Álláshirdetés: kerítéstesztelő
2015. július 16. írta: Fedor

Álláshirdetés: kerítéstesztelő

keritestesztelo.jpg

Ön is gyűlöli menekülteket? Szeretne tenni ellenük? Ez az ajánlat pont Önnek szól! 

Magyarország Kormánya 
munkatársat keres 

kerítéstesztelő

munkakörbe. 

Főbb feladatok, munkák: 

• A magyar szerb-határon felállítandó négyféle próbakerítés tesztelése átmászásos módszerrel 
• Tesztelési napló írása előre megadott szempontok alapján (átmászáshoz szükséges idő, nehézségi fok, sérülések mélysége, mennyisége, stb) 
• Konzultáció a belügyminiszterrel, javaslattétel a kiválasztáshoz 

Az álláshoz tartozó elvárások:

• Precizitás, gyors és pontos reakciókészség
• Megbízhatóság
• Jó fizikai erőnlét
• Magas fájdalomtűrő képesség

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

• FIDESZ-es párttagság
• A munkavégzés helyszínéhez közeli lakhely

Amit kínálunk:

• Dinamikus, fiatal csapat
• Fizetés a közalkalmazotti bértábla alapján
• Orvosi ellátás a munka elvégzése után
• Ha nem éli túl, örökösei számára három trafik

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk fényképes önéletrajzát az arpad.habony@gucci.gov.hu e-mail címre!


Ha eddig nem esett volna le, ez csak reakció erre a hírre:

A belügyminiszter az Index kérdésére elmondta, hogy átmászásokkal fogják tesztelni a négyféle kerítést, és lemérik, hogy melyiken mennyi idő alatt lehet átjutni. Tíz nap múlva már tudni fogják, melyik kerítés tartja vissza leginkább a migránsokat.

"Amit kínálunk:• Dinamikus, fiatal csapat• Fizetés a közalkalmazotti bértábla alapján• Orvosi ellátás a munka elvégz...

Posted by Kötöttségek nélkül on 2015. július 16.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr887632778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeMarco 2015.07.16. 16:38:17

Mert szerinted úgy akar bárki is átMÁSZNI??? Ne legyél már hülye...

Nem össze-vissza közlekednek a migránsok. Kijárt útvonaluk van, a szerbek díszkíséretet adnak a határig, taxisok viszik egyik-másik oldalt őket, pontosan ismerve a határőrök általános mozgását. Senki nem fog itt mászni semmit.

1. Meg lennék lepve, ha egyesek nem lehetőséget látnának ennyi színesfémben... belülről előbb nekiállnak visszafejteni, mint kívülről... Volt kerítés, nincs kerítés...

2. A kerítést jó előre meg fogják rongálni (ha még lesz mit) az embercsempészek, simán átvágják a drótot. Aztán a darabokat visszafelé el is viszik a szerb méhtelepre.

3. Egyszerűen kikerülik.

4. Ahogy elnéztem a stabilitását, ha véletlenül szervezetlenebb csoport jönne és felmásznának rá huszan, simán ki is dőlne...

5. A zsidóknál és mexikóban is remek példák mutatják mekkora hülyeség a kerítés... Fel fog értékelődni a szabadkai bányászok és kútfúrók fizetése...

6. Milyen jó poén lesz, amikor a Görögországból hazatérő turistabuszokat rohanják le a sáskák, mint calaisben...

Ettől függetlenül te még nyugodtan elmehetsz kerítést mászni, bár annyi értelme lesz, mint magának a kerítésnek.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.07.16. 18:16:32

@DeMarco: Figyelj, ha ezt hülyeségnek tartod (amúgy jogosan, ott az irónia címke az írás alatt), akkor a kormányt hülyézed le, nem engem, mert ez csak egy reakció egy mai hírre. Ott a link a szövegben, de akkor neked külön is:

"A belügyminiszter az Index kérdésére elmondta, hogy átmászásokkal fogják tesztelni a négyféle kerítést, és lemérik, hogy melyiken mennyi idő alatt lehet átjutni. Tíz nap múlva már tudni fogják, melyik kerítés tartja vissza leginkább a migránsokat."

index.hu/belfold/2015/07/16/bemutattak_a_keritest_de_nem_tudtak_megmagyarazni_hogy_mire_jo/

DeMarco 2015.07.16. 20:37:08

@Fedor: Olvastam a linket előtte is, és? Már előtte is leírtam, h miért hülyeség a kerítés, miért kellene ebben egyetértenem a kormánnyal, vagy bárkivel?

Máskor is előfordult már, hogy nem voltunk egy hullámhosszon, de ez nem jelent semmit sem, összképet nézek, nem kiragadott szélsőségeket. Amúgy meg miért nem azt linkeled, hogy az osztrákok is sátortáborokat építenek, sőt már a lakosság segítségét kérték, meg panziókat foglalnak le, mert nincs elég hely.

Brüsszel persze prüszköl, de erre van egy jó ötletem. Ha már úgy is sátortábort építünk, akkor azt nem lehetne az osztrák határ mellett felhúzni? A migránsoknak is könnyebb lenne odatalálniuk, amúgy is arra mennek... Aztán nézzük, ahogy az osztrákok is kerítést építenek... Vagy még jobb ötlet lenne ingyen charter járatot indítani Brüsszelbe a menekülteknek, hátha akkor lépnének is valamit, nem csak ugatnának a mi kárunkra...

Mr. Waszabi 2015.07.16. 20:46:18

Orbán csontjait is ki kell hantolni és valami extrém durva vudu átkokkal kiküzöséteni ahhoz, hogy a magyar nép lemoshassa magáról a haza- és nemzetárulásnak, nemzetátbaszásnak azon ördögi mocskát, amit ez az ember itt realizálni tudott az elmúlt 20 évben. Különben nem lesz nyugta egy magyar embernek semelyik temetőben, amelyik nem emelte fel szavát, vagy nem nyilvánította ki nem tetszését mindazon szemétség és árulás ellen, amit e csontváz létezése során a magyar nemzetbe, annak testébe halálos fertőzésként oltott. Minden nemzetnek megvannak a maga kiátkozottjai, akik oly bűnt követtek el ellenében - a mi Földnélküli Hazaáruló Jánosunk - Orbán Viktor. Rohadjon meg elevenen. És még az is kevés lesz mindazért a kárért, amit a magyarságban okozott - tudatosan, tudatos szemétséggel, gennyességgel. Soha rosszabb, romlottabb ember nem született e földre. Még Rákosi is különb volt nálánál - pedig az se vót egy dícsérni való gyerek.

♔bаtyu♔ 2015.07.16. 20:59:25

A kerítés aknamezővel kiegészítve lenne hatékony. Mielőtt valaki pampogna, az aknákat NEM a HATÁRÁTKELŐKRE telepítik.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.07.16. 21:02:05

@DeMarco: 1. Én csak felhívtam a figyelmedet, hogy olyanért hülyéztél le engem, ami a kormány sara. Ha értelmetlennek tartod a kerítést, abban egyetértünk.
2. Az osztrákoknak ugyanúgy megvan a bajuk a menekültekkel, mint nekünk, csak ők egy kicsit emberségesebben állnak hozzá a problémához. Például nem bezárják a menekülttáborokat, hanem gőzerővel bővítik, és panziókban helyezik el azokat, akiknek nincs máshol hely, a sátor náluk csak szükségmegoldás, ha más nincs:

index.hu/belfold/2015/07/16/ausztria_bevandorlok_menekultek_satortabor/

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.07.16. 21:02:53

@♔bаtyu♔: Bírom az ilyen fotelgyilkosokat, mint te... (nem)

♔bаtyu♔ 2015.07.16. 21:03:30

@DeMarco: Az osztrákok is fognak kerítést építeni. Ha csak nem építenek a horvátok, szlovénok.

A kerítés, sőt keményebb dolgok lesznek a jövő, ugyanis a németek olyan 200.000 bevándorló után már kevésbé lesznek liberálisak. Ide vissza nem tudják passzolni, hiszen a bevándorló úgyis vissza megy.

♔bаtyu♔ 2015.07.16. 21:05:07

@Fedor: Én is bírom az ilyen fogyatékosokat mint te. Mit gondolsz, meddig fogja a magadfajta szeretni a "menekülteket"?

Amíg le nem csapják, meg nem kúrják a feleségüket, lányukat, csakhogy azt a "magamfajta" nem szeretné megvárni.

♔bаtyu♔ 2015.07.16. 21:10:21

"Az AP amerikai hírügynökség a múlt héten szerzett meg egy európai tanácsi belső dokumentumot, ami komoly és határozott fellépést javasol az illegális bevándorlókkal szemben ugyanabban a szellemiségben, amelyeket a magyar kormány is szorgalmaz és ami miatt azt folyamatosan támadja a magyar ballib sajtó és értelmiség.

Az AP szerint a belső tanácsi dokumentum határozottan sürgeti a tagállamokat, hogy lépjenek fel annak érdekében, hogy csökkentsék a potenciális menekültügyi kérelmezők várakozásait. “A bevándorlók azonnali visszatoloncolása példaként szolgálhat, hogy ellensúlyozza azt a hamis várakozást, hogy az élethelyzetükben azonnali javulás fog bekövetkezni” – írja a kiszivárgott dokumentum."

♔bаtyu♔ 2015.07.16. 21:16:03

@Fedor: Neked ugye nem jut eszedbe az, hogy ha valaki menekült, akkor jogosan érkezhet akár a bejáraton is?

Sőt az sem, hogy vajon miért nem arra jön a többség és miért van tele a határsáv eldobott dokumentumokkal?

Gyilkos szándékaim akkor lennének, ha azt írnám, lövöldözzék le őket. De én aknazárról írtam, amit szabályosan el lehet kerülni.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.07.16. 21:18:01

@♔bаtyu♔: EGY olyan esetet mondj, amikor ilyen történt. Ha ilyen fóbiáid vannak, akkor kezeltesd, de ne várd el, hogy önként olyan beszűkült legyek, mint te.

Tisztességes Természettudomány 2015.07.16. 21:29:10

Én kerítésszaggató munkakörben dolgozom.
Napi 3 liter pálinka.

UUUUHHH.

♔bаtyu♔ 2015.07.16. 21:30:18

@Fedor:

Gondolom, tíz éve itt is volt hozzád hasonló, aki fóbiáról beszélt. Na az azóta vagy elköltözött, vagy vett a nejének egy csadort és áttért az iszlám hitre.

Az arabok európai fővárosa: Rotterdam
nemzeti.net/az-arabok-europai-fovarosa-rotterdam-3165585.html

monddazigazatmar 2015.07.16. 21:40:48

@DeMarco: Na, pont ilyen, amikor egy hülye okoskodik.

A felsorolt 6 pontod mind marhaság, de annyira sötét vagy, hogy nem látod.
Mégis mit gondolsz, otthagyják a kerítést úgy magában 5 évig, vagy lesz esetleg némi határőrizet?
Egyszerűen kikerülik? Ja, nézz rá a térképre, hogy akkor vagy horvát, vagy román területre jutnak.
Ja, még egy kép sincs a véglegesről, de te már tudod, hogy kidőlne. Mivel életedben nem láttál se kerítést, se drótvágót, azt hiszed, hogy ezt csak úgy átvágod.

monddazigazatmar 2015.07.16. 21:41:52

@Mr. Waszabi: Mi van kopasz? Nem áll fel, aztán azért is orbánahibás? :D:D:D

Mr. Waszabi 2015.07.16. 21:49:38

@monddazigazatmar: rábasztál köcsög. Az én kopaszságom Orbánnal egy idős. Ergo nem tud beszólni ő sem, nem hogy te, aki agymosott követője vagy későbbi generációk akármelyikéből. Ha hülyébb vagy mint ő, akkor meg sem szólíthatsz, innen indulunk.
Van az úgy, hogy rossz helyre szólsz be, meggondolatlanul, kisköcsög - na ez is ilyen alkalom volt. Gondolom, nem először és nem utoljára nyúltál mellé. Még tanulnod kell majomszar:)
Gondolod, hogy ha nagy a pofád, akkor nem fog előkerülni valaki előbb-utóbb, hogy betömje egy féltéglával? Hát elmérted a lépést, minként a főnököd is. Kettőtök közt az a különbség, hogy Orbán nekem soha életében nem mert beszólni. Mert ismerem a kurafit. Peched van, előreszaladtál bután? Hát megesik az ilyesmi, ha hülye az ember:)

monddazigazatmar 2015.07.16. 21:50:48

@Fedor: Tudod, te balfasz vannak akik nem akarják megvárni, hogy egy ilyen eset is előforduljon.
Mondd már el, hogy a nagy orbángyűlölteteden kívül, mi az ami pozitívat látsz abban, hogy százezer ember - akikről semmit nem tudsz, mert papírjaik nincsenek - összevissza mászkál ebben az országban. Lehet köztük persze mérnök is - sőt a buzi liberálisok szerint mind az - de lehet sittes is, háborús bűnös is, terrorista is, meg elmebeteg is. (Mondjuk a mérnököt kétlem, ugyanis az nem fog nekiállni gyalogolni ezer kilométereket, hanem beadja a papírjait a követségen, aztán oda utazik legálisan ahova engedik)
Hát mégis mi a lófaszt gondolsz, mi az országhatár? Átjáróház, vagy mi a bánat? Baszki, ilyet a világ nem baszott még, hogy egy határon össze vissza mászkáljon mindenféle ellenőrizhetetlen csürhe.

♔bаtyu♔ 2015.07.16. 21:51:52

@monddazigazatmar: Eléggé röhejes, ahogy a ballib média bizonygatja, hogy hatástalan a kerítés, a másik oldalról pedig elkeseredett harc folyik ellene. Ha úgyis hatástalan, akkor miért van értelme harcolni ellene?

Komolyabb dolog ez ennél, a magyar kerítés eltereli a bevándorlókat a külföldi titkosszolgálatok mindent elkövetnek, hogy a kerítés építését megakadályozzák. Az a folyosó ami nálunk alakult ki, ugyanis náluk fog kialakulni. Ha én gátakat építek, akkor a lejjebb lévő problémája lesz az árvíz.

2015.07.16. 21:59:33

@Fedor: Olyannyira értelmetlen ez a kerítés, hogy a kerítés állítás hírének hallatára, a korábbinál is jobban elkezdtek özönleni a menekültek ide. Akkor biztosan szart se érhet, ha mindenki ide akar érni, mielőtt felépül. Odáig értünk egyet, hogy a kerítés önmagában nem megoldás, de ez is a része a határvédelemnek. Egyébként meg sengeni határ vagyunk, amit annak idején úgy aposztrofáltak, hogy az EU megerősített védvonala, hermetikusan elzárva a nem EU tagállamoktól. Erre kiderült, eddig csak az nem jött be a zöldhatáron, aki nem akart, gyakorlatilag teljesen őrizetlen volt. Miért probléma, ha végre 10 év után elkezdik őrizni a határokat?

"Az osztrákoknak ugyanúgy megvan a bajuk a menekültekkel, mint nekünk, csak ők egy kicsit emberségesebben állnak hozzá a problémához. Például nem bezárják a menekülttáborokat, hanem gőzerővel bővítik"

Már régóta szerettem volna megkérdezni, egy magadfajtát: te szereted egy kicsit is a hazádat? Legalább egy kicsit? Vagy puszta bárgyú politikai elfogultságod folytán -utálod a fideszt- odadobod koncnak a saját hazádat álságos, álszent módon, idegen csürhének, akikről MÁR MOST látszik, hogy kurvára nem akarnak, és nem is fognak ide beilleszkedni. Egyszerűen nem kompatibilisek velünk, és nem is akarnak az lenni. Ha elérik itt is a kritikus tömeget, vége lesz a dalnak, és nem lehet már visszacsinálni. Ez megfordult már a liberlális fejedben?

♔bаtyu♔ 2015.07.16. 21:59:59

@monddazigazatmar: Nem is értem, hogy ezek a határőrizet témájánál miért orbánoznak. Otthon lebontják a kerítésüket?

Alapvető az ország védelme, ráadásul nálunk van a Schengeni határ is. Öröm megfigyelni az ostoba liberális mantrák és a való élet keveredését. A németek bennünket oktatnak, hogy minek a kerítés, miközben a bevándorlók többsége épp oda akar menni, nem pedig nálunk maradni. Ugyanakkor ide akarják őket visszatoloncolni, mert hogy innen jött,. Itt már nincs liberalizmus.

monddazigazatmar 2015.07.16. 22:03:15

@♔bаtyu♔: Én nem tudom, hogy tényleg harc folyna e ellene. A horvátoknak mindegy, ott a Duna, és bármibe lefogadom, hogy védik a szerb határt mint az állat. A románokat nem tudom. Szerintem ők sem akarják a vándorlókat.

Amit én nem értek, az ez a sok liberális fasz.
"A kerítés önmagában nem megoldás." - Ki mondta, hogy önmagában lesz?
Akkor mi a megoldás? Mindenkit ideengedni? Hadd mászkáljon mindenki mindenfele? Abban bízni, hogy majd úgy lesz kedve és elmegy? És ha nem megy? És ha nem engedik?
Az is hol érvelés, hogy ''még nem volt olyan, hogy a menekült ezt vagy azt csinálta volna". És? Meg kell várni amíg csinálnak? AKkor meg az lesz, hogy egy ez csak egy eset, aztán ez csak száz eset, aztán...
Miért akarják ezeket a kurva arabokat ide?

♔bаtyu♔ 2015.07.16. 22:10:55

@monddazigazatmar:

Aki nem a kapun jön, azzal eleve gáz van, hiszen Szerbiában nem lőnek rájuk, tehát nem kell árkon-bokron átjutniuk. Ők is tudják ezt, nyilván abban reménykedtek, hogy Orbánék belebuknak. Bár van ebben szerintem jó adag külföldi titkosszolgálati propaganda is, pld. a szerbeké.

Ezt amúgy valahogy megértem, Szerbia nagyon megszívja, de miért nem őrzik ők is a határaikat.

2015.07.16. 22:15:34

@♔bаtyu♔: "Ugyanakkor ide akarják őket visszatoloncolni, mert hogy innen jött,. Itt már nincs liberalizmus. "

Erről szól ez az egész EU. Más faszával verni a csalánt. Legyünk toleránsak befogadóak mindenkivel, de érdekes módon kimegy egy népesebb cigánycsalád, le se száll a gép, már fordítják is vissza. Ugyanez van a menekültekkel. Közösségileg fogadjuk be, papolunk, szórjuk a nagy toleranciát az elfogadásról, rózsaszín köd, aztán majd figyeld meg, kézen-közön de a kárpát medencébe fogják letelepíteni az összes "menekület", szopjunk velük mi.

Undorító álszent bagázs, rühellem.

♔bаtyu♔ 2015.07.16. 22:21:59

@Jankove: Én is így vagyok ezzel, nem csípem az EU-t.

Tudományos libsizmus 2015.07.16. 22:24:12

@♔bаtyu♔:
Libsi csávónak férje van, nem felesége.

Hajdú Peter 2015.07.16. 23:35:16

A fasiszta Fidesszel szemben, én örömmel befogadok a lakásomba, minden 12 és, 25 év közötti nőnemű menekültet.

2015.07.16. 23:52:26

A faszba már ezekkel az áruló, tébolyult, szétcsapott geci liberó taknyokkal tényleg. Ti nem nyugszotok addig, amíg az utcán vér nem folyik, de mikor az általatok annyira vágyott káosz elérkezik, akkor viszont ti húzzátok a rövidebbet.

Szerintem az a szégyen inkább, hogy egy nyomorult kerítéssel próbálkoznak most, mikor már nyakig ér a szar. Ide géppuskás őrtornyok és aknamezők kellenének. Persze amíg a buzi demokrata brüsszelből rángatnak minket, addig erre viszonylag kevés az esély. Mondjuk nem nulla.

Nektek meg, ti elhülyült, meztelencsiga parazita liberók, a mindennapi muníciótok megvan addig is, fossátok csak tele a blogjaitokat ezzel a beteg vinnyogással, hajrá. Másotok úgyse maradt.

monddazigazatmar 2015.07.17. 13:06:06

@Fedor: Idióta szarjancsi, attól, mert belinkelsz egy liberós hazug cikket , ami mellesleg tele van önellentmondással még nem lesz igaz.
"Összességében ezernél is kevesebb menekültről kéne gondoskodnia az államnak, amit megterhelőnek nevezni hazugság." vs. "Debrecenben például, ahol zavargás is volt, 1600 embert préseltek össze egy 800 fő befogadására alkalmasnak mondott állomáson "
Akkor 1600 kevesebb mint ezer ugye? A bepréselés pedig azt jelenti, hogy 2 ágyas szobákban elhelyeznek 2 pótágyat ahol a kölykei is alhatnak a menekültnek ugye?

De ez a legszebb:
"2003-ban még 53 ezer EU-n kívüli államból érkezett dolgozó volt az országban, 2014-ben már csupán 14 ezer. Az EU statisztikái szerint
a Magyarországon összesen élő 140 ezer bevándorlóból 81 ezer másik uniós ország állampolgára,"
1. 2015 van, csak idén 81.000 ember jött. A faszért használ egy éves adatot a büdös parasztja?
2. 2014-ben csupán 14.000 ember volt EU-n kívüli. Kezdjük ott, hogy baszod Románia azóta csatlakozott, szóval az ottani állampolgárok már EU-sok. A 140.000-ből 81.000 nálam 59.000. Akkor hogy is van ez? 14.000=59.000?

monddazigazatmar 2015.07.17. 13:12:25

@Fedor: Neked is leírom amit egy fajtidnak már leírtam:
Elő a kéziszótárt, aztán hajrá megnézni a gyűlölködés és uszítás meg a rettegés értelmét. Mert összevissza használjátok.

Nem rettegés az, hogy felméred valaminek a veszélyét, és megpróbálod elhárítani.
Nem gyűlölet az, hogy nem akarsz eltartani egy rakat embert.
És nem uszítás az, hogy figyelmeztetsz másokat a veszélyre.

Mert ugye a liberó fattyak még mindig képtelenek voltak bármilyen javaslattal előállni, hogy mégis mit kéne csinálni. Csak ugattok, mint a kutyák, hogy ez sem jó meg az sem jó.
Se a kerítés nem véd, se a határőrség, se a tábor nem jó, se a sátortábor. Megy lefele a népszerűség elvtárs!

DeMarco 2015.07.17. 17:49:12

@Fedor: Nem nagyon tudok ehhez többet hozzátenni, legfeljebb annyit, hogy fognak még az osztrákok kerítést építeni, ha növekedni fog a tömeg...

DeMarco 2015.07.17. 17:51:08

@Fedor: Miért nem azt a cikket linkelted, amiről arról van szó, hogy a menekültek a 8.kerületbe csoportosulnak? Az sokkal tanulságosabb...

Chris Lamb 2015.07.17. 18:41:50

Figyuzzál haver! (Fedor) Tudod a véleményeddel abszolút kisebbségben vagy. Annyira hogy amikor a menekült invázió ellen összegyűlt a radikálisok kis csoportja alig tudtatok néhány agyhalott ellentüntetőt összetrombitálni! És az a különbség míg ti agyhalott zombik (migráns imádók) zsugorodtok addig a radikálisok nőni fognak de nagyon! És jajj lesz nektek libsiknek ha tovább provokáljátok a jó népet!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.07.17. 18:49:31

@Chris Lamb: Gondolod, hogy megijedek a fenyegetésedtől? Ha meg feljelentenélek miatta, akkor meg megsértődnél, mi?

Ne szarj be, nem foglak, nem vagyok én Lázár János.

Az pár tüntető amúgy több ezer volt.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.07.17. 18:49:33

@Chris Lamb: Gondolod, hogy megijedek a fenyegetésedtől? Ha nem feljelentenélek miatta, akkor meg megsértődnél, mi?

Ne szarj be, nem foglak, nem vagyok én Lázár János.

Az pár tüntető amúgy több ezer volt.

Chris Lamb 2015.07.17. 18:57:39

@Fedor: Az pár tüntető amúgy több ezer volt. A Keleti pályaudvarnál? Te napszúrást kaptál???? Én nem fenyegetlek csak egy esetleges víziót felvázoltam. ;)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.07.17. 19:07:59

@Chris Lamb: Én a keddi tüntetésről beszéltem.

Chris Lamb 2015.07.17. 19:18:25

@Fedor: Akkor elbeszéltünk egymás mellett. Mivel több ezer embert írtál játszadozva a számokkal ez a 2000 és 9999 között lehetett. :D

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.07.17. 19:20:42

@Chris Lamb: A kétezer se pár lézengő. Amúgy azért írtam ezt, mert nem emlékszem a pontos számra (meg amúgy is mindenki mást ír).

monddazigazatmar 2015.07.17. 22:25:38

@Fedor: Nyomjál már egy képet a többezerről te nagyonhülye.
Mert ez nem többezer az hétszentség
hvg.hu/itthon/20150715_Senki_nem_szuletik_illegalisnak__Video_a

2015.07.18. 00:54:14

@Fedor: szép tőled, hogy ótvar kis buzi liberó propagandista létedre egy MMA harcos nevét vetted fel, aki odabasz, amikor kell. Te nem ilyen vagy, te a háttérből vinnyogsz, de szerencsére nincs hatalmad ahhoz, hogy árts az ellenségeidnek, mert még ahhoz is tehetségtelen hülye vagy, hogy a ti végtelenül korrupt és belterjes szubkultúrátokban valaki legyél. A futottak még kategóriát se éred el.

Lehet, hogy végül eljön az, amire ti annyira vágytok, összeomlik és elszabadul itt egyszer minden. Én ott leszek akkor az utcán, baltával, vagy ami éppen akad. És te? Ne hidd azt, hogy akkor lesz kihez futni, csak magadra számíthatsz majd. Egy áruló féreg vagy, a saját fajtádat szúrod hátba, még ha nem is tudsz komoly kárt okozni, de a szándékod világos. Én a helyedben már a szégyenbe is belehalnék. Hogy képes valaki ide jutni, miféle elmebaj kell ehhez?

2015.07.18. 01:09:44

@Fedor: Jó lenne ha egyszer körülnéznél, és saját szemeddel is látnád a világot, nem ilyen cikkekre alapoznál, és térítenéd az embereket. Elolvastam, minden egyes betűje cáfolható, de én most nem állok neki, mert felesleges szájtépés, főleg hogy ez nálad úgyis elvi kérdés, nem értelmi.

Amikor fedél nélküli honfitársainkról van szó, meg határontúli magyarok sorsáról, meg rászoruló magyarokról, hová teszitek ez a kibaszott álságos, álhumánus együttérzéseteket? Mi az oka annak, hogy az idegen kultúra sorsát annyira szívükön viseli, de amikor magyar gyerekek éheznek, tele az utca koldussal, csövessel, kilakoltatott hitelkárosulttal, munkanélkülivel, kukában turkáló nyugdíjassal, akkor fülük botját sem mozdítja ez a liberális nemzetrontó söpredék?

2015.07.18. 01:30:10

@retrovírus: "Hogy képes valaki ide jutni, miféle elmebaj kell ehhez? "

Ezen már én is agyaltam, hogy vajon mi vezethet idáig. Szerintem az orbángyűlölet olyan erős, hogy egyszerűen nem tudnak elvonatkoztatni tőle, és az sem számít, hogy közben ledarálják az országot, és vele együtt a honfitársakat is, (meg közben saját magukkal is kibasznak, csak ez még mindig nem esett le nekik). Más ésszerű magyarázat nincs erre. Mindenesetre, annyit tudok kívánni tiszta szívből, hogy annak gyújtsák fel elsőként az autóját, annak ruházzák meg elsőnek a feleségét gyerekét az imádott migránsok, akik habzószájjal kardoskodnak a bevándorlás mellett.

Kedvcsinálónak egy videó is:
trueway.hu/elutasitotta-a-lany-az-afrikai-bevandorlo-kozeledeset-nezd-meg-mit-kapott-cserebe/

Kéne egy nick... (törölt) 2015.07.18. 12:44:09

Ki merem jelenteni, hogy ezek az illegálisok gyűlölik az európai fehér embert. A pénze, vagyona, földje kell nekik, de magát az európai embert mélységesen gyűlölik, ezért is szegik meg a törvényeit, osonnak be az országaikba engedély nélkül, szervezetten, azonosító okmányok nélkül.
Aki betör az éjszaka közepén a házamba és el akarja venni a vagyonom, életem, meg akarja erőszakolni a családom nő tagjait, akkor azt agyonlőhetem. Ha ez az ember éjszaka, lopakodva a hazámba tör be, csoportosan, szervezetten, el akarja venni a vagyonunkat (élősködnek), földünket, szisztematikusan meg akarja erőszakolni a fehér európai nőket, akkor ezt tűrnünk kell (lásd bevándorlók általi nemi erőszak emelkedésére lásd Svédország).
Az egész menekültügyi szabályozást át kellett volna alakítani már a rendszerváltás után, csak pont a rabló kormányoknak ez volt a legkisebb gondja az ország szétlopása közben.

Én európai liberálisként is azonnali fegyveres fellépést követelek a kormányoktól. Pont azért, hogy továbbra is egy liberális Európában élhessünk.

monddazigazatmar 2015.07.18. 21:14:16

@retrovírus: "egy MMA harcos nevét vetted fel"
Szerintem ezt te benézted:
Kvasztics Fedor egy Rejtő hős karakter
m.cdn.blog.hu/fe/fedor/image/kvasztics_fedor2.jpg

monddazigazatmar 2015.07.18. 21:23:51

@Jankove:
Ennyi. Az Orbán-fóbiájuk olyan erős, hogy most lőttek egy hatalmas öngólt.
Az elmúlt egy évben - miután kiszoptak a választásokon, miből állt az ellenzéki politika? Mindenben ellentmondtak a kormánynak.
Internetadó - nem kell, hülyeség, töröljék el. Nőtt a népszerűség.
Paks - nem kell, elvagyunk áram nélkül.
Vasárnapi bezárás - nem jó, nyissák ki - Nőtt a népszerűség.
Aztán feljött ez a menekült probléma, és zsigerből elkezdték ordítani az ellenkezőjét.
Nem kell plakát, nem kell kerítés, nem kell tábor, ezek mind mérnökök, ezek mind továbbmennek stb.
Csak ez most nem jött be, a nagytöbbségnek nem kellenek ide arabok.
A kicsit értelmesebb liberók be is fogták a pofájukat, aztán lapítanak mint szar a fűben, az ilyen hülye szerencsétlenek meg továbbra is védik a védhetetlent.

2015.07.19. 08:27:58

@monddazigazatmar: Mi az, hogy hős karakter? Kvaszticsot amúgy soha sehol nem emlegeti fedorként a szerző.

Neked meg sikerült megragadni a hozzászólásom lényegét. Még tripben vagy?
Az íráskészséged megrekedt egy tízéves gyerek szintjén.

monddazigazatmar 2015.07.19. 13:16:26

@retrovírus: Jajj, kimaradt egy per jel a mondatomból.
Hogy érthető legyen számodra is: Kvasztics Fedor egy Rejtő hős/karakter. Azt is azért írtam, mert hős nem volt az biztos.
Ne hencegj a műveletlenségeddel.
Jobb fölül egyébként ott a kép, közvetlenül a "Ki is az a Fedor?" cím alatt. A "Avagy hogyan lesz
egy rovott múltú hajóorvosból liberális blogger?" felett. Úgyhogy biztos, hogy nem az MMA harcos nevét vette fel a bloggazda.

Nem kéne ennyire paranoiásnak lenni, nem bántott senki. Megpróbáltam felvilágosítani az agyadat a tévedésedről. A hozzászólásod többi része ettől még igaz.

2015.07.19. 13:33:24

@monddazigazatmar: OK bocs. Amúgy Rejtőben nem lehet kioktatni, kívülről tudom minden sorát a fontosabb regényeknek:) Hogy ez a takony liberó propagandista honnan vette a nickjét, bevallom, tényleg nem néztem utána, mert egy érdektelen antihős karakter és a süllyesztőben végzi a fajtájával együtt. Csodálom, hogy még nem tiltott ki minket, de amúgy befejeztem a blogjának a látogatását.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0