Bot(rány) kormány
2012. szeptember 04. írta: Fedor

Bot(rány) kormány

Pár fotó a koraesti tüntetésről.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr804755766

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pityinger nem reménytelen? Vagy igen? 2012.09.05. 13:09:24

Kicsit megcsipkedtem Dopeman Milla Pityingert világnézeti őszinteséget illetően, mert szerintem csak kib@szottul megjátssza ezt Jézuska fan klubtag dolgot. Ideje lenne kihúznia a fejét a judeo-keresztény bibliából. F.MPSZ tagokkal az élen sok ebben az ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2012.09.06. 07:09:45

"Mélyet lélegezni, tízig számolni"!

Ez a nemrég született közmondás hasznos tanács lehetne a közvélemény deformáló „értelmiségnek”, akik gondolkodás nélkül habzó szájjal azonnal nekitámadnak a magyar kormánynak, mintha a Safarov ügyben ő lenne a bűnös.

A közvélemény deformáló „értelmiség” szent áhítattal gondol a magyar zászlót égető örmény nacionalistákra, de arról megfeledkezik, hogy ezeknek az örmény uraknak az erkölcsisége nagyon féloldalas.

Egy TV adásban hallottam, hogy egy magyar országgyűlési képviselő emlékeztetett arra, hogy korábban Franciaországban örmény fanatikus törököket és mellékesen rendőrt is gyilkolt.

A francia állam elítélte, majd kiadta a bestiális gyilkost Örményországnak,

ahol fogadtatása kísértetiesen hasonlított Safarov mostani Azerbajdzsáni fogadtatásához.

A féloldalas erkölcsiségű örmény urak akkor elfelejtettek tiltakozni, eszükbe sem jutott, hogy netalán-tán francia zászlókat kellene égetniük.

Még a hatalmas USA is adott ki Örményországnak törököket gyilkoló bestiális gyilkost, akivel ott,Örményországban Safarovhoz hasonlóan bántak.

Maga a nagy Nagy Britannia sem tudott tökéletesen hibátlan lenni:

A líbiai terroristát, aki egy Boeig-747-est robbantott fel 270 ártatlan ember halálát okozva szintén kiadták Líbiának, ahol aztán „boldogan élt, míg meg nem halt”.

Érdekes, hogy Fedor is szent áhítattal tekint fel az USA-ra, Franciaországra vagy Nagy Britanniára,

de Magyarország esetében agyát egy pillanat alatt elönti a vörösköd és megbénítja józan gondolkodását.

Egyébként Catherine Ashton az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője is egészen másképpen vélekedik az ügyről, mint az anarchista, szarkeverő magyar gyűlölő Millások:

"Az EU az azeriektől várja a magyarázatot

2012. szeptember 05., szerda, 19:19

Az Európai Unió magyarázatot követel Azerbajdzsántól

arra, hogy miért sértette meg a Magyarországgal kötött, Ramil Safarov átadásáról szóló megállapodást - mondta a Szabadság rádió örmény adásában elhangzott interjúban Catherine Ashton szóvivője, aki szerint az ilyen magatartás veszélyezteti a kaukázusi térség biztonságát.

Maja Kociancic, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének szóvivője - akinek interjúját a news.am/rus örmény hírportál és az Interfax orosz hírügynökség egyaránt idézte - megállapította: a jelen pillanatban rendelkezésére álló információk szerint a Safarov kiadatásáról szóló magyar-azeri megegyezés bizonyos pontjai nem teljesültek. Erre való tekintettel az Európai Unió kapcsolatban marad az azeri hatóságokkal, hogy magyarázatot kapjon arra, Baku miért tanúsít olyan magatartást, amely veszélyezteti a kaukázusi térség amúgy is törékeny biztonságát."(HVG)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.06. 09:03:11

@Vidéki: "A közvélemény deformáló „értelmiség” szent áhítattal gondol a magyar zászlót égető örmény nacionalistákra"

Ez természetesen baromság. A zászlóégető örmények a magyar Jobbikosok eszmetársai, akiket még az örmény elnök is elítélt. miért tapsolnánk nekik? Szörnyülködünk az ő tettükön is, meg azon a tetten is, ami ehhez apropót adott.

A többi vádadhoz meg azt javaslom, olvasd el újra az előző posztot, de ezúttal fogd fel az értelmét is, ha egy mód van rá.

Vidéki 2012.09.06. 09:08:38

A Népszava írta, talán igaz leehet:

"Örményország Felszabadítására (ASALA) nevű szervezet a hetvenes években 43 török diplomata ellen hajtott végre véres merényletet."

Akiket Franciaország és az USA annak idején elítélt, majd Örményországnak később kiadott, Örményországban ugyanúgy ajnározták, mint most Azerbajdzsánban Safarovot.

Az örmény urak, akik akkor elfelejtettek tiltakozni és eszükbe sem jutott, hogy netalán-tán francia zászlókat kellene égetniük,égetnek most magyar zászlókat és oktatgatnak ki másokat helyes magaviseletből.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.06. 11:03:10

@Vidéki: Akkor ezek szerint nem fogadtad meg a tanácsom. Mindenesetre szánalmas ez a hatalmas igyekezet, hogy relativizáld ezt a hatalmas baklövést. Rohadtul nem érdekel, hogy mások mit csináltak, és mit nem csináltak. Lényegtelen, hogy örmény az áldozat és azeri az elkövető, vagy fordítva. Haszon reményében hozzájárultunk egy brutális gyilkos szabadon engedéséhez, hősé válásához és ezzel egy etnikai konfliktus kiélezéséhez, és mit értünk el vele? Megvetést az irányunkban, és terrorista fenyegetést. Nem tudsz te olyat mondani, hogy ezt én elfogadhatónak tartsam, és ez független a kormány színétől, ha anno Gyurcsány vagy Bajnai ugyanezt tette volna, ugyanez lett volna a véleményem. Az más kédés, hogy bár nyomás rajtuk is volt azeri részről, és a pénz is jól jött volna már akkor is, mégse éltek ezzel a lehetőséggel - vajon miért? Fletóban több volt a gerinc, mint Orbánban, na ez a ciki, de nagyon.

Vidéki 2012.09.06. 13:07:06

@Fedor:

"Haszon reményében hozzájárultunk egy brutális gyilkos szabadon engedéséhez,"

Állítod te látomásaid alapján, bizonyítékok nélkül.

„A gyilkost a nemzetközi szerződéseknek megfelelően adtuk át egy országnak, amelyik az ENSZ BT tagja.

Pályáztunk mi, pályázott Szlovénia, végül Azerbajdzsán kapta meg a tagságot.

Ez nemzetközi tekintélyt jelent, egy ilyen poziciót elnyert országtól jogosan várható el, hogy nem teszi meg azt, amit megtett. A szavazóknak a kulturált Szlovénia helyett valamiért Azerbajdzsán kellett.

Ha egy ilyen ország akkor megfelelt BT tagnak, akkor most mi mennyire voltunk naivak?” (Mandiner)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.06. 13:35:34

@Vidéki: "Állítod te látomásaid alapján, bizonyítékok nélkül."

Állítom én, ráutaló jelek és elejtett félmondatok alapján. Konkrét bizonyíték nincs, de ha lámaságból tettük, mint ahogy te meg a Mandiner sugallod, az még rosszabb. Egy kicsit érdeklődőbb újságolvasó is megmondhatta volna előre, hogy ez lesz, hát még az elvileg felkészült külügyminisztérium, csak épp az utóbbit kihagyták a buliból, végül is mi közük hozzá, igaz?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.09.06. 15:58:27

@Vidéki: "egy ilyen poziciót elnyert országtól jogosan várható el, hogy nem teszi meg azt, amit megtett" - mondod te.

"A kormány tisztában volt azzal, hogy kaphat elnöki kegyelmet az Azerbajdzsánnak átadott Ramil Safarov" – mondta Németh Zsolt külügyi államtitkár a köztévében.

hvg.hu/itthon/20120905_Nemeth_tisztaban_voltunk_vele_hogy_Safaro
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0