Békésen, némi közjátékkal
2012. március 15. írta: Fedor

Békésen, némi közjátékkal

Éljen Hitler! Zsidók haza! - üvöltötte eltorzult arccal egy kedves, antipatikus néni a szélsőjobbosok ellentüntetésén a Petőfi Sándor utca sarkán, mint ahogy ez a videón is hallható:

Milyen érdekes, hogy simán engedélyezték ezt a tüntetést a Millásokhoz olyan közel, hogy kordonnal kellett elválasztani. Mintha nem lehetett volna már fél éve tudni, hogy a Milla bizony itt lesz, bármennyit is próbálnak keresztbe tenni helyfoglalással, NAV vizsgálatnak álcázott nyomozással, mentőszolgálati kekeckedéssel. A mocskos zsidózó, rövidhajú értelmiségiek között tiszteletét tette Zagyva Gyula képviselő úr is, csak hogy el lehessen helyezni őket a parlamenti patkóban. Nem baj, elvoltak ők, mint a befőtt, a Millások meg hazafele nyakukat nyújtogatva nézelődtek, mint az Állatkertben, hogy hát ezek mit akarnak.

Ja igen, ahhoz mit szóltok, hogy bizony a mostani rendőrök is előállítottak közülük néhányat, most is volt kordon, és most is volt a rohamrendőröknél gumilövedékes fegyver, amit szükség esetén használtak is volna. Hoppá? Hát ilyen nem csak Gyurcsány  alatt van? Lehet, hogy ez a normális, hogy a rendőr fenntartja a rendet, és aki vét ellene, az ellen fellép? Nahát...

No de ők egy-két százan eléggé eltörpültek a valóban békésen tüntető Millások mellett, akik szerintem többen voltak, mint legutóbb, mert a sor vége kb. ugyanott volt, a színpad viszont távolabb került, fel a hídra. Mindegy, nem megyek bele számháborúba, Szijjártó majd úgyis megállapítja, hogy a Szabad Sajtó útján csak pár százan voltunk, a Kossuth téren meg megint kétmillióan.

Ez legyen a legnagyobb öröme az életében.

No de jöjjenek a fotók:

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr964318874

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kedves mocskos gyarmatosító, segíts! 2012.03.16. 16:39:40

Te rohadék gyarmatosító IMF, te illegitim, a dolgainkba jogtalanul beleugató, Moszkvára hajazó Brüsszel, légyszí, légyszí gyorsan toljál már ide nekünk egy halom olcsó zsét, mert nagy szarban vagyunk....

Trackback: Ulánusok a Múzeumkertben 2012.03.16. 15:40:47

Hogy miféle ember Orbán Viktor katonája, arról eddig megoszlottak a vélemények, de tegnaptól legalább a fegyvernemében biztosak lehetünk. Ulánus a legény, lengyel dzsidás, és mindig ott terem, ahol szüksége van rá a hazának. Hol a lengyelnek, hol a mag...

Trackback: Már csak a tapsgép hiányzik 2012.03.16. 15:28:23

David Bowie mondta hajdanán, hogy minden idők legnagyobb rock-sztárja Adolf Hitler volt, mert az ő színpada előtt egy egész nép csápolt....

Trackback: A diktátor beszéde 2012.03.16. 14:29:59

Kedves Naplóm!Ezt nem bírom tovább. Félek. Hazámban fasiszta diktatúra van. Hiába próbálnak minket felszabadítani Európa demokratái, mert a Vezér és az ő agymosott hívei ezt nem hagyják. Rajtunk már Dani sem segíthet. Úgy érzem, eljött az idő, hogy nap...

Trackback: Milla szubjektív 2012.03.16. 01:52:40

Ma én is ott voltam a Milla tüntetésén, ám a korábbiakkal ellentétben nem igazán tartottam fontosnak a pontos érkezést. Körülbelül 10 percet késtem, viszonylag hátul álltam meg (a Jégbüfé környékén). A tüntetés közben a barátaimmal beszélgettem, a besz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2012.03.16. 07:54:57

„Éljen Hitler! Zsidók haza! - üvöltötte eltorzult arccal egy kedves, antipatikus néni a szélsőjobbosok ellentüntetésén a Petőfi Sándor utca sarkán”.

Egy fecske nem csinál nyarat.

„Egy kedves, antipatikus néni” ki tudja mitől és kiktől motiválva

kiabálhat ilyent, akár azzal a szándékkal, hogy lejárasson egy teljes csoportot, akik közé odakeveredett.

Például:

„Szabó Albert (Debrecen, 1955. január 3.) hungarista magyar politikus, az 1990-es évek magyarországi politikájának egyik legellentmondásosabb alakja.

Vannak olyan hungarista nézeteket vallók, akik szélhámosnak, provokátornak tartják.[1][2]

1986-ban disszidált Ausztráliába, ahol rövidesen megkapta az ausztrál állampolgárságot.

Az ausztráliai hungarista emigráció belső köreibe jutva, a magyarországi politikai változásokat követően 1993-ban hazatért és aktív politizálásba kezdett.

1994. szeptember 20-án[4]

(Az MSZP_SZDSZ regnálása idején, mikor a nagy „szakértő Horn Gyula kormányzott)

többedmagával megalakította a nyíltan hungarista Magyar Népjóléti Szövetséget (MNJSZ), melynek feloszlásáig elnöke volt.

Pártja, a Magyar Népjóléti Szövetség egyetlen választáson, az 1998-ason indult;

a dabasi egyéni választókerületben sikerült annyi kopogtatócédulát összeszedni, hogy Szabó is képviselőjelölt lehessen.

Az első fordulóban a voksok 1,09%-át,[5] a második fordulóban a 0,32%-át[6] szerezte meg, mindkétszer az utolsó helyen végezve.

1998-ban a személye körüli spekulációk,

és az Orbán-kormány alatti szinte azonnali politikai ellehetetlenülése miatt

visszautazott Ausztráliába.

( miért virulhatott pártja az MSZP_SZDSZ regnálása idején, mikor a nagy „szakértő Horn Gyula kormányzott?)

1998-ban a Magyar Fórum közölt egy cikket, amely szerint Szabó Albert

szülei Izraelben élnek,

melynek alátámasztására az útleveléről képeket is mutattak.[9][10] (Wikipédia)

Munkálkodnak olyan erők, akik számára kifizetődő annak a téveszmének általános elterjesztése, miszerint Magyarország csaknem 70 évvel a nácizmus totális veresége után is napjainkban egy náci ország, amelytől Európának rettegnie kell.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.03.16. 10:21:10

@Vidéki: Figyelj, akkor a te gondolatmeneted szerint az összes ellentüntető azért volt ott (élükön Zagyvával), hogy lejárassa a többit, mert azt, hogy "mocskos zsidók", kórusban üvöltötték, és "Heil Hitler"-ből is volt több, csak azok forrását nem tudtam beazonítani.

debreceni.blog 2012.03.16. 11:01:31

„A lengyel nép akaratából leváltott Kaczinsky hívei jöttek nemzetközivé tenni a világot, és meghirdetni a végső harcot. És a béka kiugrott a fazékból, meg lett mutatva, hogy ki is a kemény magyar legény.”

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1877_lenin_nyomdokain_a_proletardiktatura_osvenyen

Tallono 2012.03.16. 13:58:53

És jöjjön a másik oldal véleménye: Én választhattam, hogy a passzív hazaárulókkal (Fidesz) számháborúzok a Jobbik rendezvényén, vagy veletek, aktív hazaáruló csürhe ellen tüntetek, az utóbbit választottam.

Elsőként, a mi rendezvényünk előbb be volt jelentve, mint a tiétek. Az hogy a Brfk engedélyezte, hogy mellénk rakjanak, nem a mi hibánk.
Kettő, ti, a kommunista csürhe aljadéka kezdtetek el provokálni minket, átszólogatni, mutogatni, "nácik haza"-zni. Amikor énekeltük a Himnuszt, ti röhögcséltetek, bagoztatok, söröztetek. És, hogy pontosan legyünk a rendőrök közétek mentek be, és nem hozzánk, mert rendet kellett vágni, és hazaterelni benneteket :) Ciki...

Viszont a Bank Center elfoglalása, és az MTV-re a zászlóink kitűzése mókás volt! Lehet, hogy ti többen voltatok, de szerencsére semmit se tudtok elérni ostoba szavaitokkal, míg mi jóval kevesebben, de bátran, történelmet írhattunk volna, ha kezelésbe vesszük a Bank Centert és az IMF nagykövetet, aki letagadta magát!

Jaa és a legfontosabb: HOL VOLTAK A VIPERÁZÓ BETYÁROK, AMIT VIZIONÁLTÁL?????? Biztos a szlovák terroristákkal bridgeztek valahol...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.03.16. 15:17:46

@Tallono: "a mi rendezvényünk előbb be volt jelentve, mint a tiétek"

:-)))

Vicces vagy.

"ti, a kommunista csürhe aljadéka kezdtetek el provokálni minket, átszólogatni, mutogatni, "nácik haza"-zni. "

Persze, nem ti üvöltöztétek, hogy mocskos zsidók...

"És, hogy pontosan legyünk a rendőrök közétek mentek be, és nem hozzánk, mert rendet kellett vágni, és hazaterelni benneteket :) "

Ó persze, mi rángattuk a kordont, mi miattunk voltak ott a rohamrendőrök (csak ott, nálatok, és felétek fordulva), és minket igazoltattak, közülünk vittek be embereket... Mond, kit akarsz te ennyire hülyének nézni?

"történelmet írhattunk volna"

Aránytévesztésből jeles...

"HOL VOLTAK A VIPERÁZÓ BETYÁROK, AMIT VIZIONÁLTÁL??????"

Nem vizionáltam, csak hírt adtam arról, hogy szervezkedés folyik. Hogy nem lett belőle semmi, az örvendetes. Vagy lekapcsolták őket, vagy beijedtek, és inkább a ti tömegetekhez csatlakoztak, mert többszázan bátrak vagytok kiabálni, de hármasával be-becsapni a több tízezres tömegbe már nem mertek...

Tallono 2012.03.16. 15:48:26

@Fedor: "Persze, nem ti üvöltöztétek, hogy mocskos zsidók..."

Nem volt általános, én pl. nem kiabáltam ezt, de ha egy magyart lenáciz a libsi csürhe, nem tudom milyen reakciót várnál...

"Nem vizionáltam, csak hírt adtam arról, hogy szervezkedés folyik. Hogy nem lett belőle semmi, az örvendetes. Vagy lekapcsolták őket, vagy beijedtek, és inkább a ti tömegetekhez csatlakoztak, mert többszázan bátrak vagytok kiabálni, de hármasával be-becsapni a több tízezres tömegbe már nem mertek..."

Ha lesz egy tiszta pillanatod, és nem lesz rád hatással a libsi tabi, amit szedegetsz és ilyen hamis álomvilágba taszít, akkor talán elgondolkozhatnál rajta, hogy talán nem is akar senki ilyet csinálni... Amúgy, hogyha elhatározná 3-5 hazafi, hogy átvág egy beszari, nyugger-buzi tömegen, akkor vörös tenger...

"Ó persze, mi rángattuk a kordont, mi miattunk voltak ott a rohamrendőrök (csak ott, nálatok, és felétek fordulva), és minket igazoltattak, közülünk vittek be embereket... Mond, kit akarsz te ennyire hülyének nézni?"

Egy embert vittek el, mert felvette a sálát, de őt is elengedték utána. Viszont hozzátok be kellett menni rendet rakni, meg hazazavartak benneteket a rendőrök az útról :) Lehet te akkor már elzavartak Fedorkám, de ez így volt, jót röhögtem rajta, hogy köztetek kell rendet rakni :)

"Aránytévesztésből jeles..."

Még senki nem mutatott eddig és ne továbbot az IMF-nek a világon. Ha drasztikusabb eszközökhöz nyúltunk volna, és Rosenberg ott himbálózna még mindig a Szabadság téren a szélben, akkor nem hiszem, hogy aránytévesztésről beszélek... Ezzel szemben ti mocskos magyarokoztatok egyet, és jól hazamentetek :)

dany82 2012.03.16. 17:48:59

Fedor,

a rendörség biztosította a milla tüntetését. semmilyen balhé nem volt, a békés demonstrálók meg lettek védve.

Neked, liberálisként ez mégsem tetszik. Neked fenntartásaid vannak azzal, hogy a rendörség egyáltalán tudomásul vette a szélsöjobb tüntetését. De nyilván csak azért, mert Te liberális vagy.

ja, és akkor a 2006os párhuzam. Mivel látom a Te képeiden is szerepel a rendöri igazoltatás, gondoltam bemásolom azt, hogy 2006ban hogy nézett ki ugyanez:

www.youtube.com/watch?v=S_AvX7Fcwu4&feature=share

Mégegyszer: a liberálisok és a baloldal a rendörség vezetöit 2006 október 23 után kitüntette.

Azt még had kérdezzem meg, így mellékesen. A képeket nézve eltünödtem valamin: 2012 március 15én rendezett nyilvános ellenzéki tüntetésen rajtad volt kokárda?

Tallono 2012.03.16. 18:05:09

Amúgy az is jellemző, hogy nem arról írtál miért mentél ki, mik a millások céljai, mik hangzottak ott el, milyen erősségek és gyengeségek jellemezték a rendezvényt. Neeem, a legfontosabb az volt, hogy nácizhasd a magyarokat. Nem arról készítettél felvételt mit mondtak a szónokok, vagy a saját tömegedről, hanem már egy felhúzott tömegről...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.03.16. 20:38:22

@Tallono: "Nem volt általános, én pl. nem kiabáltam ezt, de ha egy magyart lenáciz a libsi csürhe, nem tudom milyen reakciót várnál..."

Ne keverd össze az okot az okozattal... És lehet, hogy te pont nem üvöltöztél (miért is mernéd felvállalni), de akkor igencsak törpe kisebbség voltál :-)

"Viszont hozzátok be kellett menni rendet rakni, meg hazazavartak benneteket a rendőrök az útról :)"

Komolyan nem tudom, honnan veszek ilyen hülyeséget...

"Amúgy az is jellemző, hogy nem arról írtál miért mentél ki, mik a millások céljai, mik hangzottak ott el, milyen erősségek és gyengeségek jellemezték a rendezvényt. Neeem, a legfontosabb az volt, hogy nácizhasd a magyarokat. Nem arról készítettél felvételt mit mondtak a szónokok, vagy a saját tömegedről, hanem már egy felhúzott tömegről..."

Amíg oda nem mentem, azt se tudtam, hogy ott lesztek... Nem írtam, mert tudtam, hogy megteszik ezren mások, nekem meg nem volt kedvem jegyzetelni. Én csak fotózni akartam, mint eddig mindig. A fotók többségén nem ti vagytok, de persze ha már nekiálltatok balhézni, azt se hagyhattam ki...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.03.16. 20:51:55

@dany82: "a rendörség biztosította a milla tüntetését. semmilyen balhé nem volt, a békés demonstrálók meg lettek védve.

Neked, liberálisként ez mégsem tetszik. Neked fenntartásaid vannak azzal, hogy a rendörség egyáltalán tudomásul vette a szélsöjobb tüntetését. De nyilván csak azért, mert Te liberális vagy."

Ne akarj engem olyannak beállítani, amilyen nem vagyok. A rendőrség tette a dolgát, helyesen, ha már maguk teremtettek veszélyes szituációt. Véleményt kifejteni természetesen mindenkinek joga van, de a hely és időpont egyezése teljesen egyértelművé tette, hogy itt balhéról van szó. Mi is volt a bejelentett céljuk? Mi köze annak a Millához? Máshol, máskor nem lehetett volna ezt megejteni, csak pont ott, pont akkor, amikor már fél éve lehetett tudni, hogy a civilek ott lesznek?

"Mégegyszer: a liberálisok és a baloldal a rendörség vezetöit 2006 október 23 után kitüntette."

És többek közt épp ezért az SZDSZ el is tűnt a süllyesztőben, az MSZP meg történelmi vereséget szenvedett, megérdemelten. De azért, mert a liberalizmus akkori képviselői rosszul kormányoztak, maga a liberiltmus még nem lett rossz, és továbbra se értem, mennyiben ad ez felmentést a mostani kormány hibás lépéseire.

"2012 március 15én rendezett nyilvános ellenzéki tüntetésen rajtad volt kokárda?"

Március 15-én MINDIG van rajtam kokárda:

fedor.blog.hu/2009/03/12/az_adjatok_vissza_a_jelkepeinket_projekt

DeMarco 2012.03.16. 22:25:41

@Fedor: "a Millások meg hazafele nyakukat nyújtogatva nézelődtek, mint az Állatkertben, hogy hát ezek mit akarnak."

Ez egy nagyon találó mondat. A hülye libsik néznek ki a buborékból értetlenül és fogalmuk sincs a valódi világról, ami körülveszi őket.

Speciel én nem értem rá aznap, dolgoztam, csak késő délután olvastam el egyben a nap "eseményeit" amik meglehetősen unalmasra sikeredtek. Fedor hiába igyekszik szépíteni, látszik, h a millások kevesebben voltak, mint a múlt heti/havi dzsemborin és mindezt úgy, h fletó bagázsa átfutott erősíteni az összképet. Ha a maszop nem fut el Esztergomba, akkor fele ennyien sem lettek volna, mert a Városliget mégiscsak közelebb lett volna, mint Esztergom. Igazi tömeg csak a Fidesz ünnepi megemlékezésén volt, de ez megszokott, kár belemenni.

Már éppen letudtam magamban a napot, amikor jött a hír, h a Jobbikosok bementek az IMF-hez látogatóba... Na végre vmi érdekesség, igazán humoros lépés volt, két percig röhögtem rajta. Ebben végre látok vmi kreativitást és gerilla szervezést. Kár, hogy csak az előtérig jutottak. De igaza van Tallononek, mehettek volna tovább is.

Hihetetlen szerencse, hogy a magyarok ilyen jólneveltek. Még 2006-ban is kínosan ügyeltek arra, hogy lehetőleg civilek ne sérüljenek meg (kivéve a rendőrök), nem vertek szét kirakatokat, nem öltek meg senkit sem, nem volt fosztogatás. Mi civilizáltan lázongunk.

Mindenesetre az biztató, h azt hazudták, hogy okt.23-ig nem bújnak elő a dánielisták. Így van pár hónap nyugalmunk felőlük.

dany82 2012.03.17. 00:59:13

@Fedor: "Március 15-én MINDIG van rajtam kokárda"

még akkor is (és legyünk öszinték, erre megvan az esély), ha semmi másban nem értünk egyet... söt még abban sem, amit erröl írtál.

álljon most minden további nélkül itt csak annyi: Ennek öszintén örülök.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.03.18. 17:01:43

@DeMarco: "Fedor hiába igyekszik szépíteni, látszik, h a millások kevesebben voltak, mint a múlt heti/havi dzsemborin"

Na ezt miből szűrted le? Pont azt írtam, hogy többen voltunk, és meg is indokoltam, hogy miből gondolom ezt.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.03.18. 17:03:43

@dany82: "még akkor is (és legyünk öszinték, erre megvan az esély), ha semmi másban nem értünk egyet"

Nekem van jó pár jobbos barátom, még a széléről is. Meglepődnél, mennyi mindenben egyet tudunk érteni. Mondjuk a politikában speciel nem, de azon kívül azért másból is áll a világ :-)

házelnök 2012.03.18. 19:32:34

Nekem is tetszik a cikk, de azért nem leszek ilyen-olyan közösségi portál tagja, hogy ezt egy kattintással megtehessem

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.03.18. 20:16:45

@házelnök: a választás szabadsága erre is kiterjed :-)
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0