Tessék választani!
2010. március 18. írta: Fedor

Tessék választani!

Hosted by Galleries.cetrine.net

Az ötletért kösz a Mandinernek :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr261850270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeMarco 2010.03.19. 17:51:29

Tessék választani! Azt aki mögött a Magyar zászló van...

@Fedor: Ezek szerint nálatok is becsalták szadöf jelöltjét?? Sztem jobb lenne ha inkább otthon maradnál, mert egyrészt szégyen a szavazatod, másrészt tök felesleges is.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.19. 20:45:23

@DeMarco: Hát, hogy melyik szavazat számít szégyennek, azon vitatkozhatnánk. az meg csak téged minősít, hogy minden csalás, ami neked nem tetszik. Tegyél feljelentést.

DeMarco 2010.03.20. 07:57:13

@Fedor: Jah persze, de azért te sem hiszed el, hogy ezt mind ők gyűjtögették össze három-négy nap alatt ugye? Szépen megjátszották, hogy lehúzogatták a szadesz nevét a papírkákról, összevásárolták a cigányoktól, meg egyéb helyekről. Azonnal ki kellene vizsgálni, névről- névre, hogy aki adta a cédulát, az valóban a szadöfnek adta-e. Nem is kellene az összeset, elég lenne addig lefelé menni, amíg 750 alá nem ér, vagy azonnal kizárni a jelöltet akinél 10-nél több ilyen cetlit találnak.

Remélem meg is teszik a feljelentést. Nálunk nem tudtak becsalni senkit sem, de fehérváron megcsinálták újra. Igaz fölöslegesen, mert mindenki ismeri a jelölt előéletét és eddig is reménytelen jelölt volt, ezután is az lesz. Onnan ugyan nem lesz bejutó helyük...

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2010.03.20. 08:39:53

@DeMarco: Nem tetted fel egy kicsit korán a "Számolják újra a szavazatokat!" című örökzöldet? Még el sem kezdődött a választás...

DeMarco 2010.03.20. 10:49:54

@vadász2: Nem, nincs korán. Most kell utánajárni a kopogtatók származási helyének. Te sem hiszed azt, hogy három nap alatt hirtelen osztódni kezdtek maguktól ugye? Pont azért adták be a legutolsó pillanatban, hogy hátha nem tűnik fel a csalás és egyébként se fognak utánajárni... ha 1-2 helyen meg is buknak, de a többi átmegy, már akkor is jól jártak. Ezért én mindet nagyon szigorúan leellenőrizném és igenis fordítanék erre időt és komoly csapatot, utánajárva, hogy a cédulákon szereplő nevek valóban nekik akarták-e adni a szavazatukat és kaptak-e ezért bármilyen ellentételezést. Ha pedig a szadöf kevesebb szavazatot kap egy körzetben, mint amennyi kopogtatót bemutattak, akkor azonnal kizárnám a jelöltjüket a választás menetéből.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.20. 14:26:49

@DeMarco: 1. Másik helyen már leírtam: Bokrosnak önmagában sokkal nagyobb a népszerűsége, mind a mögötte álló pártoknak, ők adják a szervezeti hátteret, de egyben vissza is húzzák őt. Így el tudom képzelni, hogy sokan, akik nem szívesen adták volna oda bárkinek is a cédulájukat, az utolsó egy hétben, amikor az MDF körbesírta a sajtót, így tényleg lehetett mozgósító hatással. Ráadásul nem 750 cédulát kellett összeszedni, csak annyit, hogy a már meglévőket kiegészítsék 750-re, hisz végül is előtte is dolgoztak a gyűjtögetők... Lehet, hogy 100-150-re volt szükség körzetenként.
2. ez az egész hajcíhő totálisan rávilágít arra, hogy ez egy rossz rendszer, ami cserére szorul, ugyanis lehetőséget ad mind a visszaélésekre, mind a visszaélésékkel vádaskodásra.

DeMarco 2010.03.20. 15:29:30

@Fedor: 1. Tény és való, hogy én undorodom a szadesztől és a madöftől, de náluk sokkal veszélyesebbnek ítélem meg Bokrost. Valamelyik nap olvastam a nyugdíjaskassza hektikus változásairól az indexen, ajánlom figyelmedbe a cikket, főleg a Bokros alatti számokat. Ez az egyetlen számsor ékesen bizonyítja, hogy mennyire óvakodni kell a bokrosi úttól.
Összegezve: Isten mentsen a két utált párttól és főleg Bokrostól !!
2. Ebben egyetértünk. Sokkal szigorúbb rendszert kell kiépíteni, ahol nem lehet kibaxott kajajegyet, meg lisztet osztani, pénzről nem is beszélve, nem lehet írni nem tudó cigóktól összeszedni üresen a cédulákat, nem csere-berélgethetik pártok a cédulákat, nem húzkodhatnak le róla önkényesen utólag semmit se, nem fénymásolgathatják, stb.

Avatar 2010.03.23. 16:21:51

@vadász2: A kopogtató gyűjtés valójában a választás első fordulója és még csak nem is titkos szavazás.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0