Miért szavazhat listán nyugodtan bárkire az egyszeri ellenzéki?
2018. február 16. írta: Fedor

Miért szavazhat listán nyugodtan bárkire az egyszeri ellenzéki?

vote.PNGÖsszefogás nem lesz. Pont. Lehet szidni a pártokat, de attól még ez a tény, ebből kell kiindulni. De akkor kire szavazzon az egyszeri ellenzéki?

Nos, bárkire. És erre két érvem is van.

Sokan azért nem akarnak szavazni a nekik amúgy szimpatikus kisebb pártokra, mert félnek, hogy nem jutnak be, és így elveszik a szavazatuk. Nos, nekik az a hírem, hogy a Jobbikon kívül az ÖSSZES párt a mérési hibahatáron belüli távolságban van a parlamenti küszöbhöz képest, tehát akár ki is eshet. Igen, még az MSZP is, hisz a Párbeszéddel kötött szövetség miatt nekik a 10%-ot kell megugraniuk, szóval ugyanúgy veszélyben van a bekerülésük, mint pl. az Együttnek. A lényeg tehát az, hogy ez nem igazi szempont a köztük történő választásban.

A másik érv pedig az, hogy a közvéleménykutatók hagyományosan alámérik a kis pártokat. Nem gonoszságból: technikai okai vannak. Ezt látványosan szemlélteti az alábbi ábra, amely a közvéleménykutatók 2014 májusi eredményeit mutatja az Együtt-PM-ről (átlag: 3,6%) összevetve a kétszer akkora valós adattal, amelyet az annak a hónapnak a végén megrendezett uniós választás eredményeként tudhattunk meg (7,25%).

Szóval nyugodtan alá lehet írni az ajánlást jövő héten mindegyik pártnak, és lehet szavazni listán bármelyikre utána. A szimpátia, az alkalmasság és a jövőkép legyen a szempont, a taktikai szavazást meg tartogassátok az egyéni jelöltekre, mert ott viszont szükség lesz rá.

Ugyanis azért arról egyáltalán nincs szó, bármennyire is hiszik ezt sokan, hogy el se érdemes menni, nincs tétje a választásnak, marad a FIDESZ. Nagyon is van tétje. Az egyéni körzetekben ugyanis még mindig megszorongatható a kormánypárt. Ha az ellenzéki pártok képtelenek előállítani a koordinációt (bár ez még az utolsó pillanatig változhat), mi, választók még mindig megtehetjük, hogy taktikusan a helyben legesélyesebb demokratikus jelöltre szavazunk még azon az áron is, hogy megosztjuk a szavazatunk, mert listán más pártot választottunk. 

Ne feledjétek: minden mérés szerint a kormányváltást akarók vannak többségben, és a csak a megosztottságuk miatt tűnik nagyobbnak náluk a FIDESZ tábor. Amelynek a mérete amúgy fix, tehát minél többen megyünk el, annál kisebb lesz az arányuk. 

Szóval listán szíved szerint, egyéniben eszed szerint, és ne hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a fásultság.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr8913674696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.18. 16:34:14

@gépeklázadása3:

"Sajnos ebben a jelenlegi környezeteket a kormánynak kedvez, mert nincs erős, egységes ellenzék, és ideológiailag is nehéz összeegyeztetni az ellenzék 3 szavazótáborát."

És ezért ki felelős? Persze, a Zorbán. :DD

"Ez még nem azt jelenti, hogy ne lehetne kompetensebb kormányt összehozni az ellenzékből, csak ebben a formában esélytelen egy versenyképes, kormányváltó erőt összehozni."

Szarból nem lehet várat építeni. Ezt az ellenzék nap mint nap újra bizonyítja.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.18. 16:38:19

@Pop40:

"és továbbra is Vitya meg a maffiája pusztíthat, engem abszolút hidegen hagy, hogy a teljesen tehetetlen ellenzéket melyik párt beszélő feje képviseli majd a parlamentben."

Értelek - azaz mégsem. Az ellenzék teljesen tehetetlen, de ha valami isteni csoda folytán mégis kormányra kerülne, akkor máris nem lenne tehetetlen?

Röhejes, ahogy egyazon mondaton belül ellentmondasz önmagadnak. :DD

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.18. 16:44:33

@ulpius66:

"Hiszen ahogy Te is leírtad, ez esetben 2022-ig fel tudna nőni egy teljesen új, hiteles baloldali párt, amely komoly kihívója lenne a Fidesznek!!!!!"

Ne gondold. A mostani pártocskák is a maszop hasadványaiból jöttek létre, semmi garancia arra, hogy egy bukás után nem ismét a lejárt szavatosságú efftársak alakítanak újabb balos pártokat. Az meg látható a Momentum példáján, mire jut egy új romkocsma-központú pártocska.

Ettől függetlenül én is pezsgőt bontanék, ha a maszop és a déká kiesik a parlamentből. Mert azért lehet, hogy neked lesz igazad, és létrejön egy normális, tisztességes ellenzéki párt. Mindenkinek jobb lenne, még a Fidesz is jól járna egy erős ellenzékkel. Az ország meg még inkább.

Pop40 2018.02.18. 16:46:50

@nick papagiorgo:

Valóban, a szocik nem kérdezgettek irányított kérdésekkel semmit. Helyette lehetővé tették, hogy a nép normális, téttel bíró népszavazásokon (2004, vagy a 2008-as vizitdíjas) elmondja a véleményét.
"Kénytelenek voltak"?? Osztán' miért is? Küldhettek volna ők is köztörvényes kopaszokat, megakadályozni a népszavazást, mint a vajdád. Ja, hogy ők nem tették?

Mondom, a fajtádnak ki kell küldeni évente egyszer, hogy válassza ki, überfasza, vagy szupernagyszerű a fidesz, aztán rendben is vagytok, én meg nyilván hülye voltam, ha feltételeztem, hogy egy fideszes a 2 agysejtjével ennél összetettebb gondolkodásra is képes.

További jó konzultálgatást, gyakorold vele szorgosan a demokráciát!
A témaválasztással ne törődj, majd Viktor bácsi megmondja.

ulpius66 2018.02.18. 16:48:25

Fedor.blog
2014. április 7.

"Hogy nem vált be a Kormányváltó összefogás, az nem kérdés. Eleve félszívvel támogattam őket a legkisebb rossz elve mentén, de a tegnap történtek megerősítettek abban, hogy nem ebben az összeállításban, nem ezzel a belső arányokkal, és legfőképp nem ezzel a csapatkapitánnyal kellett volna kifutni az amúgy is az ellenfél felé lejtő pályára. Voltak egók, amelyek szükségtelenül nagyok voltak, és voltak, amelyek szükségtelenül kicsik, és ezek összeségében a végeredmény szempontjából végzetesnek bizonyultak. Ez nem jelenti azt, hogy rossz lett volna Mesterházy miniszterelnöknek. De azt igen, hogy lett volna nála alkalmasabb, aki integrálóbb, hitelesebb lehetett volna jelöltként. Persze Bajnai is elkövette a maga hibáját azzal, hogy nem állt bele kellő időben és kellő eréllyel a maga ambíciói mögé, elerodálva ezzel a felé áradó bizalmat, és lehetőséget teremtve arra, hogy az MSZP legyen a vezető erő, hatalmas támadási felületet adva ezzel a FIDESZ számára.

Ha a demokratikus oldal teljes kampánya olyan lett volna, mint az utolsó egy hét, akkor lett volna esély a nyerésre. Addigra összecsiszolódtak, és megtalálták azokat az ügyeket, amelyekkel talán fel lehetett volna rázni a közvéleményt, de ezek már nem tudták kifutni magukat. Elcsúsztak, elkéstek, így nem sikerült megtörni a fásultságot, a félelmet. 2002-ben 70% felett volt a szavazók aránya, és ezzel akkor sikerült is elkergetni a FIDESZ-t. Most viszont nem sikerült szavazóurnákhoz csábítani az elégedetleneket, mert nem sikerült megfelelő alternatívát nyújtani."

Fedor!!!!

Ezt bekopizhatod idén április 9-én is.......

2018.02.18. 16:56:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne: már hogyne lehetne szarból várat építeni!
Orbàn képes rá. Nézd meg a fidesz második emberét.

Pop40 2018.02.18. 16:58:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

A tehetetlen, dilettáns, stb jelzőket egy normális ellenzékhez képest mondtam, nem a fideszes maffiabandához képest. Nincs az az ellenzéki kombináció, aki rosszabb lenne a mostani szabadrabló fideszes hordánál.

Ha pedig nyernének (túl azon, hogy megkezdődne az elszámoltatás) és átírnák a választási rendszert, onnantól már nem lenne ez az összefogáskényszer, nyugodtan kiírhatnának új választásokat, ha nem megy. Azon a fideszes söpredék már nem játszana, mert őket egyedül egy Polt nevű tégla választja el a börtöntől.

Tudom, a komcsik mindig anarchiával riogatnak, ha nem ők vannak hatalmon, ez nem újdonság, már Grósz is ezzel riogatott a rendszerváltás előtt. Tele a temető döglött diktátorokkal, Csautól Kadhafiig, de valahogy mindenhol sikerült túlélni nélkülük is. Vitya nélkül is menni fog.
Ha meg a tökkelütött hívei mégse bírják nélküle, és inkább követik, annál jobb.

Pop40 2018.02.18. 17:03:29

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Mellesleg ha elolvasnád a mondatot, amit idéztél, nyilvánvaló lenne, hogy a "teljesen tehetetlen" jelző az orbáni maffiaállam keretein belülre volt értendő.

Amíg a fideszes maffiabanda megteheti, hogy mondvacsinált ürüggyel otthagy egy bizottságot, ahol számon lehetne őket kérni, addig teljesen tökmindegy, hogy Szél Detti ül maga elé bámulva, tehetetlenül a folyosón, vagy valamelyik másik párt képviselője. Ezzel speciel a maffiaállam működését jellemeztem, nem az ellenzéket.

Értsd már meg a mondatot, ha már idézed.

nick papagiorgo 2018.02.18. 17:04:43

@Pop40:
a választási rendszer átírásához 2/3 kellene, csak szólok :)
(de lehet, hogy ez is meglesz az ellenzéknek...:)

1ghost 2018.02.18. 17:06:17

@Kovacs Nocraft Jozsefne: @eßemfaßom meg áll: @VáradiJános: @nick papagiorgo: @ulpius66:

Na mi van te szarházi bérhazudozó orbántroll? Hogyhogy ezen a szép verőfényes vasárnap délután csak öt nicken mentegeted a tolvaj, korrupt gazdádat?

Bár az igazság az, hogy vonyíthatsz itt akár húsz nicken is, mert a rabló, közpénzből gennyesre gazdagodó korrupt fideszfajtád a börtönt úgysem fogja megúszni.

nick papagiorgo 2018.02.18. 17:09:17

@1ghost:
jézusom, ez már odáig fejlődött, hogy MINDENKI, aki nem ért veled egyet, voltaképp EGY SZEMÉLY? :)))))))))

Pop40 2018.02.18. 17:12:35

@nick papagiorgo:

A plakáttörvény elfogadásához is kétharmad kell. Ha a maffia áttolhatta felesként, biztos nem lesz kifogásod, ha az új kormány is ezt teszi majd :-))

De ez tényleg a kisebb gond, a legfontosabb Polt, meg a többi fideszes tégla kirúgása, akik megvédik a maffiát a börtöntől.
Ha ők nem lesznek, és a vajda meg a sleppje, vejestől, strómanostól épp a büntetési tételeiken alkudoznak majd a bíróságon, onnantól már nem lesz olyan sürgető a választási rendszer átalakítása.

Morpheus. 2018.02.18. 17:22:36

@Fritz Gerlich: ... mondjuk konkrétan ők a legfelkészültebbek. :) Ironikus az élet, EBBEN az országban a "politikai intelligencia" szintje miatt nem rúghat labdába hasonló párt. Ez van. Itt az egybites üzenetek, jelszavak, erős ingerek (mint a cinizmus) "mennek csak át". Egy kongói bantu faluban sem az a jelölt nyerne választást, amelyik társadalmi igazságosságot ígér, hanem amelyik több banánt. :)))

gépeklázadása3 2018.02.18. 17:26:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Tudom, hogy nálad ez a stílus megy évek óta, de így semmit nem ér a mondanivalód. Mondd már el, hogy ennek mi értelme, amikor lehet rendes hangnemben is hsz-elni..

Fritz Gerlich 2018.02.18. 17:28:52

@Morpheus.: Nálunk még a "több banán" sem érvényes. Amellett jobb párhuzam volna az őserdőben kerítést emelő törzsfőnök esete. :))))

Aldou Raine 2018.02.18. 17:31:47

@1ghost: egy-egy kormánytroll 20-30 nicket kezel (átlagosan). De a hivatásosaknál 40-50 is "belefér". Szabadidő és fizettség kérdése. :-))) Mindkettőt kapnak bőven.

VáradiJános 2018.02.18. 17:34:42

@1ghost: negyed hatkor verőfényes? Anyukád behúzta a függönyt?

nick papagiorgo 2018.02.18. 17:35:30

@Pop40:
tudod, ebben az országban már mindenki mindenkit elszámoltatott - szóban :)
El lettek számoltatva a szocik 89 után, az MDF-kormány, a Fidesz 2002 után, Gyurcsány 2010 után, Demszky a metróért (arról is volt OLAF-jelentés, ugye), most majd Orbán veje lesz elszámoltatva stb. stb.

Csak - a nagyon kis halakat leszámítva - én még nem láttam senkit, aki ténylegesen a sittre ment volna :)

Persze lehet, hogy egy "nagy fordulat" után itt majd valakit tényleg elszámoltatnak. Csak én nem nagyon bízom benne :)

Pop40 2018.02.18. 17:37:27

@Aldou Raine:

Nem olvastad?
Zömük ingyen dolgozik. :-)

A demokrácia leszakadó függönye (törölt) 2018.02.18. 17:40:11

Hogy is mondják? Na rajzoljatok f***t a szavazólapra, mert estére megválasztják!

Orbán 2/3-al nyer, miközben az ellenzék a matematika alapvetéseit meghazudtolva azt magyarázza majd, hogy a 2/3 Orbánék mellett áll, de a 4/5 az mellettük! A nyertesek az EU emberei által is felügyelt, demokratikus és igazságos választást, illetve a rövidesen eljövő kánaánt emlegetik. A vesztesek igazságtalan választási rendszerről és választási csalásokról beszélnek majd.

A választások másnapján az ellenzék arról fog beszélni, hogy egyszer és mindenkorra bebizonyosodott a kormány alkalmatlansága. Tekintettel arra, hogy nem ezt ígérték, felszólítják a még meg sem, alakult kormányt a lemondásra, és előrehozott választásokat akarnak.

A még meg sem alakult új kormány ezzel párhuzamosan átad egy újabb Nitrogéncseppfolyósító üzemet, amely ékes példája annak, hogy Magyarország jobban tejel... őő izé... teljesít. És ez csak és kizárólag a még meg sem alakult kormány érdeme, amely az ellenzék áskálódása ellenére keresztülvitte a terveit.

Kihagytam valami?
Ja igen: a legjobb egy határozatlan munkaszerződéssel a zsebben, a tévében nézni a sok semmire nem jó barmot, ahogy tülekednek különböző pártoknál pár újabb pár év fizetett semmittevésre.

Pop40 2018.02.18. 17:40:16

@nick papagiorgo:

Ilyen ipari méretű szabadrablást sosem csinált senki, mint a jelenlegi maffia.
Ezt a bandát egy elsőéves joghallgató is simán életfogytra juttathatja, ha Polt meg a többi bűnpártoló tégla már nincs az útban.

eßemfaßom meg áll 2018.02.18. 17:46:42

@1ghost: már csak 360p-ben fért bele az esti pornhubozásod cicafiú

eßemfaßom meg áll 2018.02.18. 17:50:05

@VáradiJános: a 444-en megírta a Névtelen Forrás szóval biztosan úgy van az

nick papagiorgo 2018.02.18. 17:56:58

@Pop40: ó, ugyanezt mondták előtte is mindegyikről :)

nick papagiorgo 2018.02.18. 17:59:23

@Aldou Raine:
rengeteg szabadidő, bőséges fizetés...
te most itt toborzol? :)

Pop40 2018.02.18. 18:06:20

@Pop40:

Igaz, ha valaki nem látja a különbséget a szocik népszavazásai meg a fideszmaffia konzultációi között, ott valóban nehéz lesz elmagyarázni a nokiás-dobozok és a fidesz-féle ezermilliárdos lopások közti különbséget.

Ha meg valamelyik ellenzéki párt kormányra kerülve ezt elmulasztja, annak meszeltek. Az utóbbi 8 évet nem felejti el az ország.

eßemfaßom meg áll 2018.02.18. 18:07:41

@nick papagiorgo: Egyébként az a röhej, hogy az egész blog.hu indexcímlapos részén nincs összesen 40 kormánypárti meg 40 ellenzéki nick szóval elég belterjes ez a dolog ha valóságban összesen 3-4 ember beszélgetése pörög :)

eßemfaßom meg áll 2018.02.18. 18:09:54

@Pop40: "Az utóbbi 8 évet nem felejti el az ország. " Ez majd akkor kerül sorra amikor a megelőző 8-at sikerül elfelejtetni. Ez a ti nagy bánatotok, hogy nagyon nem akar összejönni a Nemzeti Középtávú Amnézia.

csobi2011 2018.02.18. 18:15:22

Én is minden ellenzékit arra bíztatok, hogy szavazzon az együttre, meg a momentumra. Akkor azok is elvisznek néhány százalékot, meg talán a nagyobb ballib pártok is kiesnek. Jó lenne végleg kirakni az elhasználódott ballib pártokat a Parlamentből, ahogy a lengyelek csinálták. Nem fognak hiányozni!

6.Lenin 2018.02.18. 18:25:30

@eßemfaßom meg áll:

Szerintem elképzelhető. Főleg a B1-en. Klónozzák a nick-et, átírják (nekem már többször is). Néha igen sok ismeretlen (alvó) nick jelenik meg.
Vagy olyan nickek, aki szinte kierőszakolják a durva hangnemmel a választ, így pörgetve fel a hozzászólásokat. Lenne rá magyarázat, de nyilván ez a blogon belülről lehetséges, hiszen csak onnan lehet cenzúrázni, törölni, átírni. Kívülről-jogosultság nélkül nem hiszem, hogy az ilyesmi lehetséges lenne, bár nem vagyok pc-s guru, lehet, hogy kívülről is lehet.
A blog üzemeltetőjének látnia kellene, ha ugyanarról a helyről jön-sok néven- a hozzászólás. Azt hiszem, ő több mindent lát, mint egy mezei hozzászóló.
De mindig az kiabál, akinek....

nick papagiorgo 2018.02.18. 18:29:04

@eßemfaßom meg áll:
hát ja :)
nehéz kenyér lehet ez :)

nick papagiorgo 2018.02.18. 18:36:43

@6.Lenin:
a blog üzemeltetőjét (a blog.hu üzemeltetőjéről beszélek) ezt mindaddig nem érdekli, amíg nem érkezik valamilyen bejelentés, esetleg a rendőrség nem kezd el nyomozni.
Ha konkrétan a B1 blogról (vagy bármelyik másik blogról) beszélünk, ott a bloggazdának admin joga van, tehát hozzászólásokat törölgethet, meg ilyenek. Azt ő se látja, hogy melyik nick mögött milyen ip-cím vagy hasonló van.

6.Lenin 2018.02.18. 18:55:01

@nick papagiorgo:

Volt rá példa, hogy még a profilomat is felhasználták, utána az előzményekből is törölve lettek az átírt hozzászólások. Azonos sortördeléssel írták át, de más értelmet adva a szövegnek.
Mind1.
Akkor is megírtam, hogy csak 1 beteg fasz csinál ilyesmit. Különösebben nem érdekel, mégy akkor sem, ha gyanítható- a stílus alapján-, hogy ugyanaz a személy írogat más-más nicken.

Különben olvastam az indexen, hogy egy becsületsértési ügyben kiderült, hogy egy pacák vagy 20 nicken kommentelt. a rendőrség szerint.
Mind1.

Aldou Raine 2018.02.18. 18:58:22

@Pop40: zömük ingyen dolgozik, de vannak hivatásosak is. Ha egyszer veszi a fáradtságot az ember egy "házi nyilvántartás" vezetésére, akkor kábé nyomon követheti őket. De kárba veszett fáradtság, mert amilyen tempóban lajstromozol, abban az ütemben jönnek létre újabb és újabb nickek. Olyan, mint lyukas csónakból vizet merni. De egy biztos: a legaktívabb nickek 80% -a kábé pár tucat "kezelőnél" van. De ez csak az én véleményem (3-4 évnyi megfigyelésen alapul).

Pop40 2018.02.18. 19:00:06

@eßemfaßom meg áll:

Tudom, öreg, ti még 2100-ban is arról ajvékolnátok (persze ha hatalmon lenne a bandád) hogy a szocik nyóc évét nem lehetett kijavítani az azóta eltelt 8-10-20-30-50-100 évben.

Más kérdés, hogy azóta minden csak rosszabb lett, nem véletlen, hogy a vajda is már csak Európáról pofázik, mikor évet értékel.
Pedig értékelhetné kicsit Mo-t is, ha már volt olyan hülye az ország, hogy megválasztotta.
Mondjuk a szétbaszott oktatást és egészségügyet, a fideszes maffiózók szabadrablását, meg a hosszú tömött sorokban külföldre húzó tömegeket.
Bizony, Mo-n nagy probléma a migráció. Csak nem befelé, hanem kifelé, el a fideszes maffiaállamból.

Pop40 2018.02.18. 19:01:19

@Aldou Raine:

Igen, az én tapasztalatom is ez.

Pop40 2018.02.18. 19:03:23

@csobi2011:

Mindenképp ezt tesszük majd.
Miután a köztörvényes bűnöző Orbánod, és a kiccsaládja, vejestől, strómanostól, megkapta a megérdemelt életfogytos jutalmát.

eßemfaßom meg áll 2018.02.18. 19:04:32

@Aldou Raine: "De egy biztos: a legaktívabb nickek 80% -a kábé pár tucat "kezelőnél" van"

Összesen nincs pártucat !aktiv! kommentelő, itt kicsit kezd sántítani az elmélet.

Az mindenesetre tény, hogy a 2010-es mszp-s bögreversenyes netkommandónál szánalmasabbat kitalálni is nehéz.

eßemfaßom meg áll 2018.02.18. 19:05:28

@Pop40: "Tudom, öreg, ti még "

a választókról beszéltem. Azért vannak ott a kedvenceid ahol vannak.

Pop40 2018.02.18. 19:10:15

@eßemfaßom meg áll:

A nagy lófaszt. Azért vannak ott, ahol vannak, mert van egy koordinációra képtelen ellenzék, másfél milla fideszes majom, aki Al Caponéra is leszavazna, meg egy olyan választási rendszer, amiben ennek a másfél millió majomnak a szavazatával is kétharmadot szerezhet a maffiád.

eßemfaßom meg áll 2018.02.18. 19:11:44

@Pop40: Remélem még sokáig toljátok ezt az orbáncigányozó vajdázó stílust, hiszen olyan jól működik már legalább egy évtizede, hogy nem érdemes váltani róla.

Folytassátok.

eßemfaßom meg áll 2018.02.18. 19:12:53

@Pop40: Az ellenfél szavazóinak majmozása is hatásos propagandaelem.

Éhesló 2018.02.18. 19:32:47

@vajdasagi: a te és az én unokáim rosenfeld, csermanek, a pufajkás, d209 és elqró miatt lesznek vesztesei a 45+20 éves országrombolásnak. Ezért nincs kaján vigyor a képemen, amikor ebből épp kilábal az ország.
Magadból indulsz ki, amikor azt hazudod, a szerény személyem bármilyen ismerete nélkül, hogy elvtelenül kiszolgálnék bárkit is.
Nekem nem kenyéradó gazdám egyik tetve politikus sem, sem a pufajkás nem volt az, sem a mostani tolvajok nem azok.
Semmiféle kért nem okozok a hazánknak, törvénytisztelő adófizető állampolgárok vagyunk a tágabb családommal együtt, amióta ennek írásos nyoma van. Ennek ellenére a kommunista haverjaid és ávós felmenőik, no meg a ruszki barátaik kifosztották, elüldözték a családomat féltucat esetben és ki is végezték egy rokonomat a patkányforradalom idején.
Kárpótlást semmit nem kaptunk, mint a zsidó haverjaid és nem is szól róluk a média a heti ötszöri holoszeánszok során.
Múzeumuk, emlékműveik, emléktábláik sincsenek sehol és a gyilkosaik, kirablóik meg unokái hazudoznak ma a rabolt vagyonból demokráciáról a te dögunalmas paneljaidat röfögve 30 éve.

Végül, de nem utolsó sorban, a kurva anyád az, aki veled együtt mosogat Londonban, akinek már a kocsisoron sem jutott napi betevő.

Pop40 2018.02.18. 19:33:56

@eßemfaßom meg áll:

Látod, bolsi, ez (is) a különbség köztünk.
Én nem propagandát tolni vagyok itt, mint te.

Éhesló 2018.02.18. 19:35:54

@ÉhesIó: te egy perverz sunyi nicktolvaj vagy, elég a karakterlapodra nézni hozzá, ha valakinek nem tűnne fel, hogy a nickem kis l betűjét nagy I-re cserélve aljaskodsz szerte a zindex blogszférájában.
A beteg baromkodásoddal a jó kurva anyádat szórakoztasd te szerencsétlen hülye!

Pop40 2018.02.18. 19:37:09

@eßemfaßom meg áll:

Elvtárs, keress rá az "orbán cigány" kifejezésre kiadott korabeli képtalálatokra a neten, és meséld majd el, mit találtál. Ha egy szőke svédet, ígérem, megkövetlek.

Félreértés ne essék, Vityával nem a származása a gond, hanem az, hogy egy köztörvényes bűnöző.

Proud Mary 2018.02.18. 19:38:15

@Aldou Raine: összesen nem ír ide ennyi nick, náci hülyeúr

ulpius66 2018.02.18. 19:41:13

@Pop40: "Félreértés ne essék, Vityával nem a származása a gond, hanem az, hogy egy köztörvényes bűnöző."
.... és mind mindannyian nagyon jól tuggyuk, hogy ki a "köztörvényes bűnöző" azt Pop40 elvtárs dönti el!

ulpius66 2018.02.18. 19:44:36

@Proud Mary:

Hagyd ezt a @Aldou Raine-t, ő egy haladógondolkodású liberális elvtárs, és mint ilyen, mindent, mindig, mindenkinél jobban tud! Sőt!! Magánál is többet tud!

Pop40 2018.02.18. 19:50:12

@ulpius66:

Először is elvtárs a nénikéd, bolsi. Én nem vagyok tolvaj fideszes komcsi, mint ti.

Másodszor: nem. Normális országban az ügyészség meg a rendőrség dönti el. Ott ilyen bűncselekmények után, amiket a fideszmaffia elkövetett, csak a büntetési tétel lenne kérdéses.
Az ilyen maffiaállamokban, mint ez, ahol minden funkcióban a vajda haverjai ülnek, ott nyilván ez nem játszik.

Ott az átlagember simán látja, a magadfajta hülyéknek meg majd Viktor bácsi szól, ha lop, amíg nem szól, addig nem kell aggódnod.

eßemfaßom meg áll 2018.02.18. 19:53:50

@Pop40: a bolsizás is bejött már sok éve folyamatosan. Csak így tovább agitpropos.

eßemfaßom meg áll 2018.02.18. 19:55:57

@Pop40: "Vityával nem a származása a gond" és ezt a nonstop vajdázásodnál semmi nem támasztja jobban alá

1ghost 2018.02.18. 19:56:39

@Proud Mary:

Na mi van te agyatlan orbánfasz? Hogyhogy elővetted a nyolcadik nicked is? Azt hiszed ezen kevésbé vagy hülye,mint a többin? Azt hiszed a korrupt tolvaj fideszfajtádnak majd pont a nyócadik nickeden hisz valaki?

Édes öregem, te még annál is hülyébb vagy, mint amilyennek kinézel.

Pop40 2018.02.18. 19:58:24

@eßemfaßom meg áll:

Mondtam, bolsi, ne magadból indulj ki.

Én nem agitálni vagyok itt, mint te, leszarom, ki mire szavaz. Ennélfogva nyugodtan hívhatom a tolvaj Gecit vajdának, a fideszes majmot pedig fideszes majomnak.

index.hu/video/2018/02/18/az_elios-ugy_elegge_megkavarta_a_fideszeseket/

Ezek vagytok ti, elvtársak.
Habogó, menekülő köztörvényes maffiabanda.

1ghost 2018.02.18. 20:10:45

Hihetetlen! Orbán Rühelke, ELIOS Pifta miatt olyan ideges, hogy egyik lábunkról a másikra áll.

eßemfaßom meg áll 2018.02.18. 20:11:00

@Pop40: "a bolsizás is bejött már sok éve folyamatosan. Csak így tovább agitpropos. "

ulpius66 2018.02.18. 20:11:47

@Pop40: Olyan szépen leírtad milyenek vagyunk mink, hogy ez már egy nagyszerű elmére vall...

Áruld mán el, te kire fogol savazni.... csak azért kérdem, hogy én is tuggyam fikázni a kedvenceidet!

Köszike!

Pop40 2018.02.18. 20:23:25

@ulpius66:

Még nem tudom. Az egyetlen kritérium az, hogy a lehető legszarabb választás legyen a fideszes maffiának.
Egyéniben nyilván a lehető legesélyesebb ellenzéki jelöltre (az önállóskodó kispártok kiesnek) listán még nem tudom, azt majd még eldöntöm.

Fikázhatod nyugodtan, nincs az az ellenzéki párt, amelyik ne érdemelné meg :-) Szóval nemhogy zavarni nem fog, még csatlakozom is :D
Az ő bűnük is, hogy hagyták a fideszmaffia ámokfutását idáig fajulni.

Ad Dio 2018.02.18. 20:25:25

@nick papagiorgo:

"Persze lehet azt mondani, hogy a Fidesz az emberek szájába adta a megoldást, de azért ezek elég egyértelmű válaszokat adtak. "

Nem mondom, hogy rossz az irány, de azért a nemzeti konzultációs kérdések valóban eléggé irányítottak... szumma-szummárum: van még hova fejlődni ezen a téren...

vajdasagi 2018.02.18. 20:43:17

@Éhesló: A stílus maga az ember.

Amúgy zsidó haverom kb. annyi van, amennyi más normális embernek: kb. a haverjaim 2-3% lehet zsidó, de ez nem is biztos, mert nem kérdezem tőlük, hiszen az mindegy. És semmiképpen nem vagyok az.

A reakciódból elhiszem, hogy nem pénzért kommentelsz: ilyen hevességgel ezt pénzért nem lehet. Akkor sajnos buta vagy, mint a föld, és mivel a 21. században nem a butáknak áll a világ, én erősen aggódom az unokáid kapcsán. Próbáld őket taníttatni. És ezt nem ellenségesen, hanem sajnálkozva és együttérzéssel mondom.

Most én is itt fizetek igen sok adót, de sajnos a fidesz a nagy gyűlöletkeltésben lebutítja a lakosságot, és emiatt lehet, hogy távozni kényszerülök majd: a hazai iskolarendszer csődje fog engem elüldözni.

Részvétem az őseid miatt: hidd el, én nemcsak hogy nem tehetek erről, de még csak nem is szavaztam soha olyanokra, akik ezt tették, meg még csak nem is dicsértem őket soha. Gondolkodj el azon, hogy miért tűnik neked mindeni komcsinak meg zsidónak, ha mást mond mint te.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.02.18. 21:40:19

@vajdasagi:

Marhaságot beszélsz..

Az elkúróktól szarabb kormány nincs és nem is lesz.
Ez tény.

És ezt a választók elsöprő többsége is tudja.
Ezért szenvedtek még egy kicsit, hazudgáltok, de aztán majd április 8-án bilibe ér e kezetek, és kezditek előről a diktatúrázást, ahogy szoktátok.

Már egész megszokjuk 2022-re. :DD

Éhesló 2018.02.18. 21:46:34

@vajdasagi: valóban.
Ezeket a kifejezéseket használtad a hozzám - előzmények nélkül intézett - kommentedben ( vajdasagi 2018.02.18. 10:24:59)
"mostani országrombolásnak""kaján vigyor a képedről"'"te elvtelenül kiszolgálod a kenyéradó gazdádat, és itt kért okozol a hazánknak, csupán azért, mert kaptál egy kis koncot, de mi lesz, ha az unokáid netán becsületes magyar emberek lesznek?" "Kimennek a hanyatló nyugatra és Londonban fognak mosogatni?"

Erre mertem válaszolni neked te tetves mocsok barom, uyanabban a stílusban, ami vagy megértesz, vagy sem.
Nincs semmiféle előjogod sértegetésemre és a rólam való hazudozásra, nem vagy védett zónában!

Leszarlak, a beteg fajtáddal együtt, takarodj a kurva anyádba!

Proud Mary 2018.02.18. 21:53:35

@1ghost: szóltam már a doktor úrnak, hozza neked a haloperidolt

Celtic 2018.02.18. 22:54:05

Ahogy nezem, senki nem szamol itt fentebb az MKKP-val. Pedig az egyetlen realis valasztas, ha az embernek elege van a Fideszbol is meg az "ellenzekbol" is.

Lesz még Magyar Köztársaság 2018.02.18. 23:20:01

@nick papagiorgo: "Viszont pont a Fidesz alatt nyílt több lehetőség a közvetlen demokrácia gyakorlására (népszavazások és nemzeti konzultációk). "

Amellett, hogy szétröhöglek az un. "nemzeti konzultáció", mint a közvetlen demokrácia eszközeként való említésén, soroljad már az országos népszavazásokat, amiket 2010-és 2017 között tartottak Magyarországon, de ebből vond le a hatalom által való kezdeményezéseket.

Lesz még Magyar Köztársaság 2018.02.18. 23:24:10

@Celtic: Kíváncsi lennék, miért tetted idézőjelbe az ellenzéket? Mert valóban csak idézőjelben lehet beszélni róluk, de vajon te mire gondolsz, amikor azt írod, hogy eleged van belőlük is?

Celtic 2018.02.18. 23:27:51

@Republic Forever!: Nem volt benne hatso szandek, egyreszt nem akartam felsorolni a mai ellenzeki partokat (Parlamenten belul es kivul), masreszt ugye ott a "Jobbik es a tobbi ellenzeki", harmadreszt meg eros a gyanum, hogy nagyjabol az 5% eleresere es az ezzel jaro osszegre hajtanak, ezt a lepusztult szarrakast igazan egyik se akarja atvenni.

(Es mondom ezt ugy, hogy minimum egy embert tudnek mondani mindegyik ellenzeki partbol, akinek elegedett vagyok a munkajaval - csak sajnos egy ember nem ellensulyozza a tobbi semmitteveset)

Lesz még Magyar Köztársaság 2018.02.18. 23:44:51

@Celtic: Jó. Akkor elmondom, én mire gondolok.

Az ellenzék azért csak "ellenzék", mert gyáva és megalkuvó. Pénzüket, a százmilliós nagyságrendű évi párttámogatásokat és a képviselői juttatásaikat a maffiától kapják. Ez hiába őket megillető költségvetési pénzt, az ország élén most egy közönséges bűnöző maffia áll, és ők írják a költségvetést.

Aki ezektől pénzt fogad el, az kollaboráns hazaáruló.

Ez az "ellenzék" meghajolt a maffia törvénykezése előtt (még akkor is, ha a Parlamentben "nem"-el szavazott), semmint ellenállt volna. Elfogadták magukra nézve a csaló választási játékszabályokat, amivel bolond mód maguk alatt vágják a fát, de kit érdekel? A lényeg a pénz, és a parlamenti helyek. A pénzt felveszik, és cserébe rendszer kereteit nem feszegető látszatellenzéki munkát végeznek. Ergo ez az ellenzék nem valódi ellenzék. Becsapják a választóikat is, a győzelem hazug reményében tartva őket.

Orbán ugyanis leválthatatlan, mert bebetonozta magát. Azzal kezdte, hogy bebetonozta magát, mikor kinevezte Poltot legfőbb ügyésznek, megszállta a közmédiát, kiherélte az Alkotmánybíróságot. Szakszerűen lebontotta a jogállamot. Átírta a választási törvényt. A választások már nem szabadok, mert ahol nincs demokrácia, ott a választás is színjáték csupán.

Röviden én ezek miatt rakom az "ellenzéket" idézőjelbe.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.19. 02:23:57

@Pop40:

"nyilvánvaló lenne, hogy a "teljesen tehetetlen" jelző az orbáni maffiaállam keretein belülre volt értendő."

Érthető volt, és pontosan tudom, hogy az orbáni maffiaállam keretein kívül ezek a pártocskák megtáltosodnának, a mostani marakodás helyébe lépne az univerzális örök béke és hepinesz. Hiszen jól tapasztalhattuk is ezt az anyapártuknál 2002 és 2010 között, igaz?

Hoppá! Akkor miért is nem hozták már rendbe az oktatást, az egészségügyet, a szociális rendszert, a gazdaságot ezen idő alatt?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.19. 02:26:34

@Pop40:

"onnantól már nem lesz olyan sürgető a választási rendszer átalakítása."

Aha, értelek. Ha tehát egyszer nektek kedvezne a többségi rendszer, akkor már nem is lenne olyan fontos az arányos rendszer bevezetése, amiért most annyit vinnyogsz, mi :DDDDD

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.19. 02:37:18

@gépeklázadása3:

Remélem, nem sértődsz meg, ha megírom neked, hogy magasról teszek a véleményedre.

Mellesleg te beszélsz nekem, amikor ilyen leszarós stílusban írsz?

"1. Leszrják, ez nem az építő javaslatokról szól, hanem a listázásról és az aktivizálásról."

Nem sül le a pofádról a bőr másokat a stílusukért kioktatni, miközben te ilyen szavakat használsz? Tudom, hogy nálad ez a stílus megy évek óta, de így semmit nem ér a mondanivalód. Mondd már el, hogy ennek mi értelme, amikor lehet rendes hangnemben is hsz-elni..

vajdasagi 2018.02.19. 08:05:03

@Éhesló: Még egyszer mondom: a stílus maga az ember.

Amúgy sajnos a te fajtád = az én fajtám. Ezt nagy szomorúsággal mondom. Jobb lenne, ha az "én fajtám" rendesebb, nemesebb emberekből állna, de hát sajnos nekem ez jutott. Cipelnem kell a hátamon azt a tudatot, hogy ilyenek a nemzetem eges tagjai.

A kommentem nem előzmények nélküli: százával olvastam a téves, és a nemzetünknek káros kommentjeidet mindenfelé. Ilyet vagy lefizetett hazaáruló írkál, vagy nagyon buta ember.

Én az anyádat nem emlegetem, de aggódom az unokáid miatt. Majd emlékezz erre vissza 10-20-30 év múlva.

vajdasagi 2018.02.19. 08:08:57

@Rettegek mert ballib vagyok: De ki beszél itt az elkúrók kormányáról? Itt a Jobbik meg az LMP fogják leváltani a mostani kártevőket. Gyurcsánynak és a szociknak joggal nem osztanak itt lapot.

Van egy kérdésem Hozzád, kérlek jól gondolj bele és őszinte választ szeretnék: azért mosod össze a Jobbikot az elkúrókkal, mert a fityisznek ez áll érdekében, vagy csak elvakult vagy, vagy tényleg a Vona és a gyurcsány egy húron pendülnek szerinted?

Éhesló 2018.02.19. 09:28:31

@vajdasagi: még egyszer leírom, mert elsőre nem értetted meg:
valóban.
Ezeket a kifejezéseket használtad a hozzám - előzmények nélkül intézett - kommentedben ( vajdasagi 2018.02.18. 10:24:59)
"mostani országrombolásnak""kaján vigyor a képedről"'"te elvtelenül kiszolgálod a kenyéradó gazdádat, és itt kért okozol a hazánknak, csupán azért, mert kaptál egy kis koncot, de mi lesz, ha az unokáid netán becsületes magyar emberek lesznek?" "Kimennek a hanyatló nyugatra és Londonban fognak mosogatni?"

Most pedig azzal maszatolsz, hogy olvastál tőlem már hozzászólásokat. OK.
Ez a tény pedig a beteg "toleráns" "felvilágosult" "haladó" "demokrata" fajtád szerint (ami még viccből sem ugyan az, mint az enyém, ha eddig nem derült volna ki számodra) feljogosít arra, hogy a szerény (általad ismeretlen) személyemet fikázd, amikor a poszt kapcsán nincs mondanivalód.

Erre mertem válaszolni neked te tetves mocsok barom, ugyanabban a stílusban, ami vagy megértesz, vagy sem.
Nincs semmiféle előjogod sértegetésemre és a rólam való hazudozásra, nem vagy védett zónában! Sem itt, sem máshol.

Leszarlak, a beteg fajtáddal együtt, takarodj a kurva anyádba!

Pop40 2018.02.19. 09:39:56

@vajdasagi:

"Én az anyádat nem emlegetem, de aggódom az unokáid miatt. Majd emlékezz erre vissza 10-20-30 év múlva."

Ó, ne aggódj, ő addigra véresszájú ellenálló lesz, aki ugye világéletében rühellte Orbánt meg a maffiáját.
Pont, mint a rendszerváltás után, mikor a komcsik tömegével fedezték fel, hogy ők tulajdonképpen mindig is jobboldaliak voltak.

Ugyanez a csürhe szopta anno Rákosit meg Kádárt is, amelyik most Vityát szopja. És természetesen ugyanilyen elánnal fogja szopni a következő néphülyítő Vezért is.
A homo fidesicus életképtelen vezér nélkül.

eßemfaßom meg áll 2018.02.19. 09:55:01

@vajdasagi:
"Még egyszer mondom: a stílus maga az ember."

Pop40
"Ugyanez a csürhe szopta anno Rákosit meg Kádárt is, amelyik most Vityát szopja. "

"Én nem agitálni vagyok itt, mint te, leszarom, ki mire szavaz. Ennélfogva nyugodtan hívhatom a tolvaj Gecit vajdának, a fideszes majmot pedig fideszes majomnak. "

"A nagy lófaszt. "

Köszönjük :)

Pop40 2018.02.19. 09:56:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Hogy miért nem?
Egyrészt, mert a szocik dilettánsok voltak.

Másrészt pedig ugye azért, mert akkoriban tombolt a véres diktatúra, így az akkori fideszes ellenzék arról népszavazgatott, amiről akart, nem úgy, mint most, a kopaszok és erdősinék fémjelezte fideszes demokráciában.

Volt ugye pl vizitdíjas népszavazás, mikor az okos fideszesek, köztük persze te is, habzó szájjal tódultatok leszavazni a népnyúzó 100 ft-os vizitdíjat, ami amúgy a kórházaknál maradt volna.

Na, most nincs vizitdíj, mert a fidesz az egészségügyet is rendbe tette, mint minden mást. Van helyette hálapénz, többéves várólisták, poloskás, egeres, és málló vakolatú kórtermek, és lefalcoló egészségügyisek, akik - mint minden épeszű ember - húznak a "hanyatló" Nyugatra a fidesz "jobbanteljesítő" maffiaállamából. Mindezek persze nem 100%-ban Vitya érdeme, mert jelen voltak anno is, de csak mint a viccben: akkoriban a szakadék szélén álltunk, azóta tettünk egy jó nagy lépést előre. :D

Az az egy dolog azért boldogíthatja az épeszűeket, hogy egészségügyre a fideszes söpredéknek is szüksége lesz - elnézve a maffiád 70+-os átlagéletkorú szavazótáborát, hamarabb, mint bárki másnak.

De legalább mikor majd a magatokfajta fideszes akciónyugger megkapja a két év múlva esedékes időpontját a málló falú kórházba, lesz időtök elmélkedni róla, milyen jó is az országnak, hogy a vajdád a szabadságharchoz értett az egészségügy helyett. :D :D :D

Pop40 2018.02.19. 09:57:57

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Most se fogtad fel a lényeget, szokás szerint, de most se időm, se kedvem szövegértési leckét adni.

Pop40 2018.02.19. 09:58:30

@eßemfaßom meg áll:

Nagyon szívesen, elvtárs, bármikor.

Pop40 2018.02.19. 10:03:20

@eßemfaßom meg áll:

Mellesleg a "Geci" kifejezést a vajdád egykori legjobb haverján kérd számon, akivel majdnem 30 éven keresztül tandemben lopták szét az országot.

Bár mindenki másnak ugyanez a jelző jut eszébe Vityáról, azért jó tudni, hogy a gyerekkori haverjai, akik világéletében ismerték, ugyanígy vélekednek róla. :-))

A többit vállalom, bár rezsiszilárdi magasságokig nem tudok eljutni, igyekszem olyan nyelven kommunikálni, amit még a fideszes állatfajta is megért.
Nem könnyű. :-(

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.19. 13:34:04

@Pop40:

"Egyrészt, mert a szocik dilettánsok voltak."

Azóta persze ők ls a hasadványaik kiokosodtak, mi? Végül is az IT-iparban létező fogalom az osztott intelligencia (distributed intelligence), nyilván ezért osztódott időközben a maszop is kisezer mikropártra. :D

Pop40 2018.02.19. 13:50:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Na, már a második mondatig sikerült eljutnod? Alakul ez. Kitartás. :-)
Gondolhattam volna, hogy ne írjak hosszan, mert kevés a feldolgozó kapacitás... :D

A "hasadványaik"? Mármint olyan tősgyökeres szoci hasadványok, mint pl a jobbik, vagy az lmp? :D Esetleg az Együtt, pm, Momentum, ők lennének nálad a szoci hasadványok? :D

Mindegy is, lényeg, hogy mindenki szoci hasadvány, kivéve a fideszt, aminek csak a 90%-a volt mszmp-s, vagy kisztitkár :D :D

Celtic 2018.02.19. 19:15:37

@Republic Forever!: Ja. Hat ezt mondtam a 3. pontban.
De minthogy biztos nem vagyok benne, hogy tenyleg ennyire toketlenek vagy tenyleg ennyire "csak a penz", szoval ezert mondtam tobb okot.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.19. 21:46:06

@Pop40:

Folytasd, még, még! Már majdnem sikerült teljesen kivetkőznöd magadból, már nincs sok hátra. Menni fog ez neked lazán.

Pop40 2018.02.20. 01:09:02

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Igen, mikor szélütött fideszesek lemszphasadványozzák a jobbikot, meg az lmp-t, azon kivetkőzötten hatalmasakat tudok röhögni, csak aztán eszembe jut, hogy ennek a szavazati joga épp annyit ér, mint egy normális emberé.

És hogy -bár a két agysejtjével nem jut messzire - sajnos a szavazóhelyiségbe még eltalál.

vajdasagi 2018.02.20. 08:14:07

@Éhesló: Neked fáj ez ugyan, de: a stílus maga az ember.

Éhesló 2018.02.20. 11:57:58

@vajdasagi: ismét hazudsz.
Ráadásul nem érted amit ide magyarul leírok, vagy olyan hülye vagy, hogy ugyan megérted, de képtelen vagy rá érdemben, ontopik reagálni, mint ez alatt a poszt alatt is képtelen voltál.

Nem szóltam hozzád, ontopik nyilvánítottam véleményt a poszt kapcsán.
Erre te ezekkel a kifejezésekkel személyeskedtél velem offtopik:
( vajdasagi 2018.02.18. 10:24:59)
"mostani országrombolásnak""kaján vigyor a képedről"'"te elvtelenül kiszolgálod a kenyéradó gazdádat, és itt kért okozol a hazánknak, csupán azért, mert kaptál egy kis koncot, de mi lesz, ha az unokáid netán becsületes magyar emberek lesznek?" "Kimennek a hanyatló nyugatra és Londonban fognak mosogatni?"

Utána pedig azzal maszatoltál, hogy olvastál tőlem már hozzászólásokat. OK.
Ez a tény pedig a beteg "toleráns" "felvilágosult" "haladó" "demokrata" fajtád szerint (ami még viccből sem ugyan az, mint az enyém, ha eddig nem derült volna ki számodra) feljogosít arra, hogy a szerény (általad ismeretlen) személyemet fikázd, hazudozz, amikor a poszt kapcsán nincs mondanivalód, már az első hozzászólásod óta.

Ráadásul nem csak itt vagy alpári és bunkó, mint arra egy kedves olvtárs is rámutatott és amint a karakterlapodra nézvést bárki láthatja. Mocskos és személyeskedő a "stílusod".

Hazudhatsz bármit, nekem nem fáj, az hogy egy magadfajta ballibbant fos mit ugat, miként személyeskedik, gyalázkodik a neten. Ilyenek vagytok már amióta rosseb ideevett benneteket erre a fertályára a világnak, képtelenek vagytok másnak lenni, akár van net, akár nincs, akár újságban, versben okádtok, akár komisszárként uszítva gyilkolásra bárki ellen.

Egyszerűen ragálok a hányásaitokra, mint ez esetben is tettem.
Mert megtehetem, válaszolhatok, reagálhatok ha cenzoraitok hagyják.

Pont olyan "stílusban" ahogy te/ti megengeditek magatoknak.
De azt is leírom neked, hogy a reagálás joga nem csak virtuálisan illeti meg az embereket, hanem RL is, ezért óvatosan garázdálkodjatok az akasztgatással, forradalmi nedves álmaitokkal.

Egyébként pedig míg csak itt okádtok leszarlak, a beteg fajtáddal együtt, takarodj a kurva anyádba!

vajdasagi 2018.02.20. 13:20:18

@Éhesló: Neked ugyan ez nagyon fáj, de: a stílus maga az ember.

adam hyl 2018.02.27. 17:37:24

Abban nagyon igazad van, hogy a kispártok alulmértek, és ennek nem politikai, vagy gonoszsági okai vannak, hane technikai. Egész pontosan a statisztika alaptörvényszerűségei miatt, esetleg érdemes lenne erről ebben a népszerűbb műfajban írni még. Ugyanakkor, a frakciót nem szerző pártokra adott szavazatok sajnos nem a semmibe vesznek, hanem a legeerősebbhez mennek. Így vagy a Fideszhet vagy a Jobbikhoz. :-( Ez a matematikai része. Az érzelmi része pedig, hogy abban egyetértek, hogy szavazzon mindenki oda, ahova jól esik, csak tudjon róla, mivel jár. Ennél rosszabb már úgyse lehet.

Éhesló 2018.02.28. 19:00:28

@vajdasagi: Nem szóltam hozzád, ontopik nyilvánítottam véleményt a poszt kapcsán.
Erre te ezekkel a kifejezésekkel személyeskedtél velem offtopik:
( vajdasagi 2018.02.18. 10:24:59)
"mostani országrombolásnak""kaján vigyor a képedről"'"te elvtelenül kiszolgálod a kenyéradó gazdádat, és itt kért okozol a hazánknak, csupán azért, mert kaptál egy kis koncot, de mi lesz, ha az unokáid netán becsületes magyar emberek lesznek?" "Kimennek a hanyatló nyugatra és Londonban fognak mosogatni?"

Utána pedig azzal maszatoltál, hogy olvastál tőlem már hozzászólásokat. OK.
Ez a tény pedig a beteg "toleráns" "felvilágosult" "haladó" "demokrata" fajtád szerint (ami még viccből sem ugyan az, mint az enyém, ha eddig nem derült volna ki számodra) feljogosít arra, hogy a szerény (általad ismeretlen) személyemet fikázd, hazudozz, amikor a poszt kapcsán nincs mondanivalód, már az első hozzászólásod óta.

Ráadásul nem csak itt vagy alpári és bunkó, mint arra egy kedves olvtárs is rámutatott és amint a karakterlapodra nézvést bárki láthatja. Mocskos és személyeskedő a "stílusod".

Hazudhatsz bármit, nekem nem fáj, az hogy egy magadfajta ballibbant fos mit ugat, miként személyeskedik, gyalázkodik a neten. Ilyenek vagytok már amióta rosseb ideevett benneteket erre a fertályára a világnak, képtelenek vagytok másnak lenni, akár van net, akár nincs, akár újságban, versben okádtok, akár komisszárként uszítva gyilkolásra bárki ellen.

Egyszerűen ragálok a hányásaitokra, mint ez esetben is tettem.
Mert megtehetem, válaszolhatok, reagálhatok ha cenzoraitok hagyják.

Pont olyan "stílusban" ahogy te/ti megengeditek magatoknak.
De azt is leírom neked, hogy a reagálás joga nem csak virtuálisan illeti meg az embereket, hanem RL is, ezért óvatosan garázdálkodjatok az akasztgatással, forradalmi nedves álmaitokkal.

Egyébként pedig míg csak itt okádtok leszarlak, a beteg fajtáddal együtt, takarodj a kurva anyádba!

vajdasagi 2018.03.01. 17:12:59

@Éhesló: A stílus maga az ember. A te fajtád sajnos az enyém is. Elég baj ez.

Éhesló 2018.03.01. 18:10:27

@vajdasagi: még viccből se gondold azt, hogy a kettőnk közé egyenlőségjelet tégy.
A magadfajtákhoz semmi közöm sem nekem, sem azoknak, akiket közel állónak gondolok magamhoz.
Ez az itteni ocsmányságaidból is világos, mint a nap.

Én nem szóltam hozzád, ontopik nyilvánítottam véleményt a poszt kapcsán.
Erre te ezekkel a kifejezésekkel személyeskedtél velem offtopik:
( vajdasagi 2018.02.18. 10:24:59)
"mostani országrombolásnak""kaján vigyor a képedről"'"te elvtelenül kiszolgálod a kenyéradó gazdádat, és itt kért okozol a hazánknak, csupán azért, mert kaptál egy kis koncot, de mi lesz, ha az unokáid netán becsületes magyar emberek lesznek?" "Kimennek a hanyatló nyugatra és Londonban fognak mosogatni?"

Utána pedig azzal maszatoltál, hogy olvastál tőlem már hozzászólásokat. OK.
Ez a tény pedig a beteg "toleráns" "felvilágosult" "haladó" "demokrata" fajtád szerint (ami még viccből sem ugyan az, mint az enyém, ha eddig nem derült volna ki számodra) feljogosít arra, hogy a szerény (általad ismeretlen) személyemet fikázd, hazudozz, amikor a poszt kapcsán nincs mondanivalód, már az első hozzászólásod óta.

Ráadásul nem csak itt vagy alpári és bunkó, mint arra egy kedves olvtárs is rámutatott és amint a karakterlapodra nézvést bárki láthatja. Mocskos és személyeskedő a "stílusod".

Hazudhatsz bármit, nekem nem fáj, az hogy egy magadfajta ballibbant fos mit ugat, miként személyeskedik, gyalázkodik a neten. Ilyenek vagytok már amióta rosseb ideevett benneteket erre a fertályára a világnak, képtelenek vagytok másnak lenni, akár van net, akár nincs, akár újságban, versben okádtok, akár komisszárként uszítva gyilkolásra bárki ellen.

Egyszerűen ragálok a hányásaitokra, mint ez esetben is tettem.
Mert megtehetem, válaszolhatok, reagálhatok ha cenzoraitok hagyják.

Pont olyan "stílusban" ahogy te/ti megengeditek magatoknak.
De azt is leírom neked, hogy a reagálás joga nem csak virtuálisan illeti meg az embereket, hanem RL is, ezért óvatosan garázdálkodjatok az akasztgatással, forradalmi nedves álmaitokkal.

Egyébként pedig míg csak itt okádtok leszarlak, a beteg fajtáddal együtt, takarodj a kurva anyádba!

vajdasagi 2018.03.01. 21:01:07

@Éhesló: A stílus maga az ember. Nem lehet könnyű a te életed.

Éhesló 2018.03.02. 18:45:37

@vajdasagi: az életemről nem tudsz semmit, hazudozol rólam amióta ideevett a rosseb a putridból te szerencsétlen hülye.

Én nem szóltam hozzád, ontopik nyilvánítottam véleményt a poszt kapcsán.
Erre te ezekkel a kifejezésekkel személyeskedtél velem offtopik:
( vajdasagi 2018.02.18. 10:24:59)
"mostani országrombolásnak""kaján vigyor a képedről"'"te elvtelenül kiszolgálod a kenyéradó gazdádat, és itt kért okozol a hazánknak, csupán azért, mert kaptál egy kis koncot, de mi lesz, ha az unokáid netán becsületes magyar emberek lesznek?" "Kimennek a hanyatló nyugatra és Londonban fognak mosogatni?"

Utána pedig azzal maszatoltál, hogy olvastál tőlem már hozzászólásokat. OK.
Ez a tény pedig a beteg "toleráns" "felvilágosult" "haladó" "demokrata" fajtád szerint (ami még viccből sem ugyan az, mint az enyém, ha eddig nem derült volna ki számodra) feljogosít arra, hogy a szerény (általad ismeretlen) személyemet fikázd, hazudozz, amikor a poszt kapcsán nincs mondanivalód, már az első hozzászólásod óta.

Ráadásul nem csak itt vagy alpári és bunkó, mint arra egy kedves olvtárs is rámutatott és amint a karakterlapodra nézvést bárki láthatja. Mocskos és személyeskedő a "stílusod".

Hazudhatsz bármit, nekem nem fáj, az hogy egy magadfajta ballibbant fos mit ugat, miként személyeskedik, gyalázkodik a neten. Ilyenek vagytok már amióta rosseb ideevett benneteket erre a fertályára a világnak, képtelenek vagytok másnak lenni, akár van net, akár nincs, akár újságban, versben okádtok, akár komisszárként uszítva gyilkolásra bárki ellen.

Egyszerűen ragálok a hányásaitokra, mint ez esetben is tettem.
Mert megtehetem, válaszolhatok, reagálhatok ha cenzoraitok hagyják.

Pont olyan "stílusban" ahogy te/ti megengeditek magatoknak.
De azt is leírom neked, hogy a reagálás joga nem csak virtuálisan illeti meg az embereket, hanem RL is, ezért óvatosan garázdálkodjatok az akasztgatással, forradalmi nedves álmaitokkal.

Egyébként pedig míg csak itt okádtok leszarlak, a beteg fajtáddal együtt, takarodj a kurva anyádba!

vajdasagi 2018.03.03. 17:06:57

@Éhesló: A kommentjeid alapján lehet sejteni ezt-azt az életedről is. Sajnállak.
Amúgy meg: a stílus maga az ember.

Éhesló 2018.03.04. 09:46:35

az életemről nem tudsz semmit, hazudozol rólam amióta ideevett a rosseb a putridból te szerencsétlen hülye.

Én nem szóltam hozzád, ontopik nyilvánítottam véleményt a poszt kapcsán.
Erre te ezekkel a kifejezésekkel személyeskedtél velem offtopik:
( vajdasagi 2018.02.18. 10:24:59)
"mostani országrombolásnak""kaján vigyor a képedről"'"te elvtelenül kiszolgálod a kenyéradó gazdádat, és itt kért okozol a hazánknak, csupán azért, mert kaptál egy kis koncot, de mi lesz, ha az unokáid netán becsületes magyar emberek lesznek?" "Kimennek a hanyatló nyugatra és Londonban fognak mosogatni?"

Utána pedig azzal maszatoltál, hogy olvastál tőlem már hozzászólásokat. OK.
Ez a tény pedig a beteg "toleráns" "felvilágosult" "haladó" "demokrata" fajtád szerint (ami még viccből sem ugyan az, mint az enyém, ha eddig nem derült volna ki számodra) feljogosít arra, hogy a szerény (általad ismeretlen) személyemet fikázd, hazudozz, amikor a poszt kapcsán nincs mondanivalód, már az első hozzászólásod óta.

Ráadásul nem csak itt vagy alpári és bunkó, mint arra egy kedves olvtárs is rámutatott és amint a karakterlapodra nézvést bárki láthatja. Mocskos és személyeskedő a "stílusod".

Hazudhatsz bármit, nekem nem fáj, az hogy egy magadfajta ballibbant fos mit ugat, miként személyeskedik, gyalázkodik a neten. Ilyenek vagytok már amióta rosseb ideevett benneteket erre a fertályára a világnak, képtelenek vagytok másnak lenni, akár van net, akár nincs, akár újságban, versben okádtok, akár komisszárként uszítva gyilkolásra bárki ellen.

Egyszerűen ragálok a hányásaitokra, mint ez esetben is tettem.
Mert megtehetem, válaszolhatok, reagálhatok ha cenzoraitok hagyják.

Pont olyan "stílusban" ahogy te/ti megengeditek magatoknak.
De azt is leírom neked, hogy a reagálás joga nem csak virtuálisan illeti meg az embereket, hanem RL is, ezért óvatosan garázdálkodjatok az akasztgatással, forradalmi nedves álmaitokkal.

Egyébként pedig míg csak itt okádtok leszarlak, a beteg fajtáddal együtt, takarodj a kurva anyádba!

Imadom a trapistát 2018.03.14. 21:02:26

Mi a fene? Külön indul az Együtt? Bocs, ezt nem tudtam most kihagyni.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0