Ördögkatlan - fotóalbum
2010. augusztus 12. írta: Fedor

Ördögkatlan - fotóalbum

Néhány szomszédfalu összefog, és rendez egy összművészeti fesztivált, ahol rockzene, templomi koncert, színházi előadás, gyerekprogram és kiállítás egyaránt megtalálható. Ismerős a recept? Igen, így indult anno Kapolcs.

És ezt valósította meg most már harmadszorra három falu a villányi borvidéken, Nagyharsány, Kisharsány és Palkonya.

Nekem egy pécsi kötődésű barátom hívta fel rá a figyelmemet, így idén a fesztivál idejére időzítve töltöttem el a környéken pár napot, természetesen a fényképezőgépet se hagyva otthon :-)

A képekre kattintva nagyobban is meg lehet nézni, és azt is meg lehet tudni, hogy mi látható rajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr32216006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGM 2010.08.18. 11:19:50

Szép,szép csak nem igaz.A dolog nem így működik.Hamis a recept.
Hiába fogna össze három,öt,kilenc szegény falu a Balaton-felvidéken vagy a Villányi-hegységben,nem tudnának ilyen nagy fesztivált rendezni.Ennek az egésznek az elindítására elhívatott és tehetséges emberek kellenek.A Művészetek Völgyénél Mártha István(Új Színház),az Ördögkatlannál Bérczes László(Bárka Színház).Az ő víziójuk,közösségteremtő munkájuk,szervezőkészségük teremtette meg mindkét fesztivált.Természetesen összefogva a helyszínen élőkkel és kialakítva a közös érdekek rendszerét.
És még nagyon fontos ezen szervezők érdekérvényesítő képessége,kapcsolati tőkéje a támogatások(pénz,pénz,pénz) megszerzésénél.Ami nélkül nem menne a dolog.(Mint ahogy nem is ment néha "Kapolcson".Ezért és ekkor vitte le B.L. a buliját Pécs mellé.)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.08.18. 20:27:39

@BGM: Igazad van, mind a kettőnél van színházi támogató is, de attól még falvakon múlt, hogy belevágtak -e.

De valóban írhattam volna erről is egy félmondatot, hátha valaki nem ismeri a hátteret.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0