Ezen a fotón egy szélsőjobbos jelkép látható
2016. augusztus 19. írta: Fedor

Ezen a fotón egy szélsőjobbos jelkép látható

dfdfdsf.jpg

Azonnali aláírásgyűjtést kezdeményezek Pomáz lakosai körében, mert tűrhetetlen, hogy az embert arra kényszerítsék, hogy szélsőjobbos propagandába botoljon nap mint nap, amikor a fenti fotón látható utcán jár. Hát kérem, milyen az már, hogy az úttestre árpádsáv van festve? Hogy az csak azért volna ott, hogy feltűnőbb legyen az ovihoz vezető zebra? Ugyan már, ki hisz el ilyen náci baromságokat? Értem én, hogy ez nem kilencsávos, mint a nyilas zászló, hanem több, de ez csak terelés. Kérdem én, kinek áll ez érdekében? Hát itt már mindent lehet? Valami jobbikos csoport csinálhatta, azonnal lépjenek fel ellene!

Igen, ez a pár mondat persze paródia. Baromság, úgy ahogy van. De semmivel se nagyobb, mint a jobbikos képviselő hisztije a kerítés miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr610427376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Komodoi 2016.08.19. 13:19:41

Ne hazudj, zsidó! Az Árpádsáv nem szélsőjobbos jelkép, hanem ősi magyar jelkép, az ország címerének az alapmotívuma!

Komodoi 2016.08.19. 13:21:08

Idejön a galíciai söpredék, befogadjuk, nem tiszteli a házigazdát és megrágalmazza annak ősi jelképét!

Tittike17 2016.08.19. 16:05:34

Hogy te mennyire buta vagy... Szent nyáladból, amit kifröcsögsz, érdemes lenne némi DNS-t vizsgálni. Meg lennél lepve magadtól, ha megértenéd..

zsoltix 2016.08.19. 23:02:57

@Komodoi: Talán ha végigolvastad volna. De ne törődj vele, néhány ilyen komment után lovagkeresztet is kaphatsz, szóval húzz bele.

Énmégújvagyok 2016.08.19. 23:23:03

@Komodoi: Az " Ősi magyar jelkép" kb, 1270 tájékán jelent meg.
Ráadásul nem piros.fehér, hanem vörös ezüst. általában hétszer vágott.
Ha van kedved, tehetséged és mogyorónyi agyad hozzá, olvasd végigi:

www.nyest.hu/hirek/az-arpadsav

Ráadásul. piros-fehér, mint a Honvéd, hanem vörös-EZÜST!

Érted!

a nagy hohoohooo 2016.08.20. 10:25:13

Ezen seggrevágtam magam a nevetéstől...höhööö...tétellé tették kedvenc jelzőmet."íkúvitézek"......ennyire síkagyú idióták vannak az orbánribanca mihígmélymagyar takonynáci söpredékben, hogy rögtön csak a Pridera tudnak gondolni?
De höhööö...az már nem jutott el a diónyi szivacsos agyáig, hogy nem az óvoda kerítése "Pride"-színű, hanem a Pride szivárványszínű.....
A gyerekek sokkal nagyobb veszélyben vannak a sötétmagyarok buta korlátolt gondolkodásmódjától, mintha naponta vonultatnák őket a Pride-on oda-vissza...
Ha valakit egy színes kerítés így kiakaszt, annak elég durva szexuális frusztrációja lehet... "Tiltsák be a szivárványt!" Ostoba.Miért nem akarják rögtön a látást betiltani? Legyen mindenki vak?Mitőlis kell megvédeni a gyerekek jövőjét? a szivárványtól? meg attól, hogy nehogy felvilágosult és toleráns világnézeteik legyenek?
Vagy a színesben látás a jobbik szerint elítélendő és buzis?
Ezt Pomázon nem fogják tanulni fizikaórán. Még a végén bebuzul egy egész évfolyam.A prizma (vagy az egész fénytan…) kimarad jövőre a fizikából, marad a mélysötétség… tuti látens a tag!
Egy átlagembernek eszébe se jutna összefüggésbe hozni a két dolgot,tényleg ez a legidiótább ország a világon...
"Jóléti társadalmunk" legégetőbb kérdése, jah bocs most munkaalapú van, ilyenkor hajlamos vagyok összekeverni.. btw jobb híján a narancssárgát tudom javasolni, vagy nemis' árpádsávosat, egyértelműen.
Népszavazást a szivárványról! Legyen mihígmélymagyarnemzetthy szivárványszínű heheee..árpádsávok a kamu székelyzászlóval,a török a félholddal.
Ez már sötét közel keleti szint. Ott tudok olyan esetről, hogy a fickót letartóztatták, mert a gyereke kedvéért kitett egy szivárványszínű zászlót. Azzal védekezett, hogy nem tudta, mit jelent a zászló, és a gyerekét akarta vele felvidítani. Asszem, elengedték, vagy megúszta pénzbírsággal, az erkölcsmegrontó zászlót meg elvették. Egyébként komolyan nem is értem, hogy a széljobbereknek mi a fene bajuk van az iszlamistákkal. A szélsőséges muszlim meg a széljobber ugyanolyan társadalmat akar, csak az izmusuk különbözik és a bőrszínük. (Igen, tudom, emiatt az izmusbeli különbség meg a bőrszín miatt hehehe....milyen színű is az ember"gyárilag"?....az emberek nem rögtön kezdtek el világosodni, miután elhagyták Afrikát..hehee..halálos ellenségek mégis.)
A pihent agyúaknak üzenem hogy a gyerekektől is vegyék el a hasonló színű ceruzát.
A JobbikuSSok ismét bebizonyította hogy ők a legnagyobb lóhímvesszők.
Ha valaha is hatalomra jut a Jobbik akkor megtapasztalhatjuk egy FideSSnél is paranoidabb kormány ténykedését. Alig várom...az óvónő behívja a szülőt mert a gyerek szivárványt rajzolt, és ezzel a meleg lobbit támogatja. Komolyan, egy kibäszott kerítés színével kell foglalkozni:
- Anyuka, sajnálattal közlöm, hogy Pistike meleg.
- Hogyhogy?
- Szivárványt rajzolt, nézze meg!
A szülőt meg a Soros pénzeli brhühüüü....akinek erről a kerítésről a Pride jut eszébe az elmebeteg. A Té Közönség ebben az ügyben (is) a kormányzásra készülő Jobbik kompetenciáját csodálhatja....heheee....

Komodoi 2016.08.20. 11:04:40

@Énmégújvagyok:

Az Árpád-sávok az Etel-közi vérszerződéssel jöttek létre, az egyesülő magyar törzseket jelképezik. A nyugati krónikákban ahol a magyarokkal történt csatákat ábrázolják, azokon az ábrázolásokon a magyaroknál Árpád-sávos zászlók vannak. Szent István király pénzérméjén szintén láthatók az Árpád-sávok.
Az Árpád-sávok a Turullal együtt a legeslegősibb magyar jelképek.

Bela Vízy 2016.08.21. 05:40:51

Ja. A seggemen szinten vannak arpad savok amikor tul hosszu ideig ulok a forro radiatoron.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0