Példabeszédek az erkölcsi tartásról, és annak hiányáról
2016. április 25. írta: Fedor

Példabeszédek az erkölcsi tartásról, és annak hiányáról

vs.jpgNem először lehet ezt leírni (és valószínűleg nem is utoljára), de a Nemzeti Bank alapítványainak botránya egy normális országban kormányválsággal járna, hullanának a fejek rendesen. Abszurdisztánban viszont ilyen híreket lehet ennek kapcsán olvasni:

Látva az unokatestvérének juttatott támogatások keltette sajtóvisszhangot, a Világgazdaság kérdéssel fordult az MNB-hez, miszerint Matolcsy György MNB-elnök megfontolja-e lemondását. (...) Habár az MNB igyekezett megkerülni a kérdést, a válasz alapján úgy tűnik, hogy Matolcsy nem tervezi lemondását - fogalmazott a Világgazdaság.

Meg ilyeneket:

Érdeklődtünk Havasi Bertalannál, a miniszterelnök sajtófőnökénél, hogy Orbánnak mi a véleménye arról, hogy kiderült, mire költötték a közpénzt a Magyar Nemzeti Bank alapítványai. Megkérdeztük, szerinte rendben van-e ez, és ha nem, tervez-e lépéseket az ügyben, kezdeményez-e vizsgálatot.

Havasi Bertalan válasza: „A hatályos magyar és európai jogszabályok értelmében a kormány semmilyen módon nem befolyásolhatja a jegybank vagy alapítványai tevékenységét, így ez a kérdés törvényesen fel sem merülhet.”

Korábban az MNB a költésekről azt mondta: ők nem szórták szét a pénzt, csak befektették. Az Együtt ezt máshogy látja, a párt hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett.

Az Együtt persze ezügyben is feljelentést tett, de hogy teljesen biztosak lehessünk abban, Orbánhoz hasonlóan a legfőbb ügyész is úgy fogja gondolni, neki itt semmi dolga, íme a legfrissebb hír

Különös helyzetben találhatja magát Polt Péter legfőbb ügyész a jegybanki alapítványok botrányos költési ügyeinek esetleges vizsgálatakor. Felesége, Polt-Palásthy Marianna ugyanis a Pallas Athéné Domus Scientiae Alapítvány felügyelőbizottságának (fb) elnöke, a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítványban pedig az fb tagja. 

Szintén felügyelőbizottsági tag a Kecskeméti Duális Oktatás Zrt.-ben, amelyet a hat Pallas Athéné Alapítvány közösen hozott létre az új kecskeméti gazdálkodástudományi kar kivitelezésére.

A főügyész felesége a jegybank személyügyekért felelős ügyvezető igazgatójaként havonta bruttó ötmillió forintot keres. Polt-Palásthy Marianna 2014-ben érkezett az MNB személyzeti igazgatóságára, eredetileg havi 2,3 milliós fizetéssel. A 2010-es kormányváltás után az erőforrás-minisztérium jogi, személyügyi és nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkára volt. 

A felügyelőbizottságok feladata, hogy ellenőrizzék az alapítvány működésének és gazdálkodásának törvényességét és célszerűségét, így kötelességük az alapítvány gazdálkodását az ügyek teljes körét illetően átfogóan ellenőrizni.

Hát ennyire következmények nélküli ország lennénk? Senki sem veszíti el az állását a botrány kapcsán? Ó, dehogynem! Persze csak olyanok, akik nem loptak semmit, sőt... Ugyanis példát mutatva mindenkinek erkölcsi tartásból, sorra mondanak fel a vs.hu újságírói, élükön azzal, aki a kormányzati botrányok egy másik szálát, a Századvég-ügyet kirobbantotta:

Benyújtotta felmondását Joó Hajnalka, a VS.hu tényfeltáró újságírója, aki kiperelte a Századvég-tanulmányokat.

A kormányközeli tanácsadó cég államnak nyújtott szolgáltatásairól azóta is cikksorozatban számol be a hírportál. Hétfőn a VS honlapján elérhetővé is tették az összes dokumentumot.

Joó Facebook-posztjában azt írta: "A szerkesztőség független (aki mást mond, hazudik), de az MNB lopott (pardon, elkülönített) pénze – amiről amúgy fogalmam nem volt – se az ízlésemmel, se a szakmai elveimmel nem fér össze. (...) Tíz év alatt mindenesetre zsinórban ez a negyedik munkahelyem, ahonnan a politika közvetlen vagy közvetett beavatkozása miatt lépek le. Lehet, hogy érdemes lenne áttérnem a mesekönyvekre."

Péntek este derült ki, amikor nyilvánossá váltak a Magyar Nemzeti Bank alapítványainak költései, hogy a jegybanki alapítványok több mint félmilliárd forint közpénzzel támogatták meg a VS.hu kiadóját, amely a hírek szerint Matolcsy György jegybankelnök unokatestvére, Szemerey Tamás érdekeltségébe tartozik.

Joó Hajnalka távozása után Rovó Attila, a Közélet rovat vezetője jelentette be távozását a Facebookon. Rovó számolt be arról is, hogy vele együtt felmondott Munkácsy Márton, a Hírek rovat vezetője, illetve az Indextől mindössze néhány hete igazolt Joób Sándor is.

Ez a négy hír így együtt mindent elmond a mai Magyarországról.

UPDATE

És a felmondási hullám a vs.hu-nál még nem ért véget...

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr458661468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballib Cenzúrázók Lidérce 2 2016.04.25. 15:58:50

@Szelid sunmalac:

Akik GYurcsány nevű közokirathamisítónak és adócsalónak nyalják a seggét, azok jobb ha büntetőügyekben meg se szólalnak !

illaim 2016.04.25. 15:59:04

@BircaHang Média: te birka b+ valld be, te az ikertestvéreddel együtt írogatsz ide! Egyedül nem lehetsz olyan hülye, hogy azt a Norvégiát nevezed köztársaságnak, aminek az államformája alkotmányos monarchia, és a királya V. Harold! LOL

Pufók Ufók 2016.04.25. 15:59:38

@BircaHang Média: Te nem tűröd a kisemberek elnyomását, a nagytőke diktatúráját, az igazságtalanságot, a kizsákmányolást? Nekem pedig úgy tűnik hogy épp ezt támogatod, hisz a Fidesz és oligarchái épp ezt csinálják, te pedig teljes mellszélességgel melletük állsz ebben.

Maximum a liberalizmus ellenességed lehet őszinte, bár mivel azt se tudod, hogy ez a kifejezés pontosan mit is jelent, így ezzel kapcsolatban is vannak kétségeim.

Pontosan ugyanolyan képmutató vagy mint a gazdád.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:00:38

@Pufók Ufók:

Azaz be kellene tiltani pl. a Soros Alapítványt, hiszen külföldről terjesztik saját nézeteiket?

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:01:45

@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2: Közbeszerzési törvény megszegése, hűtlen kezelés, hivatali hatalommal való visszaélés.

Igen, a balibbek is ezt csinálták. Meg is buktak. Ti is meg fogtok.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:02:22

@Pufók Ufók:

Miért ne támogatta volna Soros a Fideszt, míg az vele azonos nézeteket vallott? Komolyan nem értem, mi ezzel a problémád...

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:02:57

@BircaHang Média: A Soros alapítvány nem névtelen, veled ellentétben Soros György a nevét adja mindehez amit tesz. Ellenben te csak nyomatod a propagandát, de a neved már nem adod hozzá. No comment.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:03:33

@Pufók Ufók:

Fideszes oligarchák nem léteznek, ezt te is jól tudod.

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:04:10

@BircaHang Média: Ki írta, hogy problémám van vele? Problémám azzal az átlátszó magatartással van, hogy amíg támogatta a Fideszt addig semmi bajotok nem volt vele, majd amikor kiállt a Fidesz mögül akkor hirtelen ő lett a hétfejű sárkány.

aleb19 2016.04.25. 16:04:13

@Szelid sunmalac: Meg ha neha-nahe olykor legalabb valamire azt mondanak, hogy "hat igen...ez most egy tetu dolog volt", akkor valaki talan figyelne rajuk"

majd esetleg akkor ha az orszagronto maszopszadesz gazdasagi bunozoit /pl.:bokros suranyi qrcsany bajnai simor/ a korutonbeluli belterjes libsik meglincselik es felhuzzak a lampavasakra...akkor esetleg kezdodhet valami parbeszed a kirekesztokkel

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:04:16

@Pufók Ufók:

Mi se vagyunk névtelenek, ott van minden adatunk, pl. Fedorral ellentétben...

Szelid sunmalac 2016.04.25. 16:05:03

@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2: Felolem ne szolaljanak meg. Pont leszarom oket kreten baratom. De a kuszaszemut le kell csukni, megpedig kibaszott gyorsan

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:05:05

@Pufók Ufók:

Nem hallottál még arról, hogy X és Y tegnap egyetértettek, ma meg már nem?

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:05:39

@BircaHang Média: Nem csak én, de mindenki tudja, hogy kik a Fideszes oligarchák, az egész ország tisztban van vele, még a Fideszes szavazók is. Még te is, csak te inkább a szőnyeg alá söpröd, ahogy épp most is teszed.

2016.04.25. 16:08:14

@aleb19:

Nagyon a szíved csücske ez a Matolcsy.
Eddig is tudtuk, hogy kókler és politikai karrierista.
Sajnálom, hogy az derült ki róla ezek után, hogy egy börtöntöltelék is. ;)

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:08:32

@BircaHang Média: Ha X és Y tegnap egyetértettek, akkor azt nem tagadják le, ellenben a Fidesz úgy beszél Sorosról mintha világ életükben az ellenségük lett volna. Persze ez nem meglepő, hiszen a Fidesz és Orbán mindenben ezt teszi. Úgy beszél a liberalizmusról is mintha sose lett volna liberális, úgy beszél az oroszokról is, mintha nem őket szidta volna 20 éven át és még sorolhatnám.

Hiába nyüglődsz, csak egyre mélyebbre ásod magad a mocsokba, de a gazdáidat nem fogod kimosni a szarból. Megbuktok, aztán jön az elszámoltatás. Hülye vagy, ha azt hiszed, hogy ennyi mocsokságot meg lehet úszni.

2016.04.25. 16:09:29

@BircaHang Média: Birkuci ! Te kerge birka ! Én nem akartam senkit és a családját sem kinyirni, mint te, te buta patkány. Mert attól még hogy nem a te és a dikktátor hülyeségét hirdeti még tisztességesebb mint amilyen te vagy, csak hogy tudd.

De vajon volt a pofádon annyi bőr hogy elnézést kértél a blogertől , vagy csak sunnyogsz itt, és erkölcsi magasságokból hirdeted a baromságodat ?
De csak hogy mindenki tudja, egy részeges, egy aljas , egy senkiházi buta , ostobaj vagy !

Ha akarod bemásolom amit irtál te fidióta! Úgy hogy kicsit vegyél vissza abból a nagy arcodból, ha kérhetem !

De ha már sosrosnál tartasz, neked a dikktátor, mennyi pénzt adott a libsi keretből ?
Mert ő ebből élt és ebből tartotta el a családját is, sok sok" hős ellenállóval együtt."
Igaz, könnyebb hazudni, mint dolgozni, igaz te lakáj ?! Hiszen te is ingyenélő vagy.

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:10:42

@BircaHang Média: Így hívnak: Contact Privacy Inc.? Szép neved van.

Fedor egy blogger, te pedig egy propaganda portált üzemeltetsz.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:11:04

@Pufók Ufók:

Erről nem tudok.

Szerintem közismert tény, hogy a korai Fidesz ultrajobbos ballib volt. Aki ezt nem tudja vagy tagadja, az idióta.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:12:03

@Pufók Ufók:

Náluk regisztráltam a domain nevet.

Portál lenne a médiánk, ahol a cikkekt 95 %.át én írtam? Ne viccelj.

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:12:56

@BircaHang Média: A Soros Alapítvány egy Magyarországon bejegyzett szervezet, alapítója pedig Soros György, magyar állampolgár. Tevékenységüket teljes transzparencia mellett végzik, ellentétben veled, kedves Contact Privacy Inc.

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:13:48

@BircaHang Média: Te hívod magad Médiának aztán kikéred magadnak, hogy miért hívnak annak? Ez egyre jobb lesz. :)

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:15:02

@jános515:

Nem szokásom bocsánatot kérni, ha igazam van.

Nekem még sose fizetett egyetlen párt vagy álcivil pénzosztó egy centet se.

Személyesen kaptam már támogatást, ezt elismerem. Utoljára 22 éve Sorostól - részt vettem egy projektben és a Soros Alapítvány fizette a projekt résztvevőinek az utazási költségét.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:15:44

@Pufók Ufók:

Miért a domain regisztert nézed, miért nem a honlap adatait?

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:15:56

@BircaHang Média: A centen kívűl még elég sok fizetőeszköz létezik.

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:16:31

@BircaHang Média: Mert oda mindenki azt ír amit akar.

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:19:34

@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2: "Azt a pénzt a ballib elit, Soros Alapítványain keresztül mind egy szálig ellopja ! "

Jelentsd fel a ballib elitet! Ó bocs, Lázár Jani már megtette, aztán mi lett belőle:
"2015. június 30-án a Fővárosi Főügyészség befejezte az Alapok pénzeinek elosztásában közreműködő civil szervezeteknél indított törvényességi ellenőrzést, amelyet a KEHI kezdeményezett. Az ügyészség szóvivője közölte, hogy a vizsgálat szerint a pénzek elosztásában közreműködő szervezetek törvényesen működtek, tevékenységük megfelelt a magyar jogszabályoknak. Az öt vizsgált szervezet közül háromnál semmilyen szabálytalanságot nem találtak. Egy szervezetnél megállapították, hogy 2012. és 2013. évi beszámolóját nem jelentette meg a honlapján – a szervezetet felszólították ennek pótlására. Egy szervezettel kapcsolatban pedig megállapították, hogy már nem működik, és kezdeményezték megszüntetését."

Pedig a rendőröket még jogszerűtlenül ki is vezényelte Pintér az Ökotárshoz, szóval nem lehet azt mondani, hogy ne tettek volna meg mindent a siker érdekében.

Próbálkozz mással.

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:21:29

@BircaHang Média: Akkor különösen élvezetes lehet látnod, hogy mások ugyanezért a tevékenységért százmilliókat, sőt millárdokat vágnak zsebre. Vagy abban bízól, hogy majd hozzád is becsönget valamelyik Matolcsy alapítvány? Most jó esély lesz rá, mert egyre inkább úgy tűnik, hogy a VS.hu-nak annyi, ha csak nem a takarítónéni fogja írni ezentúl a cikkeket.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:25:43

@Pufók Ufók:

Semmi gond, ha valaki pénzel valamit, ha ezt nem titkolja. Tessék kiírni "Soros lapja", "a norvég kormány propagandabrosúrája", "az MNB újsága". A gond csak az, ha ezt titkolják és magukat függetlennek hazudják.

Látod, én tényleg független civil vagyok.

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:33:49

@BircaHang Média: Soros György a saját pénzét költi, arra amire akarja, az MNB viszont közpénzt osztogatott a haveroknak. Nem az a baj, hogy valaki támogat valakit, hanem az, hogy közpénzből támogatnak rokonokat, haverokat, Fideszes oligarchákat. Konkrétan többet költöttek az MNB alapítványai, mint amennyit a teljes felsőoktatásra költünk.

Amúgy melyik lap Soros lapja és hol lehet megtekinteni, ha norvég kormány propagandabrosúráját? És persze hol vannak a bizonyítékok amik igazolják mindezt? Csak mert az MNB osztogatásairól elég kézzelfogható bizonyítékok kerültek napvilágra, te pedig csak a levegőbe vádaszkodsz.

Te nem vagy civil, a civilek vállalják magukat és nem bújnak állnevek mögé, nem anonimizálják a honlapjukat. Az Átlátszósok, a TASZ-osok, a Direkt36-osok, na ők civilek. Hogy te mi vagy, azt szerintem még te magad se tudod.

2016.04.25. 16:35:00

@BircaHang Média: Csak hogy kisebbre vegyem a nagy arcod, tessék ez vagy te ! Egy igazi, idióta fidióta, aki ilyeneket irkál, részegen, mert ő mindenkinél magasabb erkölcsi fokon áll. A példa az adott , meg lehet tekinteni. Ime:

bircahang.org 2016.03.23. 12:51:09
@Proszektura:

A kurva anyádat! Kicsit sokat gágogsz, pedig tegnap téged is várt a brüsszeli repülőtér a kora reggeli órákban. Bezzeg a te fajtád 120 évig él! Egész családodat a legszívesebben kiirtanám szebrebbenés nélkül. S ez is lesz a vége, ha tovább tapossátok a népet.

Birkuci ! Valóban igazad van. Te , ha olyan messze laknál, mint amilyen barom vagy, soha nem érnél haza !
Most már lehet libsizni, lehet komcsizni és lehet a mellet döngetni. Egy buta, egy aljas egy senkiházi vagy csak hogy tudd.Egy ostoba tapló vagy.

És hogy más is megtudja, hogy valójában ez és ilyen vagy.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:36:01

@Pufók Ufók:

Saját pénze? Amit összerabolt? Na, ne viccelj.

Nem vagyok anoním, bár ennek sincs jelentősége.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:36:42

@jános515:

Ez van, néha ki kell engedni az ostort...

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:43:55

@BircaHang Média: Mit rabolt Soros, nem emlékszem? És ha Soros egy rabló, akkor Orbán miért haverkodott vele? Ez a kép pl. 2010-es, ha összerabolta a vagyonát ahogy állítod, akkor nem a TEK-nek kellett volna kísérgetnie Orbán helyett?
m.cdn.blog.hu/te/tenytar/image/soros.jpg

Pufók Ufók 2016.04.25. 16:45:26

@BircaHang Média: Meg a vak komondort mi?! Na ennyit rólad.

aleb19 2016.04.25. 16:48:44

@MikeBoy:
Nagyon a szíved csücske ez a Matolcsy."

nem igazan...csak szinte egyetlen figura viktator bandajabol aki teszi hatekonyan a dolgat es ugyesen kijavitotta a maszopszadesz elqrasait es ezert kozgazdaszkent tudom,hogy aki kuszaszemet tamadja az orszagrombolo hazudozo/hulye mint most ebben az osszehangolt libsi sajtooffenzivaban is jol latszik

"Eddig is tudtuk, hogy kókler és politikai karrierista.
Sajnálom, hogy az derült ki róla ezek után, hogy egy börtöntöltelék is. ;) "

ismet konkretumok nelkul uresbe pofazol csak...

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 16:55:06

@Pufók Ufók:

Orbán liberális volt 20 éve, elfelejtetted ezt?

2016.04.25. 16:58:07

@aleb19:

És mi is az amit tesz ez a derék ember? :D
Bizonyára tudsz példákat is.

"ismet konkretumok nelkul uresbe pofazol csak..."

Ember! Olvassd már el, hogy miről szóltak azok az alapítványi szerződések, amiket kézzel lábbal titkolni akartak és végén ez nem sikerült!!

index.hu/gazdasag/2016/04/23/mnb_alapitvanyok_vagyon_adatok_nyilvanossag_reszletes/

Olvasgass már híreket és gondolkozz!
A NEW Wave Matolcsy unokatestvérének az érdekeltsége.
Az MNB devizatartalékán keletkezett árfolyamnyereségből kapott 500 mFt-ot baszod.
A VS.HU-tól felmondtak ma 12-en e miatt.
Csak neked idézem az egyiket:
"A szerkesztőség független (aki mást mond, hazudik), de az MNB lopott (pardon, elkülönített) pénze – amiről amúgy fogalmam nem volt – se az ízlésemmel, se a szakmai elveimmel nem fér össze"

Hát mi a bánat a korrupció, ha nem ez? :DDDD

ulpius66 2016.04.25. 17:00:52

@Pufók Ufók:

Pufóka Ufóka!

"Soros György a saját pénzét költi, arra amire akarja, az MNB viszont közpénzt osztogatott a haveroknak. Nem az a baj, hogy valaki támogat valakit, hanem az, hogy közpénzből támogatnak rokonokat, haverokat, Fideszes oligarchákat. Konkrétan többet költöttek az MNB alapítványai, mint amennyit a teljes felsőoktatásra költünk."

Na, helyben vagyunk!!!
(azt a baromságodat leszámítva, hogy az MNB Alapítványai többet költenek, mint a teljes felsőoktatásra költünk.....)

Na, akkor nézzük!!

Ki mondja meg, hogy mire költse az MNB Alapítványa a támogatásra szánt pénzeit????

Na, ki????

Pufóka!!!

Gondolom a Te agymenésedben az van, hogy a ballibsi firkászok, blogírók és egyéb állatfajták döntik majd el, hogy mire költi a pénzt az Alapítvány! HÁT NEM!

AZ ALAPÍTVÁNYOKNÁL PONTOSAN SZABÁLYOZVA VAN, HOGY MIRE KÖLTI A PÉNZT!!!!

Elsősorban ismeretterjesztésre, kommunikációra, oktatásra.....

Azt mán csak halkan kérdem...azt Istened, a liberál-fasiszta SoroSS elvtárs mikor hozta nyilvánosságra, hogy Magyarországon melyik ballibsi pártot, szervezetet mennyi pénzzel támogatott?

ulpius66 2016.04.25. 17:10:17

@MikeBoy:
"Olvasgass már híreket és gondolkozz!
A NEW Wave Matolcsy unokatestvérének az érdekeltsége.
Az MNB devizatartalékán keletkezett árfolyamnyereségből kapott 500 mFt-ot baszod."

Húúúú.... MIke fió B+!

Hát az olvasgatás rád is ráférne!

Ha olvasgatnál is néha, és nem csak a pofásat jártatnád, akkor te is olvashattad volna, hogy a " NEW Wave Kiadónak régebben, és most sincs semmi köze Matolcsy unokatestvéréhez"

Az egész kitaláció egy olcsó bolsevista trükk, amit a hozzád hasonló totál hülyék gondolkodás nélkül benyalnak....

Ennyike!

Mike fiam!

Ahogy kifigyeltem, te az átlagos ballibsinél is sokkal hülyébb vagy!

De nem baj! Ha valamit nem tudsz, kérdezz!! Szívesen tájékoztatlak! Nehogy hülyén halj meg!

aleb19 2016.04.25. 17:14:12

@MikeBoy: Hát mi a bánat a korrupció, ha nem ez?"

tevedsz ez nem korrupcio csak tukorkepe a norveg alapok es egyeb gusztustalan alapitvanyi szponzoralgatasnak ezt a keretrendszert az MSZMP utodpartja /szadeszmaszop/ hozta letre

viktator es bandaja csak lekopizza ezt a szurke zonas megoldast a versenyegyenloseg erdekeben

tudom,hogy sokaknak faj ha tobb fajta-fele velemeny kap csatornat mert igy a libsi online media monopolium csokken de pluralizmus van wazzze....es viragozzak szaz virag es a madarak is szalldossanak szabadon

Pufók Ufók 2016.04.25. 17:15:00

@aleb19: Ti tényleg nem érzitek, hogy mikor kell csendben maradni? Ez rohadtul nem az a helyzet, amikor ez a "libsi sajtooffenzivás" duma segít. Ebben a helyzetben most két dolgot lehet tenni:

- gerinces ember módjára kiállni, ahogy a VS. hu felmondott újságírói tették
- gyáva Fideszes módjára csendben maradni ahogy a Miniszterelnök Úr teszi

Minden más csak ront a helyzeten.

Pufók Ufók 2016.04.25. 17:18:00

@aleb19: Írd már le konkrétan, hogy mit is követett el a norvég alap?! Mert akárhogy nézem, én csak ezeket találom:

"2015. június 30-án a Fővárosi Főügyészség befejezte az Alapok pénzeinek elosztásában közreműködő civil szervezeteknél indított törvényességi ellenőrzést, amelyet a KEHI kezdeményezett. Az ügyészség szóvivője közölte, hogy a vizsgálat szerint a pénzek elosztásában közreműködő szervezetek törvényesen működtek, tevékenységük megfelelt a magyar jogszabályoknak. Az öt vizsgált szervezet közül háromnál semmilyen szabálytalanságot nem találtak. Egy szervezetnél megállapították, hogy 2012. és 2013. évi beszámolóját nem jelentette meg a honlapján – a szervezetet felszólították ennek pótlására. Egy szervezettel kapcsolatban pedig megállapították, hogy már nem működik, és kezdeményezték megszüntetését."

"2015 októberében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűncselekmény hiányában megszüntette a pénzek elosztását végző konzorcium és 17 támogatott civil szervezet ellen indított eljárást. Ennek tényét az Ökotárs Alapítvány tette közzé,[85] majd az MTI megkeresésére a NAV Közép-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtó- és kommunikációs főosztálya is megerősítette."

?????

Erről az MSZMP utódpártozásról meg ennyit:
Stumpf István - MSZMP tag
Járai Zsigmond - MSZMP tag
Matolcsy György - MSZMP tag
Martonyi János - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Balogh Gyula - MSZMP tag
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Hoffmann Rózsa - MSZMP tag
Kerényi Imre - MSZMP tag
Tasnádi László - III/II operatív tiszt

Pufók Ufók 2016.04.25. 17:21:13

@ulpius66: Ok, ülj le, vedd be a gyógyszered. Ha bevetted, akkor olvashatsz tovább.

Tehát Soros Gyögyr továbbra is a saját pénzét költi.
Az MNB alapítványai (amiknek létezniük se kellene) pedig továbbra is közpénzt költenek.

Tehát hiába nyomjátok ezt a Soros György témát, sehogy se fog megállni, mert Soros György nem közpénzt költ, hanem a saját pénzét, Matolycs alapítávnyai pedig közpént adtak Matolcsy unokatestvérének, Mészáros Lőrincnek, Matolcsy titkárnőjének és így tovább. Ezt a jó büdös kibaszott kurva életben ki nem mossátok, hiába erőlködtök, a maximum amit ezzel elérhettek az az aranyér. Hiába a libsizés, hiába gyurcsányozás, hiába a sorosozás, nem segít rajtatok.

Pufók Ufók 2016.04.25. 17:22:01

@BircaHang Média: De ez a kép nem 20 éve készült, haname 6 éve.

ulpius66 2016.04.25. 17:23:38

@Pufók Ufók:

Pufóka Ufóka!

"Ebben a helyzetben most két dolgot lehet tenni:

- gerinces ember módjára kiállni, ahogy a VS. hu felmondott újságírói tették
- gyáva Fideszes módjára csendben maradni ahogy a Miniszterelnök Úr teszi"

Annyira, de annyira, de annyira tetszik amikor a ballibsik megmondják nekünk, hogy "mit lehet tennünk"::..

Pufóka!

Ennek fejében én megmondom nektek, hogy ebben a helyzetben a ballibsiknek mit lehet tenniük:
- gerinctelen emberek módjára kiállni az eddig gyűlölt, és köpdösött VS,hu portál újságírói mellett
- gyáva ballibsik módjára támadni az MNB függetlenségét

Netuddki. 2016.04.25. 17:28:43

@ulpius66: "ballibsi"

A te jó tetves qva anyukádat, te hazug, tolvaj fidesztroll!

Látjátok én le merem írni mit gondolok ezekről a tolvaj bűnözőkről, és nem kell ilyen újbeszélül kifejeznem magam. ballibsi=qvaanyázás tolvaj fideszéknél.

aleb19 2016.04.25. 17:29:18

@Pufók Ufók: Írd már le konkrétan, hogy mit is követett el a norvég alap?! Mert akárhogy nézem"

szovegertesbol dedo szintre fejlodtel csak... pont azt momdom, hogy se a norveg alap se a z MNB alapitvany nem kovetett el semmi torvenytelen

a szadeszmaszopnal azt kell nezni kik voltak a tenyleges alapito vezetok... nyers es tardos is MSZMP KB tagok voltak a csicska partagocskak erdektelenek

Pufók Ufók 2016.04.25. 17:29:58

@ulpius66: Még jó hogy megmondom nektek, hogy mit kell tennetek, mert én vagyok a többség, továbbá velem az igazság és a becsület. Veled meg a korrupció, a mutyi, a rengeteg mocsok, a hazaárulás és a szégyen.

Az MNB-nek Matcsoly (egykori MSZMP majd Fidesz tag) odaültetése óta semmiféle függetlensége sincs, ahogy az ügyészségnek sincs Polt Péter (egykori Fidesz tag) odaültetése óta.

Hiába üvöltesz mint a fába szorult féreg, hiába toporzékolsz, folyamatosan kerül napvilágra az a renteg mocsok amit elkövettetek az ország ellen és te nem tehetsz ez ellen semmit. Megbuktok, aztán jönnek a perek, majd a börtön. Ez lesz a vége és ezen kurvára nem változtat egy millió ballibsizős hörgés sem. De attól persze még élvezem a hisztizésedet! :)

Netuddki. 2016.04.25. 17:30:43

@ulpius66: Miután tisztáztuk ki vagy, mi vagy, a véleményed szart se ér. Tolvaj bűnözőkkel nem bratyizunk. Húzzál vissza az orbán valagába, ne itt rontsd a levegőt!

Pufók Ufók 2016.04.25. 17:31:20

@aleb19: szadeszmaszop rég megbukott, ha jól emlékszem a szocik valami 8%-on állnak, a szadesz maradéka meg kb 1%-on. Ti se nagyon számítsatok többre a jövőben.

ulpius66 2016.04.25. 17:34:58

@Pufók Ufók:

Pufók!

"Tehát hiába nyomjátok ezt a Soros György témát, sehogy se fog megállni, mert Soros György nem közpénzt költ, hanem a saját pénzét, Matolycs alapítávnyai pedig közpént adtak Matolcsy unokatestvérének, Mészáros Lőrincnek, Matolcsy titkárnőjének és így tovább. Ezt a jó büdös kibaszott kurva életben ki nem mossátok, hiába erőlködtök, a maximum amit ezzel elérhettek az az aranyér. Hiába a libsizés, hiába gyurcsányozás, hiába a sorosozás, nem segít rajtatok."

Látom megértetted a mondandóm lényegét!
(na jó, ez vicc volt, hisz totál idióta vagy és semmit sem értettél meg....)

1. Semmit sem kell kimosni.
2. Az MNB Alapítványai a közpénzt teljesen átlátható módon arra költik, amire az Alapító Okiratban felhatalmazást kaptak.
3. Matolcsy unokatestvérének sem eddig, sem most semmi köze sincs a Kiadóhoz.

Ezzel szemben
1. A liberál-fasiszta SoroSS elvtárs a magán pénzét próbálja elbújtatni mindenféle magán-alapítványok mögé, amelyek sohasem számoltak el a pénzzel.
2. A világ összes országában az "eredendő bűnnek" azt tartják, hogy különböző (általában zsidó) bankárok a magánvagyonukkal lefizetett politikusokkal hozatják meg a döntéseket, ez a korrupció melegágya
3. Az Istenedet, a liberál-fasiszta SoroSS elvtársat eddig mintegy húsz országból tiltották ki, mint nem kívánatos személyt.......

Netuddki. 2016.04.25. 17:39:58

@Pufók Ufók: Nem tudom mit izmozol ezzel a kretén fidesztrollal? Az az érdeke, hogy szétoffolja a blogot, miközben nyomatja a fidesz agitpropot.

tcrex 2016.04.25. 17:40:29

Level "ovisok kajapénzét lenyúló titkárságvezető" ...nem nagyon van lejjebb

Pufók Ufók 2016.04.25. 17:41:04

@aleb19: "szovegertesbol dedo szintre fejlodtel csak... pont azt momdom, hogy se a norveg alap se a z MNB alapitvany nem kovetett el semmi torvenytelen"

A norvég alap egyrészt norvég közpénzt költ, másrészt az Ökotárson keresztül transzparensen, bárki számára ellenirzhetően teszi.

Az MNB alpítványai ugyanakkor magyar közpénzt költenek és a transzparenciának a csírja se volt meg bennük, a Fidesz odáig ment, hogy még törvényt is hoztak annak érdekében, hogy az alapítványok eltitkolhassák, hogy mire osztogatják a pénzt. Most, hogy kiderült mire is mentek a pénzek, ez teljességel érthető. Teljesen egyértelmű, hogy itt sokszoros hűtlen kezelés történt, továbbá a közbeszerzési törvény megsértése, hisz az alapítványok közbeszerzési eljárás nélkül bízták meg pl. Mészáros Lőrinc cégét, holott közpénzből gazdálkodó szervezetként ezt teljes mértékben törvénytelen.

ulpius66 2016.04.25. 17:42:18

@Tibi !: "Miután tisztáztuk ki vagy, mi vagy, a véleményed szart se ér. Tolvaj bűnözőkkel nem bratyizunk. Húzzál vissza az orbán valagába, ne itt rontsd a levegőt!"

Uraságodban kit tisztelhetünk?

Mán azt leszámítva, hogy nem akarsz bratyizni velem?

Megnyugtatlak! ...én sem akarok veled!

Viszont szar hírem van számodra!

Akármennyire is elszomorító nem "Húzok vissza az orbán valagába, és továbbra is itt rontom a levegőt!"

Gondolom az egészet csak viccből írtad.....
Persze a liberális szólás-, és vélemény-nyilvánítási szabadság jegyében ilyet egy liberális még viccből sem írogathat....

Pufók Ufók 2016.04.25. 17:43:17

@Tibi !: Élvezem, hogy szanaszét szivatom őket, élvezem ahogy vergődnek.

Pufók Ufók 2016.04.25. 17:47:14

@ulpius66: Hisztizz még, még, még! :))) Szinte látlak magam előtt, ahogy habzó szájjal vered a billentyűzetet, miközben a fejeden dagadnak az erek. :)) Csak így tovább! :))

M-E-G-B-U-K-T-O-K !!!

Trackers 2016.04.25. 17:48:44

@ulpius66:

A kérdés az, hogy a ballib alapítványok mire költötték a Norvég pénzeket.

Nekik miért nincs beszámolási kötelezettségük, hisz az is az adófizetők pénze... ??

Én egyébként minden alapítvány összes kiadását nyilvánosságra kötelezném.

Trackers 2016.04.25. 17:49:49

@Pufók Ufók:

Remélem nem...
Az elkúróktól szarabb gazdasági alternataví a világon nicns...

Majd ha lesz, akkor mehet a Fidesz is a lecsóba, a Gyurcsanyista MSZP-s tolvajokkal együtt !

Trackers 2016.04.25. 17:51:21

@ulpius66:

A hazai ballibek nem a toleranciáról, és a más véleményének a tiszteletbe tartásáról híresek.
Igazából arról híresek, hogy ők szarják ezeket a legjobban le, a munkavállalói jogokkal együtt.
(Lásd Vasárnapi zárvatartás)

Pufók Ufók 2016.04.25. 17:56:23

@Trackers: Milyen szépen hazudsz! :) Talán a ballibek töröltették el a zárvatartással együtt 100%-os bérpótlékot is vagy a Fidesz? Sőt, magát a zárvatartást a ballibek törölték el? Fura, én eddig úgy tudtam, hogy a Fidesz van kormányon és csak ők hoznak/törölnek el törvényeket, ezek szerint akkor már az MSZP kormányoz? Én úgy tudtam, hogy a ballibek népszavazást akartak kiírni a zárvatartásról, hogy a nép dönthessen a kérdésben, de miután a Fidesz sokadik szabotázs kísérlete befuccsolt, inkább maguk alá szarva hajoltak meg a népakarat előtt.

Ja igen, ha már tolerancia, meg más véleményének tisztelete: egy népszavazási kezdeményezést kopasz verőemberekkel megakadályoztatni az melyik ezek közül?

Pufók Ufók 2016.04.25. 17:57:17

@jágör68: Gratulálok, szinte az összes Oroszországból pénzelt propagandaoldalt sikerült felsorolnod! :)

Pufók Ufók 2016.04.25. 17:59:01

@Trackers: Szerencsére rajtuk kívül is van élet. A Fidesz nem a lecsóba megy, hanem a kóterba.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.04.25. 18:03:15

@Pufók Ufók:

Na és?

Egyébként meg Orbán csak 2010-2011 óta pozitív.

ulpius66 2016.04.25. 18:07:52

@Pufók Ufók:

Pufóka Ufóka!
"@ulpius66: Hisztizz még, még, még! :))) Szinte látlak magam előtt, ahogy habzó szájjal vered a billentyűzetet, miközben a fejeden dagadnak az erek. :)) Csak így tovább! :))

M-E-G-B-U-K-T-O-K !!!"

Sőt!

Már meg is buktatok!

Ugyan még csak hétfő van, de ezen a héten a Fidesz mán ötször megbukott!

Sőt!

M - E - G - B - U - K - O - T - T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pufóka!

Aztán ki van hatalmon, ha a Fidesz megbukott???
(esetleg egy közelebbi időpontot, hogy mikor fog megbukni?....)

ulpius66 2016.04.25. 18:09:16

Egyébként azok a hülye Alapítványok is jobban tették volna, ha a fedor.blog.hu-t támogatják!
(akkor most a Fedor mondana le????????)

chrisred 2016.04.25. 18:12:23

@BircaHang Média: Ok, rendben. A létező világ tényei másodlagosak, Harald pedig egy imposztor.

Bobby Newmark 2016.04.25. 18:16:17

@$pi$: "$pi$ 4 bejegyzést írt és 4714 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2010.08.10. óta tag."

Baloldali seggnyaló vagy, vagy hazudsz?

2016.04.25. 18:18:42

@ulpius66:

Valóban nincs köze A New Wave-hez Matolcsy unokatstvérének? Hát érdekes, egy rakás helyen ezt olvastam pedig, hogy van.
Nyilván "gonosz tévedés" és tudsz nekem egy rakás linket arról, hogy megtörtént a helyreigazítás ez ügyben....hát lássuk! ;)

Ahogy ígérted! Most tájékoztathatsz.
Lássunk egy helyreigazítást vagy egy cáfolatot vagy bármit, ami alátámasztja azt, amit írtál!

@aleb19:

Jól látom vegyíted a Chuwbacca védelmet az ignoratio elenchi-vel? :DDD
Üdvözöllek a korrupció szobájában. Igen: Matolcsy egy korrupt szar alak, ez pontosan látszik ebből a sztoriból. És sem az SZDSZ-nek sem a norvég pénzt osztó alapítványoknak ehhez semmi köze!

ulpius66 2016.04.25. 18:21:26

MNB Közlemény:

"A szóvivő kifejtette, hogy az Alapítványok a jegybanktól függetlenül működnek, a konkrét projektekkel kapcsolatos döntések pedig azok kuratóriumaiban születnek.

Hangsúlyozta, büszkék arra, hogy a jegybank eredményének terhére, az MNB alapfeladatainak ellátásán túl létrejött a Pallas Athéné alapítványcsalád, amelyet az MNB közösségért vállalt felelőssége hívott életre. Ez szerinte illeszkedik abba a modellbe, amelyet az Európai Unióban más jegybankok folytatnak.

Az alapítványok az elmúlt időszakban 3,3 milliárd forint támogatást osztottak szét több mint 700 oktatási, kutatási pályázatra, programra úgy, hogy eközben a rendelkezésre álló tőke 830 millió forinttal nőtt. "Prudens és felelősségteljes pénzfelhasználásnak látjuk a bizonyítékait" - jelentette ki."

Az MNB 260 milliárd forinttal támogatta az Alapítványait, oly módon, hogy ezt az összeget állampapírokban bocsátotta rendelkezésükre. Az állampapírok éves hozama kb. 4 milliárd forint. Ennek egy részét fjordították oktatási, kulturális, és egyéb támogatásokra....

Willkommenskultur 2016.04.25. 18:21:41

Már nem azok az idők járnak amikor a balliba sajtó kreál vmi ügyet aztán le kell mondani.

1. már nem csak nektek van sajtótok
2. már elqrtátok
3. nulla esélyetek van 2018ban

ez elég súlyos de evvan

ulpius66 2016.04.25. 18:25:49

@MikeBoy:

Mike fiam!

"A Vs.hu és az Origo kiadójának közleménye:

Az elmúlt napokban megjelent híradásokban téves információk jelentek meg a New Wave Media Kft. és a New Wave Production Kft., valamint a tulajdonában levő Origo és Vs.hu hírportálok tulajdonosi hátteréről. A híresztelésekkel szemben a tény az, hogy Szemerey Tamás eddig sem volt, és jelenleg sem tulajdonosa sem az említett két cégnek, sem a hozzájuk bármilyen formában kapcsolódó portáloknak. Ennek okán azon feltételezések is teljességgel megalapozatlanok, amelyek összefüggéseket láttatnak a rokoni kapcsolatok és a Magyar Nemzeti Bank alapítványai által a fenti cégeknek folyósított támogatások között. "

Gondolom ez téged nem elégít ki!

Akkor szépen fellapozod a "cégjegyzéket" és ott további infókat lelhetsz fel.....

2016.04.25. 18:29:48

@ulpius66:

De hogy könnyítsek a helyzeteden.
Nincs is itt Matolcsy rokona, sőt nem is létezik... ;)

index.hu/belfold/2016/04/25/van_bujtatottabb_resze_is_a_matolcsy-rokonok_csaladi_bizniszenek/

Ennek az egész ügynek biztosan semmi köze a korrupcióhoz... :D
SZvSZ a következő bejegyzés előtt valami kőröző varázsmozdulatokat nem ártana tenni a kezeddel, mert itt már csak az segít. :)

ulpius66 2016.04.25. 18:31:49

Ugyan sohasem olvastam a vs.hu hírportált(azt sem tudtam, hogy van ilyen...) DE!!!!!

"Benyújtotta felmondását Joó Hajnalka, a VS.hu tényfeltáró újságírója, aki kiperelte a Századvég-tanulmányokat.

A kormányközeli tanácsadó cég államnak nyújtott szolgáltatásairól azóta is cikksorozatban számol be a hírportál. Hétfőn a VS honlapján elérhetővé is tették az összes dokumentumot.

Joó Facebook-posztjában azt írta: "A szerkesztőség független (aki mást mond, hazudik), de az MNB lopott (pardon, elkülönített) pénze – amiről amúgy fogalmam nem volt – se az ízlésemmel, se a szakmai elveimmel nem fér össze. (...) Tíz év alatt mindenesetre zsinórban ez a negyedik munkahelyem, ahonnan a politika közvetlen vagy közvetett beavatkozása miatt lépek le. Lehet, hogy érdemes lenne áttérnem a mesekönyvekre."

Péntek este derült ki, amikor nyilvánossá váltak a Magyar Nemzeti Bank alapítványainak költései, hogy a jegybanki alapítványok több mint félmilliárd forint közpénzzel támogatták meg a VS.hu kiadóját, amely a hírek szerint Matolcsy György jegybankelnök unokatestvére, Szemerey Tamás érdekeltségébe tartozik.

Joó Hajnalka távozása után Rovó Attila, a Közélet rovat vezetője jelentette be távozását a Facebookon. Rovó számolt be arról is, hogy vele együtt felmondott Munkácsy Márton, a Hírek rovat vezetője, illetve az Indextől mindössze néhány hete igazolt Joób Sándor is."

Hát így első blikkre az jön át, HOGY EZ A VS.HU HÍRPORTÁL EGY BALLIBSI HÍRPORTÁL VOLT!!!

Így már teljességgel érthető, hogy a ballibsik siránkoznak az elbukott hírportáluk miatt......

2016.04.25. 18:32:30

@ulpius66:

Tudod nyilván írni kellet erre valamit.
A baj csak az, hogy ezt a hírt már évek óta terjeszti a média.
Hogyan lehet az, hogy most próbálják meg cáfolni és eddig nem tették?
Hogyan lehet az, hogy az érintett, akit már egy rakásszor megkérdeztek, sosem cáfolta, hogy köze lenne a New Wavehez?
ÍA gondolkodás gondolom nem az erősséged.

ulpius66 2016.04.25. 18:34:31

@MikeBoy:

Mike fiam!

"De hogy könnyítsek a helyzeteden.
Nincs is itt Matolcsy rokona, sőt nem is létezik... ;)

index.hu/belfold/2016/04/25/van_bujtatottabb_resze_is_a_matolcsy-rokonok_csaladi_bizniszenek/""

HA AZ ZSINDEX MEGÍRTA AKKOR BIZTOS ÚGY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hány éves Mike fiam? Te még hiszel a zsindex.hu-nak?
(nem baj, majd kinövöd....)

2016.04.25. 18:34:55

@ulpius66:

Ballibsi hírportál, hát persze! :DDDD
Írj még! Hagy röhögjünk jó sokat rajtad....

ulpius66 2016.04.25. 18:37:16

@MikeBoy:

Kedves Mike fiam!

"Tudod nyilván írni kellet erre valamit.
A baj csak az, hogy ezt a hírt már évek óta terjeszti a média.
Hogyan lehet az, hogy most próbálják meg cáfolni és eddig nem tették?"

Összesen annyi, hogy ha minden baromságot amit megír a ballibsi média, amiből meríted azt a hatalmas tudásodat, na, szóval, ha minden baromságra válaszolna a Fidesz, akkor másból sem állna a híradás, mint cáfolatból......

2016.04.25. 18:39:43

@ulpius66:

Tudod ez nem túl bonyolult kérdés!
ITT NYILTAN MEG VAN VÁDOLVA A MATOLCSY A KORRUPCIÓVAL.

TE IGEN, TE TÖKI? MAJD SZÉPEN VISSZAJÖSSZ AKKOR, AMIKOR AZ INDEX HELYREIGAZÍT.
ÉRTED? MERT, HA MELLÉBESZÉLÉS AZ EGÉSZ, AKKOR AZ INDEXNEK EZT MEG KELL TENNIE, KÜLÖNBEN LEPERLIK RÓLA AZ EGÉSZ GATYÁT. ADDIG AZ EGÉSZ HOZZÁSZÓLÁSOD NEM SZÓL MÁSRÓL CSAK ARRÓL, HOGY BLÖFFÖLSZ ÉS TERELSZ!!

Ne addig meg lezártuk....

ulpius66 2016.04.25. 18:40:39

@MikeBoy: Elég legyen annyi, hogy pl. ez a JOOB SÁNDOR ez pl. a zsindex.hu-tól jött!!!

Annyit azért gondolom te is tudsz, hogy a liberál-fasiszta SoroSS elvtárs által támogatott magyar ballibsi médiabirodalom vezérhajója a zsindex.hu.....
(a zsindex.hu és a hvg.hu kap évi több száz millát SoroSS elvtárstól.....ezt maguk a portálok hozták nyilvánosságra....)

2016.04.25. 18:43:01

@ulpius66:

"ha minden baromságra válaszolna a Fidesz, akkor másból sem állna a híradás, mint cáfolatból...... "

Mekkora hülye vagy Te ember! :DDDDD
Mi az, hogy a FIDESZ válaszolna TE IDIOTA?
Itt Matolcsy unokatestvéréről van szó, nem a Fideszről! :DDDDDDD

Ha valaki megkérdezii tőle (tudod bazd meg MEGKÉRDEZTÉK), hogy figyu már ez a te érdekeltséged, akkor miért is nem mondaná azt, hogy nem, ha nem? :DDDD
Na logikus gondolkodás? ;)

2016.04.25. 18:44:29

@ulpius66:

Tudod Orbán Viktor is volt kimondottan liberálfasiszta! És Soros pénzén is tanult/dolgozott.
Akkor ő most is az?
Vigyázz a főnöködről van szó! :DDDDDDD

ulpius66 2016.04.25. 18:45:20

@MikeBoy:

Mike fiam!

"ADDIG AZ EGÉSZ HOZZÁSZÓLÁSOD NEM SZÓL MÁSRÓL CSAK ARRÓL, HOGY BLÖFFÖLSZ ÉS TERELSZ!!"

Gondolom az MNB vagy az Origo.hu közleményével van gondod!

Ha valami nem tetszik velük vitatkozz, és ne velem!

Én csak ide másoltam közleményüket!
(gondolom az a fő bajod a közleményekkel, hogy romba döntötték sunyi kis álmodat a Fidesz bukásáról, és emiatt most engem vádolsz...)

nemecsekerno_007 2016.04.25. 18:50:51

@Szelid sunmalac: "De a kuszaszemut le kell csukni, megpedig kibaszott gyorsan..."

:) Egyem a szived, akkor csukd le.

nemecsekerno_007 2016.04.25. 18:54:29

Na má' megint a patás Orbán, má' megint megbukott...

Punxsutawney Mormota 2016.04.25. 21:10:11

@ulpius66: Használd szépen csak a másik nickedet, sokkal szimpatikusabb, Te majom.
Egyébként van hozzáfűznivalód a témához is, pincsikém, vagy ezt a leíratot kaptad a Habonyművektől?

Punxsutawney Mormota 2016.04.25. 21:11:11

@nemecsekerno_007: Elgondolkodtál már azon, hogy ideje lenne valami szakmát tanulni. Nem biztos, hogy 2018-tól lesz aki fizeti a hozzád hasonló gumigerincű bérkommentereket. :)

Punxsutawney Mormota 2016.04.25. 21:12:34

@Willkommenskultur: A témához is szólnál vagy csak ennyit tudsz böfögni, nácikám?

2016.04.25. 22:46:11

@ulpius66:

MNB mi? :DDD
Én a tulajdonosok és Matolcsy rokon közleményét várom a témában.
Az origo és vs.hu azt mond amit akar ugyanis ugysem tudja bizonyítani, ki a tulajdonos a háttérben egy céghálón keresztül.

"gondolom az a fő bajod a közleményekkel, hogy romba döntötték sunyi kis álmodat a Fidesz bukásáról"

OMG, te ostoba tök te!
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0