Konteós himnusz
2014. szeptember 21. írta: Fedor

Konteós himnusz

novus_ordo_seclorum.pngIlyen paranoiás kormánypártja az ötvenes évek óta nem volt az országnak. Megszereztek mindent, ami megszerezhető (sőt, azt is, ami nem), nincs senki, aki veszélyeztethetné a hatalmukat, és mégis félnek. 

Civil szervezet vagy, amely olyan dolgokkal foglalkozik, amelyekkel amúgy az államnak kéne?
Idegen ügynök vagy!

Újságíró vagy, aki felfed egy bűnszövetkezetet, amely egy állami intézkedés kiskapuit használja ki?
Hazaáruló vagy!

Érdekelődni merészelsz egy hivatalnál, hogy mégis mikor foglalkoznak a beadványoddal?
A drogos lobbi megbízásából elfoglaltad és irányítod azt!

Persze nem csoda, ha konteóhívő vezetőik és képviselőik vannak. Olyan fogalmakkal dobálóznak, amelyekről minden összeesküvés-elmélet-hívő órákat tudna mesélni (Fonyódi Tiborék meg nagysikerű scifi sorozatot fűztek fel rá).

A legfrissebb példa az új külügyminiszterünk, Szijjártó Péter (ami ugye már önmagában egy vicc), aki a tegnapi meghallgatásán azt bírta mondani, hogy 

A magyar külpolitikát meg kell újítani az új világrend követelményeinek megfelelően

Oké, vegyük ezt nyelvbotlásnak, már csak azért is, mert ha komolyan vennénk, akkor pont azoknak akarna megfelelni, akiktől Kövér viszont egyenesen tart (és ő viszont szinte biztos úgy is gondolta):

...az államok vezetői, akik valamiféle felhatalmazást kapnak a saját választóiktól, vagy azok az arctalan, névtelen, homályba burkolózó, de hús-vér emberek által irányított gazdasági vagy tudatformáló háttérhatalmak, amelyek viszont nem viselnek felelősséget

Amit persze a FIDESZ-től jobbra lévők rögtön át is kódolnak magukban, és sokat mondóan bólogatnak.

És persze emlékezhetünk arra is, hogy milyen ötletcunamit okozott jobboldalon Bajnai meghívása a Bilderberg tanácskozásra, és hogy milyen hajmeresztő elméleteket tol képernyőre hétről hétre a majdnem kitüntetett Szaniszló Ferenc. Nem véletlenül: tudományos tény, hogy a jobboldaliak jobban vevők az ilyesmire. Tényleg már csak az van hátra, hogy az világSZDSZ és/vagy Bajnai csinálja chemtrail-t, és így ő(k) felelősek azért, mert kevesebb a fecske :-)

Nos, van számukra egy jó hírem: megtaláltam minden konteós himnuszát! Mondjuk nem új szám, meg nem is annak íródott, de mégis...

Két hete volt szerencsém ott ülni az Operaház nézőterén a KFT "Bál az Operában 30!" koncertjén, és ott csapott belém a felismerés, hallgatva az együttes első nagy sikerét. De hát ezt magyarázza minden konteós reggeltől estig! Hát bábu vagy, haver! Figyeljétek csak a szövegét:

Hallgassátok hát sokat! Már ha ők engedik...

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr526668387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeMarco 2014.09.21. 09:41:12

Konteó?? Mi abban a konteó, hogy külföldi állam finanszíroz olyan "civil" szervezeteket, amik a kormány ellen ágáló szervezetek is egyben és különösen ellentétes álláspontot képviselnek az általános magyar emberek mentalitásával?

Vajon miért nem zúgolódnak a választók?

Mert pontosan tudják, hogy ezekre a szervezetekre nem lehet ráhúzni a "civil" szót és nem is kérdés, hogy nem tagsági pénzekből, hanem külföldi pénzből tartják fent magukat zömében. Hogy-hogy nem ezek a szervezetek bírálják a legélesebben a kormányt, szervezik a tüntetéseket és állnak ki olyan elvek mellett, amik soha nem mennének át egy népszavazási kérdésen, amit az emberek többsége mélyen elutasít. Például pénzt adtak lmbt rendezvényre, vagy erőltetik a drog legalizálását, stb.

Ezért senki nem csodálkozik, hogy szálkák a kormány szemében, ráadásul még az sem derült ki tisztán, hogy igazak-e az eredeti vádpontok, mert visszatartják az iratok egy részét. A végén még simán kiderülhet, hogy közvetlenül is juttattak pénzt pártnak, amivel külföldi ország avatkozott be a választási rendszerbe. Ezt pedig nehezen lehetne másként értelmezni. Tetszett volna támogatni a Jobbik beadványát, hogy minden képviselőnek kötelező legyen felfedni kettős állampolgárságát...

Bár elegánsabb lett volna, ha hoznak egy szabályt, hogy mire lehet elkölteni külföldről jövő támogatást a civil szervezeteknek, mire nem és nyilvánossá kell tenni minden adatot ezekről (üvegzseb) innentől. Na és persze önmagukra értelmezve is példát mutatva üvegzsebet alkalmazva. Csakhogy senki nem hiszi el, hogy ennek lenne bármi realitása, ez fikció, ami sosem lesz és sosem volt.

Egész röviden összefoglalva: aki a tűzzel játszik, könnyen megégeti magát és aki kurvának áll, ne nyávogjon ha megb**ák...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.09.21. 14:41:02

@DeMarco: Esetleg a tényeknek is utánézhetnél, mielőtt nekiállsz visszaböfögni a kormányzati hazugságokat.

Netuddki. 2014.09.21. 15:16:15

Balfaszkám! Miért is fáj neked ha Magyarországra jön külföldi pénz? Mert a lézerdzsoni nem tudja elmutyizni?
Azt meg külön nem tudom felfogni miért fáj nektek ha valaki bírálja az orbán rezsimet? Nem azért fizetjük őket (igen, mi adófizetők), hogy a bírálatra besértődjenek. A cuncimókus piroska, vagy hogyhívják klébensberges hüpi pofátlanul otthagyja a riportert bármiféle magyarázat nélkül? B+, mégis kinek képzelik ezek magukat? Igenis válaszoljanak a kérdésekre, tök mindegy ki teszi fel, különben még azt kell hinnem semmibe veszik a választóikat, a magyar állampolgárokat.

szobatars 2014.09.21. 15:32:42

A nagy érdeklődésre való tekintettel szeretnék egy közérdekű közleményt megosztani Magyarország választópolgáraival (a határon túl élőket is ideértve)

PÁLYÁZAT!

A magyar nyelvű sorsközösség pályázatot hirdet "a legkirályabb magyar politikus, aki ellen összeesküdött a Sors és Mr. Shadow" címmel.

Kérjük azon magyar politikusok jelentkezését, akik annyira jók, hogy az már valami hihetetlen, de a bennük rejlő hatalmas tehetség és óriási kitartás ellenére, mindig a körülmények áldozataivá válnak, holott már régen az európai demokrácia és az emberi tudás bajnokaiként kellene őket ünnepelni!

A pályázat elbírálását követően a győztesnek abban a megtiszteltetésben lesz része, hogy nagyon fogjuk sajnálni és könnybe lábadt szemmel, nagy átéléssel elénekeljük tiszteletére a Himnuszt, továbbá tört angolsággal megfogalmazott rágalmazó levelekkel bombázzuk Mr. Shadow-t!

Kérjük a pályázatokat 3 magyar nyelvű példányban a senkitnemérdekel@balsors.hu címre küldjék el 2014. október 12-ig.

A Magyar Balsors Nemzeti Bizottsága
Istenkirályhívő Tagozat

Trompf · http://trompf.blog.hu 2014.09.21. 15:56:28

@Fedor:
A Norvég alapok a ballib ellenzék prominenseit és csicskásait pénzelik ezt mindenki tudja, még baloldalon is.
Lehet persze tagadni, de hülyén néz ki azután hogy nyílvánosságra kerültek a támogatottak.
Hogy te is megérsd, a Norvégok a ballib CÖF-öt pénzelik.
Mert kb pont annyira civilek.

A paranoiáról meg csak annyit hogy ellenzékieket tömegesen karhatalmistákkal eddig csak a Rákosi és Gyurcsány veretett.

MACISAJT 2014.09.21. 16:15:46

Paranoia, mi?:)
Nos, van egy bölcsesség: ha valaki mondjuk tényleg paranoiás, az még nem jelenti azt hogy nem is üldözik...

És a "norvég civileknek" álcázott SZDSZ árvák lebukása miatti hisztéria, vagy Orbánnak egy nyári szabadegyetemen elmondott beszéde nyomán kitört világméretű ribillió a kacsúsztatóban is bizonyítja azt hogy:
-mi a legszörnyűbb rémhír?
-????
- minden igaz.

Elég összevetni a görög vagy olasz kormánybuktatásokat és IMF hivatalnokok beültetését, vagy az ukrajnai polgárháborút elindító "civileket" akár gati "charles" Orbán -buktató , akár magyarországi polgárháborút vizionáló szövegeivel....
hogy tudjuk: ez efféleket soha nem szabad alá-vagy lebecsülni.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2014.09.21. 17:00:29

A névtelenségbe burkolózó posztoló vajon kitől kapta az utasítást, hogy nyilvánossá vált tényeket konteónak nevezve vegyen részt az ezután várhatóan előkerülő újabb tények hitelességének előre megtervezett meggyengítésében? Gondolom, csak kapott egy e-mailt a nagymama egészségéről, és benne voltak kódolva a használandó kulcsszavak.

Az új világrend követelményeiről beszélni pedig nem konteó, hanem jól értesült előrelátás. Mert már látszik egy ideje, hogy itt változások lesznek az örökké stabilnak hitt egyensúlyban.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2014.09.21. 17:03:49

@MACISAJT: macika, de még mindig nem gyógyultál ki az elmebajodból? Pedig vénségedre igazán megjöhetne az eszed. :D

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2014.09.21. 17:04:49

@Trompf: aha... legalábbis a fidesznyik seggnyaloncok ezt állítják. De nem baj, álmodozz csak tovább! Álmodj szép, narancsos világot, ahol minden nemzeti és minden fidesz! :D

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.09.21. 17:57:47

@Androsz: "A névtelenségbe burkolózó posztoló vajon kitől kapta az utasítást, hogy nyilvánossá vált tényeket konteónak nevezve vegyen részt az ezután várhatóan előkerülő újabb tények hitelességének előre megtervezett meggyengítésében? "

Golda Meirtől és Lenintől. Merthogy nehogy azt hidd, hogy meghaltak, azt csak a háttérhatlalamak akarják elhitetni. Valójában halhatatlan gyíklények velem együtt. Meir jelenleg Angela Merkelként Németországot vezeti, Lenin meg négernek maszkírozta magát, és Obama néven él a Fehér Házban.

DeMarco 2014.09.21. 18:46:58

@Fedor: Á, értem, szerinted valami konteó ugyan, de cáfolni már nem tudod a cáfolatot, sem megerősíteni a konteó tényét.

Tehát te azt állítod, hogy soha semmilyen formában nem kapott az lmp és a liberális szervezetek pénzt a norvég alapból?

Tehát te azt állítod, hogy nem kaptak olyan szervezetek pénzt, akik vehemensen támadják a kormányt és olyan gyomorforgató programokat erőltetnek, ami soha nem menne át népszavazáson?

Tehát te azt állítod, hogy külföldi kormányok nem próbálnak meg befolyással élni Mo-n?

Ennyit a konteóról...

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.09.21. 18:48:00

@álfirkász:
Ostoba vagy...

Éppen te élsz szegfű ködben.

Te tagadod a nyilvánvalót ugyanis, miszerint a Norvégiából pénzelt álcivilek baloldali seggnyalók.

Ez kb ugyanolyan, mintha én foggal-körömmel ragaszkodnék a CÖF függetlenségéhez.
De nem teszem, mert egyik se független.

Persze a ballibek valamilyen fura okból kifolyólag önmagukról is azt hiszik, hogy atom függetlenek, nem csak a civil szervezeteikről.
A jobboldali szavazók legalább nem ringatják ostoba önszuggeszcióba magukat, és pontosan tudják mi a CÖF és kinek dolgozik. Ahogy tudja minden ember 80 IQ felett a Norvégiából pénzelt civilek esetén is.

VadMacs 2014.09.21. 19:07:41

@Trompf:
>A paranoiáról meg csak annyit hogy ellenzékieket tömegesen karhatalmistákkal eddig csak a Rákosi és Gyurcsány veretett.

Arról nem ez a két elvtárs tehet, hogy a harmadik komcsi (a vezíred) bérelt csak fel szittya harcosokat a belváros szétveretésére/felgyújtására, csak azért, mert ez jár nekik (mint ahogy a sok stadion is, fizetség gyanánt)...

Le Orme 2 2014.09.21. 19:16:56

A poszt egy újabb öngól.

Tudományos libsizmus 2014.09.21. 19:18:54

Régi libsi szabály, hogy kétféle ember él a világon: orbánista jobber és "független civil".

Alvarez 2014.09.21. 19:54:09

@VadMacs: csak nem az a gond, hogy az MTV székházát felgyújtó, T34-es tankkal támadó tüntetők ellen fellépett a rendőrség?
Tudod most más az ellenzék, mint az utcán örjöngő söpredék volt 2006-ban.

Alvarez 2014.09.21. 19:56:43

@DeMarco: "...amivel külföldi ország avatkozott be a választási rendszerbe."
Sőt, már 2002-ben is ők csalták el a választást, ezt meg is mondta a Tóni, miután megszavazta a Parlamentben, hogy minden törvényesen zajlott.

VadMacs 2014.09.21. 20:12:06

@Alvarez:
>Tudod most más az ellenzék, mint az utcán örjöngő söpredék volt 2006-ban.

Azok voltak csak a Nemzethy Faszagyerekek.
A kordonbontásnál sem volt gond, hogy a "külföldről pénzelt libsibolsi hazaárulók" védték a későbbi putyinseggnyalót, meg a többi lakatost...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.09.21. 20:27:25

@DeMarco: Álljál már le. A kormány szerint mindenki, aki nem nekik nyal (mint te), az hazaáruló. Ami elég gáz, mert a fidesznek kb 2-2,5 millió szavazója van, az országnak meg közel 10 millió állampolgára. Most akkor mi van? Normálisak vagytok. A kisebbség hazaárulózza a többséget?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.09.21. 20:36:17

@Trompf: "A paranoiáról meg csak annyit hogy ellenzékieket tömegesen karhatalmistákkal eddig csak a Rákosi és Gyurcsány veretett."

A hülyéje, soha sem fogja megunni. És tudod mit, kurvára nem szívelem Gyurcsányt, de hogy a puccskísérletet, gyújtogató majmokat akkor a rendőrség szétverte, az igenis jogos volt.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.09.22. 07:59:12

@DeMarco: "Á, értem, szerinted valami konteó ugyan, de cáfolni már nem tudod a cáfolatot, sem megerősíteni a konteó tényét."

Szerintem már belinkeltem neked, de akkor sokadszorra is:

index.hu/belfold/2014/09/18/okotars_kibujt_a_szog_a_zsakbol_a_kehi_nyilatkozataval/

"Tehát te azt állítod, hogy soha semmilyen formában nem kapott az lmp és a liberális szervezetek pénzt a norvég alapból?"

Hogy az LMP nem kapott, az száz százalék. Párthoz köthető szervezetek sem kaptak. Hogy e mit értesz liberális szervezetek alatt, az más kérdés.

"Tehát te azt állítod, hogy nem kaptak olyan szervezetek pénzt, akik vehemensen támadják a kormányt és olyan gyomorforgató programokat erőltetnek, ami soha nem menne át népszavazáson?"

A jogvédő szervezetek a jogot védik. Ha kell, akkor a kormánnyal szemben is, annak színezetétől függetlenül. Most emlékeztesselek sokadszor arra, hogy a most támadott szervezetek mennyit szívóztak az előző kormánnyal is, és hogy pl. Orbánt is a TASZ védte (személy szerint Schiffer), amikor peres ügye akadt Gyurcsány egyik miniszterével? Az meg a te személyes dilid, hogy mit tartasz gyomorforgatónak, de attól még az összes szervezet legális és hasznos tevékenységet folytatott, és mondjuk a melegjogok vagy a nők védelme csak a te beteg agyadban számít kormányellenesnek.

"Tehát te azt állítod, hogy külföldi kormányok nem próbálnak meg befolyással élni Mo-n?"

Ha azt nézem, hogy az Unió milyen gyenge kézzel próbálja betartatni a közös európai normákat, amelyek miatt csatalakoztunk hozzájuk, akkor azt kell, hogy mondjam, nem eléggé. Ha viszont azt nézem, hogy milyen szédületes sebességgel lett Orbán Putyin pincsije, és hogy miképp vágta zsebre Oroszország a teljes szélsőjobbot, akkor túlságosan is. Tényleg, az megvolt, hogy Lovas már behívná az oroszokat, azaz nyílt levélben kéri Putyint, hogy legyen az orosz propagandaadónak magyar kiadása is?

444.hu/2014/09/21/lovas-istvan-magyarnyelvu-orosz-propagandat-ker-putyintol/

És akkor te azon aggódsz, hogy pár civil szervezet kvázi uniós pénzből (hisz a norvég pénzek uniós programként kerülnek ide) hasznos munkát végez?

Scagnetti 2014.09.22. 11:06:10

Nem hiszem, hogy komolyan félnének tőlük. Így tudják legegyszerűbben hitelteleníteni a hívek szemében a kritikát. Mindenki idegen ügynök, aki rosszat mond Viktorékról.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.22. 11:09:13

"A magyar külpolitikát meg kell újítani az új világrend követelményeinek megfelelően"
Annyiban ez a mondat nem hülyeség, hogy a világrend változóban van.
De hogy nem a gyíkemberek alakítják át, az tuti.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.22. 11:12:04

@Fedor: Különben, felőlem akár kaphattak is pénzt valakik a norvég lóvéból. Akkor lenne alapja a Fidesznek eljárást indítani, ha nem kampányolnának közpénzből (ahogy az sok helyen folyt városi plakátokon).

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.09.27. 04:03:51

@DeMarco:

"aki kurvának áll, ne nyávogjon ha megb**ák..."

- Ez jusson majd máskor is eszedbe!

nandras01 2014.09.27. 11:40:00

á, csak a szokásos.
fedor szóvá tesz valamit, ami görbe tükröt tart a balfasz kormányunk elé, menetrendszerűen megjelennek a helyi hülyéink és ontják az észbontó baromságaikat, meg felmondják a kormány álláspontját (a kettő gyak. ugyanaz), fedor terméketlen vitába bonyolódik... szóval nem változott semmi.
csak abban reménykedem, hogy a már említett helyi hülyéink mindezt pénzért csinálják, és nem önszorgalomból ilyen ostobák.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0