Óvakodj az OVKO-tól! UPDATE
2010. április 02. írta: Fedor

Óvakodj az OVKO-tól! UPDATE

Most hívott fel egy jóbarátom, aki élelmiszer-ellenőrként dolgozik. Megbízhatónak tartom, így 100%, hogy nem hoax: Az OVKO márkanevű bébiételek egyik szállítmányába növényvédő szer került, ezért MÉRGEZŐ! Ha van otthon, ne adjatok belőle a kicsiknek, ha boltban látjátok (főleg a TESCO-ban kapható), ne vegyétek meg!

A pontos részletekről hamarosan hivatalos bejelentés is lesz a sajtóban.

UPDATE

Végre eljutott a hír a sajtóhoz is:

Rákkeltő bébiétel a TESCO-ban

UPDATE 2

2012. március 12-én az alábbi levelet kaptam:

Tisztelt Cím!  Ezúton szeretnénk megkérni, hogy az Ovko bébiételeket 2010.áprilisában ért vádakat és azok mindennemű negatív hírkeltését az Ön oldalán is megszüntetni szíveskedjen. Ezeket a vádakat cáfolva perben állunk azóta is az Mgszh-val. Mára már Dr. Lánszki Imre igazságügyi szakértői véleménye is megszületett és ez alátámasztja a termékeink kifogástalan minőségét. Ezért kérem, hogy az Ovko bébiételekről szóló negatív hírt, mely az Ön az blogjában szerepel - eltávolítani szíveskedjen.  Köszönettel,   Csótár Ádám ügyvezető igazgató

Törölni nem törlök semmit, elvi alapon, de a levelet természetesen közreadom.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr501888953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bébipapi 2010.04.02. 13:24:18

Fedor, köszi az infót. Szegény kis sklapeckák nincsenek biztonságban.
Sling Rider babahordozó, Ovko bébiétel - és ez csak az utóbbi 2 hét. termése.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0