Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet...
2016. január 05. írta: Fedor

Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet...

rogan_1.jpg

Mai tanmesénket a "független" igazságszolgáltatásról Juhász Péter szállította a Rogán per tárgyalásáról: 

...december 16-án a bíróság kérdésére - a nyomozati iratok részeként - elküldte a rendőrség a nyomozást megszüntető határozat tervezetét. Ez azért érdekes, mert nem csak hogy folyik még a nyomozás a belvárosi ingatlanok érték alatti eladása miatt, de az elküldése után két héttel még meg is hosszabbították a határidejét. 

Hogyan lehet meg egy határozat a nyomozás lezárásáról, indoklással, két és fél hónappal a várható vége előtt? 

Mi mással lehetne ezt illusztrálni, mint az alábbi, legendás filmrészlettel: 

Tanmese a "független" igazságszolgáltatásról, avagy miképp lehet meg egy határozat (indoklással együtt) a nyomozás lezár...

Szerző: Kötöttségek nélkül2016. január 5.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr388240972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak egy néző 2016.01.05. 16:54:21

Már eddig is tudható volt, hogy ezek a Tanu forgatókönyv alapján dolgoznak.

BitPork 2016.01.05. 17:04:51

Na majd jön a Rosszabbik (jobbik) legnagyobb sajnálatomra, és egyben örömömre , mert ezeket a mostani hazaárulókat mind falhoz állítja - ha előtte le nem lécelnek BoraBorára hogy vissza se jönnek.

kvadrillio 2016.01.05. 17:23:28

400 napot kapott egy Facebook-posztos holokauszttagadásért
Spirk József
Spirk József követés
2016.01.05. 15:21

Súlyos büntetést szabott az esztergomi járásbíróság egy erősen antiszemita és holokamuzó internetes bejegyzésért.

A jogerős ítélet a nemzetiszocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt „400 napi tétel pénzbüntetést” szabott ki Juhos Norbertre.

Ez azt jelenti, hogy napi 2000 forintos „árfolyamon” számolva vagy kifizet 800 000 forint pénzbüntetést, vagy fogházban leül 400 napot.
juhos
Fotó: Facebook

Juhos Norbertet a Tett és Védelem Alapítvány (TEV) jelentette fel, miután a dömösi férfi a szervezet Facebook-oldalán saját nevével kommentelt egy cikket. Köves Slomó Hogyan beszéljünk a holokausztról? című, 2015 augusztusában közölt cikke alá azt írta:

„Hogyan beszéljünk? Úgy, hogy húzzatok vissza a picsába, ahonnan jöttetek! Az emberek könyökén jön már ki az ajvékolásotok meg ingyenélősödésetek a holokamutokkal együtt! Írogatják itt a kibaszott erkölcsi ökörséget, és már ötven éve a kártérítésekből meg a jóvátételekből éltek!”

Juhos Norbert a saját Facebook-oldalán más antiszemita tartalmakat is posztolt, például olyan képet, ahol terroristának nevezi az Egyesült Államokat vagy Izraelt, és utóbbit nevezte meg a közel-keleti háborúk felelőseként, de a bíróság a súlyos ítélet kiszabásakor valószínűleg nem ezt, hanem a vádlott büntetett előéletét vette figyelembe.

A férfi a nyomozás során elismerte, hogy ő írta a TEV-oldalon megjelent bejegyzést. Később azonban írt egy bocsánatkérő levelet is, amelyben azt állította, hogy a kommentje hirtelen felindulásból született, mert aznap olvasott egy holokausztiparról szóló cikket is.

NU..., EZT AZ ÍTÉLETET NEMÉRTEM NEMÉRTEM NEMÉRTEM !!!!!
HISZEN ENNEK AZ EMBERKÉNEK, A JUHOSNAK IGAZA VAN !!!!!!!!! MILLIÓ KOMMENT SÓL ARRÓL, HOGY A ZSIDÓK HOSSZÚŐ ÉVEK ÓTAS, DE FŐLEG A RENDSZERVÁLTOSZÁS ÓTA ÁLLANDÓAN AJVÉKOLNAK, HOLOKAMUZNAK ÉS IGEN !e!! IGYENÉLŐSKÖDNEK A MAGYAROKON !!! NEKEMEM IS EZ A VÉLEMÉNYEM RÓLUK !!
SŐT ! AZ A VÉLEMÉNYEWM, HOGY MIVEL AZ ORBÁN-KORMÁNY ZSIDÓ, NERKIKL JUTTASSA A LEGTÖBB MILLIÁRDOT, FŰ ALATT IS, MIKÖZBEN A MAGYAR NÉP LASSAN KIHAL A MAGYAR KORMÁNY GYILKOS INTÉZKEDÉSEI MIATT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

willcox 2016.01.05. 17:25:32

Ez az ország az ő játszóterük, azt tesznek amit csak akarnak, nem zavarja őket semmi.
Birka magyar meg tapsol nekik.

kvadrillio 2016.01.05. 17:29:30

AMÚGY A TEV...EGY ZSIDÓK ÁLTAL BETÖLTÖTT ALAPÍTVÁNY. NEM SZERETNÉM., HA MIATTUK MAGYAR EMBEREK, A SAJÁT SZÜLŐHAZÁJUKBAN NEM MONDHATNÁK KI A VÉLEMÉNYÜKET A NÁLUNK SIMLISKEDŐ, CSALÁSSAL ÜZLETELŐ, KÜLÖNFÉLE KORRUPCIÓS-MAFFIAÜGYLETEKBEN TEVÉKENYKEDŐ ZSIDÓKRÓL !!!!! DE A LEGECCERŰBB AZ LENNE, HA EZ A TEV, HAZAMENNE IZRAELBE TEVÉKENYKEDNI ÉS OTT JELENTGETNÉ FEL A HASONSZŐRŰ FAJTÁRSAIT !!! A BŐGATYÁS, FÜTYŰLŐBARACKOS KULTÚRÁJÚ MAGYAR EMBEREK ÚGYSE IGEN NYERTÉK EL SOHA A ZSIDÓK TECCCCÉSÉT ! EL KELL INNEN MEN NI, ODA, AHOL JÓL ÉRZIK MAGUKAT !!! OK ???!!!
MÉGECCER ! FENTI EMBERKÉNEK IGAZA VAN !

kvadrillio 2016.01.05. 17:31:57

az esztergomi járásbíróság bíróját pedig SÜRGŐSEN KI KELL RÚGNI !!! SZEREPTÉVESZTÉSBEN VAN ! N AGYON SOK TEHETSÉGES MAGYAR BIRÓ VÁR ÁLLÁSHELYEKRE KIS HAZÁNKBAN !!!

kvadrillio 2016.01.05. 17:41:18

Lovas István
Lovas István újságíró blogja

Jó reggelt!
Publikációk
Nemzetközi sajtószemle
Élő archívum
Lelet
Törésvonalak
Üzenetküldés
Bloginfó

NJ: Menuhin fia új könyvében tagadja a holokauszt méretét
Lovas István2015. december 17. Nemzetközi sajtószemle

NATIONAL JOURNALMenuhin

„Az évszázad földrengését” okozta Jehudi Menuhin fia, Gerard Menuhin azzal, hogy könyvet írt „az emberi történelem legnagyobb hazugságáról”, a holokausztról „Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt” címmel, amelyet már árul az Amazon könyvküldő világhálózat. Menuhin szerint a holokausztnak valójában csak néhány tízezer zsidó áldozata volt. Most a svájci bíróságok nagy kínban vannak, mert egy svájci születésű zsidót kellene bíróság elé állítani holokauszt relativizálás miatt, írja a német portál, megjegyezve, hogy a könyv német fordítása jövőre jelenik meg.

Teljes szemle: 888.hu/article-szemelvenyek-a-vilagsajtobol-10

NU..., EZ A MEHUHIN GYEREK... VAJHHH HONNAN TUDJA MINDEZT A HOLOKAUSZTRÓL ???????

A KÖNYVET EL FOGOM OLVASNI !!!!!

kvadrillio 2016.01.05. 17:46:48

egyébként..... IZRAEL LEGNAGYOBB SZÉGYENE A III. ÉVEZREDBEN, HOGY SAJÁTBEJÁRATÚ KONCENTRÁCIÓS TÁBORT MŰKÖDTET, AHOL "HITLER-MINTÁRA"SANYARGATJA A PALESZTINEKET !!! AKI ÁTÉLTE TÉNYLEGESEN A HOLOKAUSZTOT, AZ HA UGYANAZT CSINÁLJA, NE VÁRJON SENKITŐL EGYÜTTÉRZÉST !!!!!

kvadrillio 2016.01.05. 17:51:36

VIRÁGELVTÁRS ! VIRÁGELVTÁRS ! NEM GONDOLJA, HOGY ÖN EGY ROHADTUL KORRUPT MAFFIA-HÁLÓZAT TAGJA ??? ÉS TUDJA-E ÖN, HOGY SOKKAL NAGYOBB EMBERKÉKET IS DURVÁN LETASZÍTOTTAK MÁR A TRÓNRÓL ??????? GONDUKODNI...., KONDÚÚÚÚÚKODNI.....:o)

kvadrillio 2016.01.05. 17:54:30

VIRÁGELVTÁRS ! VIRÁGELVTÁRS ! NEM GONDOLJA, HOGY ÖN EGY ROHADTUL KORRUPT MAFFIA-HÁLÓZAT TAGJA ??? ÉS TUDJA-E ÖN, HOGY SOKKAL NAGYOBB EMBERKÉKET IS DURVÁN LETASZÍTOTTAK MÁR A TRÓNRÓL ??????? GONDUKODNI...., KONDÚÚÚÚÚKODNI.....:o)

kvadrillio 2016.01.05. 17:56:26

JUTTASSA .....JUTTATJA......DE !....NE JUTTASSA NEKIK A MILLIÁRDOKAT ! HANEM A VEGETÁLÓ MAGYAR EMBEREKNEK JUTTASSA EZ A KORMÁNY ! HA NEM ÍGY TESZ, MONDJON LE, MENEKÜLJÖN EL INNEN, MERT NEM LESZ JÓ VÉGE A TÉNYKEDÉSÉNEK !!!

kvadrillio 2016.01.05. 17:57:53

...amúúúúgy ez a TEV, mennyi pénzt kapott eddig a kormánytól ????? KIK PÉNZELIK MÉG A KORMÁNYON KÍVÜL ??????????????????????

kvadrillio 2016.01.05. 18:15:28

TEV ???...A MAGYAR ISKOLÁSGYERMEKEKET AGITÁLJA A ÁSSZIZMUS ELLEN ????? HOGY KERÜLNEK EZEK BELE...BELE....BELE....A MAGYAR ISKOLÁKBA, MAGYAR OKTATÁSBAHHH ??????? TALÁN ELŐBB NÉZZENEK BELE A TÜKÖRBE ??? MILYEN EMBER IS A ZSIDÓ.....

Már a középiskolában is késő – új oktatási projektet indított a TEV
Közzétéve: 2015. június 12. - Hírek
TEV_oktatas

„Nagy az információhiány, de szerencsére érdeklődőek a diákok” – így foglalta össze Bodnár Dániel, a Tett és Védelem Alapítvány (TEV) elnöke középiskolásoknak szóló oktatási programjuk tapasztalatait.

A Tett és Védelem Alapítvány a jogsegély és monitoring tevékenység mellett nagy hangsúlyt fektet az oktatásra. Bodnár Dániel az oktatási projektről elmondta: az előítéletek és a diszkrimináció elsősorban az ismerethiányból és a tudatlanságból ered. „Világszerte minden szervezet, ami az antiszemitizmus vagy a rasszizmus ellen lép fel, egyetért abban, hogy az egyik legfontosabb feladat az oktatás, a felvilágosítás és az ismeretterjesztés. Nincs annál fontosabb cél, minthogy az oktatás prevenciós eszközével és nyitott ismeretátadással megnyerjük a fiatalokat és felvértezzük őket a rasszizmus eszméi ellen.”

"
A KÖNYVÁRUS ZSIDÓ..RÁÁÁSSZIZMUSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..

Te nyomorult református-náci patkány: megöltétek 600 ezer testvéremet, ezért ilyen nulla ez az ország. Ti egy tehetségtelen, halálraítélt nép vagytok! főleg, ha olyan tolvaj patkány áll az élen, mint orbán és hegedűs! Gyáva szar gyilkos banda! Mi fogjuk túlélni!!!
Forrás: https://kuruc.info/r/6/151077/"

kvadrillio 2016.01.05. 18:20:32

én például kifejezetten szeretem, ha összegyűjtik a hsz-eimet........ !!!!! sőt !!!+..., ha valaki sajátjaként felhasználja ! :O)))..
ilyeneket pl. a DISCUS....CÉG SZOPOTT CSINÁÁÁNI......TÖBBEK KÖZÖTT...:o)))))

lesly &jerry 2016.01.05. 18:22:06

@BitPork: Te meg kire vágyol?? Csak nem a baloldali rablókra? Jó hülyének lenni??

poor 2016.01.05. 18:43:39

lesly &jerry
Úgy látom Te vak vagy vagy részesedsz a lopott vagyonból!! Hát már a szemünket is kilopják a fideszes geczik!!!!!

kvadrillio 2016.01.05. 18:56:57

2016. 01. 5. 08:26
Igor Szergun
Oroszország
GRU
Váratlanul meghalt az orosz hírszerzés vezetője

Az orosz védelmi minisztérium bejelentése szerint vasárnap váratlanul meghalt az orosz katonai hírszerzést vezető 58 éves Igor Szergun - számolt be a CBS News.

Szergun az EU szerint felelős volt a GRU-ként ismert hírszerzés kelet-ukrajnai tevékenységéért, ukrán állítások szerint ugyanis a konfliktusban részt vettek a GRU-hoz köthető katonák is.

Igor Szergun korábban katonai attasé volt Tiranában.

Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a férfi váratlan halálát.
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version

MOSZAT ????????...ÁÁÁÁÁÁÁ....NEEEEM ! ŐK NAGYON RENDES GYEREKEK, ŐK SOSE CSINÁLNÁNAK ILYET !!!!!!!!!!!!!

MINDEN ESETRE IGEN GYANÚÚÚÚÚÚSSS.......

zdanee 2016.01.05. 19:17:42

@kvadrillio: Ez most egy cenzúrapróba? Vagy segélykiáltás a beragadt CapsLock miatt? Küldjünk szakembert? Nyugtatót? Fájdalomcsillapítót?

egysmás 2016.01.05. 19:53:52

kvadrillió a statikus zörej, aki üldöztetésre vágyik.

Afrika steht an der Elbe 2016.01.05. 20:13:51

Én azon röhögök, hogy ezt a @kvadrilliot soha nem tiltják ki sehonnan.

balfaszcsaszar 2016.01.05. 20:33:59

@Afrika steht an der Elbe: nem nevetséges. Esélyesen ö egy és ugyanaz a faszival aki " Engem figyelnek" feliratú tàblàkkal magàn rohangàl Bp-en... Így is úgy is beteg egy fasz...

balfaszcsaszar 2016.01.05. 20:33:59

@Afrika steht an der Elbe: nem nevetséges. Esélyesen ö egy és ugyanaz a faszival aki " Engem figyelnek" feliratú tàblàkkal magàn rohangàl Bp-en... Így is úgy is beteg egy fasz...

Dr Gregory House 2016.01.05. 20:41:07

Doktor Kotász! Doktor Kotász!

Hókirályfi 2016.01.05. 21:13:40

Ez egy szennyes, aljas es korrupt rendszer, amiben manapsag kell elnunk, de ezt a tortenetet...nos ez annyira autentikus, annyira jellemzo a kialakult viszonyokra, hogy NEM HISZEM EL, HOGY EZ VALOBAN MEGTORTENT VOLNA...nem, ezt nem hiszem el...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.01.06. 00:11:49

@kvadrillio: A véleményéért nem tiltok senkit, de szpemmelésért általában igen. A 12 db, a poszt szempontjából totál irreveláns kommenteddel ezt most akár ki is érdemelnéd ennek alapján, de teljesen egyértelmű, hogy pont erre hajtasz, én meg nem vagyok hajlandó mártírt csinálni belőled, bármennyire is szeretnéd. Pukkadj meg az üldözési mániáddal együtt.

Virágh elvtárs 2016.01.06. 00:17:30

@kvadrillio: A nemzetközi helyzet fokozódik elvtársam !

BitPork 2016.01.06. 00:21:35

@lesly &jerry: írtam ilyet? Talán olvasási nehézségeid lehetnek ;) Mondjuk olyan agyatlanul, hogy a regnáló tolvaj bandának szorítasz, nem lehet akkora nyomás ez rajtad :)

heptakontanonaéder 2016.01.06. 01:21:54

Pedig az ilyen díszfaszoknak időben bele kell lépni a szájába mert láthatod, huszonhat év ballibbant bégetéstől mekkora vérszemet kaptak!

zsoci 2016.01.06. 10:22:05

@kvadrillio: Te egy bezárni való elmebeteg vagy.

Netuddki. 2016.01.06. 11:23:03

Csak nekem van némi hiányérzetem ilyenkor? Meg kéne keresni azt aki kiadta a határozatot és elbeszélgetni vele! Aztán, csak eljutnátok ahhoz aki a megszüntető utasítást kiadta...

Netuddki. 2016.01.06. 11:26:09

@Fedor: Ezt floodolásnak hívják. Amikor valaki ész nélkül kezeli a Ctrl+C, Ctrl+V -t. A régi netikett szerint tartós kitiltás szokott lenni a "jutalma" az ilyennek. De hol vannak már azok az idők! Manapság csak a hozzászólások száma számít, arra fizetnek...

Netuddki. 2016.01.06. 11:27:15

@zsoci: "Te egy bezárni való elmebeteg vagy."

Inkább egy kitiltani való troll.

2016.01.06. 13:18:17

Érdekes, mikor a Biszkut mentették fel néhány hete ugyanezen "függetlenek", az bezzeg tetszett, mi? Pedig nem kicsit volt tömeggyilkos a büdös kommer, de te inkább egy olyan felmentése miatt nyekeregsz, akinél ezerszer, tízezerszer dörzsöltebb szélhámos, bizniszelő, tehetős vagy épp nincstelen embereket is vidáman átverő alakokat dicsőít büszkén a fajtád, mint pl. a Strasnoffot, a Trebitsch-Lincolnt, a Róbert bácsit, meg az utánuk jötteket, azt a számtalant, aki manapság kavarja itt a forró kakit magának - amennyiben azok közületek (vagy legalábbis a ti térfeletekről) valók.

Arról nem is beszélve, mikor az ország egyharmadán hentelő rablógyilkos cigányok kapnak tucatjával nevetséges ítéleteket másod- meg harmadfokokon, s szabadulnak harmadolással ezek után "jó magaviseletért", hát az ellen se nagyon szól ám itt a pampogás ... Szóval ezek miatt valahogy nem látszik benned felmenni az agyvíz. Ellenben ezzel a szerencsétlen, rongyrázó senkivel, akiről nincs miért beszélni nemhogy 50 de 5 év múlva se.

S még az se tetszik neked a fityeszben, hogy az állítólagosan legnagyobb démonjukat, a Gyurmányt szabadon hagyták, most meg úgy néz ki, hogy a Hagyót készülnek kb. felmenteni? Szerinted az előttük volt társaságból hányat hurcoltak törvény elé, a kétharmaduk, meg az alaptörvényük birtokában, a saját bíróik pozíciókba helyezésével egybekötve az elmúlt 5 év alatt, és milyen eredménnyel?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.01.06. 13:45:56

Tök jól elvitatkozol magaddal (egy kis zsidózással fűszerezve) olyan dolgokat tulajdonítva nekem, amiről fingod sincs, hogy mi a véleményem (és így nem is igazán találod el). Rögtön az első kiindulópontod hülyeség, csak hogy ne menjek messzebb, de folytathatnám.

2016.01.06. 14:40:36

@Fedor:

De mit szólsz mindehhez akkor? Beleértve azt a számtalan eset-bejelentést / konkrétan még csak NEM IS RENDESEN HELYSZÍNELT bűnügyet, amelyben a magyar rendőrség / ügyészség mondjuk az utóbbi 8+5 évben BESZÜNTETTE A NYOMOZÁST, vagy nagy hirtelen egy vagy több bevarrható bűnbakkal lezárta? Mert ilyen esetekkel, történetekkel bizony erősen tele van az internet ... Miért csak ebben az ügyben poénkodsz? Mi a véleményed arról, hogy az országban 1990 óta tobzódó szervezett bűnözők vagy az olajszőkítők, a taxis- ingatlan- lakás- koldus- stb-stb. maffiák semmilyen jelentősebb visszavetést / retorziót nem kellett elszenvedjenek? Mi a véleményed a bűnözőpárti kormányokról, azaz AZ ÖSSZESRŐL, AMELY ITT 25 ÉVEN ÁT SZEREPELT !!! a bűnözőket felmentegető liberális ideológiáról,

a fajsúlyos bűnözőket, mondjuk pl a sorozatgyilkosokat, vagy az ámokfutó, bekattant lövöldözőket megnemértett / elnyomott nehézgyerekkorúakként megbuksisimiző "pszichológiáról, és az őket sztárokká, filmhősökké, a gaz, kirekesztő társadalmon "jogos" bosszút állókká emelő médiáról, a gyilkosságokat, a szándékos emberöléseket mondjuk ha "védett állatokról" van szó, akkor szinte MINDEN ESETBEN "halált okozó súlyos testi sértés"-re finomító bírósági verdiktekről, a mindenféle priusz eltörléséről, az ún. "három csapás" meg nem valósításáról, stb? Szóval azzal nem látszik túlzottan bajod lenni, hogy a gyűlölt kormány másokat is futni hagy, nemcsak a sajátjait ... Ahelyett, hogy szeget ütne a fejedbe, hogy talán ezek MÉGSEM AZOK, AKIKNEK LÁTSZANAK, VAGY HAZUDJÁK MAGUKAT, ill. amiket te is hazudsz MAGYADNAK őróluk? :)

Lehet, hogy fingom nincs, hogy te tűpontosan mit is gondolsz, és miről, de hogy prímán beleillesz a pszichotikus kényszerből a Világegyetem ÖSSZES gonoszságát egyetlen megnevezett, kimodott démonba, BŰNBAKBA fókuszáló, arra agyilag totálisan ráfixálódott monomániások közé, akik képtelenek magukból kipréselni bármi mást, mint a görcsös, elakadtlemez-szerűen forgó fitymaszfikázást, miközben ott ordít, ÜVÖLT az általad gyakorlatilag évek óta, szünet nélkül kárhoztatott banda gaztettei mellett a sok milliárd egyéb, s nem pont őáltaluk, vagy a szerinted tételezett barátaik által csinált disznóság, ó, te széles látókörű, humanista és demokratikus megmondóember és mértékadó értelmiségi, te ...

Amúgy meg cáfold meg, hogy a héber identitású, s a történelemben is módfelett jártas értelmiség nem büszke módfelett a saját ügyes és okos kóklereire, akik valahogy mindig megúszták, vagy így, vagy úgy ... :) Rengeteg történelmi érdekességeket soroló weboldal van tele az efféle ügyeskedőket, pénzes machinátorokat, magukat elleplezve másnak kiadókat orrba-szájba dícsérő cikkekkel, neked még nem tűnt fel, ó, Bölcsesség Atyja? Amúgy meg senki se kérte, hogy coming-outoljál itt nekem, írhattad volna azt is, hogy "bocsi, ezt nem értem" ... :)

Virágh elvtárs 2016.01.06. 14:51:57

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Miért olyan biztos ebben az elvtárs? Ha a koncepció úgy kívánja, bizony belebújik..

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.01.06. 14:55:35

@ekszvájzed: Most komolyan azt várod, hogy erre a hosszú, zavaros, értelmetlen izére válaszoljak?

2016.01.06. 15:03:18

@Fedor:

Ne válaszolj rá, csak forgasd meg az elmédben. Előbb-utóbb csak megérik benned a sok dolog, amit a "véleményeddel" szemben megnyilatkozni látsz. Másoktól úgy, tőlem meg így. Ha neked az a bajod, hogy sok mindenre kitérek, azzal kapcsolatban, amilyen jelenségbe itt is ütköztem, s hogy KÖRBEJÁROM az általad kárhoztatott dolog miértjét, és a te véleményedről alkotok véleményt, az azért van, mert annak idején én a liberális filoszoktól, akiket egykor tiszteltem és becsültem, azt hallottam, hogy valahogy így kell ezt csinálni ... Tudod mit, ha zagyvának tartod, akkor olvasd soronként. Vagy mondatonként, vagy tagmondatonként két vessző között. ÉRTELMEZVE, te felsőbbrendű, úgy talán összejön a szövegértés, és sikerül felfogni, miféle kettős mércéről teszek a szemedre hányást ... Szerintem azért számos agyonsztárolt mai magyar ún. "szépírónál" nem kevéssé vagyok érthetőbb :)

2016.01.06. 15:06:11

Csak az az értelmetlen, amit nem akarsz megérteni. Ha pedig nem TUDOD megérteni, az megint csak nem az én hibám. Magyarul írtam, alannyal, állítmánnyal, tárggyal, igével, határozóval, jelzővel. Meg ami még kell, pl. írásjelekkel. Sőt még szövegtörzsekbe is tagoltam. Elemezzem is ki neked? :)

2016.01.06. 15:12:48

Jó, akkor GYK tessék: az a bajom veled, hogy vakon fitymaszgyűlölsz, miközben nem látod, hogy mi is a valóság, hogy tkp. ez a kormány mit is csinál, miközben te valami homályos okból, amit a többi libsi összeröfögött, uszulsz rá. Hogy valójában a te politikai oldaladat, annak céljait szolgálja, és ugyanúgy bátorítja a rosszat, a gazságot, a legfelsőbb körökben, mint előtte az összes többi Nincs különbség, hiába sarkítasz egyetlen közszereplő szervezet és kormányzat irányában. Na, most már VILÁGOS ???

egysmás 2016.01.06. 15:33:18

@ekszvájzed: "Hogyan lehet meg egy határozat a nyomozás lezárásáról, indoklással, két és fél hónappal a várható vége előtt? "

erre cigányozol és Biszkuzol egy jót.

Egészségedre.

Tudod, az a baj, hogy kábé ennyit érsz.
Te, meg az égész jobbikos bandád.
Kvadrillió rilaudid

2016.01.06. 23:51:39

@egysmás:

Tudod, akkor sem fogom érteni a rohadt kettős mércét. Nem tűnik fel, hogy egyfolytában azt magyarázom, hogy én a libsizmus híve voltam, de k.va nagyot csalódtam benne? S ha kérdem, miért ítélitek meg másképp az egyik oldal gazemberét, mint a másikét, akkor ezt kapom ... Egyébként ha vennéd a fáradságot, észrevehetnéd a különbségeket nevezett nick és köztem, aki mondjuk nem csinál élete 90 százalákában offtopic felkiáltójeles-nagybetűs floodolást, teljes cikkeket is beollózva akár, velem, aki alig szólok hozzá, inkább csak olvasok, döbbenten.

Tényleg nem tűnik fel, hogy csak az őrjöngő fikázás éltet egy rakás betokosodott kizárólag egy irányba "lázadót", és eltűnt a széles látókör, meg a minden emberi dolgok fölébe emelkedő, azokat kívülről, a visszájukról, a fonákjukról is megszemlélő bölcsesség, tudás és ugyanakkor a gonoszság elítélése, fennhangon és egyértelműen, akárhol, akárkikben is lakozzék?

Biszkuzok, és cigányozok, igen. Ha már a T. Szerzőnek nem jutnak ilyenkor az eszébe. Kicsit többet érdemelnének, mint egy szélhámos, nem gondolod, aki "csak" üzleti köröket, meg pénzügyi érdekszférákat zavart, és azt se olyan egyet rengető mértékben ...

Mondom, a Gyurmányt nem citálták a törvény elé, max. tanúnak, s onnan röhögve távozott is aztán, pedig anno fityiszék hogy ígérgették, még újságcímlapa is kirakták, bilincselt rabnak foroshopolva, nem rémlik ??? :) Ja, és ha jobbikos az, aki meg meri látni a hazugságot, a hamisságot, és a becsapást a Föld legokosabbjaiban, akkor valóban. Olvass te is, hogy érts, ne pedig a zsigeri indulat ragadjon el, mert még azt hiszem, hogy mást te sem tudsz.

Legalább NÉZZ MÁR UTÁNA, hány bűnügyet zárt le így ebben az országban az ÖSSZES kormány, ill. annak nyomozó szerve, vagy talált hamar valami kajzeredét, tánczosgábort, s nevezett ki családapát családirtóvá, miután az 5 különböző kés felhasználásával végzett a saját hozzátartozóival, állítólag saját magát egyenesen láncfűrésszel (!!!) szabdalta fel,

s talált egy szerencsétlen falubolondját bűnösnek egy banda putris erőszakoló gyilkos helyett, ill. a Balla Irma fiát, a valódi tettes c-típusú segédmunkás helyett, vagy épp hány adatot és vizsgálatot titkosítottak 50-80-100 évekre, akár a maffiák, akár a "romagyilkosságok" ügyeiben, még azok perei előtt, vagy azonközben is ...

Hogy hogy hamisítanak vagy tüntetnek el bizonyítékokat, hogy veszik el a kedvet a tanúzástól, még a bíróságokon is, a tanúk összes adatának nyilvánosságra hozása, és a tanúvédelem teljes hiánya útján. Szóval ha ez jobbikos beszéd, hát én nem is tudom, hol élek már, és miben. Főleg mióta a Jobbik is valami egészen fals és nevetséges dologgá változott az utóbbi 1-2 év során ...

Ez valmi elképesztő és iszonyú, hogy ezek szerint a menekülésnek csak ez az útja van, ha nem húzok el innen? Hogy a kedves vitapartnerek ahelyett, hogy elmesélnék nekem, ők miért is gondolják úgy, ahogy, ehelyett csípőből odaterelnek, megbélyegeznek, stb. Hadd mondjam azt, hogy pont az ilyen beszéd nem hagy más választást, mert a "szivárványos" világnézet valójában TÉNYLEG ennyire keservesen fekete-fehér. Mert beszoptad te is a "kacsás" dumát arról, aki úgy jár, meg hápog, csak azt nem veszed észre, hogy vannak az emberi históriának olyan zsúrfiúi is, akikre viszont a te hozzáállásod alapján lehet rámutatni. Akik a tömeggyilkos biszkukat, meg a rablógyilkos cigókat értékesebb embereknek tartják egy egész országnyi, sőt egész világnyi magyar népnél, és nemzetnél.

2016.01.26. 18:59:30

Na tessék, a Hagyó is megúszta, vigyorogva ment a bíró elé, és röhögve jött ki ... Még mindig "diktatúra" ez, vagy nevezzük inkább a felső tízezer közös koncának, és alvilági maffiaállamnak? Hm? :)

2016.01.28. 13:11:32

Na még egyet, ez mai:

"kivétel nélkül minden vádlottat felmentett a bíróság a vörösiszap-per mai ítélethirdetésén."

Mit szólsz :D
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0