégám kifejezetten ideges volt már évek óta az Echo TV-től.

Balt 2010.02.28. 09:48:27

@Balt: pardon, a mondat(rész) így hangzik értelmesen: "ballib szavazatminimálás ÉRDEKÉBEN"

Bona Fides 2010.02.28. 09:49:28

@Peti80: Az úgy van, hogy kultúrember demokráciában nem ront a saját vérére. Azt csak Budaházy és Gergényi tudja megtenni. Az ő gyomruk bírja, a mienk nem.

szkepi 2010.02.28. 09:53:24

ez aztán a gyomorforgató senkiházi megnyilvánulás. most lett döntöttealhé m el, hogy nem szavazok. eddig a fideszt ikszeltem volna, bár sok mindennel nem értek egyet, de "jobbhiján" ők képviseltek. Ezek a köponyegforgatók, most belecsináltak teljesen a bugyogójukba. Mint frankenstein által kreált szörny elszabadult, most kiáltják - meneküljünk. jajjjj. egy éve még összekacisbotottak, háttérben a fidesz jobbab jobb és zsidózó támogatóit kielégítő szárnyának tekintették. egy valamire való fidesz gyülésen köztünk voltak ugyanezek az arcok és békés megemlékezőknek tekintettük őket. Végén még az is kiderül, hogy az a bizonyos szemkilövetős astoriás balhé szépen kidolgozott stratégia volt? akkor még szerettük a szélsőséget, mert mi hoztuk létre hirtelen zsenánd? Nagy a becsináléás ugy érzem. Ha korrektük beszéltünk volna,mint azt oly sokszor tettük nem kellene most szemenköpnünk magunkat. bayer zsoltot vona gábortól semmi sem különbözteti meg.most szégyelem magam, hogy jobboldalu öntudatú, konzervatív vagyok és lassan szégyelem magam, hogy magyar vagyok, pedig aztán én nem mély magyar, hanem NAGYON MAGYAR VAGYOK!

Kelly és a szexi dög 2010.02.28. 09:54:13

(Csak tudnám, Krisztina mióta ilyen kényes a metszett farkincákra…)

Ezen gondolkodjunk el...

Peti80 2010.02.28. 09:57:30

@Bona Fides:
Egy kormány elkergetése nem hiszem, hogy főbenjáró erkölcsi bűn lenne. Nem akasztásos forradalomról beszéltem ;).
Egyébként Vonának, vagy a jobbiknak mi köze van Budaházyhoz?

Bona Fides 2010.02.28. 09:58:15

@Piszkos Freud: Mondjuk nem nélkülöz minden alapot a rettegésük. Maradjunk ennyiben. Az a hely, amelyre célzol, arról nevezetes, hogy sitty-sutty eleresztenek egy-egy rakétát, robbantgatnak itt-ott, ezt nem mindenki találja romantikusnak. Az már csak egy kis mellékzönge, hogy ugyanolyan magyar állampolgárok, magyar emberek, mint amilyen pl. én vagyok.

Bona Fides 2010.02.28. 10:00:48

@Peti80: Hogyan kell egy kormányt "elkergetni"? Hogyan kell ezt fizikailag kivitelezni? Szerinted? Szaros seprővel kell szaladni utánuk, miközben a kormányőrök néznek ki bután a fejükből? Vagy hogy gondolod?

Bona Fides 2010.02.28. 10:02:37

@Peti80: Egyébként Vonának, vagy a jobbiknak mi köze van Budaházyhoz?

Tettem volna ilyen utalást?

Piszkos Freud 2010.02.28. 10:04:25

@A Nép - Te vagy!: Mert te abban bízol, hogy majd megoldod. Igaz?

Bona Fides 2010.02.28. 10:09:59

@A Nép - Te vagy!: Mi lenne a közjogi helyzet akkor, ha nem menne el szavazni senki? Ezt fejtsd ki légy szíves. Mi lenne a jelenlegi kormánnyal, a főhatóságok tisztviselőivel, a kinevezési renddel, a nemzetközi kapcsolatokkal és pénzügyi kötelezettségekkel, stb.
Mi történne akkor? Elszaladna a jelenlegi kormány, hazamennének a képviselők és kész?

Peti80 2010.02.28. 10:10:59

@Bona Fides:

Bocs, jogos. A cikken pattantam be.

Karlitosz 2010.02.28. 10:16:14

de jó nézni hogy fröcsög, izzad, reszket a sok sz@rházi most hogy jön fel a Jobbik, végre lesz egy új erő aki a körmére néz minden ingyenélőnek függetlenül attól hogy ki melyik bolondnak csápol a pártrendezvényeken.

órarugógerincű felpattanó 2010.02.28. 10:17:34

"Nagyot koppan akkor, azután elhallgat..." :)

Karlitosz 2010.02.28. 10:17:45

bayer zsolt meg inkább a pátyi földdel foglalkozzon, hogy anyázott az echo tv-n amikor megkérdőjeleződött az ún. befektető szavahihetősége.

Piszkos Freud 2010.02.28. 10:22:29

@Bona Fides: Ne aggódj. Nem a Jobbik fogja a gazdaságpolitikát meghatározni, hanem a Fidesz.
Az pedig, hogy lesz egy jobboldali kritikusa csak jó lehet nekünk.

ben2 2010.02.28. 10:23:09

@szkepi:

Szánalmas vagy és hazug. Aki ugyanis egy éve így gondolkodott:

"egy éve még összekacisbotottak, háttérben a fidesz jobbab jobb és zsidózó támogatóit kielégítő szárnyának tekintették."

annak sohasem ált szándékában a Fideszre szavazni.
Most jön a sok kis ifúszoci és eladja magát leszakadó Fidesz szavazónak, hátha akadnak követőik és errodálhat valamit a kétharmadból.
Szerencsénkre ezt is ugyanolyan bénán csinálják, mint a vezetőik a kormányzást.

ben2 2010.02.28. 10:29:23

@Karlitosz:

Szerinted jó nézni, hogy jön fel egy újabb Torgyán-féle kisgazda párt, akik telekiabálják a netet az agyrémeikkel, begyűjtik a szélsőjobb voksokat, hogy aztán egymás torkának esve osztódásos módszerrel eltűnjenek a politikából?
Mert bizony, parlamenten kívül, egy gyurcsány-korszak után könnyen lehet szavazókat vadászni cigányozással, meg komcsizással, de amint konszolidálódik a helyzet, elindul a Jobbik is a leejtőn, mert elfogy a téma. És akkor kiderül hamar, hogy a Jobbikot vajon az alkotó energia, vagy a sértett handabandázás tartja-e össze.

Piszkos Freud 2010.02.28. 10:33:09

@Bona Fides: Vannak, igen olyan emberek is. De sajnos nemcsak olyanok. Párat lehet rendszeresen hallani a klubrádióban.

Arról a bizonyos országról pedig annyit, hogy a huszas években honosodott meg arrafelé a terrorizmus. Ki is kezte ott azt el? (Van még sok magas labda, most nem ütöm le :) )

Csak annyit erről, hogy érdemes a kiváltó okokat vizsgálni. A tőlünk sokszor kért elhatárolódást gyakorolni kellene (kellett volna) a ballib oldalon is. Sokszor.

A rettegésre visszatérve. VOLT okuk. 70 éve. Ma nincs. Most sem. Legalábbis Magyarországon. Ha mégis ezt teszik, akkor azt annak a pár hangadónak köszönhetik, akik min. 20 éve fertőzik a magyar politikát, és szadesz néven járultak hozzá hazánk elqrásához.

Balt 2010.02.28. 10:33:32

@is: "én csak a FIDESZ-szavazókat sajnálom. most már megint mást kell gondolni, mint egy éve. akkor még a Gyurcsányt kellett utálni, mert elment egy ilyen ellentüntetésre, meg Traka Magyarra nem megyek, és büdös komcsik gyülekezete az egész."

Téveszméket kergetsz. De megsúgok valamit: attól függetlenül, hogy Gyurcsányt az szavazókorúak kb. 2/3-a lámpavason lóbálva látná legszívesebben, én is elfogadom azt az érvelést, hogy amíg az MSZP élén (országos lista 4.) sertepertél, addig ő a személyes garancia arra, hogy többé nem jönnek vissza. :)

Bona Fides 2010.02.28. 10:34:05

@Karlitosz: Nekem alapvetően szimpatikus ez a naiv lelkesedés. Sajnos kellően öreg vagyok már ahhoz, hogy ne higgyek a mesékben, és kellő élettapasztalatom is van, hogy Vona Gábor sötét tekintete, buta arcberendezése és Gaudi-Nagy Tamáséval vetekedő lapított agykoponya-formája alapján megállapítsam, hogy számító és korlátolt emberrel van dolgom.

szkepi 2010.02.28. 10:35:38

@ben2: jó, nem egy éve. akkor kezdtem elgondolkodni hogy mi a pálya, amikor révész márió sétált az utcán és leütötték. Ott voltam az astoriánál, ott voltam a testnevelési egyetemnél, de akkor már életre kelt a gárda. akkor még echo tévé sem igen volt.
sem ifju, sem szoci nem tudok lenni. régebben kezdtem barátom az életet, mint gondolnád. sajnos anno is voltak kérdőjelek. most is lesznek. lehet, hogy inkább lemegyek a választás hétvégéjén adriára, hogy ne huzzak be se a fideszre, se az lmp-re, se a bokrosra, vagy a vörösökre

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.02.28. 10:36:12

@ben2: Azért azt még várjuk ki ,hogyan konszolidálódnak olyan apróságok mint a munkanélküliség,szociális rendszer,nyugdíjrendszer,közbiztonság ,igazságszolgáltatás stb. vagy majd ezeknek is ad egy pofont és hazamennek?

Balt 2010.02.28. 10:37:46

@tothh: "ha köztörvényes dologról van szó. Az UD ügy szégyen volt."

Miért, abban kit "kért ki" az ügyészség a Fidesz részéről? Almássy Kornélt vagy Csányi Sándort? :))

tlac 2010.02.28. 10:39:17

@Csore60: Igen, akiket látok személyesen jobbikosokat, funkcionáriusokat azok zöme nekem súlyosan kétes arc. de bentiek azt mondják, nagyon sok jó arc van, csak nem ismerem őket. Kicsit 89-es SzDSz nekem a Jobbik. Antikommunista álarc, mögötte meg már ott vannak a petők, kisjánosok..

Bona Fides 2010.02.28. 10:49:59

@Piszkos Freud: "Vannak, igen olyan emberek is. De sajnos nemcsak olyanok. Párat lehet rendszeresen hallani a klubrádióban."
Akkor a hülye Klubrádiót kell szidni, vagy megnevezni azokat az embereket az anyakönyvezett nevükön.

"Arról a bizonyos országról pedig annyit, hogy a huszas években honosodott meg arrafelé a terrorizmus. Ki is kezte ott azt el? (Van még sok magas labda, most nem ütöm le :) )"

Azt az országot az a szélesen burjánzó igény hozta létre, hogy bizonyos emberek menjenek el.

"A tőlünk sokszor kért elhatárolódást gyakorolni kellene (kellett volna) a ballib oldalon is. Sokszor."

Ebben egyetértek. De hát az elhatárolódás érdekes eredményeket hozhat, lásd a Jobbik megerősödését. Talán ők is ettől félnek, ezért nem mernek kifelé látványosan elhatárolódni. Én próbálnék empatikusabban közeledni ehhez a kérdéshez. S azért már voltak hangok, azokat is meg kell ám hallani.

"A rettegésre visszatérve. VOLT okuk. 70 éve. Ma nincs. Most sem. Legalábbis Magyarországon. Ha mégis ezt teszik, akkor azt annak a pár hangadónak köszönhetik, akik min. 20 éve fertőzik a magyar politikát, és szadesz néven járultak hozzá hazánk elqrásához." A szadeszt, mint jogi személyt válasszuk már el a természetes személyektől, mert ez a hozzáállás torzítja a képet. A szadeszt részemről azért rühellem, mert ő tett a legtöbbet a gyűlölet felszításáért több témakörben is. Amit a szadesz "felkarolt", azt hamarosan közutálat övezte.
Utáltam óvodába járni, állandóan sírtam. Ma, ötven évesen, ha elmegyek egy óvoda előtt, összeugrik a gyomrom. Pedig ma már nem kell félnem tőle és azért van némi különbség az ovi, meg a koncentrációs tábor között. (Állítólag....)

chevrosanyi 2010.02.28. 10:51:36

KEDVES FEDOR ÉS KEDVES FIDESZESEK!

Mint már sokan mondták már, ezt a cikket értékelni nem lehet. Hogy miért is? Mert egy elvakult buta ember próbál okosat írni, KEVÉS sikerrel.
Nos, ha már Fidesz és fényezés, akkor mutassunk meg egy videót és egy titkos hangfelvételt a KEDVES FIDESZÜNKRŐL!

Hogy miről is fog szólni?

Gyanús meggazdagodás, botrányok, bűnügyek, választási csalás - íme Pócs János, a Fidesz jászsági jelöltje... De ez még semmi! Kövér Bajusz Lacikánk is megmutatja a foga fehérét... Úgy van Gyerekek, szavazzatok a Zsideszre, mert megérdemlitek!

www.youtube.com/watch?v=07lu7U-KTxk

Bona Fides 2010.02.28. 10:52:33

@szkepi: Révész Márió sétálásából való levezetés okszerű és logikus. Gratulálok. :)

Cionista Pista 2010.02.28. 10:58:07

tisztességes magyar ember csakis a jobbikra szavazhat...

a fideszben képviselő lehet egy náci gyilkológép...igen Szabó Gyuresz izraeli állampolgárról van szó, aki az izraeli náci terrorsszervezet, az IDF tagja. a Cahalban szolgált.

Cionista Pista 2010.02.28. 11:02:00

Szijjártó féle bűnözőkre, meg cserpalkó féle hülyegyerekekre akartok szavazni?

vagy a széljobbantot játszó, de anyai ágon zsidó Kövérre. (anyja neve Ábrahám Örzse)

a Fidesz nem tett semmit a 4 év alatt, hogy megszabaduljunk az MSZP-től. tudták ők is, hogyhova fog vezetni eza rémuralom, hogy teljesen lerabolják az országot, de csak 24-48-72órázásre, meg vekkerezésre futotta, aztán széttárták a kezüket, hogy a csúúúúnya alkotmány miatt nem tehetnek semmit.

nem a lófaszt nem. vészhelyzetben le kell szarni az alkotmányt. eleve ebben a helyzetben mutatkoztak meg a tákolmány hiányosságai.

d a fidesz nem csinált semmit, csak várt. várt, mert tudták, hogy ez a malmukra hajtja a vizet. hogy közben lepusztul az egész ország? kit érdekel.

'a fidesz sorsa fontosabb, mint az ország sorsa'

Horn Gabeszt a fideszbe!!!!!

Tesco Gazdaságos Gumikalapács (törölt) 2010.02.28. 11:07:17

Én olyan pártra fogok szavazni, amiben a legkevesebb a zsidó származású, és az elnök sem az. Az én országom ne ilyenek képviseljék, kormányozzák.

Bona Fides 2010.02.28. 11:12:30

@Cionista Pista: Sajnálom, de nálam nem kizáró ok az, ha valaki akármilyen ágon zsidó. Meg az sem, ha valaki betartja az Alkotmányt és nem lövi seggbe azonnal azt, akivel nem ért egyet.
Akkor én most nem vagyok tisztességes magyar ember? :)

Hagrid 2010.02.28. 11:17:17

Qrva jó a bejegyzés Fedor! Ne add fel. Én nem tartom magam fideszesnek, még ha végül rájuk is szavaznék, de tetszik a bejegyzés és Makovecz is jó arc! Más kérdés, hogy a sok analfabéta csőlátású jobbikos itt veri a nyálát és azt hiszi, hogy az mszp-s pénzekből életre hívott, az elkeseredett embereket kihasználó párt meg akarja/fogja váltani az országot.
NEM TERROR KELL! Jogállamiság és határozott fellépés! Karrierpolitikusok (Vona, Balóné) nem fogják ezt összehozni.

ikri 2010.02.28. 11:18:38

"Csak tudnám, Krisztina mióta ilyen kényes a metszett farkincákra…"

LOLL !!! Ez nagyon nagy !!! :D :D

Kivlov 2010.02.28. 11:19:08

@Hagrid:
Nem terror kell. Már késő. Az 20 éve kellett volna. Most elég a Jobbik!!!

szkepi 2010.02.28. 11:26:18

@Tesco Gazdaságos Gumikalapács: olyan márpedig nincs. őseid közt sem. jól pofára estél mi rigójancsi? Mo-nak a zsidók olyan szinten részei, mint izraelnek a kelet europaiak.

Janovszki Zsolt 2010.02.28. 11:27:07

@parttalan:
"Tegyük helyére a dolgokat: a Fidesz és és a Jobbik egy oldalon áll - az egyik a centrumhoz kicsit befelébb, a másik a szélen. Ebből fakadóan az ideológiájukban sok a közös nevező. És ami végképp összekapcsolja a két pártot: a közös ellenség (ballib oldal) elleni féktelen gyűlölet és a szüntelen harc."
A nagy lófaszt. A fidesznek a ballib oldal az ELLENFELE, aki ellen hol keményen hol még keményebben harcol, a jobbiknak meg mindenki más saját magán kívül az ELLENSÉGE, akik ellen hol törvényesen, hol törvénytelenül erőszakmentesen, és előfordul az is, hogy törvénytelenül és erőszakosan harcol. És ez nagyon nem mindegy.
Az erőszakmentes, komoly kihívásokkal tarkított, DE a törvényes keretek között vívott ádáz csatákkal fűszerezett politikai kultúra híveinek legalábbis (ami magam is vagyok) nagyon nem mindegy. Az ökölvívás a kedvenc sportom. A jobbik harap, mint Tyson harapott Holy apó ellen. Tysont leléptették. Utána még nyert néhány csatát, de persze mára vége. Nem tudom elképzelni, hogy ezekkel az eszközökkel sokáig a ringben lehet maradni. Vagy konszolidálódnak (vannak azért erre utaló jelek), vagy végük lesz, még ebben a ciklusban. Azért szerintem az előbbi. Ahogy ugyanis elkezdik kapni a képviselői fizetéseket, meg fogják érezni a jelenlegi kétes egzisztenciák, hogy bizony a havi fix egy milla az olyan jó dolog, hogy lehetőség szerint annak úgy kell maradnia, és jön egy konszolidációs fázis. Szerintem.
Üdv,
Zs

szkepi 2010.02.28. 11:27:13

@ikri: volt már a mocskos szájában több metszett farkinca.

szkepi 2010.02.28. 11:30:43

@Janovszki Zsolt: jól beszélsz! a fidesz agressziv, véresszájú oldalbordája a jobbik. amit ők nem mernek kimondani, azt kimondja a jobbik. ezért pártoltam el a fidesztől. nem korrekt. kavar, simlizik, álszentkedik. hányinger. és még ő mondják, hogy anno a szadesz leborult a maszopnak.
én már mindenkitől hányok.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 11:30:59

@Tóth Ágas:

Komolyan mondom, megszakadok a röhögéstől!:D Te azt veted a szememre, hogy azonosítom a jobbik szellemiségét a kucuginfóval?:D:D:D

Eracsaj 2010.02.28. 11:31:16

tinyurl.com/yldy9sj

Kivlov 2010.02.28. 11:35:13

@szkepi:
miért , szerinted nem borult le a szadesz???

Bona Fides 2010.02.28. 11:37:21

@Janovszki Zsolt: "...meg fogják érezni a jelenlegi kétes egzisztenciák, hogy bizony a havi fix egy milla az olyan jó dolog, hogy lehetőség szerint annak úgy kell maradnia, és jön egy konszolidációs fázis. ..."

Így lesz. És akkor éppen a dolog lényege fog elveszni. :D
De minek ehhez egy ilyen szalonképtelen formáció a magyar törvényhozásba?

Kivlov 2010.02.28. 11:43:39

@Bona Fides:
"qva országos" gyurcsi mennyivel szalonképesebb? hagyó, veres, szekeres?
ilyen logikával nem kéne parlament, mert nincs egy normális tag a 386 helyen...

DeMarco 2010.02.28. 11:47:18

@stratez: "Tehát előbb a gerendát a saját szemben, kedves Fedor..."

Na ez az amire aztán várhatsz örök időkig...

DeMarco 2010.02.28. 11:51:34

@Fedor: "A szavazati jogom azért még megtarthatom, ha nem rájuk akarok szavazni?"

Meg. De minek? :))

"azt a réteget kívántam jelezni ezzel a szóval, akit korábbi tapasztalatai alapján aggodalommal tölt el.."

Eláruljak egy titkot? Nincs ilyen réteg. Csupán politikai célú riogatás van, kamu, amit néhányan, köztük te is benyalsz. Illetve nem hiszem, h benyalod, sokkal inkább úgy teszel, mintha benyalnád. Durva szóval jellemezve bérrettegők vagytok.

szvsz 2010.02.28. 11:55:45

A legjobb mégiscsak az volt amikor 2006-ban Orbánc Zsiktor beszált a járgányba és elment.
Miközben az ÁVHs sümdörség rommá lőtte a szimpatizánsait...
"Önélzet... bátolság... melészség..."

Hagrid 2010.02.28. 11:59:10

@Kivlov: Nem terror kell. Már késő. Az 20 éve kellett volna. Most elég a Jobbik!!!

Igen, nekem máris elég belőlük. Nem kell MSZP-utódpárt...bár ha meggondolom, sok manipulatív embernek kell hová menekülnie.
A terror 20 évvel ezelőtt? Nácik és komcsik minimum lesittelése? Nem lett volna rossz. Vicctől függetlenül költözz át Oroszországba. Ott mindent szabad, ha pénzed van és fegyvered. Zsidókat is ölhetsz, melegeket is. Zsilinovszkijért, Abramovicsért nem kár.

AnnaKarenina 2010.02.28. 12:05:03

@chevrosanyi:
Hát azért elolvasva a kommenteket, érezhető, hogy leginkább a jobbikosokat hozta lázba, mert nem esik annyira jól nekik ez az elhatárolódás.
Sokan még azt is felejtik és a posztot gyalázzák, hogy ezeket a nyilatkozatokat nem Fedor, hanem a Fideszes emberek mondták, írták.:)
Aki a jobbikkal vállal közösséget, olyat is felvállal, ami vállalhatatlan, illetve, ha tudatosan vállalja, akkor attól lehet rettegni. Itt is megy a fröcsögés, lámpavasra húzás, zsidózás. Pedig ma már a jobbikon belül is kezdődik az elhatárolódás, mert vannak olyanok, akiket már ők sem vállalnak (ld.Bházi).

srácz 2010.02.28. 12:08:46

@Fedor: Nem a postod, hanem Bayer levelének utolsó mondatára gondoltam :)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2010.02.28. 12:14:42

Hogy ez milyen kurva hiteles, pont a bayertől...

Átvitel honvéd 2010.02.28. 12:15:20

A blogpost gáz, Bayernek ellenben igaza van.

"...Mert úgy van ez, hogy az MSZP mindenképpen rátok akar tolni bennünket kínjában, ti meg mindenképpen az MSZP-re akartok tolni bennünket éhségetekben, s lám, máris ki van jelölve a tér, ahol az MSZP és a Jobbik összeér...". Go figure...

Wrex 2010.02.28. 12:15:29

"mi a különbség a Csintalant összeverő gyáva szarok és egy falusi öregembert összeverő gyáva cigányok között?"

1. Csintalan még él. Ami nem mondható el sok össze(=halálra)vert falusi öregemberről.

2. Csintalantól nem loptak semmit.

3. Csintalan megérdemelte, sőt...

na ez a különbség.

Átvitel honvéd 2010.02.28. 12:21:39

@szvsz: A gyűlés végén konkrétan mondták, hogy merre kellene távozni. Ha Orbán el akarta kerülni, hogy abból a néhány százezer emberből spontán forradalmi tömeg kerekedjen -- ne feledjük el, a Gyurcsányi és sleppje pontosan ezt szerette volna, hogy aztán lógó orral értekezhessen az ellenzék antidemokratikus voltáról, ...mint ahogy persze az sem volt véletlen, hogy a rendőrök a Fidesz-gyűlésbe szorították a kossuth-téri tüntetőket --, ennél többet abban a pillanatban nem nagyon tehetett.

Én egyébként ott voltam. Te?

Átvitel honvéd 2010.02.28. 12:25:18

Ja...

Ismerve a Magyar Hírlap szerkesztői gárdáját (egy pillantást vetve a honlapra, nyilvánvalóan számos, ismert, zsidó származású újságíró vállalja fel, dolgozik náluk) az MH és a Kuruc közé egyenlőségjelet tenni, finoman szólva is túlzás. Ez a poszt egy nulla, ha nem kifejezetten félrevezetés-céllal íródott, a T. posztírónak esetleg célravezető volna előbb időnként tájékozódnia.

Cionista Pista 2010.02.28. 12:32:41

@Wrex: csintalan egy büdös zsidóbűnöző...a halál is túl enyhe büntetés lenne neki...

Cionista Pista 2010.02.28. 12:35:03

@Bona Fides: hát nem...

a betratani az alkotmány alatt arra gondolsz, hogy visszaélni a hiányosságaival?

2006ban megmutatkozott egy olyan probléma, amire a tákolmány nem ad választ...

a fidesz és a sólyom bevű köcsög hozzáállása olyan, mintha azért nem kerülnénk el egy frontális ütközést, mert ahhoz át kell lépni a záróvonalat..

inkább széttárjuk a kezünket, és majd a jóistenre meg az orvosokra bízzuk magunka...

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.02.28. 12:37:58

A Jobbik támogatásáért járó méltó büntetés a támogatott sikere lesz.

héjakútmácsonya 2010.02.28. 12:59:48

"Most, hogy már közel a hatalom, de pont az egykori segéderő miatt veszélyben a kétharmad, a FIDESZ vezetése (maga Orbán többször is) végre megtette azt, amit évek óta elsunnyogott az "egy a tábor, egy a zászló" elv fenntartása érdekében:..."

Amire Orbán 2002 óta törekedett, tehát az "egy a tábor, egy a zászló", az a baloldalon minimum 1994 óta létezik. Az MSZP azóta a balközéptől a rasszista szélsőbalig lefedi a teljes balos tábort, és ez ellen eddig én még nem hallottam egyetlen egy kényes ízlésű baloldalit sem ágálni. A szocik tavaly decemberig ezt nyíltan nem vállalták: www.nol.hu/belfold/20091214-most_a_szocialista_partnal___quot_egy_a_zaszlo__egy_a_tabor_quot_. Akkor azonban, látva, hogy a Jobbik lecsipegeti a balszélről a szoci szavazókat, Lendvai néni is kiadta a jelszót: „Most nálunk egy a tábor és egy a zászló. Ezt a zászlót kell magasra emelnünk.”
S bizony nem véletlenül készült olyan belső szoci anyag, mely azt taglalja, hogyan kéne úgy roma szavazatokat szereznie a pártnak, hogy eközben a rasszista szavazóikat se veszítsék el: nol.hu/belfold/20090905-ketszazezer_roma_vokssal_szamol_jovore_az_mszp.
Sőt, ma már a Jobbiktól is eloroznak javaslatokat, az MSZP ma már támogatja, hogy a bűnözők származásáról az állam nyilvántartást vezessen: nol.hu/belfold/20100218-ujabb_reszletek_az_mszp_valasztasi_programjabol. Mindezt a rasszista szavazóik érdekében.
Szóval, ha valakit zavar a Fidesz „egy a tábor, egy a zászló” politikája, zavarja az MSZP „egy a tábor, egy a zászló” politikája is! Félre az álszenteskedéssel! Akit viszont az MSZP egytáboros politikája nem zavar, nem zavarja, hogy a szocpárt rasszista szavazókra is hajt, az ne fanyalogjon, ne osszon észt, és ne mondjon erkölcsi ítéletet a Fidesz hasonló törekvései felett!

„Hát valahogy így kellett volna eddig is, és akkor kevesebb lenne a "rettegő"...”

Kötve hiszem, hogy a rettegőket a legcsekélyebb mértékben is befolyásolná a hetente követelt elhatárolódás. Jórészt a fentebb vázolt okok miatt.
A rettegők nem rettegnek, ők azt szeretnék, ha a szavazóik rettegnének, s ez a rettegés elvinné őket szavazni a Pártra.
Gyurcsány legutóbbi nyilvános előadása, melyet az MSZP jubileumi választmányi ülésén adott elő, mind stílusában, mind pedig mondandójában megegyezik Grósz Károly hírhedtté vált sportcsarnoki beszédével. Grósz is a demokraták, akkor még népi demokraták összefogását sürgette, mert szerinte, ha ez nem történik meg, jönnek a fasiszták, jön a fehérterror. Gyurcsány 20 évvel később lényegében ugyanezt mondotta: Demokraták, ébresztő, borzalom készülődik! Csak a díszlet, a jelkép, a név változott, a mondandó, a stílus ugyanaz.

Bona Fides 2010.02.28. 14:13:56

@Kivlov: Nem találtam olyan kommentet, amiben azt írtam volna, hogy ezek az általad említett személyek szalonképesek lennének. Sajnálom, de így nem tudunk vitatkozni.

Bona Fides 2010.02.28. 14:19:48

@pozitív szemidefinit mátrix: Én is ott voltam és ugyanígy látom a helyzetet.

Bona Fides 2010.02.28. 14:20:49

@Cionista Pista: Miért is? Mi a baj Csintalannal?

jozef - Hiteles Mozgalom 2010.02.28. 14:25:57

Így látom a probléma lényegét:

Nagy része a jelenlegi régi és új pártoknak nem rendelkezik jelentős tagsággal, nem is törekszik erre. A párt arculatát, megjelenését, megnyilvánulását egy szűk párt elit határozza meg. Elegen is vannak, meg okosak is ehhez, nincs szükség a tagság véleményére, beleszólására.

Az aktuális álláspontot, kinyilatkoztatást a megmondó emberek, pártalvezérek, szóvivők a kampány és egyéb gyűléseken, sajtótájékoztatókon ismertetik, szórólapokon címlista alapján elküldik. Azt mondják és hosszasan ismétlik, amit kampánystáb felépített és a párt elit jóváhagyott.
Céljuk a néptömeg manipulálása.

A párt meghatározó, elvileg választott vezetőit előzetesen a párt elitnek jóvá kell hagynia. Mivel kicsi a párttagság nem nagyon fordulhat elő, hogy nem tervezett személy kerül be a párt közép vagy felső vezetésébe. Így biztosított évtizedeken keresztül a vezetők érintetlensége.
A veszélyt jelentő, választó jogosultsággal rendelkező párttagság helyett így aktivistákra és kijáró emberekre van szüksége a pártnak, hogy életben maradjon és a párt elit magas színvonalon megéljen.
Az aktivisták biztosítják, hogy a manipulált emberek rájuk és ne a démonizált másik párt(ok)ra szavazzanak.
A kijáró emberek tartják a gazdasági élet szereplőivel a kapcsolatot, ezek biztosítják a tőkét a párt működéséhez. Amennyiben a párt hatalmi helyzetbe, pozícióba kerül a befektetett tőke megtérül. Elemi érdekük a jelenlegi átláthatatlan, ellenőrizhetetlen pártfinanszírozási rendszer és a képviselők gátlástalan juttatásainak fenntartása.

Végül is nincs szükség arra, hogy az egyes emberekkel valódi, közvetlen kapcsolatot tartsanak, ezért erre nem is törekszenek.
Nem látják értelmét annak, hogy elveik legyenek, még valaki talán számon kéri rajtuk ezeket. Ezért keveredik és cserélődik fel a bal és a jobb, ahogy épp az érdek kívánja

Képviselőink törvények létrehozásakor, állami vállalatok vezetőinek kinevezésekor, állami és közösségi munkák elosztásakor, a befolyt adók és járulékok elköltésekor nem a közjó érdekét nézik.
A létrejött összefonódás és alkuk határozzák meg döntéseiket.

Ez a konzerv politizálás:
kitalálják, összeállítják, marketing módszerekkel kínálják nekünk, mi meg nem látjuk, hogy mi van a konzerves dobozban, és semmit sem teszünk azért, hogy megtudjuk, inkább hiszünk a reklámoknak és ígéreteknek így megvesszük. Aztán négy évig azt esszük, amit kifőztek. Már húsz éve…

Olyan országban szeretnék én élni, melyben azt esszük, amit mi főzünk magunknak.
Meg kell tanulnunk végre főzni!

Talán így:
www.kezdet-2010.eoldal.hu

Bona Fides 2010.02.28. 14:29:26

@Cionista Pista: "a betratani az alkotmány alatt arra gondolsz, hogy visszaélni a hiányosságaival?"

Nem arra gondolok. Arra gondolok, hogy a ballib koalíció visszaélt a hiányosságaival, a jobboldal pedig betartotta a kretén alkotmányt, mert demokrata és inkább megpróbált olyan helyzetet teremteni, hogy törvényesen orvosolhassa az alaptörvény hiányosságait. Demokratikus jogállamban ezt így szokás csinálni.

"2006ban megmutatkozott egy olyan probléma, amire a tákolmány nem ad választ..."
2010-ben pedig adódhat egy törvényes és demokratikus lehetőség arra, hogy megoldjuk ezt a problémát.

"a fidesz és a sólyom bevű köcsög hozzáállása olyan, mintha azért nem kerülnénk el egy frontális ütközést, mert ahhoz át kell lépni a záróvonalat.."
Pontosan. A záróvonalat úgy is kell tekinteni, mintha egy fal lenne és akkor elkerüljük a rendszerint tragikus kimenetelű frontális ütközést. Ez is a hosszú élet titka.

"inkább széttárjuk a kezünket, és majd a jóistenre meg az orvosokra bízzuk magunka..." Nem, a következő demokratikus választásokra bízzuk magunkat. 2006-ban nem lett vége a világnak, csak szoptunk egy kicsit. Ez is kell néha a tanulási folyamathoz. Én nem bízom magam olyan új erőre, amelyik fejjel megy a falnak, csak azért, mert úgy gondolja, hogy ez férfias, meg hazafias. Pedig csak szimplán hülyeség.

Bona Fides 2010.02.28. 14:32:57

@héjakútmácsonya: Ezt olyan gyönyörűen összeszedted, hogy copy, lenyúltam. :)

DeMarco 2010.02.28. 14:59:33

@Bona Fides: "a jobboldal pedig betartotta a kretén alkotmányt, mert demokrata és inkább megpróbált olyan helyzetet teremteni, hogy törvényesen orvosolhassa az alaptörvény hiányosságait. Demokratikus jogállamban ezt így szokás csinálni."

Igen, ezért a legnagyobb tiszteletnek kellene öveznie Orbán Viktort. Bár megtehette volna, csak a kisujját kellett volna megmozdítania, de mégsem tette meg és higgadt maradt. Ugyanez igaz Sólyom Lászlóra is. Amikor mindenki kötélért és vasvilláért szaladt, ők paragrafusokért és demokráciáért. Ezzel hatalmas példát adtak nekünk. Az más kérdés, hogy a többség azért mégse bánta volna a kötelet se... kicsit később, nyugodtabb helyzetben talán majd kifizetődik nekünk az önuralmuk.

Balt 2010.02.28. 16:19:30

@ó jaj: Nincs más esély, a maszop-szadesz-madöf végképp kiírta magát az alternatívák közül, örökre. Most a Fidesz jön, ha meg nem sikerül nekik, akkor esetleg a Jobbik, bár addigra szerintem a partinak vége...

8 év permanens elkúrás után mégis mi lehet a perspektíva?

Balt 2010.02.28. 16:21:08

@helota: "Azt hiszem megnyertem a fogadást egyik ismerősömmel, akivel abban fogadtunk, hogy a választáshoz érve kibújik a szög a zsákból és ki fog derülni, hogy a Fidesz és Mszp tulajdonképpen egy és ugyanaz a társaság és percek alatt félre fogják tudni tenni a színlelt szembenállást ha arról lesz szó, hogy az egyetlen alulról szerveződött párt valódi veszélyt jelent a saját bandájuk érdekeire nézve."

Kár, hogy nem fogadtunk, ez finoman szólva is marhaság. (Lásd pl. TG mai blogját!)

Balt 2010.02.28. 16:23:59

@BushDoctor: "Isten ne adja, hogy egyszer véletlenül belekeveredj valamibe..nem olyan nehéz ám sittre kerülni, ha olyan kormánya lesz az országnak akik majd fogást keresnek a nekik nem tetszőkön."

Ahogy nézem, neked máris van egy előjegyzésed. :)))

Balt 2010.02.28. 16:27:53

@Cica75: "Ja igen, és a magyar helyesírást is ajánlom figyelmedbe, bár arra ha jól vettem észre szartok, csak együtt lehessen csaholva gyűlölni, az kell nektek."

Ez remek példamondat (lenne) az írásjelek használatára...

Balt 2010.02.28. 16:36:44

@Cica75: "A véleményem meg maradt: primitívek és buták vagytok, ez a baj veletek."

Azért ez a blog.hu/user/95810/tab/activity tanulságos volt... :))

Balt 2010.02.28. 16:39:34

@El Topo (Sgt. Elias): "Bayer vígan lubickolt a kurucos geciládák közt,"

Név szerint?

Balt 2010.02.28. 16:42:31

@Fedor: "A szavazati jogom azért még megtarthatom, ha nem rájuk akarok szavazni? (a kormányra se, ha már itt tartunk...)"

Inkluzíve MDFSZDSZ? - mert ugye a költségvetést megszavazták.

Balt 2010.02.28. 16:51:29

@dtk74: "A wellness börtön szó szerint szerepel a Jobbik programban. Ebből is látszik hogy a 150-200%-os túlterheltségről vagy nem hallottak, vagy már hazudnak. Szerepel még hogy a börtönöket termelő, önellátó intézményekké alakítják."

Bármiféle pártprogramtól függetlenül: én belülről láttam (de nem elítéltként) az új ppp-s börtönöket. (www.origo.hu/itthon/20100205-tokolhoz-kepest-egy-korhaz-riport-az-orszag-legjobb-bortonebol.html) Azt hiszem, nem túlzás amit írnak a programban, kivált, ha a ppp-s projektek üzleti kondíciói majd most, kormányváltás után lesznek vizsgálva... Attól tartok, lesz pár jóelvtárs arrafelé is előzetesben. :)

Balt 2010.02.28. 17:11:02

@stratez: Tökéletes meglátás. De szó mi szó: Gyuecsány a személyes garancia (múltban, jelenben és esetleg jövőben), hogy ezek nem jönnek vissza.

Balt 2010.02.28. 17:26:34

@szkepi: "jó, nem egy éve. akkor kezdtem elgondolkodni hogy mi a pálya, amikor révész márió sétált az utcán és leütötték. Ott voltam az astoriánál, ott voltam a testnevelési egyetemnél, de akkor már életre kelt a gárda. akkor még echo tévé sem igen volt."

1. Révész Máriusz maga az élő bizonyíték a 8 napon túl gyógyuló lapockatörésével, hogy aligha Fideses forgatókönyv volt az ott az Astoriánál.

2. A "Testnevelési Egyetem" 4 és fél évvel korábban volt, akkor még valóban nem volt Echo TV (még Hír TV sem), szemben az "Astoria" idejével (amikor mindkettő javában létezett).

3. Nem értem a fenti összefüggést a pontosítással együtt, ahogy nélküle sem...

Balt 2010.02.28. 17:28:01

@szkepi: Ja, és még egy fontos időrendi korrekció: a gárda még egyik esemény idején sem létezett.

Balt 2010.02.28. 17:38:32

@chevrosanyi: Ugyammá', Cuslág-pénzből "Egyenlítenétek"? Erre futja? Még? :)))

Balt 2010.02.28. 17:41:20

@Hagrid: Ez tetszik! :)) Alighanem betalált! :))

Balt 2010.02.28. 17:49:13

@Cionista Pista: "a fidesz és a sólyom bevű köcsög hozzáállása olyan, mintha azért nem kerülnénk el egy frontális ütközést, mert ahhoz át kell lépni a záróvonalat..

inkább széttárjuk a kezünket, és majd a jóistenre meg az orvosokra bízzuk magunka..."

Jobbat mondok: a satufékre is bízhatjuk magunkat. (kb. = Népszavazás.)

lacibor 2010.02.28. 18:03:31

-Nem szeretnék a Bayer Zsolti gyerök bőrében lenni. Most jól elkúrta a kalapács nyelét a kisnyilasoknál, utálják is rendesen. Utálják a pink színű komenisták meg a sárga színű madarasok is. A legrosszabb most jön. Én is utálom.;-)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.02.28. 18:34:47

@Sziszifusz: "Hosszú évek óta a Fidesz szimpatizánsa vagyok -- részben jobb híján is, de jó szívvel. Mindig elkeserít, amikor azt olvasom, h a Fidesz nem határolódott az elmúlt években kellően el a J...-tól. Nagyon sokan vannak még olyanok, mint én, szomorúan és felháborodva szemléljük azt, hogy a jobbik uszítással, sportból való zsidózással és cigányozással, buta és hazug szólamok hangoztatásával eddig jut."

Én csak örülök neki, hogy a FIDESZ szavazó (remélhetőleg többségben) olyanok, mint te, de én a vezetőkről beszéltem.

" És engedj meg egy másik megjegyzést: ez nem azért lehetséges, mert a Fidesz nem határolódott el kellő időben, hanem azért, mert ide űzi a jóérzésű, de nem kellően tájékozott emberek tömegeit is a kétségbeesés. Én csak a jobbik vezetőit hibáztatom, a sok szavazó miatt "csak" elkeseredett vagyok."

Egy szóval se állítottam, hogy azért olyan a jobbik, amilyen, mert a FIDESZ nem határolódott el tőle. A kettő között nincs ok-okozati összefüggés. A Jobbik szavazók többségének megítélésében is egyetértünk. Kritikáim főleg a pártvezetéseknek szólnak.

mocskostolvajbanda 2010.02.28. 18:40:44

@Cionista Pista:
Pistike, a Sólyom László az a Magyar Köztársaság elnöke. A köztársasági elnök legfőbb feladata, hogy kifejezi a nemzet egységét és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett. Ebből fakadóan a köcsögözés vele kapcsolatban azt jelenti, hogy szerinted a magyar nemzet minden egyes hazafija köcsög. Ilyeténképpen annyit tudok megállapítani, hogy szar vagy bazdmeg, nem magyar. Még ha annak is akarsz látszani, de nagyon.

Átvitel honvéd 2010.02.28. 20:16:01

Az jár még a fejemben, hogy az elmúlt kb. nyolc év után, emberek, hogy veszik a bátorságot ahhoz a száj-jártatáshoz, ami mostanában, két hónappal a választások előtt megy.

Mondjuk, mi ragadtat valakit ma, nyolc év tömény tapasztalás birtokában, annak a gondolatnak a kifejtésére, hogy Bayer általában egy szélsőjobbos, zsidózó és cigányozó senki, még ha kivételesen tf. igaza is van.

Bayer írt pl. egy nyílt levelet "a" Ferinek ( gemenc.hu/sajtoklub/BAYER_ZSOLT_nyilt%20level%20GYFhez.htm ) , már 2005-ben, amikor a ballib "gondolatformáló", "komoly" értelmiségijei és teljes sleppje még a földig voltak ájulva ettől a szerencsétlentől. A "magyar Tony Blair"-től. Az. Akit egyszerűen nem hagy élni a gusztustalan, antidemokratikus ellenzék, ez a baja, egyébként nagyszerű srác, egy példakép, egy vezééér... ...Akkor mindenki fújolt, meg közleményben határolódott el, meg sorolhatnám. Most mélyen kussolnak. Mármint azok, akibe szorult egy cseppnyi tisztesség (némi tiszteletet érzek azok iránt, akik hittek a "rendszerben", most pedig kussolnak... ők rájöttek, hogy mennyire benézték a meccset... azt pedig tisztelem). Rosszabb esetben nagyvonalúan "megfeledkeznek" arról, hogy mindent, amit Bayer akkor leírt, az idő szép sorban igazolt. Bayer, a szélsőséges, véresszájú Bayer, némi szenvedéllyel, de semmi mást nem írt, mint ami a puszta valóság volt. Azt, hogy Feri egy tehetségtelen, gátlástalan ripacs, egy klinikai eset. És mi derült ki? Az, hogy Feri egy tehetségtelen, gátlástalan ripacs, egy klinikai eset. Az a Feri, akiben az egész ballib az egy igaz Istent, a született vezért látta. Micsoda hihetetlen ügy. ...Persze, értem én, kellemetlen. Akkor azzal is szembe k'éne nézni, hogy bakker, ezt hogy benéztük. Hogy az ember saját tévedhetetlen, igaz voltába vetett vakhit mennyire rohadtul nem egyezik meg azzal, hogy tényleg igazunk is van. Hogy számot k'éne vetni azzal, hogy esetleg van, amikor tévedünk. Hogy az, hogy késztetést érzünk valaminek a kimondására, nem jelenti azt, hogy a kimondott dolog automatikusan igaz. Kellemetlen ügy, ha egyébként nagy bátorsággal hiszünk abban, hogy ami eszünkbe jut, az ab ovo igaz... nem?...

sztázi 2010.02.28. 21:43:08

A gazdi "kiskutyusa" hozza a kötelező gyakorlatait.Májer Zsolt is belépett a ringbe. A lejárató kampány most már kezd kibontakozni,fokozni kell a tempót.Ez természetes folyamat ugye, az "igaz párt" oldaláról és a többi hiteltelentől úgyszintén.A legjobb az,ha a vádlott esélyt sem kap a válaszra..Érdekes a Heti baromság címlapján virító Makovecz és a kiemelt cím .(bezzeg még ő is elhatárolja magát,a "megtért rosszfiú").
Ők tudják,hogy mi tudjuk,de azért a munka az munka.Mindenki teszi a dolgát.....

Zero_Toleransz 2010.03.01. 15:52:05

az igazi Mesterházy plákát itt található, ha valakit érdekel:

embertanfolyam.blog.hu/2010/03/01/valasztasi_plakatok_2010_1
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0