A sánta kutya esete a DK-val
2012. június 28. írta: Fedor

A sánta kutya esete a DK-val

dk.jpgMint már korábban is írtam, ha csak a szlogeneket néznénk, liberálisként lehetnék akár ideális DK szavazó is.

Mégse vagyok az, és a nap eddigi történései újfent visszaigazolták az ellenérzéseimet. 

Pedig az első hír, amit ma róluk olvastam, akár meg is ingathatott volna, hisz arról szólt, hogy a Demokratikus Koalíció támogatja melegházasságot:

Molnár Csaba, a DK alelnöke csütörtökön sajtótájékoztatón elmondta: ennek érdekében törvénymódosítást készítettek, amelyet azonban csak azután nyújtanak be a parlamentnek, ha egyeztettek róla a melegszervezetekkel. Szavai szerint a többség dolga, hogy kiálljon a kisebbségek jogegyenlősége mellett, mert nem lehet tőlük várni, hogy egyedül képviseljék érdekeiket.

Kifejtette: a progresszív balközép politika szerint az államnak nem szabad beavatkoznia a polgárok magánéletébe, egyetlen csoport akaratát, ízlését sem kényszerítheti rá senkire, tiszteletben kell tartania a társadalom sokféleségét. Elfogadhatatlannak minősítette, hogy bárkit hátrányos megkülönböztetés érjen vagy félnie kelljen szexuális orientációja miatt, és úgy foglalt állást: a melegeket érő megaláztatás „valamennyiünk szégyene”.

Molnár szerint Magyarországon nem csak a szélsőjobb, hanem a kormányzó jobboldali is büszkén vállalja homofóbiáját. Ennél is nagyobb baj – folytatta a DK alelnöke –, hogy a balliberális oldalon is egyre inkább a hallgatás, „a csendes ellenszenv” a jellemző a melegekkel szemben, a politikusok, attól tartva, hogy szavazatvesztéssel járna, nem beszélnek a melegek jogainak kiterjesztéséről.

Az őszinteségükben nem kételkedem, hisz pl. Gyurcsány az első sorból tapsolt anno államtitkára coming out-jának, és országlása kevés pozitív hozadékainak egyike volt a melegek jogainak bővítése. Szép gesztus ez, de nem több annál (igaz, nem is kevesebb, és ma már sajnos ez is nagy szó), hisz frakció nélküli, 2-3%-os pártként a FIDESZ-KDNP-Jobbik parlamenti 4/5-del szemben az esélyük a sikerre a nulla felé konvergál.

De hiába tesznek számomra szimpatikus lépéseket is, ha még rögtön aznap lenulázza a pártelnöki mentalitás. Ha más témában is, de totál lejáratják magukat, és ezzel sajnos azokat az ügyeket is, amelyek mellé odaállnak, beindul a fordított Piszkos Fred effektus, ha emlékszik még valaki első írásaim egyikére.

Ugyanis a nap másik DK-s híre meg az volt, hogy kétnapos konferenciát rendeznek, amelyen előad Gyurcsány mellett Bajnai és Oszkó is. A jobboldaliak arcán azonnal szétterült az "ugye megmondtam" mosoly, a kormány politikájának kritikájával olcsó népszerűséget nem kereső Nívó blog sietve el is temette Bajnait, hisz aki Fletóval összeáll…

A gond csak ott volt, hogy Gyurcsányék újfent nem bontották ki az igazság minden részletét:

Lemondta a részvételét a Demokrácia sziget nevű, kétnapos Gyula környékii fesztiválon a Haza és Haladás Alapítvány, azaz sem Bajnai Gordon volt miniszterelnök, sem Oszkó Péter volt pénzügyminiszter, sem Szigetvári Viktor nem vesz részt az eseményen.

A sziget programjában Ungár Klára is szerepelt, de mint írta, ő sem tudott arról, hogy az a Demokratikus Koalíció rendezvénye. A Szema nevű liberális párt elnöke is lemondta részvételét.

Az alapítvány szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint őket hónapokkal ezelőtt a Kobak Klub nevű gyulai civil szervezet kereste meg, az ő felkérésükre vállalták a részvételt és a rendezvény támogatását.

Azt, hogy a Demokrácia sziget időközben Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíciójának a rendezvényévé alakult, csak csütörtöki híradásunk alapján tudták meg.

"Továbbra sem kívánunk politikai rendezvényeket támogatni, illetve azokon előadói szerepet vállalni, így mind a támogatást, mind a részvételt a mai napon visszavonjuk" - írták közleményükben.

Ceterum censeo: Gyurcsánynak vissza kéne vonulnia kurva jó könyveket írni a baloldalról, és nem kéne továbbra is a személyével hiteltelenítenie jobb sorsra érdemes politikai irányzatokat.

UPDATE

Ezt azoknak, akik melegnek tartanak, csak mert nem utálom őket:

Coming Out

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr204617509

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.29. 10:36:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Bajnai politikai öngyilkossága 2012.06.28. 16:44:59

Úgy tűnik, kicsit fellélegezhetnek azok, akik nem szeretik Bajnai Gordont - a volt miniszterelnök ugyanis Gyurcsány legújabb buliján fog fellépni, többek között Szigetvári Viktor, Németh Péter (Népszava) és Kónya Péter (volt szakszervezeti vezető) társ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar ember teli szájjal 2012.06.28. 16:47:38

Hát Gordon nem indul a választáson, ez innentől egyértelmű. Elméletben blogokon pedig százával teszik közzé a frankót nap mint nap.

3dom'f'speech 2012.06.28. 16:49:03

ezt a gyurcsányipojáca szörnyet te és a hozzád hasonlók teremtettétek, úgyhogy viseljétek büszkén :)
tudtam, h homár vagy fedor!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.28. 16:50:15

@magyar ember teli szájjal: Nem látom az összefüggést. A választások két év múlva lesznek, és most mindössze annyit történt, hogy nem kívánt közösködni egy marginális pártocskával, ráadásul a jelek szerint jól tette.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2012.06.28. 16:53:55

Fedor, és honnan tudod, hogy vége van a történetnek? Gyurcsány még nem nyilatkozott az ügyről... lehet, hogy az igazság még mindig nincs teljesen kibontva.

Mindenesetre ahogy sajtóvisszhangot kapott az ügy, elég gyorsan hátráltak ki a rendezvény résztvevői Gyurcsány mögül. Ez önmagában, a körülményektől függetlenül is beszédes.

magyar ember teli szájjal 2012.06.28. 16:54:33

@Fedor: ""Továbbra sem kívánunk politikai rendezvényeket támogatni,..."

Ebből gondolom.

De legyen neked igazad.

orgoványi erdőjáró 2012.06.28. 16:57:26

Inkább legyél elempé szimpatizáns Fedor. Ők is biztosan támogatják a szívedhez - és valószínűleg más testrészeidhez is - közel álló buzikat, cserébe korántsem akkora gáz az a társaság mint a déká.

is 2012.06.28. 16:58:20

Hét ezt tényleg elég rendesen benézték. Csak azt nem tudom, hogy minek próbálták meg? 2012 van, hello, internet, ezt mégis hogyan képzelték?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.28. 16:58:56

@Droli: "lehet, hogy az igazság még mindig nincs teljesen kibontva."

Lehet. De ezt max. azzal tudná überelni Fletó, ha meglobogtatna egy fax*visszaigazolást, amely egy névre szóló, DK fejléces meghívót tartalmaz, és még akkor se nagyon hinne neki senki...

@magyar ember teli szájjal: Szerintem meg egyszerűen nincs olyan alakulat (talán az egy LMP), ami elfogadható lenne számára, és inkább saját pártot gründol majd, ha ideje lesz.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.28. 17:03:29

@orgoványi erdőjáró: "Inkább legyél elempé szimpatizáns Fedor. Ők is biztosan támogatják a szívedhez - és valószínűleg más testrészeidhez is - közel álló buzikat"

1. Lett egy update többek között számodra

2. Az LMP - bár valóban a számomra legelfogadhatóbb parlamenti alakulat - számomra gazdasági szempontból túl balos.

barkacs 2012.06.28. 17:06:01

Nem lehet, hogy gyurcsánynak meg ez a feladat, ezért van még szabadlábon?

Az ehhez hasonló performanszokkal havonta összelehet hívni az egyre csak fogyatkozó nyájat, hiszen hősünket utálni mindig könnyebb, mint szembenézni viktorka és bandája alkalmatlanságával.

Bryan élete 2012.06.28. 17:08:13

@Fedor: higgyél drolinak, ebbe a pofonba ma már ő is beleszaladt, kapja is érte a sallerokat.

lavór 2012.06.28. 17:15:45

És mit írna Gyurcsány? Hogy elkúrtuk? :D
Lassan az is elévül.

wilson77 2012.06.28. 17:19:50

Drága nemzet!

Tessék meghallgatni a meghívókat is, aztán akkor billentyűzetet ragadni.
Jó?

Vagy inkább ha kell, ha nem Gyurcsány a hibás?

üdv:
-wilson

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2012.06.28. 17:20:04

@Fedor: "Lehet."

Vigyázz ezzel, Fedor, mert te is megkapod azt, amit én a nívón, hogy az igazság teljes ismerete nélkül prejudikálsz :-)

(Csak vicceltem. Ilyen alapon ne írj blogbejegyzést addig, míg meg nincs Fletó válasza, arra meg Bajnai és Oszkó reakciója, na meg a Kobak Klub sokadik közleménye. Jelen információk alapján egyetértek következtetéseddel, Gyurcsány igazán abbahagyhatná már...)

wilson77 2012.06.28. 17:26:25

Mindenesetre abban biztosak lehetünk, hogy személyesen Gyurcsány írta a meghívót, a plakátot, nyomtatta ki a nyomtatóján, majd körömvágó ollóval körbevágta azokat, hogy maga kis kezével becsomizza egyenként a meghívókat a borítékba, nyaldosott rájuk bélyeget, majd elsétált a nyugati postára, hogy feladja azokat, s visszafelé - az éj leple alatt - meg kiplakátozott.

Biztosan így volt. A helyieknek meg közük sincsen semmihez. Hogyne.

-wilson

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.28. 17:30:10

@wilson77: A helyiek meg teljesen függetlenek a pártvezetéstől, mind mentalitásban, mind egy olyan program szervezésében, amelyen a pártvezetés is részt vesz. Hogyne.

wilson77 2012.06.28. 17:36:12

@Fedor:
Kedves Fedor!

Kérlek, várd meg, mit mond Gyurcsány pártja.
Ha bebizonyosodik, akkor tök igazad van, és szereztél egy támogatót a személyemben -de most sem vagyok az ellenséged.

Szerintem - komolyra fordítva - valaki hibázott. Legalábbis remélem. Ha meg itt arról van szó, amit sugallsz, akkor az meg gáz mindenkire nézve.

Üdv:
-wilson

Ps. a "mentalitás"-kitételt nem tudom értelmezni, rosszindulatú meg nem kívánok leni irányodba, és végső soron senki irányába sem.

kalandfereg 2012.06.28. 17:36:52

@Droli:
Sztem semmi gond a cikkeddel, a dolgok akkori ismeretében írtad, de közben kiderült egy s más.
Másról se szólnak a hírek, mint hogy kiderül valami, ami ellentmond az eddigi ismereteknek.
Evvel az erővel senki ne írjon semmit, főleg ne az újságírók. Szal tojjál a fikázókra.
Még haszna is volt, mert megfogalmaztál valamit, amit sokan gondoltak, amikor elolvasták a hírt, szal még tök jogos is.
És arra se vennék mérget, h Bajnai nem SEJTETTE legalább. Ennyire nem lehet naiv a Mozgó Világ (vagy mi) meghívása után. Meg Fletót ismerve. Még az is lehet, h a posztod közrejátszott abban, h ilyen gyorsan visszacsinálta a meghívás elfogadását.

is 2012.06.28. 17:39:01

@wilson77: figyusz. 2012-ben a 6 éves gyerekek is értik, hogy mi az, hogy egy párt a plakátra nem az alsó sorba, a többiek közé, hanem a tetejére, szervezőnek tünteti fel magát. ezt a tördelő, aki a plakáthoz a nevét adta, a kiadó, a nyomda, meg mindenki érti. ezen nincs mit magyarázni tovább. én most nem Gyurcsányt ekézem, hanem a DK-t, de a DK-nak meg ő az elnöke.

wilson77 2012.06.28. 17:45:05

@is:
Kedves is!

Rendben, értelek.
Nem cáfolni szeretnék, mert ismereteim nincsenek az ügyről (a többieknek is csak annyi, amennyi eddig megjelent a sajtóban), hanem annyit kérek, hallgassák meg a pártot, a szervezőket, a tördelőt, a meghívó és a plakát íróját.

És ha minden egybevág, akkor rúgják seggbe a felelőst.

üdvözlettel:
-wilson

sárkányfő 2012.06.28. 18:07:57

mondjuk wilsonnak abban igaza van, hogy fel kéne tenni a kérdést, hogy gyurcsánynak érdeke-e bajnaival együtt szerepelni?

pont tegnap kerültek véletlenül egy konferenciába (történészek adtak elő horthyról), hát úgy vigyáztak, hogy a lehető legtávolabb legyenek egymástól a terem két végén, hogy csak na... bajnai a legelső sorban ült, gyurcsány leghátul állt a falhoz simulva... ha gyurcsány rá akart volna akaszkodni bajnaira, oda is ülhetett volna mellé.

no mindegy, ennyit már nem ér az egész. gyurcsányból soha nem lesz m.elnök, de még az is csoda lenne, ha bejutna a pártja. bajnai esélyesebb lenne, de cseszik érte tenni, szerintem nem akarja. mondjuk én már arra is gondoltam gonoszan, hogy 14-ben is a fidesz nyerjen... szakadjon csak rájuk a saját szaruk... egyék meg amit főztek.

rajnaig 2012.06.28. 18:10:27

Tualjdonképpen itt az ok, hogy miért is nincs, és nem is lesz liberális párt. Mert megmondóemberekben aztán zseniálisak vagyunk. Csaképpen az egyik megmondóember
SZDSZ fan, amit a másik gyűlöl, mert elárulta a liberalizmust azzal, hogy összeállt a szocialistákkal, a harmadik úgy gondolja, hogy majd az LMP, a negyediknek az LMP egy töketlen banda, az ötödik imádja a DK-t a hatodiknál Gyurcsány a hibás még az Orbáni kétharmadért is (persze ő saját maga sosem lenne az, akkor sem, ha hatszáz fórumon hangoztatta, hogy milyen jó lesz, ha jön a Viktor. Az egy négyzetméterre eső ellenségkép még a Fideszénél is magasabb, és minden bokorban önjelölt néptribunok harsogják az üdvözítő igazságot. Pedig ha TÉNYLEG liberálisok lennétek feleim, akkor simán elfogadnátok, hogy van 5% támogatója Gyurcsánynak is és ennyi. Joguk van hülyeségeket beszélni, és momentán még úgy sem állnak, hogy a győzelem nagy esélye miatt kellene lenyomni őket a víz alá. Persze amikor Viktor közeledett a 2/3-dal, az más volt, akkor a sok önjelölt zseni egyszer nem tudta leközölni, hogy nem lesz jó valaki olyat választani, akinek a leghíresebb idézetei a "ne mi nyerjük a legtöbbet" meg "az ügyvédeim majd kimosnak oszt jónapot". Persze, mert szembeszélbe nem hugyoznak nagy megmondóembereink. Az nem trendi. És mégiscsak az a legfontosabb, hogy mit gondolnak rólunk, lássuk csak kik is? Ja a Szily Laci féle örökifjú Fidelitas-osok. Ja, hogy a jobboldal örömködik azon, hogy Bajnait megint sikerült kilökni egy ellenzéki találkozóról. És az ám a fontos, amit a jobboldali "véleményformálók" mondanak. Persze mert momentán úgy állnak a dolgok, hogy az ilyen szarkavarások miatt hatalmas esélye van egy olyan ellenzéki összefogásnak, amiben a sok behülyített résztvevő (mindegyik mögött áll vagy három vagy négy hasonló messiás újságíró, meg blogger) nem azt a pillanatot fogja lesni, hogy mikor robbanthatná darabokra a nagykoalíciót, hogy aztán az elveiért küzdő hős pozíciójában tetszeleghessen egypár tehetségtelen blogíró és a jobboldali "véleményformálók" nagy elismerése közepette. És ennek az ingatag építménynek a tetejére lovagolna be ugyebár Bajnai a fehér lovon, hogy aztán a teljes bukásért ő legyen a felelős (amely felelősséget természetesen ez a blog és a társai rögtön a nyakába is varrnának, onnantól ő lenne a patás és nem Gyurcsány). Szóval adnék egy jótanácsot. Ha már feltételnül posztolni akartok akkor Egyszer, könyörgöm, csak egyetlen egyszer írjátok már le ide, a Varánuszra, a Vastagbőrre, vagy ahová akarjátok azt a nagy népnemzeti liberális programot, ami kivezeti ezt az országot a szartengerből, és lehetőleg ne a messiásokat várjátok, akik majd k.rvajól megcsinálják a frankót, de ha netán elk.rnák, akkor lehet őket b.szogatni életük végéig.

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2012.06.28. 18:15:55

Tényleg durva túlzás és összemosás Gyurcsány és Bajnai között bármi kapcsolatot látni. Az még nem jelent semmit, ha valakinek a gazdasági minisztere vagyok. Ez szinte olyan, mintha Hagyó Mikivel összemosnám a 4-6-os villamos vezetőjét. Szinte.
Büdös bunkók ezek a Fidesznyikek, hogy Független Gordont összefüggésbe hozzák a korábbi főnökével! Hiszen független! FÜG-GET-LEN!

e792298 2012.06.28. 18:16:46

@sárkányfő: "14-ben is a fidesz nyerjen... szakadjon csak rájuk a saját szaruk... egyék meg amit főztek."

mint 2006-ban? amikor a választásokig mi voltunk a pannon puma utána meg...
no mindegy ez már történelem, azért nem hiszem hogy annyira eltudják kúrni mint akkor az mszp/szdsz, ahhoz sokkal jobban kellene szórni a pénzt:)

wilson77 2012.06.28. 18:19:30

@sárkányfő: @rajnaig:

Kedves sárkányfő és rajnaig!
Többé-kevésbé egyetértek.

A magam részéről 1-1 pont kijár.
Persze csak akkor, ha nem határolódtok el tőlem izibe'! :D

-wilson

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2012.06.28. 18:20:42

@e792298: Ne legyél kishitű, amíg ezt leírtad, addig kb. 2 milliárd sétált át az államkasszából a Közgéphez.

Anti Anyag (törölt) 2012.06.28. 18:23:07

Nahát ballibsik, már dobnátok el aput.

Pedig amíg rombolt, milyen sikítozás volt, ha valaki megkritizálta.

Viseljétek csak, jól mutat Feri bármilyen ballibsi rendezvényen.

sárkányfő 2012.06.28. 18:27:41

@e792298:
már jobban elkúrták. befejezett múlt idő.
másfél év alatt elvertek 3000 milliárdot, azaz ennyivel nőtt a nettó államadósság, ez a GDP 10,%-a. Emellett recesszió, bóvli, menekülő tőke és fiatalok (nagyobb exodus mint 1956 után volt), zuhanó beruházási ráta, stb. cudar világ lesz itt, becsüld meg azt a szart ami most van, mert lesz ez még így se. nem vicc.

e792298 2012.06.28. 18:30:51

@[Lombroso]: sőt még együtt is szoktak focizni (bajnai és gyurcsány) és bajnai többször be is ismerte hogy jó baráti viszonyban vannak...

Amúgy ez miért számít bármit is? miniszterelnöki teljesítményük szöges ellentéte egymásnak: gyurcsány az elmúlt 20 év legdilettánsabb miniszterelnöke, bajnai pedig (talán) a legjobb.

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2012.06.28. 18:35:18

@e792298: Talán úgy érzed, hogy szar volt Ferkó kormányának a gazdasági teljesítménye? Nem tévedsz nagyot. Akkor viszont mondd már meg, ki volt a felelős azért a teljesítményért!
Te cserkészbecsszó beveszed Magyarországon a "független vagyok" szöveget?
Ebben az esetben kérlek mesélj magadról, mindig is érdekelt, hogy Tarlós Pista vagy Schmitt Pali kiket akartak megcélozni ezzel a végtelenül gyenge próbálkozással!

e792298 2012.06.28. 18:43:00

@[Lombroso]: kik voltak felelösök?
nos: gyurcsány, veres, draskovics, kuncze, kóka, fodor, lendvai...

minden estre sem oszkót sem bajnait nem tartom felelősnek. És a későbbi teljesítményük alapján úgy gondolom, hogy nem sok közük lehetett a medgyessy/gyurcsány/kuncze féle ámokfutáshoz..

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.06.28. 18:45:57

Nah, én mindig azt mondom, nem azért dolgoztam hajléktalanokkal és álltam ki az érdekeikért, mert én is az volnék, ez valami hülye autoriter csúsztatás. Sohasem értettem a hisztit a melegházasság körül, mit változtatna a világon? Gyökerével felfelé nőne a répa, döglött macskák potyognának az égből, Matolcsy egyenesen nézne? Dehogy. Ha szeretik egymást, házasodjanak csak, sokkal nagyobb gond, hogy a fiatalok, mint a fogyasztói társadalom könnyű célpontjai, mennyire elszakadtak a közélettől és adták át magukat a 'mának élés' mámorának.

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2012.06.28. 18:50:38

@e792298: Wáhháháááá! Jó, ütött, egy pillanatra el is hittem!:)
Mert azt ugye csak viccnek szánod, hogy egyedül a gazdasági miniszter nem tehetett a gazdaság teljesítményéről?
Vagy ő tényleg egy olyan miniszter volt, aki csak ott ücsörgött, malmozgatott, és nézte, ahogy Kunce besétál az irodájába egy légkalapáccsal, majd elkezdi az orra előtt szétverni a gazdaságot?
Már bocsi, de erre egy aranyhal is képes. Sőt, az talán még fel is fogja, hogy valami nincs rendben kerülötte. (Úgy 3 másodpercig.)

kutya vacsorája 2012.06.28. 18:55:30

drága szerző, miért érzed szükségesnek, hogy magyarázkodj, hogy heteró vagy?
és akkor mi van, ha valaki melegnek gondol? vagy azért azt már inkább mégse? ááááááá kanapészabadelvűség.

2012.06.28. 18:57:41

@e792298: A Haza és Haladás álfüggetlen, álliberális társaság. Kik is az arcok, akik fémjelzik őket? Bajnai Gordon, aki 3 évig Gyurcsány EU-s pénzekkel bűvészkedő megbízottja, minisztere stb. régi KISZes harcostársa volt. Egyetlen érv mellette, hogy egy év miniszterelnöksége alatt nem rángatózó elmebetegként viselkedett, elődje és utóda közül ez is kiemeli, na de ez a teljesítmény édeskevés. És mögötte a szürke eminenciás: Szigetvári Viktor. Ő a független politológus álarcában lép fel, szakmai múltja emígyen néz ki: "2001-ben került az MSZP-hez, Baja Ferenc mellett dolgozott a párt választási kampányának irányításában, később részt vett az Európai Unió Kommunikációs Közalapítvány megalapításában, majd Gyurcsány Ferenc munkatársaként Medgyessy Péter miniszterelnök tanácsadója lett. 2003 nyarától a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium miniszteri titkárságvezetője, augusztustól sajtófőnöke volt. 2004 júniusában Medgyessy Péter kommunikációs vezetőjévé és a kormányzati hirdetések kezelőjévé nevezték ki, a Miniszterelnöki Kabinet Nyilvános Kapcsolatok Titkárságának helyettes államtitkáraként. Gyurcsány Ferenc miniszterelnökké választása után ugyanezt a posztot töltötte be egészen 2005 májusáig." Ezt követően MSZP-s kampányfőnök lett, aki a mai napig a Szigetvári és (Bűn)Társai Kft-n keresztül szivattyúzza a közpénzt. Érdemes nézelődni a honlapjukon, a designon is látszik a profizmus: www.szigetvariestarsai.com Nézzétek meg a Munkáink és ügyfeleink menüpontot, Magyar Villamos Művek ZRT. mint versenyszféra, muhaha. Tévénézőként egyébként a Provident reklámokkal találkozhatunk a munkáik közül, valóban kiválóak...

Ezek a "független" "kiválóságok" szeretnének visszakerülni a hatalomba jobbérzésű emberek naivitásán élősködve.

DeMarco 2012.06.28. 19:23:56

@Fedor: "liberálisként lehetnék akár ideális DK szavazó is Mégse vagyok az"

De az vagy... Még ha tagadod is...

"országlása kevés pozitív hozadékainak egyike volt a melegek jogainak bővítése"

Ez csupán nézőpont kérdése. Ledegradálni az ország fundamentális talapzatát a családok szentségét (apa, anya, gyerekek) sztem inkább hazaárulás, amiben fletó amúgy is többszörös bajnok. A devianciák pártolása már a libsiknek sem jött be és túl átlátszó, h nem érdeklik őt a buzik, csak hiányzik pár százalék szavazat, ezért minden kisebbségnek benyal, hátha vhogy átbillen. Majd egy százalékos pofontól talán felébred.

De csak hogy tárgyilagosak maradjunk:

1. Miért nincs továbbra sem sitten, műanyag lakattal bezárva? Az elvárásaink nem változtak a témában.
2. Ki a faxt érdekelnek a dekások, h mit mondanak, mit szerveznek?
3. Ettől függetlenül összenő, ami összetartozik előbb-utóbb.
4. Hiába menekül a többi balliba tőle, jottányit sem lesznek szimpatikusabbak.

Jó utat kívánok nekik a libsik és a madöf útjain.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.28. 19:25:36

@rajnaig: "ha TÉNYLEG liberálisok lennétek feleim, akkor simán elfogadnátok, hogy van 5% támogatója Gyurcsánynak is és ennyi"

Elfogadni elfogadom, csak jeleztem, hogy én nem tartozom közéjük...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.28. 19:30:24

@kutya vacsorája: "drága szerző, miért érzed szükségesnek, hogy magyarázkodj, hogy heteró vagy? "

Nem érzem szükségét, de miért ne promótáljam egy korábbi írásomat, ha az jól sikerült? :-) Komolyra fordítva a szót: azért szoktam kihangsúlyozni, hogy nem vagyok meleg, mert unom azt a sztereotípiát, hogy a melegekért csak olyan állhat ki, akinek az érdekében áll. ÉN úgy gondolom, hogy az, hogy nem vagyok érintett, nagyobb súlyt ad a mondanivalómnak, hitelesíti azt. Ha meleg lennék, felvállalnám.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.28. 19:31:34

@DeMarco: "De az vagy... Még ha tagadod is..."

Ó, hát persze, ha te mondod :-)

Taxman 2012.06.28. 19:33:26

Hú vazze, ez aztán az ügy!
És vannak akik erről a hihetetlen fontosságú eseményről képesek komolyan értekezni.

2012.06.28. 19:39:21

"Pedig az első hír, amit ma róluk olvastam, akár meg is ingathatott volna, hisz arról szólt, hogy a Demokratikus Koalíció támogatja melegházasságot"

A libsik mindig megtalálják az igazi értékeket :DDD

rockjano 2012.06.28. 19:43:06

@rajnaig: "Egyszer, könyörgöm, csak egyetlen egyszer írjátok már le ide, a Varánuszra, a Vastagbőrre, vagy ahová akarjátok azt a nagy népnemzeti liberális programot, ami kivezeti ezt az országot a szartengerből"

Jogos, csak elöbb kérlek írd le azt a konzervatív jobboldali proramot amely ezt megteszi.

Az igazság az hogy nincsenek könnyű utak ... meg az hogy ez a mostani reszim minden eddiginél rosszabb még Gyurcsánynál is pedig annál nehezebb...

vakapad 2012.06.28. 19:51:39

Csak gratulálni tudok. Erőlködve ugyan, kissé vért izzadva, de sikerült Gyurcsányba legalább egy kicsit újfent belerúgni. Hogy Gyurcsányék hazudtak, az nyilvánvaló. Hogy miben hazudtak, azt még nem tudom (a kedves blogíró se), de hogy nyilvánvaló, az tuti.

Természetesen a dolog egyértelmű, derék értelmiségünk vállvetve ássa Gyurcsány sírjait százszám (napéldául az "olcsó népszerűséget nem kereső" - hehe - Nívó blog is), fenti okból aki pénzügyminiszter vagy netántán miniszterelnök akar lenni, az olyan sietve menekül mindenhonnan, ahol Gyurcsány neve felbukkan, ahogy csak bír.

Azért a szorgos értelmiség igyekezete figyelemre méltó. Csak így tovább, nekik most már mindörökre Orbán kell, csak azt nem értem, hogy akkor miért nem azt mondják?

vakapad 2012.06.28. 19:57:20

@rockjano:

Emlékeim szerint a világválság előestéjén (2008 augusztus) a várható hiány 3 %, az államadósság 65 % volt, a CHF 160 HUF-ot ért, és volt 13. havi fizetés meg nyugdíj. Hogy mennyivel jobb erőben futunk neki a válságnak, ha nem tetszenek nagy erővel a derék AB és népünk segítségével leszavazni már az első reformkezdeményezéseket is, az már, sajna, kideríthetetlen. Ja, és a hitelminősítőknél akkoriban befektetésre ajánlott kategóriában voltunk.

Javaslom, hogy Gyurcsányról ennek alapján tessen nyilatkozni.

rockjano 2012.06.28. 20:01:50

@vakapad: A Fidesz bűneit nekem nem kell sorolni. De az is igaz hogy talán némely szám nem volt olyan rossz a szerkezeti problémák nagyon nagyok voltak már akkor is és bizony GyF nem tudott mit kezdeni ezzel mint ahogy a mostaniak sem tudnak.

A nagy különbség hogy akkor volt erős ellenzék most meg nincs...

GyF nem igazán tudta mit akar csinálni és hogy akarja irányítani ezt az országot ezt minden pozitívuma mellett is le kell szögezni.

Számomra ez nagyobb bűn mint az Öszödi beszéd.

Persze az is igazhogy a mostaniakhoz képest mindenki sokkal pozitívabbnak tűnik.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.28. 20:02:38

@vakapad: Soha nem értettem miért kell végletekben gondolkodni. Azért mert egy hiteltelen figuráról annak kapcsán, hogy újfent hazugságba keveredett, azt merem mondani minden egyéb érdemei elismerése mellett (amiért a másik oldal meg állandóan gyurcsányistának nevez), hogy egy hiteltelen figura, már mindenáron orbánista lettem? Olvastad te az egyéb írásaimat? Fel se merül benned, hogy (ezek szerint veled ellentétben) én egyszerűen csak úgy gondolom, hogy pont hogy Fletó személye az egyik legnagyobb akadálya az Orbán elleni összefogásnak?

Sírköves Slomó 2012.06.28. 20:02:44

Hát persze.

Bajnai aki Gyurcsány belső embere sportminiszter kora óta, nem tudta hogy a DSZ Gyurcsányék akciója.

Ez qrvára hihető, bár annak a 2%-nak a szélsőlibber nyugdíjasokból, akik ott csápolnak a DK öszes rendezvényén simán lemegy ez is a torkán.

Bajnaiék besz*rtak a sajtóvisszhang miatt. Ennyi. Amúgy ha bármilyen színben még lenne belőle valami az csak akkor lehetséges, ha koalícióra lép a DK/MSZP/LMP, szóval tökmind1.

Sírköves Slomó 2012.06.28. 20:20:05

Mondjuk a Dk-nak elég volt 2 év, hogy eljusson egy olyan kardinális kérdésig, mint a buzijogok.

Ehhez az SZDSZnek még 15 kellett, aztán némi rángatózás=buzijogok után kimúlt az is.

Ilyen jövőbemutató pártok sajna képtelenek egy ilyen periferiális, parlagias, maradi, ja és homokfób társadalomban élni. Nem is érdemeljük meg őket.

Mensikov 2012.06.28. 20:26:12

Ha július akkor melegek meg melegeuro olimpia.
Nekem meg qrva melegem van a negyedik emeleti panelban.
Unalmas már ez a melegkérdés...

nu pagagyí 2012.06.28. 20:32:07

Szerintem van nagyobb probléma Gyurcsánynál. Amúgy sem értettem sohasem, hogy a nyíltan bevallott hazugságokból összehordott karaktergyilkosságot minek kell elhinni. Gyurcsánynak is van helye a politikában, nagyságrendekkel élhetőbb volt az ország, amíg kormányon volt. A szapulására fordított energiát hasznosabb dolgokra is lehetne használni, itt van mindjárt a rabszolgatartó társadalmat építgető Fidesz-hatalom. Akinek van vér a pucájában inkább ennek a trágyahalomnak az ellapátolására fordítsa, feltéve persze, ha nem akar csúszómászóként, vagy olcsóbérű beszélőszerszámlént vegetálni.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.28. 20:41:18

@nu pagagyí: Olvass el néhány bejegyzés korábbi bejegyzésemet, és látni fogod, hogy a dolog nem ennyire fekete-fehér. Nem a karaktergyilkolászások miatt mondom azt, hogy hiteltelen, hanem pont az ilyen húzások miatt, mint ez is. Másrészt meg ha van valaki, akire nehéz azt mondani, hogy nem ír rendszeresen Orbánék stiklijeiről, akkor az én vagyok, többek között.

Szóval neked is csak azt tudom mondani: tessék árnyaltabban nézni a kérdést.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.06.28. 20:53:26

Gyurcsány legnagyobb hibája (szerintem), hogy fogalma sincs arról, hogy mit tesz az, hogy politikus. Sajnos a többi politikusunknak sincs.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.06.28. 21:34:47

:0

hát akkor milyen ideális szavazó vagy? LMP vagy MSZP? esetleg Dopeman, a messiásban hiszel?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.28. 22:19:55

@wmiki: Per pillanat nincs nekem megfelelő párt a palettán.

Tallono 2012.06.28. 23:31:15

Miért nem mész ki a buziolimpiára Fedor, hátha megtalálod életed balliberális szerelmét?

Amúgy miért követed nyomon a DK tevékenységét? Én gyűlölöm Gyurcsányt, de azon kívül, hogy a városom közelébe se jöjjön egyáltalán nem foglalkozok velük, néha röhögök egyet, azt hello. Bár szeretném látni, hogy Orbánnal együtt egy villanypóznán fújja őket a szél az Andrássyn, de különösebben nem foglalkozok vele... De látom benned még nem múlt el a vonzódás Fletó iránt, meg az aberált buzik felé se :)

Tallono 2012.06.28. 23:59:03

"A köztársasági elnök tegnap kapott hivatalos meghívót az izraeli államfőtől a jeruzsálemi Wallenberg-megemlékezésre. Áder János az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: ott lesz a megemlékezésen, és "nagy várakozással tekint a tárgyalás elé Simon Peresz államfővel".

Ennyi erővel ennek is örvendhetnél, hiszen a köztársasági elnök "független" és tudtommal oda meg vissza vagy a kiválasztott nép és a magyar nemzet örök "barátságáért" és ha jól emlékszem a felvásárló Peresz is közel áll a szívedhez, hiszen egy korábbi posztodban azt állítottad, hogy csak félreértés volt amit mondott, és csak az egybites antiszemiták értik félre...

Most akkor ezt értsük úgy, hogyha egy "baloldali" szervezet kiáll az egyik "kisebbségért" az üdvözendő, ha egy "független, jobboldali" áll ki egy másik "kisebbségért" az már nem menő? Csak úgy érdekel a liberálisnak hitt szemléletmódod...

egyjózsi 2012.06.29. 00:13:18

...Ekézzük Gyurcsányt... jobb híján... ez változatlanul népszerűnek tűnik... s aztán megint lesz kétharmad...Fidesz-Jobbik... S majd ha vért pisálunk, még mindig lesz Gyurcsány... s ekézhetjük tovább... Hajrá Szerencsétlenek!

kirsten 2012.06.29. 06:35:56

@3dom'f'speech: orsós szörnyet pedig te és a hozzád hasonló szerencsétlen flótás.
Meg is cseszhetitek, mert miattatok van az ország és az emberek ilyen szarban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.29. 09:29:25

@Tallono: Látod ennyit tudsz. Buzizzál csak.

A DK tevékenységét meg külön nem követem, egyszerűen csak olvasok híreket. Tudod veled ellentétben én szeretek tájékozott lenni véleménynyilvánítás előtt...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.29. 09:31:01

@Tallono: "Most akkor ezt értsük úgy, hogyha egy "baloldali" szervezet kiáll az egyik "kisebbségért" az üdvözendő, ha egy "független, jobboldali" áll ki egy másik "kisebbségért" az már nem menő?"

Hol olvatál tőlem egy rossz szót is arról, hogy Áder elmegy Izraelbe? sőt, ha már...

fedor.blog.hu/2012/06/07/respekt_koztarsasagi_elnok_ur

nu pagagyí 2012.06.29. 10:12:55

@Fedor: Olvasgatom a blogot és értékesnek tartom. Nem is akartam ennyire leegyszerűsíteni a mondanivalómat. Minden demokrata és humánus hangnak örülök ebben a mostani sivárságban. Amit hiányolok az a közös értékeken alapuló szolidaritás az ellenzékiek között és ezt nem rajtad akarom számonkérni.

Egyik nem megy el a másik rendezvényére, a másik az egyikére. Most is ilyesmi lehetett a háttérben. Úgy volt, hogy megy, aztán mégsem.

Az ellenzéki csoportosulások egymást járatják le a már ezerszer bebizonyosodott és a Fidesz hazugsággyáraiban előállított érvrendszerrel, miközben elfelejtődik a programalkotás, nem adnak teret a jogos felháborodásnak, nincs közös akció. Így persze Neked is csak ez marad, ennek a szánalomhalmaznak a kommentálása.

nu pagagyí 2012.06.29. 10:19:26

@Tallono: Egyelőre nem tudjuk, hogy Áder a felvásárlás technikai részleteiről tárgyal-e, vagy csak néptánccsoportok cseréjéről.

DeMarco 2012.06.29. 22:44:48

@Fedor: "Tudod veled ellentétben én szeretek tájékozott lenni véleménynyilvánítás előtt... "

Akkor olvass még többet, mert ez kevés lesz...

Én is olvasok híreket, de roppant szelektíven. Ami maszoppal kezdődik és fletóval, dk-val végződik maximum egy fintorra, vagy röhögésre számíthat tőlem, semmi többre, arra pláne nem, h belekattintsak a cikkbe. Bár néha nem tudok kikerülni, most is elrejtettek egy megjegyzést mesterizé szájából, ahol azt találta mondani, hogy ő nem hisz a nemzetállamokban, lejártak, neki a föderáció tetszene és lemondana a szuverenításról, hát erősen kinyílt a bicska a zsebemben... Ez akart volna Mo min.elnöke lenni? Hazaáruló ez is, mint a főnöke... Bagóért elárulná a hazáját.

DeMarco 2012.06.29. 22:47:36

@Fedor: Nekem is az jutott eszembe, h miért nem mész ki te is a buzikhoz a dekásokkal kézen fogva? Ott kifejezheted a rajongásodat, biztosan találsz olyan deviánst, aki segít majd közeledni...

DeMarco 2012.06.29. 22:52:00

@Tallono: Ti meg hol a fenében vagytok ilyenkor? Nyaralni ment a gárda? Egy sereg deviáns grasszál Pesten és egy szavatok sincs?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.06.29. 23:35:41

@DeMarco: Ez az, hergeld csak... Úgyis még mindig túl jó a hírünk, kéne még egy kicsit rombolni rajta...

DeMarco 2012.06.30. 07:36:16

@Fedor: "Ez az, hergeld csak... Úgyis még mindig túl jó a hírünk, kéne még egy kicsit rombolni rajta..."

Én hergelek? Csak érdeklődöm.

A buzik hergelnek minket, már nem elég nekik a gusztustalan parádézás, még tetőzik egy másik dzsemborival.

Ami meg a jó hírünket illeti, egy buziolimpia a legkevésbé alkalmas az ázsiónk növelésére. Meg egyáltalán kit érdekel, h nyávognak az amcsi cionisták, meg az európai cucialisták ("Victor Ponta a barátom") és a bankok/multik lefizetett képviselői? Nem mások határozzák meg, hogy mit gondoljunk magunkról. Pláne akkor nem, ha azok a mások erősen motiváltak a negatív felhangokban.

Tallono 2012.07.01. 01:20:16

@DeMarco: deres.tv/index.php?page=hir_showone&id=5908&aktiv_fomenu_id=1&aktiv_almenu_id=1

Egyelőre, ennyi, ha tudsz róla infót, hogy lehet hozzájuk jutni 200 rendőr biztosítása nélkül szólj és továbbítom. Tudtommal a felvonulásra vannak csak szervezett előkészületek. Amúgy hol a fenében vannak a konzervatív, szabadságharcos fideszes budapesti képviselők, amikor beadjuk a rendeletjavaslatot, hogy a buziolimpia és felvonulás legyen közszeméremsértő, deviáns viselkedés, amit Budapest nem tűrhet meg az utcáin? Én egyet se láttam igennel szavazni... Talán először őket kéne számon kérni, hogy megint csak a többi hazugságuk mellett, ezt is megígérték, hogy többet ilyen nem lesz, és mégis...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.07.02. 12:40:01

@DeMarco: "Ami meg a jó hírünket illeti, egy buziolimpia a legkevésbé alkalmas az ázsiónk növelésére."

Hát attól függ, hogy merrefelé akarsz népszerű lenni. Ha Minszkben, Moszkvában és Teheránban, akkor valóban. Ha a világ normálisabbik felén, ahol számítanak az emberi jogok, akkor viszont...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.07.02. 13:00:37

@Tallono: Gratulálok, tőletek ennyi tellik, megalázni vadidegeneket, akik lehet, nem is melegek, csak nem nem utasítják el őket... Komolyan nem értem, hogy miért zavar titeket egy zárt kapuk mögött zajló sportesemény.

Tallono 2012.07.02. 14:29:29

@Fedor: Mert pl Budaörsön az egyik általános (!) iskolában fajtalankodtak a képviselő testület tudta nélkül... Megalázzák hazánkat, és ha annyira az elfogadásért akarnának sportolni, akkor a rendes olimpián indulnának, és akkor pár megvezetett el is fogadná őket. A rendőri biztosításuk több száz millióba kerülhet. A deviáns viselkedésüket vigyék el innen minél messzebb, és az itthoni fajáruló társaikat és a kis barátaikat, mint te is vigyék magukkal... Csupán ez a bajom velük! Alapvető életfelfogási különbségek vannak közöttünk. Ők/ti a nihil, a deviancia, a dekadens viselkedés, az "élvezetek" hajszolását tartjátok az élet értelmének, mi a haza, nemzet, család védelmét, a minél dicsőségesebb nemzeti jövőt képzelünk el az országnak, és így nem az egyén, az ember, az emberi jogok, hanem a cél elérése a fontos.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.07.02. 16:23:44

@Tallono: A drága rendőri biztosításra az olyan vadbarmok miatt van egyedül szükség, mint te. A budaörsi sztoriról nem hallottam, de ha mondjuk egy pornóforgatás volt (ha már tudnia kellett volna róla a képviselőknek), az valóban nem való iskolába, de teljesen lényegtelen, hogy hetero-, vagy homo filmről van szó, magával a műfajjal van gond.

"Ők/ti a nihil, a deviancia, a dekadens viselkedés, az "élvezetek" hajszolását tartjátok az élet értelmének, mi a haza, nemzet, család védelmét"

Te nem a hazát és a családot véded, hanem az ismeretlentől való félelem és a gyűlölködés jogát. A melegek is családba tartoznak, vannak szüleik, és van élettársuk, gyerekük, már ha ti hagyjátok, és ugyanúgy részei a nemzetnek, mint te vagy én. Bizony a honfoglaló őseink között is voltak melegek, mint ahogy mindig és mindenhol, minden népcsoportban, nagyjából hasonló arányban. A biológiai törvények ellen lehet harcolni, csak értelem nincs sok...

Tallono 2012.07.02. 17:12:22

@Fedor: "Te nem a hazát és a családot véded, hanem az ismeretlentől való félelem és a gyűlölködés jogát. A melegek is családba tartoznak, vannak szüleik, és van élettársuk, gyerekük, már ha ti hagyjátok, és ugyanúgy részei a nemzetnek, mint te vagy én. Bizony a honfoglaló őseink között is voltak melegek, mint ahogy mindig és mindenhol, minden népcsoportban, nagyjából hasonló arányban. A biológiai törvények ellen lehet harcolni, csak értelem nincs sok... "

Ezt te se gondolod komolyan, esetleg a te "honfoglaló" őseid között voltak buzik, de Árpád népe, meg úgy általában a normális emberek a nem normális embereket 4 felé vágták és a kutyáknak vetették vagy lerúgták a Taitegoszról, nagyon helyesen. Többször bizonyítottam már linkekkel, hogy a homoszexualitás csak kis arányban (5%) biológiai, 95%-ban szociológiai kérdés, ami mentális terápiával gyógyítható, régen gyógyították is, de te csak higgy a libsi alapvetések hazugságában. Az nem tagja a nemzetnek, sőt az emberiségnek se nagyon, aki csak szipojozza az erőforrásokat és nem teljesíti be a feladatát: egészséges gyerekeket nemz és nevel, és előrébb viszi a nemzetét/az emberiséget olyan irányba, hogy minél több gyereket tudjon vállalni a társadalom. Aki ezzel ellentétesen cselekszik egyszerű emberi-fajáruló és életellenes deviáns, ennyi...

DeMarco 2012.07.02. 18:15:34

@Fedor: @Tallono: Igazából már mindegy, befejezték, húznak haza...

DeMarco 2012.07.02. 18:16:26

@Fedor: OFF: Nem tudom kommentelni a kövi posztot. Mit csináltál? ON

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.07.03. 07:48:16

@Tallono: A te, úgymond "linkekkel bizonyított" tételeidet a gyógyíthatóságról emlékeim szerint ott helyben többen is megcáfoltuk. Az emberiség 5-10%-a mindig és mindenhol homokos volt és lesz, ez szimpla biológia, szociológia vetülete ott van, hogy mit kezd az ösztöneivel. Senki nem lesz meleg, aki nem annak születik, a kérdés csak az, felvállalja (felvállalhatja) -e, vagy sem.

Az meg elég egyszerű világszemléletre vall, hogy az élet egyetlen értelme a fajfenntartás. Mertem remélni, hogy már már meghaladtuk ezt az állati szintet, de ezek szerint neked még nem sikerült. Biztos vagy benne, hogy hogy egy olyan faékegyszerűségű emberke, mint mondjuk te, többet hozzátesz a világhoz, ha csinál egy fészekalja gyereket, mint egy tudós vagy, vagy művész, aki mellesleg meleg?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.07.03. 07:48:47

@DeMarco: Úgy látom, megoldódott a probléma :-)
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0