Besúgó Béla diadala
2018. május 07. írta: Fedor

Besúgó Béla diadala

1490140886eelles.pngEgres Béla neve sokaknak ismerős lehet. Ő az a pécsi férfiú, aki rendszeresen fenyeget és zaklat olyanokat (sokszor hivatalos szervek nevében), akik felemelik a szavukat a kormány ellen, és mindezt előszeretettel fűszerezi magánéleti rágalmakkal. Szele Tamásnak a Huppa-n már egész cikkgyűjteménye van viselt dolgairól.

A magyar szélsőjobb fogadatlan pojácája, önkéntes mérvadója, aki már szélhámoskodott a Fidelitas, a CÖF és a Fradi-ultrák nevében is, hogy csak a nagyobb húzásait említsem. Ő egymaga a Jövő Generációja Egyesület, a Péleusz Nyelviskola és még sok minden. (...) Az a módszere, hogy létező szervezetek nevében intézkedik, főleg írásban, olyan nyolc-tíz állandó álnevet használ, plusz vezetőként a sajátját. Szervezett már békemenetet a CÖF tudta nélkül, hozott létre kormánypárti besúgómozgalmat a Fidelitas nevében, küldözgette a Fradi-ultrákat Tolnába-Baranyába, pontosabban Baranyába, Pécsre a diáktüntetések idején, fenyegette bezúzással írónő kötetét, rendelte el levélben az általános katonakötelezettséget és akart lányokat kopaszra nyíratni. De intézkedett ínséges időkben a BKV vezetése helyett is, ha nem jutott más.

De hát nem győzném sorolni, mi mindenben ludas már. Ha nem mindig a kormány nevében és a kormány mellett szélhámoskodna, már rég gumiszobában lenne a helye, ugyanis nézetem szerint csak félig csibész, félig inkább bolond, megszállott.

A gond az, hogy ez a troll egyre durvábbakat húz, hisz azt látja, következmények nélkül mindent megtehet.

Annak még nem volt valós következménye, hogy pár hónapja sorosbérencezve és személyeskedve nekiment egy természetjáró bloggernek, és magát a váci polgármesternek kiadva nemes egyszerűséggel kitiltotta a Dunakanyarból. Azt viszont már kevésbé volt vicces, amikor februárban sikerült a Facebook-nál letiltatnia egy időre a magyar internet legprogresszívebb macskája, Erzsébet Fenevadova gazdájának, Homonnay Gergőnek a hozzáférését. 

A mostani tette viszont mindenen túltesz. Feljelentésével elintézte ugyanis, hogy a rendőrség bevigye a tegnapi Kossuth téri demonstráció egyik szervezőjét Alkotmányos rend erőszakos megdöntésének vádjával!

Ő maga dicsekedett el vele a szokott stílusában:

kepkivagas_1.PNG

Hát, mint látni, itt aztán úgy kever mindent és mindenkit mindennel és mindenkivel, mintha a putyini titkosszolgálat dezinformációs részlegén kapott volna kiképzést (és még azon se csodálkoznék, ha véletlenül fején találtam volna a szöget). Előkerültek újra még a fentebb említett blogger elleni szánalmas hazugságok is, aktualizálva.

Maga a szervező csak ma tudott reagálni:

kepkivagas2_1.PNG

Kádár alatt volt szokás bevinni nagyobb rendezvények, ünnepségek előtt a "gyanús személyeket" (Demszky Gábor tudna mesélni erről sokat), és akkoriban volt divat Alkotmányos rend erőszakos megdöntésének vádjával illetni azokat, akik kritizálják a rendszert. A rendőrség mai színvonalát minősíti, hogy hitelt adtak egy ilyen képtelen vádnak egy hivatalosan bejelentett békés tüntetés szervezőjével kapcsolatban. Persze miért ne tennék, amikor a kormány még a Terrorelhárítókat is be akarja vetni azokkal szemben, akik élni kívánnak az alkotmányos jogaikkal? És a kormányzati propaganda hazugságainak bűvöletében miért ne hihetné azt ez a beteg ember (mert hiszem, hogy az), hogy az ország érdekében cselekszik?

Miközben nem is tévedhetne nagyobbat. De ezt ő soha nem fogja megérteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr9113897056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blah 2018.05.08. 14:07:18

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: hahaha, soros biztosan személyesen foglalkozik egy ilyen félőrülttel...

Zacskóstej 2018.05.08. 14:12:52

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: :D:D Van is 70 követőd. Ebből kb 40 rokon, meg barát...kőkemény. Egy két ezoterikus online jósnőnek több követője van.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.08. 14:24:44

@blah:

Ő nálam 10 évvel fiatalabb, s egész másképp néz ki. Meg Székesfehérváron lakik. Semmi közöm hozzá.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.08. 14:27:56

@Zacskóstej:

2500 követőm van összesen, de ennek nincs sok jelentősége.

blah 2018.05.08. 14:29:04

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: onnan ismered, hogy egy zártosztályon voltatok. annyira tudtam.

blah 2018.05.08. 14:30:04

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: ez valami vicc akar lenni, hogy független civil? ez a szolgalelkű fideszcsicskákra valami belsős szleng?

Gleccsertetű 2018.05.08. 14:35:48

nem találtam ilyen facebook profilt

Ballib vagyok rettegek 2018.05.08. 14:36:34

@blah:
Nekem is gyanús lett rögtön.
Ezt a független civil cuccost csak Soros legvéresszájúbb végletekig levakult ballib seggnyalói szokták nyomatni halálkomoly ábrázattal.

Majdnem annyira röhejes, mint Gyurcány amint fapofával "demokrata"-nak hívja magát. :DD

blah 2018.05.08. 14:40:49

@Ballib vagyok rettegek: nálam rossz helyen kopogtatsz ezzel. ha a másik blogos nyomi nem törölte volna a kommentem akkor tudnád, hogy oldaltól függetlenül ajánlottam a lincselést is. persze téged orbán sliccéről kéne levakarni.

Armatúra 2018.05.08. 14:43:33

Szóval, most már egy ilyen orbitális fütyikalaptól is félni kell? Ez már a diktatúra maxima. Egész szép posztot kapott. Így lesz a bolhából média elefánt. Gratula a bátor , szembeszálló posztírónak! Hiába, nehéz időkben terem senyvedő hazánkban igazi /virtigli/ hős . Üdv.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2018.05.08. 14:43:45

@Ballib vagyok rettegek: Még egyszer és lassabban akkor.

Ez egy beteg buzgó mócsing, aki nem leégetni akarja azokat a szervezeteket, amelyek nevében intézkedik, hanem önön fontosságát akarja ezzel látszat növelni. És látod, már ott tart, hogy ártatlanokat juttat rendőrségre, véletlenül se kormánypártiakat.

De persze azt beszélsz be magadnak, amit akarsz.

rfbzs 2018.05.08. 14:50:39

@Rettegek mert baIIib vagyok:
Tegnap óta csak hülyébb lettél, pedigvaddig is az voltál.

blah 2018.05.08. 15:10:16

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: azt értem, hogy nincs csajod, de a pártmunkások nem civilek.

Rettegek mert baIIib vagyok 2018.05.08. 15:10:23

@Ballib vagyok rettegek:

Húzzál el innen te véresszájú Soros ballib seggnyaló, te vagy a legnyomorultabb nicklopó, csak azért jössze ide hogy megpróbálj hülyét csinálj Orbán Viktorékból. De csak magadból sikerül.

Menj és nyaljad tovább Gyurcsány fenekét, aki már diák korában bejelentette Orbán Viktort, miközben a belügy Orbán Viktor telefon beszélgetéseit lehallgatta és hamarabb tudta hogy Orbán Viktor Soros pénzén Oxfordba fog menni mint maga Orbán Viktor.

Szerencsére ti már csak kisebbség vagytok Orbán Viktor országában és 2022-ben meglesz a helyetek Szibériában, Orbán Viktor tesz róla, hogy feltöltse Putyin táborait veletek álmagyarokkal.

Rettegek mert baIIib vagyok 2018.05.08. 15:12:39

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Ezek a ballibek azt hiszik hogy csak azért mert Orbán Viktor és a Putyini siker Oroszország lelkes hívei vagyunk nem lehetünk függetelen civilek meg független közírók.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.08. 15:28:50

@Fedor:

Nézd már alaposabban ezt az elmeroggyant nickhamisítót.

Pont ugyanezt csinálja, mint a facebook-os profil:
@Rettegek mert baIIib vagyok:

Végletekig röhejes jobboldali sztereotípiák kapcsán próbál ijesztgetni ballibeket.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.08. 15:32:38

@blah:

Még párttag koromban se voltam pártmunkás. Egyébként nem szégyen annak lenni, de én még sose voltam.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.08. 15:34:29

@Rettegek mert baIIib vagyok:

Én még a hívük se vagyok. Putyin egyszerűen napjaink legnagyobb politikusa, a világbéke őre, de minek kellene a hívének lenni, eleve ez mit jelentene a gyakorlatban?

2018.05.08. 16:13:13

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Még párttag koromban se voltam pártmunkás."

Csak köcsög. De legalább le tudnád szopni magad, mert a fideszes barátod nem tud (ez a röf nevű Orbán-buzi). Egyet nem értek: hogy ti, fideszes homokos szarháziak miért nem egymást szopjátok a libsik helyett? Hülyék vagytok?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.05.08. 16:20:46

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Te elvt@rs vagy basszad meg nem pártmunkás. Kommunista-fasiszta(döntsd el melyik tetszik) elvtárs.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.08. 16:23:50

Olyan mélyre süllyedt az egykori frontharcos Index, hogy Fedor ezzel a gagyi témával még emeli is a színvonalat. Valahol a színes szórakoztató hírek között megvan a maga helye

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.05.08. 16:24:19

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: A világbéke őre aki mindenhol háborúzik, hadsereget fejleszt? Eszednél vagy ember? Több háborút vív jelenleg is. Szerencsére már nem sokáig, mert csóringerkémnél még a templom egerének is több pénze van rá.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.08. 16:38:50

A Nemesfruska írási meg elég neccesek, ha ő a tünti bejelentett szervezője, hiszen télleg az államrend megdöntésére hív fel, és erre akarja az általa irányított "népharagot" felhasználni. Már amennyire komolyan lehet venni egy ilyen Jeanne'd Arc remaket

Az külön mókás, hogy a rencert megdöntené, de este 10-től másnap délelőttig nem tud feljönni Budapestre, mert az már túl nagy dolog

czerka 2018.05.08. 16:43:36

Itt a blogponthu-n van pár kommentező, akikből simán kinézem, hogy ők maguk Egres Béla.

Zinovij 2018.05.08. 16:44:43

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: nem tullihegi, hanem valami nem stimmel nala, de amig nem on- es kozveszelyes addig nincs mit tenni.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.08. 16:47:52

@GIeccsertetű:

Egyetlen háborút se vív Oroszország, csak önvédelem esetében. Idegen ország ellen agressziót utoljára még a szovjet időkben követtek el.

Erős hadsereg = biztos béke.

Gleccsertetű 2018.05.08. 16:54:01

@GIeccsertetű: nyugszik a kutya

(gróf úr, ennyire nullaeszű vagy?)

Zinovij 2018.05.08. 16:55:30

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: ezt te se hiszed el, csak trollkodsz. Nagyon jol tudod hogy mit csinalnak az oroszok csak neked ez tetszik. Az is tetszene ha megint visszamennenk a szocializmusba a nagy szovjet testver olelo karjai koze. Ez nem gond, de engedd meg nekem hogy undoritson egy ilyen jovokep.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.08. 17:28:13

@Zinovij:

Oroszországban nincs szocializmus, s tudom mit csinálnak: szemben a nyugattal, nem támadnak meg egyetlen idegen államot se. Az utolsó agresszió: Afganisztán 1979.

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.05.08. 17:35:15

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Egy rohadt fasszopó Putyin bérenc orosz csicska geci vagy nem közíró
Te rohadék bolgár hazaáruló takony te !

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.05.08. 17:36:35

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Nem támadnak hát a telibebaszott rohadt kurva anyádat nem !
a Krím elcsatolása mi volt akkor te fasz oroszbérenc állat ??

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.05.08. 17:47:05

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Az volt a Rambo 3, Stallone hosiesen kuzdott a muzsikok ellen Afganisztanban....

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.08. 17:50:28

@Halál kamionja mindenkit elgázol:

Addig irtotta őket, meg nem voltak hajlandó felszabadulni, ahogy ez már Vietnámban is bevált. Persze csak filmben. A valóságban a vietnámi nép hatalmas csapást mért az amerikai agresszorokra, aki ijedtükben Hollywoodig szaladtak, ahol gyorsan csináltak is pár hazugságfilmet.

apro_marosan_petergabor 2018.05.08. 17:55:24

Érdekes, mikor a liberokat idegesíti valaki, aki hozzájuk hasonlóan gátlástalan, elvtelen, genya módszerekkel operál. Na, hátha a tükörbe néztek.

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.05.08. 18:05:08

@apro_marosan_petergabor: Kiről ugatsz csicskageci ? A csüngőhasúról akinek a faszát szopod ?

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.05.08. 18:06:32

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Mosdasd csak őket, rohadt pribék, hisz ezért fizetnek te nyomorék állat !

RHalacska 2018.05.08. 18:19:31

Hát a megvádolt helyében már meg is írtam volna a feljelentést hamis vád miatt. A rendőrségnek egyébként hivatalból meg kellene tennie. A rendőrség tudja ki volt a feljelető, a poszt alapján vissza lehet keresni ki írta, akkor is ha álnéven tette. Aztán beszélgethet a rendőrökkel. Ha meg ejtik, akkor magánvádas eljárásban még mindig meg lehet rángatni ezt a csodálatos embert.

eßemfaßom meg áll 2018.05.08. 18:26:34

Ez a Béla egyébként létezik legalább annyira a valóságban is mint amennyire tutira eredeti volt a bajai választásicsalásvideo?

Tenkes Kapitánya 2018.05.08. 18:32:15

Bélának igaza van, ez így helyes, az elmebeteg kormányellenes tahók közveszélyesek.

Pop40 2018.05.08. 18:43:28

Jobbára az ilyen szarhalmoknak azt szokás kívánni, hogy mielőbb kössön bele valaki olyanba, aki nem lesz szívbajos tarkónbaszni utána.

De végignézve ezen a szerencsétlenen, ennek már az élet maga is elég büntetés, Orbán seggének örömeit nem lenne szívem elvenni tőle.

Pop40 2018.05.08. 18:46:26

@eßemfaßom meg áll:

Ez nekem is gyanús.

Szerintem is kizárt, hogy Vitya agysebész szavazói között létezne 1-2 ilyen házmestertípusú retardált, aki örül, hogy újraélheti élete legdicsőbb, Rákosi-korszakbeli feljelentgetős időszakát.

Pop40 2018.05.08. 18:48:23

@Evel Knievel:

"Lehet más a politikai véleményed, de ne rongálj."

Ezt ugye 2006-ban a gazdád által felheccelt söpredéknek is előadtad, akik rágyújtották a tv-székházat az ott dolgozókra, majd hetekig tomboltak és gyújtogattak Bp-n?

eßemfaßom meg áll 2018.05.08. 18:55:13

@Pop40: "rágyújtották a tv-székházat az ott dolgozókra, majd hetekig tomboltak és gyújtogattak Bp-n? "

Te egyre távolabbi alternatív univerztumba kerülsz... Az mikor lesz, hogy a gazda által söpredék meglincselte tvszékházban dolgozókat majd porig rombolta Budapestet?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.05.08. 18:59:48

Letiltottak az fb.n?mivan husom rajottel mas is tudja használni a jelent gombot?
Nahát. Visszanyalt a fagyi?
HüpHüp

ulpius66 2018.05.08. 19:01:05

Fedor!

A "LEGNAGYOBB TROLL" te magad vagy!
(... és a hozzád hasonló ész, és értelemnélküli ballibsi majmok....)

Pop40 2018.05.08. 19:04:04

@eßemfaßom meg áll:

Tévedtem netán, elvtárs? Nyugodtan javíts ki, hol, és miben.
Nem gyújtotta fel a hordád 2006-ban a tv-székházat? Nem gyújtogattatok és dobáltátok macskakővel hónapokig a zsarukat?

1.bp.blogspot.com/-M9QasSqN3_k/Uji6qgO9eaI/AAAAAAAAJVs/WKtjjH4Didg/s1600/tv_ostrom.jpg
1.bp.blogspot.com/-M9QasSqN3_k/Uji6qgO9eaI/AAAAAAAAJVs/WKtjjH4Didg/s1600/tv_ostrom.jpg
itthon.transindex.ro/images/__leo/cikkek/cikkek_18154.jpg

Csatoljak még képeket, elvtárs, vagy így már rémlik?

Nem, ezt a pusztítást véletlenül sem a mostani, "rendkívül agresszív", vízfestékező ellenzék csinálta, akiktől a vajdád szennylapjai, prostisrácok, szarigo & társaik, hónapok óta szakmányban rettegnek.

Pop40 2018.05.08. 19:06:47

@ulpius66:

Eddig biztos így volt.
Szerencsére most, hogy megjöttek a magadfajta értelemnélküli fideszes majmok, már nincs miért aggódni. :-)

ulpius66 2018.05.08. 19:25:29

Azt a kibaszott életbe......

"Lecsapott a jégeső a Kossuth téri tüntetőkre..."

Nem kíméli az időjárás a Kossuth téren tüntetőket. Óriási zivatar zúdult a nyakukba, hullik a jég, az emberek először az esernyőjük alá bújtak, majd perceken belül szinte üressé vált a Kossuth tér.

Ennyike!

Nem kell ide a TEK, elég egy könnyű májusi zápor, és ballibsik mánis elbújdosnak.....

Haahaaaaahaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

ulpius66 2018.05.08. 19:27:50

Ahogy a mondás tarcsa:

Májusi eső aranyat ér!

ulpius66 2018.05.08. 19:29:02

Egyebekben.....

Mikor lesz a következő tünci?

Mán csak azért kérdem, nehogy véletlenül arra menjek a munkám után.....

ulpius66 2018.05.08. 19:31:16

Kedves ballibsi elvtársak!!!!!!

Ha az előre meghirdetett időpontban fog esni az eső, akkor a

"FORRADALOM ELMARAD!!!"

ulpius66 2018.05.08. 19:33:55

Pedig a Márky-Zay-Pétey olyan jó beszéddel készült........

ulpius66 2018.05.08. 19:38:25

Most négy évig megint kibaszott jó dolguk lesz a ballibsi blogíróknak!!!

Kedd van: "ORBÁN MEGBUKOTT!!!!"

..vagy ha mégsem: "AKKOR A JÖVŐ KEDDEN BIZTOS MEG FOG BUKNI!!!!"

... ÉS EBBŐL A BALLIBSI BLOGÍRÓK KIBASZOTT JÓL MEG TUDNAK ÉLNI....

Pop40 2018.05.08. 19:45:18

@ulpius66:

Emiatt nem kell aggódnod, biztosan nem orbán seggében tartják. :-)

Pop40 2018.05.08. 19:48:13

@ulpius66:

Nézd el nekik, hátrányban vannak a hugyos forradalommal szemben.

Mikor széthugyoztátok a Kossuth teret 2006-ban, az ősszel volt, olyankor nem gyakori a jégeső.

ulpius66 2018.05.08. 19:58:29

Kedves ballibsi elvtársak!

A május 8-ra hirdetett forradalom érdeklődés hiányában, és a májusi zápornak is köszönhetően ELMARAD!!!!!!

Fergio 2018.05.08. 21:35:09

@ulpius66:
Kedves Fidesz nyalonc férgek!

Örülhet Orbán apátok, hiszen annyira megvédte magát a Parlament épületében, hogy még a TEK-esek is attól az 500 (se) tüntetőtől rettegtek, akik aztán semmilyen káoszt és forradalmat nem csináltak, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy nem is akartak. Hihihihi.... beszoptátok ezt is!
Egy pár hétig fidesz nyik trollok, VáradiJános, ballibes rettegő, ulpius666 és társai - akik közül néhány ugyanaz, és ráadásul férfi nick nevekkel futó nő (tehát erősen személyiség-zavaros) - kicsi megnyugodhattok. Egészen addig, amíg ez a szarkupac - EU - ami nem volt felkészülve a cigány Orbán lopásaira és csalásaira nem talál ki valamit az EU-s pénzek viszzaszorítására, hiszen nekik is feltűnt, hogy a cigány lop. Nem kicsit. És Magyarország a rengeteg EU-s pénzből sajnos a béke segge alá zárkózik fel, mivel a KSH adatai szerint is Litvániának és Észtországnak is jobban emelkedett az elmúlt 8 évben a GDP-je, mint az EU által kitömött Magyarországnak. A NAV jól teljesít, az online pénztárgép egy jó húzás volt, az e-napló is, csak hát ott a bibi, hogy az amerikai ügyészség és az FBI a romániához hasonló nagyságú Microsoft licensz-eladási korrupció ügyében nyomoz 2014 óta, amelyben többek között maga a NAV is vásárolt több ezer licenszt piaci ár felett és teljesen feleslegesen. A 400 milliárdos 4-es metró korrupció-gyanús ügylete lófika ehhez képest. Tehát remélem örül minden értelmes magyar fidesz rajongó, hogy maga a NAV korupciógyanús ügyletbe keveredett, miközben megbírságol minenkit, aki nem fizeti be időre az adóját. Hajrá köcsög fidesz-buzik, hajrá Orbán-cigányok!

Ballib vagyok rettegek 2018.05.08. 22:11:02

@ulpius66:

Májusi eső aranyat ér.
Ballibeknél jön tőle az aranyér.

:DDD

Ballib vagyok rettegek 2018.05.08. 22:12:31

@Fergio:

Beszoptátok.

Forradalmat akartatok, és még egy szar 500 főt számláló élőláncot is csak harmadszorra sikerült összehozni délelött.

Este meg egy eső miatt hazaszaladtatok anyucihoz.

Gyáva és erőtlen ballib férgek vagytok.. :DDD

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.05.08. 22:26:58

@Ballib vagyok rettegek:

Korán örülsz most is te büdös fideszkomcsi, mint amikor még románként annak örültél hogy Ceaucescu gazdádnak nincsen ellenzéke mert a vihar elvitte az ellenfprradalmat. Aztán az a gazdid is elvérzett egy nap, pedig rohadt hideg volt, de ennek ellenére lett ellenforradalom , meg egyik percrő a másikra ellenzéke.

Nem jó jelek ez nektek, ti is tudjátok ti orbán seggbében ülők, hogy egyre gyorsabban közeledik a ner kipukkadása, a gazdádnak meg még menekülési útvonala sincs Putyinon kívül.

DeMarco 2018.05.08. 23:40:03

Egy ballibának sincs melója? Kedd délelőtt ráérnek tüntizgetni, amíg a többiek ki se látszanak a munkából. Legalább egy fűnyírót, vagy kaszát adhattak volna a kezükbe, hogy nyírják le a gyepet, ha már ott vannak...

2018.05.08. 23:58:57

A hamis vád a magyar jogrendben bűncselekmény. Remélem a sittről nem trollkodhat tovább.

Amúgy már az is jogsértés, hogy más nevében írogat. De hát ugye egy fideszes geci bármit megúszhat, másokat meg bemondásra bevisznek.

2018.05.09. 00:06:56

@Rettegek mert baIIib vagyok: ja, aztán a Béla fog túlszaporodni.

2018.05.09. 00:09:15

@DeMarco: de , van melója. Épp ezért nem volt ott. Hja, ha a fradika balközepe be lett volna szervezve....szépen ég a tv székház, igaz?

2018.05.09. 00:11:16

@Ballib vagyok rettegek: látod, ennyire futja csak az öreg dollárjaiból....te meg tőle voltál beszarva. Pelust cserélted?

2018.05.09. 00:16:48

@ulpius66: de miért kell a tek? Kit kellett félteni és mitől?

agarik 2018.05.09. 00:37:31

@Ylim: Ugyan már. Joggal feltételezhette, hiszen kordonbpmntó-ellenzéki-sorosbérenc-migránsbérenc ment tüntetni-randallírozni-székházat ostromolni.
A rendőrség is nyilván így látta, hiszen akit feljelentett bevitték, őt meg mindenki békén hagyja, hiszen jó hazafi!

okostojas007 (törölt) 2018.05.09. 02:36:06

@Több cseszlovák filmvígjátékot!: ja, de mégis ideregisztráltál te kis komcsi... mivan, lett üres hely a bérkommentelők közt?

okostojas007 (törölt) 2018.05.09. 02:37:45

@Ylim: na igen, csak soha senkit se ítéltek még el miatta.

okostojas007 (törölt) 2018.05.09. 02:39:28

@Ballib vagyok rettegek: persze, hisz a büszke férgek minimum felgyújtanak pár középületet, igaz? narancsos kis komcsi.

DunábaLövetési miniszter 2018.05.09. 04:38:23

Nem ertek egyet a sorosberenek bebortonzesevel, szerintem inkabb dunaba kene loni oket.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.09. 06:03:13

@ulpius66:

Majd megjelenik a beszéd az 1200 példányban megjelenő új lapban, a Soros Magyar Hangjában.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.09. 06:05:57

@Visceroid:

Nem. Szinte senkit se ismerek személyesen a törzskommentelők közül. S akit ismerek is, azt is csak futólag.

Zionnépe 2018.05.09. 07:07:46

@Ylim: A Fideszeseket kimossák úgyis, ez nem kérdés.

A másik ami nem kérdés, hogy ez a Béla nem 1 db troll, hanem egy viszonylag jól szervezett fideszes mozgalom alakja, akit bőven ellátnak háttérinfókkal. Persze kérdés melyik mennyire van felfújva, kiszínezve, de tuti nem egyedül csinálja amit csinál. Pontosabban ő "csak" a nevét adja hozzá.

Az ellenzék nagy hibája, hogy mindig alábecsüli a Fidesz eszközeit és lehetőségeit, és mindig meg is szívja!

Mit gondoltok minek kell Viktronak egy magyar GRU/FSZB?

2018.05.09. 09:19:22

@Zionnépe: nem kell komoly szervezés. Ez még mindig Kádár népe. A bélák, a birkák és az összes többi dologtalan lumpenproli ingyen is lihegve nyal nekik. A vérükben van a szervilitás. Ha meg év végén dobnak nekik egy Erzsébet-utit vagy egy zsák krumplit, a taknyuk-könnyük is kicsordul örömükben. Gondoskodik róluk az állam, ha már magukról képtelenek lennének.

Ballib vagyok mert rettegek 2018.05.09. 09:33:01

Még mindig itt van ez a Soros által fizetett blog az indexen? Ja tudom, szerda van, ma megint megbukott Orbán Viktor meg Merkel. Hülye ballibák, amíg itt tobzódnak addig is Mészáros Lőrinc percenként 300 ezer forintot keres. Még egy fél ciklus és Mészáros Lőrincenek töb lesz a GDP-je, mint a Sorosnak.
Akkor aztán lesz elég pénze Orbán Viktornak hogy végső csapást mérjen a külföldi diverzáns elemekre és álmagyarokra, hogy többé írmagjuk se maradjon hogy bomlasszák Orbán Viktor rendszerét és az agyhalottaknak szóló propagandájukkal mossák a magyarok millióinak az agyát.

Ballib vagyok mert rettegek 2018.05.09. 09:35:30

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Ezek a ballibek képtelenek felfogni, hogy a történelem mára bizonyította hogy a nyugat becsődölt, elbukott, mindenki menekül onnan. A célországok pedig az új gazdasági hatalmak: Oroszország, Magyarország, Azerbajdzsán, Bulgária.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.09. 09:50:50

@Ballib vagyok mert rettegek:

Egy blogon belül két hamis nick is, csak nekem.. :DDD

Köszönöm drága ballibek, ezt az elismerést.

patkányarcúáginéni 2018.05.09. 12:56:26

Egyes libbantak - nagy demokraták! - képtelenek beletörődni abba ahogy a nép (démosz) döntött.
Úgy tesznek, mintha nem tudnák (és sokan közülük tényleg nem is tudják), hogy a demokrácia a többség diktatúrája a kisebbség felett. Pont.

agarik 2018.05.09. 13:22:49

@patkányarcúáginéni: Kivéve hogy alaposan tévedni tetszik.

eßemfaßom meg áll 2018.05.09. 19:43:47

@Pop40: hordája a a kurvaanyádnak van, és olvasd el amit irtál.

plümpike 2018.05.19. 14:56:20

Nem teljesen világos, a poszt melyik része idézett, és melyik saját írás, de

" a magyar internet legprogresszívebb macskája, Erzsébet Fenevadova gazdájának, Homonnay Gergőnek a hozzáférését. "

Amikor a választások után, az első tüntetés szerveződésekor olvastam ezt a szókapcsolatot, konkrétan visítva felröhögötem. Nektek, Fedor, ezek maradtak, a progressziv macskája nevében blogoló meleg srác, a Lukácsi Katalin, meg a Gulyás Balázs. Ezért lesz 2030 után is bőven Fidesz kormány.

blah blah 2018.06.09. 13:56:13

@Fedor:
"Ez egy beteg buzgó mócsing, aki nem leégetni akarja azokat a szervezeteket, amelyek nevében intézkedik, hanem önön fontosságát akarja ezzel látszat növelni. És látod, már ott tart, hogy ártatlanokat juttat rendőrségre, véletlenül se kormánypártiakat."

Jah, akkor olyan, mint az együtt liberális politikusai.

Marci Makk 2018.07.09. 19:06:51

Látom a fidesztrollok megdolgoztak a bérükért :)

Marci Makk 2018.07.09. 19:12:25

@Ballib vagyok mert rettegek: Aha. Szinte kiürült a nyugat mert errefelé jön mindenki. Csak annak a fránya 400 ezer magyarnak elfelejtettek szólni. Te se igyál gyógyszerre kannás bort :)
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0