Két összecsengő mai hír
2011. május 20. írta: Fedor

Két összecsengő mai hír

Van annak hátránya is a FIDESZ számára, hogy az önkormányzati választásokon túlnyerte magát. Hát igen, az a fránya felhígulás :-)

Hivatalosan felfüggesztették a Baranya megyei Vajszló fideszes polgármesterét, valamint a település jegyzőjét a csütörtöki testületi ülésen. A vajszlói grémium a május 19-i ülésen mutatott ajtót a polgármester asszonynak, mert egy szakértői vizsgálat szerint visszaélés gyanúja merült fel vele kapcsolatban. A képviselő-testület nyílt ülésen tárta a település lakói elé a tényállást.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást kezdett Fenyves Péter, Mór fideszes polgármestere ellen kényszerítés gyanújával.

A Népszabadság közlése szerint a megyei rendőrségi szóvivő - a polgármester megnevezése nélkül - megerősítette: állampolgári bejelentés alapján indult büntetőeljárás egy 54 éves móri férfi ellen.

A feljelentő, Kelemen Levente, a Mór Város Jövőjéért Egyesület elnökségi tagja, aki már többször konfliktusba került Fenyvessel. Mint írták, a férfi azt állítja, hogy a polgármester 2009-ben egy pályázaton meghirdetett állás ügyében visszaélt hatalmával. A Szociális Alapszolgáltatási Központ igazgatója pályázattal választott új munkatársat, de az új kollega első munkanapján Fenyves utasította az igazgatót, hogy egy másik jelentkezőnek adja az állást.

A polgármester koholmánynak tartja a feljelentést - írta a lap.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr482919242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.20. 16:48:13

Nagyon nyomatékosan ajánlom mindenki figyelmébe: az, hogy valakivel szemben EZ a rendőrség, meg EZ az ügyészség nyomozást, büntetőeljárást indít - egy rakás kiköpött szotyolahéjat nem számít!!!
Ez a két szervezet önmaga létének igazolásaképpen, nyilvánvaló tények és jogszabályi előírások ellenére GÁTLÁS NÉLKÜL megindít egy büntetőeljárást, mert pontosan tudja, hogy ha majd egyszer kiderül, hogy az eljárás teljesen és tökéletesen alaptalan volt, vele szemben semmilyen jogkövetkezmény nem lesz alkalmazva, nem lesz felelősségre vonva az évekig tartó vegzálásért, az alaptalan vádaskodásért, semmiért. Mindez természetesen vonatkozik a büntető bíróságokra is - EN BLOC!!!
A magyar jog ugyanis totálisan ELBÜNTETŐJOGIASODOTT (szörnyű szó, de nincs jobb), és ez a jogállamiság szempontjából TOTÁLIS KATASZTRÓFA!!!!
Óva intelek benneteket, hogy vért kívánjatok, meg büntetőjogi felelősségre vonásokat, mert egy nap Ti is bekerültök a darálóba és akkor már késő lesz sikoltozni!!!

DeMarco 2011.05.20. 17:30:19

Nem az a baj, ha vannak csapaton belül vállalhatatlan emberek. Ilyen előfordul. A lónak is négy lába van, mégis megbotlik.
Az viszont baj, ha a csapat ezt nem megfelelően reagálja le. Akár látványosan, akár szépen csendben, el kell határolódni, le kell építeni őket.

Nálunk négy évig fideszes polgármester volt. Nem volt rossz alapjában, de nagyon rossz tanácsadókkal vette körül magát, akik csináltak dolgokat. A Fidesz ezt megfelelően reagálta le, rendett tett, tisztogatott, leváltott és teljesen új team-el állt fel erre a négy évre. Ennek köszönhetően meg is nyerték és sokkal erősebben jöttek ki belőle, meg persze mi is jól jártunk.

Esztergom ebből a szempontból tévedés sztem, ott is új team, új arcok kellettek volna, a régi polgi határozottan púp a hátukon.

Ha valaki helytelenül cselekszik, akkor igenis vonják felelősségre, ha politikus akkor is.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.05.20. 17:55:35

@DeMarco: Látod, látod, tudunk mi egyet érteni :-)

DeMarco 2011.05.20. 21:38:43

@Fedor: Kétlem. Ezt az előző fletós posztod bizonyítja. Ők nem tisztogatnak, nem takarítanak, sőt. Kiállnak és melengetik, nem elhatárolódnak, hanem azonosulnak vele... pedig itt volt a lehetőségük újra, h megszabaduljanak tőle, de megint nem éltek vele. Aztán majd jól megszopatja őket és kieszi a pártot a szájukból. Nem mintha nem érdemelnék meg, de ha előrelátóan gondolkodnának, akkor bedobnának néhány háttérinfót és a fidesszel elvégeztetnék a piszkos munkát. Mindenki jól járna. Legfőképpen mi.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.05.20. 21:42:02

@DeMarco: Te most a szocikról beszélsz. Ebből miért következne, hogy nem érthetünk egyet valamiben...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.05.20. 21:44:10

@DeMarco: Csak nem még mindig a szocikhoz sorolsz engem is? Nem lehetsz ennyire fafejű...

DeMarco 2011.05.20. 23:08:35

@Fedor: "Te most a szocikról beszélsz. Ebből miért következne, hogy nem érthetünk egyet valamiben..."

A szocikról beszéltem, de a fletós posztoddal kapcsolatban, ahol megvéded, arra hivatkozva, h mártír lesz... vagyis ott ellentétes a véleményed az enyémmel és ezzel a poszttal. Így bár egyetértünk most, mert én nem védem a hozzám közelebb állókat, ha lopnak, csalnak, sőt felelősségre vonást kérek és büntetést, ha jogos, de általánosan mégsem értünk egyet, mert nem vagy következetes, a saját kedvenceiddel kapcsolatban már félrenézel és őket elengednéd...
A két posztod üti egymást. Nem én bírállak, te nem vagy konzekvens...

loláb 2011.05.21. 21:11:04

Hogy is volt azzal a fideszes igazságszolgáltatással?

uni.korn 2011.05.22. 21:46:38

Van itt ebben az országban politika és politikusok? Mindegy melyik oldal ugyan az a kettő, egyik kutya másik eb... ezek fent közénk dobnak egy csontot és addig az igazság sem derül ki...

Posta Imrét nem olvastok?
OFF
postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=2687#comments
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0