Utolsó kommentek:

DeMarco 2020.04.30. 04:53:03

Kaptatok egy potyalehetőséget az összefogásra, de ti inkább a háborút választottátok és még mindig a fideszt ekézitek, nem a lehetőségeket keresitek. Akkor egyétek meg amit főztetek. Nem a pozikért kellett volna küzdeni, hanem normálisan felkészülni.

Bejegyzés: Müller Cecília ellentmond a hatályos magyar törvényeknek

DeMarco 2020.04.29. 04:50:45

@Fedor: "Elsöprő többség"... hát persze... álmodban. És nem, nem akarom megmondani, hogy nektek mi a jó, azt úgy is tudom (semmi) és az elvárásoknak megfelelően működtök hozzá. De ugyanakkor ha tetszik, ha tetszik, ha nem, egyben a fővárosról is beszélünk, ami viszont a 15 millió magyar fővárosa, nem csak azé a pár ballib szavazóé. Márpedig a Liget-project elsősorban turisztikai látványosság, ami jellemzően a turizmusra épít és továbbra is azt gondolom, hogy nagyon is célszerű lenne ezek egy részét egy helyen, koncentráltan látogathatóvá tenni. (Arról nem is beszélve, hogy a Ligetre sok helyen még mindig jellemző igénytelenség, lepusztultság, barbár környezetre rá is férne egy kis rendrakás). Úgyhogy biz'a én támogatom, nem mint ott lakó (bár akkor is ez lenne a helyzet), hanem, mint potenciális látogató, mert jó eséllyel több pénzt hagynék ott (nektek), mint te valaha is...

Bejegyzés: Nem csak a polgármesterek gyámság alá helyezése miatt durva Gulyásék salátatörvénye

Stenonis 2020.04.13. 08:58:30

@MAXVAL bircaman közíró:
És hol jelent meg az a kormányrendelet, ami felfüggeszti az egészségügyről szóló törvény 59. §-át?

Bejegyzés: Müller Cecília ellentmond a hatályos magyar törvényeknek

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2020.04.13. 07:49:36

Pont ezért van rendkívüli helyzet, hogy lehessen ideiglenesen a törvények ellenében cselekedni.

Bejegyzés: Müller Cecília ellentmond a hatályos magyar törvényeknek

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2020.04.12. 18:17:08

@DeMarco: Emlékszem, meg arra is, hogy te nem vagy pesti, ás úgy akarod megmondani, hogy nekünk mi a jó. A pestiek elsöprő többsége szerint a Liget projekt nem jó, nem akarunk épületmonstumokat a Ligetbe. De teljesen jellemző, hogy a Fidesz ezt leszarja, és csak azért is, törvénytelenül és erőből átviszi, te meg ezt támogatod.

Bejegyzés: Nem csak a polgármesterek gyámság alá helyezése miatt durva Gulyásék salátatörvénye

DeMarco 2020.04.05. 19:26:13

Kinek, mi fájdalmasabb ugye...

Neked ezek fájnak. Ki gondolta volna?

Nekünk meg mások.

Nekünk az fáj, amit Pesten műveltek.

De csak egy példával élve. Ahogy bizonyára emlékszel rá, az elejétől kezdve messzemenőkig támogattam a liget-projectet és bár természetesen számítottam rá, hogy ha ballib vezetés alá kerül pest, azonnal, csakazértis megpróbálják bezúzni, de ettől még kibaxottul bosszantó volt, h bepróbálkoztak vele. Ezek után nyilván nem meglepő számodra, hogy amin te duzzogsz, annak én speciel nagyon örülök és vártam is, hogy végre kiemelt beruházássá minősítsék, amit egyébként is megtettek volna szerintem.

Bejegyzés: Nem csak a polgármesterek gyámság alá helyezése miatt durva Gulyásék salátatörvénye

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2020.04.02. 16:31:26

@kissiú:

De, köze volt, viszont érdemes a helyzetet kihasználni, A vírusnál nagyobb ellenségünk a homok- és genderlobbi.

Bejegyzés: Nem csak a polgármesterek gyámság alá helyezése miatt durva Gulyásék salátatörvénye

kissiú 2020.04.02. 16:13:21

@MAXVAL bircaman közíró: Szép tőled Birca, hogy most már bevallod, az ég világon semmi köze nem volt a vírusveszélyhez a felhatalmazási törvénynek. Csak így tovább!

Bejegyzés: Nem csak a polgármesterek gyámság alá helyezése miatt durva Gulyásék salátatörvénye

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2020.04.01. 15:19:31

Meg kell állítani Soros tervét.

A nemváltoztatás tilalma ennek része, a vírus elleni küzdelem mellett szükséges a szellemi vírusok likvidálása is.

Remélhetőleg, az EU gyengén kerül ki a járványból, ez a vírus pozitívuma, így könnyebb lesz ezúttal legyűrni Brüsszelt.

Bejegyzés: Nem csak a polgármesterek gyámság alá helyezése miatt durva Gulyásék salátatörvénye

DeMarco 2020.02.23. 13:08:46

@Fedor: Nagy a csend aprajafalván... Nem mintha hiányozna a kismillió antifa hőbőrgés. Beleolvasva a felettem lévő cikk kommentjeibe, tényleg Lendvai lett a sajtó tanácsadó? Három percig csak röhögtem...Ehhez csak gratulálni tudok, igazán tökéletes választás...
De mindegy is, úgy szopatjátok helyben magatokat, amennyira csak fájhat, most nem ezért írok.

Az oka a csend megtörésének, egy jó hír és egy régi törlesztés:

www.egeszsegkalauz.hu/gyogymodok/gyogyszerterapia/algopyrin-matol-ujra-veny-nelkul-is-kaphato/9ghj183

(Akik esetleg túl fiatalok hozzá: a korábbi balliba összefosás egyik igen tehetséges szadeszes nője vénykötelessé tette az algopyrint, amivel durván megkeserítette több százezer állampolgár életét és sokszor csak azért kellett orvosi rendelőben sorba állni, hogy vényt kérjünk a gyógyszerre, amit mondanom sem kell, hogy azóta is szedünk fájdalom esetén).

Ágikának innen is üzenem, hogy nagyon-nagyon remélem, hogy elmúlt 10 évben elkaptál egy migrénes fejfájást és soha nem szedtél be rá semmilyen gyógyszert, főleg nem metamizol alapút!! Vagy ha igen, akkor egy hétig csuklottál utána... mindenesetre bízom benne, hogy megbántad az elhamarkodott, idióta döntésedet és hogy sok-sok ember, aki személyesen ismer a szemedre vetette azóta is... Nem csak rajtad múlott, hogy annyira megbuktatok, amennyira csak lehetett, de hogy egy nagy szöget te vertél bele a bukásba az biztos.

Minden fejfájás biztos ponttal mutatta, hogy (sok egyéb ok mellett) miért is nem szavazunk soha ballib kormányzásra.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

blah blah 2019.08.20. 23:52:56

Az a Feri, aki alól szétlopták a DEMISZ-t, aki alól szétlopták az ifiminisztériumot, aki alól szétlopták az országot.
Hova bukjon mégfejlebb az elvtárs?

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

plümpike 2019.06.29. 13:23:11

@flacchus: Az ellenzek egy vicc. Az egyetlen ertelmes tagja a Feri, akinek viszont semmi mas motivacioja nincs, mint hogy megmutassa, hogy o meg vissza tud jonni az oszodi beszedet koveto nepszerutlensegbol is. Dehogy akar o kormanyozni, ezzel az ellenzekkel azt hatekonyan nem is lehet, de ez neki nem fontos. O a sajat szobrat epiti, es Magyarorszag nem nagy ar cserebe, hogy o elmondhassa magarol, hogy megcsinalta, visszatert.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

plümpike 2019.06.29. 13:15:19

@invalid user name:
A sorosozas lehet szerinted kocsmai szibvonal, de hogy a kurvaeletbe van az, hogy amikor a migransbarat renzi kormany olaszorszagban megbukott, es a nagy nehezen felallt az 5csillag-Liga kormany bezarta a hatarokat, akkor 2 heten belul megbuktattak Rahojekat spanyolorszagban, es a szocdem miniszterelnok a beiktatasa napjan fogadta Sorost, masnap pedig megnyitottak a kikotoket. Mindez persze tokre veletlen.

A baj az, hogy hiaba kilecven eves az oreg, a fia nagyobb geci mint o, es a Soros birodalom nagyobb agresszivitasa miatt lathatoan mar inkabb o iranyit, nem az oreg.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

plümpike 2019.06.29. 13:06:55

@szepipiktor: Ez ugy van, ahogy irod. Az elmult 1 ev kizarolag arrol szolt, higy ki lesz az ellenzek vezeto ereje. KO nem azert lett jelolt, mert polgarmester akar lenni, hanem mert Feri meglatta a lehetoseget az EP valasztason abban, hogy mivel az LMP, meg a Jobbik kinyirta magat, neki mar csak a szocikat kell elintezni, es visszaal a regi jo haromosztatu vilag.

Ezzel nem az a gond, hogy nem ilyen a politika, mert ilyen. Csak viszont az a szavazok hulyenek nezese, hogyha ezt kozben osszegogasnak, ellenzeken beluli peace love and heppinessnek adjuk el, mikozben a partjaink elet halal haborut vivnak egymassal, es ha egy kidol, akkor a politikusaik mehetnek a levesbe.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

Gleccsertetű 2019.06.29. 10:52:13

Karácsony Gergelynek le kéne mondania, hisz a többség nem rá szavazott az előválasztáson.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára

plümpike 2019.06.29. 10:29:16

@Fedor:
"Hiába nő a gazdaság már amennyire nő, mert nemzetközi összehasonlításban folyton lefele csúszunk)"
Milyen összehasonlításban csúszunk lefelé? A GDP növekedésben nem. A reálbár növekedésben SEM. A foglalkoztatás bővülésében szintén nem. Az államadósság csökken stb...

"meg megalomán őeültségekre költik, a fontos dolgok helyett."
Ebben az orszgban 1970 és 2010 között nem épült semmi. A nyolcvanas évek óta bazmeg arra nem volt pénz, képesség, akarat, hogy a várkert bazárt felújítsák. Az összes stadion, amit felújítottak, a kommunizmus alatt épült, a késő kommunizmusban, a rendszerváltás után egy fillér nem jutott aok felújítására. Nem megalomán örülségeket építenek, hanem bepótolják azt, ami 40 évig elmaradt, hogy LEGALÁBB a 70-es évek infrastuktúrális szinvonalán legyen az ország.

Az az ország nem működik, hanem összeomlóban van, ahol csökkenteni kell a kormányablakok nyitvatartását, mert menekülnek onnan d olgozók, ahol egy orvos halála miatt veszélybe kerül egy komplett egészségügyi ágazat működése, ahol nem viszik el a szemetet, és még sorolhatnám. Legyél büszke rájuk.

"amikor alatta válság volt, az egész világon az volt, szóval azt nem ő hozta össze."
Hát kérlek a lengyelek alatt nem volt GDP csökkenés, illetve mások is megúszták 2-3%-os GDP csökkenéssel, csak a déli rom államokban volt hasonlóan durva vállság, mint nálunk, ugyhogy AZ SEM igaz, hogy ebben neki semmiféle szerepen nem lett volna.
Ha nem kúrja szét a költségvetést a 2006-os választás oltárán, akkor magyarországban is csökken pár százalékot a GDP, aztán kész.

"Ellejben amikor az utódja, Bajnai rendbe tette az országot, és egy felfele ívelő gazdaságot adott át Orbánnak"
Bajnai SEMMIT nem csinált, csak végrehajtotta az IMF elvárásait, aminek köszönhetően megkaptuk az IMF hitelt, és ez stabilizálta annyira a nemzetközi bizalmat, hogy nem shortolták tovább a forintot, és nem kezdtek kimenekülni a magyar reálgazdaságból.

"Rettentő büszke lehetsz arra, h9gy az Euro pl. évek óta azon a szinten, vagy még magasabban van, mint a világválság alatt"
Csakhogy akkor 10%-os jegybanki alapkamat mellett volt 320-on a ft, most meg 0,9% mellett.

"Orbán alatt egy Putyin seggét nyaló latorállam lettünk"
De bezzeg az ellenzék tiszta tekintetű, szálfa derekú tagjai, mint például a Feri, vagy éppen a rendíthetelten elvekkel rendelkező Karigeri biztos a büdös kurva annyába küldené el a Putyint.
Amúgy meg a faszom tele van a Putyinozással, mert ez csak arról szól, hogy Kínával, Oroszországgal csak a Németeknek van joguk üzletelni. Lealábbis szerintük.

,"amely aljasul és embertelenül bánik mindenkivel. Védd csak a potenciális gyilkosaidat, sorold csak nyugodtan a kormánypropaganda hazug paneljeit, hátha legalább te elhiszed magadnak."
Te régebben sokkal normálisabb voltál, de ezek szerint ez a 10 év neked sem tett jót. Kár.

Bejegyzés: Most lett igazán aktuális a javaslatom a Párbeszéd számára
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0